Szerelmi sokszög
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Résztvevők:
Akihito - Saturo Rokuro - Mookyul Dimitri - Lee
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:54 | Üzenet # 926 |
 Yaoista
| *Ahogyan belém nyomod még egy ujjad erősen a válladra szorítottam megálltam a mozgásba* - Ahhh te perverz állat*Nyögtem fájdalmasan de igen édesen* - Ahhh ha még egy ujjad bemered nyomni akkor vagy kiharapok egy darabot belőled vagy igen csak megverlek vagy ahhh mindkettő*Fenyegetelek meg de komolyan gondoltamxd viszont nem tiltakoztam hiszen tényleg nagyon fel voltam hevülve* - Ahhh miket meg nem engedek*Nyögtem elkezdtem körözni a csípőmmel majd ismét mozogni kezdtem a nyakad szívogattam erősen, de élvezetesen*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:54 | Üzenet # 927 |
 Yaoista
| *Elvigyorodtam arra, hogy mekkora egy perverz vagyok.* - Ugyan... hiszen élvezed... *Vigyorogtam és nyakadcsókolgattam.* - Nem nyomokbe mégegyet, megígérem.... *Suttogtam füledbe és én is tovább mozgattam az ujjam, hogy köröztél csímőddel, na meg ahogy a nyakam szívogattad az isteni volt.* - Ezaz... *Sóhajtottam, de azért annyira állat már nem voltam, hogy még lökjek is rajtad, gondoltam azért már kibeleznél xD. Végigsimítottam gerinced mentén és elkezdtelek csókololni.* - El... el fogok... menni... *Nyögtem neked, hogy szóljak, és persze belédélveztem nem sokkal később. :D:*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:55 | Üzenet # 928 |
 Yaoista
| - Rendben... tegyünk meg mindent a kapcsolatunkért... *Cókolgattalak. Ahogy mondod, hogy fáradt vagy elkezdtelek cirógatni.* - Álmodj szépeket.... *Pusziltalak homlokon, ahogy kidőltél. Ahogy hallgattam az édes szuszogásod, valahogy én is álmos lettem, főleg hogy nem aludtam túl jól pár napja. Elég hamar elnyomott engem is az álom és nagyon jót szundiztam így melletted.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:55 | Üzenet # 929 |
 Yaoista
| - Ahhh hát nem tagadom*Nyögtem hiszen kár lett volna meg rám volt írvaxd* - Én sem ahhh fogom bírni*Nyögtem még hevesebb lettem amikor elmentél én sem bírtam elélveztem* - Mocsok vagy*Lihegtem ráddőltem a mocsok annak szólt, hogy belémélveztél* - De azért jó volt de a seggem fáj*Suttogam édesen*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:55 | Üzenet # 930 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam a mocskon és kedvesen ledöntöttelek, majd kihúzódtam belőled.* - Ugyan már édes... seme vagy és ennyit nem bírsz...? *Kuncogtam és megcsókoltalak.* - És tényleg azt hitte,d hogy nem beléd fogok élvezni...? Talán az a legjobb benne... *Szemtelenkedtem direkt és közben csókolgattalak.* - De ne aggódj... Majd segítek kimenni a fürdőbe... *Kuncogtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:56 | Üzenet # 931 |
 Yaoista
| - Befoghatod de tényleg*Duzzogtam édesen* - Hát reménykedtem, mert másba jó de így nem nagyon tetszik*Fejtem kixd* - Perverz állat*Csókoltalak meg és hozzádbújtam* - Hát az a minimum és főzhetnél is ahogyan igérted még*Suttogtam eszembe juttot legutóbb Rokuroval főztem ettől el is szomorodtam kicsit* - Fel kéne szednem egy kis ukét vagy téged duglak meg*Vigyorogtam persze vicceltem tudtam nem engednéd ugyse* - Lassan azt se tudom, hogy kivagyok.....
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:56 | Üzenet # 932 |
 Yaoista
| - Rendben... ahogy őnagysága kéri... *Megsimogattam az arcod, ahogy láttam, hogy elszomorodtál.* - Hát... igen... bár nem mondom, jó volt mikor megfektettél... de.. azért ez a felállás jobban tetszik... *Vigyorodtam el.* -Hé... emlékeztesselek...? A macsó főnököm, aki egy beképelzt arrogáns pöcs... *Nevettem el magam, látszott rajtam, hogy nem gondolom komolyan.* - Nah... gyere... menjnk fürdeni aztán főzök neked... *Mondtam kedvesen és elvittelek fürdeni aztán raktunk a pocidba hamit :D. VÉgül pedig ágybadugtalak, hogy pihenj. Én gondoltam hazaugrok átöltözni, majd bementem a kórázba Akihitohoz, hogy lássam mi van vele. Mikor megérkeztem a kórházba benéztem hozzátok és láttam, hogy Rokuro ott van. Nem tudtam, hogy be merjek-e menni, mert félte attól, amit látok. Végül benyitottam és láttam, hogy együtt, összebújva alszotok. Belegondolva, hogy tegnap még hozzám bújtál így, eléggé fájt, de nem mondtam semmit, csak leültem oda a székre és téged néztelek. Annyira rossz volt így, szerettelek volna én ölelni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:57 | Üzenet # 933 |
 Yaoista
| *Nem sokra utána ébredtem, hogy te bejöttél, ahogyan meglátalak elmosolyodtam és elhúzodva Rokurotól felültem amennyire ment* - Szia*Suttogtam nem akartam, hogy Rokuro felébredjen így még magam mellé is hívtalak* - Jó, hogy itt vagy*Mondtam édesen és rögtön kiszúrtam a nyakad* - Voltál valakivel??*Kérdeztelek hangomon hangzott a féltékenység, de kapcsoltam is* - Ne haragudj nincs jogom számon kérni ne is törödj velem*Nevettem zavartan*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:58 | Üzenet # 934 |
 Yaoista
| *Mikor felébredtél elmosolyodtam és közelebb is ülte hozzád. AHogy rákérdezel a nyakara, rásimítottam.* - Igazából nem titok... és igen voltam.... a főnökkel... de mindegy... hogy vagy...? *Simítottam az arcodon végig.* - És felesleges féltékenynek lenned.... még mindig téged szeretlek... a főnökkel ez más milyen kapcsolat... *Magyaráztam. Lassan Rokuro is magháoztért a hangokra. Felülve ránkpillantott.* - Jó reggelt... *Bújt oda hozzád.* - Hello.... *Morogtam oda, még mindig haragudtam rá. Nem is szólalt meg többet :D: De azért hogy jelezze a dolgokat odahajol és adott neked egy puszit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.23, 23:58 | Üzenet # 935 |
 Yaoista
| - Ohh értem*Bólintok és ezért megnyugtató volt, hogy nem egy kis ukévalxd* - Hát olyan fáradtan de meg vagyok*Mondtam amikor azt mondod féltékeny vagyok megrázzom a fejem* - Ehh képzelődsz én nem vagyok*Tagadtam ahogyan megszokhatad márxd de azért jó volt hallani és kicsit zavarba is jöttem azt meg utáltam, hogy ennyire átlátsz rajtam még mindigxd* - Szia édes*Mosolyogtam magamhoz öleltem rád csak sóhajtottam* - Satoru kérlek*Figyelmeztetelek* - Apropó édesem menned kéne dolgozni neked nem de?? Nem kéne, hogy miattam te is lemaradj. A munka után majd visszajösz oké?? Valahogy kibírjuk egymás nélkül*Mosolyogtam közben cirogattam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:20 | Üzenet # 936 |
 Yaoista
| *Nem mondtam semmit, csak elkezdtem duzzogni, ahogy ölelgeted, ő meg bújik. Legszívesebben a nyaka köré tekerve egy kis hurkot lógatnám ki a kórház ablakán.* - Pontosan... *Adtam alád a lovat, majd fel is adtam.* - Igen.. igazad van... akkor megyek... majd ha végeztem jövök... *Adott egy szenvedélyes csókod, majd lelépett az irodába. Én jó nagyot sóhajottam, örülve,hgy lelépett.* - Ha fáradt vagy még pihenhetsz.... *Mondtam mostmár kedvesen.* - Összekócolódtál... kifésülhetem..? *Kérdeztem kedvesen és a hajadbatúrtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:28 | Üzenet # 937 |
 Yaoista
| *A kórházból eljövet csak hazaszaladtam lefürdeni, meg átöltözni, majd jöttem is be az irodbáa. Először lecuccoltam, majd ahogy hallom, hogy hívatsz, hát elég nagyot nyeltem. Azt hittem pár napig biztos nem találkozunk és nekem is könnyebb lesz, de miért is lenne így. Nagyot nyelve álltam meg az ajtód előtt, majd bekopogtam és bementem.* - Azt mondták keresel...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:28 | Üzenet # 938 |
 Yaoista
| - Sejtettem*Vigyorogtam* - Ohh köszönöm igazad van*Nevettem fel és tudtam jól viccelsz de azt is, hogy más így gondolja egm hát volt benne valami sokan így ismertekxd* - Oké ez tetszik*Mosolyogtam és nagyon jó volt veled és így nem gondoltam Rokurora, amikor ágyba kerültem igen hamar elaludtam és nagyon hálás voltam, hogy velem voltál. Nagyon ki voltam és másnap ébredtem csak fel. Elkészültem és bementem dolgozni. Az asztalomon ott volt az újság amiben ketten szerepeltünk. Belenéztem de be is csuktam nem akartam látni. Tettem a dolgom és amikor megtudtam bent vagy hívatalak. Eldöntöttem, hogy tényleg lemondok rólad és új életet kezdek és téged probálak elfelejteni, de az biztos volt nem küzdök érted többé majd amikor bejöttél rádpillantok* - Először is jó napot másodszor nem tegezhetsz mostantól*Mondtam ridegen nem leszek még kedves se veled sőt leszartam, ha ismét én leszek a fasz hát legyek* - Ülj le*Mutattam a székre* - Nos van mint bepótolnod végre valami értelmeset is teszel és bejöttél. Olyan egy óra múlva össze is írok mindent. Ja mielőtt elfelejtem itt az újság tartsd meg*Lököm eléd* - Nekem nem kell csak a szemétbe menne egyik része hát hogy is mondjam elég értéktelen*Céloztam itt rád* - De te tanulmányozd csak sokat kell még tanulnod nagyon sokat*Vágom hozzád és ridegebb voltam mint eddig bámikor. Persze minden szavam hazugság volt és nekem fájt ezt kell hogy mondjam, de a lelkem egy része bántani akart téged most hiszen sok fájdalom volt bennem na meg tényleg az is, hogy bosszúból tettél minent ha viszont nem akkor most megutálsz talán akkor könnyebb lesz minden* - Most pedig menj majd szólok ha jöhetsz*Fordultam vissza a papírokhoz tudtam ha tovább maradsz akkor nem biztos, hogy bírni fogom és totál kiborulok*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:28 | Üzenet # 939 |
 Yaoista
| - Várni foglak*Mosolygok és visszonoztam a csókját* - Satoru lehetnél kedvesebb Rokuroval az én kedvemért*Jegyeztem meg* - Most nem akarok eleget aludtam na meg itt vagy szóval majd később*Mosolyogtam édesen* - Hmm hát ha szeretnéd csak neked vannak ilyen kéréseid már hiányzott*Kuncogtam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:29 | Üzenet # 940 |
 Yaoista
| *Mikor bementem és közlöd, hogy nem tegezhetlek, meg hahogy hozzámszóltál, meglepődtem. Tudtam, hogy nem leszel túl kedves de arra nem gondoltam, hogy így fogsz viselkedni. Ahogy mondtad, leültem és meg se szólaltam, amg elém nem lököd az újságot. én kapásból kinyitottam és néztem, de ahogy beszóls, hogy a fele értéktelen, halványan remegni kezdett a kezem. AHogy közlöd, hogy mehetek, akkor szólaltam meg először.* - Köszönöm az újságot... majd akkor jövök... *indultam ki.* - Szi... izé... Viszlát Főnök úr... *Mondtam magamelé. Visszamentem az öltözőbe és rendesen megnéztem a képeket. Ahogy megláttam a vizes képet rólunk, fájdalmasan dobbant a szívem és végigsimítottam rajta. Fájt, hogy ezt mondtad, értéktelen, mivel nekem ezekkel a képekkel egy álmom vált valóra. Elolvastam a cikket is várakozás közben és tényleg úgy éreztem, hogy tanulnom kell még. Most hirtelenmég oda is hibát láttam, ahol nem volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:29 | Üzenet # 941 |
 Yaoista
| *Én csak bólintottam amikor kimentél hát rögtön látszodott rajtam a fájdalom. Kis időbe telt mire nagyjából összeszedtem magam végül megcsináltam mik is lesznek a dolgaid és akkor szóltam neked.* - Itt van*Toltam ismét eléd* - Sok munkád lesz*Jegyeztem meg de láthatad még ígyis úgy csináltam, hogy tudj piheni sőt még Akihitohoz is bemenjél, mert ennyire nem voltam szemét. Fájt amit tettél, de ha te boldog vagy akkor beletörödöm csak idő kell hozzá nagyon sok.* - Két óra múlva lesz fotózás készülj fel*Mondtam de már nem voltam rideg inkább érzelemmentes. Persze két óra múlva én is ott voltam és hát én mondtam mit, hogy csináj. Régen panaszkodtál alig vagyok hát most megkaptál és lehet inkább jobb lett volna neked, ha nem vagyok ott mivel semmi nem volt jó nekeml és azt is tudtam igen gyerekes vagyok most ígyxd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:31 | Üzenet # 942 |
 Yaoista
| - Figyelj... szerintem egész kedves voltam.. még köszöntem is... *Jegyeztem meg morogva. Elmosolyodtam a kuncogásodra és kényelmesen mögédtelepedve fogtam egy fésüt és szépen elkezdte fésülgetni a hajad.* - Hát... többet úgy sem tehetek, akkor legalább ezt kiélvezem... íg nem szólhatsz le, ha taperollak... *Simítottam végig a nyakadon, ahogy hátrahúztam a hajad. Kicsit elhallgattam és elkezdtelek fésülgetni.* - Hiányzol..... *Mondtam halkan, kicsúszottt.* - Ne is figyelj rám.... *Folytattam gyorsan, majd inkább csöndbemaradtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:31 | Üzenet # 943 |
 Yaoista
| *Ahogy elém toltad a beosztást, némán elvettem. Én is meglepően hallgatag lettem.* - Értettem... *Ennyi volt az össz reakcióm, majd mentem és felkészültem a fotózásra. Ahogy ott voltál és te dirigáltál, nagyon igyekeztem, de hogy semmi nem volt jó, az kezdett meglátszódni a végefelé és kezdtem szétesni, de tartottam magam. Nagyon sok jó kép született, mégis ahogy folyton mondad, hogy nem jó, nem jó, kezdtem elhinni, hogy mind borzalmas lett. A végén kimerülve ültem és néztem ki a fejemből néha belekortyolva az italomba. Mikor összeszedtem magam odamentem.* - Milyenek lettek...? *Kérdeztem óvatosan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:32 | Üzenet # 944 |
 Yaoista
| - Én kérek elnézést*Sóhajtottam fel.* - Tudtam am, hogy hátsó szándékaid vannak*Kuncogtam de csak vicceltem persze majd a simitásodra felsóhajtottam halkan* - Mennyire utáltam az elején amikor babráltad a hajam*Emlékeztem vissza a hiányzásra elmosolyodtam picit* - Rokuro azt mondta, azért tette azt a főnökkel, hogy felejtse el őt vagyis talán így menni fog és talán talál valakit és boldog lesz és én tudom tényleg ezért tette, mert amúgy szereti a főnököt*Suttogtam majd én hallgattam el picit* - Lehet nekem is ezt kéne tennem veled, de nem megy. Önző vagyok Satoru?? Nem bírlak téged elengedi még ígyse pedig lehet azt kéne, de nem megy....
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:32 | Üzenet # 945 |
 Yaoista
| *Na igen mások is meglepődtek rajtam, mert tudták maximalista vagyok de csöppet túlzásba estem, de persze senki nem szólt semmitxd. Képeket lapozgattam a gépen és amikor odajöttél rádpillantottam* - Nos volt már jobb is, de lettek jó képek*Mondtam és elmondtam mi hibád ami tényleg az volt* - Rokuro a modell világ sokszor kegyetlen tanulj meg bízni magadban. Ez a nagy különbség közted meg Akihito között ő tudja, hogy jó sőt ő néha túlságosan is elszáll, de akkor se lehet kizökkenteni egy könnyen*Jegyeztem meg. Nem akartam tönkretenni a karriered és tudtam önbizalmad kevés van pedig eddig dicsértelek most lazán elhitted az ellenkezőjét. Na meg hangulatom is folyton változott.* - De a következő fotózás jobb legyen nem tett neked a jót szünet*Váltottam ismét gonoszraxd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:33 | Üzenet # 946 |
 Yaoista
| - Hát.. én már akkoris szerettem... valahogy.. egyébként... nekem van egy ilyen fétisem... nem tudom miért, de imádom, ha valakinek ilyn szép haja van, mint neked... *Mondtam kedvesen. Ahogy hirtelen elmondod, hogy Rokuro miért is csinálta ezt a főnökkel, elgondolkoztam, mert így nem tűnt olyan hülyeségnek, de másikrészről meg igen is az volt.* - Ha te azt tennéd velem, amit most ő a fönökkel... akkor én nem biztos, hogy túlélném a holnapot.... én... nem bírnám elvilselni... nem tudom a főnök hogy csinálja... pedig legalább annyit veszített, mint én és... ő mégis képes talpraállni... nekem ehhez egy rakat gógyszer kell és orvos... én képtelen lennék nélküled élni.... Szeretlek téged... és mégha csak ennyire lehetek veled, nekem az is elég.... *Lassan átöleltelek a hasadnál.* - Nekem... úgyérzem te vagy az igazi, akire érdemes várni... lehet.. most nem tudsz úgy szeretni, de... remélem egyszer még igen... *Mondtam komolyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:34 | Üzenet # 947 |
 Yaoista
| *Lehajtottam kicsit a fejem, valahogy szégyelltem magam. Mikor elmondod a hibáimat, csak figyelmesen hallgattalak és bólogattam. Ahogy elkezded nekem fényezni Akihitot, meg minden, hát az elég szarul esett, mert végülis akárki, akármit mond, ő a szemed fénye és mindig ő lesz. Csak bólintottam, hogy a következő legyen jobb.* - Értettem... elnézést kérek... igyekezni fogok... *Mondtam komolyan. Tényleg elhittem, hogy béna vagyok, abban sem voltam biztos soha, hogy elég jól nézek ki, de nagyon szerettem ezt csinálni, ezért is akartam annyira megfelelni legalább neked.* - Sajnálom, ha csalódást okoztam... most megyek átöltözni, ha nincs más... *Mondtam, majd bementem az öltözőbe, hogy levakarjam magamról a sminket és rendes ruhába átöltözhessek. Kicsit el is gondolkoztam és folyton az újságot néztem. Azon gondolkoztam, hogy megmutassam-e Akihitonak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:34 | Üzenet # 948 |
 Yaoista
| - Igen feltűnt*Kuncogtam édesen majd ahogyan elkezded kifejteni a dolgokat egyik része ijesztő a másikat jó volt hallani. Megfordultam az arcodra simitottam* - Hát akkor ezek után főleg nem küldlek el meg amúgy se tudnálak*Suttogtam* - Satoru amiket mondtál, hogy én vagyok az igazi mindig ezekre a szavakra vágytam kár hogy nem mondtad előbb*Suttogtam és hozzádbújtam* - Én szeretlek tudod jól, de félek tőled, de szeretlek nagyon és bármi lesz mindig is szeretni foglak és lehet egyszer még együtt leszünk én semmit nem tudok*Suttogtam majd visszafordultam és úgy simultam hozzád* - Vicces most érezlek magamhoz a legközelebb..
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:34 | Üzenet # 949 |
 Yaoista
| *Felsóhajtottam és a fejem csóváltam.* - Nincs más menj*Bólintok és én is visszamentem az irodámba. Nem így akartam ezt, hogy ennyire letörj ilyen téren. Így meg is kerestelek egy óra múlva.* - Figyelj én túloztam*Mondom amikor megtaláltalak* - Bántani akartalak, de ez így gyerekes volt tudom. Viszont az, hogy simán elhitted hát elég szarul esett annak ellenére, hogy nincs önbizalmad előtte folyton dicsértelek, de mindegy is. Amik a hibád azt kifejtettem amikre mondtam, hogy javíts rajta, de a legnagyobb gond az önbizmaddal van ezt elmondtam és ezen te tudsz csak változtatni. Nem akarom a karriered tönkretenni az ilyen beszólások miatt. Te vagy az egyik legjobb modell és sokra fogod vinni. Ami meg az újságot illeti azok a képek is nagyon jók lettek, de akkor se akarom látni*Suttogtam fájdalmasan* - Modellnek jó vagy de embernek borzalmas. Amit tettél soha nem fogom megbocsátani. Nem tudom miért csináltad, de ha bosszúból akkor sikerült is. Te szídtál engem, hogy mennyire szemét voltam de amit te tettél velem az sokkal rosszabb. Megnyíltam neked és ezt tetted velem. Csak kihasználtál undorító módon*Mondtam egyre fájdalmasabban* - De mindegy is téged ez nem érdekel*Vágom hozzád elindultam ki.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:35 | Üzenet # 950 |
 Yaoista
| *AHogy hozzámbújtál, elmosolyodtam.* - Mert akkor még én se tudtam... *Mondtam halkan s olyan jó volt, ahogy hozzámbújtál és öleltél. Nagyon jó érzés volt.* - Tudom kicsim... de én megpróbálok kitartóan várni, amíg elérkezik az én időm... *ELmosolyodtam, ahogy mondod, hogy most érzel magadhoz a legközelebb. A fejedre hajtottam a fejem és adtam egy puszit a buksidra.* - Meg akarlak csókolni... *Suttogtam halkan és mégjobban magamhoz szorítottalak. Tudtam, hogy butaság, hiszen te Rokuroval vagy, még valahogy azt éreztem, hogy meg kell csókoljalak.* - Tényleg.. ennyire félsz tőlem, hogy nem ér meg még egy próbát...?
|
|
| |