2025.07.20, Vasárnap, 21:16
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Szerelmi sokszög
szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Résztvevők:

Akihito - Saturo
Rokuro - Mookyul

Dimitri - Lee

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:55 | Üzenet # 276
Yaoista
*Először csak bólogattam, majd lefagytam és nem hittem a fülemnek. Lassan felültem és rádnéztem.* - Te most... miről beszélsz....? *Ebből rájöhettél, hogy én nem egészen úgy gondoltam erre, ahogy te, viszont nekem lassan kezdett leesni a tantusz, csak nem akartam elhinni.* - Mi az, hogy rólunk pletykáljanak... és soha nem felejted el...? *Néztem rád hitetlenkedve és bármit kerestem, hogy megbizonyosodjak róla, hogy csak félreértettem.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:25 | Üzenet # 277
Yaoista
*Elmosolyodtam és magamhoz húztalak mégszorosabban.* - Mit szólnál egy vacsorához...? Aztán elmehetnénk végre moziba is... és aztán feljöhetnél hozzám és nálam aludhatnál... és alvás alatt nem alvást értek... *Vigyorodtam el. Gondoltam, hogy még egy darabig gondba leszünk a szexel, de nem akartam azt hogy félned kelljen tőlem.* - Vaaagy.. nem s tudom... te mit szeretnél..? Ha teljesíthető, teljesítem... *Pusziltalak meg.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:27 | Üzenet # 278
Yaoista
- Mi az hogy miről beszélek??*kérdezek vissza* - Basszus ne mond azt, hogy nem tudtad?? Ohh picsába*morgok és felültem* - Figyelj ez csak egy éjszaka volt azt hittem te is tudod, hiszen elmondtam nem  lehetek veled, de már ellenállni nem tudtam, de ha ezt tudtam volna akkor nem teszem meg. Picsába jól félreértettük egymást*sóhajtok fel* - Probáld megérteni kérlek*mondom komolyabban tényleg nem így akartam*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:28 | Üzenet # 279
Yaoista
*Ahogy ezt előadod, hogy ugyan már csak egy este volt és miegyéb, hát úgy szétépted a szívemet.* - Szemét... *Suttogtam és hozzádvágtam a párnát. Mivel már fürdeni voltunk így csak el akartam tűnni, így elkezdtem kimászni az ágyból, de ahogy felálltam, úgy csuklottam össze. Megtámaszkodva az ágyon felálltam, de megint elestem. Elkezdtek folyni a könnyeim, pedig nagyon nem akartam előtted írni.* - Vigyél haza most... nem akarok itt maradni.... *Mondtam halkan és eltakartam az arcom.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:28 | Üzenet # 280
Yaoista
- Nem így akartam*suttogtam annyira rossz volt látni* - Ne mozogj*jegyzem meg tudtam jól, hogy összeesel* - Rendben elviszlek*odamentem felemeltelek ágyra raktalak odavittem a ruháid letöröltem a könnyeid* - Sajnálom én tényleg nem akartalak bántani lehetem volna egyértelműbb*suttogtam már nekem se volt jó kedvem* - Akkor haza viszlek*otthagytalak elmentem felöltözni majd visszamentem* - Segítsek??*nyújtom a kezem*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:29 | Üzenet # 281
Yaoista
*Azt hagytam még, hogy felrakj a ágyra. Fel is öltöztem, de egyáltalán nem is reagáltam a szavadira. Mikor kérdezted, hogy segíts é kinyújtottada kezed, szimplán elütöttem, de nem szóltam egy szót se. Nagy nehezen felálltam és a falba kapaszkodva kibénáztam inkább, mint hogy elfogadjam a segítséged. A kocsiba ülve is csöndben voltam, majd mikor megérkeztünk, már öveltem is kimagam.* - Nem megyek ma és holnap se dolgozni. *Jelentettem ki és kimásztam a kocsiból, majd bebotorkáltam. Felérve, csak lefeküdtem a kanapéra és zokogni kezdtem.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:29 | Üzenet # 282
Yaoista
- Hmmm jöhet a vacsi meg a mozi is na meg a nálad nem alvás*mosolyodtam el* - Még nem is jártam nálad bár ugye tudod szóval egy darabig most nem fog menni, de ha szeretnéd szóval más hogyan kielégíthetlek*motyogom zavartanxd bennem még nem volt az, hogy félni fogok a sex közben* - Csak egy kérésem van maradj velem és többé ne csalj meg*mondom komolyan*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:30 | Üzenet # 283
Yaoista
*Felsóhajtottam de megértettelek így én se mondtam semmit, persze végig úgy voltam ha kell segítsek még ha nem is akarod, majd amikor közlöd, hogy nem jösz dolgozni csak bólintottam. Tényleg sajnáltam mindent ezt nem így akartam átkoztam is magam, de nem tudtam visszaforditani a dolgokat. Haza mentem, de alig tudtam aludni nem ment ki a fejemből. Másnap mindent elintéztem és a munkával kötöttem le magam úgy voltam vele, ha nem jösz akkor felhívlak majd.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:30 | Üzenet # 284
Yaoista
- Addigra meggyóulsz, ha erre gondoltál... igazából ez inkább csak pár nap.. addig meg úgyse megyünk sehova, amíg meg nem gyógyultál... *Csókoltalak meg. Kéréseden elmosolyodtam és magam alá fordítottalak.* - Hát... még meggondolom...  *Csókoltalak meg hosszan és szenvedélyesen.* - Meggondoltam... soha többé nem fekszek le mással csak veled... mármint amíg együtt vagyunk, de reményeim szerint ez sokáig fog tartani... *Csókoltalak homlokon. Most tényleg komolyan mondtam.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:30 | Üzenet # 285
Yaoista
*Nem is mentem aznap dolgozni,, sőt másnap sem és a telefont se vettem fel, nem érdekeltél. Otthon gubbasztottam és magambafordultam teljesen. Harmadnap viszont már bementem, és a fotózásokon tökéletesen teljesítettem viszont be kellett hozzád mennem. Fapofával léptem be az irodádba és ültem le, még csak közelebb sem mentem, mint eddig.* - Hivatott uram..? *Direkt magáztalak, nagyon belémtapostál és ez látszott a szemem is.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:31 | Üzenet # 286
Yaoista
- Oké*suttogtam az ajkaid közé és visszonoztam a csókot és magamhoz öleltelek* - Ez nagyon jól hangzik és ha rajtam múlik sosem szabadulsz tőlem*mosolyogtam és tényleg bíztam benned, hogy velem maradsz és többé nem csalsz meg*xd

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:31 | Üzenet # 287
Yaoista
*Nem bírtam tovább és a következő nap felhívtalak. Tudtam ma még nem jösz, de tudni akartam, hogy vagy bár egyérttelmű volt és az is, hogy nem veszed fel, így két hívás után nem hívtalak. Másnap pedig jöttél és tökéletes voltál becsültem benned, hogy te az érzelmeidet kint tudod hagyni még ilyenkor is. A munka utána behívtalak és ahogyan beszéltél csak felsóhajtottam.* - Nos először jó hogy itt vagy és jó munkát végeztél. A következő munkákat akarom veled megbeszélni*mondom inkább nem feszegetem a dolgokat egyszer majd megbékélsz*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:37 | Üzenet # 288
Yaoista
*Elmosolyodtam és az egész nap így telt, mondhatni folyton enyelegtűk a hét hátralévő részében is. Mikor már meggyógyultál azért incselkedtem veled, de egyszer sem közeledtem hozzád szexuálisan olyan értelemben, hogy ába akarnálak vinni. Márelkezdtünk dolgozni, mire leszerveztem a randevűnkat, de olyat, mint ami a nagykönyvben meg van írva. ELvittelek egy elég elit étterembe, majd moziba és végül hozzám.* - Remélem jól érezted magad... *Nyitottam az ajtót és engedtelek előre. Én kapásból levettem a zakóm és a nyakkendőm, majd mögéd lépve magamhoz öleltelek.* - Még nem láttalak öltönyben... nagyon jól áll... *Csókoltam a nyakadba.* - Kiemeli az alakod... *Suttogtam a füledbe és belecsókoltam, persze közben már az inged gomboltam. Már elég rég feküdtem le bárkivel is, hiszen az erőszakod volt az egyetlen már lassan két hónapja.* - Megmutassam a hálót...? *Engedtelek el és bevezettelek. Óriási nagy ágyam volt, mondjuk a lakás is hatalmas volt. Megálltam előtted és közrefogva az arcod hosszan megcsókoltalak.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:37 | Üzenet # 289
Yaoista
*Nagyon jól elvoltunk és egyre jobban lettem mind testileg és lelkileg és úgy tűnt, hogy te is. Végül visszamentnk dolgozni ami azért már hiányzott, bár a főnök kissé gyanakodott ránk nem igen vette be a mesédet, de nem kérdezett semmit. A randit nagyon vártam már és minden álomba illő volt annyira jól éreztem magamat, majd amikor felmentünk hozzád már kissé izgultam.* - Az nem kifejezés köszönöm neked ezt az estét*mosolyogtam ahogyan mögém léptél hozzádbújtam* - Ohh köszönöm az est végére már meg is szoktam nagyából*mosolyodom el halkan felnyögtem* - Igen mutasd*suttogtam úgy éreztem magam mint amikor először lefeküdtünk kiváncsi voltam és féltem is* - Szép nagy ágy*motyogom és visszonoztam a csókod kissé remegő ajkakkal*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:37 | Üzenet # 290
Yaoista
*Úggy voltam vele, hogy most egy kicsit nem foglalkozk a félelmeddel, hanem óvatos leszek és agyon foglak csókolgatni, hogy elfelejtsd. Hosszú percekig csak csókoltalak, majd szép lassan kigoboltam az inged és lesimítottam rólad. Ledobtam a sajátom is és magamhoz öleltelek. Persze végig csókoltalakés gyöngéd voltam. Eldöntöttelek az ágyon s megszabadítottalak minden ruhádtól, meg magamat is. Nagyon sokááig csak csókolgattalak és simogattalak. Alig szakadtam el ajkaidtól, legfeljebb annyi időre, hogy a nyakad is kényeztessem kicsit.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:38 | Üzenet # 291
Yaoista
*Egyre jobban ellazultam a csók közben és végig szorosan bújtam hozzád. Nagyon jól estek a csókjaid és az érintéseid igazából már nagyon vágytam rád és hiányzott ez a érzés, de a félelem még is ott volt bennem, de nem akartam, hogy ez elrontsa a dolgokat* - Még mindig nagyon tetszik a tested*suttogtam az ajkaid közé és persze én is simogatalak ott ahol értelek kivéve a büszkeségedet*xd

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:38 | Üzenet # 292
Yaoista
*ELmosolyodtam kijelentéseden.* - Édes vagy... *Csókoltalak meg újra, majd kicsit leljebbcsúszva mellkasodnak szenteltem több figyelmet, majd a hasadnak. Néha finoman megharaptalak, de egy átalán nem durvultam, sőt olyan gyöngéden bántam veled, mint még soha. Farkad direkt kikerülve végigcsókoltam belsőcombod is és csak aztán vettelek kezelésbe. Végignyaltam farkadon, majd a makkot nyalogattam csak elég sokáig, végül a számba véve szopni kezdtelek egészen addig, míg el nem élveztél, akkor fölédmagasodtam, pont úgy, mint mikor bántottalak.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:39 | Üzenet # 293
Yaoista
*Ahogyan tovább kényesztettél egyre jobban engedtem el magam főleg amikor már a farkamra tértél át kéjesen nyögdécseltem és egyre keményebben lettem. Tényleg nagyon gyengéd voltál és pont erre volt szükségem és nem is kellett sok, hogy elélvezzek. Úgy gondoltam vele minden rendben lesz most már de amikor fölémmagaslodtál akkor hirtelen összehúztam magam védekezően és remegni kezdtem. Nem akartam ezt tenni veled, de a helyzet olyan volt mint akkor, de fel se fogtam mit tettem*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:39 | Üzenet # 294
Yaoista
*Ahogy magyarázol, egyáltalán nem figyeltem rád. Piszkáltam a kezem, a hajam, mindent csináltam, de rád se néztem. Mikor elhallgattál csak rádnéztem.* - Mehetek? *Kérdeztem hidegen. A szememben, mondhatni jéghegyek úszkáltak.* - Ezt análkülis tudom, hogy idehívott volna... *Közöltem és felállve kiindultam az irdoádból.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:40 | Üzenet # 295
Yaoista
*Ahogy összehúzódtál, összeszorult a sívem és magamhoz öleltelek.* - Sajnálom... annira sajnálom... *Puszilgattalak és elhúzva a kezed újra megcsókoltalak.* - Nem akarlak bántani.... *Simítottam végig az arcodon.* - Soha többé.. *Csókoltalak meg hosszan és szenvedélyesen.* - Engedd, hogy szeresselek... hogy bebizonyítsam... *Suttogtam. Nem is a szex miatt akartam, inkább csak a bizalmad akartam visszaszerezni.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:40 | Üzenet # 296
Yaoista
*Nem igen tetszett a helyzet, de hát nem volt mit tenni* - Hát jó akkor máskor nem szólok neked nekem mindegy*Vontam meg a vállam és intéztem tovább a dolgokat. A következő napokban nem változott a helyzet és a köszönésen kívül nem beszéltünk többet. Rossz volt de nem tudtam mit tenni na meg legalább így talán végre elfogsz felejteni. Szerencsére Akihito is visszajött és úgy tűnt minden rendben van vele, de hát kitudja meddig így mint mindig vele voltam a legtöbbetxd, Egyik fotózásodon viszont ott voltam, mert a megrendelő ragaszkodott hozzá és én mondtam most végig hogy mit csinálj*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:41 | Üzenet # 297
Yaoista
*Nem örültem neki, hogy te dirigálsz, de mint mindig, most is kifogástalanul tljesítettem, de úgy döntöttem, hogyhamár itt vagy, akkor azért is felbosszantalak, ha más miatt nem hát a büszkeséged miatt. Ott volt egy helyes srác, a fényképész rokona és vele flörtölgettem és kacérkodtam szünetbe. Látszott rajta, hogy megvan értem veszve. Csak úgy kellettem magam neki és nem is kellett sokáig, már a telefonszámom írta és megbeszéltük, hogy találkozunk. ez igazából csak bosszú volt, mert én ugyan úgy szerettelek, de nagyon fájt, hogy ezt megjátszottad velem. A srác az el is ment és miután végeztünk a fotózással én elmentem az öltözbe és a srác már ott várt, és máris egymásnak estünk. Bárki, aki arra járt, láthatott minket :D.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:41 | Üzenet # 298
Yaoista
*Persze feltűnt a dolog, hogy elkacérkodtok és zavart is persze ez nem látszodott na meg a te dolgod volt. A munka után én pont arra mentem és amikor megláttalak titeket igen ridegen pillantottam rád* - Ez egy munkahely remélem világos voltam szóval húzás szobára*vágom hozzád és tovább mentem féltékenyebb voltam mint hittem na meg úgy voltam vele, hogy igen hamar túlléptél rajtam és ezt akartam de meglepett, hogy máris az nem jutott eszembe, hogy direkt teszed*xd

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:41 | Üzenet # 299
Yaoista
*AHogy arra jössz, hog ez egy munkahely, csak beintettem neked és folytattuk. Nem érdekeltél, de örültem, hogy a célom elértem és féltékennyé tettelek. Miután végeztünk, csak úgy faképnél hagytam a srácot. Ezt még párszor eljátzottam, de persze mindig direkt olyan helyre mentem, ahol ránktalálhatsz. egyszer nagyon görény voltam és behúztam egy srácot az irodádba és ott kavartunk igen csak hevesen. Azért dugni nem dugtunk, de a srác már mindenhol taperolt.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:42 | Üzenet # 300
Yaoista
*Igen csak kezdtél felhúzni, ahogyan folytattad a dolgokat na meg utána se álltál le, viszont nem mondtam neked semmit, mert ugyis szartál rá, de igen csak csalódtam benned. Rád se ismertem, viszont amikor egyik nap az irodámba találtalak na akkor túllőttél mindenen* - Mégis mi a faszt csináltok az irodámba??*üvöltök rátok egy laza mozdulattal elrántottam a csávót*- Ha most nem takarodsz el akkor kidobatlak világos??*üvöltök rá persze lelépett majd rádpillantottam* - Tudod leszarom kivel baszol, de megismétlem ez egy munkahely ez pedig a kibaszott irodám világos?? Ide alapból az engedélyem nélkül be se jöhetnél erre ezt teszed?? Most ezzel a húzásoddal nagyon messzire mentél és még egy ilyen és következményei lesznek*vágom hozzád halálosan komolyan* - És most takarodj innét látni sem akarlak*üvöltök rád nagyon felhúztál ez nem féltékenység volt most hanem mert igen csak megsértetél most*

Keresés: