Az alkohol bolonddá tesz...
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.01.26, 20:17 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Az alkohol oldja a gyávaságot.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2022.10.20, 19:35 | Üzenet # 101 |
 Yaoista
| *Csak még jobban mosolygok, hogy az vagyok.* - Nyugi nem harapok... nagyot. *Haraplak meg játékosan.* - Azért hagyd szegény srácot. Lesz épp elég baja Asamival. *Kuncogok kicsit.* - Nem szimpatikus vagy csak élvezted a helyzetet? *Kérdezlek kíváncsian* - Az biztos. *Értek egyet. Sokkal jobb, hogy így végződött az este, mint egy kósza kamattyal.* - Ebben én is biztos vagyok. *Nem volt kérdés.* - De tudod szépségem... *Simítom félre a hajad.* - Megérsz egy két ajtócsapkodást és tányértörést. *Mosolyodom el féloldalasan, majd lágyan megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2022.11.05, 15:13 | Üzenet # 102 |
 Yaoista
| - Inkább azért aggódok, hogy nem harapsz.*Nevetek fel, ami pici nyögésbe megy át.* - Most ez miért mondod? Asamival tökre egyszerű.*Nevetek fel.* - Amúgy csak élvezem a helyzetet.*Kuncogok.* - Bár még nem ismerem, de elsőre szimpi na meg tetszik, hogy visszamert nekem szólni, bár esélye se volt.*Te is tudod, hogy visszafogtam magam.* - Majd ha te is ott leszel figyelsz rám, na meg Asami is, de azért meghazudtolni se fogom magam.*Bár tudom nem is várod el tőlem.* - Igen.*Pillantok rád, majd édesen elmosolyodom.* - És ez nálam szószerint értendő.*Nevetek és csak csókodra hagyom abba, amit hosszasan viszonzok.* - Nagyon édes vagyok.*Harapok az ajkaidra és kicsit hevesebben csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2022.12.27, 22:57 | Üzenet # 103 |
 Yaoista
| - Szerintem azt már bizonyítottam, hogy tudok. *Haraplak meg még egyszer, persze csak óvatosan.* - Attól függ, kihez mérjük. *Pimaszkodok kicsit és adok egy puszit.* - Még fiatal. *Viselkedésben eléggé hasonlított rád, biztos vagyok benne, hogy idővel még több hasonlóság ki fog ütközni.* - Soha nem kéri senki. *Mosolyodom el.* - Te lemaradtál róla, de alapból volt egy kis balhé. *Elmondom, hogy Gray először bepánikolt és letagadta Asamit.* - Szóval most ő is igyekezett viselkedni. *Fejezem be.* - Tudom. *Nevetek veled én is.* - Komolyan veszlek. *Nyújtom el a csókod, majd föléd kerülve egyre jobban elmélyítem. A könyökömön támaszkodva cirógatom az arcod.* - És még én viselkedjek, igaz? *Mosolygok, de csak homlokon csókollak és visszahelyezkedek melléd.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.01.07, 18:52 | Üzenet # 104 |
 Yaoista
| - Az biztos és még milyen sokszor tudod majd na meg én is.*Vigyorgok ami kicsi nyögésbe megy át.* - Na jó ott a pont.*Nevetek fel.* - Valóban az, akkor még veszélyesebb voltam.*Nevetek fel.* - Azóta kicsit lenyugodtam.*És ugye most se vagyok piskóta.* - Na mesélj.*Szeretem a szaftos pletykákat.* - Az szép, bár gondolom Asami helyre tette.*Ebben biztos vagyok.* - Nos ha nem viselkedett volna, akkor én is jobban beszólok.*Lényeg hogy esélye se lett volna ellenem.* - Én is téged, ezt majd tartsd észben.*Nem mindig fog látszódni, ebben biztos vagyok.* - Valakinek muszáj lesz.*Nevetek fel, de azért a csóknak volt hatása.* - Még mindig finomak a csókjaid.*Mosolyodom el.* - Szóval holnap, amint végzek akkor jövök hozzád és mi lenne, ha együtt főznénk?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.01.08, 18:30 | Üzenet # 105 |
