Szerelmi sokszög
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Résztvevők:
Akihito - Saturo Rokuro - Mookyul Dimitri - Lee
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:58 | Üzenet # 326 |
 Yaoista
| *Kicsit elszégyeltem magam a bemutatkozásra, de ahogy nekem szegezed a kérdést, elvörösödtem. Leültem egy székre és az asztalon könyökölve támaszottam meg a homlokom.* - Nagyon... csak... nem tudom minek... *Sóhajtottam egyet.* - Sajnálom, hogy azokat mondtam.... én tényleg azt hittem, hogy "vígasztal" *mintáztam is a macskakörmöt.* - De igazad lehet... csak már beképzelek mindent... *Hallgattam el.* - És te...? Naphosszat itt ülsz és várod...? *Kérdeztem, de tényleg érdekelet, sajnáltalak. Valahogy ez nagyobb szívásnak tűnt, mint ami velem van.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:58 | Üzenet # 327 |
 Yaoista
| - Hát le sem tagadhatod*jegyzem meg* - Mindegy forditott helyzetbe szerintem én is ezt csináltam volna legalább nem csak én vagyok forró fejű*mosolygok és fura volt így beszélni mivel nem igen szoktam az emberekkelxd* - De hidd el rám nem tekint ugy ahogyan gondoltad inkább mint az öccsére vagy mint egy modellre akivel sok baj van*kuncogok de a kérdésedtől elszomorodtam* - Butaság mi??? Csak szónélkül lelépett a főnöktől tudtam meg ő még csak egy baszott üzentet se tudott hagyni pedig azt hittem végre boldogak lehetünk annyi rossz dolgon mentünk keresztül erre itt hagyott*suttogtam nem is értettem miért mondom ezeket el*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:59 | Üzenet # 328 |
 Yaoista
| - Még így is több figyelmet érdemelsz ki tőle,mint én... *Szomorodtam el én is. Ahogy hallom amit mondasz, tényleg megsajnáltalak.* - Seggfej mind a kettő... *Néztelek egy darabig majd felálltam és határozottan rádszóltam.* - Elmegyünk valahova! Nem ülhetsz itt örökre! ÉS én addig sem arra a baromra gondolok... és nem csinálok miatta hülyeséget... vagy csak... nem tudom... *Sóhajtottam fel.* - Nem is vagy olyan szörnyű, mint képzeltem... tudod az ügynökségnél mindenki csak panaszkodik rád, de most nem tűnsz olyan borzalmasnak... maradhatok..? Nem is kell, hogy elmenjünk.. csak... *Ültem vissza.* - Nem akarok egyedül lenni a sok buta gondolatommal, amik közül sok ide vezetett... *Magyaráztam.* - Nem is tudom, minek beszélek ennyit... *Dörzsöltem meg a fejem.* - Meg persze... előbb-utóbb jönni fog a főnök, mert elloptam tőle a kulcsokat. *Mosolyodtam el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:59 | Üzenet # 329 |
 Yaoista
| - Hát ebben egyetértünk*bólintok a seggfejre viszont megint csak furcsán nézzek rád* - Hát nem tudom nincs sok kedvem*suttogom* - Ohhh hát igen meg van a hírem, de mondjuk ugy, hogy Satoru jó hatással volt rám*sóhajtok fel hiszen tényleg így volt azért meg voltak még a kitöréseim*xd - D azért köszi én rólad csak jó hallottam még a főnöktől is*jegyzem meg* - Amugy végülis itt maradhatsz nem a legjobb egyedül na meg ismerem a buta gondolatokat*sóhajtok fel a kulcs lopáson felnevettem* - Tuti kiakad olyan könnyen feltudja magát húzni nem?? Olyan vicces tud lenni*nevetek fel* - De akkor ő tudja mit érzel??*kérdezem kiváncsian*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 23:59 | Üzenet # 330 |
 Yaoista
| - Hát igen... nekem pedig különös érzékem van a bosszantására. *Mosolyodtam el. Kérdésedre megint elszomorodtam.* - Tudja... már régóta.. csk mindig leszer, hogy fiatal vagyok, meg hogy ott dolgozok meg hasonló szövegek... de tudod arra jó voltam, hogy egyszer lefeküdjön velem... akkor úgy éreztem, hogy mostmár minden sínen van aztán közli, hogy bocsi, egyéjszakás kaland voltál, de azért ne haragudj rendben...? Kicsit kiborultam rá... és.. a legrosszabb, hogy tudom, hgy érez valamit, de mégsem akar... ezért lettem dühös, mert hogy egy helyen is dolgozol vele te is meg ugyan annyi idősek vagyunk, érted és.... *Nem folytattam csak megvakartam a fejem, tény volt, hogy így kötöttem ki itt.* - Végülis mindegy... mert ezek szerint tényleg nem kellek neki... csak egyszerűen... *Sóhajtottam, nagyon magam alatt voltam a főnök miatt.* - komolyan mondom.. meg se érdemlik, hogy az ember ennyit strapálja magát értük... Pontosan tudja mennyire szeretem... mégse vesz komolyan.... *Szívem szerint sírvafakadtam volna, de azért mégse neked akartam sírni. * Tényleg ne haragudj, hogy ennyit fecsegek... csak... nincs senki, akivel ezeket megbeszélhetem vagy valami....
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 00:00 | Üzenet # 331 |
 Yaoista
| - Az nekem is menni szokott*mosolyodom el majd végighallgattlak és igen ledöbbenten* - Hát ez elég undoritó húzás volt pasik*morgok* - Nem csodálom, hogy ki vagy és félreértetted a dolgokat* - Amugy semmi baj jó néha megosztani mással a gondokat még ha az egy idegen is nem de??*kérdeztem kedvesen majd átültem az ágyamra* - Tudod ha nem lett volna nekem Satoru akkor most nem értenélek meg sőt biztos leüvöltöttem volna a fejed, hogy mégis minek estél nekem jobban mint tettem. Ő megtanított szeretni és azt is megmutatta, hogy milyen ha szeretnek, annyira boldog voltam mellette mint még soha, de éppen annyit szenvedem is. Nem volt zökkenőmentes a kapcsolatunk, de ha akkor nem fekszem le azzal az alakkal és nem erőszakolt volna meg Satoru akkor nem itt tartanák*mondom egyre halkabban már nem bírtam magamban tartani* - Erre most itt hagyott egyedül és nem értem miért, de annyira hiányzik, hogy azt nem bírom elviselni*suttogtam és a végén nem bírtam és elsírtam magam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 00:00 | Üzenet # 332 |
 Yaoista
| *Kicsit ledöbbenve néztem rád, ott a megerőszakolós résznél.* - Megerőszakolt és te mégis vele vagy...? Tényleg nagyon szeretheted... *AHogy kibököd és elsírod magad odaültem melléd és kedvesen megsimogattam a hátad.* - Vissza fog jönni, biztos vagyok be... majd ha jön Mookyul, kifagatjuk... kettőnket már nem tud azzal leszerelni, hogy nem tud semmit... Meg látod.... rádküldte a főnököt, hogy vigyázzon rád... miért tenné, ha elhagyott volna és nem jönne vissza...? Annak semmi értelme se lenne... a híre alapján nem az a fajta, aki megbánja a kalandjait... *Próbáltalak vígasztalni.* - És mondom... én biztos vagyok be, hiszen itt vagy neki te... Egyszerető, aki mindig várja vissza, szóval ne aggódj... Ő nem olyan, mint ez a barom.... *néztem kicsit bnatosan.* - Komolyan mondom... olyanok vagyunk, mint a lányok... a fiúk miatt sírunk... *Nevettem el magam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 00:00 | Üzenet # 333 |
 Yaoista
| - Mert mert..... nem akarta...... mindent elmondott*dadogtam el ahogyan odajöttél hozzádbújtam pedig nem voltam az a fajta csak Satoruhoz voltam mégis Rokuro más volt* - Tényleg így gondolod?? De de..... akkor miért.... hagyott itt??*kérdeztem zokogva még mindig de nagyon reméltem, hogy igazad van bár attól még, ha visszajönne se lenne minden az igazi* - Hát kb*nevetek fel picit* - Tudod örülök, hogy idejöttél*mondtam édesen*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 00:01 | Üzenet # 334 |
 Yaoista
| - Ezt majd tőle kell számonkérned, ha visszajött... gondolatolvasó nem vagyok. *Magyaráztam és tényleg nagyon sajnáltalak. AHogy felnevettél elmosolyodtam és nagyon jól esett amit mondtál.* - Mostmár én is örülök... Pedig úgy jöttem ide, hogy kikaparom a szemed... *Kuncogtam.* - Féltékeny tudok lenni... remélem egyszer elfogad.... annyira jó lenne vele együtt lenni... *Sóhajtottam fel.* - Végülis mindegy... biztos nem vagyok neki elég szép... mindig gyönyörű emberekkel veszi körül magát, én eléggé kilógnék a sorból... *Nem igazán voltam vele tisztába, hogy is nézek ki másokhoz képest.* - Nem kérsz egy teát vagy valamit...?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 00:01 | Üzenet # 335 |
 Yaoista
| - Remélem lesz rá esetem*szipogtam* - Hát jó, hogy nem tetted tudod ezek a szemek sokat érnek*kuncogok édesen majd amikor közlöd, hogy nem vagy szép igen hülyén nézzek rád* - Na figyelj nem sűrűn szoktam bókolni sőt eddig csak egy embernek tettem amugy meg magamat dicsérem, de te tiszta hülye vagy basszus nézz már tükörbe tök szép vagy nem hiába vagy az egyik legjobban keresett modell a főnök az idióta na de majd jól beszólok neki*mondom édesen tényleg szimpi voltál nekemxd* - Amugy igen bár nekem kellett volna kinálnom téged*vakarom zavartan a fejem*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 00:02 | Üzenet # 336 |
 Yaoista
| *AHogy rámszólsz, hogy figyeljek rádnéztem és nagyon jól esett, amit mondtál.* - Köszönöm....ez most úgy... megnyugtatott... *Így kezdtem arra gondolni, hogy nem bennem van a hiba. Elnevettem magam a fejvakaráson.* - Hagyjad mrá.. te még jobabn magad alatt vagy, mint szóval most az egyszer elnézem... ha megmondod hol tartod a teát meg a bögréket, akkor szívesen megcsinálom... szeretek ilyenekkel foglalatoskodni... *Imádtam másokkal törődni, nekem ez alap dolog volt.* Szépen kimentünk a konyhába és csináltam teát. Szépen kitettem neked is és leültem én is.* - Jajj de jó meleg... *Taperoltam a bögrét, mint egy kisfiú.* - Egész könnyen ki leet veled jönni... azt hittem sokkal beképzeltebb vagy.. legalábbis eddig annak tűntél... de valahogy örülök, hogy nem így vsn...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 00:02 | Üzenet # 337 |
 Yaoista
| - Csak őszinte voltam *mosolygok* - Oké akkor mindent megmutatok *kimentünk mosolyogva néztelek bár picit bánatosan hiszen Satoru is mindig ilyen kedves volt* - Köszönöm*mosolyogtam rád* - Hát tudod, ha azelőtt ismersz meg mielőtt még jött volna Satoru akkor nem ezt mondanád, de ezzel tisztában is voltam és vagyok is mit gondolnak rólam de tudod nem érdekel csak azok véleményre adok akik jelentenek valamit akinek ez nem tetszik ez van*vonom meg a vállam majd hirtelen megszólalt a csengőm* - Ez a főnök lesz kinyitod?? Az vicessebb lenne kiváncsi vagyok a fejére*vigyorgok*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 00:02 | Üzenet # 338 |
 Yaoista
| - Hát... de nem is baj... biztos így volt kitalálva. *Húztam meg a vállam, majdmikor megszólalt a csengő, elmosolyodtam.* - Ez egy nagyon jó ötlet... *Vigyorodtam el. Kimentem és szépen kinyitottam az ajtót. Kedvesen mosolyogva. Mikor beléptél, csak elkuncogtam magam.* - Üdv főnök... már kezdtünk hiányolni... *Adtam az ártatlan báránykát.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 00:03 | Üzenet # 339 |
 Yaoista
| *Amikor már mindent elintéztem mentem a kulcsoért, de sehol se találtam gondoltam elkevertem valaha, de nem volt kedvem keresni így elindultam és meg se fordult a fejembe, hogy te ott vagy így amikor te nyitottál ajtót totál ledöbbentem* - Te te mit keresel itt?? Basszus te vetted el a kulcsom mi??*esik le addigra Akihito is kijött nagy vigyorral* - Hello főnök*köszönöm nekem meglepett alapból, hogy mosolyog* - Na jó gyerekek mi folyik itt semmit se értek*sóhajtok fel*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:27 | Üzenet # 340 |
 Yaoista
| *Megpörgettem a kulcsot az ujjam körül és elmosolyodtam.* - Nem értem miről beszélsz... *Kuncogtam és beengedtelek. Rámosolyogtam Akihitora is.* - Semmi se folyik... ártatlanok vagyunk, csak beszélgettünk... *Jelentőség teljesen rápillantottam Akihitora, hogy ne mondja el miért jöttem, mert abból csak katyvasz lesz. Széepn bementem a lakásba és farzsebbe vágtam a kulcsot. Gondoltam majd te is kérsz teát, így neked is töltöttem egy bögrébe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:28 | Üzenet # 341 |
 Yaoista
| - Aha ugy rémlik, mintha nem lennétek barátok*jegyzem meg és nem voltam hülye eltudtam képelni miért is jöttél ide de örültem, hogy nincs balhé ami igen csak meglepő volt* - Ezt visszaveszem*veszem ki a kulcsot lazánxd követtelek titeket* - Köszönöm*mosolyogtam rád bár fura volt hogy normálisan viselkedsz velem* - Na és hogy vagy??*pillantok Akihitora* - Hát szarul de büszkén, de Rokuro jelenléte sokat segített tudod mi tényleg átérezzük a másik helyzetét*mondja nekem és igen csak csúnyán nézett rám*xd - Khmm ennek örülök végülis minden szempontból közelebb álltok egymáshoz*mosolygok rátok sejtettem, hogy mire célozz Akihito vagyis te szépen elmesélted a dolgokat*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:28 | Üzenet # 342 |
 Yaoista
| *Nem véletlenül raktam a farmzsebembe, az vot a cél, hogy hozzám érj. Odaraktam eléd a teát és leültem Akihito mellé. Én inkább nem is szólaltam meg, csakk a bögrét szorítottam és a teát bámultam. Jó volt látni, na meg egy kicsit így veled lenni, de úgy gondoltam, hogy te most undorodsz tőlem, hiszen mikor találkoztunk, mondhatni úgy lekezeltél, rosszul éreztem magam.* - A tapasztalataink közelebb hozztak az biztos... *Néztem rád elégbánatosan, majd belekortyoltam a teámba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:29 | Üzenet # 343 |
 Yaoista
| - Mindjárt jövök*pattan fel Akihito persze nem véletlenül ment el* - Rokuro máskor ne vedd el kulcsom. Amugy örülök, hogy jól kijöttök, mert eltudom képzelni miért is jöttél ide sőt nem is akarom pontosan*sóhajtok fel* - Amugy mi történt az arcoddal??*kérdezlek mivel még mindig piros volt de nem értem hozzád hiszen múltkor is kivoltál* - Mond meddig folytatjuk még ezt az állapotot??*kérdezlek*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:29 | Üzenet # 344 |
 Yaoista
| - Ki tudja..? Lehet elfogom még... *Nem néztem rád és ahogy kérdezed, hogy miért jöttem, jobban megszorítottam a bögrét.* - Semmi közöd hozzá, hogy miért jöttem... *A kérdésedre az arcomra tettem a kezem.* - Felpofozott Akihito, mert beszóltam egy elég csúnyát... az ő arca is azért pisorabb, mert én is felpofoztam... *Tudtam, hogy tudod, hogy az egész miattad van.* - Elvileg nem érdekelek, nem igaz...? Akkor miről beszélünk..? *Hajtottam le a fejem.* - Te idézted ezt elő... ha akarod elintézed, ha nem, akkor nem... Nekem már úgy is mindegy... *Ittam bele a teámba.* - Neked mindegy ki az, míg lefekszik veled... nekem eddig nem volt, de elérted, hogy mindegy legyen... *Soha nem feküdtem le azért valakivel, hogy valaki mást elfelejtsek, de neked sikerült elérned. Én tényleg mindig szerelemből tettem meg, de rossz volt rájönni, hogy ezt valaki ilyen mocskos módon kihasználja.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:29 | Üzenet # 345 |
 Yaoista
| *Amikor ismét visszaváltasz a flegma stilusba felsóhajtok* - Örülnék, ha ez többször nem fordulna elő múltkor is csúnya vége lett a pofozkodásnak*jegyzem meg célozva Akihito kirohanására majd amikor folytatod a dolgokat megremegtem* - Elmondtam, hogy sajnálom mást nem tudok tenni. Nem megoldás amit teszel, de igazad van miközöm hozzá, hát akkor feküdj csak le mindekivel. Amugy meg annyira mondod, hogy mennyire szeretsz, de nem ismersz én tudod nem fekszem le fűvel-fával, mint egyesek*vágom hozzád ismét felhúztál* - Most megyek mielőtt még olyat mondok amit megbánnák. Ja és viselkedj itt nem akarok balhét, ehhez tartsd magad még mindig a főnököd vagyok*mondom komolyan*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:30 | Üzenet # 346 |
 Yaoista
| *Kicsit jólesett az, amit mondtál, hogy vigyázzak, valahogy úgy éreztem, hogy számítok, de ahogy folytattad ez az érzés kapásból eltűnt belőlem. Ahogy hozzám vágod, hogy nem fekszel le fűvel fával, mint én, az valahogy nagyon fájt. Ráadásul mikor rávágod, hogy viselkedjek, mert a főnököm vagy, valahogy olyan rosszul esett. Kezdtem azt érezni, hogy soha nem leszek elég különleges a szemedben és nem fogok neked kelleni, minegy mit teszek.* - Miért bántasz folyton...? *Kérdeztem halkan.* - Az egyedüli, aki beolvashatna neked, az én vagyok... és én nem azért teszem ezeket, hogy bántsalak, hanem mert magamnak akarlak és már nincs semmi ötletem, hogy hogyan érhetném el, hogy kelljek neked... *Kezdtek el folyni a könnyeim.* - Már mindent megtettem és még azt se értem el, hogy komolyan vegyél....
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:32 | Üzenet # 347 |
 Yaoista
| - Nem akarlak bántani te vagy az aki folyton felbosszant*morgok* - Akkor tedd azt már kezdem megszokni. Tényleg sajnálom, hogy bántottalak nem akartam de nem tudok mit tenni elmondtam ezerszer, hogy nem lehet köztünk semmi. Te erre pedig mindenkivel dugsz és csak bosszantasz pedig tök jó volt a kapcsolatunk és hidd el ezzel a viselkedéssel csak rontasz a helyzeten ne legyél már gyerekes*hordalak le nem akartam, de hát már nem tudtam mit mondani* - Most komolyan gondoltad, hogy ha mással dugsz komolyan veszlek??*kérdezlek majd adtam egy zsebkendőt*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:33 | Üzenet # 348 |
 Yaoista
| *Ahogy még tovább folytatod a letolásom, egre inkáb folytak a könnyeim, mert ebből végleg megértettem, hogy nem kellek neked. Nem vettem el a zsebkendőt.* - Nem gondoltam... de reméltem féltékeny leszel és majd nem fogod elviselni és.. és nem tudom.... de már mindegy.... megértettem... nem kell velem többet kedvesnek lenned, meg semmi... meg foglalkoznod... semmit... megértettem, hogy nem kellek neked és soha nem is fogok kelleni, mindegy mi az oka, mert nagyon úgy tűnik, hogy bármi is, nem tudok rajta változtatni, hogy megfeleljek neked... ezennel feladom, remélem örülsz, hogy elérted... *Álltam fel és bementem a fürdőbe, de nem bírva tovább kitört belőlem a zokogás.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:34 | Üzenet # 349 |
 Yaoista
| - Velem van a baj nem veled, de akkor legyen nem szólok hozzád ahogyan akarod*suttogtam persze majd megszakadt érted a szívem, de hát még magamnak se tudtam bevallani a dolgokat* - Sajnálom*suttogtam amikor te kimentél beviharzott Akihito aki hallotta a dolgokat egy jó nagy pofonnal kezdtexd* - Mégis mi a szar bajod van neked?? Miért bántod??? Ő neki csak annyi a bűne, hogy szeret téged erre te bántod te szemét fasz*üvölti le a fejem* - Komolyan nem csodálom, hogy Satoruval jóban vagytok mindketten szemetek vagytok és csak szórakoztok!! Most takarodj innét és ne is gyere vissza!!! Kérem a kulcsot és húzz el*üvölt tovább nem mondtam semmit csak odaadtam a kulcsot teljesen igazat adtam neki* - Tényleg nem így akartam*sóhajtok fel elmentem inkább Akihito pedig behozzád* - Elküldtem*suttogja magához ölelt szorosan* - Egy könnycseppedet se érdemli meg.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:34 | Üzenet # 350 |
 Yaoista
| *Hallottam, ahogy leüvöltöd, bár annyira nem voltam rá kíváncsi. Ahogy bejössz, meglepődtem, hogy megöleltél és hiába próbáltam nem bírtam abbahagyni. Nekem te nagyon fontos voltál, és most úgy éreztem elveszítettelek, na meg mindent.* - Tudom.... tudom... *Suttogtam a választ, mégis tovább sírtam. Addig bőgtem, még el nem fogytak a könnyeim.Akkor elengedtelek.* - Ez nagyon gz... ne haragudj.... *Töröltem meg az arcom. Felálltam na meg felsegítettelek és megmostam az arcom.* - Rendes vagy, hogy így kiálltál értem.... köszönöm... *Mosolyodtam el, de még eléggé magam alatt voltam. Elhatároztam, hogy keresek valakit, akivel komolyan együtt lehetek és nem csak ilyen futókaland, aki tényleg szeret engem.* - Elég balfácánok vagyunk... *kicsit elgondolkoztam.* - Nincs kedved inni...? Berúgni erre a csoád napra...
|
|
| |