Szerelmi sokszög
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Résztvevők:
Akihito - Saturo Rokuro - Mookyul Dimitri - Lee
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:30 | Üzenet # 2 |
 Yaoista
| Éppen bent voltam az irodába mivel ismét új menedzsert fogok kapni, mivel az előző se bírt velem hát nem tehetek róla túl jó vagyok ezt mások nem tudják kezelni xd*. Fel voltam készülve, hogy ismét valami szerencsétlent kapok. Már vezetem a listát, hiszen négy év alatt, mert elfogyasztottam 7 menedzsert xd persze nem én voltam a hibás xd. Amíg nem jöttél addig a modell ügynökség ahol dolgozom annak vezetője beszélt velem vagyis inkább untatott engem*- Akhito most már komolyan jó lenne, ha bírnál magaddal, nem tudok folyton menedzsert szerezni* sóhajt fel na igen sok fejfájást okoztam neki, de annál több pénzt*- Jól van már, ha jó menedzsert kapnék végre nem lenne gond* mondom a szokásos egos dumámmal*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:31 | Üzenet # 3 |
 Yaoista
| *Mikor előálltak az ötlettel, hogy neked kéne a menedzserednek lennem, hát nem nagyon örültem, meg volt a híred az irodán belül. Igen csak nagy fizut kapott viszont, aki elvisel téged, így aztán hosszas könyörgés és még pár nulla bezsákmányolása mellett, elvállaltam hogy szemmel tartalak és gondoskodok rólad. Bekopogtam az ajtón és elegánsan belibbentem. Leültem melléd a székre, még csak rád se pillqantottam.* - Hivatott főnök..? *Csak sóhajtott egyet.* - Akihito... ő itt Satoru.. nincs nála jobb ennél a vállalatnál és elvállalta hogy menedszel téged... kérlek, hogy próbáld meg visszafogni magad. *Mondta őszintén, persze a kis kedvence voltál, sose rúgott volna ki. Ekkor néztem rád először metsző kék szemeimmel.* - Nem rossz alapanyag.. de még gyúrnia kéne.. *Odanyúltam a hajadhoz, aminek kicsit tört a vége.* - És a hajával is kezdeni kéne valamit, mert egészségtelen.. ezek szerint az étrendeden is módosítani kell. *Elég beképzelt voltam, de tudtam mi a dolgom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:32 | Üzenet # 4 |
 Yaoista
| * Amikor megjelensz rád pillantottam már láttalak többször is sőt tudtam ki vagy mivel minden modell téged akart*- Hello* köszönök unottan*- Ugyan én visszafogom nem tehetek róla, hogy eddig csak barmok voltak mellettem*vonom meg vállam viszont amikor először beszólsz na már utáltalak*- Miről beszélsz? Én így vagyok tökéletes nem fogok többet gyúrni* jelentem ki amikor a hajamhoz érsz ellököm kezed*- Én nem dolgozom vele!!! Hogy mersz fikázni?? Tudod ki vagyok??? Mert szerintem nem!! Rajtam semmit nem kell változtatni* akadok ki totál*- Ez egy seggfej keress mást* mondom a főnöknekxd*- Akhito kérlek nyugodj le Satoru a legjobb, ha mond valamit az úgyis van* mondja mire csak morogtam*- Nem érdekel* felpattantam kiviharozta,*- Hülye seggfej* morgok*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:33 | Üzenet # 5 |
 Yaoista
| *Ahogy elütöd a kezed, visszakézből majdnem felpofoztalak, de eszembe jutott, hogy modell vagy és nem hagyhatok nyomot. Néztem ahogy levágod a hisztit és csak sóhajtottam.* - Rosszabb, mint a pletykákba... bocsi főnök.. de dolgoznom kell... *Kimentem utánad és elkaptam a karod, berángattalak az irodámba és a kanapéra löktelek.* - Na ide figyelj.. lehet hogy keresett modell vagy, de messze nem a legjobb. Rengeteg hibád van és én pont leszarom, hogy elismered-e vagy se.. a bőröd zsíros a sok szemét kajától... a hajad fénytelen és száraz, mert nem kezeled megfelelően... nem érdekel, mennyire bírod a kritikát . csak egy hisztis modellke vagy, akinek mindig megszerezték, ha kell lefizetéssel a munkát.... te egy senki vagy... és most... *A kezedbe nyomtam egy lapot.* - Ez a napi rended... reggel elmegyek érted, és felügyellek. ha nem teszed, amit mondok, mindig le fogom mondani egy fotózásod és nem érdekel mennyi pénzt buksz el. *Mondtam határozottan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:33 | Üzenet # 6 |
 Yaoista
| - Hé eressz el * morgok persze azért te jóval erősebb voltál*- Mit akarsz?? Megmondtam, hogy nem dolgozok veled együtt* vágom hozzád ahogyan hozzám vágtad a dolgokat egyre jobban húztam fel magam velem még senki nem beszélt így*- Mégis mit képzelsz magadról?? Nem vagyok a legjobb?? Hát 4 év alatt már olyat értem el, mint más modellek egész életükön át nem ígyis én vagyok a legjobb a korombeliek között és a cég egyik legjobban keresett modellje vagyok és az adottságaim miatt kaptam meg a munkákat szóval ne okoskodjál. El sem hiszem, hogy te vagy a legjobb, de én nem fogom veled dolgozni főleg, hogy ha pletykák igazak akkor még buzi is vagy * vágom hozzád a papirod széttéptem földre dobtam*- Remélem felfogtad* azzal elindultam ki*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:35 | Üzenet # 7 |
 Yaoista
| - Ebben a tévhitben élsz..? Ó szegénykém.. *Néztem rád lesajnálóan. Na amikor elkezdesz mindent a fejemhez vágni és azt hogy buzi vagyok és kiindulsz, nah azon már én basztam fel magam. Elkaptam a karod és visszalöktetelk a kanapéra, majd fölédmásztam, persze direkt a hajadon volt a kezem.* - Idefigyelj kicsicsillag... pontos kimutatást tudok mutatni, hogy 10ből 6 felkérésed kemény pénzek hatására történik... csak hogy védjék a kis lelked nem mondanak semmit... ezt nálam felejtsd el.. nem vagyok hajlandó a cég pénzét költeni egy harmadosztályú modellutánzatra... Reméem felfogod, milyen helyzetben vagy.... én vagyok a főnököd, te csak egy bábú vagy... amúgy meg... mi van, ha a férfiakat szeretem...? Közlöm, hogy az elmúlt 7 ügynöködből 4-et ágybavittem, szóval nem tudom mi bajod... vag azt akarod, hogy megdugjalak..? *Markoltalak meg xD*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:45 | Üzenet # 8 |
 Yaoista
| - Ez nem tévhit!! Ez így van* morgok már nagyon felhúztál ennyire még senkinek sem sikerült meg velem így bánni, hát igen nagy bűn voltxd*- Eresz már el!! Ne nyúlj a hajamhoz* vergődök alattadxd*- Hazudsz tudom jól és mond csak miért is törédnének a lelkemmel??? És hozzárakom mielőtt ezt is kitalálnád, hogy nem pénzések a szüleim nem ismertek szóval tudom jól miért is kapom azt a számos felkérést lehet más bevesszi, de én nem* fejtem ki tényleg biztos voltam magambanxdd*- Jó nem izgat, kit dugsz meg de rólam szállj le *vergődök tovább majd ahogyan közlöd, hogy azt akarom e hogy megdugj belém is markolsz mire kicsit felnyögök na akkor elszakadt minden*- De hogy akarom te köcsög szállj le rólam!!! Feljelentelek sexuális zaklatásért és nem vagy a főnököm soha nem is leszel és most engedj el mást zaklass* pattogok tovább*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:45 | Üzenet # 9 |
 Yaoista
| - Pontosan.. miért törödnék..? Hiszen csak egy hisztis kis önimádó senki vagy.. egy tucat, annyi se.. *Vágtam hozzád. * - Közlöm, hogy holnap... reggel hatra ott vagyok nálad.. és nem fog érdeklni a hisztid... a te bajod, ha nem olvastad el a napirended. *Mondtam komolyan. Elröhögtem magam a szexuális zaklatáson.* - Ugyan már... asszed van szavad ellenem..? Nem haottad a főnököt..? Amit én mondom az szentírás ennél a cégnél, és nehogy azt hidd, hogy alámáshatsz... *Másztam le rólad.* - Hozzám képest senki avgy.. pótolható... születtek még páran ilyen pfoival és jobb természettel, mint te... csak egyszer legyen veszteség a munkád, rögtön kirúgatlak... Most elmehetsz, holnap reggel találkozunk. *Mondtam határozottan és szépen leültem az íróasztalomhoz :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:47 | Üzenet # 10 |
 Yaoista
| - Chh te beszélsz? Igen csak sokat gondolsz magadról csak nem tudom miért* jegyzem meg gúnyosan már most utáltalak sőt rüheltelek*- Igen asszem képzeld a főnök igen csak oda van értem szóval lehet szentírás, de nálam nem* egozok tovább amikor lemászol rólam felpattanok*- Majd meglátjuk ki fog kit kirúgatni* kiviharoztam egyből fönökhözxd, hogy rögtön cseréljén le viszont most nemet mondott, mivel tényleg te voltál a legjobb na meg te voltál az utolsó reménye, hogy te hátha bírsz velemxd így el kellett tűrnöm téged, persze az egész napom így már szar volt viszont amikor 6kor jöttél el votlam készülve. Igaz a természetem szörnyű volt, de a munkámat komolyan vettem még ha egy ilyen hülye is van mellettem, mint texd*- Szóval és most mi lesz??*kérdezlek már lent a kocsidnál persze köszöni luxus volt*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:48 | Üzenet # 11 |
 Yaoista
| - hogy mi..? Megyünk az erdőbe.. ott már felállították a felszerelést, mindenki már öt óta dolgozik. Ha odaértünk rendesen reggelizel és azt, amit mondok, tényleg jót fog tenni. Lehet szép vagy, de nem gyönyörű. Ennél sokkal több van benned. Szállj be... *Nyitottam ki az ajtót.* - És igazán örülök, hogy hajlandó volt felkelni missz hisztérika... *Ahogy beszálltál, el is indultam. Seperc alatt ott voltunk. Mikor kiszálltunk a kocsiból, már tényleg minden flottul meg volt szervezve.* - ez fontos kampány... dolgozz keményen. Nekem még dolgom van. * Eléd raktam a reggelid, ami gyakorlatilag egy csomó magas vacak volt. Szépen elkezdtem rendezkedni és tényleg mindenki úgy hallgatott, mint az isteni kinyilatkoztatást.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:15 | Üzenet # 12 |
 Yaoista
| - Ja tényleg már hallottam erről részleteket. És akkor azt eszem felfogtam amugy meg gyönyörű vagyok* jegyzem meg bár meglepett, amit mondtál, mert most először dicsértél pedig mindig ezt kéne tenned*xd- Fontos a munka és nem vagyok hisztirékia csupán tisztában vagyok a képeséggeimmel* jegyzem meg sose látam volna be, hogy tényleg az én személyiséggel van bajxd*- Úgy fogok majd meglátod talán akkor nem fogsz faszságokat beszélni * leültem kajára elhúztam a szám, de enni kezdtem közben persze figyeltelek és tényleg jó voltál na persze ezt soha nem vallottam volna be*- Akkor is egy barom* motyogtam az orrom alatt már alig vártam a fotozást imádtam kamera előtt pózolni*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:16 | Üzenet # 13 |
 Yaoista
| *Csak bólintottam és faképnél hagytalak. elég hamar elrendeztem magad, mégis megvártuk, hogy megreggelizz, majd elkiabáltam magam.* - Akihito! Öltözz át és menj a sminkbe. *Szóltam rád, mondhatni parancsolgattam. Közben már megtaláltuk a legjobb helyszínt, egy szép fát, meg persze körülötte jók voltak a fények, hangsúlyozták az előnyös részeid, és háttérbe szorultak a kevésbé szépek, mint a túl vékony lábad, vagy a kockamentes hasad xD. Ahogy elkészültél, véggisimítottam a hajadon.* - jó lesz.. de hajaddal tényleg kezdeni kell valamit... egészségtelen. *Mondtam komolyan, pedig ez nagy előnyöd lehetne. Szépen odavittelek a fához és segítettem felmászni a gyökerekre és átadtalak a fotósnak. Persze ettől végig én dirigáltam én mondtam meg, hogy mit csinálj a kamera előtt.* - Nem jó a rohdt életbe is! *Akadtam már rád ki.* - Úgy festesz, mint egy ág a fából... természetesen! A Karod nem oda... nem úgy.. értesd már meg... *És hasonlók, végig osztottalak xD.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:17 | Üzenet # 14 |
 Yaoista
| - Nem vagyok kezdő magamtól is tudom* morgok sminkesnek szidtalak végig majd amikor kész voltam odamentem és ahogyan a hajamhoz érsz ellököm ismét a kezed*- Ne érj hozzá a hajomhoz!!! * üvöltök rád*- És ne is szíd bazd meg nem tudom milyen látásod van, de igenis jó a hajam amugy először nézz a tükörbe vénember* Ugatok be többiek meg csak pislogtak, mert se velem veled meg főleg nem szoktak így beszélnixd. Amikor végre már eljött a fotozás reméltem nyugtom lesz és sose szokott gond lenni, de milyen meglepő nálad volt*- Fogd már be!!! Nem te vagy a fotos és te miért hagyod magad?? Múltkor amikor együtt dolgoztunk minden jól ment most meg hagyod, hogy dirigáljon?? Te vagy a fotós* szólok be neki*- Akhito sajnálom, de ő a főnök * közli velem* - Hát ez remek mit ne mondjak, mert csak rontasz a helyzeten utálok veled együtt dolgozni* morgok neked a fáról*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:17 | Üzenet # 15 |
 Yaoista
| *Ahogy visszaugatsz, széép türelmesen kivártam, aztán csak amolyan ördögi viyor volt az arcomon.* - Pofa be és csináld, amit mondok! *Értettem a dolgom, hiszen régen én is modell voltam, jobb mint te, vag bárki a cégnél. Te voltál az a reménység, aki egyszer utolérhet engem, többek közt ezért voltam ilyen bunkó veled.* - Semmit se tudsz... azt hiszem mozgáskúltúrára és drámára is járnod kell majd, képtelen vagy egy összehangolni a testmozgásod a tekinteteddel... *Persze őstehetség voltál, de még nyers. Engem nem érdekelt ez a négy év, hogy mit tettél le az asztalra. Engem az érdekelt, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki belőled.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:18 | Üzenet # 16 |
 Yaoista
| - Amig te nem bukkantál fel addig semmi gond nem volt* morgok persze én nem tudtam mi a jár a fejedben úgy voltam vele, hogy direkt szívatsz az meg se fordult a fejembe, hogy azért mert azzal csak a legtöbbet akarod kihozni belőlem. Tovább csináltuk a fotozást és végül csak össze tudtuk hozni úgy, hogy neked megfelelő legyen*- Remélem most elégedett vagy* leugrottam a fáról*- Annyira fárasztó vagy egy hetes munka nem szív le ennyire, mint te most* szenvedek tovább*- És most mi következik?? * kérdezlek közben rendeltem magamnak egy kávét*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:18 | Üzenet # 17 |
 Yaoista
| - A képeid fele egy szemét, persze ezt egy vevő nem látja, de egy profi igen. Nem jó kell.. tökéletes. *Mondtam és már én is beleőszültem a képbe. * - Elégedett.. talán... de ezek még messze nem olyan jó képek. *Mondtam komolyan. Ahogy meghozták a kávét elkaptam és a kezedbe nyomtam egy narancslét.* - A kávét felejtsd el... *Ittam bele az orrod előtt.* - Edzőterem... egy kis futás rádfér... úgy... 5 kilóméter... *Saccoltam be, hogy mennyit kéne naponta futnod, hogy rendesen karban legyél tartva, persze, te kényszer annyit fogsz futni.* - Mosasd le a sminked, a kocsinál várlak... fél órád van. *Hagytalak ott és iszogattam a kávéd. közben én megbeszéltem a képeket és kiválasztottuk, hogy melyeket fogják a reklámban használni. Mikor odaértél a kocsihoz, kinyitottam neked az ajtót.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:32 | Üzenet # 18 |
 Yaoista
| - Inkább neked nincs szemed te barom* morgok persze az egom letöröséhez több kellettxd*- Hééé a kávéra szükségem van és legalább ne előttem idd* lehúztam a narancslevet csak úgy remegtem az idegtől persze ezsembe se volt lemondani kávéról úgy sem vagy velem folyton szóval majd akkor iszom*- Utálok veled dolgozni, ha nem mondtam még volna eleget* elmentem te most elérted, hogy utáljam a fotozást majd amikor elkészültem odamentem perze nem szóltam hozzád majd az edzőterembe érve átlöltöztem egy tréning naci meg egy atléta volt rajtam és a hajam összekötöttem*- Nem kell minden hova velem jönnöd* jegyzem meg elkezdtem bemelegíteni*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:32 | Üzenet # 19 |
 Yaoista
| *Azért meg kellett hagyni jól mutatott a formás kis popsid a melegítővbe, de ezt azért mégse akartam mondani.* - De igen, mivel miattad elvették a többi ügyfelem, hogy veled tudjak foglalkozni 100%-ban. Szóval kicsim, azt is mondhatom, hogy beszívtad... *Elmentem énis átöltözni, hasonló szerelésbe jöttem ki, mint te, de látszott, hogy a karom a vállam és még ami a fölső alatt van, elég csúnyán meg van égve. Nem is foglalkoztam vele, hanem rádnéztem.* - Futópadra. *Közöltem és hogy ne kezdj hisztizni én is beállítottam magamnak, persze sokkal durvábban, mint neked.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:33 | Üzenet # 20 |
 Yaoista
| - Ohh hát ez remek mondjuk te is megszívtad* vigyorgok mert tudtam jól te is a pokolba kívánsz engem, ahogyan visszajöttél persze, hogy észrevettem a sérüléseid és hallottam is erről vagyis tudtam, hogy te is modell voltál, de aztán lett valami baleseted csak nem tudtam mi pontosan*- Értettem Főnök* vágom oda gúnyosan probáltam nem törödni veled, de hát nagyobb volt a kiváncsiságom*- Hogy sérültél meg?? Persze nem mintha izgatna* teszem hozzá*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:33 | Üzenet # 21 |
 Yaoista
| *Ahogy gúnyosan hozzámvágod, lepergett rólam, mint aki meg se hallotta.* - Ha nem érdekel, minek kérdezed..? *Kérdeztem vissza elég hidegen,majd sóhajtottam.* -Pár fasz féltékeny lett, rámgyújtották a házam... ennyi, feltolnád a segged a futópadra...? 3 óra múlva újabb fotózásod lesz. *Közöltem és felugrottam, majd elkezdtem futni, de mint a gép, elég gyorsan de végülis meg se izzadtam. Én közel dupla annyit le tudtam futni azonos idő alatt, mint te, tényleg szépen ki volt dolgozva a testem. Téged viszont szét futattalak én meg persze a végére már csak ültem és néztem, ahogy futsz.* - Gyerünk már.. nem hiszem, hogy ennyi időbe telik... ez kis táv...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:34 | Üzenet # 22 |
 Yaoista
| - Mert csak* felelem majd, amikor mondod most először nem voltam flegma* - Sajnálom * jegyzem meg őszintén* - Nyugi már futok* tér vissza a stilusom inkább nem feszegetem a témát na meg mást se kérdeztem főleg, hogy a végén nem is tudtam volna annyira lihegtem, mert én igen csak kipirultam és izzadtam na azért néha rádnéztem nem hittem el, hogy te mennyire bírod na meg akaratlanul is végigmértelekxd*- Ááá ez nem volt kis táv basszus te gyilkos* lihegek levettem a felsőm megtöröltem az arcom majd meghúztam az üveg vízet amiből felsőtestemre is került igen sexy látványt nyújtottam*- Mégis milyen fotozás lesz??
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:35 | Üzenet # 23 |
 Yaoista
| - Ne hisztizz én kétszer annyit futottam mint te és hegymenetbe... *Közöltem veled, csak hogy megértsd a köztünk lévő különbséget. Azért én is végigmértelek, ahogy itt ültél mellettem, mert nem volt rossz tested valóban, de azért egy pici rádolgozás nem ártott.* - Este még visszajövünk és fusz még egy kört. *Mondtam határozottan.* - Egy parfüm... együtt leszel rajta egy másik modellel. *Magyaráztam, majd felálltam.* - Zuhanyozzunk, mert lassan mennünk kell... és nem itt van a helyszín, ki kell menni egészen a tengerpartra. *Magyaráztam. ezt például én szereztem neked, persze nem azt jelenti, hogy lefizettem, csupán elhappoltam. A fürdőben is végig téged stíroltelek, azért kár volt tagadni, megdugtalak volna gond nélkül :D. Utána vittelek is ki a parthoz. Viszont a másik modellnek balasete lett és nem tudták, mit csináljanak.* - Ez baj... nem tudnak küldeni valaki mást...? - Nem... teljes a káosz, senki se tudja mi legyen.... *Odajött hozzám a parfüm forgalmazója.* - Maga modell volt régebben, miért nem áll be ön..? *Kérdezte én meg felhúztam a szemöldököm.* - A felsőtestem nagy része megégett... *Magyaráztam.*- - Semmi gon, beállítjuk úgy Akihitot, hogy ne látszódjon..!! *Vágta rá a fotós és mindenki elkezdett szaladglni, az már nem számított, hogy nem egyeztem bele :D*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:38 | Üzenet # 24 |
 Yaoista
| - Jól van basszus én nem szoktam ennyit futni* szenvedek tovább*xd- Hát remek te tényleg meg akarsz ölni te szadista állat*sóhajtok fel és tényleg láthatad a többi menedzsernek én parancsoltamxd- Mi??? Egyedül sokkal jobban csinálnám az másik modell tök felesleges oda* jegyzem meg na igen sosem szeretem közösködnixd*- Oké megyek* bementem fürdőbe néha rádpillantottam és éreztem, hogy te is figyelsz ráadásul pofátlan módon*- Ne nézz már* Fordulok el engem nem lehetet zavarba hozni mégis ahogyn te néztél főleg, hogy tudtam, hogy meleg vagy hát igen csak zavarbaejtő volt persze ezt is tagadtam volnaxd. Amikor odaértünk közölték, hogy nincs modell én megörültem*- Ugyan nem kell ide megcsinálom egyedül* mondom komolyan meghallva az ötletet totál kiakadtam*- Mii??? De hát már nem is hivatásos modell mondom, hogy megcsinálom egyedül* probálkoztam, de semmi haszna nem volt már a sminket csinálták*- Így sokkal jobb lesz teljesen ellentétek vagytok remekül fogtok mutatni a képen és olyan jó lesz ismét veled dolgozni drágám* örül neked a fotósxd*- Ennél rosszabb nem lehet*sóhajtok fel főleg hogy majd én takarlak szóval igen közel kell lennem hozzádxd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:39 | Üzenet # 25 |
 Yaoista
| *A hisztidre én nem is reagáltam, a fotóson viszont elmosolyodtam. Ahogy a sminekt cisnálták, na meg a hajam a végeredmény igen csak dögös lett, mondhatni kurvajólnéztem ki :D. Én se voltam annyira oda az ötletért, mivel félmeztelenül kellett pózolnunk. Rámadták a nadrágot és most tényleg látszódott, hogy a fél felső testem teljesen megégett. Kivittek minket a hejszínre és hát láss csodát, igen csak szexin kellett pózolnunk. Ahogy mondták, hogy üljek egy sziklára én már reflexből eltaláltam a tökéletes pózt, csak neked kell magyarázni, hogy hogy ülj az ölembe :P. Ahogy sikerült átöleltem a derekad és a szemedbe néztem. Egész nap ez ment, én irányítottalak, bár most nem szándékosan. A nap végén megnézhettük a képeket, tényleg remekül takartál, de ami a fura volt, mintha tényleg csak azért lettél volna a képeed, hogy eltakard a sérülésem. Annyival uralkodóbb és jobb voltam minden képen, hogy rólam ódákat zengetk, te meg kaptál egy "nemm rossz"-t. :D.*
|
|
| |