 Yaoista
| - Ebben biztos voltam. *Mosolyodom el.* - Tényleg kicsit. *Vigyorgok szemtelenül, de adok egy puszit.* - Igen, eléggé mérgesnek tűnt, de utána mikor visszajöttek már nyugodt volt. *Nem kellett félteni Grayt se.* - Azt tudom, de akkor mi meg téged rakunk helyre. *Kuncogok halkan.* - A beszélgetésből kivéve, tényleg teljesen oda vannak egymásért. *Mosolyodom el kicsit.* - Rendben. *Reméltem úgy is viselkedsz majd, mint aki komolyan vesz, de nem akartam elrontani most a hangulatot.* - Igaz. *Nevetek veled.* - Neked is. *Cirógatom meg az arcod.* - Ugye tudod, hogy abból nem főzés lesz? *Húzom fel a szemöldököm.* - De egyébként benne vagyok nagyon is. És mit ennél? Elmegyek addig boltba.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.01.09, 21:17 | Üzenet # 106 |
 Yaoista
| - De ez is tetszik bennem, nem de?*Kérdezlek vigyorogva, na meg nem veszem magamra, hiszen ez az igazság.* - Akkor jó.*Nem akarom hogy rossz legyen neki.* - Lehet hogy te akkor nem, de Asami biztosan.*Hiszen te éppen ki voltál rám.* - Valamiért úgy érzem, hogy erre még lesz alkalom.*Nevetek fel.* - Ennek örülök.*Mosolyodom el.* - Megérdemli Asami.*Bár sose panaszkodott és tudom hogy nem volt se boldogtalan se magányos, de vágyott rá és így most tényleg mindene meg van.* - Ugyan csak lassan fog elkészülni.*Nevetek fel.* - Tudod jól hogy a hasamat is mennyire imádom.*Paskolom meg.* - Szex után meg főleg éhesek leszünk.*Főleg hogy nem egy menetet fogunk lenyomni.* - Legyen az egyik kedvenc ételed.*Minél több dolgot akarok megtudni rólad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.01.15, 21:02 | Üzenet # 107 |
 Yaoista
| - Talán. *Kuncogok és adok egy puszit, mert persze egyértelmű volt.* - Őszintén, kicsit élveztem, hogy miattam viselkedsz úgy, mert tudtam, hogy okkal van. Persze rettentően bosszantott és mérges voltam. *Teszem hozzá.* - De valahol tudtam, hogy csak beijedtél, kis nyuszika. *Mosolygok rád és adok egy puszit.* - Valamiért úgy érzem én is. *Nevetek veled.* - Igen, szerintem is és ilyennek még nem láttam. *Mondom Asamira.* - Egy kicsit lassan. *Nevetek veled.* - Igen, igaz. *Én csak megsimogatom a hasfalad.* - Pótolni kell az eregiát a további körökhöz. *Értek egyet veled.* - Rendben. Van valami, amit nem szeretsz? *Nem ismertem az ízlésed még.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.01.15, 23:01 | Üzenet # 108 |
 Yaoista
| - Igen nekem elég könnyen megy, hogy kettős érzelmek váltsak ki az illetőből.*Nevetek fel.* - Ne is mond.*Sóhajtok fel.* - Nem sűrűn szoktam nyuszi lenni, de most nagyon is az voltam.*Értek egyet.* - De ha úgy nézzük ez a te hibád.*Vigyorgok, de csak kötekedek.* - Nem baj az.*vigyorodom el.* - Az biztos.*Nyalok végig az ajkaimon, azért már várom nagyon.* - Tudom, hogy meglepő lesz, mert finnyás tudok lenni, de mindent megeszek vagyis úgy mondanám, hogy megkóstolom és ha nem jön be csak akkor hagyom ott. Mindenevő vagyok és szeretek új dolgokat kipróbálni, ezt is imádom a munkában.*Sokféle konyhával találkoztam már.* - Azért mázli hogy jók a génjeim, na meg sportolni is szeretek, mert lehet gondban lennék.*Nevetek fel.* - Mondjuk annál hiúbb is vagyok, hogy elhagyjam magamat.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2023.01.18, 21:09 | Üzenet # 109 |
 Yaoista
| - És most komolyan rám kened? *Nevettem el magam.* - Hm, rendben. Akkor valami jót kitalálok addig. *Nem tudtam, hogy mit kéne mégis, nem határoltad be annyira, mint gondoltam, hogy be fogod, de nem gond.* - Te, gondban? *Kérdezek vissza.* - Te mindenhogy szép lennél. *Jegyzem meg és finoman megcirógatom az arcodat.* - Ebben biztos voltam. *Nevetek fel.* - Akkor nekem is figyelnem kell magamra, igaz? *Kérdezem, miközben játszok a hajaddal.* - Még a végén lecserélsz valami szexi 20 évesre. *Ettől nem féltem igazán, de imádtam húzni az agyad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.01.22, 21:17 | Üzenet # 110 |
 Yaoista
| - Csak icipicikét.*Mutatom is az ujjammal és veled együtt nevetek.* - Gondoltam van kedvenc kajád, de látom konkrétabbat szeretnél, akkor legyen valami jó kis olaszos tészta. Neked jó? Ha gondolod akkor majd együtt bevásárlunk.*Így mindent együtt találunk ki.* - Igen, én.*Bólintok majd egy kicsikét zavarba jövök.* - Szóval bárhogyan tetszenék?*Kérdezem kíváncsian.* - Nos nem kell magad nagyon megerőltetned.*Hiszen nagyon jó pasi vagy.* - 20 évesre mi?*Nevetek fel.* - Nézd bár tudom hogy csak húzod az agyam, de hozzátenném, hogy ettől nem kell tartanod. 20 éves cicákkal én csak játszom és nem jönnék össze velük, nem úgy mint az a két rosszéletű.*Jegyzem meg vigyorogva.* - Ez az igaz az idősebb pasikra velük se jönnék össze csak a szórakozás.*Itt azért olyanokra gondolok, akik több mint 10 évvel idősebbek nálam.* - A legideálisabb, ha jól végig gondolom.*Kicsit elhallgatok.* - Aki 3 évvel idősebb nálam.*Mondom édesen és egy csókot is kapsz.* - Ennyire tetszik a hajam?*Kérdezem mellékesen, ami nem zavar sőt kellemes, ahogyan játszol vele.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.02.11, 23:14 | Üzenet # 111 |
 Yaoista
| - Őszintén, nincs kedvenc kajám. Kedvenc konyhám van, ami az olasz. Ráéreztél. *Nevettem el magad.* - Szóval tökéletes. *Puszillak meg.* - Igen, bárhogyan. *Mosolyodom el.* - Tudod bejön persze a külsőd, de nem csak az. *Csókolok a nyakadba.* - Ugyan, de te is cica vagy. *Nevettem el magam.* - Ó, szóval az idősebbek se az eseted? *Kezdett leesni, hogy hova is vezet ez a beszélgetés. A végére elmosolyodom.* - Tudod mit? Szerintem is. *Adok egy csókot.* - Tökéletes. *Mosolyodom el és persze a csókod isteni volt.* - Hm? Óh, fel se tűnt. *Mosolyodom el.* - Egyébként igen, nagyon tetszik. *Adok rá egy puszit.* - Remélem nem zavar.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2023.02.14, 21:08 | Üzenet # 112 |
 Yaoista
| - Milyen jó vagyok.*Vigyorodom el.* - Nekem is az egyik kedvencem és értek is hozzá.*Tény szeretem fényezni magam, de csak akkor ha okom is van rá.* - Köszönöm.*Mosolyodom el édesen, ezeket a reakciókat senki más nem tudta elérni nálam.* - Na és mi jön még be?*Kérdezlek és a csókra egy kicsit felsóhajtok.* - Inkább vadmacska vagy ha cica akkor veszett.*Nevetek fel.* - Nem bizony.*Legalábbis hosszabb távon nem.* - Örülök hogy egyetértesz.*Suttogom az ajkaid közé és viszonzom a csókodat.* - Örülök neki.*A hajamra is figyelek, ahogyan minden más porcikámra is.* - Tudod jól, hogyha zavarna, akkor szólnék.*Ennyire már ismerhettél.* - Nagyon kellemes.*Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.03.05, 20:21 | Üzenet # 113 |
 Yaoista
| - Egyre jobban várom, hogy együtt főzzünk. *Szerettem a hasamat. Imádtam, hogy a bókokra ennyire édesen tudtál reagálni, ha a személyiségedről volt szó.* - Hú, micsoda kérdések. *Nevetek fel.* - Tetszik, ahogy nevetsz és mosolyogsz. Az is tetszik, hogy magabiztos vagy, de ha nem a külsőd dicsérem, hanem a belsőd, akkor picit mindig zavarba jössz. *Mosolyodom el.* - Az is nagyon jó, hogy pontosan tudod, hogy mit szeretnél és nem vagy elveszett. Céltudatos és a magad módján nagyon is kedves vagy, mégha ezért morogni is fogsz, ami egyébként szintén baromi aranyos. *Nevetek fel és adok egy apró csókot.* - Tudod, már a randink előtt kinéztelek magamnak, csak felmértem a terepet. *Cirógatom meg az arcod.* - Ez igaz... *Azért örültem, hogy élvezed, ahogy cirógatlak.* - Akkor csinálom még. *Adok egy puszit a buksidra és tovább szórakozok a hajaddal.* - Egész jó ötlet volt ez a szexmentes este. *Jegyzem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2023.03.31, 18:38 | Üzenet # 114 |
 Yaoista
| - Én is, biztos nagyon jó lesz.*Minden értelemben.* - Megszokhattad már, hogy tudok kérdezni és hogy milyen kíváncsi is vagyok.*Erre meg főleg. Vigyorogva hallgatlak, de ahogyan mondod a zavarom finoman megcsípem az oldalad.* - Nem is jövök zavarba.*Tagadom persze tisztában vagyok vele hogy feleslegesen. A többire csak szintén bólogatok majd ahogyan megmondod már éppen morognék.* - Akkora egy mocsok vagy.*Közlöm a csók után.* - Nem szép dolog így bókolni.*Közlöm a tényeket.* - Kellett nekem megkérdeznem.*Adom elő magamat. Nyilván minden baromi jól esik, de még szoknom kell, hogy ilyen hatással vagy rám.* - Már mint a múltkorira gondolsz?*Hiszen a többi igazából csak a szexnek a felfedezése volt.* - Egyetértek, de azért nem fogom bánni, ha szexxel is kiegészül.*Vigyorodom el.* - Különben a másik oldal nálad egyáltalán nem játszik?*Kérdezem hirtelen, miközben a popsidba markolok. Azért szerettem a másik oldalon is lenne és szívesen megdugnálak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2023.04.12, 22:55 | Üzenet # 115 |
 Yaoista
| - Az biztos. *Nevetek fel.* - Te sose, azért csipkedsz itt. *Finoman belecsípek a fenekedbe.* - De te ezt a mocskod választottad, nem? *Vigyorgok.* - Miért? *Kérdezek vissza, kíváncsi voltam, hogy milyen kifogással állsz elő.* - Látod? A te hibád. *Ha már magadra kented.* - Nem csak a múltkorira. *Oké, többnyire csak ágybabújtunk, de azért meg lehetett rólad tudni egy-két dolgot, na meg közös társaságba jártunk elég sokszor.* - Természetesen én se. *Nevettem el magam.* - Szex után ugyan olyan jó összebújni és beszélgetni, lehet még jobb is. *Mosolyodom el. Kérdésedre nagyon pislogok és hirtelen nem is tudom, hogy mit feleljek. A fenekemre meg külön meglepődtem.* - Tényleg tudsz kérdezni. *Állapítom meg.* - Őszintén, kipróbáltam, de egyáltalán nem élvezem. *Mondom komolyan.* - Valahogy nem vagyok rá kompatibilis... *Fejezem be.* - Zavar? *Érdekelt, hogy mit mondasz, mert tudom, hogy te két pályán játszol.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2023.04.13, 21:17 | Üzenet # 116 |
 Yaoista
| - Tévedés, azért csíptelek meg, mert hülyeségeket beszélsz.*Azért se fogom hagyni magam.* - Mert nem vagyok normális és baj van a fejemmel.*Nevetek fel, hiszen csak viccelek.* - Tudod te nagyon jól.*Zárom le röviden, nem mintha te annyiban hagynád.* - Nos be tudom látni a dolgokat idővel, ezt ma este meg is tapasztalhattad.*Bár most inkább a zavaromról van szó.* - Szóval úgy minden alkalmunkra érted?*Kérdezlek kíváncsian.* - Mertél volna mást mondani.*Vigyorodom el.* - Majd erre visszatértünk, de kétlem hogy mást fogok mondani.*Mosolyodom el édesen, ami ugye nekem ismét nem tűnik fel.* - Tudom.*Nevetek fel, hiszen viccesen reagáltál.* - Bocsi csak vicces volt a reakciód.*Fejtem ki a véleményem.* - Szóval nem vagy kompatibilis, tetszik ez a megfogalmazás.*Kuncogok.* - Lehet hogy akivel kipróbáltad nem volt a megfelelő személy. Mégis mikor történt?*Biztos vagyok benne hogy fiatalabb voltál. Kicsit elhallgatok és fel is ülök.* - Nem igazán tudom megmondani most neked hogy zavar vagy sem. Tisztában vagy vele hogy van egy múltam vagyis éppen azon az oldalon voltam, amihez kedvem volt.*Nem kevés alkalommal a kettő egyszerre.* - Tény hogy alul többet vagyok de az is tény hogy azért megdugtalak volna.*Ezekkel szerintem nem mondtam újat.* - Viszont soha nem tennék olyat, amit te nem akarsz. Nézd van egy stílusom viszont szex terén azért nekem a fontos, hogy a partnerem is élvezze. Mondjuk úgy hogy a testiségben ilyen szinten viselkedem, a természetem meg olyan amilyen.*Ennél jobban nem tudom megfogalmazni.* - Talán tartasz attól hogy ezért nem fog működni, mert megkívánom a másik oldalt?*Amint szintén megértenék.* - Ha megnyugtat ez csak most jutott eszembe, hiszen nagyon jó veled a szex, de ha engednéd akkor rögtön bennéd lennék.*Vigyorodom el kajánul.* - Te tehetsz róla, mert túl szexi vagy. Nem rosszból de nem fejtette ki neked Asami hogy amúgy simán megdugna? Mert nekem igen.*Nevetek fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2023.04.14, 23:25 | Üzenet # 117 |
 Yaoista
| - Szóval a bókom hülyeség volt? *Én se hagyom magam azért egykönnyen.* - Ezzel nem tudok vitatkozni. *Nevetek fel veled.* - Pedig nem tudom. *Játszom a hülyét, hátha beadod a derekad.* - Ez igaz. *Mosolyodom el.* - Igen. *Válaszolok egyértelműen.* - Azért féltem az életem. *Kuncogok kicsit.* - Lesz rá alkalmunk bőven. *Mosolyodom el, nagyon édes vagy, de most nem piszkállak.* - Semmi baj. *Megértettem, hogy nevettél.* - Jó pár éve már. *Ebből leszűrhetted, hogy tényleg fiatal voltam.* - Nem csak egyszer próbáltam és nem csak ugyanazzal. *Magyarázom neked.* - Azóta pedig nem hozott olyannal össze a sors, hogy ez kérdés legyen és megvallom őszintén, nálad se hittem, hogy ez az lehet. *Még akkor sem, ha tudtam, hogy a kedvedtől függ a felállás.* - Igen... *Ez nem hangzott jól, hogy bizonytalan vagy.* - Ebben biztos voltam. *Abban nem is kételkedtem, hogy sose kényszerítenél. Kicsit elgondolkozom és én is felültem melléd.* - Talán igen. *Ismerem be és végül csak hozzátettem.* - Ha ez valami olyasmi, amiben bizonytalan vagy és nem múlik el később sem... Az okozhat gondokat. *Mondom ki a lényeget.* - Az elégedetlenség mindenre ki tud hatni. *Magyarázom meg, mire is gondolok.* - Ebben biztos voltam. *Csóválom meg mosolyogva a fejem.* - Dehogynem. *Nevettem el magam.* - Az se volt semmi, ahogy kifejtette... még egy pillanatra el is bizonytalanított. *Nevetek fel ismét.* - De mint az előbb kifejtettem... *Teszem hozzá és finoman félreigazítom a hajad, hogy lássam az arcod.* - Kár lenne.. *Mondom egy lágy mosollyal. Láthatóan engem komolyan érdekeltél.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.04.15, 17:54 | Üzenet # 118 |
