2025.07.20, Vasárnap, 01:39
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Banánturmix
szela00Dátum: Vasárnap, 2021.02.14, 22:25 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mikor a banánból kolbász lesz.

szela00Dátum: Szombat, 2021.02.20, 13:50 | Üzenet # 26
Yaoista
*Csókod természetesen viszonozom és el is mosolyodom a végén.* - Hm, akkor már ketten vagyunk. *Kuncogok halkan.* - Eh, ne is mond... én éreztem magam hülyén, meg igazából még mindig kicsit furcsa. Sosem érdekelt annyira más emberek, de valamiért te rögtön magaddal ragadtál. *Ismerem be, de alig nézek a szemedbe.* - Azt nem. *Kuncogok veled.* - Hülye. *Rettentően elvörösödök hirtelen. Azért mostmár máshogy hangzik ez a házas dolog, mint mikor csak poénkodtunk rajta.* - Megígérem, hogy nekem nem lesz gond. *Mondom a munkára és arra gondoltam persze, hogy elfogadom.* - Azt nem mondom, hogy nem jegyzem meg, ha hanyagolva érzem magam, de igazából.. eddig se hanyagoltál. *Csókollak meg finoman. Belesimítom az arcom a tenyeredbe és csak mosolygok.* - Ha rajtam múlik, nem leszel magányos többé... *Fogom meg a kezed.* - Azt nem tudom megígérni, hogy nem foglak megbántani, de azt igen, hogy melletted leszek. *Csókolok először tenyeredbe, majd az ajkaid vettem újra célba.*

MioDátum: Szombat, 2021.02.20, 14:23 | Üzenet # 27
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Pontosan.*Kuncogok.* - És már kiderült, hogy jó páros vagyunk szóval szerintem most se lesz gond.*Mosolyodom el.* - Ugyan emiatt te ne érezd magad hülyén.*Cirógatom meg a pofidat.* - Még senkitől nem hallottam ilyen szép bókot.*Pedig nem lehet panaszom, de ez mégis csak más.* - Most miért? Te voltál, aki alapból ezzel jött.*Vigyorodom el.* - Belegondolsz ez még meg is történhet.*Kacsintok rád, hiszen én mindig is úgy voltam vele, hogy ha megtalálom életem párját, akkor össze is akarom vele kötni az életem és lehet pont te leszel az a személy, akivel ez megfog történi.* - Igen ezt tudom, így végülis pont jó, hogy egy körben mozgunk.*Meg van az előnye is.* - Megbeszéltük, hogy te úgyis figyelsz rám és azt is ha nagyon túlhajtom magam, akkor te bevetted magad.*Jegyzem meg a csók után.* - De különben előre is elnézést kérek.*Mert azért biztos lesz ilyen.* - Mert lehet hogy együtt leszünk, de úgy még se.*Mert azért a munka más.* - Ahogyan már sosem. Rossz volt hallani, amikor mondtad és főleg hogy miattam volt.*Az más hogy nem tudhattam.* - De most ez is változni fog.*Mosolyodom el.* - Biztos velem is elő fog fordulni, de az ember már csak ilyen, viszont azt megígérhetem, hogy szándékosan sosem foglak bántani.*De ezt mondanom se kell, hiszen ennyire már megismertél. Ahogyan a kezembe csókolsz elmosolyodom, majd a csókodat viszonozom.* - Mit szólnál ha koccintanánk ránk?*Kérdezem a csók után.*

szela00Dátum: Szombat, 2021.02.20, 18:17 | Üzenet # 28
Yaoista
- Szerintem se lesz. *Mosolyodom el. Cirógatásodra megint kicsit elpirultam.* - Van még egy-kettő a tarsolyomba, de csak később osztom meg veled. *Teszem hozzá.* - Mert ez most más helyzet. *Jövök teljesen zavarba. A folytatásra ha lehet, még vörösebb lettem.* - Miket beszélsz te... *Nem volt ellenemre, sőt nagyon is tetszett maga a gondolat, hogy egyszer összeköltsük az életünket.* - Mondhatni, én még veszélyesebb körben mozgok, mint te. *Hiszen én szegről végről mégis maffiózó voltam, míg te nem.* - Mindig. *Mosolyodom el.* - Hm, nincs baj. Kisveszekedés amúgy se árt. *Utána pedig a békülőszex nagyon is jó.* - Én örülök annak is, ha melletted vagyok. *Mosolyodom el édesen.* - Egyébként nem volt rossz. Tényleg picit magányos tudott lenni, hogy itt vagyok melletted egy lépésre és nem tehettem meg azt, hogy adjak egy csókot vagy magamhoz öleljelek, de mellette tényleg boldoggá tett, hogy segíthetlek. *Az arcomra volt írva, hogy azért ez a helyzet sokkal jobban tetszik.* - Tudom, hogy sose bántanál direkt. *Cirógatom meg az arcod. Ez alap volt tőlem is.* - Jól hangzik a koccintás. *Kimásztam az öledből, hogy fel tudj állni.* - Bármi jó lesz. *Teszem hozzá, mivel nem tudtam, hogy milyen alkoholod van.*

MioDátum: Szombat, 2021.02.20, 18:35 | Üzenet # 29
Yaoista
- Lehet, majd én is zavarba fogok jönni.*Kuncogok.* - Amúgy nekem is van sőt még szerintem egész visszafogott voltam.*Bár az is tény, hogy nem is kell magam megerőltetnem.* - Szólj ha hozzak egy borogatást az arcodra.*Pimaszkodok.* - Csak az igazat. Nézd én mindig úgy terveztem, hogy ha megtalálom életem párját, akkor ilyen szinten is össze akarom kötni vele az életem vagy te nem?*Kérdezem kíváncsian. Bár igaz ez még nagyon a jövő zenéje, de kíváncsi vagyok hogy te hogy vélekedsz.* - Nem szoktam ilyenekről beszélni az első randin sőt ilyenről egyáltalán nem beszéltem még, de azt hiszem ez nálunk teljesen normális.*Nevetek fel.* - Egy bizonyos szinten, ha úgy nézzük akkor igen de azért én se vagyok veszélytelen. Még ha nem is vagyok kimondottan maffiózó, azért sokan vannak körülöttem és arról nem is beszélve, hogy túl sok mindent tudok.*Ez igaz egyben az üzleti dolgokra és arra is hogy milyen képzett vagyok a harc terén.* - De azért ezen nem fogunk versenyezni.*Nevetek fel.* - Az biztos és az is hogy lesz nálunk és utána jön a békítőszex.*Mondani ki hangosan helyetted, mert biztos hogy te is erre gondoltál.* - Én is.*Mosolyodom el.* - Igen tudom ez az egyik jó tulajdonságod, most meg már nem kell magad visszafognod.*Mosolygok.* - Ahogyan te is engem.*Eddig se tettük.* - Rendben, akkor mindjárt jövök.*Adok egy puszit majd csak akkor jövök vissza, amikor végzek.* - Ahogyan szereted.*Nyújtom át a gin tonicot így magamnak is ezt hoztam.* - Akkor kettőnkre.*Emelem poharam.*

szela00Dátum: Szombat, 2021.02.20, 23:11 | Üzenet # 30
Yaoista
- Annyira biztos vagyok benne, hogy én fogok égni a végén. *Nevettem el magam.* - Nagyon vicces vagy... *Morgom neked.* - Nem vagyok ehhez hozzá szokva. *Simítok a pofimra.* - Mármint... senki nem tudott még így zavarba hozni, mint te. *Magyarázom az okát. Picit csöndben maradok, majd bólintok egy aprót.* - De igen... mindig úgy gondoltam, hogyha megtalálom az igazit, akkor összekötjük az életünket. *Mosolyodom el.* - Persze csak akkor, ha ő is akarja... szóval jó lenne, de a papír annyira nem fontos mégse, ha érted mire gondolok. *Magyarázom.* - Jó, de ez nem is egy szokványos elsőrandi. Már tudom miket szeretsz, akkor mégis mi másról beszélgetnénk? *Kuncogok halkan.* - Mondhatni még azt is tudom, hogy milyen alsót hordasz. *Nevettem el magam.* - Akkor én vagyok a legjobb, nem? *Mosolyodom el. Ha más nem is, a marketingem jó.* - Ezen nem. *Nevetek veled.* - Legjobb. *Nevetek fel ismét.* - Nem is fogom magam, ha nem kell. *Rettentően élveztem ezt az egészet.* - Oké. *Várlak vissza. Ott mozgolódtam, megigazítottam a hajam.* - Óh, köszönöm. *Nézek lágyan, ahogy meglátom mit is hoztál nekünk.* - Kettőnkre. *Koccintok veled. Miközben beleiszok végig a szemeid kémlelem.* - Mint mindig, fenséges.

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.21, 00:51 | Üzenet # 31
Yaoista
- Próbáld ki és akkor majd kiderül, bár azért van benne valami.*Nevetek fel.* - Igen tudom.*Vigyorgok.* - Eddig is élveztem, amikor morogtál most ez még inkább elmondható.*Jót szórakozok rajtad.* - Majd hozzászoksz.*Cirógatom meg én is a pofid.* - Én ennek kifejezetten örülök.*Azért ez mindenkinek nagy bók lenne.* - Akkor ebben is hasonlítunk.*Mosolyodom el.* - Igen értelek és számomra se fontos a papír, de mellette mégis hivatalosan szeretném.*Magyarázom.* - Valóban, ahogyan te magad sem vagy szokványos.*Mondom kedvesen.* - Jogos, azért ezeken a körökön már túl vagyunk.*Értek egyet.* - Igaz.*Nevetek fel.* - De mellette mégis vannak dolgok, amiket nem tudunk egymásról.*Gondolok olyanokra amiket csak szeretők tudnak.* - Valahogy úgy, csak ne bízd el magad.*De ezt csak viccnek szánom, mert tudom hogy nem vagy az a fajta.* - Inkább az egyik legjobb.*Javítalak ki.* - Van mit bepótolnod.*Elvégre egy jó ideje oda vagy értem.* - Nem csak te, hanem én is tudom, hogy miket szeretsz.*Simítok végig a hajadon.* - Majd ha most foglak megfésülni, akkor zavarban leszel?*Elmélkedem.* - Vagy ha pucéran fogsz látni? Most belegondolva, én még nem is láttalak pucéran.*Jut eszembe.* - Azért már várom milyen zavarban leszel, amikor tovább megyünk.*Vigyorodom el, mert már a lelkiszemeim előtt látom, hogy milyen vörös leszel.* - Na és mesélj és hányszor verted ki rám? A mait leszámítva.*Vigyorgok egyre jobban.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.02.21, 02:50 | Üzenet # 32
Yaoista
*Csak megforgattam a szemeim a szokásos módon a morgásomra.* - Nem hiszem, de nem baj. *Mosolyodom el kicsit jobban. Nem bántam volna, ha nem szokok hozzá. Azért nagyon reagáltam rád.* - Igen. *Bólintok a hasonlításra.* - Valahogy... csak olyan jó, ha tényleg tartozol valakihez. *Ez más, mint egy család. Ezt te választod.* - És mint ahogy te sem. *Simítok végig az arcodon.* - Valahogy úgy. *Végülis nem is előről kezdjük a randizást.* - Alig várom, hogy kiderítsem azokat a dolgokat is. *Hiszen ha mindent tudni fogok, az azt jelenti, hogy a szeretőd vagyok.* - Teszek róla, hogy ne csak a szám legyen nagy. *Csókollak meg újra. Kicsit nehéz volt nem csókolni folyton, de kibírtam.* - Van, bőven... *Értek veled egyet. Hajamra elmosolyodom és picit el is pirulok.* - Szerintem jobban, mint eddig. *Kuncogok halkan.* - Az olyan.. intim dolog. *Nem is hagytam akárkinek, hogy hozzáérjen a hajamhoz vagy hozzám, bár ezt tudtad.* - Nem véletlenül. *Leszek egyre vörösebb megint.* - Bele se gondolok, de talán addigra megszokom valamennyire az intimitást közöttünk. *Hiszen most nagyon új. Feléd fordulva feltettem a karom a kanapé háttámlájára és mosolyogva kezdtem el cirógatni az arcod. Kérdésedre hirtelen megállt a kezem és ismét lángba borult az arcom. Mielőtt megszólaltam volna elvettem a kezem és lehúztam a piám.* - Most erre tényleg kíváncsi vagy...? *Igazából csak költői kérdés volt, mert biztos voltam benne, hogy kiszeded belőlem.* - Nem mondom, hogy minden este, de elég közeli az arány, főleg az utóbbi időben. *Hiszen egyre jobban összeszoktunk és közelebb kerültünk.* - De szerintem ez nem olyan meglepő... *Mondom édesen.* - Végülis, egész nap azzal a pasival voltam, aki évek óta tetszik. *Másképp reagáltam volna, az lett volna a furcsa.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.21, 11:55 | Üzenet # 33
Yaoista
- Mint mindig ugyanaz a reakció.*Nevetek fel célozva a szemforgatásodra.* - Látod ebben is egyetértünk, mert én se bánnám.*Ki ne élvezne egy ilyen helyzetet.* - Ennél szebben én se mondhattam volna.*Mosolyodom el.* - Köszönöm.*Csókolok a tenyeredbe.* - Előttünk a lehetőség.*Bár vicces hogy én kérdeztem többet és nem fordítva.* - Efelől nem kételkedtem.*Kuncogok az ajkaid közé és viszonzom a csókodat.* - Szerintem is, akár most is kipróbálhatjuk, ha szeretnéd.*Nyilván ezt pimaszságból is mondom, de mellette szívesen megcsinálom, én is élveztem múltkor.* - Őszintén rajtad kívül nekem se csinálta meg más a hajamat.*Természetesen a fodrászt leszámítva.* - Oké ezt most már, bár az is igaz, hogy alapból lehetnél szégyenlősebb, szóval igazából szerintem én vagyok talán ilyen szinten túlságosan laza.*Az biztos, hogy egyáltalán nem vagyok szégyenlős.*  - Majd fokozatosan haladunk jó?*Kérdezlek kedvesen. Élvezem a simogatást és én a combodat cirógatom.* - Komolyan még jó hogy nagy önuralmam van, mert különben már rég rád vetettem volna magamat.*Célzok itt a zavarodra, de persze nevetek is mellé.* - Most ez tényleg kérdés?*Kérdezem én is költőien.* - Mint mondtam jó, hogy nagy önuralmam van.*Az más, hogy később az ilyenekért simán rád fogok mászni.* - Valóban nem, csak tőled akartam hallani..*Vigyorodom el kissé sunyin.* - Jogos.*Simítok az arcodra majd közelebb hajolok.* - Hozok még egy italt.*Nyalok végig az ajkaidon, de nem csókollak meg.* - Mindjárt jövök.*Indulok ki, mintha mi sem történt volna. Kint megiszom a saját italom és ismét csinálok.* - Parancsolj.*Adom a kezedbe, amikor visszaérek. Leülve melléd fél karral átölellek és a hajad kezdem el birizgálni miközben le sem veszem rólad a tekintetem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.02.21, 13:30 | Üzenet # 34
Yaoista
- Ez meg is marad. *Kuncogok én is.* - Hm, egész sok mindenben egyetértünk. *Ami nagyon jó volt.* - Bizony... *Még szinte fel se fogtam, hogy mi is történik közöttünk.* - Te tényleg azt akarod, hogy felrobbanjak. *Nevetek fel.* - Majd reggel, úgyis mindig összegumbancolódik, mikor alszok.* - Élveztem, hogy taperolhatlak. *Kuncogok halkan és meg is igazítok egy tincset.* - Nem vagyok annyira szégyenlős, de előtted biztos, hogy az leszek. *Biztos voltam benne, hogy teljesen zavarba leszek.* - Jó. *Mondom édesen.* - Nem mintha nemet mondanék... *Jegyzem meg az önuralmadra, csak csupán megbeszéltük, hogy lassan haladunk.* - Gonosz... *Motyogom és adok egy puszit. * - Oké. *Vártam, hogy megcsókolj, de csak végig nyalsz az ajkaimon. Megnyalintottam én is és türelmesen vártalak vissza.* - Köszönöm. *Nézek rád és várom, hogy megcsókolj, de nem teszel még mindig így.* - Tartozol valamivel. *Jegyzem meg é végigsimítok az ajkaidon. Közben persze tiszta libabőr lettam attól, ahogy játszottál a hajammal és néha hozzáértél a nyakamhoz.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.21, 14:21 | Üzenet # 35
Yaoista
- Ami nem is baj, ez is hozzád tartozik és nekem kifejezetten tetszik.*Nem hiába húztam eddig is az agyad és most még inkább ráteszek.* - Ugyan azt nem szeretném, hiszen mi lenne velem nélküled.*Mosolyodom el édesen.* - Megbeszéltük.*Számomra lesz az öröm.* - Azt elhiszem és most már aztán tényleg taperolhatsz.*Vigyorodom el.* - Az nem is baj, hogy nem vagy csak előttem.*Ettől csak még jobban virul a fejem.* - Igen tudom, de abban is biztos lehetsz, hogy utána nem fogom magam vissza.*Azért elég nagy az étvágyam.* - Csak amennyire kell.*Vigyorodom el.* - Egészségedre.*Beleiszom a sajátomba, majd lerakom.* - Azt mondod?*Mosolyodom el, majd odahúzva megcsókollak hasonló hévvel, mint amikor az ölembe voltál.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.02.21, 15:03 | Üzenet # 36
Yaoista
- Tetszik, ahogy forgatom a szemem? *Lepődök meg. Általában pont az ellentét szoktam hallani, hogy mennyire zavaró és idegesítő dolog.* - Elvesznél. Szó szerint. *Kuncogok halkan és végigsimítok az arcodon, mert értettem, hogyan mondtad. Én is csak a zavarom próbáltam leplezni.* - Igen, ami nagyon tetszik. *Simítok végig mellkasodon finoman.* - Nagyon furcsán hatsz rám. Nagyon nem vagyok ehhez szokva. *Kuncogtam el magam ismét.* - Akkor jó. *Tetszik, hogy le fogsz teperni a későbbiekben.* - Azt bizony. *Lerakom én is az italom, mielőtt elejteném. Ahogy odahúzol, átölelem ismét a nyakad és finoman a tarkód cirógatom csókunk közben. Szinte a karjaidba omlottam.* - Talán mostmár jó... *Motyogom édesen.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.21, 17:20 | Üzenet # 37
Yaoista
- Igen mert én jót szórakozok rajta és nem is veszem magamra. Most szerinted sokszor miért húzom az agyadat?*Vonom fel a szemöldökömet.* - Pontosan szóval jobb nem kockáztatni.*Nevetek fel. Látom én a zavarodat is, de most kivételesen nem teszek rá megjegyzést.* - Őszintén nekem is furcsa, hogy valakire így hatok pedig nem panaszkodhatok.*És ezt most nem kérkedésből mondom.* - Most ezen meglepődsz?*Azért tudod hogy szeretem a szexet. Elmosolyodom a csók közben és szorosan magamhoz ölellek.* - Azért jobb ha biztosra megyünk.*Döntelek el a kanapén és úgy csókollak meg ismét.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.02.21, 19:55 | Üzenet # 38
Yaoista
- Tényleg kis gonosz vagy. *Nevettem el magam, mert persze kicsit se bántam.* - Akkor ezt meg is beszéltük. Maradunk együtt. *Mosolyodom el édesen.* - Remélem, azért nem ijesztő vagy ilyesmi. *Mondom halkan. Az elég gáz lett volna, ha megijesztelek.* - Nem, igazából nem. *Kuncogok halkan.* - Bizony... *Arra azért nem voltam felkészülve, hogy alattad kötök ki a kanapén, persze semmi kifogásom nem volt ezzel kapcsolatban. Finoman hátad simogatom csókunk közben és alig akarok elszakadni ajkaidtól, akárcsak az előbb. Mikor mégis elválunk, kissé lihegek és félig lehunyt pillákkal nézek szemeidbe.* - Nagyon jól csókolsz... *Simítok végig még nedvességtől csillogó ajkaidon.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.21, 21:40 | Üzenet # 39
Yaoista
- Ugyan ezt részben veheted bóknak, hogy nekem tetszik, az más hogy erre rá is játszok.*Kuncogok.* - Igen, maradunk együtt.*Mosolyodom el, már az a kérdés, hogy milyen formában.* - Nos most hogy mondod, amiket megtudtam kissé azért olyan vagy mint egy őrült zaklató.*Gondolkodom el igen komolyan, majd felnevetek.* - Csak vicceltem persze hogy nem ijesztő, mint mondtam nagyon élvezem.*Adok neked egy csókot is.* - Te is és mellette nagyon gyönyörű vagy.*Simítok végig az arcodon, teljesen másként nézek rád. Megcsókollak még egyszer majd lemászva rólad felülök és húzlak magammal.* - Mond csak a családod is tudja, hogyan érzem irántam?

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.02.21, 23:43 | Üzenet # 40
Yaoista
- Bóknak veszem attól. *Mosolyodom el, de persze csak megcsóválom a fejem a folytatásra. Annyira azért nem bántam. Szavaidra elsőre kicsit lesápadok és már éppen elkezdtem volna mentegetőzni, te felnevetsz.* - Akkor jó... *Látszik, hogy megkönnyebbültem. Csókodra pedig teljesen megnyugodtam. Bókodra kissé elpirultam és tudtomon kívül igen csábosan elmosolyodtam és persze csókodba ismét elvesztem. Ahogy lemászol, azért szomorúan sóhajtok egyet. Hagytam, hogy felhúzz és hozzád bújok.* - Tudják, hogy nem vagy számomra közömbös. *Mondom elsőre, majd sóhajtok egyet.* - Igazából, úgy néz ki, hogy a főnök csak sejt valamit... az a két idióta, pedig veled szoktak húzni. *Utalok a fiúkra. Az idősebb ugye velem közel egyidős.*

MioDátum: Hétfő, 2021.02.22, 18:40 | Üzenet # 41
Yaoista
- Akkor jó.*Mosolyodom el.* - Ha nem szem, akkor fej forgatás.*Nevetek fel.* - Most komolyan elhitted, hogy így gondolkodok? Kis hülye akkor nem is lennék most így.*Csóválom meg most én a fejemet.* - Micsoda tekintet.*Az biztos hogy nem kell magad megerőltetni a csábításhoz. Elmosolyodom milyen kis csalódott lettél.* - Értem.*Mondok elsőre csak ennyit. A kanapé támlájához odateszek két párnát, majd neki dőlök.* - Gyere.*Húzlak úgy magamhoz hogy a lábaim között legyél és úgy a pocidnál átölellek.* - Remélem így jó.*Puszilom meg a buksidat.* - A kölyöktől nem is vártam mást.*Nevetek fel.* - És mit szólt hozzá a főnök, hogy tetszem neked? Elég méltónak talál hozzád?

szela00Dátum: Szerda, 2021.02.24, 22:11 | Üzenet # 42
Yaoista
-Valahogy úgy. *Mosolygok.* - Egy pillanatra. *Jövök zavarba ismét. Csak figyeltem, hogy mit csinálsz, majd ahogy odahúzol, elmosolyodom egész édesen.* - Igen. *Helyezkedek el kényelmesen.* - Ami azt illeti, nagyon jó... *Bújok hozzád. Megfogom a kezed és finoman simogatni kezdem és játszok vele mosolyogva.* - Úgy szeretem a kezeid. *Mondom halkan.* - Amúgy csak gonoszok. Bele se gondolok, hogy mit kapok később.... *Ugye ha már egy pár leszünk, akkor biztos, hogy még jobban fogják szívni a vérem. Kérdésedre meglepődtem és picit hátra fordultam.* - Szerintem madarat lehetne vele fogni, ha összejönnénk. Nagyon szeret téged. Nem mondom, hogy nem lenne egy beszélgetésetek, hogy vigyázz rám és hasonlók, de örülne. *Mosolyodom el és adok egy apró csókot.*

MioDátum: Szerda, 2021.02.24, 22:47 | Üzenet # 43
Yaoista
- Arra nem gondoltál, hogy akkor nem így viselkednék veled?*Vonom fel a szemöldökömet.* - Akkor jó.*Nekem is nagyon jó így lenni.* - És mit szeretsz bennük?*Kérdezem kíváncsian.* - Azért nem féltelek téged és ha meg nagyon belendülnének, akkor majd szólj nekem. Velem nem igen mernek szemtelenkedni, hiszen tudják hogy rosszul járnak.*Vigyorodom el.* - Ezt jó hallani.*Mosolyodom el.* - Én is őt, sokat tanultam tőle és tudom hogy számíthatok rá is mindig.*Teljes mértékben megbízom benne.* - Ez csak természetes, de ezt most is megkaptam, bár akkor se volt kérdés, hogy vigyázok rád.*Suttogom az ajkaid közé és viszonzom a csókodat.* - És ő nem mondta neked hogy mond el mit érzel irántam?

szela00Dátum: Csütörtök, 2021.02.25, 00:03 | Üzenet # 44
Yaoista
- Ennyi mindenre nem tudok gondolni 20 másodperc alatt. *Kuncogok halkan.* - Neked kényelmes? Nem nyomlak? *Kérdezem meg.* - Hm... szeretem, hogy olyan erős. Mosolyodom el.* - Rájuk tudok szólni, elvégre együtt nőtünk fel, de azért még tudnak idegesítőek lenni. *Sóhajtok egyet.* - Azt megnézném, ahogy helyre teszed őket. *Kuncogok.* Ez így van. *Mosolyodom el.* - Nekem végülis megmentette az életem. *Cirógatom tovább a kezed.* - Valószínű kurvaként végeztem volna, ha ő nem fogad be. *Gyerekként megtalál valaki ezzel az arccal és hajszínnel, biztos, hogy eladott volna.* - Beszélt veled? *Lepődök meg. Erről én nem tudtam.* - Rám hagyta, de próbálta sugallani, hogy próbáljam meg. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Csütörtök, 2021.02.25, 21:41 | Üzenet # 45
Yaoista
- De ez nem csak 20 másodpercen múlott, hanem az úgy elmúlt időben.*Jegyzem meg, hogy nekem mi jött le.* - Nagyon kényelmes és egyáltalán nem nyomsz.*Ölellek szorosabban magamhoz.* - Ohh de még milyen erősek.*Nevetek fel.*  - Örülök hogy így gondolod.*Teszem hozzá.* - Ebben nem kételkedem.*De ezt kis fejtettem.* - Erre alapból lesz alkalmad, majd úgyis fogom mindkettőjüket edzeni és már tapasztaltad milyen vagyok és ha még rá is teszek főleg nem lesz benne köszönet.*Vigyorodom el, azért látszik hogy ezt várom is.* - Bátyushoz meg alapból meg vannak az elvárásaim.* Valamit megtanítok el is várom, hogy tudja.* - De nem lett így.*Puszillak meg, de érezhetted hogy előtte kicsit azért megremegett a kezem.* - Ezek után meg se kérdezem, hogy ez miért lep meg.*Nevetek fel.* - Szerintem ez természetes, de újat se mondott. Nálam természetes, hogy akik hozzám kerülnek azokra vigyázok.*Hiszen mégis csak egy közösség vagyunk.* - De te még se hallgattál rá, bár megértem miért és arról nem is beszélve, hogy még makacs is vagy.*Nevetem el magam.* - Az a fő hogy minden tisztázva lett.*Puszillak meg.* - Most ha minden jól megy köztünk akkor elmondhatom, hogy az élet minden területén boldog vagyok. Ismersz már azért annyira hogy sosem voltam az a panaszkódos fajta, de már jóideje hiányzott az, hogy haza menjek valakihez. Szeretem a szexet és igénylem is de már igazából untam az egyéjszakás kalandokat.*Még ha élvezem is mellette.* - Mindig vágytam arra, hogy valaki teljes mértékben elfogadjon. Ne értsél félre imádom az életemet de ez úgy mindig hiányzott.*Még nem is tudtam érte senkit se hibáztatni.* - Nem felvágásból mondom, de igazából akit akartam meg is kaptam, de megtartani nem tudtam.*Senki se tudta elfogadni az életvitelem.* - Na de bocsi nem rontom el a hangulatot.*Kicsit elkalandoztam.*

MioDátum: Szombat, 2021.02.27, 19:52 | Üzenet # 46
Yaoista
- Óh, nem. Ajj... ne gondolj semmi rosszra. *Mosolyodom el.* - Akkor jó, mert nekem is. *Mosolyodom el, főleg ahogy még jobban magadhoz ölelsz.* - De mikor hozzám érsz, mindig finoman teszed. *Folytatom és tovább cirógatom a kezed.* - Remélem mozdulni se fognak tudni. *Nevettem el magam. Már vártam, édes a bosszú.* - Bosszantó egy alak. *Csóválom meg a fejem. Persze imádtuk egymást és csak húztuk a másikat többnyire. Elmosolyodom, ahogy megremeg a kezed.* - Tudod, ha úgy lett volna és valahogy összesodort volna az élet veled, akkor is tetszenél. *Mondom egész édesen a puszid után.* - Őszintén szólva, én se tudom, hogy miért lep meg. *Nevettem el magam.* - Tudom. *Hiszen még ha nem is volt köztünk semmi, mégis mindig nagyon vigyáztál rám.* - Igazából voltak pillanatok, mikor úgy voltam vele, hogy elmondom...  mint mikor felszedtem azt a pasit. *Utalok az utazásunk alatti kalandomra.* - Aznap el akartam mondani, de... *Érthető, hogy miért nem tettem végül.* - Nehéz volt. Egyik percben vallani akartam, főleg mikor olyanokat mondtál... *Pirulok el.* - Aztán pedig meggondoltam magam és egy szót se akartam szólni, de végülis nagyon örülök, hogy tudod. *Mosolyodom el nagyon boldogan.* - Igen. *Fordulok feléd és adok egy finom csókot. A folytatást csak csöndesen hallgatom és bólogatok, hogy értem, amit mondasz. Kicsit csöndben maradtam és előre fordulva tovább játszottam a kezeddel.* - Ha rajtam múlik, akkor többé nem leszel egyedül. *Mondom lágyan.* - Attól nem kell félned, hogy én nem fogadom el az életed, hiszen technikailag már fél éve élem. *Mosolyodom el.* - Remélem elég jó leszek neked... *Hiszen fordítva nem igazán volt gond, inkább rajtad múltak a dolgok.* - Nem rontod el egyáltalán. *Puszillak meg.* - Kezdek éhes lenni, de nem akarok kimászni. *Kuncogok halkan. Óvatosan kicsit helyezkedtem és féloldalasan odakucorodtam hozzád a fejem a mellkasodra téve. Elégedetten sóhajtok egyet és ahogy ölellek, finoman cirógatni kezdelek.*

MioDátum: Szombat, 2021.02.27, 23:18 | Üzenet # 47
Yaoista
- Nem gondolok ne aggódj.*Kuncogok.* - Mindig is így fogok hozzád érni.*Puszillak meg.* - Abban biztos lehetsz, de ez majd rólad is elmondható és nem csak az edzésre célzom.*Vigyorodom el, ezt nem bírtam kihagyni.* - Valóban, de tudod hogy mennyire imád ő is téged.*De értem hogy mire mondod.* - Elején velem is szájált, de utána hamar rájött, hogy sokkal rosszabbul jár.*Nevetek fel, ahogyan visszagondolok.* - Nos ha másként találkozunk, akkor én magam környékeztelek volna meg és ha olyan környezetben lettél volna, akkor kiemeltelek volna onnét, de örülök hogy nem így történt.*Hiszen akkor szenvedettél volna.* - Ohh szóval ha akkor éppen nem szedem fel azt a kis cicát, akkor lehet elmondod.*Állapítom meg.* - Pedig olyan sokszor nem mondtam olyanokat.*Teszem még hozzá kuncogva.* - Most saját magadat hoztad zavarba kis édes.*Nevetek fel.* - - Végülis minden okkal történik, nekünk is most jött az időnk.*Ez a legfontosabb a múlton már kár rágódni. Csókodat viszonzom és el is nyújtom.* - Tetszik ez a hozzáállás.*Mosolyodom el.* - Ez igaz meg hát alapból nem egy átlagos családból jöttél, de tény jó hogy tudod milyen is életem és ugye te is azt éled és még mindig itt vagy.*Nevetek fel, aminek nagyon is örülök.* - Figyelj Mikhail.*Fordítom oda az arcod.* - Még ha nem is működne köztünk, akkor is tud hogy az nem azért lenne mert nem vagy elég jó nekem, csak egyszerűen nem passzolunk össze, de ilyenekről ne is beszéljünk.*Meg én kevesebb esélyt se látok erre.* - Akkor jó.*Biccentek.* - Micsoda problémák.*Nevetek fel.* - Akkor így most mi legyen? Rendeljünk esetleg és majd holnap főzünk?*Kérdezlek, a kedvedbe akarok járni.* - Filmet is berakhatunk.*Kezdelek én is cirógatni.* - Kifejezeten kellemes.*Puszillak meg.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.28, 00:56 | Üzenet # 48
Yaoista
- Nekem tetszik, ha így érsz hozzám. *Mosolyodom el. A folytatást elsőre nem értem, kellett egy fél perc, míg feldolgoztam az információt, de a végére rák vörös lettem megint.* - Tudod mit? Én is remélem. *Közlöm veled végül.* - Persze, én is őt, de azért na. *Nevettem el magam.* - Ó, veled nem jó újat húzni. *Kuncogok halkan. Aki téged edz, azzal legyél mindig kedves. Aranyszabály. A folytatásra elmosolyodom még jobban.* - Akkor tényleg tetszek neked. *Jövök kicsit zavarba ismét. Nagyon furcsa volt, hogy minden jól alakult és az eseted vagyok.* - Mármint.. ne érts félre. Tényleg azt hittem, hogy nem vagyok az eseted. *Motyogom halkan.* - Én is örülök. Valljuk be, így azért kellemesebb. *Hiszen így nem kellett megkűzdeni csak az alap dolgokkal.* - Lehet. Bár benne van, hogy beijedtem volna. *Biztos, hogy nagyon idegesen fogtam volna hozzá.* - De, olyan sokszor mondasz olyanokat. *Igazából nem telt el úgy nap, hogy ne mondtál volna valami kétértelműt.* - Nem is... *Mondom aranyosan.* - Bizony. *Értek veled egyet.* - Semmilyen formában nem egy átlagos családból jövök. *Sem a szüleim, sem a mosatni családom nem voltak egyszerű, átlag emberek.* - Igen itt, melletted. *Mosolyodom el.* - Igen? *Pillantok az arcodra.* - Oké... *Valahogy bennem mégis az volt, hogy akkor én vagyok kevés neked és valamit nem tudok megadni neked, amit meg kellene adnom.*- Fontos probléma. *Kuncogok és csak bújok.* - Nehéz kérdés... *Látszódott, hogy komolyan rágódok rajta, hiszen a főztöd is szeretem. Nem is kicsit.* - Nem mintha holnap el akarnálak engedni. *Kuncogok halkan.* - Még az ágyból is nehéz lesz kikelni mellőled. *Biztos, hogy nagyon rossz lesz.* - Jól hangzik. *Puszidra még jobban mosolygok.* - Nekem is tetszik... *Finoman besimítok a pólód alá is és úgy simítok végig derekadon.* - Arra jutottam, hogy főzzünk, mert szívesebben enném azt, amit te csinálsz, de még bírom, szóval várjunk még... *Vezetem végig a gondolatmenetem.* - Mit szólsz hozzá?

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.28, 11:32 | Üzenet # 49
Yaoista
- Nos ha nem tetszene, akkor nem is tartanák itt.*Nevetek fel. Várok hogy koppanjon, amit mondtam és a reakciód mindent vissz.* - Ismét micsoda szín.*Nevetek.* - Csak hogy pontosítsak így is lesz, de hidd el megfogja érni.*Búgom a füledbe igen csak erotikusan, majd belecsókolok a nyakadba. Tudtam hogy ettől még inkább zavarba leszel, amit nagyon élvezek.* - Értelek, de ezt testvérek között teljes természetes.*Mosolyodom el.* - Ez így van és erre mindenki rájön.*Mondhatni a saját bőrén tapasztalja meg.* - Igen tényleg tetszel nekem kis édes,*Kuncogok.* - Nem értelek félre, hiszen miért tudhattad volna, ahogyan én sem.*De az a fő hogy ez megváltozott.* - Sokkal kellemesebb.*Értek egyet.* - Megértelek, de erre már ne is gondolj.*Puszillak meg.* - Pedig sokszor fel sem tűnik, az más hogy most már szándékosan teszem.*Nevetek fel.* - Pedig de.*Kuncogok.* - Az biztos, ahogyan te magad se vagy átlagos.*Puszillak meg. Látom rajtad, hogy nem hiszel bennem.* - Nincs mitől félned, hiszen megbeszéltük, hogy menni fog köztünk.*Csókollak meg.* - Szóval a lényeg hogy ne kattogj hülyeségeken.*Teszem még hozzá.* - Ohh én kérek elnézést.*Nevetek fel.* - Komolyan olyan kis zabálnivaló vagy.*Nevetek fel jóízűen.* - Nem is kell sok időre elengedned és nem is engedném.*Kuncogok. Az érintésedre jólesően felsőhajtok és én is felsőd alá simítva a hátad kezdem el cirógatni.* - Olyan jó selymes a bőröd.*Nagyon tetszik.* - Rendben nekem megfelel te vagy a főnök.*Vigyorodom el.* - Igazából ez sokszor elmondható, ami nem zavar, mert így végre minden gördülékenyen megy. A fiúk is megállapították, hogy te a legjobb titkár, aki mellém került és én is sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, na meg nem veszek el.*Nevetek fel. Ők is elég sokszor szedtek már össze.* - Mindenkinek nagy segítség vagy, annyi a hibád, hogy nem jöttél előbb.*Mondom édesen.* - Szerintem fogalmad sincs, hogy mekkora segítség vagy nekünk.*Mondom kedvesen.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.02.28, 22:57 | Üzenet # 50
Yaoista
- Folyton húzol. *Kuncogok.* - Nem bánom, de kérek ágyba majd enni. *Puszillak meg, bár hangodra megborzongtam, a csók már csak plusz volt.* - Ha ezt csinálod, fel fogok izgulni. *Közlöm veled kipirult pofival édesen.* - Persze. *Mosolyodom el én is.* - Örülök. *Annyira hihetetlen volt ez az egész, hogy itt vagyok a karjaidban és tetszek neked.* - Őszintén szólva... így még jobb. *Hiszen olyan vagyok, amilyen emberrel még osem találkoztál, sem külsőleg, sem belsőleg.* - Nem gondolok rá, hidd el. *Hiszen boldog voltam az életemmel nagyon is.* - Ne tudd meg hányszor kellett visszafognom magam. *Csóválom meg a fejem.* - Gonosz. *Morgom halkan, de persze annyira nem bántam, ha húzod a fejem.* - Remélem tudod, hogy minden egyes húzásod be fogom hajtani rajtad. *Közlöm nagy komolyan. Arra, hogy nem vagyok átlagos, csak elmosolyodom édesen.* - Igaz. *Csókod még el is nyújtom egy kicsit.* - Hé, nem is szoktam hülyeségeken kattogni. *Már a feltételezés is sértő volt.* - Tetszik. *Örültem, hogy te se szívesen engednél el. Nevetésed jó volt hallani. Érintésedre szabályosan kirázott a hideg és tiszta libabőr lettem.* - Ez nagyon jó érzés... *Suttogom édesen.* - Akkor megbeszéltük. *Mosolyodom el.* - Remélem akkor ezentúl még kiegyensúlyozottabb leszel. *Hiszen nem csak a szakmában leszek melletted.* - Nem tudom, hogy kik voltak itt veled előttem, de látva, hogy mennyivel nyugodtabb vagy, mióta én vagyok, azért vannak sejtéseim. *Mosolyodom el, de ezzel csak lepleztem a zavarom.* - Egyébként ugye tudod, hogy rengeteget leszek itt veled? *Kérdezlek ártatlan szemekkel.* - Mint mondtam, nem szeretek egyedül lenni... *Mondom halkan.* - Amikor ott maradtam... Nehéz volt. Néha még álmodok róla és rossz olyankor egyedül lenni. *Tudat alatt aggódtam, hogy egyedül maradok.* - Vannak dolgok, amik megmaradtak abból az időből, de semmi komoly. *Teljesen ellazultam a karjaidba.*

Keresés: