2025.07.20, Vasárnap, 23:54
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Szerelmi sokszög
szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Résztvevők:

Akihito - Saturo
Rokuro - Mookyul

Dimitri - Lee

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 22:52 | Üzenet # 851
Yaoista
*Ahogy előadod ezt a Saturos dolgot, nem tudtam mit mondjak.* - Hát... ha ott jobb orvosok vannak... akkor menjél... de az messze van.. nem tudom hogy látogatnálak meg... *Mondtam őszintén.* - De ha ezt akarod, megoldom... *Mosolyodtam el és megpusziltalak.* - Ne aggódj... meg fogsz gyógyulni és vissza állsz a kamera elé és mindenkinek le fog esni az álla. *Mondtam eltökélten és elkuncogtam magam.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 22:53 | Üzenet # 852
Yaoista
- Ja persze megint legyek én szar. Tudod mit bocs, hogy kivagyok akadva rád de tényleg mindjárt én kérek bocsánatot*Morogtam untam, hogy csak én vagyok a hibás és a fasz amikor most tényleg nem tettem semmit* - Nem fordultam ellened te küldtél el folyton, de nem érdekel Satoru biztos nektek van igazatok*Mondtam fájdalmasan és hogy te hagytál ott és igazából ennyi volt a nagy probálkozásod az is fájt, de nem mondtam semmit haza mentem ahol vedelni kezdtem*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 22:56 | Üzenet # 853
Yaoista
- Akkor nem megyek*Sóhajtok fel, mert eddig mindig velem voltál nem hittem, hogy ezt mondod de így nem akartam menni* - Hát remélem*Mosolyogtam amikor bejött Satoru láttam, hogy szarul esnek a dolgok neki azért ezen elszomorodtam picit én is* - Jó, hogy visszajöttél*Simitottam azért a kezére majd hirtelen szüleim toppantak be* - Kicsikém*Rohantam oda anyum megölelt* - Ne haragudj hogy most jöttünk, de nem voltunk otthon. Istenem annyira aggódtam*Ölelt szorosan szegénykém sírt isxd* - Anyu nyugodj meg már jobban vagyok*Öleltem át* - Mit mondott doki?? Tudni akarok mindent*Mondja mielőtt válaszoltam volna felpattantxd* - Inkább megkeresem én, hogy hívják??*Kérdeztem amikor mondtam nektek biccentett majd ki is viharzott na igen anyámra hasonlítottamxd. Apám csak akkor szólalt meg amikor anyám kiment. * - Akihito veled tényleg csak a baj van mindig*Mondja morogva közelebb lépett* - Neked is szia*Morogtam én is* - Elmondanád ők kicsodák??*Pillant rátok* - Ő Rokuro a szeretőm ő pedig Satoru a volt szeretőm a mendzserem és egy fontos ember az életembe mint Rokuro*Mondtam el lazán apám meg enyhén megremegett* - Szóval nem elég, hogy a fiam árulja a testét még buzi is lett remek*Akadt ki na igen ennyit gondolt a modellkedésről, de mielőtt bármit mondhatam volna folytatta* - Ha orvosnak mentél volna, ahogyan kértem volna akkor most nem lennél itt. Lemerem fogadni biztos részegen jöttél valahonnan nem igaz?? Most elmondod mégis mihez fogsz kezdeni?? Tudtommal akinek sérülése van nem lehet modell szóval most miből fogsz megélni te szerencsétlen?!!*Vágja hozzám kedves szavait és most ez engem is meglepett nagyon szarul esett hirtelen meg se tudtam szólalni*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 22:56 | Üzenet # 854
Yaoista
*Rádmooslyogtam, ahogy a kezemre simítottál, de nem mondtam rá semmit. Mikor konkrétan berobban anyukád úgy kicsit meglepődtem és megállapítottam, hogy igen szép asszony és inkább ráhasonlítasz. Mikor kiviharzott, már biztos voltam benne :D. Ahogy apukád megszólal, hogy kik vagyunk és itt morog világba, elsöttült a szemem. AAhogy hozzádvágja a dolgokat, hát nekem elpattant az agyam és felállva odamentem apádhoz.* - Elnézést kérek uram, de ez egy kórház, válogassa meg a szavait.. és amúgy is a fiával beszél, aki súlyosan megsérült, jó lenne, ha nem a faszt adná, hanem egy apához mérten viselkedne. És ha tudni akarja a fia nem árulja a testét, ég és föld a kettő... a sérülése pedig még előny is lehet... *Lehúztam a felsőm, így láthatóvá vált az elég csúnya égési sérülés.* - Még engem is visszavárnak dolgozni ilyen sebbek és a fiának még ennyi se lesz, sőt... *Álltam ki melletted, nem trtem ha sértegetnek.* - És tudja mit...? Akihito egy csepp alkoholt nem fogyaszt, sőt egészségesebben étkezik, mint bármelyikünk a szobában, pedig én is modell voltam és Rokuro is az... fogja vissza magát uram, mert nem állok jót magamért és nem fog érdekelni, hgy maga Akihito édesapja... *Mondtam határozottan.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 22:57 | Üzenet # 855
Yaoista
*Ahogy bejönnek a szüleid eléggé meglepődtem, de nem mondtam semit, inkább csak csendesen meghúzódtam. Mikor az apád elkezd fikázni xD nem értettem miért tezsi és én igazából kezelni se tudtam a helyzetet, csak magamhoz öleltelek vígasztalaóan. Nem akartam, hogy bántsanak. Teljesen meglepődtem, ahogy Saturo visszavág apádnak és a sebein is, mivel én még nem láttam.* - Nincs igaza kicsim.... *Suttogtam neked.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 22:57 | Üzenet # 856
Yaoista
*Apám tökre fapofával hallgatott végig nekem meg nagyon jól esett, hogy így kiállt értem Satoru* - Tudom*Suttogtam hozzád bújtam apám pedig erre is igen csúnyán nézett, de nem érdekelt* - Először is nem kértem ki a véleményét. Másodszor semmi köze hozzá, hogyan beszélek a fiammal.*Mondja ridegen* - Hát akkor már a modell szakma is igen mélyre süllyed*Vágja hozzád gúnyosan mire már én se bírtam* - Fogd be!!! Oké velem bajod van, de őket ne merd a szádra venni. Egyáltalán minek vagy itt?? Ha szídni tudsz azt teheted telefonon is még ennyire se vagy tekintettel rám. Majd nem meghaltam és az se izgat téged, ahhoz képest hogy doki vagy nagyon nem vagy rám tekintettel*Húztam fel magam mire a vége az lett, hogy az apám pofon vágottxd* - Ne merj velem így beszélni. Én mindig a javadat akartam, de te csak mész a saját fejed után. Hát persze, hogy aggódtam érted*Mondja komolyan. Szeretet ő csak hát igen furán fejezte ki meg hát túl sok elvárása volt vagyis legyek olyan mint ő.* - Igen lehet még így él, de kitudja mi lesz később*Fordul vissza feléd* - Maga csak ne fenyegesen engem.*Morgott majd ismét rám nézett* - De elhatároztam magam. Szépen hazajössz ha tetszik ha nem*Jelenti ki*xd

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 22:57 | Üzenet # 857
Yaoista
*Kezdtem magam egyre jobban felhúzni. Ahogy nekiesel apádnak meg se lepődtem, de az a beszólása nagyon ott volt a bögyömben. Na meg amikor megütött, nem kis híja volt, hogy rögötn behúzzak neki, de fontosabb voltál te.* - Maga idióta! Megsérült és még képes megütni... !? *Akadtam ki és inkább teljesen úgy álltam be, hogy hozzád se tudjon érni.* - Ki tudja mi lesz később...!? Csodálom hogy egy ilyen apa mellett képes volt minderre... a segítségük nélkül az egyik legkeresettebb a szakmába... ma egy fazs, hogy ezt képtelen látni.. a saját elmaradott felfogása miatt egy kincset lök el magától.. *Ahogy közli, hogy hazavisz, na addig bírtam, izomból behúztam apádnak, annyira, hogy vérzett az orra.* - Nem viszi őt sehova... sőt... ő már felnőtt... nincs joga megütni, vagy megmondani, hogy mit csináljon... maga egy idióta begyöpösödött vénember... *Nem érdekelt volna ha visszaüt, akkor bizony itt verekedés lett volna, mert nem engedtem volna, hogy mégegyszer hozzádérjen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 22:58 | Üzenet # 858
Yaoista
- Annyira nem lehet rosszul, ha így visszaszól*Morog apám és te is igen felhúztad már* - Ez akkor se egy szakma csak egy magamutogatás semmi több, amit csak addig lehet csinálni amig fiatal az ember nem sérül le, de mi lesz utána?? Csupán normálisan gondolkozok arról nem tehetek, hogy nem érti meg*Morgott majd amikor megütötted na ott igen csak meglepted meg engem is de én örültem neki, mert én is többször megakartam de volt bennem annyi, hogy nem tettem meg* - Megmondtam semmi köze hozzá*Emelte fel jobban hangját* - De igen is van!! És igaza van!! Felnőtt vagyok én döntök és nem megyek el, de te igen*Üvöltök mire anyám is megjelent* - Mi folyik itt?? Miért vérzik az orrod??*Kérdi anyám apámtól* - Mert ez a állat megütött*Morog apám* - Nem az ő hibája apa kezdte mint mindig*Morogtam én is* - Miért piros a fiúnk arca?? Komolyan Dave nem bírsz magaddal?? Megbeszéltük viselkedsz nem?? Négy éve nem láttad fiad erre egy baleset kell és most is így viselkedsz komolyan elegem van*Esik neki apámnak anyám mire ő csak morgott és kiviharzottxd* - Komolyan néha nem értem miért szeretem*Sóhajt fel majd odment hozzád* - Sajnálom bármit is mondott és neked is*Pillantott Rokurora is* - Jó ember ő csak hát forró fejű túlságosan is. Én meg udvariatlan be se mutatkoztam Ayu vagyok tegezzetek nyugodtan*Fogott veletek kezet majd ismét az ágyam szélére ült* - Te se haragudj kicsikém*Simogattam az arcom* - Ugyan én megszoktam, de azt nem tűröm, hogy akik fontosak így beszéljen velük na meg alapból van nekem most nagyobb bajom szóval így nem akarom, hogy bejöjjön és persze haza se megyek*Jelentem ki* - Értem értem, de addig se amíg meg nem gyógyulsz?? Vagy legalább én jönnék segíteni neked.*Mondta aggódva* - Imádlak de a fiúk segítenek.*Mosolyogtam*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 22:58 | Üzenet # 859
Yaoista
*Teljesen ledöbbentem a jelentek hatására, főleg mikor Saturo behúz apukádnak. Annyira megijedtem, hogy még meg is rezzentem. Mikor betoppan anyukád és apukád kiviharzik még mindig meg voltam szeppenve, nem mondtam semmit, csak kezet ráztam anyukáddal.* - Rokuro... *Bár nekem is feltűnt, hogy anyud sokkal kedvesebb. Szorosan öleltelek maamhoz, csak mikor anyud vizsgálgatott engedtelek el egy kicsit. Én nem mondtam semmit, csak bólogattam, hogy vigyázunk.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 22:58 | Üzenet # 860
Yaoista
*Nem érdekelt apád, nem engedtem volna, hogy elvigyen. Végre veled lehettem, ha még csak ennyire is, de ezt nem vehette el tőlem. Mikor megjelent édesanyád. AHogy apád lelépett megkönnyebbültem. * - Semm gond.. az nem érdekel nekem mit mondott, de Akihitot ne bántsa senki... *Bújtam vissza a fölsőmbe. Anyukád teljesen más volt, igazán kedves teremtésnek tűnt.* - Én SAturo vagyok, nagy örvendek. *Mosolyodtam el kedvesen, na meg igen szívdöglesztően, legalább anyukádnál be kellett vágodnom :D. Odamentem és is és visszaültem a székre.* - Igen.. vigyázunk rá nagyon... *Mondtam komolyan és megsimogattam a kezed, gondoltam talán azt még szabad.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 22:58 | Üzenet # 861
Yaoista
*Anyukám kicsit el is pirult na meg azért megnézte a tested hát volt szeme és hát ő is azt mondta volna még a sérüléssel is szép vagyxd* - Milyen jó dolgod van kicsim komolyan irigy leszek nekem csak apád jutott*Sóhajt fel persze csak viccelt na jó néha komolyan gondoltaxd* - Nyugodj meg kedveském most már*Mosolygott Rokurora megcirogatta az arcát* - Hát irigykedhetsz is*Vigyorogtam* - Piszok mázlista vagyok tudom am*Mosolyogtam rátok amikor a kezemet simogattad viszsasimiztem, hogy nincsen ellenemre és remélem Rokurot se zavarja* - Örülök, hogy látlak anya*Mondtam édesen* - Én is picurka*Mosolygott na igen mindig becézettxd. Elégé ki volt azért bukva, de probálta tartani magát.* - Doktor csak délután lesz itt meg majd hotelt is keresni kéne*Jegyzi meg anyum* - Ne viccelj nálam lesztek és kész.*Mondam komolyan még apámnak is megengedtem bár most nem szívesen, de anyumért tettem* - Köszönöm kincsem*Cirogatott tovább* - Olyan jóképű vagy jajjj mind a hárman annyira jóképűek vagytok*Sóhajtozott anyukám*xd

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 22:58 | Üzenet # 862
Yaoista
*Ahogy rámosolyog anyukád és mondja hogy nyugodjak meg, elmosolyodtam.* - Teljesen nyugodt vagyok... csak nem nagyon birom az erőszakot... *Magyarázta. Csöndesen hallgatam megint, majd csak nagyban helyeseltem.* - Igen... Akihito őstehetség... szerencsés vagyok... *Simítottam végig az arcdon. Én se köszöntem el. Még elég sokáig ment a beszélgetés, majd mikor anyud elment, odabújtam hozzád jobban.* - Elég félelmetes apukád... de anyukád nagyon kedves....

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 22:59 | Üzenet # 863
Yaoista
*Elnevettem magád anyukádon, tényleg kedves volt. A picukár kész voltam, gondoltam ezentúl így foglak hívni, emrt belegondolva nagyon jellemző rád :D. Azért büsze voltam rád, hogy így kiállsz a családodért még akkor, ha apukád dilis :D. Mikor anyukád sóhajtozik, elkuncotam magam.* - Hát... ők ketten a legkeresettebek a cégnél... én bpedig még a balesetem előtt voltam... most Akihit menedszere vagyok és el kell mondanom, hogy nagyon szépen dolgozik és nagyon tehetséges... még van mit tanulnia, de nagy jövő előtt ál... szerintem egyszer még a világszínpaod fog végigvonulni, pár adidg még van egy kis idő... *Ezt még neked soha nem mondtam, de tényleg így éreztem, ezért erőltettem annyira, hogy azt csináld, amit mondok.* - Nekem viszont most mennem kell, mert az előbb összevesztem a főnökkel és azt hiszem az én hibámból... Nagyon örülök, hogy megismerhettem asszonyom. *Odahajoltam hozzád és adtam egy puszit, nem érdekelt Rokuro.* - Vislát gyönyörűm... *Mentem el, Rokurotól el se köszöntem. A kórházból eljőve kapásból Mookyulhoz vezetett az utam. Nem volt kérdés, hogy beszélnem kell veled normálisabban és bocsánatot akartam kérni mindenért, hiszen nem a te hibád volt, de tényleg mérges voltam. Mikor odaértem elkezdtem nyomkodni a csöngőt.* - Mookyul... nyisd ki!! Én vagyok.... *Nem adtam fel egykönnyen konkrétan ráfeküdtem a csengőre :D.**

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:00 | Üzenet # 864
Yaoista
- Hát én sem és a férjem se csak rászokott néha jönni az 5 perc*Csóválta a fejét majd igen ragyogó szemekkel hallgatottxd* - Akihito szeret büszkélkedni, de ezeket még ő sem mondta. Jajj az én kicsi fiam bár meg se lep főleg ha egy profitól tanulhat*Mosolygott* - Picurka annyira büszke vagyok rád*Puszilgatott meg én nekem meg égett a fejemxd* - Anya ne már ne már ez ciki*Motyogtam persze amiket mondtatok hát amiatt is zavarba jöttem* - Hát köszönöm szépen és igen legjobbaktól tanulok*Mosolyogtam mindkettőtökre hiszen nekem Rokuro is profi volt* - Majd gyere holnap szia*Köszöntem el meg anyum is. Jól eldumáltunk majd azért ment, hogy apumra ránézzen de azt mondta még jönnek ma. Elköszönt és elment és persze utána én is bújtam* - Apám egy fasz sokszor főleg velem, de anyumat imádom és örülök, hogy megismerted*Mondtam édesen megcsókoltalak bár ismét fáradt voltam* - Köszönöm, hogy velem maradtál*Suttogtam*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:00 | Üzenet # 865
Yaoista
*Mire jöttél én már hulla részeg voltam és második üveg igen erős rumot ittam* - Menj el*Üvöltök ki de hát csak nem mentél el és az, hogy az átkozott csengőt nyomod igen idegesítő voltxd. Nagy nehezen odamentem kinyitottam az ajtót majd nem kivágodtam de sikerült megkapaszkodnom* - Menj el...... és..... ne nyommmmkod*Mondtam ki nagy nehezen közben vigyorogtam de amugy siralmasan festettemxd* - Nem.... kellesz....

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:01 | Üzenet # 866
Yaoista
*Leszartam, hogy elküldtél,. azért is nyomkodtam tovább. Mikor végre kinyitod és majd kidőlsz, sóhajtottam egyet. Kicsit dejavu érzésem volt, csak fordtott felállásban.* - Jól van.. tudom, tudom.. de azért ágyba raklak, oké...? Na gyere.. *Bementem és átkarolvabevezettelek a hálóba, rá az ágyra. Odakészítettem egy lavórt is, ár gondoltam nem vagy az a hányós fajta. Vittem egy kis hideg vizet is.* - Ezt idd meg... *Megittam veled, majd leültem melléd és cirógatni kezdtelek.* - Próbálj meg aludni, oké...?

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:01 | Üzenet # 867
Yaoista
- Hát.. én ezt így nem akartam kimondani, de igen... *Mondtam aranyosan és téged cirógattalak közben. Viszonoztam csókod is.* - Én is örülök, hogy megismertem... és persze ogy veled maradtam... *mondtam aranyosan, láttam, hogy nagy elfáradtál, amin nem is csodálkoztam.* - ALdj egy picit édesem... *Csókoltalak meg. * Én is alszok veled, egy kicsit, oké..? Fáradt vagyok én is... *Simítottam végig az hajadon. Miután lassan de biztosan kidőltünk szorosan odabújtam és álmomba suttogni kezdtem, de nem a te neved.* - Mookyul... *És még el is mosolyodtam mellé és szorosabban öleltelek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:02 | Üzenet # 868
Yaoista
- Ehhh nem dugsz meg teeeeee*Háborodtam fel nekem ebből ez jött lexd.* - Nagy vagyok...... megy egyedül is*Tiltakoztam persze esélytelenül és hát a vízet se akartam nagyon meginni mivel víz volt mondtam inkább rumot hozz de te gonosz voltál így hát a víz felét kiköptem azért aranyosanxd, ha láttam volna magam kilettem vlnaxd* - Menj el*Kuporodtam össze nem néztem rád. Jó volt hogy itt voltál, de hát éppen nem bíztam benned* - Te is... majd elküldesz.... mint ő...... pedig megnyíltam*Suttogtam persze a nyelvem  jópárszor összegabalyodott de még ígyis fájdalmas volt a hangom*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:03 | Üzenet # 869
Yaoista
- Mond ki megengedem*Vigyorogtamxd* - Hát azért féltem, hogy nem így lesz*Suttogtam* - Oké*Bólintottam édesen bújtam már amennyire tudtam, de hát tényleg más volt hiszen te is picike voltál mint én, de nekem  ez is jó volt, de nem sokáig, mivel én még nem aludtam így hallottam hogy mit suttogsz na meg hogyan reagálsz és ez nagyon fájt* - Miért vagy itt akkor??*Suttogtam most így nem is volt jó bújni hozzád így elhúzodtam és csak fájdalmasan néztelek, de végül elaludtam de csak pár órára szinte veled együtt kelltem és most se bújtam hozzád* - Ő nevét suttogtad és mosolyogtál és jobban bújtál, miért?? Akkor miért velem vagy?? Sajnálatból?? MI volt amíg én kómába voltam?? Tudni akarok mindent*Mondtam komolyan de remegő hangon*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:03 | Üzenet # 870
Yaoista
*ilyen szánalmasnak még soha nem láttalak és csak sóhajtottam egyet.* - Nem küldelekel... *SImogattam a fejed.* - Mi barátok vagyunk, nem szeretők.. a barátság tartósabb... *Mondtam komolyan.* - Próbálj meg aludni... rokuro se gondolta komolyan, biztos vagyok benne... *Próbáltalak vígasztalni.* - Meg fogja még bánni... *Próáltam beléd lelketönteni, bár tudtam, hogy feleslegesen.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:03 | Üzenet # 871
Yaoista
*Én egész jól aludtam, bár meg kell hagyni, nem lesz a kedvenc alvóhelym a kórházi ágy. mikor felébredtem és te kérdőre vonsz, először értetlenül néztelek, aztán ledöbbentem. Felültem és felédfordultam.* - Én nem tudom... mármint, hogy miért őt mondtam... és nem sajnálatból vagyok itt... ennyire már ismerhetnél... *Mondtam komolyan.* - Nem történt semmi tényleg... azután... még csak nem is csókolóztunk... csak tartotta bennem a lelket, mert Saturo nem engedte, hogy itt maradjak... mindig elüldözött valahogy... néha megöleltük egymást, meg ott aludtam, de ennyi. *Őszinte voltam, én ezt nem éreztem olyan dolognak, hogy most vallomást kéne tennem róla.* - Csak beszélgettünk mindenről... és most nagyon bánom, hogy így megbántottam... de nem akarok csak fél szívvel lenni egy kapcsolatba... téged választottalak... akkor mégis miért esel így nekem...? *Kérdeztem komolyan.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:04 | Üzenet # 872
Yaoista
- Egy barát.... nem csinálja azt... amit te*Suttogtam és most még nem tudtam hinni neked* - Komolyan gondolta..... nem érdekel mit fog megbánni..... nem kell se te.... egyedül túlteszem magam rajta..... ahogyan eddig*Suttogtam de egyre fájdalmasabban* - Menj el.... nem akarom, hogy itt legyél*Húzodtam el még jobban még jobban összehúztam magam most olyan voltam tényleg mint egy kisfiú* - Pedig azt..... mondta megbocsátott..... hazudott... ez volt a bosszú.....

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:04 | Üzenet # 873
Yaoista
*Némán végighallgattalak hittem neked bár azt nem miért kérdezel így rá* - Neked se esett volna jobban főleg a történtek után, ha én Satoru nevét suttogom, de akkor biztos velem van a hiba*Suttogtam* - Gondoltam rákérdezek hiszen elvileg nincsenek titkaink nem de??*Kérdeztelek majd csak felsóhajtottam* - De mindegy is hiszek neked csak ne vitatkozzunk*Suttogtam majd visszahúzodtam hozzád de nagyon nem éreztem jól magam* - Ki akarok innét menni utálom a kórházakat kicsiként nagyon sokat voltam*Suttogtam és hozzádbújtam szükségem volt a támogatásodra és a védelmedre*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:04 | Üzenet # 874
Yaoista
*Először nem értettem mire gondolsz, aztán leesett.* - Bocsánatot akarok kérni... sajnálom, ami történt... csak tényleg úgy éreztem, hogy ellenem fordultál... ne hragudj rám, nem volt igazam, egy igazi balfasz vagyok... *Mondtam komolyan, bár gondoltam, hogy ebből a beszélgetésből nem sok fog neked megmaradni holnapra. Annyira sajnáltalak. Nem adtam fel egykönnyen és felkelve átmentem a másik oldalra, hogy láss.* - Nem tudom mi történt, de majd holnap beszélünk, rendben...? Kint leszek a nappaliban, ha szeretnél valamit... nem foglak magadra hagyni így... *Simítottam végig a karodon, majd kimentema nappliba. Nem tudtam eldönteni, hogy mitörtént.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:04 | Üzenet # 875
Yaoista
- Nincsenek.. csak... úgy kérdezted, mintha hazuttam volna... *Mondtam komolyan. Láttam, hogy nem érezd jól most magad velem, de nem tudtam mit mondjak. Így is ki voltam minden miatt és nem akartam n sem veszekedni.* - Hamar meg fogsz gyógyulni... *Mondtam halkan, de most többre nem futotsa, csak magamhoz öleltelek. A szívem darabokba és te is fura voltál, hogy elfelejtsem. Ráadásul az volt a legrosszabb, hogy tényleg Mookyullal beszélgettem sok mindenről és most nem tudom megtenni.* - Szeretlek és ne haragudj... *Suttogtam és odabújtam.*

Keresés: