Banánturmix
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2021.02.14, 22:25 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mikor a banánból kolbász lesz.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 00:53 | Üzenet # 101 |
 Yaoista
| - Arra azért nem látok sok esélyt, lehet hogy inkább te fogsz.*Bár erre se látok esélyt.* - Pedig kijött kis paradicsom.*Nevetek fel.* - Mivel te nem vagy kisfiú.*Vigyorgok.* - Értem.*Bólintok.* - Pontosan, csak én. Vagy talán mutogatni szeretnéd?*Vonom fel a szemöldökömet.* - Most ezt miért mondod? A házasághoz a gyűrű is hozzátartozik.*Nem is értem a próblémádat.* - Különben nincs meleged?*Kérdezem pimaszul.* - Bár jogos elégé előre szaladtam, de hát te hoztad fel témának.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 11:29 | Üzenet # 102 |
 Yaoista
| - Kétlem. *Kuncogok egy kicsit.* - Véletlen volt. *Nevettem veled.* - Bizony nem... *Mosolyodom el és adok egy puszit.* - Nem, nem igazán. De szeretném, ha a nyakamon lenne nekem is. *Ismerem be, hiszen így lenne igazi jelentése még.* - Bár neked mutogatom szívesen. *Teszem hozzá buján.* - Igen, hozzá... és azért, mert tudod, hogy ezzel zavarba hozol. *Közlöm veled.* - Egy kicsit lehet. *Simítok be a felsőd alá, érezhetted, hogy a kezeim milyen forróak.* - Bár a te hibád, szóval... *Cirógatlak finoman.* - Én hasonlatnak hoztam fel, nem témának. *Javítalak ki, de persze csak akadékoskodtam, hogy ne legyek annyira vörös.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 15:07 | Üzenet # 103 |
 Yaoista
| - De annál jobb.*Hiszen én csak élvezem.* - Nagyon jól állna.*Simítok végig rajta, tetszik hogy mennyire érzékenyen reagálsz.* - Nagyon helyes.*Ne is mutogassad magad másnak.* - Ugyan kérlek, ezek aljas rágalmak.*Játszom a sértetett, de közben nagyon nevetek.* - Igen érzem..*Sóhajtok fel az érintésedre.* - És akkor most felelőséget kéne vállalnom?*Kérdezlek és szorosabban magamhoz ölellek.* - Ahogyan akarod, ha neked is így jobb.*Vigyorgok.* - Szóval ott tartottunk, hogy az én hibám.*Lehelem a füledbe és kicsit bele is nyalok.* - Szeretnéd játszhatunk édes, ha nem zavar, hogy ismét a fürdőbe kötsz ki.*Kuncogok gonoszkásan füledbe.* - Tudod ahogyan beszéltünk nekem azért nagy fegyelmem van..*Rágcsálom meg finoman a füledet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 15:36 | Üzenet # 104 |
 Yaoista
| - Ugye? Szerintem is. *Mosolyodom el s simításodra kiráz a hideg.* - Persze, rágalmak. *Nevettem el magam veled együtt.* - Hát, most nem... *Válaszolnék, de hirtelen jobban ölelsz.* - Csak tényeket közlök. *Mondom és a vigyorod már nem tetszik.* - Igen a tiéd... *Hangodra picit kirázott a hideg, nyalásodra pedig majdnem felnyögtem.* - Vigyázz, mert a végén te kötsz ki ott. *Közlöm veled.* - Igen, de tudom, hogy milyen kanos vagy. *Sóhajtok egyet és finoman eltollak.* - És még nekem szólsz be, mikor eddig jól viselkedtem. *Jegyzem meg, majd közre fogva az arcod egy igen szenvedélyes és túl fűtött csókot adok, amivel aztán megmutatom, hogy mennyire vágyok rád.* - Vigyázz, mert visszakapod. *Harapok játékosan a nyakadba, miközben finoman megkarmollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 16:51 | Üzenet # 105 |
 Yaoista
| - Neked minden.*Mosolyodom el.* - Azok hát.*Bólogatok.* - Később annál inkább mi?*Vigyorodom el.* - Ahogyan én is.*Nevetek fel.* - A legszebb benne, hogy ezt a hibát még csak nem is bánom.*Vigyorgok tovább.* - Ugyan már, ha felfog állni a faszom, akkor azt előtted verném ki.*Közlöm veled, de valóban így tennék.* - Az biztos, de az önuralmam is nagy, bár nem mondom, hogy ez akkor is igaz lesz, miután megkóstollak.*Bár akkor már nem is kell magam visszafogni.* - Nos megint te kezdted.*Fogom rád és a csók után egyáltalán nincs kifogásom.* - Állok elébe.* Sóhajtok fel a harapásra, majd erősebben a hajadba és most én csókollak meg igen csak vadul. Most aztán tényleg nem fogtam vissza magamat.* .- Biztosan játszani szeretnél?*Simítok én is a felsőd alá.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 17:26 | Üzenet # 106 |
 Yaoista
| *Picit elmosolyodom, hogy ennyire tetszek neked.* - Később anál inkább. *Vigyorgok én is.* - Ebben egészen biztos voltam. *Nem is néztél ki úgy, mint aki bármit megbánt.* - És szerinted akkor kibírnám? *Húzom fel a szemöldököm. Hát biztos, hogy rád ugranék.* - Nem mintha akkor meg szükséged lenne rá. *Nevetek fel.* - Nem igaz, te voltál. *Megyek bele a játékba. Tetszett a sóhajod és ahogy a hajamba túrsz. én is sóhajtok egyet. Csókod folyamatosan viszonozom és beleremegek.* - Ezek után, hogy kérdezhetsz ilyet. *Csókollak meg és feltolva a felsőd végigsimítok mellkasodon és hasfaladon. Egyszerűen nem tudtam és igazából nem is akartam visszafogni magam.* - Nagyon kívánlak... *Suttogom két csók között. Érezhetően nem akarlak elengedni és nem bánnám, ha tovább mennénk.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.10.09, 19:37 | Üzenet # 107 |
 Yaoista
| - Imádom, hogy ilyen kis perverz vagy.*Nevetek fel.* - Ennél szebben én se mondhattam volna.*Kuncogok.* - Nos az már nem az én problémám.*Mondom pimaszul.* - Pontosan.*Ahogyan neked se.* - Pedig te kezdted, kezdve azzal hogy az ölembe másztál.*Bár tudom, hogy bármit mondok, akkor is ellenkezni fogsz. Az biztos, hogy ez vicces játék.* - Nagyon egyszerűen.*Kuncogok. Kissé meglep, hogy már fel is húzod a felsőmet és ez látszik is rajtam, de annál jobban élvezem.* - Alig egy órája még megcsókolni is alig mertél.*Kuncogok.* - Azt vettem észre.*Mosolyodom el és kicsit eltollak.* - Nézd Mikhail tudom, hogy én is húztam az agyadat és tény hogy én is nagyon kívánlak, de mint mondtam nem kéne elsietni a dolgokat, bár valószínű ezzel már elkéstem.*Akkor idáig se kellett volna akkor elmennünk.* - Most vagy leállunk és én is viselkedek vagy tovább megyünk, de semmi szex.*Rajtam is látszik, hogy azért mennék tovább én is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2022.10.19, 16:57 | Üzenet # 108 |
 Yaoista
