2025.07.21, Hétfő, 00:40
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Szerelmi sokszög
szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Résztvevők:

Akihito - Saturo
Rokuro - Mookyul

Dimitri - Lee

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:35 | Üzenet # 351
Yaoista
*Végigöleltelek téged magam is meglepődtem tényleg milyen kedves tudok lennixd* - Ugyan nem gáz én is elsírtam már magam előtted mondom szép kis első találka*nevetek fel* - Ne köszönd ez a legkevesebb még visszafogtam magam és csak egy pofont kapott minimum be kellett volna húznom*sóhajtok fel*xd - Ne köszönd*mosolygok rád* - Hát igen de legalább nem vagyunk olyan férgek mint ők*jegyzem meg* - Inni?? Végülis nem is rossz ötlet, de előre szólok ritkán iszok szóval nem bírom hamar berúgok, de ha nem gond igyunk nálam vegyünk a boltba valamit nincs nagyon kedvem emberek közé menni csak így veled iszogatni.

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:35 | Üzenet # 352
Yaoista
- Én is valahogy úgy gondoltam.. nekem sincs kedvem emberek közé menni.. ez amolyan búfelejtő ivés... *Nevettem el magam.* - Akkor leszaladok a boltba... és amúgy n se iszok sokat, szóval akkor jók leszünk. *Mosolyodtam el. Leszaladtam a boltba és hoztam piát, kellő mennyiséget. Szépen kipakoltam mindent az asztalra és elmosolyodtam.* - Szerintem ha ezt megisszuk.. meg se fogunk tudni mozdulni. *Hát én kibonottam az egyiket és meg is húztam.* - Ahhh....

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:35 | Üzenet # 353
Yaoista
- Oké*mosolygok tettem ki poharakat na meg benyomtam a tévét és kerestem zenét* - Huuu ebből még maradni is fogok*vigyorgok én is elveszek egyet* - Na előbb koccintsunk igyunk arra, hogy ez a két barmot minél előbb elfelejtsük*emelem az üvegem majd a koccintás után meghúztam* - És a mai este nem beszélünk róluk többet pukkadjanak csak meg szépen. Na de akkor igyunk*húztam meg ismét aminek köhögés lett a vége* - Hmm erős de finom*kuncogok*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:36 | Üzenet # 354
Yaoista
*Hát mit ne mondjak patakokban folyt az alkohol és egyikőnket se kellett félteni annak fogyasztásától. Pár órán belül én már teljesen kész vltam és bár megbeszéltük, hogy nem beszélünk róluk, persze szinte csak róluk beszéltnk.* - Akkora egy szemét volt.. így érted...!? Még az... még az ágybafeküdtünk... meg ott izé.... éppen csak nem volt a farka benne... az óóóóóóóóó.... bocss... félreértetted..? Hát kössz.... úgy... úúúúúúúgy megütöttem... volna.. de aaaah.... az is...érted.. az is... jobban fáj vóna... nekem, mint annak a szemétládának... *Kalipáltam és mondtam folyamatosan a szövegem xD. Végül elhallgattam és odabújtam hozzád.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:36 | Üzenet # 355
Yaoista
*Tényleg nagyon jól elvoltunk és hát ennyit még nem ittam életembenxd.* - Azt a faszt..... ki se néztem belőle*nyögöm ki nehezen persze én is szidtam Satorut rendesen az igen könnyen mentxd de leginkább a te szidásod hallgattam ami igen csak édesen volt*- Tudod Rokuro...... szerintem te tökre.... imádnivaló vagy...... más örülne...ha ilyen pasija lenne minte te*mondom édesen amikor hozzámbújtál mélyen a szemeidbe néztem* - Szépek*suttogom már az ajkaidat figyeltem nagyon hivogattak egyre közelebb hajoltam*- Túl közel*suttogtam végül lekaptalak*xd

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:36 | Üzenet # 356
Yaoista
*Ahogy mondod, hogy imádnivaló vagyok elmosolyodtam. én is csak bámultalak és ahogy megcsókoltál eléggé meglepődtem. Mikor elválltunk gyan úgy néztem és az ajkamhoz értem.* - Megcsókoltál... *Mondtam halkan, majd átöleltem a nyakad és odahúzva magamhoz elkezdtelek csókolni elég hevesen. Teljesen elvarázsolódtam és nagyon jól esett a csókod meg amit mondtál. Annyira megnyugtattál, még az se zavart, hogy lekaptál. egyre inkább elmerültem a csókunkban és hozzádsimultam szinte teljesen.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:37 | Üzenet # 357
Yaoista
*Én is igen megszeppenve néztem attól függetlenül, hogy én csókoltalak meg* - Igen tudom én..*Pont akartam bocsánatot kérni amikor te megcsókoltál és rögtön visszonoztam. Nagyon jól csókoltál és veled tényleg élvezem nem ugy mint amikor bosszúból csináltam* - Rokuro*suttogtam a neved eldőltem a díványon és magamra húztalak a felsőd alá nyúlva a hátad cirogattam*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:37 | Üzenet # 358
Yaoista
*Kényelmesen bújtam hozzád, bár nem igazán volt meg most a tettünk súlya. Amikor elválltunk végig simítottam az ajkaidon.* - Akihito... olyan finom... *Suttogtam és ráülve csípődre újra és újra megcsókoltalak. nagyon nem voltam otthon, tisztára be voltam baszva. Kicsit még tekergettem is a cspőm tudatomon kívül és én is besimítottam a fölsőd alá. Olyan édes voltál.* - Olyan aranyos vagy.... *Suttogtam ajkaidra.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:37 | Üzenet # 359
Yaoista
- A tiéd is*mondom édesen és viszsonoztam a csókod egyik kezemmel a hajadba túrtam viszont ahogyan mozogni kezdtél az ajkaid közé nyögtem az érintésedbe is beleremegtem meglepően igen csak reagáltam rád* - Te még aranyosabb vagy*mosolygok levettem rólad a felsőd végigsimitottam a testeden* - Szép*simogatlak tovább felülve egyik mellbimbódat kezdtem el szopogatni nagyon megkívántalak*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:37 | Üzenet # 360
Yaoista
*Elpriultam, ahogy megdícsérted a testem, kicsit se zavartattam magam. Ahogy felülve mellbimbóm kezded kényeztetni édesen felnyögtem és a hajadba túrtam.* - Akihtio... ahh... ezt szeretem... szívd keményebben... *Suttogtam érzékien, majd eltoltalak és ledöntve kigomboltam a felsőd és elkezdtem felsőtested csókolgatni és harapdálni egyre leljebb haladva. Nacin keresztül kicsit megharapdáltalak. Alamiért olyan csábító voltál, nagyon akartalak. Lehet azért, mert te tudtad mit érzek és nem bánnál velem úgy, mint azok. Kigomboltam a nacid és feljebb csúszva megcsókoltalak és rásimítottam közbe farkadra.* - Leszopjalak..?

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:37 | Üzenet # 361
Yaoista
*Elmosolyodtam ugy tettem ahogyan kérted és erősebben szívogatam majd amikor átvetted a dolgokat nem tiltakoztam na meg azért neked több tapasztalatod volt* - Ahh Rokuro*nyögtem fel édesen te voltál a második ember aki ilyen hangokat volt képes kicsalni belőlem főleg amikor már a farkanál jártál ami már igen csak kezdett kemény lenni* - Hát nem tiltakozok és én is csinálhatom majd neked csak hát elég béna vagyok még*motyogom zavartan*#xd

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:38 | Üzenet # 362
Yaoista
*Elmosolyodtam rajad és mecsókoltalak.* - Taníthatlak... *NYaltam meg a szám, majd lehúztam a nadrágod és az alsód, hogy hozzáférjek farkadhoz. Végignyaltam farkadon többször, de éppen csak a nyalvem hegyével. Közben végig a szemedbe néztem, majd a számba vettem makkod és forgattam körülötte a nyelvem. Teljesen váratlanul és elég gyorsan egészen a torkomra engedtelek éshevesen szopni kezdtelek, miközben heréid cirógattam.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:38 | Üzenet # 363
Yaoista
- Hát ha szeretnél*motyogom édesen majd ahogyan már teljesen meztelen voltam alattad azért zavarba voltam halkan felnyögtem amint megéreztem a nyelved de én nem tudtam folyton rádnézni mivel igen zavarbaejtő volt így csak néha pillantottam rád de igen csak élveztem a dolgokat főleg amikor a torkodra engedtél* - Ahhhh te*sikantok fel ettől az érzéstől totál megremegtem* - Ahh ha.... ilyeneket csinálsz..... így hamar elmegyek*nyögöm hajadba túrtam*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:38 | Üzenet # 364
Yaoista
*Magamban mosolyogtam a reakciódon és nem hagytam abba, méghevesebben szoptalak, amíg el enm emntél. Akor elválltam farkadtam és nyeltem magod.* - Finom vagy... *Töröltem le az államról, ami kifolyt és lenyaltam az ujjamról.* - Nem sok emberrel feküdtél eddig le... igaz...? *Bújtam oda hozzád és nyakadba csókoltam, majd megcsókoltalak.* - Ez olyan jó.... *Suttotam.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:38 | Üzenet # 365
Yaoista
*Egyre jobban élveztem amit csináltál és nem kellett sok, hogy elélvezzek* - Hülye*lihegem majd a kérdésedre megrázom a fejem* - Nem... Satoru volt az első mindenben a többi pedig csak arra volt, hogy bosszantsam és hogy fájjon neki, de nem élveztem és meg is szívtam rendesen*suttogtam és visszonoztam a csókod* - Igen tényleg jó*öleltelek magamhoz a hátad cirogattam* - De ezt most nagyon élveztem*suttogom a füledbe majd belenyaltam és forditottam a helyzeten* - Akkor most én jövök de nem ér nevetni*mondom édesen majd kicsit elidőztem a felsőtesteden ami nagyon tetszett szépen fokozatosan lejebb haladtam végül mindent levettem rólad és igen csak izgultam nem akartam beégnixd* - Ha valami nem jó akkor szólj*jegyzem még meg majd először csak simogattalak utána párszor végignyaltam a farkadon és szopni kezdtelek igazából eddig ezt csak Satorunak csináltam és igaz neked kisebb volt a farkad de a számba még ez is nagy volt*xd

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:39 | Üzenet # 366
Yaoista
*Édesen elmosolyodtam, ahogy mondod, hogy ezt most nagyon élvezted. Ahogy fordítasz a helyzeten elmosolyodtam és jólesően nyögdécseltem felsőtestem kényeztetésére. - Ugyan már... *Mosolyodtam el aranyosan és felnyögtem, ahogy farkamhoz értél. Ahhoz képest, hogy kezdőnek mondat magad, nekem tetszett,a mit csinálsz, ami már reakcimból is lejött. Egyre széjjelebb tártam a lábam, hogy jobban hozámférj.* - Akihito.... ahhh.... *Nyögtem kélyesen.* - Ha.. használd az.. ujjad.... *Túrtam a hajadba.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:39 | Üzenet # 367
Yaoista
*Na igen a hangod tényleg önbizalmat adott és még hevesebben szoptalak igen csak tetszett a látványod viszont amikor meghallottam a kijelentésed igen furán néztem rád* - Már mint simogassalak is?? Vagy hogy gondolod??*nézzek rád értetlenül meg se fordult a fejembe, hogy arra gondolszxd*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:39 | Üzenet # 368
Yaoista
*Kissé aléltan néztem rád, mikor visszakérdezel. Lesimítottam és végighúztam ujjam a bejáratomon.* - Ide... az ujjaid...  *Fogtam meg a kezed és odahúztam.* - Még.. még nem voltál felül, igaz...? kipróbálhatod, ha akarod... *Pilantottam félre, mert eléggé zavarban voltam.* - Én... nagyon szeretem, ha ujjakkal csinálják vagy bennem vannak... de neked még nincs tapasztalatod... így ha szeretnéd.... *Húztam el a kezem felkínálva magam neked.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:39 | Üzenet # 369
Yaoista
- Oda??*nyelek egy nagyott* - Persze, hogy nem az is nagy szó volt először, hogy szóval érted lefeküdtem egy pasival és akkor most én tegyem meg hát nem is tudom*motyogom zavartan igazából már elgondolkodtam milyen lehet, de hát Satoruval meg se fordult a fejembexd* - De de ha fájni fog, mert rosszul csinálom??? Én nem akarom, hoy fájjon neked, de majd ugyis szólnál nem??*elmélkedek tovább józanul lehet nem ment volna, de hát most nem éppen gondolkoztam csak a vágyaim hajtottak* - Na megprobálom de előtte mi lenne, ha megnyalnálak??*kérdezlek de igazából meg se vártam a válaszod hanem feljebb toltam a lábaid és végignyaltam a bejáratodon persze a fejem igen vörös volt, mert amikor csinálták is zavarbaejtő volt főleg így, de nem hagytam abba nyalogatni kezdtelek*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:39 | Üzenet # 370
Yaoista
- Nem fog fájni... *Győzködtelek, majd kérdéseden most én lepődtem meg. Ahogy feljebb tolod a lábaim és végignyaltál bejáratomon, felnyögtem és megremegtem. Ahogy folytattad halkan nyögtem.* - Ahhh... jó... nagyon... *Mondogattam, hogy bíztassalak, de amúgy tényleg élveztem. Előresimítottam farkamra és közben magam kényeztettem, de nem túl gyorsan, monhatni éppen csak mozgott a kezem.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:40 | Üzenet # 371
Yaoista
*Örültem, hogy élvezed így még beljebb nyomtam a nyelvem mivel tudtam ez jó dolog én is szeretni szoktamxd* - Annyira sexy vagy*pillantok fel rád majd egy darabig még nyaltalak utána abbahagytam* - Akkor bedugom*motyogom szépen lassan bedugtam egy ujjam* - Ez nagyon fura olyan forró vagy*motyogom zavartanxd*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:40 | Üzenet # 372
Yaoista
*Teljesen ellazultam, ahogy nyalogattál. Ahogy vége bedugod az ujjad kélyesen felnyögtem, élvezettel teli hangon.* - Miattad... nagyon.. felizgattál... *Néztem rád ködös tekintettel.* - Mozgasd.... *SUttogtam.* - Ne félj, ne fáj... *Mosolyodtam el édesen és a karodra simítottam, hogy megnyugtassalak mennyire tetszik.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:40 | Üzenet # 373
Yaoista
- Ahogyan te is engem*mosolygok majd ugy tettem ahogyan kértél mozgatni kezdtem az ujjam amilyen mélyen tudtam belédnyomtam majd lassan még egy ujjamat felhajolva igen vadul megcsókoltalak* - Jó ezt az oldalt is megtapasztalni*suttogtam persze ismét igen csak kemény voltam és ha lehet még jobban beindultam már lassan 3 ujjal kényesztettelek*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:40 | Üzenet # 374
Yaoista
*AHogy egyre több ujjad toltad belém, hangom úgy lett egyre érzékibb. Egyáltalán nem bántam, hogy veled fekszek le, mondjuk valószínűleg józanon hirtelen nem ment volna, de így tökéletes volt. Mikor ár ellazultam rádpillantottam és elmosolyodtam.* - Ahhh.... gyere belém.... már nem elég az ujjad... *Suttogtam és megnyaltam a szám szélét. TÉnyleg alig vártam már, hogy belémgyere.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.04.03, 05:40 | Üzenet # 375
Yaoista
- Ez most komoly?? Hát végülis miért is ne csak remélem nem égek be meg őőő használjak gumit?? Nem tudom, hogy van e nálad, mert nálam nincsen*motyogom egyre jobban izgatott lettem na meg igen csak zavarban voltam a tudat, hogy én leszek a seme nagyon furcsa volt*xd

Keresés: