2025.07.20, Vasárnap, 20:51
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Szerelmi sokszög
szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Résztvevők:

Akihito - Saturo
Rokuro - Mookyul

Dimitri - Lee

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:42 | Üzenet # 301
Yaoista
*Amikor magadhoz öleltél és bocsánatot kértél akkor estek le a dolgok* - Én sajnálom én nem akartam*suttogom az ajkaid közé* - Én tudom nagyon jól csak nem tudom miért van ez, de tudom nem bántanál többé*suttogtam és tényleg őszinte voltam de sajnos attól még nem sikerült feldolgoznom a dolgokat* - Engedem édesem mondom, hogy te ne haragudj nem akartam elrontani*suttogtam most én csókoltalak meg* - Szeretlek*suttogtam még jobban hozzádbújtam*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:43 | Üzenet # 302
Yaoista
*Ahogy ránk üvöltesz meg se lepődtem, na de amit utána mondtál, hogy nem érdekel, kivel vagyok, az nagyon fájt és csak lehajtottam a fejem és ökölbe szorítottam a kezem. Persze igazat adtam abban, hogy tényleg messzire mentem, de valamiért reméltem, hogy majd valami mást mondasz. Ahogy rám üvöltesz, hogy takarodjak, nem is kellett több és elhúztam melletted.* - Akkora egy szemét idióta vagy, hogy az már nem igaz... *Direkt úgy mondtam, hogy halld és be is csaptam magam mögött az ajtót. Aznap még volt egy fotótzásom, de valamiért nagyon nem ment. Túl zaklatott voltam most ilyen képekhez, így inkább halasztottak. Sűrűn elnézést kértem és félrevonultam. Ez volt az első, hogy gond volt velem, ezért elnézték, de tudtam, hogy össze kell magam szednem. Felszóltak neked is, hogy nem tudnak velem mit kezdeni, és mikorra tudnánk áttenni.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:44 | Üzenet # 303
Yaoista
- ez nem a te hibád, ne legyél buta... *Puszilgattalak világba.* - Én is téged... ha rosszul érzed magad szólj... akármikor abbahagyom... *Csókoltalak meg és lesimítva farkadra újra izgalomba hoztalak, de közben végig csókoltalak. Benyultam a fiókba egy kis sikosítóért, gondoltam, hogy most szükség lesz rá mindenféleképpen. Leljebbcsúsztem és egy kis sikosítót téve a kezemre gyöngéden belédtoltam egy ujja, de már rögtön gyönyörpontod izgattam. Nagyon elhúztam az előkészítést és addig csináltam, míg nem nagyon nedves és elég tág nem lettél, nem akartam, hogy rosszul érezd magad. Elhelyezkedtem és végigsimítottam combodon.* - Beteszem... *Suttogtam, hogy fel tudj készülni, és bejáratodhoz illesztettem a farkam.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:45 | Üzenet # 304
Yaoista
*Nem mondtam neked semmit viszont megint ez a tekintet amit nagyon rossz volt látni. Kezdett leesni, hogy miért is teszed ezeket a dolgokat. Nem tudtam továbbra se mit tehetnék, de nem akartam, hogy tönkremenj. Másnap meg se lepődtem a fotózás miatt valahogy vártam erre. Lementem és mindent elintéztem majd kiküldtem mindenkit és leültem melléd* - Nézd Rokuro ez így nem mehet tovább. Nem érek ennyit, hogy így viselkedjél érted??*mondom és most nem azon volt a hangsúly, hogy nem jött össze a fotózás, hanem az, hogy kavarsz összevissza*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:45 | Üzenet # 305
Yaoista
*AHogy leültél mellém és megjegyzed, hogy nem érsz ennyit, dühösen rádnéztem.* - Nekem érsz! Had döntsem el én, hogy mennyire vagy nekem fontos... *Fordítottam el a tekintetem.* - egyéként meg ahogy viselkedtél... féltékeny vagy, de mégse engedsz.... miért.., Ne gyere nekem azzal, hogy jajj fiatal vagy meg ilyenek, mert bezzeg megdugni megtudtál, mikor tudtad, hogy én hogyan érzek... *Néztem rád.* - Gyűlölnöm kéne, de nem tudlak...

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:46 | Üzenet # 306
Yaoista
- Oké*bólintok halkan felnyögtem ismét na meg ismét probáltam lazítani majd amikor a sikosítot megláttam nagyott nyelek és az ujjadra fájdalmasan felnyögtem na meg meg is remegtem de amint a gyönyörpontomat elérted azt igen is élveztem és mivel igen sokáig elhúztad minden értelemben sikerült ellazulnom vagyis legalább azt hittem* - Oké*bólintok viszont amikor elkezdtél belémhatolni hirtelen csak azt láttam magam előtt amikor megerőszakoltál* - Neeee*üvöltök fel és meg is ütöttelek de akkor már kapcsoltam is* - Istenem Saturo kérlek ne haragudj.... én nem akartam, de nem megy ez még nem*mondom kétségbeesve és én magam hibáztattam*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:47 | Üzenet # 307
Yaoista
*Amikor rámförmedsz picit elmosolyodtam hiányzott a makacsságod* - Figyelj ebbe ne menjünk bele többször. Bevallom az voltam vagyis vagyok de még inkább bosszant a dolog szóval kérlek ne idegelj már te is feleslegesen és amugy is magaddal se tedd, mert akkor úgy mondom te ennél többet érsz. Nézd nem brtam neked ellenállni, de tényleg azt hittem veszed a dolgokat. Nem akartalak téged bántani még ha nem is hiszed el*suttogtam majd az arcodra akartam simitani de nem tettem* - Igen sokkal jobb lenne mert megérdemelném ez igaz. Lehet jobb lenne ha picit otthon pihennél.

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:48 | Üzenet # 308
Yaoista
*Ahogy felüvöltesz azonnal elhúztam és az ütésre se reagálta, de ahogy kétségbe estél, gyorsaa magamhoz öleltelek.* - Shhh.... Nincs semmi baj édesem... ez nem a te hibád... ez azén hibán.. gondolhattam volna... *Gyöngéden megcsókoltalak.* - Ez nem a te hibád tényleg... és nincs semmi baj... *Puszilgattalak, hogy megnyugodj.* - Nekem ez is elég, a hozzádérhetek... vissza kell nyernem a bizalmad... félsz és ez normális, ezért ne aggódj, rendben...? Mi lenne, ha egy darabi, amíg nem érzed késznek magad csak kényeztetnénk egymást...? Nekem most nem az a fontos, hogy magamhoz ölelhetlek és érezhetlek... Szeretlek Alihito... mindennél jobban.... *Csókoltalak meg és elfeküdtem veled.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:49 | Üzenet # 309
Yaoista
*Csak lehajtottam a fejem, hogy azt hitted veszem a lapot, most aztán mégkevesebbenk éreztem magam a szemedben, hiszen valamiért olyan érzés volt bennem, hogy egy lettem a sok közül. Ahogy azt mondod, hogy haza kéne mennem pihenni, felkaptam a fejem. Percekig néztelek, majd odahajolva adtam egy csókot, de még nem is volt az az igazi csók, inkább csak egy puszi.* - Én akkor is szeretlek... akármennyire vagy idióta és szemét... nem tudlak utálni érte...  *Álltam fel és kiindultam a temerből.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:49 | Üzenet # 310
Yaoista
*Rögtön hozzádbújtam* - De az enyém*suttogom de szép lassan sikerült megnyugtatnod* - Akkor jó és benne vagyok az jól hangzik*suttogtam annnyira jó volt hogy ilyen megértő voltál és reméltem ezzel tényleg nem okozok gondot főleg nem hibáztatod magad jobban* - Én is szeretlek nagyon és amugy én tényleg boldog vagyok nagyon*suttogtam az ajkaid közé és így volt és reméltem minden hamar rendbe fog jönni* - Szeretnéd ha most csinálnék valamit??*pillantok rád bár most ott voltam, hogy inkább csak bújnék, de legalább ennyit akartam neked adni*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:50 | Üzenet # 311
Yaoista
*Amikor megcsókoltál igen meglepett és reagálni se tudtam rá viszont nem hagytam, hogy kimenj és elkapam a kezed* - Szépségem nem akarok veled rosszban lenni tudom nagyon elcsesztem a dolgokat, de legalább annyit tegyél meg, hogy vigyázzol magadra oké??*kérdezlek kedvesen és a homlokodra adtam egy csókot* - Aggódom érted de tényleg*mondtam komolyan*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:50 | Üzenet # 312
Yaoista
*Kérdéseden elmosolyodtam és megcsókoltalak.* - Nem kell semmi... Csak pihenjünk, rendben..? *Szépen elfeküdtem veled és magunrahúztam a takarót. Adtam eg puszit és finoman cirógattalak.  Egész éjszaka hozzád sem értem, majd szépen megreggeliztünk, hazavittelek, munka miegymás. Attól kezdve soha nem közeledtem feléd úgy, hogy be is tegyem, mondhatni a feneked elkerültem. Vgig hűséges maradtam és abból sem csináltam cirkuszt, ha te épp nem akartad, vagy csak engem nem akartál kényeztetni. Türelmes voltam és kivártam, de így folyton azzal szembesültem, hogy mit tettem. Látszólag minden rendben volt, de bezárkóztam. A főnöknek persze gyanús volt, hogy valami nem oké velem, mert kezdtem úgy viselkedni, mint a tűz után. Pár hétre rá elvittelek dolgozni és veled voltam egész délelőtt. Délután megkerestem a főnököt, hogy vennék ki szabadságot, jó pár hétre mert el akarok utazni. Neked persze nem szóltam, sőt csak a főnöknek mondtam, így leléptem.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:51 | Üzenet # 313
Yaoista
*Kicsit szúrósan néztem rád és ahogy homlokon csókolsz eltoltalak.* - Ne legyél velem kedves.... *Suttogtam.* - Semmi közöd hozzá, hogy mit csinálok.... azzal vagyok, akivel akarok... Te akartad így, hogy hagylaka, nem...? Akkor meg ne mondj ilyeneket... *Húzódtam el és elhúztam a csíkot. A munkában továbbra is igyekeztem teljesíteni és minden flottul ment viszont a munkán kívül kerültelek és folytattam az eszetlen szexet is, addig se rád gondoltam. Vagyis hát de, mert mindig téged képzeletelek el a partnerem helyére és persze egyikük sem ért fel hozzád. Fele annyira nem élveztem veled.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:51 | Üzenet # 314
Yaoista
- Oké*Mosolyogtam annyira jó volt így veled. Én azt hittem minden rendben van hiszen nagyon jól szinészkedtél. Persze azért én is kielégítettelek csak hát a sexig nem jutottunk el persze vágytam rá, de tudtam nem fog menni így nem bántam, hogy nem is probálkoztál, mert akkor az lett volna mint múltkor, de azért reméltem már hamarosan menni fog minden. Ezek leszámítva én nagyon boldog voltam így amikor megtudtam, hogy leléptél hát nem értettem semmit. A főnök mondta el a dolgokat én meg fel sem akartam fogni. Rögtön elrohantam hozzád és verni kezdtem az ajtód de hiába majd hívtalak is de hát annak se volt értelme. Nem értettem miért hagytál el ráadásul szónélkül főleg, hogy most minden rendben volt és jó fiú voltam így csak az a magyarázat maradt, hogy a sex miatt na meg te még mindig ki vagy viszont nekem akkor se volt ez magyarázat. Cserben hagytál és ismét fájdalmat okoztál talán mos a legnagyobbat. Nem érdekelt a munka se semmi. Bezárkoztam a szobámba és teljesen depibe estem.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:52 | Üzenet # 315
Yaoista
- Ahogy akarod*sóhajtok fel* - Igaz semmi közöm, de ahhoz igen mit teszel az irodában*Mondom komolyabban, de hát te leszartad ugye és folytattad a dolgokat és igaz a munkád jó volt, de az a viselkedés amit csináltál már nagyon idegesített és már az se érdekelt, hogy miattam teszed nekem ez nagyon sok volt már és kezdtél az agyamra menni nem is kicsit, de nem kerestelek téged sőt hozzád se szóltam csak annyit amennyit kellett. Naivan gondoltam nem lesz ennél rossszabb, de akkor jöttek Satoruék. Igaz Akihito ismét nagyon jól dolgozott és boldog volt, de Satorut már régota ismerem tudtam baj van és igazam is lett. Nem kérdeztem semmit elengedtem tudtam mást nem tehetek. Akihito persze jogosan nagyon kikészült. Kaptam hozzá kulcsot így minden nap eljártam hozzá hiszen aggódtam érte és most nem a munka volt a legfontosabb mindent átszerveztem. Leginkább attól féltem teljesen magába zuhan már jó úton volt. Persze nem igen örült nekem na meg kérdezett hova ment Satoru de megmondtam nem tudom de azt is elmondtam nagyon ki volt még ha nem is látszott. Nem kérdeztem semmit tőle csak ott voltam vele, hogy legalább egyen és ránézzek. Nem is beszélt hozzám persze nagyon sajnáltam az is jobb lett volna, ha a botrányokat csinálja. Persze te is hallottál róla, hogy napok óta hozzá rájuk.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:53 | Üzenet # 316
Yaoista
*Eléggé kiakadtam, hogy emberszámba se veszel, így mégmélyebbre sülyedtem. Nagyon kivoltam és elegem volt belőled, meg az egészből. Mikor meghallottam, hogy Sautor lelépett és te Akihitohoz járkálsz, az még inkább roszul esett és aznap megint nem ment a fotózás. Egyszerűen kitört belőlem a zokogás és mindent otthagytam. Annyira fájt, hogy mindenki fontosabb neked, mint én, az meg különösen rosszul esett, hogy pont Akihito. Én ebből kapásból azt vágtam le persze, hogy te összejöttél vele, hiszen itt volt a remek alkalom. Miután összeszedtem magam visszamentem és már azért is jobb akartam lenni. Kezdett egyre jobban kikészíteni, hogy folyton nála voltál, miközben tudtam, hogy egy idősök vagyunk és bezzeg rám folyton ez volt a kifogás. Mikor tudtam, hogy itt vagy, de nem az irodádba belógtam és elloptam a kulcsod, majd elmentem akihitohoz. Nagyon dühös voltam rá. Elmentem hozzá és bementem.* - Mit sajnáltatod itt magad...!? *Bukott ki belőlem.* - Egyfolytában jajj szegény te... mindenki más miattad szív folyton... meg ki vagy te, hogy csak kinyitod a szád és máris mindenki ott van...? *Borultam ki, legszívesebben belefolytottam volna egy kanál vízbe :D*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:53 | Üzenet # 317
Yaoista
*Nagyon kivoltam főleg, hogy a főnök se tudott semmit. Jól esett, hogy jött hozzám, de persze ő nem te voltál na meg nem éppen beszéltem vele, de azért kedvéért ettem pár falatot, de mégis nagyon magányos voltam és vártam vissza rád vagy legalább hívj fel és mond azt, hogy ennyi, de ne csak így szó nélkül, mert ez volt a legrosszabb. Szörnyű állapotban voltam alig tudtam aludni és semmi életkedvem nem volt. Amikor egyik nap beállított Rokuro igen meglepett és más esetben beszóltam volna igen csak, de most arra se volt erőm* - Nem tudsz te semmit és ha csak ennyit akartál akkor el is mehetsz*suttogtam és továbbra is ajtót bámultam és a telomat szorongattam miattad hátha hívsz vagy betoppansz*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:54 | Üzenet # 318
Yaoista
*Ahogy láttam ezt a reakciót, ledöbbentem és valahogy megsajnáltalak. Odamentem hozzád és odahúzva egy széket leültem melléd. Láttam mennyire kész vagy és úgy le vagy amortizálódva.* - Ér ennyit, hogy félredobj érte mindent..?*Kérdeztem kedvesen.* - Dühösnek kéne lennem rád, de nem tudok, mert itt ülsz bedepressziózva... legalább szólj vissz, hogy kitombolhassam magam... miattad folyton itt a főnök.... *Mérgelődtem magamban.* - Szedd már össze magad...

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:54 | Üzenet # 319
Yaoista
- Mit érdekel téged?? Amugy is minek vagy eddig nem is beszéltünk egy hellon kívül semmit szóval menj el*mondom de még mindig nem emeltem fel a hangom* - Nem én hívom ide a főnököt ő jön magától bármit is mondok nem érdekli is itt van szóval ezt vele beszéld meg ne velem*mondom nem esett le még hogy mit is érzel a főnök iránt* - Amugy meg semmit se tudsz, hogy mit érzek és mi van velem na meg a véleményed se érdekel szóval csak szépen menj el...

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:54 | Üzenet # 320
Yaoista
*Ahogy beszlsz kedzem magam felhúzni, főleg ott, hogy a főnök magától jár ide.* - Persze... nem érdekel mi...? *Állok föl dühösen.* - Mindig veled... itt vagy a munkahelyen, mindegy... Folyton csak veled van elfoglalva, amikor csak egy hisztis ribanc vagy...! *Kiabáltam veled.* - Csak úgy nem tőltené veled az idejét, nem csodálkoznék, ha Sautor azért ment volna el, mert itt kavarsz a háta mögött! *Bukott ki belőlem.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:55 | Üzenet # 321
Yaoista
- Fogd be*remegek meg már a ribancnál igen csak kezdtél felhúzni majd amikor még Satorut is belekevered na ott elszakadt minden és pofon vágtalak* - Fogd már be azt a mocskos pofád!! Nem tudom mi a szar van köztetek de nem is érdekel, de köztünk nincsen semmi fogd már fel!!! Szóval tényleg húzz innét a picsába van elég bajom nélküled is*üvöltök rád már a sírás kerülgetett arra amit Satorura mondtál na igen labilis voltam*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:56 | Üzenet # 322
Yaoista
*Ahogy pofon ütsz, na attól én is csak idegesebb lettem. Én is visszaütöttem és felpofoztalak.* - Akkor mégis miért van itt folyton...!? Mivel vagy jobb nálam, hogy minden idejét neked szenteli...? Téged miért szeret...? *Nekem elkezdtek folyni a könnyeim, nem voltam egy zárkózott típus * - Naphosszat sajnáltatod magad és itt vagy, nem csinálsz semmit, mégis szívesebben van veled..! Nem érdemled meg.... *Potyogtak a könnyeim és ellökve kiindultam a házból.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:57 | Üzenet # 323
Yaoista
*Amikor visszaütsz felsziszenek totál nem értettem semmitxd* - Honnét tudjam basszus kérdezd meg őt!! Most meg minek sírsz bassza meg??*kezdek egyre jobban kiakadnixd* - Nem sajnáltatom nem kérte senki se, hogy nézze és azt se, hogy ide gyere*üvöltök utánad* - De akkor megmondom, hogy ne jöjjön többé ide nekem ő nem kell így megfelel???*morgok mert pont ez hiányzott még nekem, hogy te is nekem ugorj amikor tényleg nem csináltam semmit*xd 

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:57 | Üzenet # 324
Yaoista
Ahogy utánam kiabálsz, hogy neked nem kell, megtorpantam és felédfordultam.* - TÉnyleg nincs veled...? Tényleg nincs köztetek semi...? *Kérdeztem már normálisan és megtöröltem a szemem. Mostmár elhittem.* - Sajnálom... sajnálom... én csak... egy idióta vagyok.... *Suttogtam és magam elé bámultam, mintha ott se lennék. Rosszabb volt így, hogy nem tudlak okolni, mert így egyre inkább azt éreztem, hogy valóban egyszerűen csak nem kellek neki és nem tart semmire a főnök.* - És igazam se volt... csak rossz volt, hogy mindig itt van és nem érdekli, hogy velem mi van... *Szomorodtam el. Visszamentem hozzád és kezetnyújtottam.* - Béke..?

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:57 | Üzenet # 325
Yaoista
- Ezt magyarázzom ő csak a főnök nem több*mondom tök komolyan majd amikor ismét váltasz hát igen furcsán kezdelek méregetnixd* - Figyelj én most komolyan nem vágom a dolgokat vagyis csak sejtem, de köztünk semmi nincs idejön belém erőszakol némi kaját és ennyi*sóhajtok fel majd a kezed megfogom* - Igen bék hát komolyan ez aztán szép bemutatkozás volt*mosolyodom el picit majd elengedem a kezem* - Amugy meg gondolom Satoru küldte, hogy figyeljen rám, hogy ne tegyek semmit*suttogtam és leültem* - Szóval szerelmes vagy belé??

Keresés: