Szerelmi sokszög
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Résztvevők:
Akihito - Saturo Rokuro - Mookyul Dimitri - Lee
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:41 | Üzenet # 26 |
 Yaoista
| * Nem elég, hogy veled kellett lennem, mintha ott sem lettem volna és mindenki téged ugrált körül, amihez én nem voltam hozzászokvaxd ebből látszott, hogy te aztán tényleg sikeres vagy mint mindig és tényleg remekül festettél, de ezt se vallottam volna be mondták neked eleget, azt hittem nem lehet tovább fokozni, de most jött az igazi tortúra, mert hogy igen csak sexuális képeket kellett csinálni ami nekem nem éppen ment vagyis meg voltam hozzá a kisugárzásom csak nem tudtam, hogyan kezelni főleg nem partnerrel együtt főleg nem férfival na meg ilyen fotót még nem is csináltam. Az öledbe ültem, de nekem ez a helyzet nem csak zavarbaejtő hanem igen kellemetlen volt, de munka az munka ennél kaphatok sokkal merészebb felkéréseket. Végére egészen belejöttem viszont, ahogyan beszéltek vagyis nem beszéltek rólam na ott elszakadt minden*- Chh ha ennyire oda vagytok érte akkor neki adjátok a szerződést nem kellék vagyok* akadok ki és elviharoztam mintha direkt csinálták volna, hogy engem szívasanakxd*- Tényleg utál téged* jelenik meg a főnök*- De ezek a képek remekek jó téged ismét képeken látni és a kölyökre nagyon jó hatással vagy még ha nem is látszik persze sokat kell még fejlődnie és melletted fog is és ezek a képek oké te vagy a dominánsabb, de akkor még egy- kettő ilyen lenne egyre jobb lenne és az arca te már most kihoztad belőle amit mást nem sokkal több szenvedély látszik az arcán ilyen helyzetekben mindig leblokkol, de most nem* fejti ki mire ismét megjelentem*- Meglátod lefoglak győzni!!! És sokkal jobb leszek mint te!!! Sokkal jobb és többre fogom vinni ezt jól jegyezd meg* vágom hozzád ismét elvágtáztam hisztiznixd*- Látod erre beszéltem. Túl nagy az egoja, de melletted tudja, hogy még sokat kell dolgoznia szóval még lesz közös képetek* közli veled a jó hírt*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:42 | Üzenet # 27 |
 Yaoista
| - Bevallom, én is élveztem. Rég álltam fényképező gép elé... *Magyaráztam ahogy megjelensz és lekiabálod a fejem, hogy bizony le fogsz győzni és miegyéb, hát egyszer csak elnevettem magam.* - Ahhoz korábban kell felkelned kiscsillag... *Élveztem, hogy ígykiborultál, reméltem, hogy legalább tanulsz a leckéből.* - Ne aggódj.. már rajta vagyok, hogy kisebb legyen az egója... és rendben, nekem meg felel... *Hirtelen elhvíta a fotós a főnököt és elkezdtek diskurálni, közben én megkerestelek.* - Ha lehiggadtál hisztihercegnő..? *Kérdeztem egy féloldalas mosollyal.* - Figyelj... jó lenne ha visszább vennél az arcodból.. valóban jól nézel ki, de ennyi.Ha ezt tovább folytatod, nem lesz aki tolerálja ezt a viselkedést és ki fognak rúgni. *Magyaráztam, próbáltam az eszedre hatni, már ha van xD. Ekkor hírtelen betoppant a fotós és a főnök.* - Szeretnénk még pár képet a sziklafalnál. *Én rögtön indultam. Mikor elmagyarázták, hogy mi lesz a feladatunk, aminek a központjában egy csók állt n csak bólintotam.* - Mennyire kell szenvedélyesnek lennie.? - Azért még eladhat legyen, nem egy porfófilmet jöttünk fényképezni.. *ezen elnevettem magam és beálltam a megfelelő helyre.* - Gyere tündibündi... haladjuk, nemsokára az edzőteremben kéne lennünk.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:43 | Üzenet # 28 |
 Yaoista
| * Parton ültem, amikor te megjelentél*- Örülnék, ha nem szólítanál így * duzzogok*- Sokkal több van bennem és nem értem mi baj azzal, ha van önbizalmam amugy is minden jó volt, amig te fel nem tűntél annyira utálak* duzzogok tovább, mint egy kisgyerek igazából legbelül tudtam, hogy azért tudok túlzásba esni, de hát ilyen vagyok és készxd*- Nem hagynál egyedül legalább most?*pillantok rád, de akkor tűnt fel a fotós a főnökkel az ötlettől totál kiakadok*- MI??? Én nem akarok vele csókolozni erről nem volt szó* akadok ki totál alapból nem csókoloztam még soha férfival nővel se sűrűn, amióta modell vagyok csak forgatáson vagy ha lekaptak, de szinte a gimibe is így volt na igen túl válogatós voltam meg úgy votlam vele a nőkkel csak gond van, de pasi se kell elvagyok én egyedül, persze ha találkoznék egy olyannal mint én más lenne, de erre nincs esélyxd*- Akihito!! Ne legyél már gyerekes!! Profi modell akarsz lenni igaz?? Vagy talán adjam másnak a feladatot??*kérdezi komolyan*- Nem kell!! Megcsinálom esünk túl rajta* elindultam feléd*- Ne nevezz így már vénember* morgok igazából te voltál az első ember aki felkeltette a figyelmem, de hát belsőd szörnyű voltxd* - Oké és akkor hogyan??* kérdezem fotóst*- Állj oda sziklafalhoz eléd pedig szorosan Satoru onnét meg ő ugyis tudni fogja szóval bízd rá magad* mondja én meg így tettem eléd álltam hátam a sziklafalnak döntöttem, de nem mertem rádnézni most aztán igazán zavarbavoltam még morogni se tudtam *xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:44 | Üzenet # 29 |
 Yaoista
| *Kész voltam a hisztidtől, de már nem is foglalkoztam vele. Viszotn tetszett ez a harcias viselkedés, és hogy beválaltad, nem adtad fel. Mikor el lettünk navigálva és beálltá a sziklafalhoz, megtámaszkodtam melletted és igen csak közel hajoltam.* - Nézz a szemembe... *Mikor ezt teljesítetted a nyakadra simítottam, persze végig kattogott fényképezőgép. Végigsimítottam az arcodon is, majd pár milire az ajkaidtól megint megálltam, tényleg tudtam mit kell tennem. Lassan megcsókoltalak, először csak az ajkaim simogattak, majd besiklattam nyelvemet és a derekadra simítva magamhoz húztalak. Igen csak szenedélyes és forró volt, na meg nem utolsó sorban nagyon jól csókoltam :P.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:46 | Üzenet # 30 |
 Yaoista
| * Lassan rádemeltem a zavart tekintetem, majd ahogyan a nyakamra simitasz megremegek felsóhajtok jólesően néha még az szememet is lehunytam olyan érzéki arcom volt mint még soha ez mind neked volt köszönhető a főnököm teljesen el is ámult, hogy te máris kihozod ezt belőlem majd ahogyan egyre jobban közöledtél én egyre jobban izgatott lettem majd amint megérzem az ajkaid lehunyom a szememet picivel utánad én is átcsúsztattam a nyelvemet és félénken visszonoztam a csókod majd ahogyan magadhoz húzol halkan felnyögök és hajadba túrtam érezheted most inkább egy félénk kiscica vagyok és nem sok tapasztalatom van most szinte maga voltam az ártatlanság, de mindent beleadtam és nagyon élveztem persze reméltem ez neked nem tűnik fel(naivxd)*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:46 | Üzenet # 31 |
 Yaoista
| *Már első pillanatba tudtam, hogy mennyire nincs tapasztalatod, már önmagában az egód azt mutatta, hogy nem vagy jó viszonyba az emberekkel. Magamban elosolyodtam, ahogy viszonzod a csókot és a hajamba túrsz. Tényleg ámult mindenki, hogy mennyire összepasszolunk. Persze az is lejött, hgy mennyire tetszik neked ez a helyzet, már csak a nyögésből és abból kiindulva, hgy majd szétfolysz a karjaimba. Persze a sebeim ismét ügyesen takarva lettek, de ez hosszútávon túl maceráns lett volna,, ezért hagytam abba. Igen csak lassan válltam el tőled és még akkoris félig lehunyt szemmel súroltam ajkaid. Nagyon jó képek születtek. Majd teljesen elválva tőled kicsit még tartottalak, mert éreztem, hogy kész vagy.* - Na tényleg olyan borzasztó volt..? *Kérdeztem vigyorogva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:48 | Üzenet # 32 |
 Yaoista
| * Teljesen kizártam magam körül a világot így amikor véget ért a csók még kellett pár perc mire felfogtam vagyis ez akkor történt meg amikor megkérdezted, hogy tényleg nagyon borzasztó volt ekkor gyorsan kiugrottam a karjaid közöl*- Annál is rosszabb* vágom rá vörös fejjel na igen édesebb voltam amikor nem beszéltemxd*- Remek munka fiúk, de tényleg teljesen lenyügöztetek csak úgy vibrált köztetek a levegő* mondja fotós ettől még zavartabb lettem*- Ne beszélj baromságokat. Ugye végeztünk?? * kérdezem mivel muszáj volt legalább picit távol lenni tőlem mivel totál összezavartál*- Igen menj csak több fotó lesz* Amint ezt kimondta én elrohantam nem voltam feltünő*- Minden elismerésem* tapsol meg téged a főnök persze ő is tudta milyen hired van neked*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:48 | Üzenet # 33 |
 Yaoista
| - Ahogy mondja főnök.. *Pontosan tudtam mennyire bele is bonyolódtál ebbe a csókba és hogy ezt csak zavarodba mondtad. Mikor lelépsz elvigyorodtam és ahogy hallgattam a főnököt elnevettem magam. * - Őszintél szólva.. nagyon élveztem.. és ha most megbocsát, de dolgoznom kell... *Vigyorogtam és megkerestelek. Mikor megtaláltalak a parton leültem melléd.* - Minden oké..? *Látszott rajtam, hogy ténleg érdekel.* - Ez volt az első csókod...? *Nem piszkálásból kérdeztem, tényleg kíváncsi voltam.* - Mert ha igen, örülök, hogy az enyém lett... *Mosolyodtam el, igazából szerintem inkább voltál aranyos, mint szemétláda.. ha visszavetted volna az arcod, már rég az ágyamba cibáltalak volna xD.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:49 | Üzenet # 34 |
 Yaoista
| * Amikor megjelensz nem néztem rád*- Igen minden csak sok volt ez a nap*motyogom, de hallottam a hangodon, hogy tényleg érdekelt viszont amikor a csókról kérdezel ismét elpirultam*- Nincs sok közöd hozzá* morgok édesen viszont amikor azt mondod, hogy örülsz neki felpillantok rád*- Tényleg?? * kédezem de gyorsan kapcsolokxd*- Mégis miért?? Amugy meg ez csak munka semmi több, de ha nagyon érdekel akkor ez volt az első ilyen igazi csókom még nővel se volt na most örülsz??*kérdezlek probáltam gúnyos lenni de hát a zavartságom miatt nem jött össze*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:51 | Üzenet # 35 |
 Yaoista
| *Éreztem rajtad, hogy azért megrendítő volt számodra ez az élmény, hiszen mégis csak egy pasival smároltál.* - Ne aggódj.. lesz még ilyen... *Vigyorodtam el.* - Egyébként kezdem azt gondolni, hogy egész aranyos a természeted, csak tényleg leszállhatnál a magasról, mert olyan rohadt idegesítő vagy. *Hirtelen elkaptam az állad és lesmároltalak.* - Szép munka volt... *Álltam fel és ott hagytalak. direkt húztam az agyad, tudtam, hogy ez idegel és elgondolkoztat. Szépen visszamentem és megbeszéltem még pár dolgot a főnökkel, majd vártalak, hogy visszamenjünk az edzőterembe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:51 | Üzenet # 36 |
 Yaoista
| - Hát én inkább ettől aggódok*sóhajtok fel*- És ha megkérhetnélek ne vigyorogj így* sóhajtok fel*- Mi az hogy egész aranyos?? Én az vagyok és csak egészséges önbizalmam van inkább te neked kéne leszállni a magas lóról* jegyzem meg majd amikor lesmárolsz ara igen nagyot nézzek*- Basszus ezt ne csináld többször te én nem vagyok meleg* morgok zavartan viszont a dicséreted jól esett*- Köszi* motyogom persze hogy összezavartál még jobban majd visszamentem de nem szóltam az úton hozzád az edzésen is végig kerültem a tekinteted viszont mivel csak magvakat ettem és még kávét se ittam kezdtem igen csak szédelegni, de nem szóltam volna hanem tovább futottam addig amig meg nem botlottam egy nagyott estem*- A picsába ez fájt* morgok*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:52 | Üzenet # 37 |
 Yaoista
| - Persze, hogy nem... *Vagy még csak nem tudsz róla :D. ntettem egyet, majd mikor odaértél, elmosolyodtam. Én se erőltettem a beszédet sem az úton, sem a teremben, viszont mikor összeestél, megijedtem és akkor jutott eszembe, hogy nem voltunk ebédelni.* - Jól vagy...? *Segítettelek fel és leellenőriztelek.* - Gyere.. lemegyünk a büfébe.. ez az én hibán. *Én beismertem, ha hibáztam, de tényleg kiment a fejembl a fotózás miatt. Szépen lementem veled és kérdtem neked egy salátát, na meg mellé jó kis szaftos husit, hogy helyreálljon a vércukor szinted.* - Tessék. Ne haragudj, teljesen ki ment a fejemből az ebéd... *Magyaráztam és én is leültem kajálni.* - Én megszoktam, hogy alig eszek, ezért könnyen elfeletkezek róla. *Aggódtam miattad és meglepően normális voltam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:52 | Üzenet # 38 |
 Yaoista
| - Nem vagyok jól nagyon beütöttem és igen te hibád* morgok de azért meglepett, hogy beismerted utána meg a kedvesség is mintha nem is te lennél*- Végre kaja* csillanak fel szemeim és zabálni kezdtemxd*- Mindegy én is szólhatam volna amugy meg máskor is volt ilyen, hogy nem volt időm enni, de akkor előtte beettem igazad van nem szoktam a legegészségesebb kajákat enni, de hát mikor mi van amugy meg imádok enni * mondom én is totál normálisan igen hamar befaltam mindentxd*- Ez isteni volt*simizem a pocim*- Figyelj amugy minek szóval miért csókáltál meg??*kérdezem mert tényleg érdekelt*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:53 | Üzenet # 39 |
 Yaoista
| *Meglepett a normális stlusod. Láttam, hogy összeedted a szád, így szépen letöröltem és lenyaltam az ujjamról.* - Látod...? Így tényleg aranyos vagy... lehet mindig etetni kéne.. *Mosolyodtam el kicsit* - Örülök, ha ízlett. *Visszavittem a tálcát és hoztam neked inni is, persze én megint kávéztam :D.* - Hogy miért csókoltalak meg...? Az volt a jutalmad a jó munkáért. *Mondtam a teljes beképzeltség hiánya nélkül.* - Ebből fogod tudni, hogy ügyes voltál-e... amúgy holnap egész nap dráma órád lesz, és mozgáskultúra, szóval úgy készülj... 8ra ott kell lenni a színházban, szóval fél nyolc fele érted megyek és kérlek.. nem magam miatt, miattad.. ne igyál kávét... kitágítja az ereket és piros lesz tőle a bőröd. *Magyaráztam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:54 | Üzenet # 40 |
 Yaoista
| - Ne nyalogasd az ujjad ilyenkor* motyogom*- Ja aztán majd jól elhízom amúgy meg mindig aranyos vagyok még ha neked nem is tűnik fel* vigyorgok ahogyan kávét ittad igen csúnyán figyeltelek ahogyan kifejted a jutalmam volt a csók na akkor igen viccesen néztem rád*- Miii??? Elég annyit, hogy jó voltál nem kell csókolgatnod úgyis csomó mindenki oda van érted csókolgasd őket ne engem , engem aztán senki se csókolgasson az engedélyem nélkül* jegyzem meg*- Te tényleg más vagy mint a többi menedzserem * most nem voltam gúnyos sőt ez amolyan bók voltxd*- Jól van, de hát imádom és kell a vérnyomásoknak is szóval akkor találj ki helyette valami mást amúgy mára végeztünk?? Hulla vagyok* ásítok egyet viszont örülhettél, mert nem voltam az a bulizos fajta mivel nem megyek a sok hülye közé*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:55 | Üzenet # 41 |
 Yaoista
| - Óóó... kondiba tartalak én, ne aggódj. *Magyaráztam, ahogy csúnyán néztél, elmosolyodtam kicsit. * - Az egy dolog, hogy oda avannak értem, engem viszont nem érdekelnek.... *Ittam bele a kávémba.* - Egyezzünk ki... minden reggel viszek neked egy csökkentett koffeintartalmú kávét vagy egy kapucsínót. Rendben..? ez még em olyan vészes. De le kell szoknod a napi 4-5 kávéról. *Ahogy ásítasz egyet féloldalasan elmosolyodtam.* - Hát.. azt hiszem igen... hazaviszlek... *Elmentünk tusolni és hazavittelek.* - Ja igen.. kérek egy kulcsot majd a lakásodhoz. *Mondtam határozottan miután már előtetek álltam.* - Holnap reggel jövök, légy jó. *Odahajoltam és adtam egy puszit az arcodra, direkt húztalak. Túl aranyosak voltak a reakcióid ahhoz, hogy ezt ne csináljam xD.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:56 | Üzenet # 42 |
 Yaoista
| - Amikor azt mondod ne aggódjak rögtön aggódni kezdek* sóhajtok fel*- Oké áll az alku amugy meg örülj nem szoktam cigizni és inni is ritkán iszom csak a kávé volt attól is megfoszt* adom elő magam de most csak vicceltem*- Oké az jó lesz jót fogok aludni tudod nem is vagy te annyira szörnyű* mosolygok rád majd elmentünk hozzám*- Kulcs?? Beköltözni nem akarsz esetleg?? Komolyan micsoda kérések*csóválom a fejem, de valahogy még se zavart annyira sőt volt is nálam pótkulcs*Tessék vigyázz rá és ne élj vissza vele na de megyek* indultam volna el de hát te megpusziltál*- Basszus ne puszilj ne csókolj ne érj hozzám vagy csak legyen kézfogás te mégis szörnyű vagy* pattogokxd*- Komolyan ez a pasi* sóhajtok fel majd felmentem a lakásomba ahol csináltam magamnak egy fürdőt és levetközve el is merültem a habokba naná, hogy a csókra gondoltam még mindig éreztem a csókod izét nem ment ki a fejemből az volt a baj, hogy tényleg élveztem*- Áááá felejtsd el az egy szivtipró és mindenkit megdug* szidom magamat majd a fürdő utána befeküdtem meztelenül az ágyba és ki is dőltem mint mindig a hasamon aludtam és a vekkert is elfelejtettem beállítani így elaludtam reggel nem kelltem felxd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:56 | Üzenet # 43 |
 Yaoista
| *Kicsit ideges voltam, hogy elaludtál. 8-ra odaértem hozzád, mikor elvileg félnyolckor már az irodában kellett volna lenned. Felmentem hozzád és bementem a lakásodba. Megkerestelek és mikor látom, hogy mesztelenül hortyogsz, azért beindult bennem a kisördög. Végigsimítottam finoman a gerinced vonalán le a fenekedre, tetszett az érzés nagyon is. elkezdtem csókolgatni a nyakad és a hátad és bejáratod kezdtem izgatni. Gondoltam, ha nem ébredsz fel időben, megduglak xD.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:56 | Üzenet # 44 |
 Yaoista
| * Én totál mélyen aludtam tényleg nagyon fárasztó és hosszú volt a tegnap már rég volt ilyen napom így amikor megjöttél nem hallottalak és a simitásodra meg csókjaidra csak halkan nyögdécselni kezdtem na meg meredvedni de nem ébredtem rá fel*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:57 | Üzenet # 45 |
 Yaoista
| *Olyan aranyos voltál. Addig tényleg még nem beszéltél. Tovább cirógattalak és mivel mániám a haj,többször vgigsimítottam rajta. Láttam, hogy kezd felállni a farkad így előresimítottam a kezem és elkezdtelek rendesen izgatni finom simogatásokkal és a csókolgatásod sem hagytam abba. Mikor már teljesen megkeményedtél, rendesen rámarkoltam, bár időnként csak heréid cirógattam. Tisztára da voltam érted, bár tudtam, hogyha felébredsz ezért kapni fogok. Lecsúszva elkezdtem bejáratod nyalogatni még hozzá, hogy érezd milyen, mégha alszol is. Reakcióidből ítélve, tényleg nem hittel el, hogy nem vagy meleg xD.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:57 | Üzenet # 46 |
 Yaoista
| * Egyre jobban forrni kezdett a testem és a hangom is egyre kéjesebb lett, de még eltelt egy kis idő mire felkelltem vagyis pont akkor amikor elkezdtél nyalogatni akkor lassan felébredtem fel sem fogtam mi van, de sokkal hangosabban nyögtem fel*- Ahhh mi???*nyögöm majd hátrafordulva megpillantalak téged*- Te te te???? Basszus te meg akarsz erőszakolni?* üvöltök rád felülök hirtelen akkor fogtam fel, hogy áll a farkam isxd*- Mit tettél velem???* akadok is vegyes érzelmek kavarogtak bennem*- Te perverz állat* magamra rántottam takarót*- Ezért kellett a kulcsom??
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:57 | Üzenet # 47 |
 Yaoista
| *Ahogy hangosabban nyögtél fel, tudtam hogy felébredtél, de még nem húzódtál el és üvöltötted le a fejem, folytattam. Ahogy beszélsz megtöröltem a szám, majd igen komoly fejet vágtam.* Ha meg akarnálak erőszakolni, azt hiszem már a fájdalaomtól sírnál és nem a gyönyörtől nyögnél... másrészről.. *Az arcodba toltam a telefonom, hogy lásd hány óra.* - Késtél.. sokat.. ha nem jövök, még mindig húznád a lóbőrt... vedd úgy, hogy ez volt a büntetésed... mármint, hogy elrendezheted magadnak... *Vigyorogtam egy kicsit* - Nyomás fürdeni most, addig csinálok neked reggelit. *Mentem ki a konyhádba és hozzáfogtam neked kajátcsinálni :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:58 | Üzenet # 48 |
 Yaoista
| - Hogy mi van??? Hát bazd meg még csak bocsánatot sem kérsz??? Persze ha nem ébredek fel simán megdugsz te szemét* akadok ki egyre jobban*- És ezért??? Miért nem kelltettél fel??? Mi az hogy büntetés??? Te beteg állat mit képzelsz magadról??? Lehet másnak ez bejön, de nekem nem* nagyon idegesem voltam attól meg főleg, hogy úgy csináltál, mintha mi sem történt volna, utánad mentem rohadt nagy pofont lekevertem neked persze takarót tartottam magamon*- Takarodj ki a lakásomból!!! Nem kell a kajád csak húzz el innét!!! Gyűlölek csak egy sexmániás fasz vagy szóval takarodj most* üvöltök most tényleg túl messzire mentél nálamxd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:58 | Üzenet # 49 |
 Yaoista
| *Nem igazán zavartattam magam, hogy kiabálsz világba, na de mikor felpofoztál, igen csak felhúztál. A falhoz toltalak és lefogtalak.* - Na idefigyelj... elég volt a hisztiből. Így legalább nem késel többet... Mellesleg nem vagyok fasz, nem dugtalak volna meg, hiszen még szűz vagy... de mondjuk az már a te bajod, hogy senki nem képes elviselni ezt az arrongás egoista viselkedésed és senki nem megy a közeledbe, még akkor se, ha csinos a pofid... *Közöltem elég fagyosan.* - Most... elmész lefürdeni... utána kajálsz és megyünk a színházba. *Elég fenyegetően közöltem.* - Haladj... rád várnák már lassan két órája, és amennyit késel, annyival tovább fogsz ott maradni. *Engedtelek el, reméltem felfogtad.* - Húsz perced van. *Mondtam fagyosan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 19:59 | Üzenet # 50 |
 Yaoista
| - Ja nem vagy ha nem lennél akkor ezket se tetted volna és eresz el nem akarom, hogy hozzám érj* üvöltök persze így a takaróm is leesett rólam szóval legszivesebben elsüllyedtem volna*- Engem nem érdekel, hogy szűz vagyok és nem azért van, mert senki nem jön a közelembe, hanem mert én nem akarom* vágom hozzád és ez tényleg így volt, de volt abban is igazság amit te mondtálxd*- Bárcsak soha nem ismertelek volna meg* felvettem a takarót ennyire megalázva még sosem éreztem magam... bementem a fürdöbe bezártam az ajtót nem elég, hogy ezt csináltad még reagáltam is rá ez szörnyű volt na meg az, hogy azt hitted bármit megtehetsz bárkivel ( ő mondjaxd)*- Gyűlölöm* suttogom majd beálltam a fürdő alá és hát hála neked muszáj volt könnyíteni magamon amikor végeztem kimentem felöltöztem ettem csak, hogy ne szólj be de ismát rád se néztem amennyire tudtam távol voltam tőled*xd
|
|
| |