2025.07.20, Vasárnap, 04:52
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Szerelmi sokszög
szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Résztvevők:

Akihito - Saturo
Rokuro - Mookyul

Dimitri - Lee

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:12 | Üzenet # 76
Yaoista
* Inkább nem mondtam semmit ígyis hülyét csináltam már magambólxd felmentünk majd ahogyan közel kezdtél el hajolni lecsuktam a szemem automatikusanxd viszont amikor beszélni kezdesz kinyitom azonnal*- Ja persze kaja jöhet* vágom rá gyorsan el is hátrálok és persze semmit nem értettem*~ Persze, hogy szívatott de mégis mit hittem amugy is örülnöm kéne ennek~* elmélkedem magamban miközben néztelekxd*- Szóval akivel dugtál az ki neked??*kérdezem hirtelen*xd

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:12 | Üzenet # 77
Yaoista
*Kérdéseden meg se lepődtem, hanem olyan lazasággal válaszoltam, ami már majdnem pofátlanságnak minősült.* -Ja ő? Shio-cahn... Mielőtt megkaptalak, őt is én menedszeltem. Ágyba akart bújni velem én meg nem vagyok semmi jónak az elrontója. *Vigyorodtam el. Egy kicsit azért az beszélt belőlem, hogy féltékennyé akartalak tenni.* - ELég hamar odaadta magát, ahhoz képest, hogy szűz volt... azóta már egy igazi ribanc... bárkivel lefekszik, mindegy hogy ügyfél, gazdag szegény, fiatal, öreg.. sőt kifejezetten bukik az idősebb pasikra. *Gondoltam én itt az 50esekre.* - Néha ha onja van megkeres, hogy dugjam meg.. tudod velem feküdt le először,, én pontosan tudom hogy szereti, ha megdugják. *Magyaráztam és elédraktam a kaját.* - Jó étvágyat... *Simítottam az arcodra és magam felé fordítva tekinteted megcsókoltalak.* - Annyira finomak az ajkaid...

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:12 | Üzenet # 78
Yaoista
* Hát majd nem dobtam egy hátast, ahogyan beszélni kezdtél örültem volna, ha nem vagy ennyire őszinte na meg fel is boszsantottál így a csókod nem visszonoztam*- Te pedig romlott vagy és edd meg a főztöd nekem nem kell és menj is el* állok fel elindulok ki*- Szóval te tényleg mindenkit megbaszol igaz?? Ezek után vegyem be a dumád?? Pedig már majd nem hittem neked milyen hülye lettem volna te csak egy playboy vagy * vágom hozzád bevonultam duzzogva a szobámba*- Belőlem nem csinál  ribancot* morgokxd*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:12 | Üzenet # 79
Yaoista
*Ahogy faképnél hagysz, sóhajtok egyet, de nem mentem el, csak letakartam hogy neszáradjon. Bementem hozzád és lefeküdtem melléd, majd hátulról átöleltelek.* - Soha nem ígértem neki semmit... olyannak látott, amilyen nem vagyok... ez nem az én hibán... megmondtam neki tisztán, hogy engem nem érdekel... ágybaviszem, mert jól nézki, de ennyi.. a többi már az ő dönte se volt... te soha nem leszel olyan, mit ő... ahhoz te túl makacs és büszke vagy... és sokkal erősebb... *Simítottam be fölsőd alá és elkezdtem pocid simizni.* - Biztos azt akarod, hogy elmenjek..? *Kezdtem el újra nyakad csókolgatni.* - Te nem vagy olyan, mint ők... te különleges vagy... *Suttogtam és félresöpörve hajad elkezdtem szívogatni a bőrt a nyakadhátuljánál. Tudtam, hogy nem hagythatok rajtad nyomot, de gondoltam ez úgyse látszódik,*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:14 | Üzenet # 80
Yaoista
-Azt mondtam menj el* morgok viszont ahogyan magadhoz ölelsz megremegek*- Persze ezt csak úgy mondod biztos neki is ezt mondtad* dacoskodok tovább, de hát tényleg nehéz volt neked ellenállni bezzeg most régen pofán vágtam volna kirúgtam volna innét*- Az biztos, hogy erősebb vagyok és jobb* jelentem ki felsóhajtok ahogyan simizni kezdtél*- Ne nyúljkálj és igen ahhh azt akarom* nyögök fel halkan*- Különleges komolyan gondolod??* pillantok rád felnyögök ismé a szívogátasra majd szembefordulok veled*- Esküszül, hogy igzazat mondasz??

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:15 | Üzenet # 81
Yaoista
- Igen, különben nem mondtanám... *Aogy szembefordultál velem elkezdtem az arcod simízni meg néha a hajad. Nekem mániám volt és nagyon élveztem, hogy szép hosszú hajad van, mégha lehetne egészségesebb is.* - Hidd el nekem... *Csókoltalak homlokon, majd ajkaidnak estem. *Hirtelen fölédkerültem és méginkább elmélyítettem egy csókot.* - Milyen érzés volt, mikor leszoptalak..? *Kérdeztem, de kezem közben már elkezdtem felgyűrni a fölsőd.* - Tetszett...? Szeretnéd még..? *Simítottam végig mellbimbódon.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:15 | Üzenet # 82
Yaoista
- Attól még mondhatod hiszen nem ismerlek még annyira* mondom bár hittem neked, de attól még jó volt folyton kifogásokat keresnixd*- Mond te direkt piszkálod  a hajam?? * vonom fel a szemöldököm bár tőled nagyon jó érzés volt ez de hát nem vagyok én ehhez hozzászokva csak a fodrásznak engedtem eddig arra is morogtam, ha nem úgy ért hozzá ahogyan kellxd majd ahogyan az ajkaimnak esel igen csak hirtelen ért*- Hééé lassits* suttogom az ajkaid közé probáltam visszonozni*- Ehh ne kérdezzz már ilyet igyse fogtam még fel a dolgokat* forditom oldalra a fejem*- Én... semmit nem tudok*sóhajtokf fel*- Még ... szóval még....... sosem éreztem így..* motyogom zavartan félénken rádpillantottam na ezt az énem senki nem ismerte én sem tudtam h tudok ilyen is lenni*xd

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:15 | Üzenet # 83
Yaoista
- Megszokás... szeretem piszkálni a másik haját.. megnyugtat... általában sosem szoktak érte panaszkodni...de ha zavar abbahagythataom... *Bár látszott rajtam, hogy nem szívesen, hiszen én nagyon éltem. Mikor zavarbajössz elkuncogtam maga és konkrétn fölédmásztam. Megtámaszkodtam a könyökömön a fejed melett kétoldalt és újra megcsókoltalak.* - Sejtettem... nem kell félned... Egyszer ilyennek is kell lennie, nem..?*Mosolyodtam el kedvesen és kicsit visszább vettem, de persze ugyan úgy csókolgattalak.* - Viszont nem válaszoltál a kérdésemre... szeretnéd...? *Kicsit leengedtem a csipőd és hozzáddörgölőztem.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:15 | Üzenet # 84
Yaoista
- Én már mondtam többször sőt folyton, amikor hozzáértél, de mindig folytatad* jegyzem meg*- Nagyon közel vagy am* állapítom meg, de azért a csókod visszonoztam*- Hát nem tudom én nem gondoltam, hogy ilyenek is kell történie sosem* motyogom és ettől a kedves mosolyodtól szinte elolvadtam amennyire tudtam visszonoztam a csókjaid*- Ehh hát muszáj válaszolnom??  Komolyan te*sóhajtok fel*- Én..... hát talán..... akarom* motyogom persze ismét nem néztem rád*xd

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:16 | Üzenet # 85
Yaoista
- Mert olyna jóóó... naaa... engedd meg.. úgy se tudod elkerülni mindig, hogy ne érjek hozzá... *Vettem elő a kiskutyaszemeket, amikkel aztán olyan voltam mint egy kisfiú. Ahogy nem néztél rám, hát kész voltam tőled.* - Akkor miért is ne... *Simítottam le a fölsőd közben apró csókokat hagyva utána.*  - Ha meggondolnád magad nyugodtan szólhastz.... lehet ma nem is csinálom végig... Csak az ujjaimat fogom használni, hogy megszokd... *Csókoltalak meg hosszan, majd lekezdtem a nyakad csókolgatni és közben felsőtested cirógattam. Kicsit elválltam tőled s ledobtam a saját felsőm is.* - Ne félj... nem csinálok semmi rosszat... gondolj arra, milyen érzés volt, mikor leszoptalak... *Elkezdtem mellkasod csókolgatni, külön kitérve mellbimbóidra. Finoman harapdáltam és erősen szívogattam.* - Olyan kis érzékeny vagy... *Vigyorogtam és tényleg nem siettem el, még ezt se. Már ez is muatta, hogy különleges vagy számomra, hiszen kényeztettelek és vigyáztam.* - Olyan kár, hogy nem hagyhatok foltokat... *Simítottam végig az oldaladon, be a nadrágod alá és szép lassan elkezdte letolni, majd egyszerűen lehúztam rólad. Elkezdtem combod harapdálni és csak kitaláltam hol hagyhatok foltokat, így ágyékodhoz hajoltam és megszívtam, ahol kicsit be is priult, majd lekdztem a farkad a tövénél nyalogatni, végül végignyaltam az egészen ésa számba vettelek.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:16 | Üzenet # 86
Yaoista
- Ehhh ne nézz már így te felnőtt ember vagy nem kell a cuki nézés* ennek tényleg nehéz volt ellenállni*- Micsoda?? Mi az hogy az ujjaid?? Én nem mondtam, hogy akarom* parázok be nekem még egy ujjad is sok voltxd*- Nem akarom semmit megszokni amugy se férne be nekem* jegyzem meg nagyon édesen de azért a csókod visszonoztam, de még mindig hihetlen volt, hogy itt fekszem alattadxd*- Hát de félek* vágom rá rögtön végigmértelek annak ellenére, hogy sérült volt a tested még ígyis nagyon sexy voltál*- Muszáj neked folyton dumálnod??* kérdezlek mert, ha visszagondolok a szopásra zavarba jöttem*- Ahh furcsa érzés* nyögök fel ahogyan csókolgatni kezdtél, de nagyon tetszett nem tudtam, hogy ennyire jó ha valaki kényesztett*- Fogd be* morgok édesen tényleg legszivesebbe betapasztottam volna a szád, de akkor nem tudtál volna csókolgatni se*- Ahhh... még... mindig.... nem hiszem .... ahh ezt el* nyögdécselem testem párszor megremegett alattad hát igen hamar reagáltam rád*- Szerintem nem baj* jegyzem meg azt kéne még, hogy megjelölgessélxd*-  Ahhh te .... annak... nyoma lesz* nyögöm na nem mintha bárki látta volna, de akkor isxd*- Ahhh ... nekem... ahhh kell valamit csinálni??* kérdezlek amint teljesen szádba veszel hangosabb leszek el sem hittem, hogy ezek a hangok belőlem jönnek ki*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:16 | Üzenet # 87
Yaoista
- Nem fog fájni... úgy csinálom, hogy ne fájjon.... *Mondtamés kényeztettelek egyre hevesebben kérdésedre először nem válaszoltam, hanem inkább jódarabig szoptalak, míg teljesen fel nem izgultál, de el nem élveztél. Lerúgtam a nacim és nekem már ennyitől meredezett a farkam, bizony nagyon eroitukus voltál.* - AMúgy is szép vagy.. de ilyen arcot végni... *Mosolyodtam el, majd fölédkerülve  az ajkaidhoz toltam két ujjam.* - Nyálazd be... *Húztam végig az ajkaidon.* - Forgasd az ujjam körül a nyelved és nyalogasd... *Mondtam és aztán eszembe jutott mit kérdeztél, amire elmosolyodtam.* - Mivel ma nem csinálom végig... csináld a kezeddel nekem... *Masszírozta nyelved ujjaimmal. Mikor eléggé nedves lett felhúztalak és szemböl az ölembe ültettelek, hogy te is hozzámférj.* - Ne félj... *Fogtam meg a kezed és lassan a farkamra vezettem, majd kezeddel együtt mozgattam a sajátom. Felsóhajtottam, ahogy hozzámértél. Nyakadba csókoltam, majdhátrasimítottam fenekedhez és lassan éppen hogy csak belédtoltam egy ujjam és kihúztam. Mondhatni csak izgattalak, hogy szokd, majd lassan teljesen betoltam egy ujjam és elkezdtem izgatni gyönyörpontod, majd mikihúztam. Ezt többször megismételtem és közben a nyakad csókolgattam.* - Milyen...? *Suttogtam füledbe és megnyomkodtam újra gyönyörpontod.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:17 | Üzenet # 88
Yaoista
- Esküszül, hogy nem fog fájni??* kérdezlek bár hiheheten volt, hogy nem fog fájnixd de hát szopás közben nem igen gondoltam erre csak élvezkedtem, ha lehet ez még job b volt mint elsőre na meg jobban elengedtem magamat, majd ahogyan abbahagyod leveszed a nacid meglátom a farkad nagyott nyelek ez hatalmas volt és már biztos voltam, hogy ezt lehetetlen. hogy belém nyomdxd*- Miattad még nagyobb lesz az egom* vigyorgok*- Nyálazzam?? De minek??* vonom fel a szemöldököm, de úgy tettem ahogyan kérted elkezdted nyalogatni szopogatni az ujjaid bár nekem ez is nagyon zavarba ejtő volt*- Verjem ki??* kérdezlek kissé pöszénxd- Csak lassan* suttogom amikor az öledbe voltam, rákvörös lettem amikor a kezem a farkadon voltxd, na igen ilyenkor hihetetlen volt, hogy egy nagy szájú bekpézelt majom vagyok*- Nagyon nagy* motyogom lassan simogat kezdtelek majd ahogyan belémnyomod az ujjad megremegek igen kellemetlen érzés volt, de biztam benned probáltam csak az izgatásodra koncentrálni viszont amikor belémnyomod egy ujjad azért némi fájdalmam volt fel is nyekkentem kicsit erősebben szoritottam a farkadra na de persze nem direktxd viszont amikor gyönyörpontom izgatad igen csak hangosan nyögök fel*- Ahh mit csinálsz??*pillantok rád leírhatatlan érzés volt már ez is ahogyan a nyakam is  csókoltad ami mint kiderült igen érzékeny pontom már magam döntöttem oldalra fejem még keményebb lettem persze rólad se feledkeztem meg egyre bátrabban izgattalak*- Ahh furahhh..de jó* vallom be na nem mintha magadtól nem tudtad volnaxd majd a szabad kezemmel az arcodra simitok én csókolak meg bár elég esetlenre sikerült*xd

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:18 | Üzenet # 89
Yaoista
*ELmosolyodtam, ahogy megremegsz, tudtam hogy elsőre nem a legjobb, de igyekeztem mindent megtenni, hogy a legjobbá tegyem. Ahogy megmarkkolod a farkam, azért beharaptam kicsit a szám, de nem szóltam, nem akartam elvenni a kedved. Válaszodon elvigyorodtam és tovább izgtattalak. Tetszett, hogy kezd megjönni az önbizalmad és már kezdeményezőbb vagy. Ahogy megcsókoltál, a sem zavart, hogy béna vagy, mert legalább próbálkoztál. Csók közben becsúsztattam még egy ujjam, persze miután már lezán éreztelek, csak akkor és még erőteljesebben nyomkodtam a kis idegcsomót.* - Jól csinálod... *Suttogtam, mert én is egyre keményebb voltam és egyre forróbb lett a farkam.* - Olyan, mintha elalolvadnál belül... *Hajoltam mellbibódra és megszívtam és nyalogattam. Lassan gyorsítottam ujjam mozgásán, hogy legyen némi fogalmad arról, hogy nagyjából milyen, ha mozognak benned.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:18 | Üzenet # 90
Yaoista
* AMikor csók közben benyomod még egy ujjad hangom fájdalmas lesz kissé és az ajkaidra harapok*- Ahh többet ne* nyögöm édesen, ahogyan a gyönyörpontomat izgattad hát kész voltam már értettem miért is nyögött a srác úgy pedig benne nem csak két ujj voltxd- Ahhh akkor jó* mosolyodom el hevesebben izgattalak*- Fogd ahh be* nem tudta megszokni a zavarbaejtő mondtaid majd ahogyan a mellbimbómat kezded szívogatni hajadba túrok, ahogyan gyorsabban mozgattod az ujjaid még kéjesebb lett az hangom*-  Ahhh Satoruhhh* nyögöm kéjesen a neved már ennyitől igen csak a határomon voltam*xd

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:18 | Üzenet # 91
Yaoista
*Nagyon tetszett,hogy már ennyitől így elveszetted a kontrollt. Alig vártam, hogy rendesen megdughassalak. Éreztem, hogy a hátárán vagy a dolognak és nekem se kellett már túl sok, így erőteljesebben izgattalak, amíg elnem élveztél és még utána is egy kicsit, hogy minél tovább élvezhesd. Az arcod nézve nekem se kellett több és tenyerdbe élveztem. Lassan kihúztam az ujjam és átkarolva a derekad öleltelek magamhoz és közben finoman bejáratod simogattam.* - Csak úgy lüktet.... *Én nem bírtam ki, hogy ezeket ne mondjam ki. Belecsókoltam a nyakadba, fogtam egy zsepit és letöröltem a kezed.* - Ennél már csak jobb lesz... *Suttogtam ajkaidra és megcsókoltalak.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:18 | Üzenet # 92
Yaoista
* Én is hevesebb lettem majd egy hangosabb nyögéssel elélveztem ez most sokkal intenzivebb érzés volt majd ahogyan te is elélveztél fel se fogtam annyira orgazmus hatása alatt voltam igen hangosan lihegtem*- Fogd be*lihegem majd csak kapcsoltam mi is van a kezemen de akkor már szedted is lexd*- Ki mondta hogy lesz több is??*suttogom az ajkaid közé imádtam veled kekeckedni*- Figyelj.... akkor most mi van köztük??* kérzlek félénken és kiscicaként bújtam hozzád igazából igen csak nagy szeretet hiányom volt csak ezt jól tagadtam*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:54 | Üzenet # 93
Yaoista
- Senki... de én tudom, látom rajtd... *Vigyorodtam el kicsit és finoman megharapdáltam az alsó ajkaid. Ahogy odabújtál, mnt egy cicus csak nem bírtam ki és megint a hajad basztattam.* - Hát... mit szerentél, mi legyen..? *Kérdeztem vissza.* - Én azt hiszem van egy félénk vadmacskám... nem tudom te hogy vagy vele. *Csókoltalak meg.* - Aki szép... aranyos... és pöhedni.. arogáns.. és beképzelt... *Csókolgattalak minden szó között. Azért tudtam, hogy kell sértő dolgot bókként mondani :D.* - És azt hiszem meg is tartom... csak őt... a többieket meg elengendem, hogy keressenek más gazdit...

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:55 | Üzenet # 94
Yaoista
- Nem bírod* jegyzem meg a hajamra, de már csak vigyorogtam*- Nem tudom még fel se dolgoztam a dolgokat*sóhajtok fel*- Tök jó vagyok szerintem* nevetek fel*xd- Ez komoly?? Szóval csak velem lennél?? * kérdezem meglepetten de jó volt hallani*- Nem tudom tényleg én sose jártam senkivel, de te pár nap alatt az egész életem felforgattad... soha nem érdekelt senki te ezt is megváltoztatad pedig csak pár napja ismerlek és ez ijesztő nagyon, de mégis jó*suttogom és látszott tényleg lennéd velek csak meg voltam ijedve*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:55 | Üzenet # 95
Yaoista
*Láttam rajtad, hogy mennyirebe vagy parázva, és mennyire félsz egy komolyabb kapcsolattól.* - Hagyjuk függőbe a kérdést, rendben..? Majd minden kialakul magától... *CSókoltalak mge, majd eldőltem veled és magamhoz szorítottalak.* - Mi lenne, ha ma itt aludnék veled..? Úgy nincs kedvem hazamenni... *Puszilgattalak, teljesen jól elvoltam :D.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:56 | Üzenet # 96
Yaoista
- Hmm oké* mosolyodom el*- Hát végülis maradhatsz, de remélem nem horkolsz* vigyorodom el még jobban hozzádbújtam*- Figyelj te mindig csak pasikkal voltál??* kérdezlek kiváncsian an meg jó volt tudni, hogy mennyi konkurenciám van*xd

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:57 | Üzenet # 97
Yaoista
- Nem horkolok.. *Mosolyodtam el. Kérdéseden néztem egyet, de úgy voltam vele, hogy miért is ne válaszoljak.* - Nem... eleinte tagadtam, hogy a pasikhoz vonzódom, és próbálkoztam pár nővel kapcsolatot teremteni.. de.. nem igazán tudom elmagyarázni... csak kényszerítettem magam, de hamar rájöttem, hogy ez nem fog úgy menni, úgyhogy azóta csak pasikkal... *Magyaráztam és homlokon csókoltalak. Eldőltem veled és aelkezdtelek cirógatni. A nap hátralévő részében sokkal több hasznosat nem csináltunk, még főztem neked vacsorát, majd ottaludtam. Elég hamar kialakult a dolog, hogy nem megyek haza ilyenkor esténként ha úgy adta az idő, hanem ott maradtam nálad, na meg az irodában is elkaptalak egy párszor és csókolgattalak. Elterjed az épületben, mint a futótűz, hogy megszereztelek téged is magamnak, persze senki nem volt meglepődve igazán. Egyetlen egy rossz dolog volt az egészbe, hogy még mindig nem feküdtünk le, pedig már nagyon vágytam rád, mert azért ha kézzel csinálják az messze van a szextől és elég kemény szexéhségem volt, szóval nem telt bele 2 hét és megtalált egy srác, aki cuki volt meg miegyéb, gondoltam megdugom, úgy se tudod meg. Hát meg is történt aminek meg kellett, csak hogy az irodámba és igen cska hangosak voltunk, úgyhogy elég hamar elterjedt ez is, bár én nem tudtam róla. Mire te megtudtad, már este volt, úgyhogy hazavittelek és úgy beszégettem veled, mintha nem lenne semmi, bár láttam, hogy bajod van. Gondoltam, majd mondod ha akarod.* - Mit szeretnél vacsorázni...? *Kérdeztem és végigsimítottam az arcodon, majd a hajadon.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:57 | Üzenet # 98
Yaoista
- Akkor maradhatsz *mosolygok*- Hmm megértem biztos nem lehetet könnyű* Jegyzem meg nagyon jól elvoltunk a nap további részébenmeg utána is. Egyre jobban kezdtelek megkedvelni meg szokni az egész helyzetet a pletykákkal meg nem törödtem úgy votlam vele higyen mindenki azt amit akar belőlem úgy sem szednek ki semmitxd. Munkára is nagyon jó hatással voltál és főnök igen csak meg volt velünk elégedve. Viszont még lefeküdni nem mertem veled tudtam jól, hogy nagyon vágysz rám és nem azért nem tettem meg, hogy szívasalak hanem, mert féltem, pedig én is vágytam rád, így elhatároztam magam, hogy megteszem veled, de akkor olyan hír jutott a fülembem, amit először nem akartam elhinni, hogy megdugtál mást pedig igéretet tettél. Reményekdtem először, hogy csak egy pletyka, de ismerve a múltad egyre jobban kezdtem elhinni főleg, hogy én nem feküdtem le veled. Az irodába nem mondtam semmit nem akartam balhét meg kiváncsi voltam, hogy te elmondod e, így csak az látszodott rajtam, hogy baj van, de az nem, hogy veled, viszont amikormár mentünk haza te tovább adtad az ártatlant és simogatni kezdtél nem bírtam tovább, így amikor hajam birázgaltad amit már élveztem persze most nem ellöktem a kezed, mint a megismerkedésünk legelején*-Nem akarsz nekem valamit elmondani?? * kérdezlek komolyan kiváncsi voltam, hogy a képembe fogsz a hazudni*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:58 | Üzenet # 99
Yaoista
*Értetlenül néztem rád, ahogy ellökted a kezem és nem értettem mi bajod.* - Mi a baj...? *Kérdéseden is csak néztem, nem tudtam, hogy tudod xD.* - Mit kéne elmondanom...? Tudtammal nem csináltam semmit. *Néztem rád teljesen komolyan és közbe megpróbátam újra hozzádérni, de láttam rajtad, hog most nem tanácsos.* - Miért haragszol ennyire...? AKihito... *Tényleg nem értettem, aztán megfordult a fejembe, hogy hallottad, de úgy voltam vele, hogy biztos nem.* - Nem értem mi a baj...

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:58 | Üzenet # 100
Yaoista
- Nem csináltál semmit??* vonom fel a szemöldököm, hogy hazuzdtál na az még rosszabb volt*- Te most komolyan ennyire hülyének nézzel?? Nem elég, hogy megcsalsz még a képembe is hazudsz?? Hogy teheted?? Azt mondtad csak én kellek csak szórakoztál velem végig igaz??* kérdezlek, de hangom már fájdalmas volt*- Én hülye meg hittem neked sőt ma le is akartam veled feküdni, de ezek után látni sem akarlak* vágom hozzád már a szemem is könnyes volt pedig én aztán nem szoktam sírni főleg nem mások előtt erre ezt teszed velemxd*- Utálak* vágom még hozzád gyorsan kiszálltam a kocsiból elkezdtem ház felé futni*

Keresés: