Szerelmi sokszög
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Résztvevők:
Akihito - Saturo Rokuro - Mookyul Dimitri - Lee
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:20 | Üzenet # 226 |
 Yaoista
| - Nem baj akkor is pihenj*mondom komolyabban*- Igen tudom, de én is bántottalak*suttogom*- Figyelj mindketten tettünk olyat amit nem kellett volna, de ami megtörtént az megtörtént persze mint mondtam kell az idő, de neked is. Viszont ketten sokkal könnyebb ezzel megbirkozni. Én azt mondom ezek után, hogy mindent megtudtam és ilyeken mentünk keresztül adjunk még egy esélyt kezdjünk mindent tiszta lappal*mondom komolyan és csókodon csak elmosolyodtam*- Ha ennyire szeretsz akkor mondj igent és most feküdj mellém amugy nem tudok pihenni*mosolygok rád*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:20 | Üzenet # 227 |
 Yaoista
| *Ahogy hallgattalak elmosolyodtam a végére. Szépen befeküdtem melléd az ágyba jó közel és elkezdtem a hajad babrálnimár megszokásból.* - Próbáljuk meg... szerintem menne... *Mondtam halkan és hozzádbújtam, ami megint újdonságvolt. Kicsit nyitottabb lettem és átölelve sperec alatt elaludtam. Nyugodtan szuszogtam melletted és néha még akkor is megcirógattalak.* - AKi...hito... *Suttogtam és elmosolyodtam álmomba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:21 | Üzenet # 228 |
 Yaoista
| - Komolyan meg se lepsz te kis ördögfióka vág az eszed*vigyorodom el ezt is imádtam benned annyiraxd*- Kis mocsok vagy am remélem tudod*jegyzem meg de még nem mozdultam*- Igen már tapasztaltam és amugy bármi is lenne mindig egy édes démon maradsz*közelebb hajoltam*- De mindent tudni akarok*arcodra simitottam és először csak egy szájra puszit kaptál de tudtam neked nem lesz ez elég így egy rendes csókot kaptál ami igen csak szenvedélyesre sikerült én duplán jól jártam és csókot foghatam rádxd*- Na akkor most kérem választ*lehelem az ajkaid közé majd elválltam de igen nehezen ment legszivesebben letepertelek volna főleg tudtam a kis meséd utána még nehezebb lesz tartanom magam mivel igen vizuális voltam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:21 | Üzenet # 229 |
 Yaoista
| - Még a haj babrálásod is hiányzott*mosolyodom el*- Oké szerintem is*bólintok igen csak megleptél most olyan voltál mint egy kisgyerek*- Még hogy nem fáradt*suttogom hozzádbújam most annyira más volt olyan kis védtelen és nagyon édes*- Itt vagyok*csókot leheltem az ajkadra és a hátad cirogattam nem tudtam hogyan lesz tovább és mit hozz a holnap, de nem is akartam rá gondolni fő, hogy itt voltál*-Szeretlek* suttogtam majd ismét elaludtam hozzádbújva*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:21 | Üzenet # 230 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam azokon amitmondtál, majd csókod örömmel fogadtam, hát majdnem belenyögtem mikor kapcsoltam hol is vagyunk. Még teljesen ész vltam mikor elválltál tőlem, de hát az alku, az alku.* - Szóval igen... szoktam... minden nap...és általában rád gondolok... *Vörösödtem el.* - Vagyis... mindig... hogy milyen lenne, ha te simogatnál és szeretnél... és... vibrátorom nincs... de... egy műpéniszem igen... és igen, szoktam használni, de ha jól éreztem meg sem közelíti a méreteid... *Elég perverz voltam én is, csak éppen a priulgatósabb fajtából. Odahajoltam a füledhez.* - Hangosan szoktam nyögni a neved miután hazaértem munkából... *Haraptam meg a füled és halkan nyögtem egyet édesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:23 | Üzenet # 231 |
 Yaoista
| *Ahogyan hallgattalak hát igen elképzeltelek és végignyaltam az ajkaimon, majd amikor a fülembe haraptál és nyögtél végem volt*- Ehh kell nekem kiváncsiskodnom. Legyen nyertél vacsora után nálam töltöd az éjszakát.*mondom komolyan már nem bírtam tovább tényleg nagyon kívántalak*- Nos nézzük csak mit együnk*kezdem el bújni az étlapot mintha előbb semmit se mondtam volna*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:26 | Üzenet # 232 |
 Yaoista
| *Először nem akartam elhinni, amit mondtál, majd mikor már sikerült felfognom elvörösödtem és elmosolyodtam. Megint visszatért a jókedvem és édesen fecserésztem mindenféléről, persze közbe eléggé kellettem magam neked. A modellvér az előröt, pontosan tudtam hogyan mozduljak, hogy szexis legyek. Nagy nehezen eldöntöttük mit is együnk és már hozták is ki. Naén néztem egyet, de nem mondtam semmit.* - Szóval.. ez mi is...? *Nem tudtam eldönteni, milyen élőlény lehetett :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:27 | Üzenet # 233 |
 Yaoista
| *Elég sokáig aludtam, mondhatni csak késő délután ébredtem fel arra, hogy erőteljesen méltatlankodik a hasam. Lassan nyitottam ki a szemem és mkor megláttalak, elmosolyodtam. Nem gondoltam, hogy vala még így hosszám fogsz bújni, így nagyon megörültem és magamhoz húztalak teljesen. finoman simogatalak és buszilgattalak, amíg te is fel nem kelltél.* - Jó reggelt... *Csókoltalak meg finoman. Végignéztem az arcodon és finom csókot lehet az ütésnyomra.* - Nagyon sajnálom... *Tisztába voltam a fizikai erőmmel, így külön bántam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:27 | Üzenet # 234 |
 Yaoista
| *Kicsivel később kelltem mint, te és amikor megláttalak elmooslyodtam* - Neked is édesem*mondom édesen a csókod visszonoztam annyira jó volt ismét érezni a finom ajkaidat viszont amikor az ütésem nyomára adsz egy csókot felsóhajtok* - Nem haragszom tényleg csak mindent felakarok felejteni*mondom komolyan majd probáltam felülni de nem ment* - Hát jobb ha még fekszem*sóhajtok fel és visszabújtam hozzád*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:28 | Üzenet # 235 |
 Yaoista
| *Örültem, hogy ismét jó kedved lett és csak mosolyogva hallgattam a csacsogásot a mozdulataid pedig egyenesen imádtam persze engem engem se kellett félteni tudtam jól mit tegyek, hogy még jobban akarj engem, ha ez még lehetséges voltxd.* - Az kagyló majd segítek* Vigyorgok majd ígyis tettem mindenél segítettem, ahol kellett meg elmondtam mi az én igen csak jártas voltam az ilyen kajákban. Te még ettél desszertet én csak kávéztam majd egy igen szép összeggel és borravalóval távoztunk utána pedig el is indutunk hozzám. Az épület amiben laktam alapból szép környéken volt na meg kivülről is jól mutatott szinte olyan volt mint egy hotel. A portás köszöntött minket majd a legfelső szintre mentünk ami csak az enyém volt. Na igen imádtam luxust és meg is tehetem. A lakás tágas volt és igen modern teljesen az én izlésemet tükrözte. Minden megtalálható volt a jakuzitól kezdve a gyönyörű panaromás kilátáson át az extra nagy franciágyig.xd*- Na hogy tetszik??*kérdezlek és egy üveg pezsgőt nyitottam meg persze itt is az egyik legjobb minőségből majd öntöttem magunknak*- Igyunk erre az estére*emelem poharam majd koccintok veled és beleittam amikor te is így tettél egyik kezemmel magamhoz húztalak most először magamtól megcsókoltalak igen vadul*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:29 | Üzenet # 236 |
 Yaoista
| *Ahogy fel akarsz ülni, pont rád akartam szólni, hogy ne még, de hát makacs vagy te ahhoz, hogy hallgass az okosabbra.* - Mond csak szépségem.. nem szeretnél fürdeni egyet...? Csinálok fürdővizet és akkor hátha az jót tesz... *Csókoltalak meg lágyan.* - Aztán pedig együnk valamit... ééés mi lenne ha néznénk valami filmet... én hazaszaladnék valami váltógöncért... és együtt töltenénk ezt a hetet... *Csókolgattalak minden gondolat között.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:29 | Üzenet # 237 |
 Yaoista
| - Hmmm igazán tetszik az összes ötleted na meg múltkor ugyis elmaradt a filmezés szóval most mindent bepótolhatunk*suttogtam édesen minden csókod visszonoztam most tényleg olyan volt mintha semmi sem történt volna köztünk semmi rossz*- De tényleg siess vissza nem akarok egy percnél se többet külön tölteni tőled*suttogtam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:30 | Üzenet # 238 |
 Yaoista
| *Én oda-vissza voltam az örömtől egész este. Mikor megérkeztünk hozzád, hát úgy az állam a padlón landolt, még szólnom kellett magamnak, hogy csukjam be a szám. Nagyon örültem, hogy itt lehetek nálad, annyira jó volt minden. Most tényleg elhittem, hogy kellek neked, bár én úgy gondoltam, hogy nem csak az ágyba. A pezsgőt örömmel fogadtam és koccintás után beleittam. Ahogy magadhoz húztál meglepődtem és csókod annyira jól esett. Átöleltem a nyakad, persze vigyázva a pezsgővel és szinte beleolvadtam a karjaidba. Na igen, veled szemben teljesen odaadó voltam. Lihegve váltam eltőlted és végigsimítottam ajkaidon.* - Mennyivel jobb, ha magadtól csókolsz meg... *Suttógtam és lehúztam a pohár tartalmát, majd immár teljesen átölelve csókoltalak.* - Kívánlak... szeress... *Suttogtam füledbe és belenyaltam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:31 | Üzenet # 239 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam kijelentéseden és homlokon csókoltalak.* - Én sem.... ígérem egy órán belül jövök, veszek ki filmeket is... *Pusziltalak meg még és gondosan betakargattalak, majd még az ajtóból visszaintegettem. Hazamentem összeszedtem a holmijaim, ahogy ígértem vettem ki filmet, majd visszajöttem hozzád. Leültem az ágyra és megcsókoltalak.* - Gyors voltam, látod...? *Simítottam végig a hajadon.* - Csinálok fürdővizet.... *Álltam fel és elkészítettem a vizet, majd visszamentem érted. Nagyon óvatosan vettelek fel és szorosan tartottalak.* - Lehet... lehet orvost kéne hívni... aggódom érted.... *Mondtam miközben beleraktalak a vízbe. Én is levetkőztem és bemásztam melléd.* - Elhiszed nekem, hogy én ezt nem akartam...? *Kérdeztem halkan és a homlokom a válladnak támasztottam és átöleltelek a hasadnál. Nagyon evett a bűntudtat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:32 | Üzenet # 240 |
 Yaoista
| *Annyira imádtam, hogy neked tényleg minden az arcodra volt írva*- Nagyon finomak az ajkaid*suttogtam a csók után*- Na azért vigyázz kicsike még a végén a fejedbe száll amugy meg nem kell sietni előttünk az egész éjszaka*lehelem az ajkaid közé letéve a poharakat teljesen magamhoz öleltelek*- Az lesz meglátod mondjuk kezdhetném ezt a szeretést kint a jakuziba szóval menj ki mindjárt énis megyek persze pucér legyél*suttogom a füledbe és meg is haraptam finoman majd elléptem tőled*- Ott van kint a teraszon megfogod találni*én addig konyhába mentem vettem elő epret majd a fürdőben levettem a ruháim egy köntöst vettem fel majd a pezsgővel poharakkal na meg az eprekkel kimentem*- Itt is vagyok*lepakoltam*- Kellemes kis esténk van igaz??*mosolygok rád persze fütött volt a jakuzi*- Na most állj fel és mutasd magad szépségem*vigyorgok kajánul én meg levettem a köntösöm és nagyon jó testem volt simán letagadhatam, hogy elmúltam már 30*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:32 | Üzenet # 241 |
 Yaoista
| *ELmosolyodtam kijelentéseden, jóvolt hallani, hogy ezt mondod. Ahogy kérted ki is mentem és levekőztem, majd meztelenül beszálltam a jakuzziba és kényelmesen bunyogtam, amíg meg nem jöttél. Az eperre felcsillantak a szemeim, elég egyszerű lélek voltam :D. kéréseden meg se lepődtem, de ahogy ledobtad a köntöst hirtelen elfelejtettem mozogni. Még a bámulásodba is belepirultam.* - Láttalak már képen.. de.. azért így sokkal jobban nézzel ki... *Nyeltem egyet, majd felálltam. Elég szexin néztem ki, ahogy lefolytak rólam a vízcseppek. Kicsit elpirultam, mert addig oké, hogy modell voltam, de nem pucéran szoktam álldogálni a fényképezőgp előtt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:33 | Üzenet # 242 |
 Yaoista
| - Oké addig pihenek*mosolygok ígyis tettem, de nem aludtam amikor visszajösz visszonzom csókod*- Igen tényleg gyors voltál*mosolygok*- Oké az jól fog esni*bólintok annyira jól esett a kedvességed viszont amikor mondod dokit megrázom a fejem*- Jól vagyok csak pihenem kell, de ne hívj orvost nem akarom, hogy ott vizsgálgassanak meg kérdezenek összevissza szóval nem kell ne aggódj*kértelek a kádban hozzádbújtam a kérdéseden csak felsóhajtok a kezeim közé veszem az arcod*- Figyelj akkor tényleg megijedtem nagyon és fájt mindenem és nem tudtam mivel érdemeltem ezt ki, de amint megtudtam a dolgokat tudom, hogy nem direkt okoztál fájdalmat csak hirtelen besokkaltál és nem tudtál gondolkozni, de a fő, hogy mindent megbeszéltünk szóval ne gyötörd magad kérlek*fejtem ki tudtam jól te jobban ki vagy magadra mint én*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:33 | Üzenet # 243 |
 Yaoista
| - Cicus azért vegyél levegőt*vigyorgok*- Igen tudom*kacsintok na hát meg volt az egomxd majd ahogyan te is felállsz végigmérlek igen csak tetszett amit láttam*- Sokkal szebb vagy mint képzeltem*méregetlek majd felfaltalak a szemeimmel*- Na de ülj vissza ne hogy megfázzál*én is beültem persze melléd*- Na nyisd ki szépen a szád*amikor így tettél adtam a szádba egy epret majd miután megetted megcsókoltalak*-Fincsi*harapok az ajkaidra egyik karommal átöleltem a vállad*-Jól érzed magad szépségem??*cirogatlak közben etettelek*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:34 | Üzenet # 244 |
 Yaoista
| - Jó-jó... akkor nem kell orvos... *Mentem bele, bár nem túl jószívvel. Azért az megnyugtató volt, hogy nem tartasz egy szörnyetegnek és megbízol bennem. Gyöngéden megcsókoltalak miután csöndbe maradtál és elterültem mögötted. Magamhoz húztalak és finoman cirógattalak.* - Na jól esik...? Majd csinálok valami ebédet is... aztán nem tudom... igazából én akkor is elvagyok, ha nem csinálunk semmit... *Nevettem el magam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:34 | Üzenet # 245 |
 Yaoista
| *Jól esett, hogy úgymond aggódsz értem, kezdtem egyre biztosabb lenni benne, hogy ez több lesz. Hozzádbújtam, ahogy beültél mellém és combod kezdtem cirógatni. Az epret örömmel fogadtam és persze utána a csókod is.* - Igen, az... *Nyaltam meg a szám erotikusan. Kérdésedre elmosolyodtam és az arcodra simítottam.* - Hogyan is érezhetném magam rosszul, mikor te ölelsz... *Döntöttem a fejem a válladra és belecsókoltam a nyakadba. Úgy éreztem, ezt semmi sem ronthatja el, annyira csodálatosan éreztem magam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:34 | Üzenet # 246 |
 Yaoista
| - Édes vagy*mosolygok én meg úgy voltam vele csak tudod, hogy ez csak egy éjszakára szólxd* - Nem is tudom, mikor éreztem magam utoljára ilyen jól*vallom be majd az ölembe húztalak*- Na így már sokkal jobb*vigyorgok fogtam egy epert végighúztam a nyakadon egészen le az egyik mellbimbódig ahol elkezdtem rajta körözni majd szopogatni kezdtem és ezt megcsináltam másik mellbimbóddal addig szopogatam amig meg nem keményedtek utána megettem az epret*- Így a legjobb epret enni*vigyorgok* - Tényleg nagyon finom vagy*estem neki ismét a mellbimbóidnak egyik kezemmel a fenekedbe markoltam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:36 | Üzenet # 247 |
 Yaoista
| - Igen nagyon jól esik*bújtam hozzád amennyire csak lehet* - Az jó lesz tudod mostanság nem igazán ettem szóval rámfér a kaja amugy meg azt beszéltük, hogy filmezzünk nem?? Amugy meg néha nekünk is kijár a pihenés*mondom édesen* - Figyelj ugye most már minden rendben lesz?? Elég volt a sok rosszból most már boldogok leszünk ugye??*kérdezlek*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:36 | Üzenet # 248 |
 Yaoista
| *Nagyon megörültem, mikor mondod, hogy jól érzed magad velem. Számomra ezek olyan szavak voltak, amiket mindig is hallani akartam tőled. Átkaroltalak, ahogy öledbehúztál és félredöntöttem a fejem, hogy a nyakamhoz is kedvedre hozzáférj. Halkan nyögdécseltem, ahogy mellbimbóim kényeztetted. Nagyon érzékeny tetsem volt, így a legapróbb rezdulésedre is reagáltam. Felnyögtem, ahogy újra nekiestél mellbimbóimnak, de gondoltam, most én jövök, így elvettem egy epret és felemeltem a fejed. Végigsimítottam az arcodon és az ajkaid közé tettem, majd megcsókoltalakérzékien és szenvedélyesen, az államon még le is folyt az eper leve. Vágyakozva néztem rád,* - El se hiszem, hogy itt vagyok... *Suttogtam ajkaidra és végigsimítottam válladon és mellkasodon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:37 | Üzenet # 249 |
 Yaoista
| - Nagyon érzékeny tested van ez tetszik*mosolygok majd amikor te kezdtél neki kézségesen hagytalak és visszonoztam a csókod és a hosszú hajadba túrtam majd lenyaltam az álladról az eper levet* - Micsosa tekintet*simitok végig az arcodon* - Pedig itt vagy velem ez nem állom, na de most neked az a dolgod, hogy élvezd a dolgokat*mosolygok ismét megcsókoltalak majd a nyakad csókolgattam* - Ez a hátrány, ha modell vagy nincsenek nyomok bár én vagyok a főnök és bármit megtehetek*vigyorgok ismét az édes kis mellbimbóidat vettem a számba a combod cirogatam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:37 | Üzenet # 250 |
 Yaoista
| *Imádtam, ahogy hozzámérsz. Tökéletesen simultam ujjaid és ajkaid alá.* - az alapozó csdákra képes...*Mosolyodtam el. Ahogy újra mellbimbóm kényeztetted felnyögtem és beletúrtam hajadba. Eszembe se jutott irányítani, csak kedveskedtem úgymond. Olyan kellemes volt ez az egész és belegondoltam, hogy mostmár mindig így lesz. Szép lassan kezdtem megkeményedni érintésedre és egyre inkább elfeledkeztem mindenről, kivéve rólad.*
|
|
| |