Az alkohol bolonddá tesz...
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2020.01.26, 20:17 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Az alkohol oldja a gyávaságot.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.05.21, 20:16 | Üzenet # 126 |
 Yaoista
| - Helyes.*Vigyorgok.* - Egosita, de teljesen jogosan.*Hiszen baromi jó vagy.* - Persze, hogy akarom a legjobb farok, amivel találkoztam.*Aminek persze több jelentősége van, hiszen hozzád hasonlóval nem találkoztam, csak sajátosan fejezem ki magamat.* - Bárhol falatozol nagyon jól esik.*Közlöm, amibe bele is nyögök. Kicsit nehezebb szopnom így de nem jelent problémát.* - Ahogyan te is.*Térek át a golyóidra. Imádom hogy ennyire figyelmes vagy és egyáltalán nem fáj.* - Nem bírom tovább.*Közlöm veled és feléd kerülve egy mozdulattal, magamba fogadlak.* - Egyrészt kívánlak na meg sajnos elhúzni sincs most időnk.*Ha nem mennék dolgozni, azért jobban kiélvezném a helyzetet, na meg nem állnék meg egy menetnél.* - De meló után feljöhetnél, még úgysem voltál nálam.*Kezdek el mozdulni.* - Isteni..*Nyögök fel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2023.05.30, 21:38 | Üzenet # 127 |
 Yaoista
| - Ó, ez aztán bók a javából. *Vigyorgok. Persze tudom, hogy sajátosan fejezed ki magad és ez mit is jelent pontosan, de így csak többet jelentett.* - Ennek örülök. *Harapom meg feneked. Azt meg kell hagyni, hogy ügyes voltál, hiszen így is simán tövig nyelted a farkam.* - Türelmetlen. *Vigyorgok, mert nagyon is tetszik a dolog.* - Akkor ez egy gyors menet lesz. *Nem volt baj, később lesz még időm kiélvezni téged.* - Ahogy megbeszéltünk. *Ahogy megmozdultál, nyögtem egyet én is.* - Igen, az vagy. *Ülök fel és felveszem a tempód. Finoman ráharapok egyik bimbódra is.* - Ennél jobb kávé nem is kell. *Túrok hajadba és közelebb húzva, szinte tépem ajkaidat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2023.06.02, 20:40 | Üzenet # 128 |
 Yaoista
| - Az bizony, de ez annál sokkal több.*Ezzel te is tisztában vagy.* - Melletted persze hogy az vagyok.*Minden porcikád annyira kívánom, hogy annyira szavak nincsenek, ezért is annyira ijesztő és hat ki az amúgyse egyszerű viselkedésemre.* - Sajnos igen, pedig tudod hogy imádom a munkámat.*De most legszívesebben csak veled lennék és nem csak a szex miatt.* - Igen.*Mosolyodom el.* - Ahogyan te is.*Nyögök fel jobban, ahogyan te is mozogni kezdesz.* - A legjobb kávé.*Hasonló hévvel csókollak én is.* - Legjobb ébresztő.*Leszek még hevesebb.* - Este nem alszunk.*Közlöm veled és ismét megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.06.05, 20:38 | Üzenet # 129 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom rajtad, imádtam, hogy ennyire nem tudsz nekem ellenállni.* - Kárpótollak, ígérem. *Harapok finom a nyakadba.* - Imádom a hangodat. *Minden lökésemmel igyekeztem a gyönyörpontod megcélozni.* - Bizony... *Igazodok hozzád és szorosan markolom a feneked.* - Egy szemhunyásnyit sem. *Közlöm én is és tovább csókollak. Ledöntelek és megemelve a csípőd, mélyebbre hatoltam.* - Hihetetlen vagy. *Nézek rajtad végig, szinte felfallak a szemeimmel. Addig mozgok benned így, amíg nem élvezel el. Nekem se kellett sok, de mielőtt beléd élveznék, kihúzom farkam és a hasadra megy minden.* - Tényleg, hogy nincs most több időnk. *Nézek rád és adtam még egy csókot.* - Így könnyebb lesz dolgozni, igaz? *Cirógatom meg az arcod egy kedves mosollyal.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2023.06.06, 21:31 | Üzenet # 130 |
 Yaoista
| - Nagyon helyes.*Nyögök fel érzékien.* - Ahogyan én a tiedét.*Hihetetlenül szexi. Én is minden mozdulatommal minél több élvezetet akarok okozni és ahányszor csak tudok a farkadra szorítok.* - Pontosan.*Harapok az ajkaidra. Nincsen ellenemre, hogy fordítasz a helyzeten, sőt nagyon is élvezem.* - Ki beszél...*Ölellek magamhoz, amennyire csak tudlak. Amennyire csak tudom kiélvezem a helyzetet, majd egy nagyobb nyögéssel elélvezzek.* - És ez nagyon bosszantó.*Lihegek bele a csókodba. Elégé meglep, hogy nem bennem mentél el.* - Nyugodtan belém élvezhetél volna.*Pillantok le a hasamra.* - Részben igen.*Kuncogok majd adok még egy csókot.* - Szívesen maradnék így de sajnos nincs időm meg ha maradok tuti hogy ismét felizgulok.*Finoman letollak magamról.* - Csak azért nem mondom, hogy gyere fürdeni, mert nem lenne önuralmam.*Azt tegnap elfogyott, na meg mégis csak most szexeltünk.* - Viszont egy kávét megköszönök, ha csinálsz.*Adok még egy csókot majd ott se vagyok. Elég hamar lefürdök, majd elkészülve megkereslek a konyhába.* - Na hogy tetszem?*Állok be.* - A gombokat még begombolom.*Vigyorgok.* - Akkor a bort megkaphatom?*Kérdezlek és leülve beleiszom a kávéba.* - Ahogyan szeretem, köszi.*Gyújtok is rá.* - Elvileg gyorsan végzek vagyis ha rajtam múlik.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.06.12, 16:13 | Üzenet # 131 |
 Yaoista
| - Valóban az... *Lihegem kicsit én is. Még biztos, hogy ment volna jó pár kör.* - Ne aggódj, este már azt kívánod, hogy ne tegyem. *Vigyorodom el. Kicsit még elnyújtom csókod.* - Igen, én se bírnám. *Kuncogok és le is mászok rólad.* - Kínzás. *Nézek rajtad végig, ahogy fürdeni mész.* - Rendben. *Mosolyodom el csókod után. Felvettem egy alsót, hogy ne ingereljelek pluszba. Kimegyek a konyhába és elkezdek kávét csinálni pontosan úgy, ahogy szereted.* - Persze, én legyek jó fiú... *Csóválom meg a fejem mosolyogva.* - Nincs mit. *Adok egy puszit a fejedre.* - Nos, annak a bornak komoly ára van. *Nézek rajtad végig.* - Mit kapok cserébe, ha visszajöttél? *Húzom az agyad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2023.06.13, 19:01 | Üzenet # 132 |
 Yaoista
| - Tessék?*Vonom fel a szemöldököm.* - Édesem, akkor még nem ismersz. Inkább fordítva mondják, hogy nem bírják szóval lehet neked lesznek gondjaid.*Vigyorodom el én is.* - Ennek örülök.*Kuncogok veled együtt.* - Szóval azt jelenti, hogy tetszik?*Incselkedem tovább.* - Valóban?*Pillantok rád majd csak szélesen elvigyorodom.* - Nos a randit mondtam már, de az amúgy is lenne. Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy bármit megtehetsz velem? Megmutatom a játékgyűjteményem.*Nem mintha ez alapból nem lenne így meg azt is tudom, hogy nem vársz semmit igazából.* - De viccen kívül szeretném valahogyan viszonozni.*Azt leszámítva, hogy egy szép kis üzletet hozzunk össze.* - Hogy legyen amúgy? Átjössz vagy vegyelek fel?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2023.06.23, 21:37 | Üzenet # 133 |
 Yaoista
| - Majd meglátjuk kicsikém. *Kuncogok és adok egy csókot. Ezek után szét foglak szedni darabjaidra.* - Ez azt jelenti, hogy negyed órád van begombolni az inged, mielőtt a konyhaasztalra doblak. *Kortyolok bele a kávémba, mintha nem mondtam volna semmit.* - Áll az alku. *Fogom meg a kezed és adok rá egy csókot.* - Megfogod. *Kuncogok halkan és a nyakadba harapok finoman.* - Akkor vegyél fel, ha végeztél. Egyszerűbb. *Állok föl és közben hozom a bort.* - Valamit vegyek esetleg? *Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.06.24, 22:49 | Üzenet # 134 |
 Yaoista
| - Abban biztos lehetsz kicsikém.*Harapok az ajkaidra.* - Ajánlom, hogy ne becsüljél le.*Még az ágyban se.* - Egész sok időt kaptam.*Nevetek fel.* - Negyed óra múlva, már itt sem leszek.*Pedig szívesebben kötnék ki a konyhapulton.* - Azért te is nagyon jól jársz.*Erről azért nem kéne megfeledkezned, hogy elég sok bevételt köszönhetsz nekem, na meg ajánlásokat is.* - Rendben van, amikor majd hívlak, hogy mikorra érek ide.*Megiszom a maradék kávémat.* - Semmit, csak magadat hozd.*Kuncogok, majd felállva megcsókollak.* - Köszönök mindent.*Mondom a csók után, majd begombolkozom, persze azért felül nem teljesen.* - Akkor majd hívlak.*Berakom a fülesemet.* - Hello szépfiú.*Megfogva a holmim, na meg a bort ott se vagyok. Hallhatod, hogy kilépve az ajtón, rögtön telefonálni kezdek. Nagyon jól telik a munka és tényleg időben végzek. Bevásárlok és közben felhívlak, hogy mikorra érkezem.* - Szia.*Köszönök, amikor már a kocsiba szállsz és egy csókot is adok.* - A párocska imádta a bort szóval biztosan kérnek és minden más italt is tőled szeretnének, mikor tudsz velük találkozni?*Kérdezlek.* - Szerintem igazából te jössz nekem.*Pimaszkodom.* - Hogy telt a napod?*Látszik hogy én igen csak pörgök.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.06.25, 15:59 | Üzenet # 135 |
 Yaoista
| - Eszemben sincs. *Mosolyodom el.* - Annál jobban szeretem az életem. *Nevetek fel.* - Csak mert kávézok. *Vigyorgok.* - Szomorú. *Mosolyodom el azért.* - Most csak a borról volt szó. *Kuncogok kicsit.* - Rendben. *Bólintok.* - Azt nem hagyom itthon. *Ígérem meg és viszonozom a csókod.* - Nincs mit köszönnöd. *Mondom lágyabban és megcirógatom az arcod. Csak megcsóválom a fejem, ahogy már telefonálsz. Közben én elpakoltam és hiába mondtad, hogy ne vigyek semmit, azért bekészítettem egy jó üveg bort az egyik kedvencedből. Elraktam azért egy inget, alsót, ilyesmit, mert holnap be kell menjek és tőled terveztem indulni. Hívásod után befejeztem az utolsó simításokat és már mentem is le. Előbb beraktam a cuccom hátra.* - Szia. *Csókod viszonozom és közben bekötöm magam.* - Várj, meg kell néznem. *Veszem elő a telefonom és végigszaladok a naptáramon.* - Két nap múlva 3-tól 5ig vagy három nap múlva délelőtt 10től olyan délig. Utána fél 1-től üzleti ebédem lesz. *Szerettem időt hagyni az esküvői italokra, hiszen sok kívánság szokott lenni.* - Hidd el, nagyon hálás leszek. *Vigyorgok és mikor megállsz egy pirosnál, odahajolok és adok egy csókot.* - Remélem nem gondoltad komolyan egy pillanatra se, hogy bármit is kérnék tényleg vagy bármit is tenned kéne szépségem. *Cirógatom meg az arcod.* - Tudod jól, hogy nagyra becsülöm a munkád és azt is, hogy pénz ide vagy oda, nem is dolgozok együtt akárkivel. *Mosolygok rád.* - Több, mint hálás vagyok és te azon kevesek egyike vagy, akivel tényleg élvezem a közös projekteket. *Tudtam, hogy rád lehet számítani.* - És persze azt is tudom, hogy te is elég válogatós vagy, szóval köszönöm a bizalmat. *Teszem hozzá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.06.26, 18:21 | Üzenet # 136 |
 Yaoista
| - Nagyon helyes.*Mondom mindkettőre.* - Ohh így már érthetőbb.*Vigyorodom el én is.* - Valóban az.*Értek egyet.* - Igen tudom csak tovább vezettem.*Magyarázom meg.* - Hmm már megtettem.*Simítom az arcom a kezedbe.* - Rendben van akkor egy kis pillanat.*Tárcsázom is őket.* - Szia Helen, ki vagy hangosítva.*Kezdek bele.* - Itt van mellettem Noel, akitől van a bor.*Elmondom mikor jó neked.* - Mázlitok van, tudod mondtam hogy igen csak elfoglalt ő is.*Ami igaz is, de mellette ez egy jól bevált szokásom, hogy ezt mondom, még ha annyira nem is igaz, de ugye nem a te esetedben.* - Szuper itt van Brian is megkérdezem tőle.*Mondja és így is tesz.* - Két nap múlva tökéletes lesz, nagyon köszönjünk.*Igen csak izgatott.* - Akkor elküldöm majd a címed és mielőtt kérdeznéd, igen én is megyek.*Erre csak felnevet.* - Te vagy a legjobb.*Erre már én nevetek fel.* - Még csak vitatkozni se tudok.*Vigyorodom el.* - Holnap beszélünk.*Elköszönve lerakom.* - Hmm majd gyorsak leszünk és akkor egymásra is lesz időnk, már ha az irodád nem tabu.*Ebből leveheted, hogy én már jó párszor ott is csináltam.* - Bírni fogod őket, mint hallottad lazák.*Célzok itt az egos beszólásomra.* - Ez a hála már előre tetszik.*Vigyorodom el, egyértelmű mire is gondolok. A csókodat viszonzom, majd csak elmosolyodom.* - Igazából nem hittem, de őszintén azért reggel egy picikét elbizonytalanodtam.*Szorítom meg finoman a kezedet.* - De így már minden oké és én is így érzek.*Most én csókollak meg.* - Bocsi a hülye gondolatért, én is mondani akartam csak megelőztél.*Mosolyodom el.* - Valóban az, ahogyan te is szóval én is köszönök mindent.*Mosolygok rád édesen.* - Na de ennyit is már a melóból.*Elindulok mikor zöld lesz. Útközben mint mindig nagyon jól eldumálunk és hamar meg is érkezünk. Kiszállva nyomok egy zacskót a kezedbe, mert úgyis megkérdeznéd.* - Bújj be.*Engedlek előre az ajtóban, majd utána én is belépek. Becsukom az ajtót, majd elveszek mindent ami a kezedbe van és a komódra rakom a sajátommal együtt. Falnak nyomlak majd vadul megcsókollak.* - Üdv nálam.*Lépek el vigyorogva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.07.01, 21:58 | Üzenet # 137 |
 Yaoista
| *Csak bólintok, hogy hívd őket. Mosolyogva hallgatlak és egyébként tényleg mázlijuk van. Ritka, hogy ennyire hamar ráérek, főleg esküvői szezonban.* - Neked nem. *Kuncogok kicsit.* - De egyébként szent és sérthetetlen. *Komolyan vettem a munkát nagyon.* - Aranyos, hogy ennyire izgatott. *Nevetek fel.* - Ha van előzetes lista vagy kóstolni szeretnének, akkor szólj. *Teszem hozzá, bár ismered már a menetrendet.* - Ennek örülök. *Mosolyodom el csókod után.* - Ugyan, megértelek. Én sajnálom, hogy picit elbizonytalanítottalak, de őszintén... valahol nagyon is imponáló, hogy ilyen hatással vagyok rád. *Vigyorgok kicsit pofátlanul. Az édes mosolyodra azért dobban egyet a szívem.* - Megbeszéltük, majd máskor dolgozunk. *Értek egyet. Mint mindig, most is rettentően szórakoztat a társaságod. Mindig le tudsz nyűgözni. Elmosolyodom a zacskón, ismersz már.* - Köszi. *Lépek be és hagytam, hogy elvegyél mindent. Meglepett, hogy elkaptál és a falnak nyomsz.* - Örülök, hogy itt lehetek. *Kapok el a karod és visszahúzlak még egy csókra.* - Akkor vezess körbe édesem. Még nem is voltam nálad. *Jut eszembe, hiszen általában hotelbe mentünk.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.07.03, 22:30 | Üzenet # 138 |
 Yaoista
| - Szóval én leszek az első?*Kérdezem kissé ledöbbenve.* - Azért megjegyzem, hogy azért én se szexeltem ott olyan sokat, de azért akadtak kivételek.*De olyan sűrűn nem fordult elő.* - Igen az, ahogyan Brian is. Nem hiába mondtam, hogy az egyik kedvenc párosom.*Tényleg a szívemhez nőttek, ők nem csak szimpla ügyfelek.* - Igazából úgy voltam vele, hogy ezt rád hagynám. Nem mentem bele jobban, hiszen nálad a legjobb kezekben vannak.*Más esetében ezt nem hagynám.* - A pénz nem akadály és nyitottak. Van elképzelésük, de a többit a ránk hagyják. Te is tudod, hogy ez ritka, bár ha mindenki ilyen lenne, akkor nem lenne kihívás.*Amit mindketten szeretünk.* - Engem már több helyre beajánlottak és biztos vagyok benne hogy téged is befognak, szóval névjegykártyával készüljél.*Vigyorgok, de mellette komolyan gondolom.* - Édes vagy, de nincsen gond.*Cirógatom meg az arcidat.* - Megértem, hiszen ezt még senki nem érte el és te is tudod hogy elégé nagy önbizalmam van.*Még finoman fogalmaztam.* - Pontosan, bár annyit hozzá tennék, hogy remélem még nagyon sok közös munkák lesz.*És ezt most nem az új helyzetünk miattam mondom, hanem általánosan, hiszen szeretek veled együtt dolgozni.* - Én meg örülök, hogy itt vagy.*Mondom a csók után.* - Valóban még csak én jártam nálad, na de mostantól rendszeresen vendégem leszel.*Vigyorgok majd az egyik zacskót ismét a kezedbe nyomom.* - Akkor kezdjük a konyhával.*Így is teszünk.* - Nos a szex mellett a hasam is igen csak szerettem.*Vigyorgok. Nagyon szép, tágas felszerelt konyhám volt.* - Utána majd elpakolok.*Amikor szabad a kezed megfogom és elkezdelek körbevezetni. Megmutatom a kádas a fürdőszobám utána.* - Van külön vécém is.*Mutatom meg azt is.* - Ez itt a dolgozószobám.*Nyitok be.* - Ott a faliújságon azok a munkáim vannak, amik a szívemhez közel állnak, szerencsére sűrűn kell frissítenem.*Mosolyodom el. Különböző párokkal láthattál fotókon, látszik mennyire imádom amit csinálok. Itt voltak még a díjaim meg minden ami a munkámhoz kapcsolodik.* - És igen a divatot is imádom.*Nyitok egy külön gardrób szobába. Utána a hálószobámat mutatom meg, ami szintén engem tükrözz mint az egész lakásom. Modern de mégis van benne egy kis bohóság.* - A végére hagytam igazából ami nálam a lényeg.*Lépünk be a nappaliba, aminek volt erkélye is. Itt is volt több kép családdal és barátokkal na meg a kettő portré kép rólam.* - Ezek a képek kicsivel több mint két hónapja készültek. Talán még emlékszel is, hogy itt nem mentem el veled enni, nos emiatt. Alapból figyelek magamra, de itt igen csak odatettem magamat és szerintem nagyon is megérte.*Nézem büszkén.* - Úgy voltam vele, bár vén fószerként is jól fogok mutatni, na de azért ezt jó lesz majd visszanézni.*Vigyorodom el.* - Meg amúgy is szeretem nézni magam.*Nevetek fel.* - Régen modellkedtem, amikor tanultam és felajánlották, hogy ezzel foglalkozzak, de ugye nekem ez csak egy szórakozás meg egy könnyű pénzkeresés volt, de azzal is tisztában voltam, hogy nekem nem való, hogy hivatásos modell legyek.*De ennyire ismersz már.* - Régen akartam ilyen fotót csak nem tudtam, hogy ki csinálja meg. Több fotóssal dolgozok együtt, de nem őket akartam. Aztán jött egy esküvő, ahol a mennyasszony bátyja volt a fotós és annyira megfogott, hogy őt kértem fel. Nagyon élveztem a fotózást, na meg utána őt is.*Vigyorodom el, de mielőtt belendülnék, akkor kapcsolok.* - Bocsi most kapcsoltam, szóval nem részletezem.*Hiszen biztos nem vagy rá kíváncsi.* - Szóval hogy tetszik?*Kérdezem mindenre.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2023.08.24, 20:49 | Üzenet # 139 |
 Yaoista
| - A kalandjaim nem szeretem belekeverni a privát életembe. *Magyarázom meg.* - Még szerencse, hogy mi együtt dolgozunk.* - Rendben, akkor intézem. *Mosolyodom el.* - Néha azért jó fellélegezni. *Kuncogok halkan.* - Igenis értettem. *Imádtam, hogy ilyen szenvedéllyel vagy a munka iránt. Az arcom belesimítom a kezedbe.- "Elég nagy"... úgy érted óriási? *Nevettem el magam.* - Ebben biztos vagyok. *Kuncogok kicsit.* - Ezt örömmel hallom. *Mosolyodom el és el is veszem a zacskót. Követlek a konyhába.* - Nagyon szép. *Valóban felszerelt volt.* - Majd főzök neked. *Cirógatom meg a hasad.* - Rendben, majd segítek. *Természetesen. Bemegyek a dolgozódba és elmosolyodom a falon. Nem gondoltam, hogy ilyen kis szentimentális tudsz lenni.* - Ez nagyon kedves. *Nézek meg egy-két képet.* - Tetszik, hogy ennyire büszke vagy magadra. *Teszem hozzá és megcirógatom az arcodat.* - Ez nem lep meg. *Nevetek fel. Sosem láttalak szakadtan. Kíváncsian követlek a hálószobába.* - Hm, jó nagy az ágyad. *Vigyorgok kicsit.* - Na ez most nagyon kíváncsivá tett. *Követlek tovább. Eléggé meglepnek a portrék rólad.* - Hűha. *Nyögök ki ennyit elsőre és nézem a képeket. Csöndben végighallgatlak és azért jól esett, hogy nem merültél bele, viszont én kicsit féltékeny lettem. Odalépek hozzád és megfogva az állad kicsit megbillentem a fejed és hosszan falni kezdem az ajkaid.* - Le se tagadhatod, hogy a te lakásod. Minden gyönyörű. *Mosolyodom el.* - A képek meg... hát... szexi, bár eléggé meglepett. *Ismerem be.* - Tudtam, hogy egoista vagy és kicsit szerelmes önmagadba, de erre nem számítottam. *Kuncogok halkan, majd megcsókollak még egyszer.* - Azért az eredeti jobb. *Mosolyodom el.* - Egyébként biztos vagyok benne, hogyha a modell szakmát választod, akkor is legalább ennyire sikeres lennél. *Jegyzem meg neked pluszba.* - Remélem azért többször nem fogsz ezért lemondani velem programot. *Cirógatom meg az arcodat.* - Örült, szexi szépségem. *Puszilom meg az arcod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2023.08.24, 21:50 | Üzenet # 140 |
 Yaoista
| - Persze megértelek és mint mondtam nálam se fordult elő sokszor, de olykor a vágy győzött. Szerencsére sose volt ebből problémám, de ha hiszti lett volna, nos akkor nem lett volna üzlet.*Vonok vállat.* - Szerencsére már ott tartok, hogy nem érezném meg, csak ők jártak volna rosszul.*Nagyképűen hangzik, de mégis csak én vagyok az egyik legjobb.* - Szerintem is.*Vigyorodom el.* - Oké, köszönönöm.*Mosolyodom el én is.* - Ezzel egyet tudok érteni. Igazából már tervezek egy kis szabadságra menni és örülnék, ha velem tartanál, persze ha belefér neked az idődbe.*Ettől kicsit zavarba jövök, hiszen ilyet még senkinek nem ajánlottam fel.* - Helyes.*Kuncogok.* - Jogos, ez a pontos megfogalmazás.*Nevetek fel én is, hiszen teljesen jogos.* - Ennek örülök.*Mosolyodom el édesen, ami igazából nekem le se esik.* - Örülök, hogy tetszik.*Sok munka van benne, ahogyan az egész lakásomban.* - Szavadon foglak, de ma én főzök.*Jelentem ki.* - Aztán majd együtt is, de ma én szeretnék.*Ez is nagy dolog tőlem, én ezekkel a tettekkel mutattom ki, hogy mennyire is érdekelsz.* - A pakolásban még engedek, mert úgyse hagysz békén, de másban nem.*Jelentem ki.* - Ne aggódj, amúgy hagyni foglak érvényesülni.*Azért én se vagyok hülye.* - Köszi.*Mosolyodom el lágyabban.* - Az vagyok és ez most kivételesen nem az egoról szól. Nagyon sokat tanultam és dolgoztam ezért, hogy itt tartsak és még mai napig fejlesztem magam. Tudod nem volt egyszerű dolgom, bár ezt neked nem kell mondanom. Maximum annyi lehet a különbség, hogy én több szexuális ajánlatot kaptam, mint te.*Biztos te is kaptál, hogy ha lefekszel az ügyféllel, akkor tiéd a meló.* - Akkor jó.*Nevetek veled együtt.* - Ohh bizony nagy és igen csak kényelmes.*Este folyamán úgyis meg tudod.* - Hűha bizony.*Kuncogok a reakciődon.* - Elmondanám, hogy rajtad kívül még senki nem látta.*Gondolom ennek örülni fogsz. A csókodat hosszasan viszonzom.* - Köszönöm.*Azért ez jól esik.* - Köszi.*Vigyorodom el.* - Miért is?*De meg is kapom a válaszomat.* - Hmm ezzel még vitakozni se tudok.*Kuncogok az ajkaid kőzé.* - Köszi, édes vagy.*Puszillak meg.* - Őszintén, neked ez sok?*Kérdezlek komolyabban, érdekelt a véleményed.* - Ennyi köszönömöt már rég mondtam.*Nevetek fel.* - Egyetértek, de tudod a külsőmhöz van egy bájos természetem is, amit nem sokan tudnak kezelni.*Még finoman fogalmazok.* - Arról nem is beszélve, hogy szeretek a magam ura lenni.*Nem nekem való az a szakma.* - Nem fogok.*Kuncogok, majd felnevetek.* - Ez tetszik.*Igen csak pontos jelemzés rám.* - Kivéve, ha később lenne egy közös portrénk, de akkor együtt szenvedünk. Igen csak komoly lemondásokkal jártak ezek a képek, de nagyon is megérte.*Le se esik, hogy előbb, mint mondtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.09.02, 18:01 | Üzenet # 141 |
 Yaoista
| - Akkor ma te főzöl. *Mosolyodom el. Nagyon jól esett, hogy együtt szeretnél főzni velem. Tetszik, hogy terveid vannak velem.* - Megbeszéltük. *Puszillak meg.* - Reméltem. *Nevettem el magam.* - Pontosan tudom drága, hogy mennyi munkád van az éltedben. *Tudtam, hogy büszke vagy magadra.* - Majd letesztelem. *Vigyorodom el kicsit jobban.* - Ennek valamiért most nagyon örülök. *Különlegesnek érzem magam, hogy én láthattam csak.* - Nehéz kérdés. *Elmélkedem.* - Nem tudom, hogy sok-e... inkább tőled nem annyira váratlan. *Hiszen tudtam, hogy mennyire szereted magad.* - De azért meglepett rendesen. *Ami szerintem érthető teljes mértékben.* - Egyébként tényleg egész bájos. *Kuncogok és adok egy csókot.* - Ez igaz... neked senki nem a főnököd. *Makacs voltál és öntörvényű. A folytatásra még szélesebben elmosolyodom, már feltűnt, hogy fel se fogtad, mit mondasz nekem.* - És mond csak, hova raknád a közös képünket? *Kérdezek rá vigyorogva.* - Pedig így is gyönyörű vagy.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.09.03, 09:38 | Üzenet # 142 |
 Yaoista
| - Bizony én.*Azért látszik, hogy kicsit azért izgulok.* - Köszi.*Mosolyodom el.* - Nagyon helyes és mást is letesztelhetsz majd.*Vigyorodom el. az biztos, hogy felfogom avatni, majd veled az egész lakást.* - Én meg örülök, hogy örülsz.*Kuncogok.* - Tudok kérdezni.*Vigyorgok, majd a válaszod nem lep meg, ilyesmire számítottam.* - Valóban tőlem nem.*Értek egyet.* - Szeretek meglepetéseket okozni, ha az éppen nem negatív.*Hiszen ugye azon az estén is megkaptam tőled, amit megértek.* - Bolond vagy.*Nevetek fel a csók után.* - Pontosan és azt nagyon élvezem, hogy végre ezt elmondhatom.*Hosszú volt az út ideági, de minden percét megérte.* - Tessék?*Most esik le mit is mondtam neked.* - Majd kitaláljuk, hogy legyen.*Motyogom és most tényleg elvörösödöm. A gyönyörűre se reagálok most.* - Átöltözöm.*Indulok el fürdőszobába, közbe átkozom magamat, hogy is mondhattam ezt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.09.03, 10:21 | Üzenet # 143 |
 Yaoista
| - Mindent. *Vigyorgok én is.* - Az biztos, hogy tudsz. *Mosolyodom el.* - Tudsz is meglepetést okozni. *Kuncogok halkan. Bár az tény, hogy ezeket jobban élvezem.* - Maximum csak érted bolondulok. *Közlöm veled és megcirógatom az arcod.* - Jobb is így. *Utólag is sajnálom azt, aki neked a főnököd lehetett. Elnevettem magam, ahogy leesett neked, mit mondtál. Imádtam, hogy mennyire elvörösödtél, annyira édes voltál.* - És ehhez miért kell elmenned? *Kapom el a karod és magamhoz húzlak.* - Miért pirultál el ennyire? *Kérdezem mosolyogva és adok egy csókot.* - Mi lenne, ha segítenék öltözni? *Simítok be a fölsőd alá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2023.09.04, 20:26 | Üzenet # 144 |
 Yaoista
| - Bizony mindent, nagyon sokszor.*Vigyorodom el.* - Igazából még fel se avatom az egész lakást és most már ideje lenne.*Kacsintok rád. Tőlem azért ez is egy bók.* - Igen tudom és hidd el azon vagyok, hogy ez leginkább pozitív legyen.*Azért azt nem tudom kijelenteni, hogy nem lesz negatív, hiszen ismerem magamat.* - Az már pont elég bolondság.*Nevetek fel.* - Szerintem is. Sejtem mire gondolsz és igen annyira nem voltama főnökeim szívem csücske csak ugye megérte engem megtartani és megjegyzem volt aki szintén ott is rám hajtott, de sose mentem bele.*Teszem hozzá.* - Azért mert a szobában van a ruhám.*És még ez igaz is, de attól még egyértelmű. hogy menekülök.* - Nagyon nem vagy fair, mintha nem tudnál.*Morgok, de nem mozdulok és persze a csókodat is viszonzom.* - Egy igazi mocsok vagy.*Közlöm veled és hagyom, hogy leved a felsőmet.* - Élvezed, mi?*Persze ez csak egy költői kérdés.* - Legalább adnál időt, hogy ezt az új helyzetet megszokjam. Ez nekem sok, hogy nem tudok irányítani és hogy így reagálok.*Picit elhallgatok, de nem mozdulok.* - Ez számomra ismeretlen és megijeszt, de egyben tetszik is.*Teszem hozzá.* - És igen most szeretném magam lehűteni, talán egy kicsit segítene.*Én se ismerek magamra.* - Túlságosan felkavarsz és ezt nem tudom még kezelni.*Vallom be nyilvánvalót.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2023.09.27, 20:32 | Üzenet # 145 |
 Yaoista
| - Megtiszteltetés, hogy velem akarod. *Mosolyodom el sármosan.* - A negatívak miatt se aggódj. *Cirógatom meg az arcodat.* - Fogalmad sincs róla, hogy mennyire tetszel. *Jegyzem meg kis sunyin, hátha megint zavarba jössz.* - Teljesen megértem azt a kettősséget, hogy imádja a munkád, de belefojtana egy kiskanál vízbe. *Nevettem el magam.* - Ezzel nem tudok vitatkozni. *Nevettem el magam, nagyon édes volt ez a kifogás.* - Pedig tényleg nem. *Adom tovább a hülyét.* - Valld be, hogy kicsit élvezed, hogy nem vagyok fair. *Puszillak meg.* - Csak egy kicsit. *Szórakozok.* - Nagyon. *Vigyorodom el és kapsz egy újabb csókot.* - Hülye lennék időt adni, mikor ennyire édes vagy. *Mosolyodom el lágyan.* - És egyébként is örülök, hogy ez az egész ilyen hatással van rád. *Nagyon tetszett, hogy én váltom ki ezt belőled.* - És ha segítenék lehűlni? *Suttogom ajkaidra kacéran.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.10.07, 22:14 | Üzenet # 146 |
 Yaoista
| - Nos vedd is annak.*Vigyorgok, de mellette komolyan is gondolom.* - Édes vagy de szerintem az csak jó.*Hiszen azt bizonyítja, hogy komolyan gondolom veled.* - És amúgy tényleg nincsen.*Ettől most nem jövök zavarba kivételesen, inkább csak kíváncsivá tesz.* - Hmm mintha a múltba csöppentem volna.*Nevetek fel.* - Na látod.*Közlöm a ruháimra, bár sok értelme nincsen.* - Chh ennek nem dőlök be.*Közlöm veled.* - Persze hogy élvezem, de attól még nagyon is vissza fogod kapni.*Közlöm veled.* - Ez nem kicsit.*Közlöm veled.* - Mint mondtam ezt még nagyon vissza kapod.*Közlöm a csók után.* - Na szép vagy bár szép visszavágás.*Jegyzem meg.* - De bármennyire is édes vagyok neked, attól még kell idő.*Mondom komolyabban.* - Attól még hogy te jól szórakozol, amit meg is értek, de ezt nem viccből mondom.*Nem bánnám, miután ki szórakoztad magadat, akkor végre komolyan vennél.* - Igen igen tudom.*Sóhajtok fel.* - Vicces vagy.*Nevetek fel.* - Szépfiú tőled nem hűlők le, sőt...*Nevetek tovább.* - Nagyon tetszik az ajánlat, sőt alapból le akartalak teperni, de basszus mellette még mindig akarok bizonyítani, hogy nem csak szexre kellesz.*Erre csak ismét felnevetek.* - Szerintem nincsen neked sincs fogalmad, hogy mennyire is tetszel nekem. Nyilván látod rajtam és mondom is, de fogalmad sincsen semmiről. Szóval most elmegyek egyedül és tényleg lehűtöm magamat, majd átöltözök és főzök neked, majd megeszed a finom kajámat és utána engem is felfalhatsz, van kifogásod?*Kérdezem kacéran, de azért van egy kis zavar a hangomba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.10.08, 19:59 | Üzenet # 147 |
 Yaoista
| - Majd idővel megtudod. *Mosolyodom el és adok egy puszit.* - Kár, hogy nem. *Nevettem el magam.* - Tudom, de nem bánom. *Mosolyodom el.* - Tudom, hogy kell idő és hidd el, tiszteletben is tartom. Nem mondom, hogy nem foglak néha húzni, de tudom, hogy még kell idő. *Nem siettetlek egyébként.* - Komolyan veszlek. *Ha nem így lenne, nem lennék itt.* - Az is egy lehűlés. *Mosolyodom el. A folytatás kicsit meglep. Szépen végighallgatlak és teljesen magamhoz húzva hosszan megcsókoltalak.* - A sorrend annyira nem tetszik, mert iszonyatosan kívánlak. *Suttogom ajkaidra.* - De megértem, hogy miért szeretnéd és őszintén... piszkosul jól esik. *Adok még egy finom csókot, majd elengedlek.* - Na szaladj. *Csapok játékosan a fenekedre egy lágy mosollyal.* - Annyit még azért elmondanék, hogy elhiszem és nincs mit bizonyítanod. *Teszem hozzá, mielőtt lelépnél.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.11.19, 20:16 | Üzenet # 148 |
 Yaoista
| - Ahogyan te is.*Mosolyodom el én is.* - Annyira sajnálom.*Vigyorodom el.* - Ezt fel is vehetem?*Nevetek fel.* - Akkor jó és megértelek, hiszen én is így tennék, na meg teszek is.*Még ha más értelemben is, de én is húzom az agyadat.* - Akkor jó.*Azért jól jön a megerősítés.* - Az tény, de maga a folyamat, sokkal de sokkal hosszabb.*Amit nem bánok és később annak is eljön az ideje.* - Még szép, hogy kívánsz.*Közlöm vigyorogva a csók után.* - Ahogyan én is kívánlak, de ezt mondanom se kell.*Hiszen ezt eddig is tudtad.* - Akkor jó.*Mosolyodom el édesebben.* - Szaladok.*Csapok én is a popsimra.* - Igen ezt már mondtad és ennek nagyon örülök és el is hiszem, de akkor úgy mondom, hogy magamnak is bizonyítani akarok.*Magyarázom meg.* - Addig is érezd magad itthon.*Adok még egy csókot és ott se vagyok. Hideg vízzel megmosom az arcomat, majd átöltözöm. Egy rövid nadrágot és egy atlétát veszek fel. Hajamat is felkötöm, majd megkereslek.* - Itt is vagyok, te nem öltözöl át?*Kérdezlek, közben megfogom a kezed és a konyhába megyek veled.* - Csüccs.*Nyomlak le az egyik székre, ezzel azt is jelezve, hogy te csak pihenjél és élvezd a dolgokat.* - Mit iszol? Van minden amit szeretsz.*Nyomok be zenét és elkezdek kipakolni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.12.10, 12:46 | Üzenet # 149 |
 Yaoista
| - Csak szeretnéd. *Nevetek fel.* - Tudtam, hogy megérted és tudom. *Mosolyodom el és adok egy puszit.* - Az igaz. *Vigyorodom el. Nem egy-két menet lenne, az tuti.* - Még szép. *Mondom vissza én is és édes mosolyodra adok egy puszit. Ahogy te is a popsidra csapsz, felnevetek.* - Értelek. *Mosolyodom el. Miután elmentél, csak sóhajtottam egy nagyot.* - A sírba fog vinni. *Megcsóválom a fejem. Közben, ahogy mondtad, kényelembe helyez magam a kanapén és a képed nézegetem.* - Tényleg rohadt szexi. *Ki tudnám rá verni a farkam bármikor. Ahogy visszatérsz, végig mérlek.* - De, mindjárt. *De már fogod is a kezem és húzol.* - Igen is. *Kuncogok és csak figyellek. Tudtam, hogy nem akarod, hogy segítsek.* - Egy pohár bor jól esne, de előtte... *Felállok és odalépek mögéd, majd megharapom játékosan a vállad.* - Ha azt akarod, hogy jól viselkedjek, kérlek vegyél fel egy pólót. Kilátszanak a mellbimbóid. *Mosolyodom el és adok egy puszit az arcodra.* - Átöltözök, utána jövök mozizni. *Vigyorgok. Ott hagylak kettő percre és felveszek egy hosszú macinacit és szintén egy atlétát, majd visszaülök.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.12.10, 21:37 | Üzenet # 150 |
 Yaoista
| - Akkor egy pohár bor rendel...*Mennék is érte, de te ugye megállítasz.* - Nem bírsz magaddal.*Sóhajtok fel, majd felnevetek.* - Ohh ez fel se tűnt...*Pillantok le és egyiken végig is simítok.* - Ez tetszik.*Célzok a mozira. Én is elmegyek és átveszek egy pólót.* - Remélem ez már megfelel.*Mondom, amikor kijössz.* - Még nem látalak így, de meg kell hogy mondjam, ez is nagyon jól áll.*Mérlek végig.* - Parancsolj*Nyújtom oda neked a borod.* - Ránk.*Koccintok veled majd beleiszok.* - Na akkor folytatom is.*Pakolnék tovább, de akkor megszólal a telefonom.* - Bocsi, gyors leszek.*Felvéve belekösznök.* - El kell hogy szomorítsalak, de nem érek most rá, vendégem van.*Odasétálok hozzád és adok egy puszit a buksidra, majd simogatni kezdem.* - Itt marad éjszakára és számításaim szerint, ez elég sűrűn fog előfordulni.*Mosolygok rád.* - Jól hallottad.*Nevetek fel a meglepődésére.* - Na de most megyek, köszi. Szia.*Lerakom.* - Most már csak a tiéd vagyok.*Kapsz egy csókot és megyek vissza pakolni, mintha mi sem történt volna.*
|
|
| |