Banánturmix
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.02.14, 22:25 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mikor a banánból kolbász lesz.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.02.14, 22:28 | Üzenet # 2 |
 Yaoista
| /Előzmények a Cicusba/
- Egy kicsit. *Mosolyodom el, de egész aranyosan.* - Az vagy... *Legalábbis számomra az voltál.* - Kreatív. *Javítalak ki. A folytatásra olyan vörös lettem megint, mikor rajta kaptál.* - Eddig bírtad. *Teljesen zavarban vagyok.* - Jó illatod van. *Motyogom, de nem nézek a szemedbe, annyira zavarban vagyok.* - Azért, mert szigorú vagyok, ha a napi rendről van szó, de örülök, ha csak én hittem ezt. *Megnyugtató azért.* - Csak te szórakozol rajtam. *Teljesen kész voltam tőled, de pozitívan. Na meg puszid után nem is tudtam morogni. Könnyen kenyérre kentél.* - Ebben biztos lehetsz. *Az tuti, hogyha kell, megvédem magam.* - Egoista. *Kuncogok én is kicsit. Csók után mosolyogva nézlek.* - Én nem fogok ellenkezni. *Mondom édesen és simításod után megnyaltam a szám.* - Nagyon finom... *Értek veled egyet és finoman arcodra simítok.* - Tudom... *Tudtam, hogy nem a testem miatt mondtad a randizást, hanem mert komolyan veszed az érzéseim.* - Nagyon rég vártam egy ilyen csókra... *Cirógatlak folyamatosan és lágyan mosolygok.* - Előre félek. *Leszek ismét kicsit piros. Egy pár pillanatig ismét szemeid kémleltem, majd újabb csókot kértem. Olyan volt, mint egy álom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.02.14, 22:28 | Üzenet # 3 |
 Yaoista
| - Jól áll.*Mosolyodom el.* - Te is az vagy számomra.*Mosolyodom el lágyabban és ezt nem a vallomásod miatt mondom.* - Legyen.*Ezen nem veszünk össze.* - Bocsi, bocsi de hát ezt nem hagyhattam ki, most fordított esetben te is lecsaptad volna.*Legszebb benne hogy te osztogatod nekem a labdákat.* - Szóval ez a fétised?*Kérdezlek vigyorogva, ezt az oldalam még te sem ismerhetted.* - Az tény és lássuk be kell is, de tényleg nem tartalak merevnek.*Vigyorodom el ismét.* - Mert okot adsz rá.*Fogom rád.* - Tudod, hogy nem rosszból teszem.*Mosolygok rád kedvesebben.* - Olyan édesen reagálsz, hogy bírom magam visszafogni.*Egyszerűen lehetetlen.* - Biztos is vagyok.*Nekem is simán visszaszólsz.* - Nem tagadom.*Kuncogok én is.* - Az lenne a fura, hogy ha tiltakoznál.*Mégis csak oda vagy értem egy jóideje.* - Remélem nem okoztam csalódást.*Biztos elképzelted, hogy milyen lehet velem csókolozni.* - Most megkapod, nyugodtan szolgáld ki magad.*Nyalok végig most én az ajkaimon.* - De egyben várod is, nem de?*Mosolyodom el, főleg azon hogy most te csókolsz meg, amit hosszasan viszonozok.* - Most már akkor megnyugodtál teljesen?*Kérdezlek a csók után.* - Biztos nem így képzelted a mai napot, igaz?*Kérdezlek.* - Olyan szép...*Simítok végig a hajadon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.02.14, 22:40 | Üzenet # 4 |
 Yaoista
| *Még édesebben elmosolyodom arra, hogy én is különleges vagyok számodra.* - Ez igaz. *Adom meg magam, az tuti, hogy én is lecsapok minden ilyet. Kérdésedre csak pislogok, majd elvörösödök.* - Nem mondanám fétisnek, de a te illatod tetszik. *Piszkálsz itt.* - Csak akkor legyek merev mikor kell, igaz? *Már annyira mindegy, így is vörös vagyok.* - Bár akkor neked is annak kell lenned. *Közlöm a tényeket.* - Elég ciki lenne, ha nem lennél az. *Kuncogok kicsit.* - Gonosz. *Morgom halkan, ahogy rám fogod a szórakozást, persze csak vicceltem.* - Meglepő, hogy zavarban vagyok? *Kérdezek rá.* - Az biztos fura lenne. *Értek egyet mosolyogva.* - Jobb, mint képzeltem. *Húzom végig hüvelykujjam ajkaidon.* - Jól hangzik. *Nagyon boldog voltam a helyzettől.* - Ki az a bolond, aki nem várná. *Jövök ismét kicsit zavarba.* - Igen... *Még teljesen a csók hatása alatt voltam.* - Őszintén... negatív válaszra készültem. *Ismerem be.* - Azt hittem, hogy ejtesz a munka miatt. *Mondom nagyon halkan, de aztán elmosolyodom.* - De nagyon boldog vagyok, hogy nem így lett. *Adok egy finom puszit az arcodra. Hajamra szélesen elmosolyodom és kicsit szégyenlősen nézek rád.* - Ez finom...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2021.02.14, 23:23 | Üzenet # 5 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Azt csak külön élvezem, hogy egyetértesz velem.* - Tudod hogy csak viccelek, de annak örülök hogy bejön az illatam meg alapból a közelségem ilyen hatással van rád.*Hiszen azért minden közrejátszott az állapotodra.* - De akkor mindig.*Vigyorodom el, majd ismét csak felnevetek. Eddig is laza voltam melletted, de most már igazán elengedem magamat.* - Nem volt még rám eddig panasz és valóban igen csak ciki lenne, akkor tuti elásnám magam.*Vigyorgok.* - Örülök, hogy feloldódtál és hogy visszavágsz.*Bírom hogy fel van vágva a nyelved.* - Ugyan csak amennyire kell.*Kacsintok rád.* - Igazából annyira már nem, de most már azt is értem, hogy miért is voltál múltkor is annyira zavarban.*Akkor is direkt húztam már az agyad, pedig akkor semmit se tudtam.* - Viszont ezt nem néztem ki belőled.*Valahogy nem tűntél olyan típusnak, de örülök hogy tévedtem.* - Úgy még jobb.*Húzom vissza a kezed és adok egy csókot a kézfejedre, hátha ettől is zavarba jössz.* - Aki bolond.*Kuncogok.* - Megértelek végülis én magam mondtam.*Nem lehetett könnyű idejönnöd se.* - Ettől meg én vagyok boldog. Igaz, hogy dühös voltam rád és sokkoltál, de mellette olyan rossz volt látni a szomorú arcodat és nekem is fájt.*Hiszen kedvellek.* - Akkor folytatom.*Mosolyodom el és tovább cirógatom a hajadat.* - Van valami kívánságod, hogy mit együnk?*Kérdezlek és persze le sem veszem le rólad a tekintetem.* - Különben jobb, ha felkészülsz mert ha összejövünk, akkor tényleg nem szabadulsz tőlem.*Közlöm veled a tényeket.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.02.14, 23:52 | Üzenet # 6 |
 Yaoista
| - Nem olyan meglepő, hogy így hat rám a közelséged. *Kuncogok halkan.* - Rám se volt és azért nem kell elásnod magad. Ügyes vagyok. *Nevettem el magam, hiszen te még nem tudtad, hogy mit tudok.* - Igen, most már lekerült a feszültség. *Mosolyodom el.* - Mindig zavarban vagyok melletted... *Motyogom édesen.* - Nagyon nehéz volt eddig is tartani magam. *Ismerem be. A kézcsókoltól egyenesen ki vagyok.* - Basszus... *Már megint tiszta vörös az arcom.* - Nem vagyok hozzászokva ehhez. *De látszott rajtam, hogy nagyon is tetszik. Picit elhallgattam és ismét az arcodra tettem a kezem.* - Nagyon megijedtem, hogy elveszítelek... *Tényleg nagyon aggódtam miatta, de láthatóan már ez a részem megnyugodott.* - Tényleg csak ezért nem mondtam el... *Mondom édesen, majd odahajolva adtam egy újabb csókot.* - Az jó lesz... *Tetszett a helyzet nagyon.* - Jó ez az itthon randi. *Kuncogok halkan.* - Csak banánt ne. *Nevettem el magam.* - Neked van ötleted? *Kérdezek vissza. Tekintetedre elmosolyodom, majd szavaidra inkább csak egy csókot kapsz.* - Te se tőlem...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2021.02.15, 00:32 | Üzenet # 7 |
 Yaoista
| - Valóban, de azért szerintem erre te se számítottál.*Ismét elnevettem magam, ahogyan eszembe jut a jelenet.* - Bocsi, bocsi...*Ezt biztos hogy soha nem fogom elfelejteni.* - Nem is gondoltam, hogy volt rád panasz, sőt meg is mondtam hogy biztos szenvedélyes lehetsz.*Erre biztos emlékszel.* - Pedig elásnám, de azért erre kevés az esély.*Kuncogok.* - Ennek örülök.*Mosolyodom el.* - De nagyon jól titkoltad vagy előtte sose mondtam olyat amitől zavarba lennél, de ez most már változni fog.*Most már azon leszek, hogy zavarba hozzalak, ami elég könnyen is megy.* - Még a csóktól se jöttél így zavarba.*Kuncogok.* - Majd hozzászoksz.*Kacsintok rád.* - Az nem történt volna meg, de megértelek én is megijedtem, hogy mi is lesz most velünk.*Veszem el a kezem az arcomról és finoman cirógatni kezdem.* - Igen tudom, de azért jobb így.*Főleg hogy jó kimenetele lett.* - Hamar megjött a bátorságod.*Célzok a csókra, amit el is húzzuk.* - Én is élvezem, igazából nem is lett volna kedvem kimozdulni, most jó így kettesben lenni.*Mondom édesen.* - Ne aggódj ezt nagyon megjegyeztem, hogy banán nincs, de a kolbász jöhet. *Vigyorodom el.* - Nincs, de majd körül nézünk, hogy mi a választék. Bevásároltam szóval sok minden van.*Biztos feltaláljuk magunkat.* - Helyes.*Kuncogok a csók után és most én adok neked egyet.* - Neked nincs semmi kérdésed? Amit eddig talán nem mertél megkérdezni?*Kérdezlek és ismét elkezdem a hajad cirógatni vagy éppen a buksidat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2021.02.15, 22:09 | Üzenet # 8 |
 Yaoista
| - Hát az biztos, hogy nem. *Jövök ismét zavarba.* - Gonosz. *Böklek meg játékosnan.* - Hát... majd talán megtudod. *Mosolyodom el csábosan. Igazából rajtad múlt, hogy kideríted-e a dolgot.* - Ki kéne ásnom... szóval ne. *Nevetek fel.* - Nagyon nehéz volt titkolni. *Ismerem be.* - Így se sikerült sokszor. *Hiszen a nyakkendőkötésnél is simán átláttál rajtam. Lágyan elmosolyodom, ahogy beszélsz és cirógatsz.* - Sokkal. *Értek egyet veled.* - Túl jó... *Válaszolok édesen és nagyon jó volt ilyen hosszan csókolni téged.* - Igen... *Simulok hozzád. Elsőre ledöbbentem, majd elnevettem magam.* - Annyira mocsok vagy. *Közlöm veled a zord tényeket.* - Akkor majd csinálunk valami finomat. *Mosolyodom el. Ahogy kapok tőled még egy csókot, igen csak elégedetten sóhajtok fel.* - Akkor én most tetszek eked vagy csak kíváncsi vagy, hogy tetszek-e neked? *Kérdezem kíváncsian. Hajamra picit libabőrös lettem.* - Mármint... azt mondtad, hogy meg se fordult a fejedbe, hogy velem...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2021.02.15, 22:58 | Üzenet # 9 |
 Yaoista
| - Csak egy picit.*Kuncogok.* - Valóban, ahogyan talán te is tudod.*Bejön a csábos mosolyod, de ha úgy nézzük neked kell engem elcsábítani és nem fordítva.* - Igazad van, így is adok neked elég munkát.*Nevetek fel.* - Akkor vehetem úgy, hogy nincsenek kétségeid afelől, hogy jó vagyok?*Kérdezlek vigyorogva.* - Pedig akkor is jó voltál.*Most inkább nem mondom, hogy én se kapcsoltam és még mindig kissé hülyének érzem magam.* - Csak még jobb lesz.*Csókolok már csak azért is a nyakadba.* - Tudom, de ez is tetszik neked.*Vigyorodom el pimaszul.* - Mindenképpen, majd szólj amikor már kezdesz éhes lenni.*Puszillak meg.* - Ez cuki.*Nevetek fel.* - Igen értelek.*Látom én hogy libabőrös lettél, de most nem teszek megjegyzést csak ugyanúgy simogattalak tovább, mintha fel se tűntek volna a dolgok.* - Mint mondtam már párszor a külsőd mindig is bejött. Jól érzem magam a társaságodban, szeretem ahogyan a munkádat csinálod, hogy mindent megteszel, hogy nekem a legjobb legyen és figyelsz minden részletre.*Mosolyodom el picit.* - De mellette ahogyan mondtam valóban nem néztem rád másként és ezt mondhatjuk szakmai ártalomnak, de szerintem ezzel nincsen semmi baj.*Sőt igazából véleményem szerint ez a jó hozzáállás.* - Tetszel nekem, ha nem így lenne akkor nem tartanánk itt, de egyben úgymond kíváncsi is vagyok, hogy mi fog ebből kisülni. Ki tudja lehet, hogy a végén te jössz rá, hogy nem akarsz velem lenni.*Hiszen ilyen szinten te se ismersz engem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2021.02.16, 19:11 | Üzenet # 10 |
 Yaoista
| - Én már tudom.. legalábbis a sztorikból. *Teszem hozzá. Látszott, hogy féltékeny voltam rájuk.* - Na látod. *Kuncogok én is.* - Azt hiszem, hogy erre most válaszoltam. *Teszem hozzá, de azért rád pillantottam.* - Amúgy biztos vagyok benne. *Teszem hozzá.* - Igazából büszke vagyok magamra akkor. *Kuncogok halkan. Nyakamra édesen megremegtem megint.* - Direkt húzol? *Simítok oda, ahova a csókot adtad.* - Nagyon érzékeny... *Teszem hozzá. Nem véletlenül voltam teljesen zavarban, mikor fésültél és a nyakamhoz értél.* - Amúgy igen... *Ismerem be. Tényleg tetszett, hogy tudsz velem így viccelődni.* - Oké... *Bár most a hasam az utolsó, amire gondolni tudok. A simogatásod teljesen lefoglalt. Kíváncsian hallgatlak és teljesen megértettem az álláspontod. Valóban így volt normális. A végére elnevettem magam egy kicsit.* - Láttalak már a legrosszabb formádban is... kétlem, hogy most derülne ki bármi is. *Jegyzem meg és csak mosolygok.* - Évek óta tetszel... elég elszánt vagyok, ha már itt lehetek veled így. *Cirógatom meg az arcod, majd átölelem a nyakad és jobban bújok mosolyogva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2021.02.16, 19:57 | Üzenet # 11 |
 Yaoista
| - Lehet, hogy csak hencegni akartam.*Nevetek fel.* - Ennek örülök.*Mosolyodom el. Azért jól esik az egomnak, hogy ennyire biztos vagy a dolgokban.* - Én inkább nem nyilatkozom magamról.*Tényleg ezt fogom a legnehezebben megemészteni.* - Csak egy kicsit, de igen csak kellemes húzás, nem de?*Mosolyodom el csábosan.* - Igen vettem észre és igazából még nem is csináltam semmit, de ha szeretnéd megmutathatom, ha vállalod a kockázatot.*Pillantok a farkadra és igen csak pimaszul vigyorgok.* - Na látod.*Mindenki élvezi.* - Édes vagy.*Nevetek fel én is.* - Csalódtam volna, ha nem így lenne, elvégre meg akarsz hódítani.*Csókolok a tenyeredbe.* - Mennyi minden változhat két nap alatt.*Ölellek teljesen magamhoz.* - Szeretnéd akkor itt aludhatsz nálam.*Alapból úgyis volt róla szó.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2021.02.16, 21:49 | Üzenet # 12 |
 Yaoista
| - Nem lehet, biztos. *Közlöm a hencegésre, de én is nevetek. Finoman az arcodra simítottam.* - Figyelj... *Kezdek bele.* - Ha én nem akarom, hogy valamit tudjanak rólam, azt nem fogják tudni, szóval így is jobb vagy, mint a nagy átlag. *Odahajolva adok egy apró puszit. Jó lett volna, ha nem érzed magad rosszul a helyzet miatt.* - Igen, az... *Kár lenne tagadni, hiszen egyértelmű volt, hogy tetszik. Kissé zavarba jövök a folytatásra, mert hát tuti, hogy kő kemény lettem volna.* - Majd máskor. *Pillantok rád kissé pirosan.* - Mára már eleget égtem. *Kuncogok halkan.* - Egy ilyen lehetőséget nem szalasztok el. *Mosolyodom el, ahogy a tenyerembe csókolsz.* - Igen... *Annyira jó érzés, ahogy öleltél. Érezhetted, hogy milyen kis boldog vagyok már ennyitől.* - Tényleg? *Engedlek el, hogy a szemedbe tudjak nézni.* - Jó lenne. *Csillognak a szemeim, de aztán eszembe jut a ma reggel.* - Bár... nem biztos, hogy jó ötlet... *Pirulok el ismét.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2021.02.16, 22:14 | Üzenet # 13 |
 Yaoista
| - Jó ez is igaz, de most úgy értettem, hogy nem is mondok igazat.*Magyarázom meg mire is gondoltam, de az is igaz, amit te mondasz.* - Figyelek.*Pillantok rád.* - Oké, így azért jobb, de szerintem azért fordítva kicsit te is kilennél.*De ez legyen a legnagyobb bajom.* - Valóban nem könnyű téged kiismerni.*Azt leszámítva, hogy bejövök neked, szerintem nekem egész jól sikerült.* - Rendben van.*Kuncogok.* - Ugyan, cuki voltál.*Puszilom meg a buksidat.* - Elég nagy bolond lennél, ha így tennél.*Nevetek fel picit.* - Különben nem mondanám és amúgy is arról volt szó, hogy itt alszol csak akkor most együtt aludnánk.*Bár akkor se zavart volna, ha velem alszol, csak akkor nem ölelgettelek volna.* - Hihetetlenül aranyos vagy.*Nem győzöm hangsúlyozni.* - Akkor addig nem fogsz velem aludni amíg nem megyünk tovább?*Vonom fel a szemöldököm.* - Szerintem vállalnod kéne a kockázatot, de ha nem akarsz, azt is megértem. Vagy nem ölellek magamhoz, bár annak nincs értelme.*Szerintem ezzel egyetértesz.* - Gondold végig, én azért örülnék neki.*Csókollak meg.* - Közben jut eszembe, kérsz valamit? Szép kis házigazda vagyok, idáig el se jutottam.*Bár szerintem nem bánod, hogy nem ezzel foglalkoztam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2021.02.16, 22:47 | Üzenet # 14 |
 Yaoista
| - Kérlek... szerintem te még életedben nem hazudtál. Nincs egy olyan sejt a testedben, ami képes lenne hazudni. *Kuncogok halkan.* - Valószínűleg, csak nem szeretném, ha ez megbélyegezne bármit is. *Picit aggódtam miatta.* - Neked egész jól megy. *Mosolyodom el.* - Cuki mi... *Motyogom halkan, de azért puszidra megenyhülök.* - Együtt, mint most? *Mosolyodom el, mert tényleg nagyon örültem neki. Zavarba jövök arra, hogy aranyos vagyok.* - Ez egy nehéz kérdés. *Hirtelen nagyon elkezdtem gondolkozni és örlődni, mert persze szeretnék veled aludni, de sose lehet tudni, mikor fogok megint így reagálni és annyira ciki volt.* - Szeretném, ha magadhoz ölelnél. *Nagyon élveztem, amikor magadhoz öleltél és érezhettelek. Ez valami olyan volt, amiről mindig álmodoztam. Csókod nagyjából meg is győzött.* - Akkor itt alszok ma és aztán kiderül. *Mondom végül. Elnevettem magam, ahogy megkérdezel.* - Nagyon is jó házigazda. *Mosolyodom el.* - Csak egy csókot kérek. *Hunyom le a szemem és vártam a csókom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2021.02.16, 23:35 | Üzenet # 15 |
 Yaoista
| - Igazad van és köszönöm.*Cirógatom meg az arcodat.* - Néha elgondolkozom azon, hogy látsz e bennem hibát, azt leszámítva hogy nem tudok tájékozódni.*Nevetek fel.* - Emiatt nem kell aggódnod, mert nem fog. Ez csak magamban kell letisztáznom, ismersz hogy milyen maximalista vagyok magammal szembe.*Ez elégé rátesz a dolgokra.* - Ahogyan neked is.*Mosolyodom el én is.* - Az bizony, de megértelek a helyedben én is így éreznék.*Nevetek el magam.* - Igen, mint most de ha gondolod akkor máshogyan is feküdhetünk.*Kuncogok.* - Azért annyira csak nem lehet nehéz kérdés.*Nevetek fel. Nem hittem volna, hogy így is tudsz viselkedni, de nagyon élvezem. Türelmesen várok és addig cirógatlak.* - Akkor ez van döntve nem de?*Mosolyodom el.* - Megbeszéltük és ha gondolod elugorhatunk hozzád ruháért, mit szólsz hozzá?*Úgy mégis csak kényelmesebb.* - Köszi, de majd szóljál ha mégis kérsz valamit.*Mondom, majd csak elmosolyodom.* - Ez könnyen teljesíthető.*Leveszem a szemüvegedet.* - Ez most útban lesz.*Magamhoz húzva hosszasan csókolni kezdelek most igen csak elmélyítem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2021.02.17, 00:02 | Üzenet # 16 |
 Yaoista
| - Hm... Látok csak nem zavar. *Mosolyodom el.* - A tájékozódás is csak azért zavar, mert tényleg nagyon el tudsz veszni. *Nevettem el magam.* - Akkor jó... *Nyugszom meg.* - Igaz. *Kár neked beszélni ilyen téren.* - Az jó, ha átérzed. *Sóhajtok fel, bár biztos voltam benne, hogy te valami laza poénnal elütnéd simán.* - Mármint... hogy hozzád bújhatok. *Fejtem ki, mert látszik, hogy ennek nagyon örülök.* - Nehezebb, mint gondolnád. *Nevetek én is.* - Igen. el. *Bólintok is egy aprót.* - Jó terv. *Értek egyet.* - Oké. *Tudtam, hogy bármit hoznál, de tényleg nem volt másra szükségem, csak rád. Hagytam, hogy levedd a szemüvegem. Teljesen elvesztem a tekintetedbe és csókodra megborzongok. Nekem se kellett több és egyre inkább csókoltalak. Feltérdeltem melléd a kanapéra és az arcod közrefogva faltam ajkaid.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2021.02.17, 20:41 | Üzenet # 17 |
 Yaoista
| - Ahogy mondtad, úgy tetszem ahogyan vagyok.*Mosolyodom el lágyabban.* - Viszont akkor kíváncsi vagyok, hogy szerinted milyen hibám van még?*Kérdezlek kíváncsian, az ilyen engem mindig érdekelt, hát ha tudok rajta dolgozni, ha olyanról van szó.* - Nem tagadom és próbáltam rajta változtatni, de egyszerűen nem megy.*Nevetek fel.* - Túl sok minden eltereli a figyelmemet.*Ilyen szinten olyan vagyok mint egy gyerek.* - Tudod, hogy együttérző vagyok még ilyen szinten is.*Kuncogok.* - A többi meg csak részletkérdés, igaz?*Mosolyodom el.* - Elhiszem.*Csak piszkállak.* - Tudod jól, hogy általában jó ötleteim vannak.*Vigyorodom el. Nagyon tetszik a mozdulatod és szorosan magamhoz ölellek, de nem húzlak az ölembe, kíváncsi vagyok hogy te vajon megteszed e magadtól.* - Nagyon finom vagy.*Harapok az ajkaidra és tovább csókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2021.02.17, 21:16 | Üzenet # 18 |
 Yaoista
| - Hm... Nagyon makacs vagy és néha túl túlhajtod magad. Szóval ismered a limited és mégis próbálod túlnyomni, ami néha balul sül el. *Magyarázom neked.* - Valamikor hajthatatlan vagy, de úgy tényleg. *Kunvogok.* - Ó és néha túl szigorú, meg bosszantóan nagy önfegyelmed tud lenni. *Az utóbbi az tényleg ki tud borítani.* - De amúgy... ezektől vagy te, te.... szóval annyira amúgy nem zavarnak. *Teszem hozzá.* - Olyan vagy, mint egy nagy gyerek. *Nevetek fel.* - De ez aranyos. *Teszem hozzá kedvesen.* - De ez nem baj. *Mosolyodom el.* - A többi igen. *Kuncogok halkan.* - Igen, igen... *Hagyom rá az ötlet dolgot. Ahogy jobban magadhoz húzol, még jobban csókollak.* - Te is... *Alig válok el tőled egy pillanatra. Lassan mozdultam és szemből az öledbe ültem és úgy csókoltalak egyre hevesebben.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2021.02.17, 21:48 | Üzenet # 19 |
 Yaoista
| *Figyelmesen hallgatlak és csak bólogatok.* - Még belekötni se tudok.*Nevetek fel.* - Mióta az eszemet tudom ilyen vagyok és ez idővel nem hogy enyhült, hanem fokozódott és ez leginkább arra igaz hogy túlhajtom magam.*Valóban nagyon maximalista vagyok.* - A makacsságon próbáltam változtatni, de általában fel se tűnik, hogy az vagyok. Szóval ha úgy nézzük ebben nem is vagyok maximalista.*Viccelem el.* - Tudom hogy magammal teszek rosszat, mert olyankor kidőlök és utána pont azért megint meghajtom magam, szóval mondhatni ez egy ördögi kör. Legjobb benne hogy bárkit edzek, akkor ettől óvom és leszedem a fejét, ha nem pihen eleget. Én csak úgy vagyok vele, hogyha valakinek segítek, akkor a legeslegjobbat akkor nyújtani és ez nem a pénzről van szó.*Az csak egy plusz, de tudod jól, hogy egyáltalán nem vagyok anyagias.* - Azért ezek a szakmámból adódóan elég fontos dolgok, de ezt már sokan megjegyeztek.*Nem csak a tanítványok, hanem alapból akik nekem dolgoznak.* - Veled miben vagyok szigorú? Nem rosszból, de szerintem kettőnk közül te vagy szigorúbb velem.*Nevetek fel.* - Tényleg nagyon édes vagy.*Már eltelt pár perc hogy mondtam volna.* - Így van.*Bólintok és én is felnevetek.* - Szóval én is aranyos vagyok?*Mosolyodom el, nem zavar hogy ezt gondolod rólam. Magamban elvigyorodom, hogy az ölembe mászol.* - Örülök neki.*Csókollak tovább majd lassan lesimítva a hátadon a popsidba markolok.* - Formás ahogyan gondoltam..*Pont a kezembe illet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2021.02.17, 22:37 | Üzenet # 20 |
 Yaoista
| - Pedig vártam. *Nevetek veled.* - Pedig próbálok rád nagyon figyelni, de néha nem jön össze. *Sóhajtok egy nagyot, mert ez mindig bántott, ha nem tudok időben rád szólni. Halkan kuncogok veled, ahogy viccelődsz.* - Meg kellene fogadnod a saját tanácsod, bár megértelek. *Hiszen néha én is ezt csinálom.* - De mostmár majd segítek pihenni. *Teszem hozzá mosolyogva.* - Tudom, hogy mindig a legjobbat akarod, mert maximalista vagy. *Kuncogok halkan.* - Velem nem igazán vagy az, de magaddal szemben igen. *Magyarázom, hogy mire is gondoltam pontosan.* - Velem szerintem azért nem vagy, mert tudod, hogy minden döntést azért hozok meg, hogy neked a legjobb legyen. *Cirógatom meg az arcod.* - Tudod jól, hogyha valamit mondok, annak oka van. *Mosolyodom el.* - Meg amúgy is... ha nem lennék veled szigorú, még jobban kikészülnél. *Nevettem el magam, hiszen pont ezért kerestél magad mellé embert.* - Tényleg ennyire édesnek tartasz? *Folyamatosan mondogatod.* - Igen. *Mosolyodom el. Ahogy végig simítasz rajtam, ismét tiszta libabőr lettem. Fenekemre elpirulok ismét.* - Már tök rég meg akartad fogni, mi? *Kérdezem nevetve, persze kicsit se bántam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2021.02.17, 23:00 | Üzenet # 21 |
 Yaoista
| - Ebbe még én is tudom, hogy felesleges lenne.*Kuncogok.* - Hidd el még így is te figyelsz rám a legjobban.*És ezt nem úgy mondom, mint titkár hanem általánosan.* - Mint mondtad nagyon makacs vagyok.*Így persze hogy nem jön mindig össze.* - Tudod, hogy az a legnehezebb.*De ezt neked nem kell mondanod, hiszen te is ilyen vagy, na meg úgy általánosan igaz mindenkire.* - Helyes, vesd be magad.*Mosolyodom el, így még talán jobban is összefog jönni, bár akkor is biztos hogy nem százalékosan.* - Ez így van, bár ez rólad is elmondható.*Mondjuk nekem ez tetszik is benned.* - Magammal szemben vagyok a leginkább szigorú.*Értek egyet.* - Ebben valami és mellette nagyon is jól esik.*Még ha valamikor nem is jön le és csak morgok miatta.* - Szóval ha még nem is látszik, akkor is sokat jelent és hálás vagyok érte.*Még ha szerinted nem is kéne annak lennem.* - Mernék én ellent mondani.*Kuncogok, de persze tudom hogy így van.* - Látod neked csak igazat tudok adni.*Nevetem el magam én is.* - Tényleg és ez csak fokozódik.*Főleg hogy most egy új oldaladról ismerlek meg.* - Most lebuktam, de pótolni fogok.*Vigyorgok és kicsit rá is csapok. Egy picit még csókollak és simogatom a popsidat, de aztán leállok.* - Nem kéne annyira belendülünk.*Mosolyodom el kedvesen és magamhoz ölellek finoman cirógatni kezdem a hátad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2021.02.18, 21:04 | Üzenet # 22 |
 Yaoista
| - Igen, valahogy úgy. *Mosolyodom el. Ebben azért hasonlítottunk.* - Vannak praktikáim, hogy az ágyban tartsalak. *Flörtölgetek veled egy kicsit.* - Igaz. *Én is mindig törekszem a legjobbra.* - Pontosan. *Bólintok is egy aprót.* - Tudom. Cirógatom meg az arcod. Tisztában volt vele, hogy mennyire hálás vagy, amiért figyelek rád.* - Még szép. *Nevettem el magam. Nagyon jól esett, hogy édesnek tartasz, valahogy nem gondoltam, hogy valaha annak fogsz tartani.* - Csak tessék. *Kuncogok halkan, igazából nagyon is élveztem a helyzetet. Ahogy leállsz először nem értem, hogy miért, de utána kapcsolok.* - Igaz... *Motyogom és csak átölelve a derekad, hozzád simultam.* - Nagyon jó érzés volt így lenni veled. *Mondom halkan és én is cirógatni kezdem az oldalad. Egy kicsit így vagyok, majd felemelkedve adtam még egy lágy csókot, de már nem vadultam be úgy, mint az előbb.* - Örülök, hogy úgy döntöttél, hogy próbáljuk meg...
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2021.02.18, 22:35 | Üzenet # 23 |
 Yaoista
| - És ez a praktika még működőképes is.*Vigyorodom el.* - Akkor jó.*Simítom az arcom a kezedbe.* - Veled is..*Még azért furcsa de kifejezetten kellemes így lenni.* - Jól esik...*Finom érintésed van. Tovább cirógatlak, majd amikor megcsókolsz viszonozom.* - Én is, már most élvezem.*Hiszen tényleg az esetem vagy és ugye már másként is tekintek rád.* - Őszintén még nem voltam ilyen helyzetben, hogy akivel együtt dolgozzak azzal egyben randizok, de szerintem a mi esetünkben nem lesz ezzel gond.*Azért van egy kis félelem bennem, de ez szerintem természetes.* - Viszont amíg nem fordulnak komolyra a dolgok, addig nem szeretném elmondani a többieknek kettőnket, de utána közölni fogom velük, már ha te is belemész.*Ez még a jövő zenéje, de úgy érzem, hogy tényleg nem egy csak kaland lesz köztünk.* - Persze Seimék mások.*Mosolyodom el.* - Különben mikor volt utoljára komoly kapcsolatod?*Kérdezem kíváncsian.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2021.02.20, 12:05 | Üzenet # 24 |
 Yaoista
| - Bizonyára. *Mosolyodom el.* - Akkor csinálom még. *Örültem, hogy jól esik, ahogy hozzád érek.* - Pedig ez még semmi. *Kuncogok halkan. Alig vártam, hogy egyre több és több időt töltsünk el úgy, mint egy pár.* - Én sem voltam még ilyen helyzetben, de egyrészről... megéri, másrészről... megoldjuk. *Puszillak meg. Nem bírtam betelni veled.* - Én is így gondoltam. *Kár előre elmondani, hogy mi is van. Majd ha már biztos és egy pár leszünk, akkor van ideje bejelenteni.* - Persze. *Mosolyodom el én is.* - Nagyjából egy éve lett vége. Együtt voltunk egy évig, de... szóval nekem már tetszettél. *Ismerem be.* - Ez eléggé zavarta, hogy vele vagyok, de más is tetszik. Megvoltunk, de részemről nem volt igazán szerelem. *Kár is tagadni. Ha igazán szerelmes lett volna, nem is látok mást.* - Azóta csak egy-két kalandom volt. *Teszem hozzá.* - Neked? *Az utóbbi fél évben biztos, hogy nem volt senki komoly.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2021.02.20, 13:06 | Üzenet # 25 |
 Yaoista
| - Egyetértek.*Mosolyodom el.* - Ahogy mondod.*Bólintok és és egy csókot adok.* - Úgyis szeretek új dolgokat kipróbálni és a kihívásokat is.*Erről a helyzetről mindkettő állítás elmondható.* - Azért nem semmi hogy ilyen hatással voltam rád.*Igen csak növeli az egomat és egyben jó érzés is.* - Értem.*Bólintok.* - Nos azt nem kell mondanom, hogy az elmúlt időben nem volt.*Kuncogok.* - Vagyis igazából volt, ha úgy nézzük hiszen házasok vagyunk.*Nevetek fel.* - Olyan másfél éve lehetet és olyan fél évig tartott, de volt amikor több hétig nem találkoztunk. Igazából ennél hosszabb csak régebben volt, de akkor még nem is voltam ennyire elfoglalt és az se volt több mint egy év. Mióta meg itt tartok a munkában, nos nem igazán szokták ezt elfogadni, amit igazából meg is értek. Így inkább marad a szex.*Az a legegyszerűbb.* - Így mindenki meg van védve a fájdalomtól. Én választottam ezt az életet, de attól még tud fájdalmas lenni és én is tudok magányos lenni.*Még ha jól titkolom is.* - De talán veled minden megváltozik.*Cirógatom meg az arcodat.*
|
|
| |