 Yaoista
| - Amikor a zavaromról beszéltél, az volt hülyeség.*Persze te is tudod jól, hogy igazából azt se tartom annak.* - Na szép vagy.*Nevetek tovább.* - Élvezed ugye?*Ez csupán költői kérdés.* - Tudom nem kell kimondanom, de legyen.*Hiszen amikor meghallottál, akkor is elmondtam neked.* - Nem kaptam még senkitől ilyen bókot és kezelni se tudom. Mint mondtam tőled egy egyszerű bók is másként hangzik, hát a többiről nem is beszélve.*Adom meg magam.* - Helyes.*Nevetek fel arra, hogy félted az életedet.* - Az biztos.*Puszillak meg.* - Sejtettem.*Célzok arra hogy nem mostanság volt.* - Ohh akkor valóban nem vagy kompatibilis.*Ismétlem meg a szavaid. Azért kissé csalódott vagyok hogy ilyen szinten lemaradtam rólad.* - Nálam miért nem? Azért még kinézetre se vagyok az a tipikus uke sőt nem is vagyok az.*Még ha nem is leszek már felül akkor se tartom magam annak. Némán végig hallgatlak, de nem mondok még semmit.* - Akkor nem csalódtam benne.*Nevetek veled együtt.* - Megértelek, Asaminak van egy megmagyarázhatatlan vonzereje, aminek nagyon nehéz ellenállni.*Most ezt nem azért mondtam, hogy piszkáljalak, csak őszinte vagyok. A simításodra csak elmosolyodom, de még mindig nem fejtem ki mit is gondolok.* - Viszont.*Öledbe mászom és átkarolom a nyakadat.* - Viszont te olyasmivel rendelkezel, mint senki más.*Én már csak tudom, hiszen elég sok mindenkivel voltam már.* - És mivel te más vagy így szerintem nem kell aggódnod a szex miatt se. Egyetértek azzal, hogy kár lenne és a többivel is, de szerintem nem lesz gond. Noel alapból az egész helyzet teljesen új és baromi ijesztő is, de még senkit se akartam ennyire valakit mint téged.*Emiatt is voltam és biztos leszek is még hülye.* - Ha még éppen megkívánnám a másik oldalt, akkor addig fogsz dugni, hogy gondolkodni se tudjak már.*Vigyorodom el, hogy kicsit oldjam a helyzetet, na meg azért igazság is van benne.* - Akarom hogy működjön köztünk.*Ilyen komolyan még nem is mondtam neked és olyan csókot is kaptál, amit eddig még nem. Ebben a csókban minden érzelmem benne volt a vágytól kezdve a félelmemig át, de leginkább az hogy akarlak téged.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.04.23, 18:57 | Üzenet # 119 |
 Yaoista
| - Pedig édes. *Mosolyodom el, nem bírtam kihagyni.* - Természetesen. *Nevetek fel. Figyelmesen hallgatlak és baromi aranyos, ahogy megadod magad.* - Sok ilyet fogok még mondani, remélem sosem szoksz hozzá. *Adok egy apró puszit az arcodra.* - Igen. *Mosolyodom el kicsit.* - Nem is tudom... Semmilyen értelemben nem vagy tipikus kedvesem. *Mondom egy lágy mosollyal az arcomon.* - Azt hittem a partneredtől függ, nem a kedvedtől. Remélem érted, hogy mire gondolok. *Próbálom kifejteni, hogy miért nem gondoltam.* - Igen. *Értek veled egyet Asamival kapcsolatban. Kíváncsian hallgatlak és örülök, hogy az ölembe mászol. A derekadra simítok és a hátad mögött összekulcsoltam a kezeim. Minden figyelmem a mondandódnak szentelem és nem szakítalak félbe. A végére csak megcsóváltam a fejem. Meglepett a hirtelen komolyságod, de nagyon pozitívan csalódtam. Csókod hosszasan viszonozom és még jobban magamhoz húzlak. Egyik kezemmel a hajadba túrva vonlak még közelebb.* - Elhiszem neked. *Cirógatom meg az arcod és újabb csókot kezdeményezek. Nagyon megnyugtattak a szavaid.* - Ami pedig a szexet illeti... *Csókolok a nyakadba.* - Minden egyes alkalommal arra törekszem majd, hogy elolvadjon az agyad.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.04.24, 20:40 | Üzenet # 120 |
 Yaoista
| - Ezzel egyedül vagy.*Sóhajtok fel.* - Biztos hogy nem, de azért remélem mára megkímélsz.*Jegyzem meg azért, de persze a puszidra megenyhülök.* - Basszus hát csak nem kímélsz.*Takarom el az arcomat. Nem elég hogy ilyen édes dolgokat mondasz, de még le is kedvesezemmel.* - Köszi.*Teszem hozzá azért.* - Őszintén nem pontosan értelek.*Nem értem mire akarsz kilyukadni.* - Nos valóban függ a partnertől is, de a kedvemtől is. Szóval érted találkozok egy unival, akkor inkább kedvfüggő.*Magyarázom meg.* - Akkor jó.*Mosolyodom el, bár azt hittem jobban meglepődsz. Nem igen akarok elválni az ajkaidtól, hosszasan kiélvezem a csókodat.* - Igen?*Sóhajtok fel picit a csókra.* - Nem lesz nehéz dolgod, de szerintem nekem se.*Vigyorodom el és ismét kapsz egy szenvedélyes csókot.* - Na de ezt most befejezem.*Mászok ki az öledből.* - Majd reggel folytatjuk.*Puszillak meg és visszabújok hozzád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.05.14, 21:31 | Üzenet # 121 |
 Yaoista
| - Szerintem kíméllek. *Nevetek fel és adok egy puszit a kezedre, ahogy takarod magad.* - Hogy is mondjam... Mindig azt hittem, hogy csak találkoztál valakivel, akivel jó volt a kémiád. Ha az seme volt, alul voltál, ha uke, akkor felül. De meg se fordult valamiért a fejemben, hogy mondjuk holnap "seme" kedvedbe lennél, és egy ukét keresnél. Így érthetőbb vagyok? *Kérdezek vissza.* - Nem vagyok benne biztos. *Nevettem el magam.* - Értelek. *Így megértettem mindent Én se akarlak elengedni, de tudom, hogy abba kell hagynunk.* - Ebben biztos lehetsz. *Mosolyodom el és a következő csókod is hosszan viszonzom.* - Eh, kár. *De hagytam, hogy kimássz az ölemből. Ahogy elhelyezkedsz, követlek és magamhoz ölellek.* - Abban biztos lehetsz. *Csókollak homlokon és lágyan figyellek.* - Sokat jelent, hogy ennyire komolyan veszel. *Teszem hozzá és csak finoman, alig hozzád érve cirógatom a vállad.* - De most már aludjunk, mert nem szeretném, ha holnap fáradt lennél és úgyis folytatjuk. *Adok még egy apró csókot, kicsit megigazítom a takarónkat.* - Szép álmokat. *Mondom kedvesen és én ahogy elalszom, úgy áll meg a kezem a cirógatásban.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.05.14, 23:09 | Üzenet # 122 |
 Yaoista
| - Basszus mi lesz akkor ha nem fogsz kímélni?*Már előre félek.* - Ohh már értem. Nos ebben is van igazság, de inkább azért partnerfüggő, ahogyan az előbb kifejtettem.*Mondom.* - Pedig de és most már mindketten értjük.*Nevetek én is.* - Ez meg nekem jelent sokat.*Mosolyodom el lágyabban.* - Szerintem is kár.*Kuncogok, édes reakció volt.* - Egyetértek meg azért neked se árt pihenni, azért hosszú este volt.*Érzelmileg mindenképpen.* - Neked is.*Adok neked egy puszit. Én is finoman cirógatlak és kicsivel utánad el is alszom. Reggel előbb ébredek, mint te és meglátva téged rögtön elmosolyodom. Óvatosan felülök és leveszek magamról mindent, majd végezve lehúzom rólad is a takarót és rád mászok.* - Jó reggelt Noel..*Kezdem el a nyakad finoman csókolgatni, majd amikor a kinyitod a szemed, megcsókollak.* - Remélem nem bánnod, ha én leszek a reggeli kávéd.*Miközben mondom már a felsődet húzom felfelé.* - És azt se hogy felébresztettelek..*Kezdem el csókolgatni a mellkasod.* - Ma már nem tudom és nem is akarom visszafogni magam.*Harapok az egyik mellbimbódra.* - Nagyon kívánlak.*Nyomom neked már a félig merev farkam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.05.15, 22:07 | Üzenet # 123 |
 Yaoista
| - Majd megtudod. *Kuncogok halkan.* - Igen. *Mosolyodom el.* - Eléggé. Lefáradtam. *Ismerem be. Azért én ezeken az eseményeken kicsit mindig dolgozok is. Puszidra azért még elmosolyodom. Nem kelek fel, mikor te. Elég mélyen alszok. Arra ébredezek csak, hogy leszeded a takarót és rám mászol.* - Micsoda ébresztő... *Motyogom még félig kómán és csak élvezem a helyzetet. Lassan azért kinyitom a szemem és picit azért meglepődök. Csókod persze viszonozom és persze semmi kifogásom a helyzet ellen. Még nem mondok semmit, csak gyönyörködök benned.* - Hihetetlen vagy. *Hirtelen átfordultam veled, majd egy szexi mozdulattal ledobtam a felsőm.* - Egyáltalán nem baj. *Mondom az ébresztésre és hosszan csókolni kezdelek, majd minden teketória nélkül a farkadra térek.* - Úgy is tejjel iszom a kávém. *Vigyorodom el. Addig nyalogatom a farkad, míg kő kemény nem leszel, majd kényeztetni kezdelek hosszan. Közben kezem sem pihen és finoman morzsolgatni kezdem egyik bimbód is, míg másik kezemmel combodra fogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2023.05.17, 20:58 | Üzenet # 124 |
 Yaoista
| - Nem biztos hogy akarom.*Persze ezt a nem létező zavarom mondatja velem.* - Bocsi, ehhez én is hozzájárultam.*Hiszen idegeltelek, de annál jobban végződött az esténk.* - Már megérteni felkelni.*Vigyorodom el.* - Köszi.*Vigyorgok még jobban, ami csak fokozódik, ahogyan alattad kötök ki.* - Szexi.*Simítok végig a mellkasodon.* - Erre a válaszra számítottam.*Suttogom az ajkaid közé és vadul csókollak, most már nem kell visszafognunk magunkat.* - Tartsd meg jó szokásodat.*Nyögök fel hangosabban.* - Még mindig isteni vagy.*Túrok a hajadba erősebben.* - Én is akarlak kényeztetni*Felhúzva átfordulok feléd majd úgy helyezkedem, hogy mindketten egymáshoz férjünk.* - Így jó lesz.*Párszor végig nyalok a farkadon, majd tövig szopni kezdelek. Mindig is hevesek voltunk és hamar reagáltam rád, de ez most teljesen más volt. Biztos rájátszik az is, hogy tegnap nem történt semmi na meg mégis csak megváltozott a kapcsolatunk.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.05.21, 17:25 | Üzenet # 125 |
 Yaoista
| - Attól nem kell félned, hogy változna. *Nagyon tetszett, ahogy felnyögtél, baromi szexi volt.* - Tudom. *Vigyorgok kicsit. Veled elég hamar működött a kémiám, sose volt gond.* - Hajrá. *Helyezkedtem, ahogy szeretted volna és elmosolyodom.* - Édes, hogy ennyire akarod a farkam. *Tetszett nagyon, hogy ilyen kis vadmacska vagy. Fel is nyögök, ahogy szopni kezdesz.* - Szóval szeretnéd, ha inkább itt falatoznék.. hát legyen. *Nyalok végig bejáratodon és amennyire csak tudom, becsúsztatom nyelvem és kényeztetlek. Egyik kezemmel mellette persze folyamatosan simogattam farkad is.* - Milyen nedves... *Húzom végig ujjam és lassan betoltam a nyelvem mellett. Szerettem a vad szexet, de arra figyeltem, hogy ne okozzak sebeket. Éreztem rajtad, hogy jobban kívánsz, mint eddig bármikor.*
|
|
| |