2025.07.20, Vasárnap, 01:14
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
  • Oldal 3 / 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
A fórum moderátora: Mio  
A bunkó és a bunburnyák
szela00Dátum: Vasárnap, 2023.11.19, 21:05 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Mikor ki kicsoda.

szela00Dátum: Vasárnap, 2024.03.17, 21:05 | Üzenet # 51
Yaoista
- Most te vagy a hihetetlen.*Nevetek tovább.* - Hidd el, nagyon is azt adsz.*Nyugtatlak meg, bár ugye ezt érzed is.* - Helyes.*Morranok fel jobb és a nevetést is sikerült abbahagynom. Elmosolyodom a reakciódon, de most kivételesen nem mondok semmit. Csókodat hosszasan viszonzom, elengedve a lábaid magamhoz ölellek.* - Egy ilyen szép kérésnek nem tudok ellenállni.*Kuncogok és finoman simogatni is kezdelek.* - Szeretnél felül lenni? Segítek a mozgásba..*Lehelem a füledbe és bele is nyalok.*

szela00Dátum: Kedd, 2024.03.19, 00:15 | Üzenet # 52
Yaoista
- Akkor jó. *Tudom, hogy miért nevettél, de nekem ez fontos volt. Nagyon izgató volt, ahogy felmorrantál. Mikor elengeded a lábam, én köréd fonom őket.* - Akkor jó... *Kuncogok én is, ami elég szexi nyögésbe torkollott. Kérdésedre megborzongtam.* - Még egy kicsit szoknom kell. *Lihegem, majd finoman félre húzom a hajad és a nyakadba csókolok.* - Mozogj még íhgy... nagyon jó. *Nyögöm édesen, miközben folyamatosan csókolgatom nyakad. Egy kicsit még élvezkedek és mikor már teljesen hozzád szoktam így, az arcodra simítottam és megcsókoltalak.* - Segíts. *Suttogtam ajkaidra. Ahogy megfordultunk és én kerültem felülre,még mélyebbre csúsztál bennem. Teljes testemben megremegtem. Aléltan nézek rád és hozzád simulva, a nyakad átölelve hosszan megcsókollak. Mikor elváltunk megtámasztom homlokom a tiéden és elmosolyodom. Lassan mozogni kezdtem és kellett is segítened kicsit, de azért igyekeztem, miközben végig a szemedbe néztem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2024.03.24, 20:53 | Üzenet # 53
Yaoista
- Ameddig csak szeretnéd és ha mégse menne, akkor se gond.*Teszem hozzá.* - Így is élvezem.*Kiindulva az előbbiből, ezt is megerősítem. Arról nem is beszélve, hogy még elég sok póz van azonkívül és be is fogom vetni őket.* - Nem kell kétszer kérned.*Továbbra is így mozgok, folyamatosan megcélozva a gyönyörpontod. Elsőre nem értem, hogy miben kell segítenem, majd amikor leesik, elmosolyodom. Nem lett volna muszáj, de örülök hogy bevállalod.* - Segítek.*Így is teszek, amint mélyebbre  jutok benned, még én is hangosabban felnyögök.* - Baromi szexin mutatsz.*Nyalok végig az ajkaimon. Én is magamhoz ölellek és viszonzom a csókodat.* - Ügyes vagy.*Simítok az arcodra. Kicsit hagylak majd kicsit gyorsítok a tempón.* - Olyan forró vagy..*Kicsit megdöntelek és az egyik mellbimbód kezdem el szopogatni.*

szela00Dátum: Hétfő, 2024.03.25, 00:25 | Üzenet # 54
Yaoista
*Először nem értettelek, de ahogy befejezed, rögtön tiszta lett, hogy engem akarsz róla biztosítani, hogy élvezed.* - Isteni. *Nyögök föl további lökéseidre. Fantasztikus voltál, azt meg kell hagyni.* - Már megérte ezért a hangért. *Kuncogok halkan. Nagyon beindított. Bókodra kicsit jobban kipirultam, egyszerűen gyilkos volt az a nyalás. Hozzá bújtatom arcom a kezedhez és belecsókolok tenyeredbe. Kezdtél teljesen levenni a lábamról. Részben már amúgy is megtörtént, de egyre jobban és jobban élvezem a helyzetet. Mikor gyorsítottál, még jobban nyögtem és igyekeztem felvenni az ütemed.* - Te is... *Mellbimbómra még szűkebb lettem farkad körül.* - Teljesen elveszed az eszem. *Nyögöm édesen és közben hajadba túrva élvezkedek.*

szela00Dátum: Kedd, 2024.04.02, 22:21 | Üzenet # 55
Yaoista
- Nos csak rajtad múlik, hogy még több ilyen hangot csaljál ki belőlem.*Vigyorodom el, tetszik hogy mindent kimondtál, a reakciód még inkább.* - Tudom.*Vigyorodom el elégé pofátlanul, tisztában vagyok a képességeimmel.* - Akkor elértem a célomat.*Túrok én is a hajadba és vadul megcsókallak. Én nem gondolok többet ebbe az estébe és úgy vagyok vele, hogy te se. Csak egy nagyon jó este veled és nem több.* - Csak úgy remegsz.*Nyögök az ajkaid közé, miközben ismét a farkadra simítok és azt is kezelésbe veszem.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2024.04.21, 21:48 | Üzenet # 56
Yaoista
- - Rajta vagyok. *Nyögöm édesen. Mondjuk nem vagyok könnyű helyzetben.* - Egoista. *Kuncogok halkan, de őszintén, bejött a dolog.* - Nagyon is. *Lihegem. Vadabb csókodra, nyögtem egy nagyobbat és csak élveztem az ajkaid.* - Nem csoda. *Suttogom válaszul és édesen rád mosolygok. Farkamra egy igen hangos és kéjes nyögés hagyja el ajkaim. Nem telik el fél perc és a csuklódra simítok. Nem állítom meg, csak jelezni akartam. * - Ha ezt csinálod... nemsoká elélvezek. *Látszott is rajtam, hogy nagyon közel vagyok.* - Nem mintha elég lenne belőled. *Teszem hozzá édesen és a nyakadba csókolok.*

szela00Dátum: Szombat, 2024.07.20, 20:31 | Üzenet # 57
Yaoista
- Nem féltelek.*Vigyorgok, hiszen érted te a dolgod.* - Az, de jogosan vagyok.*Jó lehet egy kicsivel több önbizalmam van mint kellene, de ez vagyok én.* - Nos az a célom, hogy minél többször elélvezzél.*Elveszem a kezem a farkadról megfogva a tiédet a tenyeredbe csókolok és kicsit megállok a mozgásba is.* - Helyes válasz.*Kezeid a nyakam köré teszem.* - Add át magad még jobban nekem.*Lehelem a füledbe.* - Azt akarom hogy csak engem láss és érezzél.*Búgom továbbra is a füledbe, ezzel még jobban az őrületbe kergetve.* - Ne gondolkozz, csak élvezd.*Megcsókollak, majd ismét mozogni és a farkadat is simogatni kezdem.* - Abban biztos lehetsz hogy ezt az éjszakát sose felejted el.*Lehelem az ajkaid közé.*

• Oldal 3 / 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Keresés: