2025.07.20, Vasárnap, 01:16
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 1 / 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
A fórum moderátora: Mio  
A bunkó és a bunburnyák
szela00Dátum: Vasárnap, 2023.11.19, 21:05 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mikor ki kicsoda.

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.11.19, 21:21 | Üzenet # 2
Yaoista
*Miután Nickkel egyeztettem a munkáról, gondoltam még mielőtt interjúra mennék, még lazítok egy kicsit. Múltkor Nick miatt amúgy is kicsit panaszkódos ivászat lett, nem lazulós. Összeszedtem magam, kicsit ki is öltöztem és lementem a kedvenc meleg báromba. (Ami akar lehetne Lucas-é is. xD) Leültem egy félre esőbb asztalra egy jó kis tequila sunrise mellé és kortyolgattam. Nem feltétlen pasizni jöttem, de ha már lejöttem, megnéztem a felhozatalt rendesen. Nyugodtan kortyolgattam, mikor odajött hozzám egy pasi.* - Szia szépség. *Köszön, ami már eleve nem szimpatikus. Sosem szerettem, ha valaki így próbál felszedni.* - Szia. *Köszönök vissza. Kérdés nélkül leül mellém.* - Mond csak, nincs kedved kettesben folytatni? *Ránéztem unott arccal.* - Ne haragudj, de egyáltalán nem vagy az esetem. *Próbálom lerázni.* - Ugyan már, ezt nem hiszem. *Vigyorog fölényesen.* - Figyelj, tényleg nem... *Kezdek bele, mire a combomra simít. Én reflexből elütöm a kezét.* - Tudtommal senki nem engedte meg, hogy fogdoss. *Állok föl, hogy a pulthoz megyek. Ott mégis csak biztonságosabb. Szem előtt lennék.* - Hé, ki mondta, hogy itt hagyhatsz? *Nagyon fenyegetően szól és elkapja a karom. Erősen szorítja és odahúz magához.* - Csak kedves akartam lenni cica. *Vigyorog fölényesen és már a seggem fogdossa. Próbálok elhúzódni és menekülni, de a nagy tömegbe nem igazán kiszúrható az egész a pult részéről.* - Engedj már el. Rohadtul nem akarok tőled semmit. *Küzdök kicsit.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.11.19, 21:48 | Üzenet # 3
Yaoista
*Pát hete tértem haza Olaszországból, ami az utolsó állomása volt a több éves tanulásomnak, na meg szórakozásomnak. Nagyon sok új ismeretre és tapasztalatra tettem szert, az élményekről nem is beszélve. Szerencsére már egy interjúidőpontom is van, köszönhetően az én drága fogadott apámnak, aki séfként dolgozik abban az étteremben, ahová én pincérként jelentkezek. Úgy vagyok vele, hogy interjú előtt elugrom egy meleg bárban, amit már többen ajánlottak. Lazán felöltözök és neki is indulok, aztán majd elválik, hogyan végződik az este. Most nem azért megyek, hogy felszedjek valakit, de persze ha úgy alakul, azt se bánom. Leérve, a pulthoz ülök és kikérek egy sört magamnak, majd csak nézelődök és élvezem a zenét, amiből egy vita zökkent ki.* - Barom.*Sóhajtok fel, majd lehúzva a sörömet odasétálok. A srácnak pont az utolsó mondatot kapom el, na nem mintha anélkül nem vágtam volna le, hogy mi a szitu.* - Azt mondta, hogy enged el.*Szorítom meg a vállát igen csak erősen.* - Hidd el jobban jársz, ha most elereszted vagy az ocsmány képed még ocsmányabb lesz.*Közlöm vele, tökre higgadt hangon.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.11.19, 23:00 | Üzenet # 4
Yaoista
*Meglep, hogy valaki random odajön. Elsőre azt hittem, hogy még nehezebb dolgom lesz, de szerencsére nem.* - Mit pofázol? *Fordul feléd a pasas. A vállára eléggé meglepődött és hirtelen szavaidra lazított a szorításán, mire én el is rántottam a kezem.* - Köszi. *Néztem rád hálásan egy kedves mosollyal. Kirántja magát a szorításodból és ismét megragadja a karom, de még agresszívabban, mint az előbb. Odaránt magáz és így közétek kerültem.* - Mi az, talán neked is kell a kicsike? *Kérdezi vigyorogva. Nem hagytam magam és izomból a lábára léptem, mire ellökött magától.* - Te kis kurva...! *És már emelte is a kezét, hogy megüssön.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.12.10, 21:02 | Üzenet # 5
Yaoista
- Nagyon utálom ismételni magamat.*Jegyzem meg neki. Örülök, hogy kitudsz szabadulni és a mosolyra csak biccentek. Persze a barom csak nem hagyja abba.* - Te tényleg idióta vagy.*Még csak válaszra se méltatom.* - Szép.*Vigyorodom el, ahogyan megtaposod és persze a pofonra esélye sincsen.* - Azért mert nem érdekled, még nem kurva.*Ragadom meg a kezét és erősen megszorítom. Megfordítom és a szabad kezemmel a farkára szorítok.* - Tudod tetszik ez a hely és nem akarom, hogy egy ilyen kis pöcs matt kitiltsanak. Két választásod van.*Magamhoz húzom, hogy ne lássák mi történik, persze a farkát nem engedem el.* - Vagy lekopsz vagy kimegyünk és ott verem be a képed, na mit mondasz?*Kérdezem tőle vigyorogva.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.12.10, 22:16 | Üzenet # 6
Yaoista
- Köszi. *Ezért se kaptam még bókot, hogyan taposok valaki lábára, de mindig kell egy első alkalom. Örültem, hogy elkaptad a karját, mielőtt megütne és szavaidra ismét elmosolyodom kicsit. Jól esett, hogy így megvédtél.* - Ch. *Csak ennyit reagál a faszi, majd azért meglepetten nyög fel a farkára.* - Mi a faszt képzelsz magadról!? *Akad ki, de ő se akar nagyobb balhét.* - Eressz el te pöcs. Nem kell egy ilyen használt szajha. *Nem fogta be, de látszott, hogy azért összeszarta magát. Mikor elengeded, csak pofákat vág, majd ott hagy minket. Rád nézek és odalépek.* - Ez aztán szép bemutatkozás. *Csóválom meg a fejem.* - Köszi, hogy megmentettél. Már egy órája próbáltam leszerelni. *Sóhajtok egy nagyot.* - Meghívhatlak valamire? Hálám jeléül. *Mosolyodom el.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.12.10, 22:58 | Üzenet # 7
Yaoista
-  Figyelmeztettelek, arról nem tehetek, hogy egy idióta vagy.*Még így is jófej vagyok vele.* - Szánalmas, hogy ennyire nem tudod kezelni a visszautasítást.*Nézzek rá szánakozva.* - Meg ne lássalak a közelébe.*Engedem el.* - Ne is mond.*Értek egyet.* - Ezt ne köszönd, ez természetes.*Legalábbis számomra.* - Az szép bár ne legyen ilyen, de legközelebb szóljál egy biztonságinak.*Jegyzem meg.* - Nem szükséges, nem azért tettem. Remélem most már jól fog telni az estéd, szia.*Visszamegyek a pulthoz és kikérem magamnak egy sört és rágyújtok.* 

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.12.10, 23:37 | Üzenet # 8
Yaoista
*Tényleg nagyon hálás voltam neked, nem sokan segítettek volna hasonló helyzetben.* - Neked lehet az. *Teszem hozzá.* - Nem akartam balhét, azt hittem felfogja. *Ismerem be. Igazából eszembe se jutott szólni, csak most, hogy mondod. Nagyon meglepett a válaszod. Csak pislogok és nézek utánad bután. Összeszedtem a piám és leültem melléd.* - Azt hiszed, hogy fel akarlak szedni? *Kérdezek rá egyenesen.* - Közlöm, hogy eszembe sincs. *Iszom meg az italom végét.* - Pont, hogy lazítani jöttem és nem pasizni. *Várom közben a pultost, nem szerettem őket siettetni. Mikor odaért elmosolyodtam.* - Szia, még egyet kérnék. *Mondom udvariasan. Szakmából jövök, tudtam, hogy elfoglaltak.* - Tényleg köszönöm, hogy megmentettél. *Teszem hozzá, míg várom az italom és félretúrom a hajam egy elég szexi mozdulattal.* - Ez a kedvenc bárom, még sose jártam itt így.

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.12.10, 23:58 | Üzenet # 9
Yaoista
- Igen, sajnos nem mindenki ilyen.*Értek egyet.* - Megértelek, de az a fő, hogy nagyobb balhé nem lett.*Ilyen barmok meg mindig lesznek.* - Ohh valóban? És honnét tudjam, hogy nálad ez nem nyomulás?*Kérdezlek komoly arccal, majd felnevetek.*  - Igazából nem gondoltam semmire, de azért jó hogy tisztáztuk a helyzetet, mert én is csak lazítani akarok.*Értek veled egyet.* - Tényleg nincs mit megköszönöd.*Biccentek.* - Különben te is elég tökös voltál.*Teszem hozzá.* - Az jó és ne is legyen több ilyen.*Mondom.* - Én most vagyok itt először, de biztos hogy nem utoljára. Sok klubba megfordultam már, de ez elsőre megfogott és még csak fel se fedeztem.*Azt majd legközelebb, most jó csak így üldögélni.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.12.11, 00:24 | Üzenet # 10
Yaoista
- Hidd el, észre veszed, ha én nyomulok. *Nevettem el magam. Ez tetszett nagyon.* - Az pedig nem egy italmeghívás. *Teszem hozzá mosolyogva.* - Néha nem árt. *Bólintok is egy aprót.* - Rendes vagy. *Jegyzem meg.* - Mások többnyire várják ilyenkor, hogy fényezzék az egójukat. *Teszem hozzá, hogy értsd, mire is gondolok.* - Muszáj. Sokan nem értik a "nem"-et... A következő az lett volna, hogy tökön rúgom, ha nagyon muszáj. *Teszem hozzá.* - Ma meglepően sokan vannak. *Nézek körbe.* - És a tulaj sincs itt, ami naaagyon furcsa. *Közben meg is kapom az italom.* - Kopjak le vagy maradhatok beszélgetni? *Kérdezek rá kicsit flörtölősen, bár látszott, hogy nem komoly szándékkal.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.12.11, 17:53 | Üzenet # 11
Yaoista
- Szóval te az a fajta vagy aki rögtön a lényegre tér?*Vonom fel a szemöldököm.* - Ezzel egyetértek.*Bólintok.* - Ugyan, ez nálam tényleg természetes.*Én tényleg úgy vagyok vele, hogy nem csináltam semmi különlegeset.* - Az enyémet nem kell, elég fényes az magától is.*Vigyorodom el.* - Nos a tökei így is kaptak kezelést és még vissza is fogtam magam. Mondjuk hálás is lehet nekem, mert legalább valaki megmarkolta neki.*Az más hogy köszönet nem volt benne.* - Akkor te sűrűn megfordulsz itt.*Hiszen amúgy nem tudnál, ilyen infókat.* - És milyen a tulaj?*Kérdezem kíváncsian.* - Nyugodtan maradjál.*Felelem és persze leesnek a dolgok, de még csak nem is reagálok rá.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.12.11, 18:12 | Üzenet # 12
Yaoista
- Az a fajta, aki egyenesen megmondja, ha tetszik neki az illető. Nem muszáj vele kezdeni semmit, csak szeretem, ha tisztázva vannak az ilyen dolgok. *Magyarázom, mire is gondoltam.* - Óh, már értem. *Nevettem el magam a fényes szövegeden.* - Régen érhettek hozzá. Tényleg még szívességet tettél. *Nevettem el magam.* - Igen, elég sokszor jövök egy-egy italra. Egyenlőre túl sok a szabadidőm, bár ha minden igaz, ez hétfőtől megváltozik remélem. *Vártam már az állásinterjút.* - Egy helyes, kedves mosolyú, szőke, szexi pasi. *Fejtem ki.* - Ha látod, tudni fogod. Már a kiállásából egyértelmű. *Nem is kérdés.* - Ebben az esetben.. *Nyújtok kezet.* - Caleb. *Mutatkozok be.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.12.11, 19:25 | Üzenet # 13
Yaoista
- Ohh, így már értem.*Bólintok.* - Ezt mondom én is.*Nevetek veled együtt.* - Elég szánalmas alak volt.*Húzom el a számat.* - Csak nem új munka?*Pont aznap lesz az interjúm, amit nagyon várok már.* - Hmm most aztán kíváncsivá tettél.*Vigyorodom el.* - Elmondás alapján pont az esetem lenne.*Levéve a kapucnimat a hajamba túrok egy szexi mozdulattal.* - Remélem legközelebb találkozok vele, bár tény a felhozatal se rossz.*Pillantok körbe.* - Biztosan bemutatkozom, majd neki.*Vigyorgok.* - Ian..*Fogok veled kezet.* 

szela00Dátum: Hétfő, 2023.12.11, 20:05 | Üzenet # 14
Yaoista
- Igen, nagyon. *Értek egyet veled.* - De igen. 1 hónapja költöztem vissza külföldről és már unom a pihenést. *Mosolyodom el.* - Elmondás alapján lehet. *Nevettem el magam.* - Viszont, ahogy elnézlek, birkóznátok érte, hogy ki melyik szerepben legyen. *Kuncogok kicsit.* - Biztos vagyok benne, hogy seme és te is annak tűnsz. *Magyarázom meg.* - Bár érhetnek meglepetések. *Sose tudni biztosra. Azért megnézem a mozdulatod rendesen. Meg kell hagyni, te is helyes vagy, nem panaszkodhatsz.* - Valóban így van. *Mosolyodom el, én azért rád is értettem.* - Örülök, hogy megismerhetlek. *Teszem hozzá a kézrázáshoz.* - A törzsvendégeknek ő maga szokott. Legalábbis én azt hiszem harmadjára jöttem, mikor bemutatkozott. Lucasnak hívják egyébként. *Jut eszembe, hogy ezt még nem mondtam.* - Ezek szerint nincs senkid? *Kérdezek rá egyenesen. Közben a hajad nézegetem.* - Fested vagy természetesen ilyen a színe a hajadnak? *Jól nézett ki.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.12.11, 21:38 | Üzenet # 15
Yaoista
- Valóban? És merre jártál?*Kérdezlek kíváncsian. Azért vicces hogy te is most jöttél vissza külföldről.* - Bizony érthetnek, bár tény hogy jó a megállapításod és valószínű vele is, de szeretem a kihívásokat.*Láthatod rajtam, hogy most még kiváncsibb lettem.* - Szerintem mondanom sem kell, hogy nem kell megerőltetnem magamat, hogy bárkit is felszedjek.*Ezek tények.* - Szóval az ilyen kihívásokra mondhatni szükségem van.*Utóbbi időben úgyse cserkésztem be senkit, jöttek maguktól.* - Valóban.*Mosolyodom el én is, rád célozva.* - Én is örülök.*Kacsintok rád.* - Na még jobb, mert most már tuti, hogy az leszek.*Holnap is biztosan lefogok jönni.* - Lucas, milyen szép neve van.*Magam se tudom, hogy miért, de igen csak felkeltette az érdeklődésemet.* - Milyen kis kíváncsi vagy.*Kuncogok.* - Különben nincsen. Pár hete jöttem haza Olaszországból és előtte is több országba megfordultam, szóval nem kerestem komoly kapcsolatot.*Hiszen az csak fájdalommal járt volna.* - 6 év után most haza tértem és nem szándékozom jó ideig elmenni.*Magam sem tudom, hogy ezeket miért osztom meg veled.* - Már vártam, mikor fogod megkérdezni.*Hiszen ezt a kérdést, elég sokszor megkapom.* - Természetes.*Simítok végig rajta.* - Lemerem fogadni, hogy még nem láttál ilyet.*Vigyorgok.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.12.11, 21:54 | Üzenet # 16
Yaoista
- Franciaországban voltam... mennyit is? Nagyjából 3, majdnem 4 évet. Ha még maradok pár hónapot, akkor megvan a 4. *Számolgatom magamban.* - Ó, akkor te pedig ez a fajta vagy. *Nevettem el magam.* - Elég egyértelmű, hogy egy éjszakára könnyen találsz partnert. *Értek egyet veled.* - Oké, értem. Felszedsz bárkit. *Kuncogok ismét. Vettem, hogy rám céloztál, mire elmosolyodtam kicsit.* - Remélem legalább a környéken laksz. *Vicces lenne, ha a város másik feléről csak ezért idejárnál.* - Nagyon felkeltette az érdeklődésed. *Kuncogok halkan.* - Mindent értek. Hasonló cipő. *Én is ezért nem kerestem senki komolyat kint. Rossz lett volna hazajönni.* - 6 év? Hány éves vagy? *Nem tűntél idősnek.* - Engem már a 3 is megviselt kicsit. *Ismerem be.* - Nem és nagyon szép. *Dicsérem meg.* - Nekem a szemem szokott ilyen lenni. *Csóválom meg a fejem.* - Kontakt lencse? Tényleg nem? *Utánozom buta hangon, majd nevettem egy kicsit.*

szela00Dátum: Hétfő, 2023.12.11, 22:31 | Üzenet # 17
Yaoista
- Én is voltam ott, bár csak félévet. Nem volt rossz, de nem az én világom.*Az más, hogy kikapcsolódni még menni fogok, de hosszabb távon, azért nem bírnám ott. Az ott töltött idő, pont elég volt.* - Milyen fajta? Aki szereti a kihívásokat?*Kérdezlek.* - Bár ezt gondolom nem kell bemutatnom.*Hiszen neked se kell magad megerőltetni, hogy felszedjél valakit.* - Nagyjából, de persze én is koppantam már, de ez ritkábban fordul elő, meg hát tényleg jönnek maguktól.*Ami olykor tud unalmas lenni, ezért is van most szükségem a fordított felállásra.* - Mondjuk az is meg lehet, hogy Lucas meglát engem és ő fog rám hajtani.*Vigyorodom el.* - Még a végén kiderül, hogy igazából felakarsz szedni és ez a trükköd.*Viccelődöm.* - Amúgy kb. gyalog 15 percre találtam itt egy albérletet.*Válaszolok.* - Fel bizony.*Bólogatok.* - Még egy hónapig 26 vagyok, na és te?*Kérdezek vissza.* - Különben durva belegondolni, hogy elrepült 6 év, de semmit se bántam meg. Még azért vissza kell rázódnod, de jó végre a családdal és az itteni barátokkal lenni.*Hiszen ők nagyon hiányoztak, de te is tudod, hogy ez milyen érzés.* - Köszi.*Én is szeretem.* - Ohh én arra is megszoktam kapni.*Magamra se veszem.* - Valóban szép.*Nézzek mélyen a szemeidbe.* - Detto.*Nevetek veled együtt.*  

szela00Dátum: Hétfő, 2023.12.11, 22:59 | Üzenet # 18
Yaoista
- Én szerettem ott lenni, de furák az emberek. Olaszország viszont a listán van még. *Vágytam oda nagyon, főleg tanulni.* - Aki unja az elérhetőt, ezért vadászik, de valószínű megtartani már nem tudja. *Teszem hozzá.* - Bár a végében nem vagyok még teljesen biztos. *Javítom ki magam.* - Nem kell. Mondjuk nem vagyok nagy híve, de azért előfordul. *Nem vagyok álszent.* - Te szegény... mindjárt megsajnállak. *Játszom meg magam.* - Ja, nem. *Nevettem el magam.* - Nem tudom milyen az esete, de vendéggel nem randizik. *Csak tájékoztatásul.* - Hm, lehet. *Nevetek fel.* - Nem vagyok én olyan trükkös. *Mondom kicsit komolyabban.* - Az teljesen jó akkor, bár viccesebb lett volna, ha csak ezért jössz. *Nevetek ismét.* - Akkor a szőke, kék szemű, szexi pasik a típusod. *Szűröm le ebből.* - Egy hónapja még 26 voltam. *Közben azért fogyogat az italom.* - Ezt megértem. Minden tiszteletem, hogy ennyit bírtál. *Nézek rád elismerően.* - Hát nyertél rendesen a genetikai lottón. *Kuncogok halkan. Tekinteted kicsit meglep és zavartan félre pillantok, majd édesen vissza.*

szela00Dátum: Kedd, 2023.12.12, 20:58 | Üzenet # 19
Yaoista
- Igen, bár nekik meg én voltam a fura.*A te nevedben nem tudok nyilatkozni, hiszen nem ismerlek.* - Az én személyiségemhez túlságosan kényesek és piperkőcök, de persze nem általánosítok, hiszen itt is lettek haverjaim, de az olaszok közelebb állnak hozzám.*Itt elvigyorodom.* - Tudod igen csak szenvedélyesek.*Minden értelemben.* - Mindenképpen menjél el, tetszeni fog.*Én is sokszor visszafogok menni.* - Szóval vadászik, ezt már megkaptam, sőt én magam is szoktam mondani.*Hiszen így van.* - Te meg az a fajta vagy aki szeret úgy tűnik általánosítani, mégha nem is biztos benne.*Szívok mélyet a cigimből, de nem füzök hozzá többet. Nem érdekel egy idegen véleménye. Arra, hogy nem vagy híve csak biccentek.* - Nincs is rá szükségem.*Vigyorgok.* - Mindig akadnak kivételek.*Engem ez ilyen dolgok nem tántorítanak el.* - Ki tudja, hiszen nem ismerlek.*Bár elhiszem neked, hogy nem vagy az.* - Ez igaz.*Nevetek fel.* - Azt nem mondanám, de tény hogy mostanság nem ilyen kaliberű pasikkal volt dolgom.*Mégis csak az olaszoktól jövök.* - Nos utólag is boldogat.*Koccintod veled és meg is iszom a sörömet.* - Köszi.*Mosolygok rád, majd felnevetek.* - Ez tetszik.*Nevetek tovább.* - Nos az ősöknek sokat köszönhetek, de ezt...*Lehúzom a cipzáromat egy pillanatra.* - Ezt nem a szél fújta össze.*Igen csak meg is dolgozok érte.* - De tény szerencsés vagyok.*Húzom vissza, persze jópáran így még inkább megbámultak.* - Ne haragudj, kérnénk még kettő italt.*Szólok a pultosnak és mielőtt bármit is mondanál, mert előtted van.* - Egészségedre.*Nézek ismét mélyen a szemedbe, ha már előbb is zavarba jöttél. Igaz nem akarok tőled semmit, de attól még játszani szeretek.*

szela00Dátum: Szerda, 2023.12.13, 18:28 | Üzenet # 20
Yaoista
- Az annyira nem lep meg. *Nevetek fel. Nem voltál mindennapi jelenség.* - Ebben egyetértünk, bár engem nem zavar igazán. *Mindenki egyéni dolga.* - Óh, értem. *Nevetek fel megint.* - Úgy lesz. Melyik a kedvenc városod? *Kérdezlek kíváncsian.* - Inkább óvatos, ezért finoman hagyatkozik az általánosításokra, de nem meggyőzhetetlen az ellentétéről. *Fejtem ki az álláspontomat és mosolygok mellé. Kicsit flörtölősen még félre is billentettem a fejem.* - Látom, tántoríthatatlan. *Nevetek fel.* - Ebben van valami. *Kuncogok tovább.* - De ennyire akkor se vagyok okos. *Mosolyodom el.* - Mármint, mire gondolsz? *Nem értettem, hogy milyen kaliberre gondolsz.* - Köszönöm. *Koccintok is és én is megiszom a végét. Azért követem a mozdulatod, nem vagyok megveszve.* - Hát akkor? Ha nem a szél? *Kérdezem kicsit kacérkodva, de csak viccelek. Az italokkal teljesen beelőztél, még mielőtt meg tudnék szólalni.* - Én bezzeg nem hívhattalak meg. *Csóválom meg a fejem rosszallóan.* - Köszönöm. *Teszem azért hozzá. Ahogy nézel, egyre inkább zavarba jövök, mire rájövök, hogy mit is akarsz elérni.* - Na jól van, elég legyen. *Csaplak meg kicsit játékosan.* - Nem jó játék a másik arcszínével játszani. *Motyogom.*

szela00Dátum: Szombat, 2023.12.30, 17:40 | Üzenet # 21
Yaoista
- Mégis miért?*Mert ez tény, de kíváncsi vagyok, hogy te miért is gondolod így.* - Engem se.*Csak kifejtettem a véleményemet.* - Nos nem tudnék választani, sok kedvenc van. A legutóbbi munkahelyem, ahonnét eljöttem és bő egy évet töltöttem, az a Comói - tónál volt, az a hely maga a csoda, azt semmiképpen ne hagyd ki.*Jobban nem merülök bele, hogy hol is jártam, nincs hozzá kedvem.* - Nincs okom arra, hogy meggyőzzelek az ellentétéről.*Közlöm veled. Persze feltűnik, hogy flörtölgetsz, de nem teszem még szóvá.* - Az bizony.*Elégé biztos vagyok magamba, hogy fel fogom szedni.* - Értem.*Mást nem tudok arra mondani, hogy nem vagy olyan okos, na meg nem is érdekel.* - Az olaszok nem éppen szőke, kék szeműek.*Magyarázom meg.* - Vicces vagy.*Nevetek fel ismét.* - Kitartó munka.*Keményen megdolgozok azért, hogy így nézzek ki.* - Nem azért húztalak ki a szarból, hogy meghívjál.*Magyarázom meg.* - De a következő kör, ha úgy alakul lehet a tiéd.*Már ha itt leszek még.* - Nincs mit.*Mosolygok rád igen csak csábosan.* - Mégis miből?*Kérdezem kíváncsian.* - Szerinted pedig nagyon is az és igazából nem is csináltam semmit.*Milyen vörös lennél, ha tényleg flörtölnék.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2023.12.31, 00:00 | Üzenet # 22
Yaoista
- Nem is tudom... egy külön jelenség vagy. *Mosolyodom el. Látszik, egyáltalán nem rosszból mondtam.* - Igazából, amit mondtál. Nem tűnsz olyan piperkőcnek és hát láttam, hogy tud lenni egy temperamentumod. *Fejtem ki kicsit bővebben, de végig mosolygok és érződik is, hogy ez inkább bók.* - Nagyon jól hangzik, köszi a tanácsot. *Elhittem neked, őszintének tűntél.* - Nem is kell meggyőznöd. *Ez olyasmi, amit az idő dönt el.* - Sok sikert. *Mosolyodom el.* -  Óh, értem. *Nevetek fel, mert megértettem, hogy mire gondolsz.* - Meglátszik. *Tényleg szép volt a látvány, azt nem lehet tagadni.* - Tudom, pont azért akartalak meghívni. *Tisztáztad rögtön.* - Megegyeztünk. *Kacsintok rád játékosan.* - Tudod, hogy miből. *Morgom aranyosan.* - Gondolom neked vicces. *Csóválom meg a fejem.* - Nem, de ha valaki ilyen helyes, még az is zavarba ejtő, ha csak bámul. *Közlöm veled és beleiszok újra az italomba.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2024.01.04, 19:09 | Üzenet # 23
Yaoista
- Köszi.*Vigyorodom el.* - Ezeket nagyon jól látod és még csak ízelítő volt.*Azért meg kell hagyni, hogy élvezem, ahogyan folyton bókolsz nekem.* - Nincs mit.*Biccentek mindkettő válaszodra.* - Meg lesz.*Már alig várom.* - Szívás lenne, ha nem így lenne, mert akkor valamit nagyon szarul csinálnék.*Kuncogok.* - Ezt elsőre is tudtam.*Hiszen mondtad is meg alapból számomra is egy egyértelmű volt.* - Sajnos nem.*Adom tovább a hülyét.* - Ezt nagyon jól látod.*Vigyorodom el kissé pofátlanul.* - Hmm van benne valami.*Picit elhallgatok, majd a következő pillanatban a füledhez hajolok.* - Tudod egész édes vagy a végén még meggondolom magamat.*Suttogom a füledbe és a hajadba is beletúrok.* - Vagy talán pont ezt akarod? Azért flörtölsz velem folyamatosan?*Pillantok rád de igen csak közel vagyok hozzád.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2024.01.07, 01:00 | Üzenet # 24
Yaoista
- Kíváncsi vagyok milyen, ha nem ízelítő. *Nevetek fel kicsit.* - Megnyugtatlak, jól megy. *Most minek hazudjak.* - Óh, nem vagy hülye, nem veszem be. *Közlöm veled még morogva kicsit.* - Gonosz. *Bár a vigyorodra dobbant egy aprót a szívem.* - Na látod, szóval abba lehet hagyni. *Éppen csak befejezem a mondatot, de a fülemhez hajolsz. Még a kezembe van az ital és kicsit magamra löttyintettem.* - Basszus. *Jövök zavarba még jobban, főleg, ahogy még a hajamba is beletúrsz. Tiszta libabőr lettem tőle.* - Én nem is... *Mondom halkan, de nagyon közel kerültél.* - ... flörtöltem... *Fejezem be, de teljesen elvesztem a szemeidbe. Tényleg bejöttél, de nem tudatosan flörtöltem veled.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2024.01.07, 14:43 | Üzenet # 25
Yaoista
- Azt meg tudom érteni.*Vigyorodom el önelégülten.* - Kösz.*Bár ezzel magam is tisztában vagyok.* - Mondjuk tényleg nem.*Én veled ellentétben okosnak tartam magamat.* - Ugyan csak egy picikét.*Vigyorgok tovább, igen csak élvezem a helyzetet.* - Mégis miért hagynám abba, amikor ennyire élvezem?*Teszem fel a költői kérdést.* - Óvatosan...*Mondom úgy mintha nem is miattam történt volna.* - Valóban? Akkor ez olyan ösztönösen jön nálad? Nem mintha nem élvezném, na meg a folytonos dicséretet is.*Ki ne élvezné.* - Tudod én egészen kedvet kaptam egy helyes kis feketéhez.*Miközben mondom, egyik kezemmel nyakad kezem el cirógatni.* - Mi lenne, ha miután meginnák a sörünket, akkor nem a te köröd jönne, hanem inkább egymást kóstolnánk meg?*Most már csábosan nézek rád, na nem mintha szükségem lenne rá, de tetszik a zavarod, ami csak fokozódni fog.*

• Oldal 1 / 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Keresés: