A bunkó és a bunburnyák
|
|
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2023.11.19, 21:05 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Mikor ki kicsoda.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.01.07, 22:35 | Üzenet # 26 |
 Yaoista
| - Csak egy picikét? *Húzom fel a szemöldököm.* - Ez jogos. *Kuncogok halkan.* - Miattad... *Mondom a piára.* - Gondolom. Mondták már, hogy olyan flörtölős vagyok, mégha nem is annak szánom. *Szedem magam picit össze, de hát nem voltam erre felkészülve. Én tényleg csak beszélgetni ültem ide. Szavaidra teljesen elvörösödtem.* - Szóval helyes kis fekete? *Érezhetted, ahogy ismét tiszta libabőr leszek a cirógatásodtól.* - Pedig tényleg nem pasizni jöttem... *Motyogom halkan.* - ...de azt hiszem meggondoltam magam. *Csak úgy kalapált a szívem, totálisan zavarban voltam attól, ahogy nézel rám. Felemelve a kezem, óvatosan félre húztam egy tincset az arcodból.* - Tudod, mondtam, hogy észreveszed, ha én nyomulok... *Mondom halkan, majd kissé bátortalanul ugyan, de adtam egy rövid csókot, inkább volt egy szájra puszi. Utána csak édesen nézek rád várva, hogy mit lépsz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.01.07, 23:25 | Üzenet # 27 |
 Yaoista
| - Bizony csak egy picikét, hidd el nálam ez hogy is mondjam a cuki gonoszság.*Magyarázom meg neked. Arra hogy miattam van csak vigyorgok egyet.* - Értem értem.*Bólogatok.* - Micsoda szín, tán megártott a sör?*Piszkálodom.* - Bizony az.*Mosolyodom el, azon még inkább, hogy ennyitől is milyen érzékeny vagy.* - Ahogyan én sem, de aztán elkezdtél itt velem flörtölgetni.*Más esetben, amúgy nem tartanánk itt.* - Csak azt hiszed?*Vonom fel a szemöldököm.* - És mégis miben veszem észre?*Kérdezlek és meg is kapom a választ.* - Akkor megmutatom, hogy milyen ha én nyomulok.*Hajadba markolva visszahúzlak és kapsz egy igen csak forró csókot.* - Finom..*Harapok az ajkaidra a csók után.* - Tudod szeretem a váratlan fordulatokat.*Gyújtok rá egy cigire és tovább iszom a sörömet, de most már nem kortyolgatom.* - Van itt a közelben egy Love Hotel ha megfelel.*Nem akarlak a lakásomra vinni és tőled se várom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2024.01.09, 19:58 | Üzenet # 28 |
 Yaoista
| *Elkuncogtam magam a cuki gonoszságos szövegeden.* - Mintha nem tudnád... és nem a sör. *Tudtam, hogy csak piszkálsz.* - Mondom, hogy nem is. *Pillantok a szemeidbe.* - Szerintem mindjárt meggyőzöl teljesen. *Mondom édesen, kicsit kacéran.* - Mutasd.. *Suttogom ajkaidra és hosszan viszonozom a csókod, nem maradok adósod. Harapásodra és szórakozottan visszaharapok kicsit.* - Nekem is tetszik ez a fordulat. *Iszok bele én is az italomba, azért rendesen kimelegedtem.* - Tökéletes. *Én se akartam a lakásomra menni azért. Fogtam a maradék piám, és egybe lehúztam.* - Ez jól esett. *Mosolyodom el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2024.01.09, 22:54 | Üzenet # 29 |
 Yaoista
| - Ejnye, megint lebuktam.*Kuncogok.* - Attól még, hogy ösztönösen jön, akkor is miattad tartunk itt.*Na nem mintha bánnám, de attól még ez az igazság* - Nem kérdés.*Hiszen igazából nem is kell téged meggyőzni, ez is csak a játék része.* - Nagyon helyes.*Vigyorodom el.* - Nekem is.*Iszom meg a maradék sörömet.* - Akkor menjünk.*Amikor te is felállsz, akkor átkarolva a nyakad magamhoz húzlak.* - Csak szólok elég nagy étvágyú vagyok.*Biztos, hogy nem fogok megállni egy - két menetnél.* - Itt is vagyunk.*Tényleg csak pár perc sétára volt. Megérkezve ki is kérek egy szobát, bár itt még nem jártam, de láthatod, hogy amúgy jártas vagyok és ismerem a rendszert.* - Meg is vagyunk.*Mondom és már megyünk is a lifthez.* - Csak nem meg vagy illetődve?*Kérdezlek kedvesebben.* - Ne aggódj a legjobb kezekben vagy.*Cirógatom meg az arcodat. Megérkezve kiszállunk a liftből és megkeressük a szobát. Kinyitva előre engedlek, majd én is bemegyek.* - Egész jó.*Nézek körbe.* - Kérsz valami italt?*Nézek bele a minibárba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2024.01.24, 19:49 | Üzenet # 30 |
 Yaoista
| - Folyton. *Nevetek fel.* - Persze, kend rám... nem bánom. *Kuncogok halkan.* - Akkor jó. *Mosolygok tovább.* - Menjünk. *Állok fel és kicsit meglepődtem, ahogy átkaroltál, de nagyon jól esett a gesztus. Én felnyúltam és megfogtam a kezed.* - Nem tudom, hogy most félnem kéne vagy sem. *Nevetek fel kicsit zavartan. Picit sajnáltam, hogy ennyire közel volt a hotel, mert élveztem veled a sétát. Eléggé meglepett, hogy milyen rutinnal jössz-mész. A liftnél rád pillantok és elmosolyodom.* - Én nem vagyok ehhez ennyire hozzászokva. *Hiszen mondtam is, hogy nem gyakori tőlem.* - Nem aggódok igazán. *Simul az arcom. Ahogy előre engedsz, megköszönöm és belépve én is nézelődni kezdek.* - Igen, jól esne. *Lépek oda melléd, hogy lássam a kínálatot.* - Tudod mit? Válassz valamit én pedig addig letusolok. *Adok még egy apró puszit is az arcodra, majd szexin elmosolyodom, utána a fürdő felé veszem az irányt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2024.01.26, 22:47 | Üzenet # 31 |
 Yaoista
| - Megtettem.*Vigyorodom el.* - Maximum csak a másnaptól kell félned.*Kuncogok.* - Igen azt látom rajtad, na meg mondtad is.*De ezzel nincsen semmi baj, én még élvezem is a zavarodat.* - Helyes.*Csókolok a tenyeredbe.* - Rendben.*Bólintok. Mivel tequlia sunriset ittál, így azt csinálok, bár csak narancslével tudom felhúzni. Én pedig maradok a sörnél. Tévén kapcsolok zenét és leveszem a felsőmet. Az egész hátam ki van varrva különböző motívumokkal, mondhatni az elmúlt 6 évemet le lehetett róla olvasni. Amin leginkább megszoktak lepődni az egy kis mini lila hosszú nyakú dinó, ami a bal csípőcsontomnál helyezkedik el. Az is biztos, hogy még sok mindent fogok magamra tetováltatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2024.01.27, 01:01 | Üzenet # 32 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom kicsit, ahogy a tenyerembe csókoltál. A fürdőben levettem a ruháimat és szépen összehajtva leraktam, majd beálltam a zuhany alá. Nem igazán tudtam, hogy mennyire készüljek elő, de azért alaposan átsuvickoltam magam, de nem készítem magam elő. Miután végeztem, megtörölköztem és egy köntösbe mentem ki hozzád.* - Remélem nem várattalak meg nagyon. *Nézek rajtad végig és elfogadom az italt.* - Köszönöm. *Iszok bele és elmosolyodom, mit is csináltál. Leülök melléd és akkor feltűnik a dinod. Kicsit furán rád nézek, majd elnevettem magam.* - Hát ő? *Annyira nem illet a többi közé.* - Nagyon cuki. *Nevetek tovább. Fel is oldódtam. Nekem nem volt egy tetoválásom se, sőt nagyon szép volt a bőröm.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2024.01.27, 02:26 | Üzenet # 33 |
 Yaoista
| - Egyáltalán nem.*Fordulok feléd.* - Jól esett?*Kérdezlek és persze végigmérlek.* - Egészségedre, kicsit lebutított verzió, de remélem megfelel.*Koccintok veled és beleiszok a sörömbe. Már majdnem kérdezném, hogy min nevetsz, de akkor rákérdezel a dinóra.* - Ohh hogy ő?*Simítok végig rajta.* - Ő Puszedli, a dinóm.*Közlöm veled vigyorogva.* - Köszi, szerintem is. Még anno kitaláltam egy képzeletbeli dinót és meg is maradt és akkor már magamra is varrattam.*Mesélem el röviden.* - Rajtad nincsen? Bár hamarosan magam is ráfogok jönni.*Piszkálom meg a köntösöd zsinórját.* - Én is lefürdök.*Csókolok a nyakadba és el is megyek. Összekötve a hajamat gyorsan lefürdök, majd kicsit megtörlöm magam és végül derekamra kötve kimegyek.* - Itt is vagyok.*Engedem ki a hajamat és bele is túrok.* - Kérsz még egy italt?*Kérdezlek és beleiszom a sörömbe.* - Vagy most már engem kóstolnál?*Vigyorodom el.* - Mert én téged igen..*Indulok el feléd és közben ledobom a törcsit, hát igen csak nagy méretekkel vagyok megáldva.* - Huppssz ez leesett.*Vigyorodom el és lerakom a sört.* - Mit mondasz?*Simítok végig a hasamon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2024.01.27, 13:06 | Üzenet # 34 |
 Yaoista
| - Igen. *Mosolyodom el.* - Tökéletes, finom. *Mondom miután beleittam a koccintásunk után.* - Puszedli? Hát ez még cukibb. *Nevetek fel még jobban. A sztori mögötte még jobban tetszett.* - Ez nagyon kedves. *Mondom lágyabban. Csak a kezedre pillantok, ahogy piszkálód a köntösöm zsinórját.* - Akkor nem lövöm le. *Kuncogok halkan.* - Rendben. *Csókodra nyögtem egy aprót. Rendesen elvörösödök, ahogy bementél a fürdőbe. Lerakom a piám és hátradőlve eltakarom az arcom.* - Annyira szexi. *Suttogom. Leveszem az arcomról és a hasamra teszem, majd egy lendülettel felülök. Valamennyire sikerült visszaszereznem az arcszínem, erre kijössz a fürdőből.* - Azt látom... *Ismét kicsit piros lett az arcom.* - Nem kérek, köszönöm. *Mosolyodom el, de a szemem nem veszem le rólad. Ahogy ledobod a törölköződ, hát végem volt.* - Komplexusaim lesznek miattad. *Nézek rajtad végig. Felállok és odalépek eléd. Végig nyalok ajkaidon és közben elkezdem a köntösöm kikötni és lecsúsztatom magamon.* - Azért te finomabb vagy. *Suttogom ajkaidra és átölelve a nyakad, rendesen megcsókollak.* - Remélem azért én se okozok csalódást. *Pillantok rád édesen, ahogy már ott állok meztelenül előtted, picit elpirulva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2024.01.27, 16:27 | Üzenet # 35 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Biccentek.* - Örülök, hogy tetszik.*Mosolyodom el.* - Nos nem vagyok egy hétköznapi figura.*Semmilyen szinten sem.* - Ne is, így jobb lesz.*Vigyorodom el.* - Olyan cuki vagy hogy csak a látványomtól piros vagy.*És még semmit se csináltam.* - Ez aztán a szép bók.*Nevetek fel.* - Olyan vicces vagy.*Sok bókot kaptam, de ilyet még sose. Csendben figyelek, hogy mire is készülsz. Finoman a nyelvedre harapok, amikor végignyalsz az ajkaimon.* - Ahogyan te is.*Suttogom az ajkaid közé és magamhoz húzva viszonozom a csókodat.* - Egyáltalán nem.*Mérlek végig most már rendesen.* - Nagyon jól nézel ki.*Szinte felfallak a tekintetemmel.* - Örülök, hogy elcsábítottál.*Vigyorodom el és az ágyra döntelek.* - Mond csak mikor szexeltél utoljára?*Kérdezlek kíváncsian, majd a nyakadat kezdem el csókolgatni.* - Nagyon szép a bőröd...*Kezdelek el finoman cirógatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2024.01.27, 19:39 | Üzenet # 36 |
 Yaoista
| - Nem tehetek róla, nagyon jól nézel ki. *Nézlek tovább és ugyanúgy piros volt az arcom.* - Örülök. *Kuncogok veled. Nagyon tetszett, ahogy a nyelvemre haraptál.* - Akkor jó. *Suttogom halkan. Nagyon örültem, hogy tetszek neked. Teljesen hozzád simultam, ahogy magadhoz húztál.* - Még hogy én... Te villogtattad ott a kockáid. *Simítok is végig az említett testrészeden. Hagytam magam ledönteni és elmosolyodom. Kérdésed meglepett, de nagyon kedvesnek találtam, hogy megkérdezted.* - Hát.. végig nem mostanában mentem. *Ismerem be és nyakamra elég érzékenyen nyögdécseltem halkan. Bókodra eléggé zavarba jövök és rád mosolygok.* - Köszönöm... *Tiszta libabőr leszek érintésedre. Az én kezeim is lassan megindultak és elkezdtem felfedezni a karjaid, a vállaid, a hátad. Teljesen kész voltam tőled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2024.01.27, 22:40 | Üzenet # 37 |
 Yaoista
| - Ez jogos, az én hibám.*Kuncogok.* - De vállalom érte a felelősséget.*Vigyorgok.* - Az jogos, de attól még te kezdtél el flörtölni.*Mondhatsz bármit, akkor is nekem van igazam.* - Alapból óvatos lettem volna, de így meg főleg. Figyelj, ha sok lennék akkor nyugodtan szóljál.*Mondom komolyabban.* - Ezt akartam is mondani.*Volt rá már példa.* - Azt akarom, hogy te is élvezd.*Simogatom meg az arcodat. Számomra a szex úgy élvezetes, ha a partneremnek is az.* - Tényleg édes vagy.*Mosolyodom el, majd ismét megcsókollak.* - Akkor most megnézem, hogy mennyire is vagy érzékeny.*Kuncogok majd a felsőtestedet kezdem el csókolgatni és finoman harapdálni, de úgy hogy ne hagyjak nyomot.* - Finom...*Térek át az egyik combodra és ott kezdek el csókolgatni és cirógatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2024.01.27, 23:20 | Üzenet # 38 |
 Yaoista
| - Mindenképp rám fogod, igaz? *Nevettem el magam.* - De tudod mit? Legyen. Végülis én nagyon örülök, hogy így alakult. *Mondom édesen és kicsit kacérkodok veled.* - Értem, de rendben lesz. Azért nem az első alkalmam. Bár meg kell hagyni... *Pillantok a farkadra.* - Még nem voltam senkivel, akinek ekkora lett volna. *Ismerem be. Az arcom belesimítom a tenyeredbe és lopva belecsókolok.* - Tényleg egyre jobban örülök, hogy így alakult... *Ritkán találkozni ennyire kedves fickóval. Csókod kicsit el is nyújtom.* - Fedezd csak fel. *Halkan sóhajtozni kezdek csókjaidra és harapdálásodra. Annyira óvatosan értél hozzám, nagyon jó érzés volt.* - Igen, az... *Persze én másképp értettem. A combomra még jobban sóhajtozni kezdtem és láthattad, hogy szép lassan reagálok rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 02:02 | Üzenet # 39 |
 Yaoista
| - Mivel te voltál.*Vigyorgok.* - Na végre te is el ismered.*Kuncogok.* - Ahogyan én is.*Mosolyodom el.* - Különben most is flörtölgetsz.*Közlöm veled.* - Igen azt tudom, ha az lenne, akkor le se feküdnék veled. Az első alkalom mégis csak különleges.*Jegyzem meg.* - Ezt nem először hallom és ezért is mondtam, de azért örülök, hogy rendben leszel.*Hiszen le akarok veled feküdni.* - Tényleg édes vagy.*Puszillak meg.* - De mint mondtam én is így vagyok vele.*Teszem hozzá.* - Lehet ideje lenne a farkad is kezelésbe vennem.*Simítok végig rajta.* - Igazán finom falatnak tűnik.*Nyalok végig az ajkaimon, majd a farkadon.* - Ahogy gondoltam édes mint te.*Vigyorgok és a makkodat kezdem el szopogatni, nem sietek el semmit. Előttünk az egész éjszaka, alapból szeretem elhúzni, na meg minél jobban el akarlak lazítani.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 13:00 | Üzenet # 40 |
 Yaoista
| - Már mindegy, nem? *Nevetek fel. A folytatásra édesen elmosolyodom és megcirógatom az arcodat.* - Tényleg rendes pasi vagy. *Rég hallottam ilyet valakitől.* - Egoista. *Nevetek egy picit, majd bókodra abba hagytam és inkább pirultam tovább.* - Sokat mondod. *Mondom halkan és puszidra megint csak mosolyogni tudok.* - Akkor jó... *Örültem, hogy hasonlóan állsz a dolgokhoz, mint én. Megremegtem, ahogy végigsimítasz a farkamon.* - Édes istenem milyen szöveged van. *Jövök még jobban zavarba. Oké, szoktak nekem ilyesmiket mondani, de te egy új szintre emelted. Ahogy a farkamon végignyalsz, hangosan felnyögtem.* - Bolond... *Motyogom édesen és eléggé nyögtem, ahogy éppen csak szopogattál. Szépen meg is keményedtem. Finoman a hajadba túrtam és rád mosolygok.* - Szeretnélek én is... *Lihegem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 15:10 | Üzenet # 41 |
 Yaoista
| - Bizony mindegy.*Vigyorgok.* - Ugyan, tudod ez is csak természetes.*Jegyzem meg.* - Kivételesen most nem azért mondtam, de persze nem tagadom.*Tény igen csak nagy egoval vagyok megáldva.* - Mivel az vagy.*Amúgy nem mondanám.* - Milyen szövegem van? Én csak kimondom, amit gondolok.*Kuncogok.* - Még vissza is fogom magamat.*Jegyzem meg.* - Amennyire kell.*Vigyorgok.* - Óhajod számomra parancs.*Kuncogok és elterülök melletted.* - Gyere.*Amikor elhelyezkedsz finoman a popsidba markolok.* - Milyen kis formás.*Finoman meg is harapom.* - Akkor itt is megkóstollak..*Széthúzva a popsid elkezdem nyalogatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 15:24 | Üzenet # 42 |
 Yaoista
| - Hihetetlen vagy. *Olyan dolgok természetesek neked, amik másnak nem.* - Kivételesen, mi? *Mosolyodom el.* - Olyan, amitől folyton vörös vagyok. *Kuncogok halkan.* - Nem kell magad visszafogni. *Mondom kedvesen és megcirógatom az arcod. Ahogy elterülsz, elkuncogtam magam.* - Nem kellett győzködni. *Vigyorgok. Először csak odafordulva hosszan megcsókoltalak, majd föléd másztam és elhelyezkedtem. Harapásodra nyögtem egy aprót.* - Ez is itt. *Nedvesítem be az ajkaim. Ahogy megérzem a nyelved, nyögtem egy aprót. Nem akartam, hogy csak én élvezzem, így finoman simogatni kezdelek, majd végignyalok a farkadon. Amint kemény lettél, elmosolyodom.* - Tényleg nagy... *Nem voltam benne biztos, hogy az egészet be tudom kapni, minden esetre a makkod elkezdtem szopogatni és forgatni körülötte a nyelvem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.01.28, 22:10 | Üzenet # 43 |
 Yaoista
| - Mintha már említetted volna.*Kuncogok.* - Igen, hiszen amúgy elég nagy egom van.*Azért ezt már te is tapasztalhattad.* - Arról én nem tehetek, hogy ilyen könnyen zavarba jössz és ez még semmi.*Hiszen be se lendültem.* - Nem is fogok csak arra céloztam, hogy ez a duma még csak ízelítő volt.*Magyarázom meg mire is gondolok, de édes a reakciód.* - Nem vagyok hülye.*Vigyorgok és a csókodat viszonozom.* - Szerintem is, örülök hogy neked is tetszik.*Kuncogok, ami egy halk nyögésbe megy át, amikor végignyalsz a farkamon.* - Én mondtam.*Vigyorgok, kíváncsi vagyok hogy vajon be tudod e majd kapni az egészet.* - Ügyes vagy.*Nyögök fel jobban.* - Lazítsál...*Óvatosan bedugom az egyik ujjamat és mellette tovább nyalak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2024.01.30, 23:16 | Üzenet # 44 |
 Yaoista
| - Megeshet. *Kuncogok halkan.* - Jogos. *Értek veled egyet.* - Dehogynem tehetsz. *Nem szoktam így zavarba jönni akárkinek.* - Kezdek megijedni. Ki fog gyulladni a fejem. *Kuncogok halkan.* - Nagyon is. *Hagyom kicsit abba és ismét végig nyalok teljes hosszan. Mikor azt mondod ügyes vagyok, szexin hátra pillantottam.* - Oké. *Válaszolok és nyögtem egy nagyobbat ujjadra. Nem fájt és még csak nem is feszített. Nagyon óvatos voltál és gyengéd. Nem hittem, hogy ennyire az leszel. Kicsit mélyebbre engedem a farkad és úgy szoplak. Rásegítek egyik kezemmel is, hogy igazán élvezhesd.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2024.02.03, 20:52 | Üzenet # 45 |
 Yaoista
| - Miért is?*Vonom fel a szemöldökömet.* - Akár az is megeshet.*Nevetek fel, tényleg vicces vagy. A nagyon isra csak elvigyorodom. Ahogyan jobban bekapod a farkam, hangosabban felnyögök. Egy darabig hagylak és már két ujjal tágítalak.* - Elég lesz..*Tollak le magamról, majd a megfordítva megcsókollak, majd ismét szopni kezdelek és megkapod a harmadik ujjamat is.* - Szerintem már elég laza vagy de azért még rásegítünk.*Szekrényre már odakészítettem a sikosítót és az óvszert.* - Ez kicsit hideg lesz, de úgyis a farkam hamarosan felmelegíti.*Simítok végig rajta. Bekenem a bejáratod, majd felhúzva az óvszert arra is teszek.* - Felkészültél?*Helyezkedem el, de még többet nem teszek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2024.02.03, 23:00 | Üzenet # 46 |
 Yaoista
| - Mert miattad van. *Közlöm veled az egyértelmű választ. Igencsak élvezem, ahogy tevékenykedsz rajtam, aminek halk nyögésekkel hangot is adok. Farkad igyekszem minél jobban bekapni, de teljesen nem sikerült.* - Bocsi.. *Lihegem. Csókod el is nyújtom és helyezkedem, ahogy szeretnéd. Elég hangosan felnyögtem, ahogy ismét szopni kezdesz. Három ujjadra elsőre azért megfeszültem, de hamar ellazultam. Nagyon élveztem és teljesen felizgattál. Nyelvem egyet, ahogy végigsimítasz a farkadon. Teljesen oda voltam, hogy mennyire figyelmes vagy.* - Nem. *Nevettem el magam.* - De gyere... *Nézek rád csábítóan.* - Nagyon kívánlak. *Kő kemény voltam én is és már csöpögött.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.02.11, 21:38 | Üzenet # 47 |
 Yaoista
| - Ez aztán az érvelés.*Nevetek fel és rád hagyom.* - Miért kérsz bocsánatot?*Nézzek rád értetlenül. A nemre én is elnevettem magam.* - Ez cuki volt.*Nevetek tovább.* - Azt látom.*Mérlek végig.* - Ahogyan rajtam is látszódik.*Jegyzem meg mielőtt te tennéd.* - Lazítsál.*Suttogom a füledbe és lassan elkezdek beléd hatolni. Nem siettem el és figyelek minden rezdülésedre. Folyamatosan csókollak és cirógatlak, igyekszem minél inkább enyhíteni a fájdalmadon. Amikor teljesen benned vagyok, szorosan magamhoz ölellek és megcsókollak.* - Olyan szúk és forró vagy..*Lehelem az ajkaid közé, de mozdulok még, megvárom hogy te ad meg a kezdő lökést.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.02.11, 22:29 | Üzenet # 48 |
 Yaoista
| - Hát, hogy nem mentem jobban. *Utalok a szopásra. Szerettem örömet okozni annak, akivel vagyok. A cukira csak jobban mosolyogtam.* - Igen... *Nézek rajtad végig még egyszer. Hangodra kirázott a hideg és igen hangosan felnyögök, ahogy belém jössz. Kicsit meg is martalak, bár nem szándékosan. Még a levegő is bennem szakadt egy pillanatra. Csókjaid és cirógatásod teljesen elterelték a figyelmem mindenről. Nem is fájt annyira, inkább csak feszítő érzés volt, de persze ez is annak volt köszönhető, hogy mennyire figyelmes voltál velem. Átölellek én is és finoman karmolgatom a gerinced vonalát. Csókodtól még inkább ellazultam.* - Nagy és teljesen kitölt... *Nyögöm édesen és hozzád bújok lihegve. Teljesen oda voltam érted. Rád mosolygok és adok egy apró puszit az arcodra.* - Mozoghatsz. *Fonom köréd a lábaim.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2024.02.11, 23:18 | Üzenet # 49 |
 Yaoista
| - Most tényleg azért kérsz bocsánatot, mert nem tudtál tövig nyelni?*Kérdezlek döbbenten, majd felnevetek.* - Bocsi hogy nevetek, de tényleg baromi édes vagy.*Nevetek tovább.* - Nincs semmi baj.*Teszem hozzá. Nem zavar a markolás, teljesen érthető reakció, na meg élvezem is.* - Ez folytasd...*Morranok fel a karmolgatásra.* - Bizony...*Suttogom a füledbe, tetszik hogy erre is milyen érzékenyen reagálsz.* - Rendben van.*Megcsókollak és lassan mozogni kezdek.* - Nagyon jó benned.*Nyögök fel jobban.* - Hamarosan csak az élvezet fog maradni.*Búgom a füledbe és bele is nyalok. Feltolva a lábaid még mélyebbre megyek benned és a gyönyörpontodat kezdem el célozni. Kicsit gyorsítok a tempón, de nem vadulok. Hol az ajkaid, hol a tested egyéb pontjait csókolgatom.* - Szeretnéd, ha a farkad is simogassam?*Pillantok rád és most aztán igen csak érzéki tekintetet vágok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2024.02.13, 21:25 | Üzenet # 50 |
 Yaoista
| - Hát... végülis igen? *Mondom bizonytalanul, főleg, ahogy nevetsz.* - Szeretek élvezetet okozni. *Mondom kissé elvörösödve. A folytatásra csak lihegek és elmosolyodom, ahogy kéred, hogy folytassam a hátad karmolgatását.* - Kérned sem kell. *Karmolok végig kicsit erősebben, de még élvezhetően. Csókod elnyújtom és hangosan felnyögök lökéseidre.* - Igen... ah.. *Egyre jobban ellazultam. Ahogy feltolod a lábaim és mélyebbre jutsz, belemarkoltam a takaróba.* - Ian.. nh.. *Nyögöm neved, főleg ahogy eltalálod a gyönyörpontom. Csókjaid hosszan viszonozom. Mikor találkozik a tekintetünk, nyelek egyet. A szemeid teljesen felperzseltek. A takarót elengedve átölelem nyakad és kicsit közelebb vonlak és megcsókollak.* - Igen, szeretném. *Kezdtem elég izzadt lenni és egy másik univerzumba kerülni, annyira élveztem.*
|
|
| |