Szerelmi sokszög
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Résztvevők:
Akihito - Saturo Rokuro - Mookyul Dimitri - Lee
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:00 | Üzenet # 51 |
 Yaoista
| *Meg se szólaltam egész idő alatt, csak a kaját raktam eléd. Miután befezted elmosoogattam és mindent elpakoltam, én nem is ettem. Lassacskán már indultunk is. Tudtam, hogy most bajod van és nem is érdemes elmagyaráznom bármit is, hiszen csak duzzognál és hisztiznél, mint egy gyerek. Mikor megérkeztünk a színházhoz, nem téged, engem szurtak le, hogy mittam késtünk és most miattam csúszniuk kell. Én sűrűn bocsánatot kértem, nem mondtam, hogy te aludtál el, hiszen az én felelősségem, hogy mindenhova időben odaérj. Szépen kezelésbe vettek a színpadon én pedig beültem a nézőtérre leghátulra a sarokba és simán elaludtam. Teljesen ki voltam merülve, de előre gondolkodva beállítottam az órám és hoztam neked ebédet, de csak leraktam az ideiglenes asztalodra. Direkt nem mentem a közeledbe, hogy ne feszélyezzelek mégjobban. Egyszer csak viszont befutott a főnök, persze én megint húztam a lóbőrt, így odament hozzád.* - TÉnyleg keményen dolgozik, nem kéne folyton ellenségesnek lenned vele... *Mondta neked félig mosolyogva.* - Már hetek óta tudja, hogy ő lesz az új menedzsered... Minden fotózásodat átnézte a kezdetektől, gondskodott róla, hogy a többieknek meg legyen a munkájuk az új menedszerek mellett és még neked is összerakta a napirended.... tegnap szerintem haza se ment... valami nagyon bántotta és folyton mormolta, hogy "hogy felejthettem el"... a te napirendeddel szórakozott. *Magyarázta a főnök, minden a tegnap kimaradt ebéd miatt volt.* - Igazából csak azért jöttem, hogy haladsz, mert erre volt dolgom, gondoltam beugrok. Dolgozz keményen. *Köszönt el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:01 | Üzenet # 52 |
 Yaoista
| * Igen csak meglepődtem, hogy mindent magadra vállaltál, de nem szólaltam meg vidd csak el a balhét hiszen megérdemled azok után amit tettélxd. Az elején kissé szétszórt voltam, de aztán belejöttem főleg, hogy nem parancsolgattál most kivételesen, mert kinéztem belőled, hogy most is meg teszedxd. Majd amikor eljött a kaja idő meg se köszöntem neked csak rádpillantottam picit legalább nem jöttél a közelembe ami szintén meglepő voltxd viszont amikor a főnök befut amiket mond na az teljesen ledöbbentett*- Meg van rá az okom, miért vagyok ilyen* jegzyem meg, de viszont most kicsit, de csak kicsit enyhült a haragom végülis tényleg a legjobb menedzer lennél, ha nem lennél perverzxd*- Akihito gyere kezdük* szóltak*- Oké egy perc* odamentem hozzád*- Figyelj kössünk alkut, mert senkinek nem jó, ha nem jövünk ki szóval én igyekszem vissza venni viszont te meg ne érj hozzám ne csókolgass se semmi más. Benne vagy?? * kérdezlek komolyan hiszen tényleeg más összerakná a két kezét érted ezt tudtam én, de attól még ne zaklassál*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:03 | Üzenet # 53 |
 Yaoista