| - Ez nem igaz, én csak hozzád akartam bújni. Te kezdted fogdosni a fenekem. *Közlöm veled, mert persze, hogy csak köteketed, bár tényleg nem kikezdeni akartam veled azzal, hogy az öledbe ülök.* - Alig egy órája nem így csókoltál, mint most. *Látszik rajtam, hogy ez egyébként baromi boldoggá tesz. Teljesen oda voltam, de hagytam magam eltolni. Szavaidra figyelek, majd hirtelen nagyon elvörösödök. Igazából most realizáltam, hogy mennyire is előre szaladtam.* - Én... *Nagyon zavarba jöttem, ahogy leestek a dolgok. Hasadra pillantva, ha lehet még pirosabb lettem. Finoman lehúztam a felsőd, majd csak hozzád bújok szótlanul. Érezhetted, hogy mennyire kalapál a szivem.* - Tényleg nem kéne elsietni... sajnálom... *Motyogom.* - Csak... olyan jó érzés, hogy tetszek neked. *Mosolyodom el.* - Elkapott nagyon a hév. *Elkezdem finoman cirógatni az oldalad, de jó fiú vagyok.* - Nem egészen így akartam. *Tiszta zavar voltam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2022.11.05, 15:27 | Üzenet # 109 |
 Yaoista
| - Egyezzünk ki döntetlenben.*Nyújtok kezet és még a kézfejed is megcsókolom.* - Kötekednék, de nem tudok.*Kuncogok.* - Meg amúgy megszokhattam volna már, hogy nagyon ritkán adsz igazat.*Ami azért bosszantó tud lenni.* - Basszus és így fogjam magam vissza.*Hihetetlen, hogy tudsz ennyire édes lenni.* - Emiatt sose kérjél bocsánatot, hogy ennyire kívánsz.*Puszilom meg a buksidat.* - Én is viselkedhettem volna jobban, ehhez ketten kellettünk.*Cirógatlak finoman.* - Ne szabadkozzál, ez nekem csak bók.*Mosolyodom el.* - Még a végén kiugrik a a kis szíved.*Puszillak meg ismét.* - Mi lenne, ha neki állnék a kajának? Te meg eldöntöd, hogy segítesz vagy csak nézel, mert az is egy élmény.*Vigyorodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.11.06, 22:26 | Üzenet # 110 |
 Yaoista
| - Rendben. *Csókodra csak mosolyogtam.* - Tudom. *Kuncogok veled.* - De tudod, hogy akkor tényleg igazat adok. *Teszem hozzá, hiszen ha már azt adtam, akkor beláttam, bár ez valóban egy rossz tulajdonságom volt. Picit azért elmosolyodom rajtad, hogy így reagáltál rám te is. Jó tudni, hogy neked se egyszerű.* - Rendben... mert ennél csak jobban foglak. *Abban biztos lehetsz.* - A kémiával nem lesz gond... *Kuncogok halkan és élvezem a cirógatást.* - Akkor jó... *Mosolyodom el én is.* - Boldog. *Mondom és felemelkedve adok egy apró csókot.* - Tudod ma úgy készült, hogy összetörik... *Ismerem be halkan, közben átölelem a nyakad.* - De most boldog nagyon. *Simítok az arcodra és finoman cirógatni kezdem.* - Nagyon... *Közre fogva az arcod, adok még egy csókot.* - Jól hangzik. *Értek egyet.* - Lehet most csak nézlek... kell egy kis távolság, külön rád vetem magam. *Nevettem el magam, majd kaptál még egy puszit a szádra és kimásztam az öledből.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.11.27, 18:46 | Üzenet # 111 |
 Yaoista
| - És most ezért köszönetet kéne mondanom?*Vonom fel a szemöldökön.* - Attól még hogy nem egyszer rád hagyom, nem azt jelenti, hogy egyet is értek veled. Viszont ebbe most ne menjünk bele.*Nem akarom elrontani a hangulatot.* - Kölcsönös.*Puszillak meg.* - Az biztos és szerintem mással se.*Teszem hozzá.* - Erről ne is beszéljünk.*Hiszen nem így történt, bár ugye akkor se hibáztathattál volna.* - Csak ennyit számot.*Fogom meg a kezed és elvéve adok rá egy csókot.* - Megsúgom, hogy főzés közben és baromi szexi vagyok.*Vigyorodom el.* - Megbeszéltük.*Ki is megyünk. Kapcsolok zenét és töltök még italt.* - Egyik specialitásom fogom csinálni, de többet nem árulok el.*Neki is kezdek, közben elkezdek neked vicces történeteket mesélni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2022.12.25, 11:28 | Üzenet # 112 |
 Yaoista
| - Azt nem mondtam. *Eszembe se jutott.* - Tudom. *Mondom lágyan és adok egy puszit az arcodra.* - Szerintem se lesz. *Értek veled egyet. Édes elmosolyodom és csak bólintok, hogy az számít, hogy minden rendben. A kezemre csak halványan elpirulok. Nagyon boldog voltam.* - Ebben biztos voltam... bár őszintén, ha arról van szó, egy asztal nem állít meg. *Nevettem el magam. Kimegyek veled és leülök.* - Kíváncsian várom. *Mosolyodom el. Figyelmesen hallgatlak és nagyon nagyokat nevetek a meséiden. Közben figyelem, amit csinálsz. Mikor kicsit többet álldogálsz, felálltam és odamentem hozzád. Finoman átöleltelek hátulról.* - Egy picit hátráltatlak. *Kuncogok és csak élvezem a helyzetet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2023.01.07, 11:53 | Üzenet # 113 |
 Yaoista
| *Csak biccentek, majd a puszidra elmosolyodom.* - Legalább ebben egyetértünk.*Kuncogok, de érezheted hogy most csak piszkálodom.* - Jogos.*Nevetek fel.* - Biztos vagyok benne hogy a főzés sokszor fog másként végződni.*Vigyorodom el és kicsit a popsidra ütök. Nagyon jól elvagyok és csak akkor állok meg amikor megölelsz.* - Édes vagy.*Hátra fordulva megcsókollak.* - Most úgyis csak vágok szóval addig tudsz maradni.*Így is teszek.* - A lényeg hogy most már mindenképpen meg kell ismerned Seimééket. Ne vedd magadra a viselkedését tudod nem az a barátkozós fajta, de ugye nekem nem tudott ellenállni.*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.01.08, 12:25 | Üzenet # 114 |
 Yaoista
| - Azaz. *Nevettem el magam.* - Az teljesen biztos. *Kuncogok halkan, bár azért picit rózsás volt az arcom, fenekemre csak nevettem. Természetesen csókod viszonozom és csak visszabújok.* - Az jó. *Fektetem a válladra a fejem. Sosem éreztem még így magam.* - Tudom, hogy nagyon szereted őket. Várom, hogy megismerhessem őket. *Picit csöndben maradok, de végül csak megkérdezem.* - És milyen státuszban fogsz bemutatni? *Kezdett el kicsit jobban dobogni a szívem.* - Nagyjából megvannak arca, de amúgy sosem beszéltem velük igazán. Ugye ki akartak hagyni. *Teszem hozzá és közben jól esően sóhajtok, ahogy így öleltelek.* - Egyébként meglepne, ha neked valaki ellenállna. *Nevettem el magam.* - Nagyon karizmatikus vagy.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.01.08, 16:23 | Üzenet # 115 |
 Yaoista
| - Bizony nagy.*Bólintok.* - Milyen státuszban szeretnéd?*Kérdezek vissza.* - Amúgy az igazat, hogy randizgatunk.*Felelem.* - Ha neked így megfelel. Nézd ők nem az embereim és ugye ott se akarok titkolózni, de ott azért más a helyzet.*De amint együtt leszünk elfogom mondani rögtön, persze amint te is rábólintasz.* - Most már változni fog és ugye velem még nem is mentél. Nem is bánom, hogy én tudlak bemutatni úgy igazán hivatalosan, értesz?*Nem tudom mennyire vagyok érthető.* - Édes vagy.*Nevetek fel.* - Nekem se sikerült.*Fel se fogom hogy most mit is mondtam.* - De mint már mondtam biztosan jól kifogsz jönni velük. Seime is meg fog kedvelni, Igor meg már az első perctől, aki majd tuti teszi majd magát neked.*De ugye ezt is mondtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.01.08, 20:18 | Üzenet # 116 |
 Yaoista
| - Nekem így tökéletes. *Mosolyodom el.* - Csak azért kérdeztem, hogy hogyan viselkedjek. *Teszem hozzá.* - Persze, teljesen egyetértek. *Mindennek meg van a maga ideje.* - Igen, értelek. Őszintén, kicsit még én is örülök. Valahogy így... különlegesebb. *Mondom végül. Hiszen a barátaidnak mutatsz be.* - Mi? *Döbbenek le.* - Most ezt jól értelmezem? *Kérdezek vissza döbbenten. Annyira meglepődtem, hogy még a fejem is felkaptam.* - Kavartatok? *Kérdezek rá egyenesen.* - Szóval Seime a nehéz eset. *Hirtelen nagyon vegyes érzések öntöttek el, de próbáltam nem mutatni.* - Mármint be fog majd próbálkozni, vagy csak szívni a vérem?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.01.08, 20:57 | Üzenet # 117 |
 Yaoista
| - Akkor ezt megbeszéltük.*Mosolyodom el.* - Most már tudod.*Cirógatom meg a kezedet.* - Pontosan, ez a megfelelő szó rá.*Különleges a helyzet, ahogyan te magad is az vagy.* - Már mint micsodát?*Nekem még mindig nem esnek le a dolgok, amíg nem kérdezed a kavarást.* - Ohhh így már értem.*Sóhajtok fel. Lefejtelek magamról, hogy megtudjak fordulni.* - Gyere.*Megfogom kezed és leülök veled.* - Ez nem ilyen egyszerű helyzet.*Belekortyolok az italomba.* - Ismerjük egymást már lassan 12 éve. Igaz nehéz eset Seime, de mégis megtaláltuk rögtön a közös hangot. Az hogy kavarás az túlzás, inkább úgy mondanám, hogy barátság olykor egy kis extrákkal. Értsd úgy hogy néha összekavarodtunk, de sose feküdtünk le egymással, de azért kivertük és le is szoptuk egymást. Igazából mielőtt elutaztunk, akkor is összekavarodtunk.*Most már ha beszélek róla, ezt is elmondom.* - Nem fog próbálkozni és szívni se fogja a véred. Mi nagyon jó barátok vagyunk, de ott van azért a fizikai vonzalom is, de semmi több ennél. Nem voltunk szerelmesek és nem is jártunk soha még csak nem is randiztunk.*Lehet ez most furán hangzik, de ez az igazság.* - Nem akartam eltitkolni csak látod ez úgymond igazából semmi komolyat nem jelent.*Fejezem be.* - Ez köztünk semmin se változtat vagyis remélem részedről se.*Biztos azért most sokkoltalak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.01.08, 21:17 | Üzenet # 118 |
 Yaoista
| *Hagytam, hogy megfordulj és el is engedlek. Finoman cirógatom a kezed, ahogy fogod és csak csöndben hallgatlak. Nagyon zavartan néztem arra, hogy nem egyszerű helyzet, mert úgy hangzott, mintha komoly lett volna. * - Akkor jó rég. *Nyugtázom halkan. Nagyon meglepett, hogy az utazásunk előtt is összekavarodtatok. Nem tudtam rájönni, hogy mikor volt neked időd erre, de aztán beugrott, hogy mondtad, hogy átugrik egy barátod.* - De akkor ittatok, nem? *Kérdezem mellé, pusztán kíváncsiságból és őszintén, önmagam megnyugtatására. Hirtelen nem is tudtam, hogy mit érezzek, annyira meglepett. Seime más volt, mint a kalandjaid, hiszen vele most is tartod a kapcsolatot.* - Nem gondoltam, hogy el akarnád titkolni. *Azért ezt le kellett szögeznem.* - Nem, nem változtat, de azért nagyon meglepett. *Ismerem be.* - Mármint nem számítottam rá valahogy, nehéz elmagyarázni. *Mondom végül. Odahajolok és adok egy apró csókot az ajkaidra.* - Elhiszem neked, amit mondasz. *Nem kérdőjeleznélek meg, mégis miért hazudnál nekem.* - Ne haragudj, csak... nem tudom mit mondjak. *Teljesen sokkba voltam és próbáltam feldolgozni a dolgokat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.01.08, 21:29 | Üzenet # 119 |
 Yaoista
| - Valóban jó rég, ahogyan a többieket is.*Bár gondolom ez most mellékes számodra.* - Hogy ittunk e?*Kérdezek vissza.* - Ittunk egy pohár whiskyt, ha jól rémlik, de nem most volt. Az biztos, hogy nem rúgtunk be.*Hiszen másnap mégis csak utaztam.* - Ez most miért fontos?*Nem esik le, hogy miért is kérdezed.* - Akkor jó.*Azért ettől megnyugszom.* - Megértem, hogy meglepett.*Fordított esetben engem is meglepett volna.* - Megértelek, hiszen ő mégse egy kaland és ugye nem is ilyen srácokkal láttál, bár azoktól te is különbözöl.*Mind külsőleg és belsőleg is.* - Ennek örülök.*Mondom a csók után és én is adok neked egyet.* - Semmi baj.*Cirógatom meg az arcodat.* - Mozgalmas egy nap és még nincs is vége.*Nevetek fel.* - Tudom ezt meg kell emésztened, de a lényeg az hogy csak te érdekelsz.*Cirógatom meg az arcodat és meg is csókollak.* - Egyéb kérdés?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.01.08, 22:40 | Üzenet # 120 |
 Yaoista
| *Bólintok, hogy a többiek is.* - Szóval nem azért keveredtetek össze, mert ittatok. *Vonom le a következtetést. A fizikai vonzalmon elmékedem.* - Hát igen... *Mondom a kalandra.* - Emlékszem rá, hogy láttam a mellék épületből, ahogy Diabloval jött. *Tényleg csak messziről láttam és futólag.* - Ő sem... olyan, mint a többiek. *Egyszerűen nem tudtam, hogy mit érezzek. Hiszen részben őt is a munkából ismered és mégis történt valami köztetek. Teljesen megzavart.* - Igen, eléggé. *Értek egyet, de én még nem tudok nevetni.* - Egy kicsit. *Ismerem be a megemésztésre. Arcom belesimítok kezedbe és csókod még picit el is nyújtom. Picit csöndben maradok az egyéb kérdésre.* - Én... én ugye nem ez vagyok? *Kérdezem egy picit kétségbe esett arccal.* - Mármint, tudom, éppen csak megbeszéltük, hogy randizunk és nem akarok túlságosan nyomulni. *Magyarázkodok össze-vissza.* - Én csak nem akarok az lenni... *Nem akartam egy barát lenni extrákkal, annál többre vágytam. Sokkal többre.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.01.08, 23:22 | Üzenet # 121 |
 Yaoista
| - Ohh így már értem. Nem, nem voltunk ittasok és igazából máskor se. Volt rá példa, hogy többet ittunk, de sosem voltunk részegek.*Nem az alkohol irányított minket.* - Akkor csak egyszer láttad?*Kérdezlek kíváncsian.* - Nem olyan ez így van és nem is volt rá máskor példa, hogy ilyen kaliberű sráccal kavarjak.*Ezt se tagadom.* - És ez róla is elmondható.*Mégha nem is mondta.* - Sosem beszéltünk róla, mert igazából nem is volt miről.*Nehéz ezt megmagyarázni a kívülállok számára. Most se értem elsőre, hogy mire gondolsz, majd leesik.* - Ne nézz ilyen kétségbeesetten édesem.*Puszillak meg.* - Oké tudom hogy most rendesen felkavartalak, de ami vele volt az teljesen más mint vele. Egyáltalán nem nyomulsz és különben most is randizzuk és mint mondtam a következő a tiéd lesz.*Emlékeztetelek.* - Nem olyan vagy mint Seime és olyan se, mint a többiek. Szépségem én tényleg meg akarom veled komolyan próbálni, oké?*Mosolygok rád kedvesen.* - Kicsit azért megnyugodtál?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2023.01.11, 23:43 | Üzenet # 122 |
 Yaoista
| - Értem. *Mondom halkan és tényleg nem tudtam, hogy mit mondjak.* - Nem sokszor. Talán két-három alkalommal. *Utána már nem volt izgalmas.* - Téged mindig lestelek. *Mosolyodom el picit.* - Ő inkább olyannak tűnik, mint te. *Máshogy nem tudtam megfogalmazni. Így még rosszabb volt, hogy ennyire különlegesek vagytok egymás számára. Puszidra rá pillantok az arcodra.* - Akkor jó... *Mondom mindkét dologra, a randira pedig elmosolyodom.* - Igen. *Nem tudtam még, hogy hova viszlek. Válasz helyett csak elmosolyodom én is már sokkal nyugodtabban, majd közre fogva az arcod, hosszan megcsókoltalak.* - Kicsit igen. *Suttogom ajkaidra és adtam még egy puszit ajkaidra.* - Csak nem számítottam rá. *Ami nem meglepő. Picit még magamhoz ölellek, majd elengedlek és csak halványan mosolygok egy kis pírral az arcomon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2023.01.12, 20:19 | Üzenet # 123 |
 Yaoista
| - Most már többször fogsz.*Az más kérdés, hogy ennek most nem nagyon örülsz, amit meg is értek.* - Édes vagy.*Kuncogok.* - Mire gondolsz?*Kérdezem kíváncsian, már nem értelek.* - Figyelj nincsenek nagy igényem szóval nekem egy séta is simán lehet egy randi.*Kacsintok rád.* - Emiatt ne görcsöljél.*Cirógatom meg a pofidat.* - Akkor jó és megértem, de ha ez megnyugtat rajta kívül ilyen szinten nem volt más. Igaz többször kavartunk, de ha bárkinek volt valakije, aki ha még csak kilátásban volt, akkor semmi se történt köztünk.*Talán ez is megnyugtat.* - Nézd van sok rossz tulajdonságom, de hűséges vagyok még akkor is ha éppen csak randizok.*Jegyzem meg.* - Nem mintha te csak egy randi lennél, azért ez annál több.*Mosolyodom el lágyabban.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.01.15, 00:21 | Üzenet # 124 |
 Yaoista
| - Azt sejtettem. *Hiszen barátok voltatok és mégha fura is számomra, örülök, hogy vannak ilyen jó barátaid.* - Hát... Egy kategória vagytok. Az erős, szexi, kicsit titokzatos. *Mosolyodom el.* - Nem görcsölök, de szeretnélek meglepni. *Csókolok a tenyeredbe.* - Pont nem nyugtat meg. *Motyogom halkan az orrom alatt.* - Mármint a vége de, csak az eleje nem. *Magyarázom.* - Argh, ez bonyolult. *Nyögöm végül. Elmosolyodom és adok egy puszit.* - Meg sem fordult a fejemben. Annál te sokkal őszintébb ember vagy. *Ahogy rám mosolyogsz, hatalmasat dobbant a szívem.* - Olyan jóképű vagy... *Simítok arcodra és csak lágyan nézek rád, ahogy sosem tettem eddig.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.01.15, 23:10 | Üzenet # 125 |
 Yaoista
| - Tetszik ez a megfogalmazás.*Vigyorodom el.* - Szóval szexinek tartod te is.*Amit meg is értek, hülye aki nem.* - Ő valóban titokzatos, de én is az lennék?*Kíváncsi vagyok hogy miért gondolod ezt, a másik kettővel egyetértek.* - Még jobb imádom a meglepiket.*Vigyorodom el fülig.* - Nekem is az és követni se tudlak. szóval segítenél?*Nem értem mire is gondolsz.* - Akkor jó..*Bár nem hittem volna hogy kételkedsz bennem.* - Ahogyan te is..*Csókollak meg.* - Viszont folytatom a főzést, mert sose eszünk.*Adok egy puszit a fejedre és megyek is visszafőzni.*
|
|
| |