Szerelmi sokszög
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Résztvevők:
Akihito - Saturo Rokuro - Mookyul Dimitri - Lee
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:36 | Üzenet # 901 |
 Yaoista
| - Akkor jó*Mosolyodtam el* - Ahh tudom de ez is ilyen barátság*Vigyorodtam el majd felálltam elindultam feléd a nappaliba persze végig csókoltalak majd odaérve a kanapéra löktelek levettem a felsőm majd a tiéd is és rádmászva megcsókoltalak még egyszer majda felsőtested kezdtem el csókolgatni. Nem gondolkoztam csupán érezni akartalak*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:37 | Üzenet # 902 |
 Yaoista
| - De aztán te haraptál meg*Vágtam vissza édesen* - Nem érdekel mondtam ez gyógyszer és nem akarod megvonni tőlem igaz??*Suttogtam tovább csókolgattam a nyakad már a nacidba nyúlva izgattalak* - Téged és tudom te is akarod amíg tudunk menjünk el*Győzködtelek így jobban simogattalak a nyakad szívogattam gondoltam ez meggyőzz téged*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:38 | Üzenet # 903 |
 Yaoista
| *Kicsit meglepődtem a hevességeden és hogy így nekem rontottál, na nem mintha zavart volna, csak meglepődtem. Hagytam, hogy tegyél, amit szeretnél és elkezdtelek én is simogatni meg csókolgatni.* - Mire megy ki a játék..? *sóhajtoztam és felhúzva lesmároltalak, majd fordítva a helyzeten én is nekiestem felsőtestednek. Arra voltam igazából kíváncsi, hogy meg akarsz-e dugni, mert ha igen elfelejtheted :D:*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:38 | Üzenet # 904 |
 Yaoista
| *Hát elég nehéz volt nemet mondani, miközben már ennyire össze-vissza fogdosol, meg nem mellesleg már kőkemény vagyok. Átöleltem a nyakad és hevesen elkezdtelek csókolgatni.* - Nem így értettem... mit szeretnél, mit csináljak...? *Suttogtam a füledbe. Gondoltam most meghagyom neked a lehetőséget, hogy kicsit kiélvezd a helyzetet és azt fogom csinálni, amit mondasz nekem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:39 | Üzenet # 905 |
 Yaoista
| - Én csak érezni akarlak*Feleltem és persze simán lettem volna benned de jelen pillanatban még fordítva is engedtem volnaxd. Hagytam, hogy fordítsál a helyezten* - Ahhh ezt tehetsz amit csak akarsz csak kapcsold ki az agyam*Nyögtem*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:39 | Üzenet # 906 |
 Yaoista
| - Amit csak akarsz édesem rádbízom magam*Mosolyogtam hevesen csókoltalak és izgattalak bár nem volt a legkönnyebb így mozogni de hát nem érdekelt mert igen csak be voltam indulva* - Amit tudsz csináld meg*Leheltem az ajkaid közé*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:39 | Üzenet # 907 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam kijelentéseden.* - Nem gonoltad te ezt végig... *Simítottam végig az oldaladon, le a fenekedre és megmarkoltam. Úgy voltam vele, ha nem tetszik, majd rám szólsz. Lehúztam a nacidat és úgy minden maradék ruhadarabod és magamról is ledobáltam. Továbbra is édes voltál ilyenkor. Végigcsókolgattam a mellkasod, a hasad és elérve farkad végig nyaltam rajta többször, majd számba fogadtalak és hevesen szopni kezdtelek. Végighúztam egy ujjam bejáratodon és lassan belédtoltam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:41 | Üzenet # 908 |
 Yaoista
| - Mondtam, hogy nem akarok gondolkodni*Feleltem a markolásra feényögtem. Segítettem neked vetkpzni majd ahogyan csókolgatni kezdtél halkan sóhajoztam amint elérted a farkam felnyögtem hangosabban hajadba túrtam* - Ahh még mindig jó vagy*Nyögtem amikor megéreztem az ujjad a testem kissé megfeszült és a hangom fájdalmasabb lett, de nem ellenkeztem sőt jobban széttettem a lábaim tényleg készen voltamxd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:41 | Üzenet # 909 |
 Yaoista
| *Kicsit meglepődtem reakciódon, azt hittem el fogsz lökni, de mivel nem, én nagyon örültem Kicsit gyorsabban mozgattam benned ujjaim, hgy ellazulj rendesen, majd betoltam mégegyet és mégegyet. Mikor már három ujjam is könnyedén mozgott, abbahagytam a szopásod és fölédhajolva megcsókoltalak.* - Annyira szexi vagy... Suttogtam és kihúzva ujjam rögtön tövig belédmentem és mozogni kezdtem. De már nagyon ki voltam éhezve, így kicsit agresszívabb lettem és totál elfeledkezve magamról önfeledten dugtalak :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:42 | Üzenet # 910 |
 Yaoista
| *Egyre édesebben nyöszörögtem arra, ahogy farkam cirógattad, vagyis hát az már nem is cirógatás volt. Átölelve nyakad viszonoztam csókjaid, majd áttértem nyakadra és finoman elkezdtem harapdálni, na meg szívogatni. Közben lesimítottam farkadra és én is elkezdtelek simogatni.* - Ez.. ahhh.. isteni.... *Nyögtem édesen és gyorsítottam kezemet a farkadon.* - Ahhh.... *Kezdtem el mozgatni kicsit a csípőm.* - Mookyul... *Suttogtam és elélveztem :D:*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:42 | Üzenet # 911 |
 Yaoista
| - Ahh édesem de hiányzott az érintésed*Nyögtem édesen egyre hevesebb lettem ahogyan te is simogatni kezdtél nagyon jó volt veled egészen addig amíg nem a főnök nevét nyögtél amikor elmentél én erre teljesen lefagytam és nagyon szarul esett főleg, hogy ezt másodszorra csinálod* - Ő kell neked igaz?? Bármennyire tagadod ismét elárultad magad*Mondtam fájdalmasan* - Szállj le rólam és menj el*Suttogtam és ettől a húzásodtól már a farkam se álltxd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:42 | Üzenet # 912 |
 Yaoista
| *Egyre jobbna ellazultam egyre kéjesebben nyögtem na meg hogy szoptál közben az sokat segített* - Ahhh tudom*Vigyorogtam viszont amikor belémhatoltál felnyögtem fájdalmasan főleg a mozgásodra hát nem volt a legkellemesebb* - Ahhh basszus ne ilyen durván*Nyögtem fájdalmasan mert azért most voltam másodszorra dugva nem voltam ehhez hozzászokva és nem is akartam* - Vegyél vissza*Haraptalak meg hátha észhez térszxd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:43 | Üzenet # 913 |
 Yaoista
| *Ahogy hirtelen lefagysz én még nagyon az orgazmus hatása alatt voltam és ahogy elkezded mondani, hogy ő kell nekem meg minden, akkor kapcsoltam, hogy mit is mondtam. Elengedtelek és ahogy elzavarsz, kérlelve rádpillantottam.* - Én nem... nekem nem ő kell, hanem te... *Mondtam komolyan.* - Csak... körülötte járnak most a gondalataim, mert... mert nagyon megbántottam... *Nem akartam neki fájdalmat okozni.* - De téged se akartalak megbántani... sajnálom... Kérlek ne zavarj el.... *Kértelek, nem akartam egyedül maradni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:43 | Üzenet # 914 |
 Yaoista
| *A hangodra erőszöl nem reagáltam, csak a harapással lévő éles fájdalomra kapcsoltam. Megálltam és a a harapásra simítottam, ami kicsit vérzett is.* - Ahhh... ez azért.. fájt... *Mondtam lihegve, majd az arcodra simítottam és lágyan megcsókoltalak.* - Bocsáss meg... csak.. Azóta nem voltam senkivel, mióta veled... *Mondtam halkan és újra elkezdtem mozogni, de kicsit lassabban és ahogy éreztem, hogy megszoktál, csak akkor gyorsítottam újra és lassan újra elengedtem magam, de igyekeztem nem fájdalmat okozni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:44 | Üzenet # 915 |
 Yaoista
| - Akkor minek küldted el ha most meg csak rá gondolsz?? Neked, hogy esne ha én Satoru nevét nyögném?? Ígyis kivagyok azt se tudom mi lesz velem erre te még az ő nevét nyögöd*Vágom hozzád fájdamasan* - Nem akarsz bántani?? Hát pedig azt teszed pedig örültem, hogy kibékültünk erre ezt teszed*Kezdtem el sírni na igen most még könnyebben kiborultam viszont ahogyan könyörögsz hát nem könnyítetted meg a dolgomxd* - Akkor csak ne szólj hozzám most*Húztam teljesen magamra takarót ott sírtam*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:45 | Üzenet # 916 |
 Yaoista
| - Muszáj volt, mert meg se hallottál*Mondtam édesen de azért nem haragudtam* - Nem haragszom*Suttogtam az ajkaid közé egy lágy csókot adtam a nyakadra* - Bocsi*Suttogtam* - Csak ahh tudod én nem vagyok azért uke*Nyögtem édesen és veled együtt mozogtam azért így jobb volt és már annyira nem fájt amikor gyorsitottál de azért hirtelen forditottam a helyzeten probáltam én diktálni a tempot és lassabb voltam de panaszra nem lehetet okod*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:45 | Üzenet # 917 |
 Yaoista
| *Ahogy kérdezgetsz folyamatosan és hozzámvágod a dolgokat hirtelen válaszolni se tudtam, úgy megállt a szókincsem. Szerettem volna elmagyarázni, hogy miért, de úgy tűnt, hogy ezek után aztán végképp nem fog érdekelni. AHogy elkezdesz írni oda akartam menni hozzád és átölelni, de ahogy közlöd, hogy akkor ne szóljak hozzád, csak leültem a székre és felhúztam a lábaim. Megszólalni se mertem, hiszen ahogy sírtál, annyra fájt. Nagyon rosszul éreztem magam miattad és a főnök miatt is és mindenki miatt. A beleset is rátett egy lapáttal, mivel én elhittem, hogy miattam történt az egész és alapból magam hibáztattam. Csak arra tudtam gondolni, hogy most helyetted nekem kéne itt feküdnöm nem tudva mi lesz velem. Lemászva a székről bebújtam melléd és szorosan magamhoz öleltelek.* - Azért küldtem el, mert nem akarom hogy várjon rám... *kezdtem el halkan.* - Ha velem marad, mégha csak barátként is, sose találna senkit... így viszont elfelejthet és megtalálhatja a boldogságát... *Fejeztem be halkan.* - Sajnálom az egész mindent, többé nemfordul elő.... soha többé... *Suttogtam és hozzádbújtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:45 | Üzenet # 918 |
 Yaoista
| - Tudom.. azért is olyan izgalmas.. *Suttogtam és megharapdáltam a nyakad. Nagyon élveztem és egyre mélyebben merültem el benned, mikor is hirtelen fordítottál a helyzeten. Elmosolyodtam és nem zavart a lassabb mozgás, mert a látvány kárpótolt érte. Mégis a főnököm tett a kedvemre Rásimítottam a farkadra és igyekeztem ugyan abban az ütemben mozgatni a kezem, mint ahogy te mozogtál. Annyira forró voltál és szűk.* - Isteni... * Nyögtem és néha én is löktem egy keményebbet megcélozva gyönyörpontod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:46 | Üzenet # 919 |
 Yaoista
| *Jó darabig sírtam majd csak megnyugodtan és csak szipogtam amikor bebújtál morogtam egyet de nem mondam semmit az elején csak kicsivel később fordultam meg* - Ne igérj olyat amit nem biztos, hogy betudsz tartani*Suttogtam végül én is hozzádbújtam egyszerűen nem tudtam rád sokáig haragudni* - Fogsz engem valaha úgy szeretni mint őt??*Kérdezem halkan bár ezt a kérdést te is felteheted volna csak Satorura értve*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:46 | Üzenet # 920 |
 Yaoista
| *Nem mondtam semmit az ígéretre, de ahogy rákérdezel, hirtelennem tudtam mit mondjak.* - Teljesen mások vagytok... nem lehet összehasonlítani... *Mondtam halkan és lágyan megcsókoltalak.* - De veled vagyok itt... és érted kűzdök... hiszen... Saturo itt lesz mindig... és... és vele nehéz versenyezni.. ahogy ránézel... és mikor azt hitted lefeküdtem Mookyullal rögtön hozzá fordultál... eszedbe se jutott kűzdeni értem.... te fogsz engem úgy szeretni, mint őt..? *Kérdeztem vissza.* - Erre nem lehet válaszolni....
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:47 | Üzenet # 921 |
 Yaoista
| *Ahogyan a farkam is simogatni kezdted egyre jobban beindultam hát kár lett volna tagadni, hogy nagy hatással vagy rámxd* - Ahhh igen az*Nyögtem fel jobban amikor eltaláltad a gyönyörpontomat és egyre jobban fokoztam a tempót* - ahhhh kikészítesz*Nyögtem és hasad simogattam és farkadra szorítottam ismét kifordulam önmagamból*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:47 | Üzenet # 922 |
 Yaoista
| *Ahogy egyre jobban mozogtál és nyögtél, megnyaltam a szám szélét. Felültem és bár tudtam, hogy még kezdő vagy, gondoltam még fokozhatom a dolgot. Gyönygéen végigsimítottam bejáraod melletted és lassan belédtoltam farkam mellett egy ujjam is és mozgatni kezdtem menned, miközben nyakad csókolgattam. Gondoltam eleninte nem fog tetszeni, de majd meg tetszik Tudtam mit csinálok és biiztos voltam benne, hogy amilyen felhevült állapotba most vagy, többet is bírnál, de nem akartam átlépni a határt :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:52 | Üzenet # 923 |
 Yaoista
| - Igen tudom*Suttogtam és visszonoztam a csókod* - Most rólad van szó és tudod most ezzel jönni nem szép. Basszus kivoltam akkor készülve nem arról van szó, hogy nem akartam versenyezni de akkor abban helyzetben nagyon fájt a dolog ő pedig ott volt és nem te voltál ott akkor se amikor felébredtem*Suttogtam fájdalmasan* - De amúgy jogos is kérdésed és nem tudom, de szeretni akarlak de nem tagadom, hogy nem szeretem már Satorut és nem kötödöm hozzá sőt mindig is szeretni fogom, de én neked akkor adni a szívemet és veled akarok lenni*Mondtam komolyan mert akkor tényleg így gondoltam vagyis legbelül tudtam jól, hogy mi ketten sosem fogják másikat úgy szeretni mint a seméinket de nem tudtam és nem is akartam még bevallani magamnak*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:52 | Üzenet # 924 |
 Yaoista
| - Tudom, én most nem úgy gondoltam.. csak... csak... érted... ha te sem tudsz rá igazán válaszolni, nekem se rohatod fel, ha nem tudok... ha nem tudom... mi alapból úgy jöttünk össze, hogy el akarjuk őket felejteni... szerintem.. te sem tervezted, hogy így belémszeretsz... mert mikor összejöttünk, igazából nekem eszembe se jutott... valahogy akkor úgy tűnt, hogy nagyon különbözünk... szóval... meg ahogy odamentem... azért nehéz így... mert egy picit én is szeretni fogom mindig Mookyult és fáj, ha szenvedni látom és szomorúvá tesz, ahogy téged is, ha Saturo szenved.... *Szorosan odabújtam és megcsókoltalak.* - De én is téged választottalak.... és lehet hogy csinálni fogok még ilyen baromságokat, de akkor is veled vagyok itt... csak erre emlékezz, oké...?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:53 | Üzenet # 925 |
 Yaoista
| - Nem rohtam fel csak kérdeztem*Suttogtam majd némán végighallgattalak* - Ez igaz nem hittem volna sőt azt se elsőre, hogy lefekszem veled főleg, hogy te úgy jöttél oda, hogy igen csak elküldtél melegebb éghajlatra amikor nem is ártottam neked és hát sosem gondoltam volna, hogy ez lesz a vége*Mosolyodtam el bár belegondolva Satoruval is mi volt az elején nem volt meglepő* - Igaz nem akarom látni, ahogyan szenved sőt a főnököt se, mert oké sokszor voltam dühös rá, de kedvelem őt és sokat köszönhetek neki*Suttogtam édesen és visszonoztam a csókod* - Oké de ne csinálj sok baromságot kérlek és én is ezen leszek, hogy ne csináljak olyat ami fáj*Leheltem az ajkaid közé* - Ne haragudj de most alszok kicsit nagyon fáradt vagyok*Motyogtam adtam még egy csókot jobban hozzádbújva pár perc múlva el is aludtam hiszen még nagyon gyenge voltam*
|
|
| |