2025.07.20, Vasárnap, 01:48
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Banánturmix
szela00Dátum: Vasárnap, 2021.02.14, 22:25 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mikor a banánból kolbász lesz.

szela00Dátum: Kedd, 2023.06.06, 20:03 | Üzenet # 151
Yaoista
*Kicsit én hallgatok el.* - Részben megértelek, de különben számomra ez egy kifogás. Azért más ismerlek egy ideje és neked is van egy egod és én úgy gondolom, hogy azt sérti, amikor nincs igazad. Tévedni emberi dolog és beismerni még inkább. Nálad amikor nincs igazad akkor nem arról van szó, hogy elbuktál vagy éppen csődöt vallottál, hanem csak szimplán arról hogy a másiknak van igaza, ami neked nem tetszik.*Legalábbis én így tapasztaltam és ezzel biztos nem vagyok egyedül.* - Akiknek fontos vagy és éppen hibázol még nem fognak maguktól eltaszítani, ha mégis akkor sose számítottál.*Célzok itt a muszájos kijelentésedre.* - Ha szeretnéd abban is tudok segíteni, hogy ilyen szinten dolgozzál magadon, de az sokkal nehezebb lesz mint az edzések. Ezt gondold végig.*Mondom komolyan, mert nem lenne egyszerű menet, főleg neked.* - Tudom mások vagyunk de mint mondtam én is folyamatosan dolgozom magamon és az elején főleg nem volt könnyű és most se az.*Hiszen most is sokszor magamban keresem a hibát.* - Te felelsz úgymond értem, én meg nagyon sok emberért és hidd el nekem is kellett visszavennem az egomból és nem egy embernek törtem is le az egoját. Láttál már munka közben de az csak egy kis falatnyi az egész folyamatnak. Attól még hogy én ezért kapom a pénzemet, azért elég sok elvárásom van. Nem egy srácot küldtem el, mert a tisztelet nem volt meg a sokadik lehetőség után se. Amikor még nem voltam ennyire kellendő, akkor is volt egy határ. Nem azért dolgozok és foglalkozok az illetővel, hogy hülyére vegyen. Tény hogy most már jobban válogatok, mert megtehetem, de még most is adok több lehetőséget, de ha visszaél vele, akkor elvállnak útjaink és ez nem nekem veszteség. Nem azért tanultam és fejlesztem magamat folyamatosan, hogy idióta emberekre pazaroljam az időmet. A legfontosabb szerintem hogy becsüld hogy meg mennyit is érsz.*Nehéz folyamat, de meg lesz az eredmlnye.* - Mint mondtam gondold végig.*Zárom le a mondandóm.* - Így lesz majd meglátod.*Nincsenek kétségeim.* - Sose mondtam, hogy ilyen szinten tiszteségesen játszom.*Vigyorodom el.* - Az csak rossz ha igyekszel, mert ráfogsz görcsölni, inkább azt mondom hogy bízzál bennem.*Mosolygok rád kevesen.* - Az vagyok de most mond hogy nincs igazam.*Vigyorodom el.* - Ugyan, hiszen élvezed.*Én meg főleg.* - Ahogyan te is, de gondolj arra hogy ez a szexi pasi a tiéd.*Kacsintok rád.* - Tudom, ahogyan én is téged.*Ez nem kérdés.* - Tudom édesem.*Cirógatom meg az arcodat.* - Hát elégé.*Nevetek veled együtt.* - Igen tudom, de hát tudod maximalista vagyok.*Nem veszem magamra, hiszen tényleg vicces.* - Nos én nem édesnek mondanám, erről a többieket kérdezd.*Nekem inkább bosszantó volt.* - Sokkal jobb.*Erősítelek meg.* - Akkor jó és igen.*Bólintok.* - Micsoda? Most komolyan? Mégis csak szinte az apád, csak nem erről fog kérdezni.*Azért ezen meglepődök.* - Különben cuki megfogalmazás, de nyugi nem fogok neki mesélni és másnak se vagyis pontosítva hogy nem fogom részletezni. Szerintem te előbb fogsz kifecsegni.*Pimaszkodom.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.06.10, 23:25 | Üzenet # 152
Yaoista
*Csöndben hallgattalak egy kicsit.* - Nem mondom, hogy az egóm nem játszik benne szerepet... *Persze, hogy sérti azt is. A folytatásra csak szomorúan elmosolyodom.* - "Sosem számítottál..." *Ismétlem meg suttogva. Fogalmad sincs, hogy ezzel mit mondtál most nekem, de nem fűzök hozzá semmit. Nem is gondolom, hogy értened kéne. Csak bólintottam egy aprót a végére, hogy gondoljam végig. Ahogy a munkáról beszélsz, azért elmosolyodom. Mindig is csodáltalak azért, ahogy a munkához álltál és az emberekhez. Részben értem, hogy miről beszélsz, de nem tudom, hogy mit kellene rá mondanom.* - Rendben. *Nem mondtam többet, le akartam zárni a beszélgetés ezen részét.* - Nem bánom, de most kínzás. *Motyogom édesen. A kedves mosolyodra, megint kalapálni kezdett a szívem.* - Bízom benned. *Mondom mosolyogva.* - Hülye lennék nem élvezni. *Itt fogdoshatom a szexi hasad, hát még szép, hogy élvezem.* - Az enyém? *Mosolyodom el szélesen. Valahogy még így nem is gondoltam rá. Arcom csak simul a kezedhez.* - Tudom, hogy nehezen adod fel. *Nevetek még egy kicsit.* - Meg fogom kérdezni, abban biztos lehetsz. *Ezek után biztos. Tuti vannak jó sztorik.* - Élvezem, hogy jobban megismerlek. Szívesen hallgatlak mindig. *Cirógatom meg az arcodat.* - Ez így van, a második apám, de... *Csóválom meg a fejem.* - Mindig is húzta az agyunkat ezekkel a dolgokkal, de majd rájössz. *Kuncogok halkan.* - Lehet a külvilágnak és az üzletben egy kegyetlen gyilkosnak tűnik, de egyébként nagyon melegszívű és nagyon bolond. *Látszik, hogy én is mennyire szeretem őt.* - Dehogy fogok. *Nevettem el magam.* - Mégis kinek fecsegnék? *Kérdezlek kíváncsian.* - Neked tudnék, de... te a társam leszek a bűnben. *Lesz egy picit buja a tekintetem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.06.11, 20:12 | Üzenet # 153
Yaoista
*Erre csak bólintok, most ennek tényleg nincs itt az ideje, hogy erről beszéljünk.* - Tessék?*Nézzek rád értetlenül. Én se mondok inkább többet, most mégis csak randizunk, nincs helye ilyen beszélgetéseknek.* - Bocsi, nem bírtam kihagyni. Túlságosan is osztogatod a magas labdákat.*Vigyorodom el pofátlanul.* - Helyes.*Cirógatom meg a pofidat.* - Valóban hülye és ez csak még ízelítő.*Nem bírom és nem is akarom befogni.* - Miért nem a tiéd?*Kérdezlek mosolyogva.* - Nagyon édes vagy.*Tényleg jó hogy nagy önuralmam van. Az más kérdés, hogy később az ilyenekért is, simán lefoglak teperni.* - Nagyon nehezen.*Értek egyet.* - Csak nyugodtan, engem nem zavar és ők örömmel fognak mesélni. Már lelkiszemeim előtt látom, hogy belendültök és majd jönnek a képek és a videók is.*Nevetek fel.* - Akkor jó.*Csókolok a tenyeredbe.* - Ahogyan mindig is mondtam, csak kérdezned kell. Nincsenek titkaim és olyan se amiről nem beszélnék.*Tudom azért ez elég ritka.* - Na jó ez tényleg meglepett.*Valahogy ezt nem néztem ki volna belőle.* - Ezekkel tisztában vagyok és tapasztaltam is részben, hiszen már a bolondságban is volt részem, de azért ez a szexes faggatás, azért nagyon új.*És szerintem ez érhető is.* - Mondjuk a tesóknak? Mert bennük biztos vagyok, hogy faggatni fognak mindkettőnket. Az más kérdés, hogy mondasz e valamit és azt is tudom, hogy le tudod őket állítani, de ha még se bírsz velük csak szóljál. Olyan edzést kapnak, hogy utána kétszer is meggondolják, hogy mit kérdezzenek.*Vigyorodom el kissé gonoszkásan.* - Különben Igorral, mint mondtam tuti jóban leszel és ő is biztos kérdezni fog.*Seimét nem mondom, mert ő nem ilyen, na meg nem is az a barátkozos és van egy tippem, hogy annyira te se akarsz legalábbis eleinte.* - Legjobb bűn.*Vigyorodom el.* - Micsoda tekintet.*Nagyon tetszik.* - Különben miért nem barátkozol? Nem lenne nehéz dolgod.

szela00Dátum: Hétfő, 2023.06.12, 16:59 | Üzenet # 154
Yaoista
*Kérdően nézek rád a tessékre.* - Mi a kérdés? *Nem értettem, hogy miért kérdezel vissza.* - Persze, kend rám. *Nevettem el magam.* - Várom, hogy ne csak ízelítő legyen. *Mosolyodom el. Ezt is élvezem, de azt biztos, hogy rád fogom vetni magam az ilyenekre.* - De, igen... *Mosolygok. Oda voltam teljesen.* - Alig várom. *Kuncogok. Csókodra csak lágyan nézek.* - Tudom, most már fogok is, ha valami eszembe jut. *Nem fogom elárulni magam még véletlen se.* - Köszönöm... *Teszem hozzá, hiszen tisztában voltam vele, hogy ez nagy dolog. Szociális vagy és sok barátod van, de tudtam, hogy van egy "belső köröd".* - Elhiszem, hogy meglepett. *Kuncogok halkan.* - Óh, megfenyegetem őket. *Nevettem el magam.* - Szóval ő is faggatós. *Nyugtázom.* - Szeretek bűnözni. *Értek veled egyet. Kérdésedre elmosolyodom.* - Nem arról van szó, hogy nem barátkozom vagy nem szeretnék több kapcsolatot. Hogy mondjam... *Elmélkedem.* - Jurij távol akart tartani minden áron ettől a világtól, szóval úgy mondom, hogy hasonlókkal nem nagyon találkoztam, nem hogy még barátok legyünk. *Fejtem ki.* - Ez egyébként most is tart még. *Teszem hozzá.* - Ami pedig az átlag embereket illeti, ott ha megtudják, hogy Zhukov vagyok, azonnal eltávolodnak. *Elég híres család volt.* - Szóval picit két szék között vagyok. *Fejezem be.*

szela00Dátum: Kedd, 2023.06.13, 19:04 | Üzenet # 155
Yaoista
- Sosem számítottál.*Felelem.* - Megtörtént.*Vigyorgok.* - Én is.*És ez még a csak kezdet.* - Nagyon helyes.*Mosolygok rád.* - Nincs mit köszönöd.*De ezen nem veszünk össze.* - Tudod Mikhael benned már az első perctől megbíztam.*Pedig több idő szokott kelleni, de te más voltál.* - Igen tudom, csak megjegyeztem, bár úgyis megszivatom őket.*Vigyorgok.* - Ő nagyon az, mindent is tudni akar. Igor már csak ilyen, de ezzel együtt szeretem. Nagyon jó barát.*Mosolyodom el lágyabban.* - Ebben biztos voltam.*Kuncogok.* - Ugyan azért ez elég nagy túlzás. Attól még hogy ők a Zhukov család, sokan nem ismerik őket.*Amit mondasz azért nagyon nem általános.* - A másik részével se értek teljesen egyet. Ezek után jó, hogy Igorékkal jobban van, mert arra is ki lenne.*Jegyzem meg.* - De persze ebbe nem szólok bele.*Ti dolgotok.* - Akkor majd megismered az én barátaimat.*Ők vegyesen vannak.* - 

szela00Dátum: Hétfő, 2023.06.19, 21:44 | Üzenet # 156
Yaoista
- Te mondtad, hogy akiknek fontos vagy, nem fognak eltaszítani. *Mondom halkan.* - Vagy ha mégis, sosem számítottam. *Kicsit csöndben maradok, tényleg nem akartam most erről beszélni.* - Nem mondom, élvezem a flörtölést... de tényleg alig várom. *Tudom, hogy jó lesz veled.* - Ezt jó tudni. *Mosolyodom el, ettől kicsit különlegesnek éreztem magam.* - Én pedig vigyorogva fogom végignézni. *Nevetek fel.* - Tudod jól, hogy ki tudom magam magyarázni, ha akarom. *Jegyzem meg. Jó volt látni, hogy mennyire szereted egyébként.* - Hát, volt nem egy olyan ismerősöm, aki nagyon rövidre húzta a kapcsolatot. Direkt nem úgy mutatkoztam be, hanem az eredeti vezetéknevemmel, de mikor kiderült, leráztak. Megvallom, pár alkalom után már én is feladtam, talán túl korán. *Teszem hozzá.* - Persze ez nem jelenti azt, hogy nincs egy barátom se. *Teszem hozzá.* - Csak szűk a társaság. *Mosolyodom el.* - Nekik se mutatott be Jurij, de szerintem tudja, hogy mostmár elkerülhetetlen, csak még tagadja. *Kuncogok.* - Kíváncsi vagyok rájuk. *Mindentől függetlenül.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.06.26, 19:43 | Üzenet # 157
Yaoista
- Ohhh értem.*Esik le.* - Bocsi nem akartam ezzel rosszat, bár attól még így gondolom.*Teszem hozzá.* - Igen.*Értek egyet.* - Nagyon helyes.*Nevetek fel.* - Igen, nagyon jól tudom, ezért se féltelek tőle. Bár tény hogy Igor is kitartó, vicces lesz.*Az biztos hogy én jót fogok szórakozni.* - Értem.*Többet nem tudok mondani, mert nagyon más véleményen vagyunk.* - Akkor jó.*Bólintok.* - Én se mondtam, hogy sok van vagyis akik igaz barátok.*A haverok mások.* - Nem is ő fog bemutatni, hanem én. Tisztelem Jurijt, de azt nem fogom engedni, hogy beleszóljon a dolgokba.*Mondom komolyabban. Nekem aztán nem szabhatja meg, hogy kinek mutathatlak be vagy sem.* - Kölcsönös lesz a kedvelés.*Ebben biztos vagyok.* - Szólj, ha kérsz.*Én befejezem a kajalást.* - Szeretnél amúgy valamit csinálni?

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.07.02, 16:57 | Üzenet # 158
Yaoista
- Nem mondtál rosszat, nem számít. *Mosolyodom el.* - Te ezt már előre élvezed. *Nevetek fel.* - Valahogy így. *Értek veled együtt.* - Nem is kell engedned és egyébként én se fogom engedni. *Teszem hozzá.* - Sokszor érzem, hogy nem mondhatok ellent neki, de azt nem szeretném, ha beleszólna abba, ami köztünk van és hogyan éljük meg. *Úgy érzem, hogy a kapcsolatunk ránk tartozik.* - Remélem. *Mosolyodom el.* - Elég lesz, köszönöm és isteni finom volt. *Hajolok oda és adok egy apró puszit.* - Hm, nem is tudom. Most jó csak így elleni. *Élveztem, hogy veled lehetek, csókolózunk, bújok.* - Te szeretnél valamit? *Közben már állnék fel mosogatni reflexből.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.07.03, 20:51 | Üzenet # 159
Yaoista
- Azért számít, de örülök.*Mosolyodom el én is.* - Persze hogy élvezem.*Vigyorodom el.* - Mert úgy érzed tartozol neki, amit meg is értek, én is így tennék, még ha nem is várnák el, ahogyan Yuri se, de van egy határ.*Mint például amiről most beszélünk.* - Szerintem erről beszélnéd kéne vele, de ez csak tanács.*Én biztosan így tennék.* - A kapcsolatunkban meg pláne nem szólhat bele és nagyon remélem hogy ezt te se fogod engedni.*Mondom komolyan.* - Bízzál bennem.*Cirógatom meg az arcodat.* - Örülök és ha később megéheznél, akkor csak szóljál.*Még maradt bőven, de szívesen csinálnék mást is neked.* - Sejtettem, hogy ezt mondod.*Csóválom meg picit a fejemet.* - Nincs semmi extra.*Felelem.* - Mégis mire készülsz?*Vonom fel a szemöldököm és leülve visszanyomlak.* - Te csak élvezed a helyzetet.*Puszilom meg a fejedet, majd lepakolva a mosogatógépbe pakolok.* - Aki ezt feltalálta egy zseni volt.*Kuncogok, majd amit nem tudok a gépbe pakolni, elkezdem elmosni.* - Látod még házias is vagyok, kész főnyeremény.*Vigyorodom el.* - Kész is vagyok.*Mondom miután amit kellett le is töröltem.* - Kávét kérsz vagy esetleg egy csókot vagy mindkettőt?*Kérdezem pimaszul.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2023.08.24, 21:14 | Üzenet # 160
Yaoista
- Valahogy úgy. *Mondom a tartozásra.* - Igen, lehet. Már gondoltam rá. Mégse vagyok már egy gyerek. *Mosolyodom el.* - Nem, nem fogom. *Mondom kicsit lágyabban.* - Ha ebből komoly kapcsolat lesz, szeretném jól csinálni. *Valamiért úgy érzem, hogy ez az egy lehetőségem van veled.* - És nem terveztem belevonni senkit. Szerintem egy kapcsolatnak a párról kell szólnia. *Mondom édesen.* - Bízok. *Simul is az arcom.* - Rendben, mindenképpen. *Élveztem, hogy így gondoskodsz rólam.* - Nekem csak még... mindig hihetetlen. *Pillantok a szemeidbe.* - Hát elmosogatni. Te főztél és... *Hagyom félve, ahogy visszanyomsz.* - De segítek szívesen. *Persze erre megpuszilsz, esélyem se volt. Azért tetszik a látvány és elmosolyodom.* - Ebben egyetértünk. *Nevettem el magam.* - Ezt eddig is tudtam. *Nevettem el magam. Kérdésedre kicsit elpirulok.* - Mindkettőt, de fordított sorrendbe. *Hajolok közel hozzád és lehunytam a szemem, várva a csókom.*

szela00Dátum: Péntek, 2023.09.22, 23:08 | Üzenet # 161
Yaoista
- Ohh bizony nem vagy az.*Vigyorodom el kajánul.* - Nagyon helyes, mert ezzel én is így vagyok. Nem ismersz még ilyen szinten, de nem csak a munkánban, tudok komoly lenni. Ha én valakit akarok, pont leszarom hogy ki mit gondol és mindenkivel szembe megyek.*Legyen szó Yuiról, bár erre kétlem, hogy lenne szükség.* - Helyes.*Csak ez számít.* - Nos ideje lesz lassan elhinned, kis édes.*Kuncogok.* - Ne aggódj majd lesz fordított helyzet.*Kacsintok rád.* - Bolond vagy.*Csóválom meg a fejemet.* - Ne értsél félre, nagyon édes vagy, de még én is tudom, hogy nem vagyok főnyeremény.*Hiszen nincs olyan, hogy valaki tökéletes legyen.* - Tényleg édes vagy.*Suttogom az ajkaid közé és persze meg is csókollak.* - Akkor jöhet kávé.*Azért még kapsz egy puszit.* - Te főleg tudod, hogy mennyire régen lazítottam szóval nekem teljesen megfelel, hogy igazából nem csinálunk semmit és csak úgymond el vagyunk, ami veled mindig is kellemes volt és most főleg az.*Mondom édesen.*

szela00Dátum: Szerda, 2023.09.27, 21:38 | Üzenet # 162
Yaoista
- Perverz. *Nevetek fel.* - Ha valakit szeretek, azért én is a végletekig elmegyek. *Sosem hagynék magára senkit, érthető okokból.* - Bár nem hiszem, hogy ellened menne Jurij. *Mosolyodom el.* - Legfeljebb kifejezi nem tetszését, de nem fog megszabni semmit. *Ebben biztos voltam.* - Még egy pár csók és menni fog. *Nézek rád kacéran.* - Szívesen főzök neked valamikor én is. *Mindig is élveztem, ha gondoskodhatok a szeretteimről.* - Te más szemmel látod magadat. *Közlöm veled.* - Nem azt mondom, hogy hibátlan vagy, de hidd el... igazán szerencsés vagyok, hogy megpróbálod velem. *Nézek rád kicsit lágyabban. Kiélveztem a csókunk, nagyon finom volt.* - Igen. *A puszira csak mosolygok. Szavaidra teljesen elolvadok.* - Akkor mi lenne, ha néznénk még egy filmet?

szela00Dátum: Szombat, 2023.10.07, 21:33 | Üzenet # 163
Yaoista
- Most miért is? Hiszen csak azt mondtam, hogy nem vagy gyerek.*Vigyorgok még jobban.* - Ahogyan én is.*Ebben is egyetértünk.* - Én se hinném, de ha mégis, akkor se fogom hagyni. Meg van a tisztelet, de van egy határ is és ez nem csak rá vonatkozik. Bár ez sose történne meg, de ha tegyük fel neki menne valaki a páromnak legyen az család vagy éppen barát, azt úgyse hagynám. Mondjuk az is igaz, hogy még sose voltam olyan helyzetben, hogy ki lettek volna, arra akivel együtt vagyok vagy én olyan rózsaszín ködben lettem volna volna, hogy nem tudok józanul gondolkozni és tényleg gázos a választottam. Azt is hozzátenném, ha mi összejövünk, akkor se lesz ilyen helyzet.*Hiszen veled sincsen semmi probléma, az más hogy te, hogyan is vélekedsz magadról.*  - Ha akarna se tudna mit megszabni.*Legalábbis részemről, benned azért még nem vagyok biztos teljesen, de ez még nagyon a jövő kérdése.* - Ez könnyen teljesíthető, kis bestia.*Vigyorgok és meg is csókollak.* - Igen, tudom jól.*Cirógatom meg az arcodat.*  - Nos én is szerencsés vagyok, hogy engem akarsz.*Felelem.*  Persze, hogy mással szemmel látom magam, de akkor úgy mondom hogy én sokkal jobb szemmel látom magamat, mint te saját magadat, értesz? Lehet rosszul látom és javítsál ki, amíg én tisztában vagyok a jó és rossz tulajdonságaimmal, te jobban látod a rosszat.*Direkt mondom így, mert a munka terén meg van az önbizalmad.* - Egyrészről én előnyben vagyok hiszen folyamatosan fejlesztem magamat, de ez nekem mindig is meg volt. hogy mi a jó vagy éppen rossz bennem. Igen azt is tudom, hogy te sokkal rosszabb helyzetből jöttél, nekem mindig volt egy erős támogatásom, de mint meséltem, nagyon is sokat kellet küzdenem, hogy idáig elérjek. Lehet, hogy alapból nálam ez egy adottság, hogy ilyennek születtem, de viszont nincs nálam határ. Mindig lesz olyan, amit akarok magamon javítani, attól függetlenül, hogy igazából meg vagyok elégedve magammal és büszke is vagyok, de ugye nincs megállás. Leginkább úgy tudnám mondani, ha én most meghalnék, akkor nem lenne olyan, amiért bánkódnék, maximum csak annyi, hogy csak miért ennyi jutott.*Nevetek fel.* - A lényeg, hogy elégedett vagyok az életemmel és mindennel, amit elértem az már más, hogy mindig van valami új, hiszen nincs megállás.*De ugye ismersz.* - Szeretem az életemet és boldog vagyok és igaz nem volt eddig teljes, de talán veled az lesz.*Mosolyodom el lágyabban.* - Benne vagyok, viszont te választasz.*Jelentem ki.* - Amúgy nagyon örülök, hogy ma felkerestél, most már ismét jól érzem magamat.*Csókollak meg.*

szela00Dátum: Szerda, 2023.10.11, 21:03 | Üzenet # 164
Yaoista
- A vigyorod... *Jegyzem meg picit felhúzott szemöldökkel. Figyelmesen hallgatlak és lágyabban elmosolyodom. Picit elhallgattam, majd végül csak megszólaltam.* - Én még sosem mutattam be senkit. *Nem is tudom, hogy miért mondom ezt el neked, hiszen ezzel csak vágom magam alatt a fát.* - Örülök, hogy így látod. *Tényleg boldoggá tett, hogy nem gondolod, hogy gond lehet.* - Ez igaz. *Mosolyodom el jobban a megszabásra.* - Látod milyen egyszerű velem? *Kuncogok még csókunk előtt. Hozzábújtatom arcom a kezedhez és a folytatásra lágyan rád pillantok.* - Akkor mindenki az. *Mondom a szerencsére.* - Értelek... és nem tudok vitatkozni. *Ismerem be.* - Bár inkább csak, te nem látod bennem rossz tulajdonságnak azt, amit én igen. *Elmélkedem hangosan.* - Ez nem jelenti azt, hogy nincs igazad. *Teszem hozzá halkan.* - Tudod nálam ez kicsit másképp működik. *Elgondolkoztam, hogy hogyan tudnám elmagyarázni neked.* - Nálam nem feltétlen a javítás a cél, már a szinten tartás is elég erőt próbáló néha minden értelemben. Hetente járok terápiára, hogy ne essek vissza semmilyen szinten, Dolgozok apró dolgokon, csak nem úgy, mint te. Picit irigyellek is érte. *Teszem hozzá halkan. Hiszen most végig tudtam követni a fejlődésed az elmúlt időszakban közvetlen közelről.* - Ha elégedett vagy, akkor jól végzem a munkám. *Mosolyodom el.* - Remélem. *Nézek rád kicsit szeleburdin.* - Rendben, mindjárt kigondolom. *Elmélkedem.* - Hát még én... *Suttogom csókod előtt, amit picit el is nyújtok.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.10.15, 19:43 | Üzenet # 165
Yaoista
- Mégis mi a bajod a vigyorommal?*Olyan vicces húzni az agyadat.* - Nos akkor talán most eljön az ideje.*Kacsintok rád.* - Legalább engem azért már ismernek, bár tény akkor ők is jobban megismernek.*Hiszen úgy igazán nem ismernek, még a srácok se.* - Emiatt ne érezd rosszul magadnak, igazából ez nekem csak bók.*Cirógatom meg a pofidat.* - Ez csak természetes.*Legalábbis számomra.* - Azt azért nem mondanám.*Nevetek fel, ezt le kellett csapnom.* - És ez a legfontosabb.*Mosolygok rád én is.* - Komolyan? Nem tudsz vitatkozni?*Vonom fel a szemöldököm.* - Ez ritka.*Nevetek fel.* - Nos meg lehet, de ezzel sok ember van így és szerintem az rosszabb, aki nem látja magában a rosszat, bár tény a másik véglet se jó.*Mint ami a te esetedben van.* - Persze, hogy nem. Amúgy meg már kifejtettem, hogy úgymond a rosszat is látom benned.*Gondolok arra, hogy csak a saját igazad hajtod.* - A legviccesebb, hogy ami a rossz tulajdonságod, mintha te nem is látnád.*Teszem hozzá.* - Szerintem ez is szép teljesítmény és ha gondolod, ebben is talán tudok segíteni. Segíthetek elsajátítani technikákat, de lehet az is elég lesz hogy velem vagy. Ezt most nem egoból mondom, de hiszek abban hogy idővel olyan szemmel kezdesz magadra tekinteni, ahogyan én látlak téged, de ha meg is közelíted, már az is jó. Ismerve magamat, még akaratlanul is erre fogok törekedni. Kíváncsiságból mióta velem vagy se változott a véleményed magadról?*Kérdezem kíváncsian.* - Csak azért mert azt mondják elég jó hatással vagyok az emberekbe.*Nekem igen csak pozitív kisugárzásom van, ami elég ragadós tud lenni és te folyton velem vagy.* - Meg számolni nem tudom, hányszor hallattam már hogy irigyek rám, ami kibaszott idegesítő is tud lenni, de nem a te esetedben.*Teszem hozzá, hiszen azért te tudod, hogy milyen keményen is dolgozom.* - Azért az egod neked is a helyén van.*Nevetek fel.* - Nos valóban jól, amit elég sokszor kifejtek, de ezt amúgy általánosan mondtam. Igaz nem voltak a legjobb asszisztensek mellettem, de attól még boldog voltam csak túl nagy volt a káosz.*Így tudom a legjobban megfogalmazni.* - Az tény hogy azért melletted sokkal jobb.*És remélem csak még jobb lesz.* - Szerintem jó irányba haladunk.*Igaz még minden új de úgy érzem, hogy ez komoly lesz köztünk.* - Van időd.*Mosolygok.* - Nagyon finom vagy.*Csókollak tovább, azért ha nem lenne önuralmam már felfaltalak volna.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.10.23, 21:14 | Üzenet # 166
Yaoista
- Őszintén szólva semmi, ha rád ugorhatnék. *Húzom kicsit én is az agyad.* - Remélem... *Nagyon boldog lennék.* - Igen, teljesen más lesz. *Mint ahogy köztünk is.* - Nem érzem rosszul magam miatta. *Mosolyodom el.* - Lehetne bonyolultabb is. *Emlékeztetlek és veled nevetek.* - Nagyon vicces vagy. *Forgatom meg a szemeim rajtad.* - Ezzel egyetértek. Szerintem se jó a végletesség. *Bólintok is egy aprót. Nem gondoltam, hogy rám gondolsz, hiszen tudtam, hogy vannak jó tulajdonságaim is.* - Valóban mondtad. *Nincs rajtad rózsaszín szemüveg.* - Tisztában vagyok vele, hogy az sem... erény. *Szépítem.* - De valahogy mindig kisebb problémának láttam, mint a tisztaság dolgot... *Próbálom elmagyarázni neked. Elmosolyodom, ahogy hallgatlak.* - Ez jó kérdés. *Gondolkozom el.* - Magabiztosabb lettem, az biztos. *Ahogy egyre jobban megtanultam a szükségleteidet, még jobb lettem a munkámban.* - Nyugodtabb lettem és az biztos, hogy sokkal többet nevettem az elmúlt fél évben, mint korábban. *Mosolyodom el.* - De biztos vagyok benne, hogy sokkal többet fogok változni és másképp fogom látni. *Teszem hozzá.* - Mindenért keményen megdolgozol. *Cirógatom meg az arcodat.* - Pedig így is elveszel. *Nevettem el magam és adtam egy csókot.* - Szerintem is. *Mosolyodom el még jobban.* - Szerencsére... *Suttogom ajkaidra és nagyon élvezem a csókod.* - Te is. *Simítok az arcodra és újabb csókot kérek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.11.19, 16:54 | Üzenet # 167
Yaoista
- Mindent a maga idejében.*Tőlem aztán játszhatunk.* - Helyes.*Bólintok.* - Nos akkor velem.*De erről kár beszélni.* - Nem viccnek szántam, hiába forgatod a szemeid.*Erről beszéltem neked, de nem kezdek bele újból.* - Én nem egészen vagyok benne biztos, hogy tisztában vagy vele.*Akkor nem így reagálnál.* - Nos én azt még nem tapasztaltam, szóval nem tudok erre neked mit mondani.*Amit meg mondok, azt meg félvállról veszed.* - Figyelj, ebbe most ne menjünk bele jobban, mert nem akarom elrontani a hangulatot.*És biztos vagyok benne, hogy a végén vita lenne belőle, abból pedig most nem kérek.* - Ennek nagyon örülök.*Mondom minden kijelentesédre.* - Biztos vagyok benne, hogy jó hatással leszünk egymásra.*Cirógatom meg az arcodat.* - Ez így van.*Csókolok bele a tenyeredbe.*  - Valamin még te se tudsz változtatni.*Nevetek fel, célozva a elveszésre.* - Na de menjünk.*Beviszem az italokat is magammal.* - Na akkor válasz filmet.*Ülök le.* - Szólj, ha kérsz popcornt.

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.11.19, 22:37 | Üzenet # 168
Yaoista
- Tudom. *Mosolyodom el. Nagyon vártam, hogy mikor lehetek veled együtt, de nem akartam elsietni.* - Én örülök neki. *Valahogy még különlegesebb, hogy téged mutatnálak be először otthon.* - Tudom, hogy nem könnyű velem. *Ismerem be.* - Tudom, hogy úgy tűnik nem... *Mondom kicsit halkabban, de nem folytatom. Számomra a hibáim létezése is kiborító. féltem, hogy elveszítem miattuk, amim van.* - Mint mondtam, ez picit bonyolultabb. *Mosolyodom el végül.* - De dolgozok az ügyön. *Teszem azért még hozzá. A folytatás kicsit meglep, de végül csak bólintok. Odahajolok és adok egy puszit az arcodra.* - Igen. *Mosolyodom el jobban cirógatásodra.* - Remélem sose fogsz annyira elveszni, hogy nem talállak meg. *Kuncogok halkan. Követlek és leülök melléd.* - Uh, még tele vagyok. *Nevettem el magam. Mondtam egy filmet és jobban melléd kucorodtam.* - Jó így lazítani ma. *Már a második filmünk nézzük, pihenünk, iszogatunk... jobb nem is lehetne.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.12.30, 20:40 | Üzenet # 169
Yaoista
- Édes vagy.*Cirógatom meg a pofidat.* - Velem sem könnyű, nem erről van szó.*Nem értem minek bonyolítod túl.* - Akkor meg?*Komolyan nem értelek.* - Bár én mondtam, hogy ne menjünk most bele, de attól még ezt meg kell oldanunk.*Hosszabb távon, ebből csak probléma lesz.* - Ugyan, ettől én nem tartok.*Kuncogok.* - Rendben van.*Cirógatom meg a pocidat.* - Valóban nagyon jó, ilyet már tényleg nagyon régen csináltam.*Ölellek magamhoz, majd lassan el is alszom, azért még fáradt vagyok. Kicsivel később a mobilom kezd el pityegni az egyik kiscicám írogat, hogy igazán jó lenne már találkozni.*

szela00Dátum: Szombat, 2024.01.27, 01:27 | Üzenet # 170
Yaoista
- Amíg nem veszel el, nem vész. *Kuncogok halkan, mert csak vicceltem.* - Hát... nem is tudom, hogy mondjam. *Elmélkedem hangosan.* - Figyelek arra, amit mondanak nekem és foglalkoztat is. *Emelem ki.* - Mondjuk úgy, hogy feljegyzem magamnak és később gondolkozok rajta. *Kicsit habozva mondom, mert nem tudtam, hogyan is írajm neked körül jobban.* - Nem feltétlen reagálok rá rögtön, de nagyon is törődök vele. *Most is kicsit aggódtam, de majd később gondolkozok.* - Ez így érhető? *Kérdezek rá.* - Akkor jó. *Kuncogok veled én is.* - Én is... akkor is egyedül, de veled sokkal jobb. *Ahogy ölelsz, hozzád simulok egy kicsit. Meglep, hogy elalszol, de csak lágyan rád nézek.* - Tudtam, hogy fáradt vagy... *Finoman kimásztam az ölelésedből, majd eldöntöttelek és melléd fekve magamhoz ölellek. Finoman simogatom a fejed és nagyon vigyáztam, hogy ne keltselek fel.* - Annyira helyes vagy... *Suttogom és homlokon csókollak. Az arcod figyelem teljesen elmerülten, mikor meghallom a telefonod. Odafordulok és meglepődök.* - Kullancs. *Morgom halkan és igazából nem lehet mérges, hiszen minden csak ma történt és nem te léptél vele kapcsolatba, de attól végtelenül féltékenynek éreztem magam.*

szela00Dátum: Szombat, 2024.01.27, 20:09 | Üzenet # 171
Yaoista
- Ezt nem tudom megígérni.*Nevetek fel.* - Úgy hogy megértsem.*Kuncogok, majd figyelmesen hallgatlak.* - Igen érthető, de attól még nekem fura. Nálam konkrétan fél éve nem reagálsz rá.*Jegyzem meg.* - De ezt most tényleg zárjuk le és csak érezzük jól magunkat.*Lesz még ezzel időnk bőven foglalkozni.* - Ezzel egyetértek.*Puszilom meg  a fejedet. Nagyon jót alszom és nem kelek fel rád és az üzenetekre se, de arra már igen amikor elkezd csörögni, a srác hív aki előbb írogatott.* - Tessék..*Veszem fel elég kómásan és még a szemem sincsen nyitva.* - Ohh szia... csak pihentem, de nem zavarsz.*Lassan kinyitom a szemem és rád mosolygok, finoman letollak magamról, hogy feltudjak ülni.* - Minden oké most jöttem haza és te hogy vagy?*Kérdezem.* - Persze találkozhatunk, de most mondom, hogy tényleg csak iszogatás lesz.*Közlöm vele, majd felnevetek.* - Most kezdtem el randizgatni..*Pillantok rád és megcirógatom az arcodat.* - Bocsi...*Kuncogok, hallhatod a csalódást a hangjában, de mellette örül nekem.* - Köszi és akkor még beszélünk.*Elköszönve leteszem.* - Bocsi nem terveztem, hogy bealszom, sokat aludtam?*Kérdezlek és közben megnézem az üzeneteket is, de mivel most beszéltünk így nem írok neki.* - Remélem nem unatkoztál.*Telefonhívással nem is törődök, úgy vagyok vele, hogy nem kell semmit se mondanom, na meg tényleg találkozni fogok vele, hiszen bírom.*

szela00Dátum: Szombat, 2024.01.27, 21:49 | Üzenet # 172
Yaoista
- Nem tudtam, hogyan reagáljak úgy, hogy nem tudtál semmit. *Mondom halkan, de én se folytatom.* - Rendben. *Azért adtam egy puszit és csak reméltem, hogy nem vagy rám mérges. Örültem, hogy végre jót pihensz. Ahogy csörög a telefonod, csak morgok rá. Finoman cirógatlak és elmosolyodom, ahogy kómásan felveszed. Másztam is rólad, hogy fel tudj ülni, bár maradtam volna, olyan jó volt. Hagytalak telefonálni és válaszodra édesen elmosolyodom, főleg, ahogy megcirógatod az arcom. Nem voltam boldog, hogy találkozol vele, de nem akartam vitatkozni.* - Nem annyira és még jó lett volna, ha tudsz. *Cirógatom meg az arcodat.* - Gondolom ez a srác írogatott is. *Jegyzem meg, de nem is tudom, hogy miért.* - Egyáltalán nem. Téged figyeltelek. *Odahajolok és adok egy lágy csókot.* - Pihenhetünk még. *Szerettem volna, ha tudsz relaxálni rendesen.*

szela00Dátum: Szombat, 2024.02.03, 19:42 | Üzenet # 173
Yaoista
- Más véleményen vagyunk.*Nekem ez csak kifogás.* - Édes vagy majd még fogok.*Simítom az arcomat a tenyeredbe.* - Igen, Simon volt.*Bólintok.* - Jó fej srác, bírom.*Eszembe se jut, hogy féltékeny lennél.* - Nem hangzik valami izgalmasnak.*Nevetek fel.* - Igazából ez is pihenés és aludni meg nem akarok.*Mondom majd adok egy csókot, majd felállva a tükör elé sétálok.* - Megtennéd, hogy beíratsz a fodrászomhoz? Most már ideje meglátogatnom.*Túrok a hajamba.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2024.02.11, 22:38 | Üzenet # 174
Yaoista
- Akkor jó. *Mosolyodom el, ahogy simul az arcod.* - Simon... *Ismétlem meg a nevet és gondolkozom. Ismerős volt, ami nem volt jó. Vele akkor találkoztál többször is és valószínű én is szerveztem le.* - Értem. *Csak ennyit mondtam. Nem igazán tudtam, hogy kezeljem a helyzetet.* - Pedig kellemes volt. *Mosolyodom el.* - Rendben. *Suttogom ajkaidra és örömmel viszonozom csókod.* - Persze. *Állok föl én is.* - Bár jól nézel ki. *Túrok én is a hajadba és végigsimítok ott, ahol csak sünis.* - Ez olyan jó érzés. *Kuncogok halkan.* - Mikor akarsz találkozni vele? *Kérdezem már nem akkora mosollyal.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2024.03.17, 20:28 | Üzenet # 175
Yaoista
- Igen.*Biccentek.* - Nos az a lényeg, hogy neked kellemes volt.*Más nem számot.* - Köszi.*Puszillak.* - Örülök, hogy így gondolod és bár valóban jól nézzek ki, de attól még nem az igazi. Tudod, hogy szeretem, ha minden egyben van.*Ismersz már.* - Ez csikizz.*Nevetek fel.* - Még jobb lesz a fodrász után, majd kiélheted magad.*Kuncogok.* - Hát azt még nem beszéltük meg, azért ő is elég elfoglalt. Miért kérdezed?*Most már kezdtél furcsa lenni.* - Figyelj, ha valami zavar, akkor mond.*Mondom komolyabban.*

Keresés: