2025.07.20, Vasárnap, 22:31
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Szerelmi sokszög
szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Résztvevők:

Akihito - Saturo
Rokuro - Mookyul

Dimitri - Lee

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:05 | Üzenet # 876
Yaoista
- Sose tennék ilyet.... megvédtem, de neked is.... ott lettem volna*Suttogtam majd rádpillantottam de hát kettőt láttam belőledxd* - Mondtam, hogy menj....*Dacoskodtam tovább persze legmélyen örültem, hogy itt vagy de hát alapból makacs voltam na meg ugye hulla részeg. Jó fél óráig hajtogattam, hogy menj el meg hasonlokxd végül meg igen hangosan vacogni kezdtem* - Hideg van*Motyogtam de mivel takarón feküdtem arra se volt erőm, hogy megmozduljak így szenvedtem*xd

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:05 | Üzenet # 877
Yaoista
- Ez nem igaz, de ha így hangzott sajnálom*Suttogtam már én éreztem magam emiatt rosszul és már szinte megszólalni se mertem pedig jó lett volna beszélgetni veled. Tudtam, hogy kivagy a főnök miatt, de hát nem én kértem nekem meg most lett volna a legjobban szükségem rád, de hát hiába öleltél mintha itt se lettél volna* - Én is szeretlek és nem haragszom*Suttogtam de tényleg nem mondtam többet csak ott feküdtem valahogy nem így képzeltem el ezt a pillanatot*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:08 | Üzenet # 878
Yaoista
*Ahogy nem beszélgettünk, olyan rossz volt. Éreztem, hogy feszült a hangulat, így kicsit elgondolkoztam.* - Akihito... mi lenne, ha rajzolnánk a gipszedre..? Felér egész sokáig, úgyhogy te is tudsz... én elkezdeném alulról, te meg felülről.. na..? *Könyököltem fel és elmosolyodtam.* - Legalább nem csak feküdnénk... aztán majd mindenki csoájára járhat... Na me nem lenne olyan unalmas és te is terelnéd a gondolataid arról, hogy kórházban vagy... *Mondtam, bár nem voltam benne biztos, hogy örülni fogsz neki :D.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:08 | Üzenet # 879
Yaoista
- Mostmár tudom, de akkor nagyon elvakult voltam... *Mondtam bűnbűnóan. Nem nagyon zavartattam, hogy folyton mondogatod, menjek el, csak amikor mondod, hgy fázol, akkor mentem be vissza hozzád.* - Mit kezdjek veled... olyan vagy, mint egy nagy gyerek... *Szerencsére elégnagy volt a takaód, na meg az ágyad is, így szépen be tudtalak csomagolni  a takaróba, mondhatni körédtekertem :D.* - Így jó lesz...? Hamég mindig fázol ozhatok valami plédet, vagy bebújhatok melléd... *Vigyorodtam el, persze nem gondoltam komolyan.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:08 | Üzenet # 880
Yaoista
- Igen jó*Mosolyodtam el elégedetten* - Nem vagyok az*Jegyeztem meg a gyerekre de még kissé azért remegtem* - Akkor bújj be.... tedd hasznossá magad ha itt vagy*Suttogtam édesen amikor így tettél akkor hozzádbújtam bármennyre el akartalak küldeni még pár percexd* - Rég volt*Suttogtam majd a következő percbe már csókoltalak enyhén kiszámítathatatlan voltam*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:08 | Üzenet # 881
Yaoista
- Rajzolni?*Pillantok rád döbbenten de tetszett az ötleted* - Hmm végülis jó ötlet nem is te lennél, ha nem te mondod*Mosolyogtam majd kértünk is hozzá filciket* - De am én nem tudok nagyon rajzolni sőt nem tudok*Kuncogtam így az első művem egy szívecske volt ami még ment amibe téged meg engem írtalak* - Remélem hamar régi lesz minden köztünk*Jegyeztem meg tudtam jól érted mire mondom hiszen mindketten éreztük, hogy most még olyan más minden* - Hmm akkor most jöjjön valami más*Kuncogtam*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:09 | Üzenet # 882
Yaoista
*Elnevettem magam a szövegednek, ajd bebújtam melléd, ahogy kérted. Kitekertelek a takaróból, majd magunkat takartam be és magamhoz ölltelek.* - Hát nem most... *Ahogy hirtelen lekaptál eléggé meglepődtem, de most én is elég szarul voltam, úgyhogy elkezdtem viszonozni a csókjaid és egyre inkább elmélyedtem.* - Neked aludnod kell... *Mondtam komolyan*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:09 | Üzenet # 883
Yaoista
- Őszintén szólva én se nagyon.. szóval így a pálcikaember és a hal tájékán megállt a tudományom.. de majd szépe telerajzoljuk ilyennel... művészi értéke lesz... *Nevettem el magam. Mikor megszólalsz, az arcodra simítottam és odahajolva megcsókoltalak.* - Olyan lesz én biztos vagyok benne... *Mondtam komolyan és a lábfejedre felirtam, hogy szeretlek.* - Így látod mindig... *Mosolyottam el.* - Nincs kedved akasztófázni..? *Nevettem el magam.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:09 | Üzenet # 884
Yaoista
- Nem*Suttogtam tovább csókoltalak olyan fél percig majd már csak édesen szuszogtam hozzádbújva egészen másnapig amíg fel nem ébredtem igen morcosan és fejfájással amikor megláttalak hát elsőre behúztam neked olyan reflexből jött*xd - Te mi faszt csinálsz itt? Minek ölelgetsz??*Ültem fel de rögtön vissza is dőltem rég voltam már ennyire másnapos* - Picsába*Morogtam* - Nem emlékszek semmire*Fogtam fejem de csúnyán figyeltelek téged*xd

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:10 | Üzenet # 885
Yaoista
- Akkor jó*Mosolyogtam a csókod visszonoztam* - Akkor jó*Mosolyogtam a szíven is* - Majd megmondom a nővérkének, hogy ne mossa le bár ha akarod te is fürdethetsz*Vigyorogtam kajánul* - Hát még picit rajzoljunk*Mosolyogtam ígyis tettünk utána meg akasztófáztunk de közben bújtam hozzád és egyre jobban feloldodtam* - Most már jobb*Mondtam édesen megcsókoltalak szerelmesen* - Itt maradsz estére??

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:10 | Üzenet # 886
Yaoista
*Kellemetlen volt arra ébredni, hogy orrbavágsz. Kapásból felültem és morogtam.* - Ó te barom.. a rohadt életbe.. ez fájt...  attól hgy nem emlkszel semmir,e még nem kellene orbabaszni... miattad öttem.. bocsánatot kértem, te meg hiztiztl és így aludtunk el... aaaahhhh.... *Nagyon haragudtam.* - Ha bedagad, agyon verlek.. vagy agyhelyen.... tegnap kivoltál, és aggódtam érted...

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:11 | Üzenet # 887
Yaoista
- Jó reflexből jött*Vontam meg a vállamxd* - Szóval így volt milyen szépen megfogalmaztad amugy meg akkor agyon versz hát hajrá nem nagyon érdekel, de tényleg*Morogtam* - Nem kell értem aggódni szóval kösz, hogy itt voltál bocs az orrodért és most menj el*Mondtam ridegen elindultam ki a konyhába de igen csak szédelegve és a konyhába sikerült még egy poharat is levernemxd* - Kurva életbe*Morogtam és csapkodni kezdtem*xd

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:12 | Üzenet # 888
Yaoista
*Sóhajtottam egyet, ahogy kimentél a konyhába, azért se akartam elmenni, na meg lttam, hogy mennyire szarul vagy. Kimásztam az ágyból a kurva életbenre és odamentem hozzád. Megfogtalak a válladnál és szépen egy székhez vezettelek és leültettelek.* - Főzök neked egy erős kávét... *Hozzá is láttam, de nem kérdztem semmit.* - Gondolom nem emlékszel.. de én tényleg sajnálom, azt ami történt... úgy reztem, mintha Rokuro mellé állnál és ellenem lennél, vagy hogy mondjam... ezért voltam barom... bár már jó pár napja rájöttem, hogy hülye voltam, mert nem így van.. csak nem tudtam hogy kérjek bocsánatot....  *Toltam eléd a kávét üresen, hogy fel is ébredj tőle.* - Szóval ne haragdj... és amúgy eszemben sincs ilyen állapotba itthagyni...

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:12 | Üzenet # 889
Yaoista
*Örültem, ogy oldódott a hangulat végre és mikor az estét kérdezed elmosolyodtam.* - Persze.. deee.... *Vigyorodtam el és letámadva beszineztem az orrod hegyét és rajzoltam cicabajsuzt.* - Kiscicám... *Nevettem el magam és lágyan megcsókoltalak.* - Hiányoztál... *Bújtam oda és folyton csókolgattalak.* - Egyébként nem vagy éhes vagy valami...? Ha kérsz valamit, hozok neked szívesen...  *Mosolyodtam el és végigsimítottam az arcodon.* - Még jól is áll ez a cicaság... *Kuncogtam.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:13 | Üzenet # 890
Yaoista
- Utána el is mehetsz*Morogtam még mindig és rá is gyújtottam* - Hát nem igen emlékszek egy - két foszlány van, de nem több és szerintem jobb is*Sóhajtottam fel* - Hát akkor igen csak félreismertél de ez van*Vontam meg a vállam majd egy darabig csöndben voltam és a kávét ittam közben néztelek tényleg úgy tűnt, hogy tényleg bánod így még ha meg is szívom akkor se tudtam haragudni* - Jól van megbocsátok max megszívom*Sóhajtok fel kissé még bizalmatlan voltam* - Amugy tényleg bocs az orrodért*Mondtam őszintén majd a fagyasztóhoz mentem kezedeb nyomtam egy jeges zacskót* - Tedd rá*Mondtam majd egy csókot is kaptál utána vettem ki gyógyszer leültem és bevettem majd hirtelen mesélni kezdtem, hogy mi történt Rokuroval egészen a temetőtől tegnapig* - Hát ennyi szép mi?? Ennyit arról, hogy megnyíltam..

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:13 | Üzenet # 891
Yaoista
- Akkor jó*Mosolyogtam bár reméltem azért Satoru is befog járni rendszeresen továbbra is bár ha nem teszi megértem azt is hiszen nem lehet neki jó együtt látni minket* - Ehh mit csinálsz te???*Morogtam rád édesen de hát a csókoddal megpuhítottál* - Te is nekem*Suttogtam az ajkaid közé* - Nem köszi csak legyél itt más nem kell*Cirogatalak meg* - Ehhh meg az is ha hülyén nézzek ki mi??*Vigyorogtam a nyakadba csókoltam* - Amúgy kicsim menj majd dolgozni nyugodtan*Mondtam komolyan*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:14 | Üzenet # 892
Yaoista
- Nem volt semmi.. édes voltál.. *Mosolyodtam el egy kicsit, ahogy visszagondoltam. * - Nem félre ismertelek.. csak elfelejtettem hazsnálni a fejem...  *Mondtam komolyan és sóhajtottam egy jó nagyot.* - Miért szívnád meg...? *Kérdeztem, majd ahogy a jeget iséz odatolod elvettem.* - Köszi sé nem gáz... *Mondtem és ahogy hirtelen elmondasz mindent, valahogy jó volt hallgatni, hogy megnyíltál, bár a végének nem örültem. Maamban el hordtam mindennek Rokurot.* - Asszem... ezt most mindketten megszívtukk... lehet... lehet fel kellene adni... mármint.. nekem... *Tettem le a jeget.* - Ennek így semmi értelme... *Utáltam ezt az egész helyzetet.* - Nagyon sajnálom... *Simítottam végg az arcodon.* - Ezt nagyon nem érdemelted... *Ültem oda melléd és magamhoz öleltelek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:18 | Üzenet # 893
Yaoista
- Eltudom képzelni mennyire*Sóhajtottam fel* - Bocs még kissé azért bizalmatlan vagyok*Jegyeztem meg majd amikor mondod felkéne adni bólintottam* - Én feladom, ahogyan kérte. Nekem tényleg elég lett volna a barátsága neki az se kell hát legyen én már nem fogok küzdeni eleget kaptam pedig most csak annyit tettem, hogy mellette voltam és tudod mi a legrosszabb?? Hogy jobban beleestem erre ez lett a vége, tényleg egy szerencsétlen fasz vagyok*Nevettem fel keservesen* - Azt, hogy te mit tegyél nem tudom én nem osztok tanácsot senkinek inkább*Sóhajtottam fel amikor megöleltél hozzádbújtam* - Mégis ezt kaptam*Suttogtam* - Ne is beszéljünk Rokuroról mostanstól semmit csak egy modell lesz és kész*Mondtam komolyan bár tudtam sok idő kell és mindig szeretni fogom*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:19 | Üzenet # 894
Yaoista
- Nem nézel ki hülyén... nagyon cuki vagy... *Nyaltam végig az arcodon és elnevettem magam.* - A cicák valahogy így adnak puszit, nem..? *Nevettem el magam, majd megcsókoltalak rendesen. AHogy a nyakamba csókolsz édesen felnyögtem és a munkát említve gombóc lett a torkomba.* - Rendben... fogok... sok munkám van most úgy is... *Simogattam a tincseid.* - Egyébként.. ha úgy gondolod, hogy jobb lenne a másik kórházban, akkor menj nyugodtan... megoldom, hogy meg tudjalak látogatni, ha nem is naponta.. de ha ott jobbak az orvosok, akkor menj... az a fontos, hogy minél előbb flépülj.. nekünk meg az a pár hét... legfeljebb mégjobban foglak kívánni... *Haraptam a nyakadba.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:19 | Üzenet # 895
Yaoista
- Hiszek neked*Kuncogtam főleg a nyaláson* - Igen valahogy így kis bolond*Mosolyogtam édesen* - Persze nem akarlak elküldeni, de hát nem akarom, hogy miattam legyen baj*Mondtam közben bújtam hozzád* - Hát nem tudom azért rossz lenne nélküled, de hát tényleg az első, hogy minél előbb felépüljek és rendesen együtt legyünk*Mosolyogtam a harapásra felnyögtem* - Kicsim így felizgatsz*Suttogtam* - Én most is kívánlak, ahogyan mindig is*Leheltem a füledbe

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:31 | Üzenet # 896
Yaoista
- Oké... ne is beszéljünk róluk... nem is érdekel... *Suttogtam, majd elengedtelek.* - Elegem van az egészből... *Sóhjtottam és az arcod cirógattam, annyira egyedül éreztem magam, mint az ujjam, csak te adtál egy kis vígaszt számomra, hgy te itt vagy, bármekkora fasz is  vagyok.* - Igazából én reméltem, hogy összejöttök... *Sóhajtottam, foggalmam nem volt, mit kezdjek Akihitoval.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:34 | Üzenet # 897
Yaoista
- Hát de.. most ha ott 3 héttel hamarabb meggyógyulsz mint itt... akkor.. érted... ha csak pár nap, már akkor is többet lehetünk együtt... és é minél előbb veled akarok lenni... *Mosolyodtam el. Ahogy a fülembesuttogsz, ht kész voltam.* - Így te is engem... ez nem fair.. ez egy kórház... *Suttogtam, bizony nem kellett most sok, hogy felhergeljenek.* - Kívánlak... ajj... nagyon... *Csókoltalak meg szenvedélyesen és a tarkódra simítottam.* - De beteg vagy.... *Nagy volt a dilemma :D.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:34 | Üzenet # 898
Yaoista
- Igen nekem is most már tényleg*Suttogtam jól esett a cirogatásod* - Hát én is kicsit, de elhiszed hogy tényleg elég lett, hogy ha legalább barátként ott lehetek de nem viszont most már mindegy*Sóhajtok fel és ismét megcsókolak* - Bocs nem bírok neked ellenállni*Suttogtam ismét megcsókoltalak felsőd alásimitottam a hátad kezdtem el simogatni*xd

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:34 | Üzenet # 899
Yaoista
*Ahogy megcsókolsz, semmi kifogásom nem volt ellene, sőt felállva elédálltam, és közrefogva arcod elmélyítettem csókunk. Nem tudtam miért, de annyira megnyugtató volt a csókod. Olyan volt, mintha nem lennék egyedül és ezt így éreztem is.* - Én se neked... *Simítottam és a földőd alá, majd áttértem a nyakadra.* - Úgy érzem... kívánlak.. pedig nem kéne.. barátok vagyunk.. *Suttogtam, de azért toább csókoltalak. :D.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:35 | Üzenet # 900
Yaoista
- Igazad van nagyon is*Mosolyogtam* - Te kezdted és amúgy meg nincs kiírva, hogy nem szabad rosszalkodni*Kuncogtam* - Én is nagyon nagyon*Suttogtam az ajkaid közé és bele is nyögtem* - Nem vagyok az csak sérült de az más és és tőled hamarabb gyógyulnék*Haraptam az ajkaidra* - Rokuro akarlak legalább picit amennyit bírok*Markoltam a farkadba már a nyakad is csókoltam*xd

Keresés: