Szerelmi sokszög
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Résztvevők:
Akihito - Saturo Rokuro - Mookyul Dimitri - Lee
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:35 | Üzenet # 951 |
 Yaoista
| *Ahogy egy óra múlva megjelentél, meglepődve néztem rád. Nagyon elmélyülten az újsgot tanulmányozta. Mikor közlöd, hogy túloztál meg miegyéb, eléggé ledöbbentem. Mikor a képeket említed az újságba, valahogy ösztönsen magamhoz öleltem. Kicsit olyan érzésem volt, hogy nekem ennyi maradt belőled és ezt el kell fogadnom. Viszont mikor közölted, hogy bborzalmas ember vagyok, kitágultak a szemeim és csak bámultam előre. Nem akartam hinni a fülemnek, hogy azt gondolod, hogy csak kihasználtalak. Nagyon fájt ez a mondatod és lefolyt pár könnycsepp az arcomon, mégha igazad is volt és tényleg mondhatni kegyetlenség volt ezt tenni veled. Megtöröltem az arcom, majd felpattantam és utánad szaladtam. Megragadtam a kezed és megszorítottam.* - Hogy gondolhatod ezt... soha nem csinálnék ilyet bosszúból.... én már tényleg nem haragszok azért... nem mondtam volna azt, ha nem gondolnám, hogy helyesen cselekedtem... *Mondtam halkan, majd elengedtem a kezed és ott hagytalak, hiszen elmondani nem akartam, hogy miért is tettem ezt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:36 | Üzenet # 952 |
 Yaoista
| - Annyira más vagy vagyis most mutattad meg jobban milyen is vagy és ennek örülök*Suttogtam a csókra felsóhajtok* - Nem szabad*Suttogtam de én is megcsókoltalak volna és azt is tudtam, ha te megteszed nehezen tudtam volna ellenállni. A kérdésedre pedig ismét csak felsóhajtottam* - Igen nagyon félek, mert mi van ha csak ez az egész addig tart amíg meg nem kapsz és akkor ismét bántasz engem?? Nem bírnám elviselni meg azt se ha úgy összevesznénk, hogy mindenek vége lenne, de így legalább itt vagyunk egymásnak még ha nem is úgy, de lehet ez butaság nem tudom*Suttogtam. Meg voltam zavarodva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:36 | Üzenet # 953 |
 Yaoista
| - Chh még van merszed sírni?? Ez már tényleg pofátlanság*Vágtam hozzád majd amikor utánam jösz és nekem esel hát igen csak ledöbbenten de ott elszakadt a cérna utánad mentem öltözöbe rántva ajtónak vágtalak* - Mi a faszt képzelsz magadról??? Komolyan ez a hobbyd, hogy szórakozol velem?? Még is mit higyek?? Hirtelen egyik percről másikra elküldtél és lehetetlent kértél tőlem!! Miért?? Miért tetted?? Helyesen cselekedtél?? Mégis mivel?? Hogy darabokra törted a szívem vagy miért?? Válaszolj*Üvöltök rád de nagyon fájdalmasan*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:38 | Üzenet # 954 |
 Yaoista
| - Az az idióta is én vagyok, ne aggódj.. *Nevettem el magam.* - Csak most nincs energiám még arra is, hogy tartsam magam... elég fáradt vagyok egyfolytába... *Magyaráztam kedvesen. A sok gyógyszer teljesen kezdett leszívni. AHogy mondod, hogy nem szabad, csak dünnyögtem egy "Tudom" szerű dolgot, de nem nagyon lehett érteni. AHogy hallgattalak, belegondolva igazad volt, hogy így láttad a dolgokat.* - Megértem... csak nehéz.. hogy.. végülis együtt vagyunk, de mégse.. ráadásul tudom, hogy szeretsz, mégsem engedsz... Nekem.. nem is a szex része hiányzik.. na jó.. hazdunék, ha azt mondanám, hogy az egyáltalán nem hiányzik... de jobban hiányzik az, hogymelletted kelljek fel reggel.. vagy veled aludjak.. vagy hogy elmenjünk valahova.... Tudom, hülye vagyok... *Nevetten zavartan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:38 | Üzenet # 955 |
 Yaoista
| *AHogy utánamjöttél és az ajtónak vágasz, csak úgy nyekkentem.* - Ahhh... *Nyögtem fájdalmasan. Ahogy konkrétan leüvöltöd a hajam a fejemről, csak pislogtam és a fájdalmas hangod... annyira nem akartam ezt tenni veled. Nem akartam elmondani, hogy miért csináltam, mert akkor biztos voltam benne, hogy ugyan ott lennék, ahol eddig és nem tudnál elfelejteni, hisze hülyeségnek tartanád.* - Csak... azt akarom.. hogy találd meg a boldogságod.... *Mondtam halkan, tudtam, hogy dühös leszel ezért megint, az se érdekelt már, hogy fájt ahogy szorítasz.* - De ez nem bosszúból volt.. vagy csak mert ki akartalak használni... nekem az az idő, amit veled töltöttem, nagy fontos... és sosem fogom elfelejteni... *Nem tudtam volna így kimondani, hogy keress valaki mást helyettem és legyél nagyon boldog mert ez valami olyasmi volt, amit legszívesebben megtartottam volna magamnak, de az mégnagyobb kegyetlenség lett volna.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:39 | Üzenet # 956 |
 Yaoista
| - Boldog?? Mi van?? Hogy lehetnék boldog nélküled??*Akadok ki egyre jobban* - Fogd be!!! Ne mond ezeket a kedves szavakat!! Ha sokat jelentett volna nem tetted volna ezt!! Én megmondtam boldog vagyok ha barátként melletted lehetek, de nem őnagyságának addig voltam jó amíg Akihito kómába volt, de akkor nagyon jó voltam. Tudod a családom elvesztése után ez a második dolog ami a legjobban fáj. Pedig én tényleg boldog voltam, de te ezt elvetted tőlem és a padlóra küldtél sőt vágtál és még belém is rúgsz. Tudod te milyen volt azt hallani?? Ha Satoru nem lenne én nem is tudom mit tennék, mert tudod csak ő van nekem már senki más. Na látod pont ezért nem engedtem senkit közel magamhoz, mert féltem hogy elveszítem, de azt soha nem hittem volna, hogy*Suttogtam elengedtelek falba csaptam a fejed mellett* - Mond hogy egy rossz álom kérlek*Pillantottam rád már könnyes szemekkel*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:39 | Üzenet # 957 |
 Yaoista
| *AHogy tovább beszélt, majdnem elsírtam magam, de tudtam, hogy nem igazán van hozzá jogom. Tényleg nem akartalak bántani, csak valami lehetőséget vagy esélyt akartam adni neked, hogy találj valakit.* - Ez enm igaz, tudod jól, hogy nem! Nem csak addig voltál jó... most is az vagy... sőt.. mindig az leszel... *Ahogy közlöd, hogy elvettem a boldogságod, még mindig nem nagyon akartam megszólalni. AHogy befejezed és ahogy rámnéztél, egyszerűen nem tudtam mit tenni. Annyira tehetetlennek és gyengének érztem magam. Lassan az arcodrasimítottam, majd hirtelen átöleltem a nyakad.* - Nem akarom, hogy magányos legylé miattam... azt akarom, hogy megtaláld a szerlmet, mégha nem is én vagyok az... de ha barátok maradunk, mindig... mindig lesz valami köztünk és... nem akarom, hogy azt csináld, mint Saturo.... nem akartam ekkora fájdalmat okozni... tudtam, hogy fájni fog, mert nekem is majd meghasad a szivem.. de... de... *Makogtam halkan. Annyira üres volt a fejem, egyszerűen nem akartalak így látni, ennyire összetörten, főleg úgy, hogy én tehetek róla. Nem is gondolkozva megcsókoltalak és mégszorosabban öleltelek. Nem gondoltam ele mit csinálok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:39 | Üzenet # 958 |
 Yaoista
| - Nem kell tartanod és megmondtam pihened kell. Ez nem vicc. Nem szeretném, ha kidőlnél és bajod lenne, ne játszad előttem a kemény csávót*Mondtam aggódalmasan, majd ahogyan kifejted a dolgokat hát picit felnevettem* - Meg is sértődtem volna, ha a sex nem hiányozna*Kuncogtam* - Nekem is sok minden hiányzik és tényleg jó lenne, ha te is boldog lennél, de én akarok tényleg esély adni Rokuronak meg nekem, bár mióta kórházba vagyok és történtek a dolgok minden annyira más meg hát alapból beszéltünk az egész kapcsolatról, hogy végülis vigasszal indult és ugye miattok és nem hittük volna, hogy szerelem lesz ebből, de az lett csak mégis mint veletek.*Fejtem ki megfordulva adtam egy puszit az arcodra* - Nem vagy hülye.*Simogattam meg az arcod majd ismét visszahelyezkedtem* - Milyen a főnökkel a sex??*Kérdeztem hirtelen igazából az érdekelt hogy jobb e mint velem*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:40 | Üzenet # 959 |
 Yaoista
| - Nem úgy értettem.. pihenek én.. ez csak a gyógyszerek melékhatása... ebből látod legalább, hogy szedem redesen... *Mosolyodtam el kedvesen. Csöndesen hallgattalak és valahol megnyugtatott, amit mondtál. Tudtam, hogy kárörvendés, mégis örültem, hogy nem úgy mennek a dolgaitok, mert így még több esély nyílt nekem. A puszin elmosolyodtam és én is adtam egy puszit azarcodra. Kicsit meglepődtem, ahogy bekérdezel, hogy milyen a főnökkel a szex.* - Mármint.. hogy hogy milyen..? Milyen lenne..? *Kérdeztem vissza pislogva.* - Van benne valami izgató, ha a főnököd dugod meg, aki ráadásul seme... de amúgy... semmi mást... jó, persze jó vele, de nem olyan veled volt...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:41 | Üzenet # 960 |
 Yaoista
| - Akkor miért csináltad?? Én már semmit nem tudok*Remegtem meg majd amikor átölelted a nyakam és elmondod a dolgokat na meg meg is csókolsz hát én teljesen lefagytam egy pillanatra de amikor magamhoz tértem ellöktelek magamtól* - Meghasad a szíved?? Hmm tényleg?? Ki van egyedül kettőnk közül?? Nem akartál fájdalmat okozni?? Miért mit hittél nem fog fájni?? Chh legalább most ne mentegetőznél. Előadod a mártírt itt. Tudod szerintem te neked volt így könnyebb. Nem igaz?? Ha igazán fontos lennék megengedted volna, hogy barátod legyek, mert nekem az bőven elég lett volna mint már mondtam. Hát de tudod mit elérted a kis terved. Kész most lezártam magamban mindent. Ennyi volt. Munkán kívül én is azt mondom ne beszéljünk. Befejeztem veled mindent. Kész tényleg feladom. Na most remélem boldog vagy aranyom*Vágtam hozzád majd kiviharoztam. Tényleg sok volt és elég volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:41 | Üzenet # 961 |
 Yaoista
| - Ja akkor megnyugodtam, de remélem nem kell sokáig szedned már*Mondtam majd a puszin én is elmosolyodtam* - Hát milyen?? Ezt kérdezem én is*Feleltem majd amikor kifejted elgondolkodom* - Hmmm szóval ez olyan mintha én megdugnálak téged??*Kérdeztelek kiváncsian* - Mert am már seme is voltam szóval szoktam lenni na érted*Magyaráztam*xd - De akkor téged a főnök csak egyszer volt benned ugye??
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:42 | Üzenet # 962 |
 Yaoista
| *Ahogy ellöktél magadtól, akkor kapcsoltam, hogy mit is tettem. Bocsánatott akartam rögtön kérni, de belémfagyott a szó. AHogy hozzám vágod, hogy csak mártírkodok, meg nekem így biztos könnyebb, nem tudtam megszólalni, csak hitetlenkedve néztem rád. AHogy a végén ecsetelgeted, hogy ennyi és reméled boldog vagyok,hát ott nem bírtam tovább. AHogy kimentél lecsúsztam az ajtó mentén és elkezdtek folyni a könnyeim. Már mehettem volna haza, de nem tudtam felállni és csak halkan sírtam nagyon sokáig. Én tényleg nem ezt akartam és valóban azt éreztem, hogy valami nagyon fontosat veszítettem el a saját hibámból. Azzal próbálgattam magam nyugtatni, hgy ennek így kell lennie, de nem nagyon jöt össze. Amikor belenéztem a tükörbe ésláttam a vörös szemeim, előkerestem egy napszemüveget, mégse akartam, hogy mindenki azt nézze, milyen vörösek a szemeim, na meg azt se akartam, hogy te lásd. Összeszedve magad azonnal a kórházba mentem, mivel megígértem, hogy munka után megyek. Szó nélkül mentem be, még csak azon sem idegeltem magam, hogy Saturo ölelget. Levettem a szemüveget, de nem néztem fel.* - Sziasztok...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:44 | Üzenet # 963 |
 Yaoista
| - Még sokáig kell szednem... *Mondtam halkan.* - Amíg nem megyek vissza, szednem kell, hogy.. mondjuk azt, hogy szinten maradjak... *Magyaráztam.. Mikor végülis kinöyögöd ezt az én dugnálak meg téged szöveget, hát elröhögtem magam.* - Nem... nem olyan.... Hogy mondjam... Te alapból uke típús vagy és Rokuro is szóval meg se lepődök, hogy te is szoktál felül lenni... de igazából ezt nem lehet összehasonlítani... nem tudom elmagyarázni, de nem olyan... és igen, csak egyszer... *Válaszoltaam és megpusziltalak. Örültem, hogy legalább ennyit megtehetetk. Mikor megjelent Rokuro kicsit meglepődtem, hogy nem szedi ale a fejem az ölelgetés miatt, de ha már nem teszi szóvá, akkor én ki nem mászok innen. Láttam, hogy mennyire szarul van, de attól még nem kedveltem jobban :D. Gondoltam, hogy valami a főnökkel volt, úgyhogy már el is döntöttem, hogy áthívom magamhoz estére.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:44 | Üzenet # 964 |
 Yaoista
| - Az nem jó, de ha ez kell. hogy meggyógyulj*Suttogtam* - Ohh értem azt hiszem na de mindegy is*Mosolyogtam majd amikor megjelenik Rokuro és tényleg nem szól semmit ránk na meg rám se nézz tudtam baj van* - Kicsim mi a baj?? Gyere ide és mond el mi történt*Nyújtom felé a kezem és én inkább azért elhúzodtam tőled*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:45 | Üzenet # 965 |
 Yaoista
| *Csa csöndben ültem. Ahogy intesz, hogy menjek közelebb, megfogtam a kezed és odaültem melléd, de nem szólaltam meg sokáig.* - Nincs semmi... Nem történt semmi... *Valamiért nem akartam elmondani és valahogy nem a csók miatt. Azt tudtam, hogy előbb-utóbb úgyis meg fogod tudni, hanem is tőlem, akkor Saturon keresztül.* -Csak rossz napom van... ennyi... *Tudtam le ennyivel. Saturora se néztem igazán, elvoltam magamba.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:45 | Üzenet # 966 |
 Yaoista
| *Ahogy te azért arrébbhúzódsz, én nem engedtelek el. Gondoltam majd akkor, ha Rokuronak nem tetszik adolog, de igazából nem csináltam semmit, hiszen csak öleltelek, gondoltam az még benne van a barátság határain belül. Viszont, ahogy ecsetelgeti, hogy nincs baj, kezdett nagyon gyanús lenni és nagyon aggódtam a főnökért.* - Figyel szépségem... azt hsizem, nekem most mennem kell... Aztán ti is tudtok beszélgetni... holnap jövök, rendben..? Szerintem már nem fogok tudni visszajönni... *Adtam egy gyors puszit a buksidra, majd kiindultam és visszaintettem neked egy kedves mosollyoal, természetesen Rokuronak nem köszöntem :D. Azonnal hozzád indultam mert tudtam bajok lesznek. Ha Rokuro ennyire ki van, beleondolni se mertem, te mennyire kilehetsz. Hamar meg is érkeztem és becsöngettem. Reméltem, most nem kell az ajtódat vernem fél órát :D:*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:45 | Üzenet # 967 |
 Yaoista
| *Ahogyan nem engedtél el elmosolyodtam és hagytam, hogy picit azért ölelj persze ha Rokuro szól vagy úgy nézz rögtön elhúzodtam volna.* - Aha persze*Sóhajtok fel és naná, hogy nem hittem neki és gondoltam miattad nem akar beszélni* - Oké holnap várlak és vigyázz magadra*Mosolyogtam rád majd amikor kimentél Rokurot magamhoz öleltem* - Mond el mi történt kérlek, így nem tudok segíteni. Vele volt valami igaz??*Kérdeztem halkan hiszen nem voltam hülye*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:46 | Üzenet # 968 |
 Yaoista
| *Kicsit bent voltam, de utána haza jöttem mivel nem bírtam volna dolgozi na meg végeztem is. Nagyon ki voltam de most nem írtam csak bent ültem a kanapén és néztem magam elé amikor te csöngettél és valahogy éreztem, hogy te vagy. Odasétáltam és kinyitottam az ajtót és beengedtelek* - Szia jó hogy itt vagy mitnha az angyalom lennél*Suttogtam és hozzádbújtam. Előtted tényleg nem lett volna értelme játszani a kemény csávót* - El akarom felejteni örökre*Suttogtam kicsit így voltam majd leülve elmeséltem neked mindent még azt is milyen gyerekesen viselkedtem na meg amiket Rokuro mondott utána* - Hát ennyi lenne...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:46 | Üzenet # 969 |
 Yaoista
| *AHogy magadhoz öleltél odabújtam és én is átöleltelek. Ahogy újrarákérdeztél és hogy Mookyullal volt-e valami, csak megráztam a fejem, bár rám volt írva szép nagy betűkkel, hogy de.* - Tényleg nincs.. semmi.. csak... *Sóhajtottam egy jó nagyot.* - Csak ez nem az én napom.... *Igazából nem is tudtam miért nem akartam elmondani, hiszen igazán nem történt semmi, de mégis úgy éreztem, hogy igen. Na meg a csókot se szívesen vallottam volna be magamtól.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:46 | Üzenet # 970 |
 Yaoista
| *Elég szarul esett, hogy nem mondod el* - Ohh értem szóval már itt tartunk, hogy titkolozol előttem*Suttogtam és elengedtelek* - Ez szarul esik főleg, hogy még hülyének is nézel. Még az is jobb lenne, ha azt mondanád, hogy nem akarod nekem elmondani de mindegy*Sóhajtok fel és elfeküdtem* - Én majd mesélek, ha gondolod de most ugyis szarul vagy*Suttogtam de azért ismét odahúztalak magamhoz hiszen szeretelek de ez a helyzet annyira rossz volt*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:47 | Üzenet # 971 |
 Yaoista
| *Ahogy elengedtél és ezt így mondod, hirtelen nem tudtam mit mondjak, hiszen megértettem, hogy rosszul esik.* - Sajnálom... *Mondtam halkan. Viszont, ahogy visszahúztál, újra odabújtam teljesen.* - Elfogom mondani, jó...? De mos nem szeretném.... *Mondtam halkan. Jól esett, ahogy magadhoz öleltél, megnyugtatott.* - De tényleg nincsen nagy baj... *Annyira. Eszembe jutott az ígéretem és hogy most mekkora ökörséget is csináltam, ráadásul azt se tudtam miért.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:47 | Üzenet # 972 |
 Yaoista
| - Figyelj inkább ne mondj semmit jó, mert csak rontasz a helyzeten*Suttogtam és közben simogattalak én igyekeztelek téged megvigasztalni* - Annyira hiányzik az, hogy boldogak legyünk és remélem hamar így lesz*Suttogtam hiszen egyáltalán nem volt olyan a kapcsolatunk mint eddig pedig olyan boldogak voltunk eleinte.* - Anyumék jönnek majd be délután*Jegyeztem meg és nem igen tudtam többet most mondani ami szintén furcsa volt*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:48 | Üzenet # 973 |
 Yaoista
| - Szia... *Be is mentem és elmosolyodtam ezen az angyalos szövegen, mert azért ettől messze vagyunk. Magamhoz öleltelek és vígasztalóan simogattam a hátad. * - Rokuro bejött a kórházba és abból ítélve, ahogy kinézett, gondoltam, hogy veled volt valami... aggódtam érted... először rosszabbra számítottam... *Azt hittem már talaj részegen fentrengsz vagy ilyesmi. Csöndben végighallgattalak bent és hát elhültem.* - Ez kész... Rokuro nem normális... megcsókolt..!? *Akadtam ki, már csak Akihito miatt, de gondoltam ez az én malmomra hajtja a vizet :D.* - Hát barátom... azt hiszem ezzel tényleg vége... tényleg keress magadnak valakit... nem fog jót tenni, ha most elkezded emészteni magad... ez az ő hülyesége... nekem is ezt magyarázta ma Akihito.... szóval... elszántnak tűnik... Sajnálom, hogy ezt kell mondanom... *Karoltalak át.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:48 | Üzenet # 974 |
 Yaoista
| - nekem is hiányzik... *Kezdtelek el cirógatni.* - Nem fognak haragudni miattam..? Vagyis apukdá... *Aztán én is elhallgattam egy kicsit. Elkezdtem mesélni, hogy milyen volt a fotózás, na meg az újságot, hogy elkészültek a cikkek meg a képek, szinte csak azt nem, hogy mivolt Mookyullal még a gyerekeskedést és azt a bocsánatkérést, de tovább nem. Még nem voltam rá igazán kész, hogy kimondjam, hogy vége. Próbáltam helyrerázódni, mert annyira hiányzott, hogy együtt nevessük. Hirtelen a gipszedre tévedt a tekintetem és kicsit elmosolyodtam.* - Nem tudom mi van velünk... utoljára akkor voltunk el úgy, mikor firkáltuk a gipszed...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:48 | Üzenet # 975 |
 Yaoista
| - Édes vagy és hát már kezdem megszokni, hoy padlóra küld*Mosolyodtam el fájdalmasan* - Igen meg de erős voltam és nem visszonoztam vagyis inkább kivoltam, hogy mit szórakozik velem*Suttogtam* - Igen tudom és tényleg feladom eddig bírtam nincs tovább*Suttogtam továbbra is bújtam hozzád* - Nekem már csak tényleg te vagy Satoru senki más és tudod jó így. Senkit nem akarok többé szeretni ismét az leszek aki voltam. Nem fogok megnyílni és visszaveszem az álarcom még ha gyáva megoldás is....
|
|
| |