| *Mikor odajössz álmos fejel néztem rád, hogy már mivan megint. Kicsit meglepődtem az alku dolgon, de azért engem sem ejtettek a fejemre.* - Ha te igyekszel visszafogni magad, akkor én igyekszem nem tenni hasonlót, de nem ígérek semmit. *Szerintem ez korrekt violt ígx xD. * - De most menj, már várnak rád... ha végeztél hazaviszlek. *Mondtam még mielőtt elmentél volna. Végig figyeltem, hogy mit csinálsz és nha egész jót szórakoztam. Mikor végeztetek odamentem hozzád.* - Szép unka volt... *Akaratlanul is, de végigsimítottam az arcodon, de látszott rajtam, hogy ez úgy reflexből jött, ekem fel se tűnt.* - Mehetünk..? Vagy van még valami? *Kérdeztem normálisan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:03 | Üzenet # 54 |
 Yaoista
| - Hidd el azon leszek elég volt a mai reggelből* mondom komolyan nem ilyen válaszra számítottam szerintem nem volt korrekt*- Megyek * elmentem nap végére ismét egész jól belejöttem majd amikor odajösz végigsimitasz az arcomon megremegek hátra lépek, de most nem csaptam el a kezed*- Nem bírok ki igaz?? De ez még belefér, de csak ez* mondom komolyan*xd- Nincs én nem tudok róla amugy is ezt magadtól kérdezd te tudod mikor mi van*sóhajtok fel látszott még mindig azért zavartan és kissé kellemetlenül éreztem magam a közeledbe*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:04 | Üzenet # 55 |
 Yaoista
| - Oooh... *Akkor esett le, mikor mondtad.* - Megszokás... *Válaszodon valahol elmosolyodtam.* - Nem tudtam, hogy rádsóztak-e itt még valamit. Hetente fogunk járni, amíg nem jön el a kellő hatás, de már ma sokat fejlődtél, és hidd el ez a képeken is látszódni fog. *Magyaráztam, majd intettem a fejemmel a kocsihoz.* - Menjünk... *Miután beszálltunk, hazavittelek.* - Reggel jövök érted, csinálok reggelit, aztán fotózás lesz, szóval pihend ki magad. *Álltam meg előtted.* - Holnap a stúdióban leszünk csak, szóval nem lesz nagy kirándulás, mint mostanában egyfolytába...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:05 | Üzenet # 56 |
 Yaoista
| - Ezt jó hallani kösz* mosolydom el mert imádtam a dicséretet na meg tudtam nálad ez tényleg elismerés, viszont az óton ismét csendben voltam*- OKé az lesz és fel fogok kellni* mondom komolyan nem kéne még egy ilyen ébresztőxd*- Oké akkor holnap szia*indulok el de még visszanézzek*- A perverzséged leszámítva te vagy a legjobb menedzserem*mondom édesen*- Na de te is pihenj ki ne dőlj nekem*mondom pimaszul majd bementem a lakásba*- Ez pasi meg fog őrjíteni* sóhajtok fel és lehevertem a kanapéra, mivel most nem volt dolgom te jutottál eszembe*- Ott nyalogatott és reagáltam rá ááá ez nem lehet* szenvedtem szinte egész nap és hát egyszer még könnyíteni is kellett magamonxd viszont másnap mire jöttél fent voltam majd megettem reggelid és mentünk a fotozásra*- Rendben ma fehérnemű fotózás lesz* mondja a főnök*- Ne aggódj egyedül kell lenned* jegyzi meg a főnök*- Nagyon helyes*nevetek fel majd elmentem készülni téged pedig a főnök elhivott beszélni, majd amikor jöttél volna vissza megjelent egiyk modell akit miattam kellett átadnod persze párszor sexéltél is vele imádott téged*- Satoru te szemét disznó* szól be de persze megölelt és lesmárolt*- Annyira hiányzol én téged akarlak nem hiszem el, hogy amiatt a beképzelt majom miatt adtál át akinél én ezerszer jobb vagyok* morog persze csüngött rajtad*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:05 | Üzenet # 57 |
 Yaoista
| *Ahogy megbeszéltünk mindent, ott is voltam miegyéb. Mikor elhívott a főnök meg is beszéltünk mindent, majd mikor elkap az exmodellem elmosolyodtam.* - Shio-chan... nem mondjuk egy réglátott személyre, hogy szemét disznó... *Flörtöltem vissza és persze én is lesmároltam, hisz a segge jó volt :D. * - Nem mond ezt... tényleg el van szálva magától, de ügyes... sok mindenre viszi még... persze te is nagyon ügyes vagy... még fiatal... *Csókoltam a nyakába, persze kicsit idősebb volt nálad, ezért volt előrébb, de te az ő korában már sokkal jobb leszel.* - És igen.. most még jobb vagy... *Csókolgattam a vállát és besimítottam a nacijába a fenekére.* - Rég volt már... *Harapdáltam az ajkait.* - Összefuthatnánk valamikor... Amúgy nem tehetek róla, a főnök parancsa volt... egyedül én bírok el vele, túl vadóc és beképzelt... kell, aki kordában tartja... te viszont nagyon jól nevelt vagy... ezért tudom, hogy nélkülem is jó munkát végzel.. de ha gondolod.. megjutalmazlak.. *Suttogtam a fülébe és a farkára simítottam xD.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:05 | Üzenet # 58 |
 Yaoista
| * Én téged kezdtelek el keresni, amikor megláttalak titeket naná hocs leselkedni kezdtem*- Hülye kis mocsok* morgok tudtam jól ki ő és érdekelt te vajon mit mondaszxd- De mondjuk, mert az vagy* morog édesen*- Én sokkal ügyesebb vagyok és velem szeretnek együtt dolgozni tudod jól* suttogja az ajkaid közé én meg majd elhánytam magam rajtaxd*- Ahh mi az hogy még??*nyög fel még jobban hozzádsimult*- Nagyon hiányzott már az érintésed* harap ő is az ajkaidra én meg furán éreztem magam igazából féltéken voltam de ezt én magam se fogtam felxd*- Akkor én is ilyen leszek és akkor visszakaplak*viogyorodik el jobban felnyögött*- Hmm akkár most is tudod, hogy te bármikor megdughatsz* mondja kajánul*- Mond csak megdugtad őt is?? Ez a hír járja még senkivel nem votl és te szereted a szűz fiúkat bár már ígyis nagyon féltékeny vagyok* suttogja az ajkaid közé persze annyira nem szóóval mindent hallattam persze végigsimult hozzád legszivesebben bevertem volna neki*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:06 | Üzenet # 59 |
 Yaoista
| - Uggyaaan.. te alapból édes vagy.. sosem fogsz így viselkendi.. és ez csak jó.. nem okozol nekem gondot.. *Nyaltam végig a nyakán. * - Most dolgoznom kell... de... kséőbb meglátogathatlak, ha szeretnéd... mélyen belédnyomom a farkam és megduglak keményen, ahogy szereted... *Simítottam végig bejáratán és belényomtam két ujjam kapásból, az ő fenek mondhatni csak úgy szívta be. Szépen elkezdtem ujjazni.* - Igaz.. szeretem a szüzeket.. mert azokat meg lehet tanítani, hogy úgy csinálják, ahogy szeretem.. mint téged... emlékszel..? *Ő is szűz volt még és velem feküdt le először és pontosan úgy szeretkezik, ahogy én szeretem. ELég keményen ujaztam és már három ujjaj erőteljesen nyomkodtam a gyönyörpontját.* - Rmeélem nem most lesz fotózásod... ha leszopsz, megduglak... *Harapdáltam a nyakát. Mióta veled voltam, nem dugtam egy egészségeset és már hiányzott.* - Ne féltékenykedj.. nincs okod.. tudod, hogy én senkié se vagyok... Ő még messze van hozzád ilyen téren...*Tényleg igazi playboy voltam :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:06 | Üzenet # 60 |
 Yaoista
| - Hát ez igaz nem is tudom, hogy tudsz vele dolgozni remélem sosem lesz közös fotozásunk bár akkor veled lehetnék* vigyorodik el minden érintésedre felnyögött*- Nyami már alig várom a seggem ki van éhezve a hatalmas farkadra* vigyorog hát én meg már a dumátoktól is zavarban voltamxd*- Ahhh de hiányoztak a hosszú ujjaid is* nyög fel még jobban*- Basszus ne nézd már őket ez gusztustalan* szólok be magamnak de totál lefagytam*- Ahhh persze..... hogy .... ahhh felejtettem ..... volna el.... és ... azota is.... veled a legjobb*nyögi ő farkad kezdte el simogatni és egyre jobban élvezkedett én meg nem tudam felfogni mit is élvezz ebben mert én úgy gondoltam ez fájdalmas, de hát ő igen csak élvezte*- Ahhh nincs....de ha lenne......se izgatna*nyögi*- Tudom.... ahhhh hiába... probáltalak meghódítani* nyögi tényleg igen csak oda volta érted majd letérdelt eléd elővette farkad*- Fincsi* nyal végig rajta igen hevesen szopni kezdett nekem meg az állam is leesett mert még ijedt sosem láttam és igen cssak furán éreztem magam*- Nem élveztem mert ez undorító* motyogom probáltam továbbra is meggyőzni magam de egyre inkább nem ment főleg ahogyan néztem az vággyal teli arcod hát igen nagyon sexy voltálxd kissrác pedig egyre jobban szopott azt se tudtam elképzelni, hogy tudta a szájába venni*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:06 | Üzenet # 61 |
 Yaoista
| *Ahogy élvezekedett már az ujjaimtól is, csak csókolgattam.* - Ugyan már... így nem unjuk meg a másikat... *Vigyorogtam és a nyakába haraptam. Ahogy lecsúszott és elővette a farkam, mr kemény voltam és mit ne mondjak, ingen csak szép darab helyezkedett el a nadrágomba :D. Ahogy szopni kezdett felnyögtem és hátam a falnak vetettem. Lehunytam a szemem és a plafon felé emeltem tekintetem. Nagyon ügyes volt a nyelve és a szája, ráadásul ami tényleg meglepő volt, hogy gond nélkül be tudta kapni az egész farkam. Rásimítottam a fejére,, és rsegítettem a mozgására, közben mély nyögések hagyták el torkom, imádtam ha leszopnak, sokkal jobban szerettem, mint a szexet. Lusta voltam xD. Mélyen a torkára élveztem, majd felrántottam, megfordítottam és a falnak nyomva hirtelen tövig beléhatoltam. Ekkor vettelek észre és elvigyorodva végignyaltam a számon és megragadva csípőjét keményen dugni kezdtem a nyakád csókolgatva és közbe a te szemedbe néztem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:06 | Üzenet # 62 |
 Yaoista
| - Amugy se unnál meg* jegyzi meg de nem beszélt többet csak kényesztett téged én meg továbbra se tudtam mozdulni sőt keudtem felizgulni persze a te látványodtól*-Ez nem lehet*suttogom ugye csak egy fehérnemű és egy köntös volt rajtam tudtam el kell mennem de nem ment még jó, hogy a fotozásig volt némi kis idő szerencsére így igen kellemetlen lett volnaxd. Tényleg igen csak profin nyomta a srác amikor beléhatoltál na akkor ugye még jobban megláttam a nagy farkad ami ugye most még nagyobb volt hát enyhén sokkolodtamxd főleg ahogyan beléhatoltál és hangja alig volt fájdalmas inkább kéjes persze ő is mozogni kezdett viszont amikor meglátom hogy észrevettél na akkor még jobban zavarban voltam hiszen végülis én kukoltalakxd de így meg főleg nem tudtam levenni szemem rólad mintha szemeid még inkább megfagyasztottak volna a farkam pedig egyre keményebb lett*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:07 | Üzenet # 63 |
 Yaoista
| *Inenn neked csináltam a műsort. Hirtelen kihúzódtam belőle megfordítottam és fehúzva az egyik lábát ismét beléhatoltam, de éppen csak bedutam már ki is hztam. Ezzel szórakoztam egy kicsit, amitől már teljesen kikészült a srác. Majd hirtelen ismét tövig belémentem és mozogni kezdtem, de úgy, hogy mindent jól lásd, hogy tudd, mi vár rád xD. Egyre keményebben dugtam, persze erre csak nyögések és apró kélyes sikolyok voltak a válaszok. Néha a nyakát harapdáltam, de egy pillanatra se veszítettem el veled a szemkontaktust. Előresimítottam a farkára, hogy még jobban nyögjön, persze én se voltam néma. Szabad kezemmel mutattam, hogy verd ki, majd elvigyorodtam és elkezdtem vele smárolni szenvedélyesen, szinte alig kaptunk levegőt. A farkam mellé betoltam még két ujjam és elkezdtem még mellette belülről dörzsölni.* - Csak úgy.. szív a segged... ennyire hiányzott.. a farkam..? *Vigyorogtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:07 | Üzenet # 64 |
 Yaoista
| * Tudtam jól ezt még visszafogom hallani tőled azt is ezt nehezen magyarázom ki pedig azon leszek mint mindigxd. Nem tudtam elképzelni mi is lehet jó ebben, de hát lehetet látni meg hallani, hogy a srác na meg te is igen csak élvezzi. AHogyan hergeltél kicsit csúnyán néztem főleg ahogyan simogatani kezdted őt és ahogyan mutatad mit tegyek hát felhúztál, de továbbra se tudtam elmenni innét viszont kverni se voltam képes pedig már kellett volnaxd majd ahogyan két ujjad is belényomod az már nekem fájt megállapítottam, hogy tuti mazo srácxd (ha tudná mi lesz velexd).- Ahhh nagoyn... dugj még keményebben* sikaknt fel erősen farkadra szoritott szerencsére a sex őt teljesen lekötötettexd viszont én nem tudhatam de a tekintetem egyre inkább azt mondta akarlak téged Satoruxd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:07 | Üzenet # 65 |
 Yaoista
| *Nem fájt az ennyire neki, mert túl nagy volt a gyönyör, amit érzett. Végig tartottam veled a kontaktust a srácnak meg pár nyál folyt ki a szája szélén az élvezettől. A szájába toltam két ujjyam és belülről masszíroztam a nyelvét. Nagyon erotikus és túlfűtött volt az egész. AHogy néztél rám, azt a kélyvágyó mocskos tekinteted le kellett volna fényképeni, mert nagyon szexi voltál. Még párat löktem és a a srác szinte kiáltva élvezett el én bedig belé. Lecsúszott a földre és kifolyt belőle magom. Végigsimítottam az arcán.* - Ez jó volt cica... majd még megismételjük... *Hajoltam le és megcsókoltam, majd elindultam. Az teljesen kész volt és nem kapcsolt. Odamentem hozzád és a falhoz nyomtalak, majd megmarkoltalak.* - Hogy tetszett a bemutató...? Kő kemény vagy... *Cirógattam heréid alsón keresztül.* - Ezzel kezdeni kéne valamit... de ha kivered köszös lesz a alsónadrág... *Letérdeltem eléd és lehúztam rólad.* - Istenem.. még a farkad is szép... *Suttogtam és vigig nyaltam a farkason, persze közben a szemedbe néztem :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:07 | Üzenet # 66 |
 Yaoista
| * Nekem egyre jobban forrt a testem,amitől egyre jobban kivoltam majd amikor elélveztettek és te odajösz majd a falnak nyomva megmarkolsz felnyögök*- Ahh hagyjál.... nem tetszett ez ez... nem tudom hogy lett*motyogom zavartan*- Ahh elmúlik... hagyjál...megmondtam hogy ne érj hozzám* motyogom egyre zavartabban de persze nem mozdultamxd- Mit csinálsz??*kerekednek ki a szemeim*- Ne mond ezt* leszek rákvörös imádtam ha dicsérnek de az hogy te farkamat dicséred na az igen sok volt márxd*- Ahh hagyj kérlek* remegek meg mindenhova néztem csak rád nemxd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:08 | Üzenet # 67 |
 Yaoista
| *Hát nem hagytalak :D. Láttam rajtad, hogy hiába ellenkezel, azért tetszik a dolog, így aztán vlgignyaltam mégegyszer a farkadon, de nem siettem el. Tudtam, hogy bőven van még időnk a dotózásodig. Eleinte csak nyalogattalak, majd néha csókolgattam és szívogattam a farkad, néha finoman meg is haraptam, persze csak a jóérzés határain belül.* - Még hogy nem tetszett... már csöpögsz, pedig alig csináltam valait... *Nyaltam meg a hegyét, majd a számba vezettelek és igen csak érzékien szopni kezdtelek. Hiába tiltakoztál, nem hagytam abba, sőt csak még intenzívebben csináltam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:08 | Üzenet # 68 |
 Yaoista
| * Ismét megremegtem, amikor végignyaltál a farkamon*- Satoru ahhh ne tedd én nem vagyok olyan*nyögöm zavartan de hát túl jó volt amit tettél szóval csak a józan eszem probált tiltakozni, de az igen csak kezdett elszállni az is*- Ahhh....te mirét....teszed??*nyögök fel egyre jobban*- Ahhh... bárki..jöhet....ez...mocskos.... nem....ahhh vagyok meleg* fejtem ki nyögdécselve a kifogásaim*- Ne ahh mond.... ezt.... valamit ahhh tettél... én ahh nem értem*nyögöm totál meg voltam zavarodva sőt még ijesztő is volt de annál jobban élveztem*- Én.... nem ahhh vagyok.... olyan ahh mint a többi*nyögöm*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:08 | Üzenet # 69 |
 Yaoista
| *Nagyon édes volt, ahogy nyögédcseltél és próbáltál iltakozni. Tutdam, hogy nem vagy olyan, mint a többi, számomra se voltál olyan, de most nem igazán akaródzott válaszolni :D. Egészen addig szoptalak míg elnem élveztél a számba, akkor minden csepped lenyeltem.* - Finom... *Nyaltam meg a szám, majd megtöröltem és felállva tartottalak.* - Tudom, hogy nem vagy olyan, mint a többiek... pont ezért vonzódom hozzád... ezért tetszel nekem.... *Suttogtam füledbe és belecsókoltam nyakadba.* - Gyönyörű vagy és a magad mondján nagyon aranyos... magamnak akarlak... ez olyan rossz..? Nem kell melegnek lenned... elég ha engem elfogadsz, másokat nem kell... *Csókolgattam nyakad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:09 | Üzenet # 70 |
 Yaoista
| * Kicsit tiltakoztam, de végül feladtam és élvezkedtem persze probáltam el hangom visszafolytani és a kezem harapdáltam de másik kezemmel a fejed simogattam, majd amikor elélvetzem igen csak megremegtem*- Ahh... fogd be* lijegem nem tartottál tui összeestem volnaxd*- Tetszem?? Biztos mindenkinek ezt mondod* suttogom halkan felnyögtem a csókodra nagyon jó volt hallani a szavaid de egyben rémisztő is volt*- Azt hittem utálsz* suttogom*- Akarsz, de cak testem nem?? És ennek nincs értelme, hogy fogadjak el ahhoz melegnek kell lennem* motyogom csókjaid nagyon jól estek*- Nem felejthetnék ezt el??*pillantok rád*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:09 | Üzenet # 71 |
 Yaoista
| - Nem szoktam senkinek mondani... általában jönnek hozzám maguktól... *Csókoltam körbe a nyakad és kicsit elhúzva a köntösöd a vállad és a kulcscsontod is.* - Miért utálnálak..? *Néztem a szemedbe és végighúztam hüvelyujjam az alsó ajkadon.* - Nem csak a tested kell... *Ami a meglepő volt, hogy tényleg így gondoltam. Nem vágytam másra, csak rád.* - Tényleg kedvellek.. még azt az arrogán felfuvalkodott hólyag viselkedésed is... csak azért piszkállak, mert aranyosa duzzogsz... *Estem megint nyakadnak és közben lágyan hajadba túrva kicsit hátrahúztam a fejed, hogy jobban hozzádféjek.* - AMúgy... reagálsz rám.. lesem tagadhatd... mi okod van nemet mondani...? És nem nem felejthetjük el... *Csókoltalak meg hirtelen hasonló hévvel, mint múltkor fotózáson.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:10 | Üzenet # 72 |
 Yaoista
| - Na ez igaz* suttogom*- Ahh ne csókolgass* nyögöm de az eltolás annyi volt, hogy a kezeim a felsőtesteden voltak*- Nem tudom* motyogom egyre furább dolgokat mondtál*- Előbb mást dugtál, hogy mondhatsz ilyeneket most nekem??* kérdezlek de hát nem volt a legegyszerübb így beszélni, ha folyton csókolgattál*- Ahhh csak a hajamat ne*nyögöm édesenxd*- Az hogy hogy nekem nem kell senki* vágom rá na igen senki csak texd hsizen tényleg vonzodtam hozzád nem is kicsit és ezt nem is tudtam tagadni bármennyire akartam majd amikor megcsókolsz nem visszonzom az elején, de ismét győzött a vágyam így átkarolva nyakad visszonoztam csókod hozzádsimultamxd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:10 | Üzenet # 73 |
 Yaoista
| *Ahogyvégre beadtad a derekad mégjobban elmélyítettem csókunkat és szorosan magamhoz húztalak.* - Mennünk kellene... *Suttogtam ajkaidra, de azért csókoltalak tovább, végül nagy nehezen de elválltam ajkaidtól.* - Nem kell sok kép.. bírd ki... *Igazítottam meg a hajad, mert azért látszott, hogy akcióztunk. Meg persze amúgy is szerettem birizgálni.* - Előre megyek, hogy ne legyen feltűnő... *indultam el, de még visszaléptem egy csókocskára. Szépen elmentünk a fotózásra, persze végig téged néztelek, amolyan mindjárt flefallak tekintettel és persze végig a szemedbe. Mikor vége lett a fotozásnak hazavittelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:11 | Üzenet # 74 |
 Yaoista
| -Igen kéne* suttogom kábán*- Ehh ne piszkáld a hajam* morgok édesen de már nem csapkodamxd*- Jól van menj nem mintha bármi történt volna* adom az ártatlant*- Hülye ne csókolgass ilyen váratlanul* szólok utánad majd elmentem a fotózásra nanáá, hogy amikor tudtam néztelek na meg éreztem is magamon a tekinteted és igen csak jól sikerültek a fotóim odáig voltak érte mivel olyan érzéki arckifejezésem volt mint még eddig soha ez most neked volt köszönhető, majda haza felé csak zavartan mocorogtam melletted*- Khmm akkor feljösz??? Bár ugyis van kulcsod szóval nem mintha kérdeznem kéne meg ha azt mondom ne gyere akkor is jönni fogsz vagy nem* magyarázok zavartan igazából akartam is meg nem mivel igen csak meg voltam azért még mindig rémülve belegondolva, hogy mi lesz most fent nálam, hát igen sokkoló volt*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:11 | Üzenet # 75 |
 Yaoista
| *Meglepett ez a hebegés habogás mikor megérkztünk, mert már kezdett úgy tűnni, hogy nem is én akarom jobban, hanem te. Szépen kiszálltam a kocsiból, majd kinyitottam neked kívülről z ajtót,majd bezártam és felkírételek. Gondoltam kicsit szivatlak így amikor beléptünk túl közel hajoltam, de nem csókoltalak meg.* - Nem vagy éhes..? Ma kimaradt az ebéd... *Kérdeztem tőled pár centire.* - Az lesz a legjobb, ha eszünk.. csinálok neked valamit... *Nekiálltam főzőcskézni, közben persze végig úgy csináltam, mintha nem akarnék semmit.*
|
|
| |