2025.07.20, Vasárnap, 06:21
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Banánturmix
szela00Dátum: Vasárnap, 2021.02.14, 22:25 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mikor a banánból kolbász lesz.

szela00Dátum: Szombat, 2021.12.04, 18:21 | Üzenet # 76
Yaoista
- Óhh, ez igaz. Mások is jártak nálunk néha, akkor rám nézni se mertek. *Kuncogok halkan.* - Téged ezért kedvel. *Mosolyodom el lágyan.* - Nem félsz ok nélkül és nem akarsz takargatni semmit. Szereti az őszinte embereket. *Magyarázom, miközben eszek. Ahogy végig simítasz a tincsemen, szexin odapillantok és elmosolyodom.* - Ebben biztos lehetsz. *Azért persze piros voltam.* - Semmit. Levágta rögtön, szóval csak megcsóválta a fejét. *Kuncogok halkan.* - Óh, igen... szeretnék mindent. *Bólogatok, hiszen nagyon veled szeretnék lenni. Lehet már évek óta szerelmes vagyok, csak én sem tudatosítottam magamban, mert elérhetetlennek tűntél.* - Nincs mit megköszönnöd. *Mosolyodom el édesen puszidra.* - Legalább nem csak  én pirulnék folyamatosan. *Nevettem el magam.* - Valóban. *Értek veled egyet.* - Most miért? *Kérdezem zavartan.* - Örülök, hogy gond nélkül elfogadtak. *Mosolyodom el. Kérdésedre meglepődök és el is pirulok ismét.* - Én... csak tudni szerettem volna, hogy mi a helyzet. Nem igazán számít, hogy bemutatsz-e, mármint... agghhh... *Nem tudtam, hogyan mondjam el neked a gondolataim.* - Persze, számít, de mégse. Szóval szeretnél veled lenni és csak szerettem volna tudni, hogy... titok lennék-e vagy sem. *Nem tudtam jobban elmagyarázni, de megbántani se akartalak.*

szela00Dátum: Szombat, 2021.12.04, 18:42 | Üzenet # 77
Yaoista
- Meg a megnyerő stílusom miatt.*Nevetek fel.* - Nos nincs is mit takargatnom.*Én is elvárom ezt az emberektől, oké most a te eseted más volt.* - Biztos is vagyok.*Tetszik, hogy kacérkodsz, de közben zavarban is vagy.* - Megnézte volna, bár így is okozol vicces helyzeteket.*Nevetek fel és még mennyit fogsz, bár ugye ez rólam is elmondható.* - Előtted a lehetőség, bár eddig is itt volt.*Ezzel sose volt probléma.* - Már megtettem.*Kuncogok.* - Az biztos, de azért a téged nem tudlak lekörözni.*Vigyorodom el.* - Most éppen azért, ahogyan kifejtetted a dolgokat.*Felelem, majd ismét felnevetek.* - És még kérdezed, hogy miért vagy édes. Szerintem az a természetes, ha bemutatlak téged, főleg hogy nagyon jóban vagyok velünk. Már hallatok rólad és kíváncsiak rád, így meg majd főleg azok lesznek. Senki elől nem akarom, majd titkolni és gondolom te se.*Jegyzem meg.* - Biztos vagyok benne, hogy mindenki kedvelni fog, ahogyan a barátaim is.

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.12.05, 16:01 | Üzenet # 78
Yaoista
- Az alap. *Nevetek veled.* - Ígérem, most már én se fogok semmit. *Adok egy apró puszit.* - Néha. *Kuncogok.* - De ez mégis más. *És nagyon boldoggá tett.* - Élni is fogok vele. *Mondom lágyan.* - Nagyon furcsa, hogy ennyire zavarba tudsz hozni. *Simítok az arcomra.* - Nem sikerült még senkinek. *Ismerem be. Csak bólintok, hogy most mirt.* - Igen. *Kuncogok halkan.* - Meséltél rólam? *Nem tudom, hogy miért lep meg.* - Nem... ha komoly lesz, akkor szeretnélek hivatalosan bemutatni. *Tudtam, hogyha komoly lesz köztünk minden, akkor sosem foglak elengedni.* - Remélem... *Jövök kicsit zavarba. Közben befejeztem az evést. Mikor te is így tettél, elvettem a tányérokat és automatikusan elmosogattam, na meg minden mást is eltöröltem és ilyesmi, nem is gondoltam bele.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.12.05, 17:27 | Üzenet # 79
Yaoista
- Reméltem is.*Vigyorgok.* - Ebben biztos voltam, na meg mást úgysem titkoltál el.*És ugye ez egy különleges helyzet volt.* - Igen valóban.*Értek egyet.* - Nagyon helyes.*Cirógatom meg a pofidat.* - Ennek én nagyon örülök.*Úgy nem lenne az igazi, ha bárki zavarba tudni hozni, persze akkor is szórakoznék, de más lenne.* - Persze hiszen mondtam, hogy új titkárom van, aki eddig a legjobb és ez több mint munka, de ugye ez nekik is újdonság lesz.*Én már biztos vagyok benne, hogy a járásunk hivatalos lesz.* - Nem sokára azért majd elmegyek hozzájuk, ugye félév az sok idő.*Azért hiába beszélünk telefonon az mégis más.* - Ezt örömmel hallom.*Nem igazán örülnék, ha titkolóznom kéne főleg hogy nem is tudok.* - Ezt igazán nem kellett volna, de köszönöm.*Mosolyodom el.* - Gyere.*Fogom meg a kezedet.* - Ugye ez egy randi és a kaja meg volt már.*Keresek egy jó kis zenét.* - Jöhet a tánc, ha szabad.*Nyújtom feléd a kezemet.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2021.12.05, 19:06 | Üzenet # 80
Yaoista
- Ez igaz. *Mosolyodom el és persze, hogy csak úgy simul az arcom.* - Gondoltam. *Kuncogok halkan.* - Óh, hát persze. *Esik le, hogy mondtad nekik a titkár dolgoz. Azért szélesen elmosolyodom, ahogy dícsérsz.* - Igen. Ha szeretnéd, alakítom úgy a napirendedet, hogy legyen pár nap szabadságod. *Hiszen fontos volt, hogy legyél a családoddal is.* - Hülye lennélek letagadni. *Kuncogok halkan.* - Ez már amolyan reflex. *Nevettem el magam.* - Máskor is. *Teszem hozzá. Kérdően nézek rád, ahogy megfogod a kezem.* - Igen? *Érdekel, hogy mire készülsz. Ahogy a táncot elmondod, elpirulok.* - Szabad. *Nyújtom ki a kezem és megfogom a tiéd. Odalépek hozzád és átkarolom a nyakad.* - Szerintem még sose táncoltam így. *Nem igazán tettek értem ilyeneket.* - Nagyon tetszik. *Puszillak meg finoman.*

MioDátum: Vasárnap, 2021.12.05, 21:23 | Üzenet # 81
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Azt megköszönöm és kitudja lehet legközelebb már te is fogsz velem jönni.*Természetesen mint a párom.* - Nem én mondtam.*Nevetek fel, persze csak viccelek.* - Igen tudom és annak is örülök, hogy ilyen otthonosan érzed magad nálam.*Puszillak meg.* - Örülök.*Átkarolom a derekad és szorosan magamhoz ölellek.* - Tényleg? Nos ez szomorú, de egyben örülök, hogy velem teszed először.*Mosolyodom el.* - Szerintem is.*Én egy csókot adok.* - Ez most önzően fog hangzani, de nem bánnám, ha sok dolgot velem tapasztalnám meg először. Bár nem látszik, de igen csak romantikus tudok lenni és mindent megteszek, azért aki velem van.*Bár ezt már tapasztalhattad, hiszen ez nem csak arra vonatkozik, aki a párom.* - Nagyon jól mozogsz.*Csókolok a nyakadba.*

szela00Dátum: Hétfő, 2021.12.27, 21:49 | Üzenet # 82
Yaoista
*Megleptek szavaid, nem is kicsit. Lágyan elmosolyodom és finoman megcirógatom az arcodat.* - Az nagyon jó lenne. *Nagyon boldog lennék.* - Jól érzem magam itt veled. *Puszidra csak mosolygok tovább. Ahogy szorosan magadhoz húzol, még jobban simultam én is. Csókodra csak jól esően sóhajtok egyet. Nagyon boldog voltam.* - Őszintén szólva, nem igen volt olyan kapcsolatom, ahol randizni jártunk volna vagy ilyesmi. *Elmélkedem hangosan.* - Nem mondhattam el mégse, hogy ki vagyok, akik pedig tudták, nos... az inkább... barátság extrákkal? *Nem volt nagy romantikus kapcsolatom.* - Persze vonzódtunk egymáshoz és kedveltem őket, de... azok az érzések teljesen mások, amiket te váltasz ki belőlem. *Bár ez nem akkora meglepetés azok után, hogy mióta vágyok rád.* - Majd igyekszem én is, bár nagyon béna vagyok. *Pillantok szemeidbe. Nyakamra nyögtem egy aprót és érezhetően picit melegebb volt a bőröm.* - Annyira jó így... *Csókollak meg lágyan.*

MioDátum: Kedd, 2021.12.28, 17:33 | Üzenet # 83
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Belesimítom az arcomat a tenyeredbe.* - Szerintem is.*Szinte biztos vagyok benne, hogy így lesz.* - Örülök neki, ahogyan én is veled.*Mosolyodom el.* - Szóval akkor mondhatni csak a szex és semmi érzelem?*Ezt azért nem gondoltam volna.* - Nos valóban egy kívülállóval nehéz és nem is volt ilyen esetben kapcsolat csak szex, akikkel jártam ők meg hasonló körökben mozogtak.*Bár nem mostanság volt komoly kapcsolatom.* - És én mit váltok ki belőled?*A te szádból akartam hallani, na meg imádom, amikor zavarba jössz.* - Ugyan emiatt ne aggódjál meg szerintem biztos nem vagy béna, hiszen mindig jól megszervezel mindent.*Sose volt ezzel gond.* - De ha mégse menne az se baj, emiatt ne kezdjél el görcsölni.*Azt is kinézem belőled.* - Szerintem is.*Csókollok ismét a nyakadba.* - Szerintem is.*Suttogom az ajkaid közé és viszonozom a csókodat.* - Annyira jó az illatod.*Húzom végig az orromat a nyakad vonalán.* - Melegebb lett a bőröd..*Bár ezzel nem vagy egyedül.*

szela00Dátum: Hétfő, 2022.01.03, 23:06 | Üzenet # 84
Yaoista
- Hát, azt nem mondanám, hogy semmi érzelem. De általában én mentem hozzájuk vagy találkoztunk egy hotelben, vacsiztunk vagy megnéztünk egy filmet, aztán szex és hazamentem. *Ez adódott abból is, hogy nem éreztem magam jól máshol.* - Csak a legelső barátommal jártam randizni még középiskolában, aki végül nem tudta kezelni a tisztaság mániám. *Így könnyebb összerakni a képet.* - Micsoda kérdések... *Jövök zavarba.* - Nehéz... körül írni. *Picit csöndben maradok.* - Mindig hevesen kezd ver a szívem és izgatott leszek. Boldog vagyok és rettentően zavarba. *Kuncogok halkan.* - Néha félek is egy kicsit. *Suttogom a végét és a fejem a válladra fektetem.* - Rendben. *Mosolyodom el. Olyan jó érzés, ahogy bánsz velem. Nyakamra ismét nyögtem egy aprót még csókunk előtt. Halványan megremegtem gesztusodra.* - Akkor jó... *Motyogom az illatomra.* - A tiéd is. *Simítok végig nyakadon.* - Olyan jó érzés, ahogy magadhoz ölelsz. *Szinte érezhetted, ahogy ver a szívem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.05.22, 13:18 | Üzenet # 85
Yaoista
- Értem.*Biccentek.* - Nos akkor nem is szeretet igazán.*Legalábbis én így vélem.* - Tudod hogy kíváncsi vagyok, főleg ha ilyen dolgokról van szó.*Arról nem is beszélve, hogy imádom, hogy zavarba is jössz.* - Annyira édes vagy.*Puszilom meg a buksidat és magamhoz ölellek.* - Örülök, hogy tetszik.*Sóhajtok fel az érintésedre.* - Nekem is jó érzés.*Ölellek még jobban magamhoz, majd megcsókollak.* - Szeretnél valami filmet nézni?*Kérdezlek kíváncsian.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.05.22, 14:45 | Üzenet # 86
Yaoista
- Lehet. *Talán én se szerettem őt igazán.* - Igaz. *Nevetek egy kicsit.* - Még cukorka leszek. *Pirulok kicsit. Folyton mondod, hogy édes vagyok.* - Nem is kérdés. *Annyira ellazultam és boldog voltam. Csak mosolyogni tudtam, ahogy egyre jobban ölelsz magadhoz.* - Ha hozzád bújhatok közben, akkor igen. *Húzódok el egy picit, de éppen csak annyira, hogy meg tudjalak csókolni. Eléggé el is feledkezek magamról közben és kicsit szenvedélyesebbre sikerült az indokoltál.* - Mit néznél? *Kérdezem, de szinte még összeért az ajkunk.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.05.22, 15:18 | Üzenet # 87
Yaoista
- Úgyis elakarlak majd szopogatni.*Nyalok végig az ajkaimon.* - Ez csak természetes.*Mosolyodom el.* - Annyira finom.*Suttogom az ajkaid közé és amennyire csak tudom elmélyítem a csókunkat.* - Mint már mondtam nem szabad ennyire belendülnünk azért az én türelmem is véges, főleg ilyen helyzetben.*Harapok az ajkaidra.* - Nekem mindegy.*Csókollak meg még egyszer.* - Mondjuk valami vígjáték?*Kérdezlek és amikor rábólintasz kiválasztunk egyet majd berakom. Csinálok popcornt és hozok még italt, majd visszamenve lepakolok, majd magamhoz ölelve elindítom a filmet.* - Különben szólj ha kérsz valamit.*Puszillak meg.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.05.22, 16:36 | Üzenet # 88
Yaoista
*Kellett pát pillanat, hogy felfogjam mit mondasz, de akkor lángba borul az egész arcom.* - Basszus. *Az biztos, hogy ezek után figyelni fogok, hogy mit mondok.* - Nem én mondok olyanokat. *Motyogom édesen. Nyilván a csókot én kezdtem.* - Nem tehet róla... *Mondom egész aranyosan. Azért ez a csókunk már nem volt annyira heves.* - Jó lesz. *Segítettem választani, majd miután mindent elrendeztél, hozzád bújtom.* - Nem kérek semmit. *Pillantok rád puszid után.* - Ez így tökéletes. *Tényleg csak veled akartam lenni, semmi több. Nem nagyon néztem a filmet, neked több figyelmet szenteltem. Egyszer csak odahajoltam és adtam egy finom csókot, majd elmosolyodom egy kicsit és visszahelyezkedtem.* - Jó film. *Mondom végül és csak élvezem ezt az egészet.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.05.22, 18:42 | Üzenet # 89
Yaoista
*Felnevetek az arcodra.* - Olyan szép a színed, imádom.*Tényleg el se tudom képzelni, hogy mi lesz, amikor tovább megyünk.* - Miért én olyanokat mondok?*Kérdezem ártatlanul.* - Tudom tudom.*Puszillak meg. Én azért nézem a filmet, de érzem, hogy te inkább figyelsz, de még nem említem meg. A csókodat viszonzom, majd csak nem bírom ki.* - Valóban? Nekem úgy tűnik, hogy inkább engem figyelsz, de lehet akkor tévedek.*Pimaszkodok.* - Nem mintha ellenemre lenne a dolog.*Csókollak meg most én.*

szela00Dátum: Kedd, 2022.05.24, 22:50 | Üzenet # 90
Yaoista
- Nem vagy vicces. *Közlöm veled és közben az arcomra simítok.* - Folyamatosan és ezt tudod is. *Közlöm veled határozottan.* - Nem hat meg ez az ártatlanság. *Kicsit se voltál az.* - Igazából a te hibád, mert annyira jól csókolsz, hogy elveszítem a kontrollom. *Közlöm a tényeket, amivel igazából megint csak az egod ápolom. A csók után pont válaszolnék, de akkor picit elpirulok szavaidra.* - Tudod, hogy tudok több felé figyelni. *Vágom ki magam. Csókodba elmerülök, majd elmosolyodom.* - Akkor nem is olyan nap probléma. *Puszillak meg finoman. Közben beleeszek a popcornba, ha már csináltál. Enni mindig tudtam.* - Finom. *Mondom azért és rágcsálok. Hol a filmre, hol rád figyeltem, bár inkább rád. Miután elfogyott a popcorn, csak leraktam a tálat és teljesed hozzád simultam.* - Akkor itt aludhatok ma? *Hiszen miután felébredtünk nem döntöttem el.* - Talán megéri kockáztatni tényleg...

szela00Dátum: Péntek, 2022.06.17, 21:56 | Üzenet # 91
Yaoista
- Ugyan te is tudod, hogy az vagyok és ez is hozzá tartozik a csáberőmhöz.*Vigyorodom el.* - Na jó, ott a pont és amúgy meg próbálkozni szabad.*Kuncogok.* - Ez akkor nem is hiába nem de? Amúgy meg imádom, hogy ilyen szép bókokat mondasz, bár ugye ez az igazság.*Hiszen tényleg jó vagyok.* - És majd megtudod, hogy még mi mindenben vagyok jó.*Őrületbe foglak kergetni.* - Igen és ezzel nem is kötekszem, de most mégis csak más a helyzet.*De rád hagyom a dolgokat.* - Nem bizony.*Adok egy puszit én is.* - Örülök, hogy ízlik.*Veszek belőle én is. Én is néha rád pillantok, de amúgy a filmet figyelem.* - Ma is és amikor csak akarsz.*Ölellek jobban magamhoz.* - Azt mondod?*Mosolyodom el féloldalasan.* - Én örülnék neki, ha itt aludnál.*Simítok az arcodra majd megcsókollak lágyan.*

szela00Dátum: Hétfő, 2022.07.04, 18:38 | Üzenet # 92
Yaoista
- Azért se. *Közlöm veled makacsul.* - Az igaz. *Próbálkozni mindig szabad.* - Most még igen, később nem. *Kuncogok halkan. Igazából csak visszafogással voltak gondok, egyébként persze, hogy nem volt hiba.* - Van egy olyan sejtésem, hogy sok mindenben. *Flörtölgetek veled egy kicsit.* - Egy kicsit valóban... *Mondom picit elpirulva. Tudtam, hogy néha rám pillantasz, olyankor mindig hirtelen a kijelzőre kaptam a szemeim.* - Jól hangzik. *Szorosabb ölelésedre csak jobban mosolygok. Nem hittem, hogy ez valaha bekövetkezik. Csókodra teljesen elolvadok és nem győzöm viszonozni.* - Akkor ezt megbeszéltük. *Motyogom ajkaidra és tovább csókollak. Próbálom azért visszafogni magam valamennyire.*

szela00Dátum: Kedd, 2022.07.05, 18:46 | Üzenet # 93
Yaoista
- Kis makacs.*Kuncogok.* - Attól még igazam van.*Vigyorgok.* - Helyes.*Puszillak meg.* - Nagyon jól sejted, ahogyan ez biztos rólad is elmondható.*Biztos, hogy nem fogsz csalódást okozni. Ahogyan mindig elkapod a tekinteted azon csak kuncogok, hiszen nagyon édes reakció.* - Meg bizony.*Értek egyet és az újabb csókod ellen nincsen kifogásom.* - Te kis bestia.*Harapok finoman az ajkaidra, majd tovább nézem a filmet.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.07.24, 22:20 | Üzenet # 94
Yaoista
- Nem tagadom. *Kuncogok halkan. Nagyon élvezem a helyzeted és kis harapásodra sóhajtottam egyet. Finoman cirógatom a karod, ahogy így ölelsz. A film végével helyezkedek kicsit és adok egy apró csókot.* - Ez jó volt. Rég filmeztem. *Így meg főleg nem. Picit jobban odabújok és csak édesen mosolygok.* - Lehet tényleg el kellett volna mondjam hamarabb. *Suttogom halkan, majd a szemeidbe nézve újra megcsókoltalak. Tényleg nem bírtam és élveztem, hogy megtehetem. Kicsit helyezkedtem és ismét szemből ültem az öledbe. Már azért sokkal bátrabb voltam.* - És most mihez van kedved? *Kérdezlek, miközben végig simítok a nyakadon.* - Nagyon jól áll. *Utalok a tetoválásra.*

szela00Dátum: Szerda, 2022.08.10, 21:23 | Üzenet # 95
Yaoista
- Helyes.*Kuncogok én is.* - Szerintem is, én is élveztem. Idejét se tudom, hogy mikor filmeztem, de majd bevezetjük.*Kicsit többet szeretnék lazítani.* - Erre ne gondolj, tudod minden okkal történik.*Ölellek én is jobban magamhoz. A csókodat viszonzom, majd a mozdulatodra elvigyorodom.* - Örülök, hogy egyre bátrabb vagy de azért nagyon ne lendüljél be.*Csapok finoman a popsidra.* - Nincs semmi ötletem és neked? Nekem teljesen jó így ahogy most elvagyunk.*Puszillak meg.* - Örülök, hogy tetszik, én is nagyon szeretem. Azt nem mondom, hogy nem fájt, de megérte.*Simítok én is végig rajta.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2022.08.28, 14:55 | Üzenet # 96
Yaoista
- Tetszik a terv. *Mosolyodom el.* - Ez igaz. *Értek veled egyet. Tetszett, hogy te is jobban ölelsz engem. Sosem éreztem még így magam, nagyon furcsa volt.* - Nem terveztem, de így kényelmesebb. *Kuncogok halkan és persze a fenekemre is így reagáltam.* - Nekem is nagyon jó így. *Puszidra picit jobban mosolyogtam.* - Ha jól tudom, a nyak az egyik legfájdalmasabb, nem? *Cirógatom tovább a nyakad, végigsimítok a vonalakon.* - Nekem még nincs. *Gondolok itt a maffiára.* - Igazából meg akartam csináltatni, amikor 18 lettem, de mint mondtam, Jurij szabad utat akart nekem hagyni, ezért nem engedte. Meggyőzött, hogy semmi szükség rá, akkor is a családhoz tartozom, ha nincs rajtam a tetoválás. *Mosolyodom el kicsit.* - Mindenkinek van egy a család címerével, kinek, hol. Jurijnak a kézfején van. A két idiótának pedig hátul a nyakán, biztos láttad már. *Picit jobban elmosolyodom.* - Megbeszéltük, hogy mindhárman oda varratjuk... De biztos vagyok benne, hogy a főnök még most sem engedné szívesen. *Kuncogok halkan.* - Anélkül pedig nem akarom, hogy ő az áldását adná rá. *Látszott, hogy jól esik a törődése nagyon, de részben szeretnék még inkább a családhoz tartozni. Úgy éreztem, így egy kicsit mindig kívülálló leszek.*

szela00Dátum: Hétfő, 2022.09.12, 21:24 | Üzenet # 97
Yaoista
- Persze, mert az én tervem.*Vigyorodom el.* - Nem is erről van szó.*Persze hogy kényelmesebb.* - Valóban, de hogy is mondjam a fájdalom a munkám része és megtanultam kezelni.*Amennyire csak lehet.* - Ezzel nagyon is egyetértek.*Most Jurit csak még jobban tisztelem.* - Majd Igor megmutatja neked a tetoválást, azért az övé és az édesapjáé nem semmi.*Mindig lenyűgöznek.* - Igen, tudom.*Bólintok mindegyikre.* - Azért a kézfejen feltűnő, nos a srácoknak meg minden látható porcikájukat ismerem.*Nevetek fel.* - Csak az intim testrészek maradtak ki.*Kuncogok.* - És neked rosszul esik, hogy nincsen még?*Kérdezlek és végig is simítok az említett vonalon.* - Nem ettől tartozol hozzájuk.*Legalábbis én így látom.*

szela00Dátum: Szerda, 2022.09.28, 23:18 | Üzenet # 98
Yaoista
- Egoista. *Forgatom meg a szemeim, de mosolygok utána.* - Tudom, de jó vagyok. *Tényleg nem csináltam semmit, amivel húználak.* - Értem. Végülis az edzésekhez is kell fegyelem. *Gondolom végig a dolgokat.* - Sejtettem, hogy egyet értesz vele. *Kuncogok halkan.* - Őszintén, biztos vagyok benne, hogy mint tetoválás szép, de téged szívesebben nézegetlek. *Jegyzem meg csak úgy mellékesen.* - Tudod miért oda varratta? *Teszem fel a költői kérdést.* - Mert ha behúz valakinek, fogja tudni, melyik család. *Kuncogok.* - Nem is Jurij lenne. *Nevettem el magam.* - Igaz. *Kuncogok kicsit.* - Még jó. *Csúszik ki, de fel se tűnik.* - Hát... értem, hogy miért nem szerette volna. *Kezdek bele és picit remegek simításodra, mert érzékeny voltam.* - Tudom, de mégis egy látható kötelék. Egyfajta bizonyíték. *Nem tudtam, hogy mondjam el.* - Mint mondjuk, amit most beszéltük a házasságról. Mégis csak valami kézzelfogható. *Amire a valódi szüleim miatt, egyértelműen vágytam kicsit.*

szela00Dátum: Szombat, 2022.10.08, 20:15 | Üzenet # 99
Yaoista
- Nem tagadom.*Nevetek fel.* - Lehetsz majd rossz eleget.*Vigyorodom el.* - Ez így van.*Aki ugye csak a bolondos oldal ismeri, el se hinné, hogy mennyire fegyelmezett tudok lenni.* - Ezzel is egyetértek.*Csókollak meg.* - Na miért?*Kérdezem kíváncsian.* - Ez jó.*Nevetek fel jóízűen.* - Ez annyira rávall.*Nem is ő lenne.* - Szóval még jó?*Ismétlem meg a szavaidat.* - Ők csak kisfiúk szememben.*Jó azt nem mondom, hogy más helyzetben nem dugnám meg őket.* - Megértelek és ezt mondtad neki is? Mi lenne, ha olyan helyre csináltatnál, amit nem láthat akárki?*Suttogom füledbe és igen csak erotikusra sikeredik.* - Szerintem beszélj vele, hogy szeretnéd, bár tény hogy nem ezen múlik.*De teljesen megértelek.* - Nos majd ha úgy alakul, abban biztos lehetsz, hogy a gyűrű ott lesz az ujjadon.*Puszilom meg a kézfejedet.* - Én támogatlak bárhogyan is döntesz.*Puszillak meg.*

szela00Dátum: Szombat, 2022.10.08, 23:55 | Üzenet # 100
Yaoista
- Annyit leszek az, hogy már le fogsz állítani. *Vigyorgok én is kicsit.* - Igen, szerintem is. *Tényleg nem Jurij lenne. Mikor visszakérdezel, akkor esik le, mit is mondtam.* - Basszus. *Pirulok el egy kicsit.* - Nem gondoltam, hogy kijött. *A folytatásra elmosolyodom.* - Örülök, hogy én nem. *Csókollak meg lágyan.* - Igazából azóta nem beszéltünk róla... akkor pedig még nem tudtam, hogy miért akarom annyira. Csak akkor jöttem rá, amikor a fiúk megkapták. *Magyarázom neked. Kiráz a hideg a szavaidra.* - Szóval csak te? *Kérdezek vissza.* - Lehet kellene... *Igazad volt. Hirtelen lángvörös lesz az arcom csókodra.* - Nem vagy normális... *Suttogom és közre fogva az arcod, igen csak érzelmesen csókollak meg.*

Keresés: