2025.07.20, Vasárnap, 17:28
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Szerelmi sokszög
szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Résztvevők:

Akihito - Saturo
Rokuro - Mookyul

Dimitri - Lee

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:38 | Üzenet # 251
Yaoista
- tudom, hogy azt beszéltük...és filmezni is fogunk, nem kérdés... *Pusziltalak meg. Kérdéseden kicsit meglepődtem és nem igazán tudtam elsőre mit felelni.* - Remélem... nekem is elég volt... csak egyszerűen veled akarok lenni.... *Odahajoltam a füledhez és belesuttogtam.* - Szeretlek... *Ugyan az előbb emlegettük, ilyen közvetlenül mégse mondtam need soha és talán mostmár képes voltam befogadni ami ezzel jár, vayis most így gondoltam.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:38 | Üzenet # 252
Yaoista
- Igen ezzel én is így vagyok*mosolygok majd ahogyan a fülembe súgtad, hogy szeretsz belepirultam és a szívem hevesen verni kezdett* - Annyira jó ezt hallani olyan rég vágytam már erre, tudod őszintén soha nem hittem volna, hogy valaki ezt fogja nekem mondani és forditva se*suttogtam megfordulva megcsókoltalak* - Én is szeretlek Satoru*suttogtam az ajkaid közé még jobban hozzádbújtam*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:39 | Üzenet # 253
Yaoista
- Ohh milyen igaz na meg akkor át lehet szervezni a fotózások is*vigyorgok* - Ugye élvezed??*nyalok a füledbe majd kiültettelek a jakuzzi szélére* - Csak, hogy jobban hozzádférjek*vigyorgok a farkadra simitottam* - Alig csináltam valamit és te máris kemény vagy olyan kis édes vagy*vigyorgok tovább majd a hasad csókolgattam és harapdáltam finoman, de úgy hogy most ne maradjon nyom és egyre lejebb haladtam* - Tedd fel az egyik lábad*segítettem végigsimitottam a combomon* - Hmm micsoda látvány*vigyorgok combod kezdtem csókolgatni viszont itt megszívtam a bőröd finoman tudtam most nem lesz olyan fotózásod, ahol a combjaid látszodnak* - Na azt hiszem ideje lenne most már a büszkeséged is kezelésbe venni*simitok végig farkadon először a kezemmel kényesztettem majd nyalogatni kezdtem és makkod szopogattam majd szépen lassan szopni kezdtelek na igen elég nagy tapasztalatom volt szóval okod panaszra nem lehetet*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:39 | Üzenet # 254
Yaoista
- Nagyon jó... *Suttogtam és felnyögtem, ahogy a fülembe nyaltál.* - Miattad... már annyira vágyok rád.... *Készségesen hagytam, hogy kiültess és ahogy kérdted fel is tettem a lábam. Elpirultam és ahogy megszívtad a combon csak elmosolyodtam, tudtam, hogy úgy se fogod kibírni.* - Csak óvatosan.. még a főnököm le fog szidni... *Kuncogtam, de hamar nyögésbe fulladt, ahogy végigsimítottál farkamon.Hát tényleg nem lehetett okom panaszra, nagyon jó voltál. A válladon támaszkodtam meg és jólesően nyögtem neved.* - Mookyul.. ahhh... ez.. nagyon jó... ahhh... *Olyan boldog voltam és tökéletesnek éreztem mindent.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:40 | Üzenet # 255
Yaoista
- Hmm majd elbeszélgettek azzal a főnökkel*vigyorgok* - Annyira finom vagy édesem*suttogom még hevesebben szoptalak egészen addig amig el nem mentél és minden csepped lenyeltem* - Hmm ez isteni desszert volt akkor jöjjön ennél is finomabb*vigyorgok kajánul majd mindkét lábad feltoltam és végignyaltam a bejáratodon* - Hmm finomabb mint hittem*vigyorgok mélyen belédnyomtam a nyelvem*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:41 | Üzenet # 256
Yaoista
*Átöleltelek és megcsókoltalakmválaszodra és finoman cirógattalak. Még egy darabig így áztunk, majd kimásztam és kivittelek téged is egy köntösbe csavarba. Kapásból a kanapéra vittelek. Csináltam teát meg hamit és odakészítettem, meg persze hoztam ki magamnak párnát, gondoltam te úgy is engem fogsz annak hazsnálni, meg takarót. Szépen elhelyezkedtünk és elindítottam a filmet.* - Kényelmes...? *Pusziltalak meg. Lágyan a hajadba túrtam és birizgálni kezdtem jószokásomhoz híven :D.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:43 | Üzenet # 257
Yaoista
*Persze hagytam, hogy cipelj na meg a többit is alapból megszoktam na meg erőm se lett volna. Eltaláltad a dolgokat, amint visszaértél hozzádbújtam viszont enni nem igen ettem inkább a teát ittam* - Igen nagyon kényelmes nem is lehetne ennél jobb*mosolygok most már tényleg élveztem ahogyan a hajammal játszol* - Vicces ez a film*kuncogtam édesen amikor megittam a teám még jobban hozzádbújtam*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:44 | Üzenet # 258
Yaoista
*Ahogy jobban hozzámbújtál megcirógattam a pofid.* - Édes vagy... *Egy darabig még így néztelek és cirógattalak, majd elaludtam. Eléggé ki voltam és tényleg keveset aludtam, így viszont olyan nyugodtan éreztem magam, mint már régen és végre tudtam aludni. Végig szporosan öleltelek alvás közben, el nem engedtelek volna semmi pénzésrt.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:44 | Üzenet # 259
Yaoista
*Ahogy méghevesebben kezdtél szopni, nem is kellett sok, hogy elélvezzek. Ahogy feltoltad a lábaim, megtámaszkodtam a átam mögött és mikor megéreztem nyelved újre felnyögtem igen kéjesen, csak úgy remegetem egész testembe.* - Főnök... mmm... ahh... *Nagyon buja testem volt, könnyű volt felizgatni. Már majdhogynem könyörgött a testem a farkadért :D.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:45 | Üzenet # 260
Yaoista
- Annyira sexy vagy*vigyorgok már én is nehezen tudtam magam visszafogni de úgy voltam vele, ha már egyszer lefekszem veled akkor igen is elhúzzoma  dolgokat.* - Most megkapod először az ujjaimat*pillantok rád lassa egyet mélyen belédnyomtam rögtön megkeresve a gyönyörpontodat* - Milyen forró vagy*vigyorgok*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:45 | Üzenet # 261
Yaoista
*Ahogy megéreztem ujjad felnyögtem ésmegremegtem. Lehunytam a szemem, hogy csak azt érezzem, ahogy hozzámérsz és simogastz. Már annyira vágytam rád, hogy meg-meg rándult a csípőm és mondhatni én mozogtam az ujjadon, anniyra ki voltam már éhezve rád. Én valóban szerettelek, nem csak mondtam.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:45 | Üzenet # 262
Yaoista
- Te is*mosolyogtam én is simiztelek amikor elaludtál akkor csak jobban mosolyogtam* - Ha mozogni tudnék legszivesebben lefotoználak*mondtam szinte magamnak majd jobban betakartam magunkat még jobban hozzádbújtam viszont én aludni nem tudtam mivel igen csak fájt a testem, de szólni nem akartam mivel olyan jól aludtál na meg tudtam, hogy igyis ki vagy magadra nem akartam, hogy még jobban ki legyél így inkább csak néztelek és simiztelek*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:46 | Üzenet # 263
Yaoista
- Édesem ha ilyeneket csinálsz nem bírom ki vagy pont ezt akarod nem de?? Hiszen az ujjam csak úgy szívod be magadba*vigyorgok még egyet mélyen benyomtam felhajolva a mellbimbódra haraptam finoman* - Ahh kész nem bírom*kihúztam az ujjaim majd visszaülve az ölembe húztalak* - Cicuska csináld magadnak nem tudom mennyire tudsz befogadni de már nem bírom nagyon kivánlak*csókolak meg*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:46 | Üzenet # 264
Yaoista
*Ahogy az öledbehúzol elmosolyodtam és hosszan megcsókoltalak. Lassan farkadrba ültem és teljesen befogadtalak. Mikor megéreztelek, hogy teljesen kitöltesz kéjesen felnyögtem.* - Olyan... nagy... ahhh... *Nyögtem jólesően, de nem mozdultam rögtön, kicsit tekergettem a cspőm és a nyakadba haraptam, hogy izgassalak, na megszokjam méreteid. Mikor már megszoktalak elkezdtem mozogni és kicsit se kíméltem a popsim. Erősen szorítottam farkadra és elég gyorsan is mozogtam. Végig hangosan nyögtem, kicsit se volt szégyenérzetem.* - Szeretlek.. ahhh... Főnök....aaaahhh!... még.... *Mér a nyálam is kicsordult.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:49 | Üzenet # 265
Yaoista
*Mondhatni a filmet átaludtam és mikor felébredve megláttam a pofid, elmosolyodtam.* - Szép vagy.. *zólaltam meg halkan és megcsókoltalak.*- Mennyit aludtam...? *Cirógattam az arcod és a hajad kezdtem babrálni.* - Ahhoz képest, hogy azt mondtad, utálod ha a hajadhoz érnek, tőlem igen csak tetszik... *Vigyorodtam el és a hátadon is végigsimítottam.* - Imádlak...

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:49 | Üzenet # 266
Yaoista
*Hangosan felnyögtem én is amikor benned voltam* - Ahhh de jó szűk vagy*nyögtem de én se mozdultam azt akartam, hogy a lehető legjobban élvezd* - Ahhh igen harapj még*nyögtem oldalra döntöttem a fejem majd amikor mozogni kezdtél én sem fogtam vissza magam a csípődbe markolva mélyen és nagyokat mozogtam benned és igen csak tetszett amit csináltál* - Ahhh ez igen*nyögtem amikor mondtad hogy szeretsz csak lenyaltam a nyálad vadul megcsókoltalak tudtam jól, hogy így van és azt is, hogy fájni fog, hogy ez csak egy egyszeri alkalom de én úgy voltam vele ezt tudod és így jöttél fel velem* - Ahhh nagyon jó benned*nyögtem a füledbe még mélyebbre mentem benned*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:50 | Üzenet # 267
Yaoista
*Amikor felébredtél még jobban elmosolyodtam* - Igen tudom*vigyorgok de nálad ez inkább volt már egy édes mosoly mint a szokásos egos vigyorom* - Hmm úgy az egész filmet, de én se láttam belőle sokat, mert végig néztelek*vallom be picit zavartan a haj babráláson is elmosolyodtam* - Mert ha te csinálod az jó rájöttem meg gondolj bele egészen megváltoztattál vagyis mondjuk úgy meg lettem szeliditve*nevetem fel* - És nem is bánom vagyis veled szemben nem meg lássuk be tőled sokat tanultam*suttogtam* - Én is imádlak pedig az elején tényleg nem birtalak*emlékszem vissza*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:50 | Üzenet # 268
Yaoista
*Ahogy te is mozogni kezdtél még hangosabban nyögtem fel és kérésed teljesítve harapdáltam a nyakad és a vállad. Elég szenvedélyes kis vadmcsak avoltam és a mellkasod és oldalad is karmolásztam szabad kezemmel. Ahogy megragadod csípőm és mgmélyebbre mentél, hátravettem fejem és úgy nyögtem fel.* - Mookyul... ahhh!! *Teljesen kivoltam. Én tényleg azt hittem, hogy ez egy kapcsolat kezdete és teljesen odaadtam magam neked. A tiéd voltam tetőtől talpig. Nem rejtettem el semmit, nem fogtam magam vissza. Ahogy így mozogtál, mégjobban rászorítottam a farkara.* - El.. elfogok.. menni... *Nyögöm és nemsokrará el is élveztem.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:50 | Üzenet # 269
Yaoista
- Ahhh nem baj én sem fogom bírni*nyögtem nem sokkal utánad elélveztem de ez nem volt elég és alig egy - két szuszanás után ismét sexeltünk persze más pózban majd utána bementünk és ott is folytattuk na meg a fürdőben is és végül az egész éjszakát át szeretketük* - Tényleg isteni voltál cica*lihegtem végén az ágyba ahol magamhoz öleltelek* - Remélem azért holnap vagyis ma tudsz dolgozni, ha kell megoldom, mert nem kiméltelek bocsi nem így terveztem csak tényleg nem bírtam neked ellenállni*cirogatalak nem gondotlam bele, hogy ez tényleg olyan volt, mint valaminek a kezdete*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:51 | Üzenet # 270
Yaoista
- Ha ez megnyugtat... én azelején, mikor megismertelek egy kiskanál vízbe bele tudtalak volna fojtani... *Mosolyodtam el kedvesen és lágyan megcsókoltalak.* - Ettél már valamit...? *Cirógattam mega pofid.* - Éh gyomorra nem adhatok fájdalomcsillapítót, pedig gondolom nem ártana... *Néztem rád szomorkásan és magamhoz öleltelek. Tényleg eléggé emésztettem magam, sokkal jobban, mint látszódott.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:51 | Üzenet # 271
Yaoista
- Nem is értem miért*vigyorodtam el és visszonoztam a csókod* - Hát csak pár falatot*motyogtam a kérdésedre pedig csak jobban hozzádbújtam* - Igen jól jönne, de kibirom amugy se vagyok gyógyszerpárti*suttogtam majd rádpillantottam* - Ne legyél szomorú kérlek jó??? Probáljunk mindent elfelejteni. Tudom nem így megy de rossz téged látni*suttogtam én tényleg érted aggódtam*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:52 | Üzenet # 272
Yaoista
*Egy kicsit sem tiltakoztam a folytatás ellen. Annyira élveztem, ahogy kényeztetsz és szeretsz. Egész végig ismételgettem mennyire szeretlek és mikor kifulladtunk hozzádbújva pihiztem. AHogy gondoskodtál rólam, elmosolyodtam.* - MAjd reggel megmondom.. most még korai lenne a válaszom, mert jelen pillanatban úgy érzem hogy meg se tudnék mozdulni... *Tompa fájdalmat éreztem az egész testemben, mégis hihetetlenül boldog voltam. Teljesen hozzádsimultam és a hátad cirógattam. Annyira jól éreztem magam és én tényleg úgy vettem, mintha mi mostmár szeretők volnánk.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:53 | Üzenet # 273
Yaoista
- Jól van, de ha nagyon rosszul lennél, akkor szólj... *Sóhajtottam egyet, ahogy itt agoddalmaskodni kezdesz. Megfogtam a kezed és a tenyeredbe csókoltam.* - Figyelj szépségem.. szerintem éppen az a normális, ha ezek után kicsit magam alatt vagyok, de ne aggódj... hamar túlteszem rajta magam... és most gondolj bele.. nekem se jó téged így látni... *Csókoltalak meg lágyan.* - Ha tehetném, még a fájdalmad is átvenném....

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:53 | Üzenet # 274
Yaoista
- Szólni fogok igérem*bólintok* - Jójó tudom én nem is azért mondtam neked tudod jól mire célzok*suttogtam az ajkaid közé* - Igen tudom jól kicsim, de még ha ez így működne akkor se adnám át a fájdalmat eleget szenvedtél te már*suttogtam úgy voltam vele amit én kaptam semmi a múltadhoz képest* - Na de ne is beszéljünk erről. Figyelj arra gondoltam, ha már jól leszek végre tényleg elmehetnék egy igazi randira, tudod még soha nem voltam és annyira jó lenne elmenni veled*mondom édesen*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:54 | Üzenet # 275
Yaoista
- Oké akkor reggel meglátjuk. Majd az lesz, hogy reggel haza viszlak, ha nem tudsz jönni akkor pihensz viszont ha tudsz jönni akkor meg hívok neked egy taxit. Remélem megérted, hogy semmi kedvem, hogy rólunk pletykáljanak. Szóval örülnék, ha te is tartanád a a pici szád és a éjszaka a mi kis titkunk maradna amit persze soha nem felejtek el*cirogatam meg az arcod én még mindig úgy voltam vele, hogy tudtad ez csak egyszeri alkalom*xd

Keresés: