2025.07.20, Vasárnap, 01:48
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Banánturmix
szela00Dátum: Vasárnap, 2021.02.14, 22:25 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mikor a banánból kolbász lesz.

szela00Dátum: Hétfő, 2023.01.16, 22:19 | Üzenet # 126
Yaoista
- De van, akit szexibbnek. *Mosolyodom el.* - Amíg nem beszélhettem veled tényleg, addig az voltál nagyon is. *Legalábbis számomra.* - Tudom. *Kuncogok halkan és nagyon imádom, ahogy elvigyorodsz.* - Az megnyugtató, hogyha valakitek volt, nem volt semmi, de attól ő még különleges, mert nem volt senki hasonló. *Fejtem ki.* - Nem igazán tudom jobban elmagyarázni. *Fogalmam nem volt, hogyan tudnám még mondani. Csak mosolyogni tudtam már és csókod nagyon jól esik.* - Oké. *Kuncogok és figyellek tovább.* - Egyébként csak meglepődtem, de minden oké. *Teszem hozzá.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.01.22, 21:36 | Üzenet # 127
Yaoista
- Helyes.*Vigyorodom el.* - Mondjuk már mások is említették, pedig nem szándékosan csinálom.*Jegyzem meg.* - És ez miben nyilvánult meg?  Most már nem tartasz annak?*Kérdezgetlek.* - Azt hiszem értem.*Biccentek.* - Igazából ezt se lehet megmagyarázni igazán ahogyan minket se Seimével.*Legalábbis én így gondolom.* - Helyes.*Azért ez megnyugtató.* - Igazából örülök, hogy most tudtad meg.*Később szerintem rosszabb lett volna.* - Azt még hozzá raknám, hogy amikor mondtam, hogy jó lesz már látni és még mi se voltunk így mint most, akkor is a társaságára gondoltam és nem a tesitségre.*Az más hogy lehet lett volna valami.* 

szela00Dátum: Hétfő, 2023.02.06, 01:09 | Üzenet # 128
Yaoista
- Mostmár kicsit sem. *Mosolyodom el.* - Nehéz elmagyarázni. *Elmélkedem hangosan.* - Maga az egész... kisugárzásod. *Mondom végül.* - Valahogy úgy. *Nem bántam, ha nem beszélünk róla tovább.* - Jobb most. *Ismerem be. Később sokkal rosszabb lett volna, mert olyan érzés lenne, mintha titkolnád előlem, de így tudom, hogy nem. Csöndesen hallgatlak és mindent értettem.* - Minden rendben, tényleg csak valahogy váratlanul ért. *Ismerem be és közben figyelem, ahogy főzöl. A hátad figyelem és csak mosolyogva nézlek.* - Alig várom, hogy  kiderüljön, mit főzöl. *Váltok témát és tovább iszogatom az italom. Sosem hittem volna, hogy itt kötünk ki ma. Olyan boldog voltam.* - Holnapra van bármi terved?

szela00Dátum: Csütörtök, 2023.02.09, 21:43 | Üzenet # 129
Yaoista
- Akkor jó.*Bólintok.* - Nem lettem okosabb.*Nevetek fel. Igazából semmi ilyenre nem adsz nekem úgymond normális választ.* - Szerintem is és megértem.*Ezzel részemről lezárom a témát bár tudom hogy még fel fog jönni főleg ha látsz minket együtt.* - Remélem neked is ízleni fog.*Pillantok rád mosolyogva, majd vissza is fordulok és tovább tevénykedem.* - Mindenképpen edzek, megcsinálom neked az edzésterved, beszélek családdal, hogy mikor tudunk találkozni és mintha azt beszéltük volna, hogy te viszel randira vagy tévedek?*Pillantok rád azért egy igen csak dög mosollyal.* - Különben mit is mondtál, meddig érek rá jobban?*Bármennyire imádom a munkám, azért most jól esik egy kicsit pihenni.* - Persze másokkal is akarok találkozni, azért félév az hosszú idő.*Azt tudod hogy milyen társasági ember vagyok.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.02.11, 14:21 | Üzenet # 130
Yaoista
- Hm, hát... messziről figyelhettelek csak és őszintén, odajön egy jóképű, kivarrt, határozott fellépésű férfi, talpig feketében... Nem az az első gondolatod, hogy a mennyire megközelíthető. Persze aztán megjelent Jurij és a mosolyod után teljesen másképp láttalak. *Talán ott, abban a pillanatban elloptad a szívem.* - Biztos vagyok benne. *Tényleg nem voltam túl válogatós. Csöndesen hallgatlak, majd elmosolyodom.* - De igen, pont ezért kérdezem. *Hiszen, úgy akartam tervezni, hogy jó legyen és neked is, a szabadidőd nem én osztom.* - Most van még három nap pihenésed, utána kicsit sűrűbb lesz, de nem vész. *Mindig igyekeztem úgy osztani, hogy ne legyél túlterhelve.* - Az estéid többsége szabad hat után. *Tényleg figyeltem.* - De még felülvizsgálom, hogy mikor tudnál hazamenni a szüleidhez. *Mosolyodom el, nem felejtettem el.* - Ha van bármi, azért szólj és alakítom.

szela00Dátum: Szombat, 2023.02.11, 17:11 | Üzenet # 131
Yaoista
- Ohh így már értem.*Mosolyodom el.* - Rég írtak már le ilyen szépen.*Kuncogok.* - Na és utána már úgy gondoltad, hogy annyira mégse vagyok megközelíthetetlen?*Kérdezlek.* - Három nap, oké.*Nyugtázom.* - Hány új csemetém is lesz?*Bár ugye én beszélek velük és döntöm is el, hogy kit fogok edzeni, de most így nem tudom fejből, hogy kik is a sorosak.* - Az csak jó és nem csak nekem.*Vigyorodom el.* - Felülvizsgálod?*Vonom fel a szemöldökömet.* - Azért ez így érdekesen hangzik.*Jegyzem meg.* - Tudom hogy nem rosszból mondod, de ők az elsők. Szerintem holnapután akkor haza is megyek és ott is alszom.*Akkor többet tudunk ott lenni.* - Mindenképpen, de most más nincs a fejemben.

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.02.12, 00:09 | Üzenet # 132
Yaoista
*Elmosolyodom és nem akartam mondani, hogy valószínű nincs más, aki ennyire kedvelne, mint én.* - Utána azt gondoltam, hogy gyönörű a mosolyod. *Mosolyodom el.* - Összesen öt. *Kuncogok ezen a csemetén.* - Illetve van, aki nem új. *Teszem hozzá. Egy pillanatra nem értem mire gondolsz, majd elpirulok.* - Ez igaz... *Mosolyodom el kicsit szeleburdin.* - Óh, félreérthetően mondtam. *Jövök rá, néha nem fejezem jól ki magam.* - Úgy értettem, hogy bármikor szeretnél menni, akkor minden mást átrakok. *Teszem hozzá.* - Hidd el, én megértem, hogy mennyire fontos ez. *Mosolyodom el.* - Illetve arra gondoltam, hogyha szeretnél több szabadidőt, akkor felülvizsgálom és újracsinálom a menetrendet. Akkor akár több napra is haza tudsz menni. *Fejtem ki.* - Rendben. *Azt néztem, ami neked jó.* - Próbálok megtenni mindent, hogy minél jobb legyen neked. *Nagyon igyekeztem.*

szela00Dátum: Péntek, 2023.02.24, 22:17 | Üzenet # 133
Yaoista
- Köszönöm.*Mosolyodom el.* - És most mit gondolsz?*Kérdezem kíváncsian, na meg a bókokat is élvezem.* - Kezd rémleni valami.*Kuncogok.* - Majd úgyis pontosítunk, na meg holnap előveszem a mappákat.*De ma nem akarok munkával foglalkozni.* - Édes vagy.*Nem bírom ki hogy ne mondjam.* - Ohh értem, ezért is lepődtem meg, hiszen rád ez nem jellemző, bocsi.*Szépen félreértettük egymást.* - Elhiszem, ne aggódjál.*Kacsintok rád.* - Ez így tökéletes meg szólni fogok és te úgyis vigyázol rám.*Nem engeded, hogy túl hajtsam magamat. Ismét odamegyek hozzád és leguggolok eléd.* - Mikhael.*Fogom meg az egyik kezemmel a kezed, a másikkal pedig az arcodra simítok.* - Mint mondtam már nagyon sokszor, nálad jobban eddig soha senki nem osztotta be ennyire jól az időmet.*Cirógatom meg a pofidat.* - Azt hittem hogy ezzel tisztában vagy mert azért ilyen téren nagy önbizalmad van.*Kuncogok és egy csókot is kapsz.* - Szerintem emlékszel a kezdetekre, hogy is nézett ki a határidőnaplóm, na meg én is.*Nevetek fel.* - Hidd el te vagy legjobb.*Csókollak még meg majd visszatérek a főzéshez.* - Most már tényleg nem sok.

szela00Dátum: Kedd, 2023.02.28, 22:59 | Üzenet # 134
Yaoista
- Hogy most mit gondolok? *Kérdezek vissza, majd egy kicsit elpirultam.* - Azt nem akarom részletezni még... *Motyogom édesen. Valószínű egy komoly szerelmi vallomás kerekedne belőle és arra azért nem álltam készen.* - A felkészülés bele van építve a pihenőd utánra, szóval nem kell vele most foglalkoznod, csak ha szeretnél. *Közben lassan visszanyertem emberi színem. * - Semmi. *Mosolyodom el.* - Abban biztos lehetsz. *Tényleg nagyon figyeltem rád. Meglep, ahogy leguggolsz elém. Finoman én is megfogom a kezed, az arcom pedig teljesen belehajtom a tenyeredbe.* - Igen, van, de én se vagyok tévedhetetlen. *Picit el is nyújtom csókod, nehéz volt tőled elválni.* - Ne is mond. *Csóválom meg a fejem. Bókodra elmosolyodom és átölelve a nyakad, viszonzom a csókod.* - Végülis rád kell vigyáznom. *Mondom édesen és figyelem, ahogy visszamész.* - Rendben, megterítsek? *Kérdezlek.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.04.15, 23:17 | Üzenet # 135
Yaoista
- Igen mit gondolsz kis paradicsom.*Kuncogok.* - Rendben van.*Puszillak meg.* - Igen tudom, de én szeretném.*Még ha rám is fért már a pihenés és jó lazítani, akkor is imádom azt amit csinálok. Ez nekem nem szimpla munka, hanem annál sokkal több.* - Ezt megismételnéd, hogy felvegyem és amikor szükséges lejátszhassam?*Kérdezlek vigyorogva.* - Végülis igen.*Értek egyet.* - Igen, köszönöm.*Mire végzel én is meg vagyok és tálalok na meg töltök italt ha megittad.* - Remélem ízleni fog.*Teszem eléd.* - Tudod elég sokat tanultam az egészséges táplálkozásról és tanultam szakemberektől meg séfektől is.*Amennyire lökött vagyok a munkám vagyis pontosítva a hivatásom, annál komolyabban veszem.* - Jó étvágyat.*Kezdek el enni.* - Különben a sok szépet amit mondtál, akkor se felejtsd el, amikor elkezdjük az edzésedet.*Nevetek fel, hiszen biztosan fogsz szidni.*

szela00Dátum: Szerda, 2023.04.19, 18:52 | Üzenet # 136
Yaoista
*Örültem, hogy nem erőlteted, hogy beszéljek. Ez is az egyik ok volt, hogy miért is kedvellek. Csak mosolyogtam puszidra, de rám volt írva, hogy mennyire jól esik.* - Rendben. *Meg se lep, hogy nem bírod ki.* - Sosem mondom újra. *Nevetek fel. Mikor mondod, felállok és megterítek. Olyan jó volt ez az egész velünk most.* - Köszönöm. *Mondom az italra és leülök. Hagytam, hogy szedj nekem.* - Nagyon jól néz ki. *Mosolyodom el.* - Ezt nem tudtam, bár nem lep meg, hiszen tudom, hogy mennyire komolyan veszed a munkát. *Tudtam, hogy amiatt figyeltél erre is ennyire.* - Neked is. *Kezdek el enni én is és most figyeltem, hogy ne habzsoljak.* - Nagyon finom. *Mondom édesen csillog szemekkel. Még sosem ettem a főztödből.* - Meg tudnám szokni. *Mondom és elkuncogom magam.* - Eh, akkor utálni foglak, ebben biztos vagyok. *Nevettem el magam.* - Szóval semmilyen szidást ne vegyél majd magadra. *Nevetek veled.*

szela00Dátum: Szerda, 2023.04.19, 21:34 | Üzenet # 137
Yaoista
- Sejtettem.*Nevetek fel én is.* - Még sok mindent nem tudsz rólam.*Ahogyan én se rólad.* - Azt valóban nagyon komolyan veszem, talán olykor túlságosan is.*Elégé a szívemre tudom venni, ha valaki nem úgy fejlődik, ahogyan kéne. Mindig magamban szoktam keresni a hibát, annak ellenére hogy nem én vagyok a ludas.* - Bár tudom én se vagyok a legegészségesebb, hiszen nem vettem meg az italt.*Meg is koccogtatom.* - Na meg édességfüggő vagyok. Komolyan ha muszáj lenne lemondanom, akkor inkább a piáról mondanék le.*Nevetek fel, de nem viccelek.* - Szoktam azt is sütni és abból is vannak egészségesebb verziók, de azért nem mindent. Arról nem is beszélve, hogy ugye a gumicukor a gyengém.*Kuncogok.* - De talán ezek beleférnek.*Ezeket leszámítva nagyon is figyelek magamra.* - Örülök neki.*Cirógatom meg az arcomat.* - Rajtam ne múljék, szeretek főzni és az még jobb ha van kinek.*Mosolygok rád édesen.*  - Én is.*Nevetek veled együtt.* - Nem szokásom, komolyan szép kis gyűjteményem lenne a szidásokból.*Amiket sose veszek magamra.* - Jókat szoktam mulatozni, de mindig közlöm hogy nem én kerestem meg őket hanem fordítva. Mondjuk az elején beszélni se fogsz tudni.*Vigyorgok és látszik hogy mennyire várom már.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.04.22, 23:09 | Üzenet # 138
Yaoista
- Remélem sok időm lesz megtanulni. *Mondom és kicsit elmosolyodom.* - Olykor. *Értek veled egyet.* - Sose felejtem el, mikor a Jurij megkért, hogy készítsek neked egy csomagot, miután végeztél a fiúkkal. Szerintem életemben nem nézhettem annyira meglepetten. *Nevetek fel.* - Odajött és közölte, hogy a szokásos drága dohányáruk helyett keressek különleges édességeket és gumicukor legyen közötte. *Mosolyodom el.* - Még szerencse, hogy nem kell választanod. *Kuncogok halkan.* - Szerintem bőven. Ennél rosszabb szokásod sose legyen. *Értek veled egyet. Arcomra elmosolyodom még jobban. Ezek az apró gesztusok olyan jól estek.* - Jól hangzik. *Kicsit zavarba is jövök mosolyodtól.* - Ebben biztos vagyok. *Nevettem el magam.* - Szóval teljesen ki akarsz csinálni. *Csóválom meg a fejem.* - Majd igyekszem azért nem kidőlni. Nem csak aludni akarok, mikor kettesben lehetünk. *Teszem hozzá.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.04.23, 22:08 | Üzenet # 139
Yaoista
- Én ebben nem kételkedem.*Kacsintok rád.* - Vicces lehetett.*Nevetek fel.* - Engem is meglepett a csomag, de annál jobban örültem neki és azt kell hogy mondjam, hogy ilyen téren is remek ízlésed van. Máskor is meglephetsz velük.*Vigyorodom el.* - Pontosan.*Kuncogok veled együtt.* - Azért még akadnak, de egyetértek.*Bicentek.* - Miért jöttél zavarba?*Kérdezlek kíváncsian, mert tényleg nem tudom.* - Ugyan csak egy kicsit.*Vigyorodom el.* - De viccen kívül ennek csak akkor van értelme, ha rendesen csinálod.*Amúgy felesleges időhúzás.* - Megfogjuk oldani és amúgy szex még úgyse lenne, na meg azt is megoldanánk.*Nevetek fel.* - Viszont ha úgy érzed hogy sok és még se akarod, akkor nyugodtan mond meg.*Mondom komolyabban.*

szela00Dátum: Kedd, 2023.05.09, 21:29 | Üzenet # 140
Yaoista
*Elmosolyodom, hogy nem kételkedsz abban, hogy ki foglak ismerni. Olyan jó volt, hogy ennyire pozitívan állsz hozzánk.* - Talán tehetek az ügy érdekében és örülök, hogy tetszett. *Biztos, hogy ezek után meg foglak lepni valamivel.* - Azok se vészesek. *Kérdésedre még jobban zavarba jöttem. Picit hallgattam, majd halkan megszólaltam.* - A mosolyodtól és attól, amit mondasz. *Motyogom az orrom alatt.* - Gonosz. *Kuncogok halkan.* - Tudom és azt is tudom, hogy tudod, hogy komolyan fogom venni. *Ismertél annyira, hogyha valamit a fejembe veszek, azt végig viszem.* - Szeretném... nagyon kevés önvédelmi mozdulatot tudok és szeretném magam fejleszteni. Ha pedig megvan rá a lehetőségem, hogy olyantól tanuljak, mint te, akihez nagyjából időpontot képtelenség foglalni a következő két évben... azt hiszem kihasználom. *Kuncogok halkan.* - Sose tudni mi történhet. *Teszem hozzá.* - Tudom. hogy vigyázol rám, de akkor is.

szela00Dátum: Csütörtök, 2023.05.11, 22:14 | Üzenet # 141
Yaoista
- Előre is köszönöm.*Mosolyodom el édesen.* - És szerinted mik azok?*Ez biztos nem olyan kérdés, amire nem válaszolnál most. A kijelentésedre csak adok egy csókot, de most kivételesen nem fokozom a zavarod.* - De tetszik.*Vigyorgok.* - Ezt tudom, de mint mondtam, ha soknak érzed, akkor szóljál, bár igaz magamtól is érezni fogom.*Hiszen úgyis látni fogom.* - Ez tetszik és milyen igaz.*Nevetek fel.* - Basszus tényleg népszerű vagyok.*Vigyorgok, bár tény keményen megküzdöttem érte.* - Tudod voltak pillanatok, amikor felakartam adni, de szerencsére a családom, a barátaim na meg a tanítóim se engedték. Ők megmondták, hogy higgyem el elfog jönni az én időm és milyen igazuk lett.*Azért erre igen csak büszke vagyok.* - Bár olykor még mindig hihetetlen, mert bár van önbizalmam, de vannak nálam jobbak és sokan mégis engem akarnak.*Ami nagyon jól esik.* - Különben megértelek nagyon is és örülök is neki, de attól még ha történne veled valami és én nem vagyok ott, az biztos hogy saját magam verném agyon.*Mondom komolyabban.* - Igen tudom én nem vagyok kitéve úgymond veszélynek, de attól még nagyon sok embernek szúrom a szemét.*Ebbe nem akarok belemenni most érezzük jól magunkat.* - Különben biztos vagyok benne hogy ügyes leszel ebben is és úgyse fogom hagyni, hogy túlhajtasd magad.*Cirógatom meg a pofid.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.05.14, 20:34 | Üzenet # 142
Yaoista
- Mik azok... *Elmélkedem.* - Túl hajtod magad, mindig magadban keresed a hibát... *Ezekről már beszéltünk.* - Néha felkapod a vizet, mielőtt végig hallgatnád a másikat. *Bár ez érthető volt. Kicsit elgondolkozva nézlek és elmosolyodom.* - A másik véglet pedig, mikor kiborítóan nyugodt vagy. *Nevetek fel.* - Ah, nehéz... nem is tudok tényleg rosszat. *Közlöm veled a tényeket. Picit csöndben maradok és kíváncsian rád nézek.* - Szerinted nekem mik? *Kérdezek vissza.* - Fogok szólni, ígérem. *Mosolyodom el. Jól esett, hogy így vigyáztál rám.* - Nagyképű. *Forgatom meg a szemeim, de ami igaz, az igaz. Tényleg az voltál.* - Erre az egyik legjobb vagy. *Mosolyodom el.* - Nem csak a technika számít. Mint mondtam, karizmatikus személyiséged van. *Mindenki megdöglik érted.* - Tudom, de azért elébe mennék. Kár lenne a helyes arcodért. *Nem akartam nagyon ebbe bele menni.* - Valóban. *Hagyom én is ennyiben. Arcomra lágyan elmosolyodom.* - Tudom, hogy vigyázol rám. Egyébként nem gondolom magam rossznak, de nem vagyok annyira atletikus sem. Kíváncsi vagyok igazából és izgatott kicsit.

szela00Dátum: Szerda, 2023.05.17, 20:56 | Üzenet # 143
Yaoista
-  Még csak vitatkozni se tudok, bár most itt vagy te és nem hagyod hogy túlhajtsam magam, már azért sokkal jobb a helyzet.*Amíg nem jöttél.* - Azt hogy magamban keresem a hibát, ahogyan én is kifejtettem, nos dolgozok rajta, de szerintem ez mindig meg fog maradni.* - Azért az elég ritkán van, pont hogy nagyon nyugodt vagyok, amit mások is megjegyeznek.*Fordított helyzetben engem is idegesítene.* - Alapból egy ilyen természet vagyok és ugye mint mondtam ezt is tanultam. Most gondolj bele, ha könnyen kiakadnék az igen csak veszélyes lenne.*Hiszen ha nem tudnám kontrolálni az erőmet, ott nagy baj lenne.* - Szóval az a hibám, hogy nincsen hibám.*Nevetek fel, ezt muszáj volt lecsapnom.* - Most soroltad fel.*Puszillak meg.* - Nos amit már ma is megjegyeztem, hogy nem igazán szeretsz másnak igazat adni és nem is nagyon szoktál, ha mégis komolyan olyan fejet vágsz mintha kínoznának. Két kezemen összetudom számolni, sőt lehet elég hozzá egy, amikor elismerted hogy nekem van igazam. Ami persze nincs így csak többször rád hagytam már.*Mondjuk abban biztos vagyok hogy ebből lesznek vitáink és nem azért mert változott a kapcsolatunk, hanem már alapból kezd ez a viselkedésed kissé sok lenni.* - Meg azért tudsz néha túl merev lenni, de tudom részben kell ez a munkádhoz is.*Teszem hozzá.* - Más szerintem nincs vagy legalábbis még nem tapasztaltam.*Felelem.* - Helyes.*Biccentek, de mint mondtam látni is fogom.* - Valóban az vagyok de a legszebb hogy ezek a tények.*Vigyorgok.* - Igen.*Mosolyodom el. Tény nagyképű vagyok de nem szálltam el.* - Köszönöm drága.*Puszillak meg.* - Ez így van, ahogyan te is rám.*Cirógatom meg az arcodat.* -  Ez csak természetes. Különben meg vannak hozzá az adottságaid fizikailag és mentálisan is. Viszont azt előre mondom, hogy szakmát nem válthatsz.*Nevetek fel.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.05.21, 17:45 | Üzenet # 144
Yaoista
- Nem is klasszikus értelemben kapod fel a vizet. *Mosolyodom el. Inkább felállsz és lemész lenyugodni.* - Igen, de attól még néha kiborító. *Nevetek fel.* - Nem ezt mondtad, egoista. *Kuncogok halkan, mert persze csak vicceltem. Picit elhúzom a szám arra, amit az igazadásról mondasz, mert volt benne igazság, így nem is vitatkoztam vele. Neked így is többször adok, mint bárki másnak.* - Részben valóban a munka miatt... *Másrészről pedig nagyon meg akartam felelni mindenki elvárásainak. Úgy voltam vele, ha keményen dolgozok és mindig szükség lesz rám, többé nem hagynak magamra.* - Vagy csak most hallottál róla... *Mondom halkan, utalva a korábban megbeszéltekre. Én hibaként tekintettem rájuk, nem betegség ként. Tudtam, hogy fogsz még tőlem tapasztalni rosszakat és kicsit aggasztott, hiszen eddig tudtam játszani, eddig nem volt fontos, most viszont az lesz.* - Remélem nem lesz igazán más. *Nem akartam, hogy kiábrándulj belőlem.* - Sokat tettél érte, szóval lehetsz nagyképű. *Mosolyodom el. Puszidra csak még jobban.* - Természetesen. *Ugyan másképp, de vigyáztam.* - Ezt jó tudni. *Tudtam, hogy őszinte vagy.* - Nem kell félned, nem akarok. *Nevetek veled.* - Én jobb vagyok szervezésben.

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.05.21, 20:05 | Üzenet # 145
Yaoista
- Na miért hogy kapom fel?*Kérdezlek.* - Igen igen tudom.*Kuncogok.* - Hmm pedig így hangzott.*Pimaszkadom.* - Na látod megint elhúztad a szádat, komolyan legközelebb felveszem.*Közlöm veled.* - Most hallgatás beleegyezés?*Bár nem akarok jobban belemenni, de ha már felhoztad. akkor érdekel, hogy mit mondasz.* - Miért mondtál olyat?*Ebből látszik, hogy nekem ezzel nincsen gondom.* - Szerintem amiket mondtam, azon kívül nincsen semmi baj veled, hiszen alapból egy nagyon szeretnivaló természeted van.*És ezt mindig is így gondoltam. Nekem meg se fordult a fejembe, hogy lesznek veled olyan problémaim, amiért kiábrándulnék belőlled.* - Nem látok rá sok esélyt.*Ismétlem meg magamat.* - Na ezek után hogy ne lennék egoista?*Kérdezlek vigyorogva.* - Köszönöm, ez nagyon sokat jelent.*Teszem hozzá.* - Nagyon helyes, mert akkor belekezdek. Végre van egy isten király titkárom, mit gondolsz más megütné a szintidet?*Ebbe benne vannak a hibáid is.* - Nem csak hogy jobb a legjobb. Édesem szerintem neked még mindig nincs fogalmad, hogy mennyivel könnyebb az életem, hogy te mellettem vagy.*Csókollak meg.* - Yurinak hálával tartozom.*Mondom komolyabban.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.05.22, 19:24 | Üzenet # 146
Yaoista
- Hát, ha vita van és begőzölnél, anélkül, hogy végig hallgatnád a másikat, fogod magad és elmész. Persze értem, hogy miért. *Mosolyodom el.* - Nem vagy vicces. *Közlöm veled.* - Most ezt direkt csinálod, igaz? *Morgom picit. Hiszen így technikailag, pont hogy igazat kell adjak valamiben, amiben nem szívesen.* - Egyébként igen... *Adom meg magam végül. Meglepett kérdésed és hirtelen nem is tudtam megszólalni.* - Hát, elég sokat... *Válaszolok végül. Még nem kapcsoltam teljesen. A folytatásra halványan elpirultam.* - Ezt jó tudni... *Ismét kissé elpirultam. Végül csak mosolyogni tudtam tovább, hogy nem látsz sok esélyt.* - Már előtte az voltál. *Nevettem el magam, csak vicceltem persze. Egyáltalán nem voltál az, legalábbis nem rossz értelemben, de a végére, ahogy megköszönöd, csak elmosolyodom.* - Hm, senki sem pótolhatatlan, azt megtanultam. De egyeseket nagyon nehéz. *Teszem hozzá egy sunyi mosollyal. Ebből levehetted, hogy azért tudom, hogy jó vagyok.* - Hát, láttam az elődeim munkáját, de őszintén... nem tudom mennyit jelent. *Ismerem be és csókodra picit azért elolvadok.* - Mármint a mindennapjaidban. Látom, hogy nem vagy kimerült és jól érezd magad, de egyébként nem tudom megmondani, hogy minden másban mennyit tudok segíteni. *Gondolok itt az edzésekre, a kapcsolataidra.* - Bár lehet pont most fogom kicsit megnehezíteni. *Nevettem el magam és adtam most én egy csókot.* - Szerintem pont, hogy Jurij örül, hogy így alakult. *Kuncogok halkan és megcirógatom az arcod.*

szela00Dátum: Kedd, 2023.05.23, 17:39 | Üzenet # 147
Yaoista
- Ohh ez valóban így van és igen ezt is már megkaptam. Nem egyszer jöttek utánam, de ott meg is mondom, hogy okkal megyek el, maradjunk annyiban hogy ezt nem mindenki érti meg. Azt is hozzá kell raknom, hogy azért ezek szerencsére nem sűrűn fordulnak elő.*Nincs olyan sok balhém.* - Azért elég nehéz kihozni a sodromból.*De nálam is van egy határ, amikor robbanok, de az átlaghoz képest hó vagyok.* - Szerintem de bár ezt annyira nem viccnek szántam.*Vigyorodom el.* - Mégis mit? Te kérdeztél rá, hogy mi a hibád és te vagy az aki inkább nem is reagál rá.*Mondom komolyabban.* - Ezt mondom, de ebbe tényleg ne menjünk bele, mert nem akarok vitát.*Zárom le részemről a témát.* - Most a fürdésre gondolsz vagy mi?*Láthatod hogy én nem kezelem hibaként.* - Édes vagy.*Puszillak meg a buksidat.* - Na jó ebben van igazság.*Nevetek fel.* - Azért bőven tettem és teszek érte, hogy így nézek ki.*Pillanatra fel is húzom a felsőmet, már csak azért is.* - Meg kell hagyni szép munka.*Simítok végig a hasamon egy pillanatra.* - Már éppen kötekedtem volna, de nagyon szép volt a befejezés és egyet is értek. Tudod nem csak munka terén kéne, hogy legyen önbizalmad.*Jobban becsülhetnéd magadat az életben is.* - Na de majd én megmutatom, hogy mennyit is érsz.*Kacsintok rád.* - Hidd el már ezzel olyan segítettél, hogy arra szavak nincsenek. Igaz nem találkoztam a családommal, de egy telefon vagy éppen videóhívás alapján megmondták, hogy milyen kisimult vagyok szóval már most kedvelnek téged.*Tudom hogy ez csak fokozódni fog.* - A többi meg majd kiderül.*Mosolyodom el.* - Ugyan, majd megoldjuk.*Kuncogok.* - Jók a megérzéseim.*Mondom a csók után.* - Szerintem minden rendben lesz.*Teszem hozzá.* - Te hogy érzed?*Kérdezlek kíváncsian.* - Ennek örülök.*Simítom a kezem a pofidba.* - Mindig van egy bizonyítás bennem és ez most csak fokozódik, hiszen mégis csak egy újabb gyermeke került a közelembe és teljesen más értelembe. Előre érzem, hogy elfog velem beszélgetni.*Amivel nincs is semmi baj.*

szela00Dátum: Kedd, 2023.05.30, 21:01 | Üzenet # 148
Yaoista
- Én megértem. *Mosolyodom el.* - Igazából még ez se annyira rossz tulajdonság. *Nevettem el magam.* - Az biztos. *Értek veled egyet.* - Hát, hogy kimondatod velem. *Magyarázom meg.* - Nem arról van szó... *Mondom halkan.* - Én sem szeretnék. *Értek veled egyet és én sem folytatom.* - "Fürdésre"... *Ismétlem meg halkan.* - Inkább tisztaság mánia. *Nagyon szégyelltem ezt a dolgot. Jól esett, hogy te nem tekintesz rá bajként.* - Igen, tudom. *Azért ott is marad a tekintetem egy pillanatra a hasadon.* - Nem ér. *Közlöm veled a vetkőzésre és a simításra nyeltem egy aprót.* - Azon még picit dolgoznom kell. *Ha egyszer úgy eldobtak, ahogy velem tették, nehezen értékeled magad.* - Várom. *Mosolyodom el lágyabban.* - Akkor jó, hogy már előre bevágódtam. *Kuncogok halkan.* - Igen, minden kiderül. *Nagyon nagy reményeim voltak.* - Az enyémek is. *Kicsit még csillogtak is a szemeim.* - Hasonlóan. *Mosolyodom el és adok még egy puszit is.* - Nem kell bizonyítanod semmit. *Mosolyodom el.* - Szerintem többször is. *Nevettem el magam.* - Már beszéltük, de szerintem elsőre biztos befenyít, hogy vigyázz rám és ilyenek. *Elmélkedem.* - Utána pedig ki fog faggatni. *Csóválom meg mosolyogva a fejem.*

szela00Dátum: Szerda, 2023.05.31, 19:15 | Üzenet # 149
Yaoista
- Édes vagy.*Nevetek fel veled együtt.* - Mint mondtam te kérdezted, de ez is engem igazol.*Teszem hozzá.* - Akkor mégis miről van szó?*Bár le akarom zárni, de érdekel hogy mire is gondolsz.* - Helyes.*Teszem hozzá.* - Nekem fürdés.*Ebből láthatod, hogy engem nem érdekel.* - Oké most mondhatod jogosan, hogy még nem tapasztaltam miről is van szó és mondani könnyű, de én ebből nem fogok gondot csinálni.*Mondom komolyabban.* - Na meg nálam minden változhat, hiszen még senkiért se voltál így oda, ergo így minden változhat.*Jegyzem meg vigyorogva..* - Annyit szeretnék kérni, hogy ezen ne görcsöljél később se, jó? Ha te rögtön fürdeni akarsz, akkor megyünk fürdeni és ennyi.*Mondom egyszerűen.* - És ha még lenyomunk még egy - két kört akkor úgyis helyben leszünk.*Vigyorodom el.* - Ohh ne haragudjál.*Ismét felhúzom a felsőmet, majd megfogom a kezedet.* - Te akartad fogdosni.*Végig is vezetem a kacsódat a hasamon.* - Most már jobb?*Kérdezlek pimaszul, azért ezt az énem te még nem ismerted.* - Majd dolgozunk együtt szépségem.*Cirógatom meg a pofidat.* - Tudom teljesen más a kettőnk helyzete, de tudom milyen nehéz az, hogy elfogad magadat és ehhez nekem is volt segítségem, ami a mai napig meg van, most már a te személyedben is.*Bár igaz van önbizalmam, de ezen sokat dolgoztam és még dolgozok is.* - Nos megdolgoztál érte elég keményen.*Én aztán láttam és főleg tapasztaltam, hogy milyen kemény munkát fektetsz abban, hogy nekem a legjobb legyen.* - Csak miattam nem mentek neki az illetőknek, akik hanyag munkát végeztek és ez főleg apumra mondható el. Komolyan azon vitatkoztunk, hogy ne csessze le a titkárjaimat.*Nevetek fel.* - Ne értsél félre, mert mindenkit szeretek és szoros kapcsolatom van, de vele minden annyira más.*Mosolyodom el lágyabban.* - Ahogyan a nővéremet, engem is mindig biztattak, hogy nem baj, ha mi más utat választunk, viszont az elején bennem az volt hogy mégis csak a fia vagyok és úgymond az ő munkáját nem viszem tovább. Basszus úgy lebaszott, hogy csak na.*Nevetek fel.* - Ő sokkal előbb mondta ki, hogy ez nem az én utam és van amihez sokkal de sokkal jobban értek. Szerintem azzal nem leplek meg, hogy próbálkoztam és makacs voltam, hogy nekem menni fog amit ő csinál, de nem.*Ez még enyhe kifejezés.* - Edzett velem, felkereste nekem a legjobb embereket, sőt el is utazott velem nem egy helyre, amíg még úgymond nem voltam elég nagy hozzá, hogy egyedül menjek. Nem egy megbízást visszamondott, hogy velem legyen. Senki nélkül, de főleg nélküle, nem tartanék ott, ahol most vagyok.*Sose fogom elfelejteni, hogy honnét is jöttem.* - Ezek után szerintem nem lep meg, hogy mennyire ki volt, hogy milyen állapotban vagyok, amíg nem jöttél te.*Volt azért egy - kettő átlagos, de a te szintedet meg se közelítik.* - Na bocsi egy kicsit elkalandoztam.*Nevetek fel.* - Ennek örülök.*Puszillak meg.* - Tudom, de én már csak ilyen vagyok.*Ez nem is fog változni.* - Jogos.*Nevetek veled együtt.* - Ugyan ez már megtörtént, csak akkor más volt a felállás.*Na meg természetes.* - Én is így látom, de ez a természetes.*Nincs ezzel semmi problémám.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.06.05, 22:33 | Üzenet # 150
Yaoista
*Picit hallgattam, majd sóhajtok egy aprót.* - Mindig, mikor tévedek valamiben vagy igazat kell adnom, úgy érzem elbuktam. *Mondom halkan.* - Mintha csődöt mondanék. Muszáj, hogy szükséges legyen rám, de ha sokat tévedek nem lesz rám az. *Fejezem be. Tényleg nehezen ismertem be, ha másnak van igaza, bár volt háttere. Ahogy kijavítasz, elmosolyodom.* - Nagyon remélem... bár már tényleg nem súlyos. *Hiszen már jobban vagyok. A folytatásra teljesen elvörösödöm.* - Nem ér ilyeneket mondani. *Motyogom édesen.* - Igyekszem... *Csak nem akartam elrontani.* - Perverz. *Kuncogok kicsit. Fel is dobtál. Ahogy megfogod a kezem, ismét elpirulok.* - Nagyon nem vagy fair. *Jegyzem meg, persze örömmel simítottam végig hasadon.* - Nem. *Mondom komolyan, majd elnevettem magam.* - Így csak rosszabb. *Szenvedek egész aranyosan.* - Túl szexi vagy. *Közlöm veled.* - Oké. *Mosolyodom el kicsit jobban az arcomra.* - Mindig is segíteni foglak, mindegy mi lesz. *Ígérem meg.* - Igyekeztem és igyekszem. *Tényleg sokat tanultam, hogy megfelelő legyen minden.* - Akkor tényleg szörnyűek lehettek. *Nevetek veled. Figyelmesen hallgatom, ahogy apukádról beszélsz.* - Ne haragudj, de ez nagyon vicces. *Nevetek hangosan.* - Nulla tájékozódási képességgel... ez nagyon jó. *Nevetek tovább. Imádtam, hogy ilyen makacs vagy.* - Rettentő édes lehetett. *Ahogy elképzellek puffogó tiniként.* - Örülök, hogy akkor jobb minden. *Tényleg boldog voltam.* - Semmi baj, élvezem, ahogy mesélsz. *Olyan jó volt hallani.* - Igen, maximalista. *Mondom lágyabban.* - A beszélgetést megértem... a faggatás szörnyű lesz. *Kuncogok halkan.* - Nem mondhatod el neki a jelenleg nem létező szexuális életünk, oké? *Közlöm veled.* - Mert biztos azzal kezdi. *Forgatom meg a szemeim.*

Keresés: