Szerelmi sokszög
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Résztvevők:
Akihito - Saturo Rokuro - Mookyul Dimitri - Lee
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:49 | Üzenet # 976 |
 Yaoista
| - Nem izgat apám. Megmondtam anyámnak csak akkor jöjjön be az apám ha tud viselkedni, de ne is beszéljünk róla*Suttogtam* - Amúgy te befogsz mutatni a családodnak?? Vagy meséltem rólam?*Jutott eszembe majd amikor elkezdesz mesélni de a lényeget nem mondtad el hát még mindig rossz volt* - Megnézném azokat a képeket ha lehet. Nekem már most hiányzik a kamera*Suttogtam szomorkásan* - Nem tudom*Suttogtam nem akartam mondani, hogy én próbálkozom ismét te vagy aki maga alatt van és el se mondja* - Biztos hamarosan minden jó lesz így kell lennie én nem akarlak elveszíteni*Suttogtam félve*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:49 | Üzenet # 977 |
 Yaoista
| - Hidd el, kezdem én is ezt érezni... egyre nehezebb így Akihitoval lenni... vágyom rá nagyon... *Sóhajtottam.* - Szerintem nem gyáva dolog... inkább megértendő.. én megértem miértteszed, hiszen másokkal én is úgy viselkedem, mint előtte... *Magyaráztam és megcirógattam az arcod.* - Mennyivel egyszerűbb lenne, ha csak úgy... vége lenne... *Sóhajtottam.* - Remélem rendbe jössz... nem akarom, hogy szenvedj... *Most méginkább utáltam Rokurot.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:50 | Üzenet # 978 |
 Yaoista
| - Persze, tudnak rólad és majd ha megggyógyulsz, eljössz hozzánk... *Mosolyodtam el.* - Már hívtak, hogy mikor megyünk, de mondtam, hogy baleseted volt.. úgyhogy mondták, hogyha majdkijöttél... *Magyaráztam és megpusziltalak. Odabújtam és megcsókoltalak.* - Én se téged... szeretlek... mostmár csak te vagy nekem, úgyhogy... *Mosolyodtam el édesen és hosszan megcsókoltalak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:50 | Üzenet # 979 |
 Yaoista
| - Igen azt elhiszem, de mégis ő legalább nem küld el még van egy kis reményed bár kitudja érdemes e várnod*Sóhajtok fel* - Köszönöm annyira jól esnek a szavaid tényleg remek barát vagy egy igaz barát és sok idő kell, de hogy itt vagy könnyebben tudok rendbe jönni*Mosolyogtam majd adtam egy apró csókot a fejem a válladra hajtottam* - Tényleg az őrangyalom vagy*Mondtam édesen*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:50 | Üzenet # 980 |
 Yaoista
| - Tényleg?? Ennek örülök*Mosolyodtam el és ez most nagyon jól esett* - Már nagyon kiváncsi vagyok remélem kedvelni fognak*Mondtam édesen majd a csókod visszonoztam* - Én mindig itt leszek kicsim*Suttogtam az ajkaid közé és tényleg így gondoltam.* - Hiányoztál még ha nem is voltunk külön sokat*Suttogtam az ajkaid közé amennyire tudtam bújtam hozzád*- Szeretlek.....
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:51 | Üzenet # 981 |
 Yaoista
| - Biztos vagyok benne... *Mondtam a kedvelés dologra. Elmosolyotam azon, amit mondtál és méginkább odabújtam.* - Te is nekem... fura, hogy munkába nem vagyunk együtt... *Csókoltam a nyakadba.* - Hiányoznak a légyottok... *Kuncogtam, persze nem csak ez hiányzott, hanem minden. Jó volt hallani, hogy szeretsz és kezdett megnyugtatni az is, ahogy viselkedtél velem, így kezdtem elszakadni a főnöktől gondolatvilágilag.* - AMúgy nem unalmas egész nap itt lenni...? Én biztos beleőrülnék...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:51 | Üzenet # 982 |
 Yaoista
| - Ez a nagy kérdés.... végülis Rokuro az döntött helyetted... mondjuk nem igazán értem miért... elég nagykisfiú vagy, hogy eldöntsd mit akarsz szerintem... *Magyaráztam, majd elmosolyodtam.* - Óóóó... Lesz még hogy bánni fogod még ezt, hiszen kitudja engem mikor kell majd kikaparni a gödörből... *AHogy adsz egy kis csókocskát elmosolyodtam és eldőltem veled a kanapén. Magamhoz öleltelek és cirógattalak.* - Szerinted... érdemes várnom...? *Kérdztem egyszercsak.* - Néha úgy érzem, engem akar igazán és csak azért van Rokuroval, mert tőlem fél... máskor meg... mintha.... én nem is léteznék...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:51 | Üzenet # 983 |
 Yaoista
| - Édes vagy majd igyekszek viselkedni*Kuncogtam* - Hát ne is mond, de majd bepótolunk mindent*Mosolyogtam és most végre olyan volt mint régen de jó lett volna, ha ez állandó marad* - Nekem is hiányoznak meg úgy minden ami veled kapcsolatos*Mondtam édesen* - Hát feküdni azt szörnyű, de amúgy legalább nem unatkozok, de az hogy ennyire magatehetlen vagyok hát borzalom és tudom ez sokáig fog tartani és annyira félek, hogy vége lesz a karrieremnek*Mondam hirtelen* - Igaza volt talán apámnak, hiszen máshoz nem értek és egy sérült modell kinek kéne*Suttogtam na igen most látszott azért apám tud hatással lenni rám vagyis negatív szavai, mert bármennyire játszom azt, hogy nem izgat mindig is vágytam arra, hogy egyszer azt mondja büszke rám*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:52 | Üzenet # 984 |
 Yaoista
| - Hát én se de már nem is érdekel*Sóhajtok fel* - Ugyan szívesen kihúzlak bármikor bár jobban örülnék, ha boldog lennél megérdemled*Mosolyogtam majd amikor elfekedtünk hozzádbújtam* - Tudod vicces de melletted gyereknek érzem magam sokszor akit megvédenek*Vallottam be a kérdésedre elkomolyodtam* - Satoru pont tőlem kell tanács*Sóhajtok fel* - Őszintén, ha nem küld el Rokuro mellette maradtam volna, de az hogy ez a jó megoldás nem tudom, de az biztos, hogy Akihito szeret még. Látszik ahogyan rádnézz, de hogy érdemes e várnod rá én nem tudom talán igen talán nem, de mondjuk mellette ismerkedhetnél másokkal is erre gondoltál már?? Nem akarom, hogy belerokkanj én féltelek*Mondtam komolyan*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:52 | Üzenet # 985 |
 Yaoista
| *Ahogy elkezded mondani, hogy borzalmas feküdni végigsimítottam az arcodon, majd meglepődve néztem rád.* - Hééé... te gyönyörű vagy, még a vak is látja... a főnök is visszavár.. mindenki... még így is jönnek a felkérések folyamatosan és csak arra várnak, hogy mikor gyógyulsz fel... nincs igaza édesapádnak... te egy nagyon jó modell vagy sőt... biztos vagyok benne, hogy még sok minden vár rád, aire nem is gondolnál... *Csókoltalak meg.* - Hidd el... szerintem egyszer világhírű leszel... mindenki ismerni fogja a neved... *Cirógattalak, próbáltam beléd lelketönteni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:52 | Üzenet # 986 |
 Yaoista
| - Mert igazából te egy nagy gyerek vagy.... *Nevettem el magam, mert pont úgy mondtam, mintha én nem az lennék.* - Mert kitől kérnék.. a szőke hercegtől...? *Néztem rád komolyan. Jó volt hallani, hogy úgy gondolod szeret engem. Mikor rákérdezel az ismerkedésre és mindenre, egy kicsit elhallgattam.* - Szeretném, ha... elhinné, hogy csak ő kell nekem... ha elkezdek ismerkedni vagy valami.. annak az lenne a vége, hogy biztos őt már nem akarom, pedig... *Sóhajtottam egyet. Nagyon magányos voltam, egyedül te nyújtottál egy kis vígaszt.* - Tudod... attól, hogy most közelebb állunk egymáshoz, mint valaha.... egyre magányosabbnak érzem magam... mert ő könnyen mondja... Én azt hittem, ez elég lesz, ha csak vele lehetek... de igazából álltatom magam.... nem elég... egy kicsit sem.... *Eléggé ki voltam.* - Igazából... reméltem, hogy mikor visszajövök és elmondom neki, akkor megbocsát... nem egészen így képzeltem el a dolgokat.... *Sóhajtottam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:53 | Üzenet # 987 |
 Yaoista
| - De ki tudja, hogy nézz ki a lábám és mi van ha járni se tudok majd rendesen?? Így is kellett vennem órákat a mozgásom miatt és most, ha alapból bicegni fogok?!*Estem jobban kétségbe, de ahogyan nyugtatni kezdtél hát az igen jól esett* - Annyira édes vagy és remélem igazad lesz bár jó hallani amiket mondasz és azt tudom, hogy a főnök visszavár, de a jövőtől akkor is félek*Suttogtam jobban bújtam hozzád* - De abban biztos vagyok, hogy te világhírű leszel már alig várom, hogy legyen közös képünk*Mondtam édesen*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:54 | Üzenet # 988 |
 Yaoista
| - Nem vitatkozom*Mosolyodtam el* - Hát most ezzel a herceggel kell beérned*Céloztam magamra* - Te tényleg mindig meg tudsz nevetetni*Cirogatalak meg* - Megértelek én is ezt tenném a helyedbe*Sóhajtok fel annyira rossz volt téged így látni* - Viszont mégis szenvedsz is mellette bár lehet sőt biztos nélküle rosszabb lenne én már tényleg nem tudom mi lenne a legjobb megoldás, de hát azt mondják a remény hal meg utoljára és számomra azt Rokuro ölte meg*Mosolyodtam el fájdalmasan* - Hidd el én se így terveztem a dolgokat, amikor megnyíltam és sajnos nem lehet visszamenni az időbe, mert akkor biztos te is másképpen csináltál volna mindent. A legviccesebb pedig az minden ellenére, hogy nekem az is elég, hogy ő boldog vagyis csúnyán elbánt velem, de én tényleg nem kívánok neki rosszat és szeretném, ha boldog lenne még ha nem is mellettem, mert szeretem és nem vagyok képes gyűlölni még ha akarnám se tudnám.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:54 | Üzenet # 989 |
 Yaoista
| - ugyan már... nem fogsz bicegni és biztos vagyok benne, hogy a lábad ugyan olyan lesz, mint előtte.. lehet nem fogsz maratont futni, de nem hiszem, hogy baj lenne majd a járásoddal... neked a véredben van a modellkedés... *Mosolyodtam el.* - A hegekről meg annyit, hogy nem hiszem, hogy sok lenne, de majd ha leveszik a gipszet, látni fogjuk úgy is... *Elmosolyodtam arra, hogy világhírű leszek.* - Ugyan édesem... Nekem nem lesz ilyen hírnveme... *CIrógattalak, én valahogybiztos voltam benne.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:54 | Üzenet # 990 |
 Yaoista
| - Legalább te biztos vagy és a maraton sosem érdekelt*Nevettem fel* - Annyira édes vagy csak kár, hogy magadról nem gondolod ezt, de majd én adok neked önbizalmat mert csak ez hiányzik belőled pedig még egoista is lehetnél*Mosolyogtam* - Együtt leszünk híresek meglátod*Mondtam édesen. Nagyon jól elvoltunk utána bár Rokuro em mondta el mi történt pedig én reménykedtem benne, de nem tettem szóvá. Később anyum is bejött és szerencsére Rokuroval jól kijöttek amin nem csodálkoztam. Apám csak elköszöni jött, mert ő haza ment és így volt a legjobb. A következő napokban, hetekben egyre jobban lettem vagyis javult az állapotom így hát egyre jobban nem bírtam, hogy kórházba kell lennem. Satoru mindig ott volt velem amikor Rokoru nem. Nem történt köztünk semmi csak ölelés vagy puszi annál több nem, de nagyon jól kijöttünk. Furcsa is volt, hogy nem veszekszünk mint régenxd. Anyum mindkettőtöket imádott és ő is sokat bent volt persze hagyta, hogy legyek Satoruval meg Rokuroval is kettesben. Rokuroval boldogak voltunk, de mindketten tudtuk legbelül, hogy ez nem az igazi kapcsolat. Satoru elintézte, hogy ha lekerül gipsz átkerüljek, ahol ő volt és ebbe a dokim is na meg anyum is belement. Szerencsére apámra tudott hatni annyira legalább, hogy nem szépen azt csinálok amit akarok. Főnök is bejött hozzám persze akkor amikor Rokuro nem volt bent. Kiváncsi volt, hogy vagyok na meg biztosított hogy visszamehetek ő tutira fog munkát szerezni nekem. Nagyon jól estek a szavai ettőől picit meg is nyugodtam. Végül végre két és fél hét múlva lekerült a gipsz rólam. Ott volt Rokuro, Satoru na meg az anyukám* - El sem hiszem szabad vagyok*Nevettem fel édesen bár a lábamat amikor megláttam hát nem igen tetszettxd* - Ehh hogy nézz ki*Sóhajtok fel* - Akihito mindenkinek ilyen a gipsz után*Mosolygott a doki majd elkezdte vizsgálni a lábam* - Érzi ezt??*Tapogatta* - Igen érzem még halványan de érzem*Bólintottam boldogan* - Ez teljesen normális ígyis lesz egy darabig. Most jön a nehez ugye a torna, amit már nem itt fog csinálni, de tessék beszámolni a fejleményekről és kérek dedikált képet is*Mondta kedvesen a doki. Na igen a szívéhez nőttemxd* - Úgy lesz és mindent nagyon köszönök*Mosolyogtam és még pár vizsgálatot elvégzett. Nagyon nagy öröm volt, hogy például az lábujjaim tudtam mozgatni.xd* - Most magukra hagyom Önöket*Kiment én meg rátok néztem* - Na mit szóltok?? Nagyon szörnyű??*Kérdeztem mert hát éppen tényleg nem volt a legszebb a lábam de én rémeket is látamxd* - Kicsikém nincsen semmi baj vele meg fog gyógyulni*Puszilgatott meg anyukám* - Most felhívom apád nem sokára jövök*Kiment* - Olyan jó, hogy végre nincs rajtam*Mosolyogtam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:55 | Üzenet # 991 |
 Yaoista
| - Ó... nekem ez a herceg is tökéletes... *Mosolyodtam el kedvesen. * - Igen.. de azt is mondják, hogy azért a remény hal meg utoljára, mert az öl... *Mondtam komolyabban már. Jó volt hallgatni, hogy ennyit beszélsz, mostmár nem tűntél annyira menthetetlennek. Én még mindig nem tudtam, hogy mit kezdjek a helyzettel. Szerettem Akihitot menthetetlenül és nem akartam elveszíteni, viszont így egyre magányosabb lettem. Minden időm a kórházba töltöttem, bár ezeken a dolgokon elég sokat gondolkoztam. Az estéket, ha nem Akihitonál, akkor Mookyulnál töltöttem és beszélgettünk, néha kavartunk, de ennyi. Mkor végre levették Akihito gipszét, tűnök ülve vártam bent nála. Örültem, hogy a vizsgálatok csak jót muattak, de azért eléggé csúnya volt még lábad.* - Hát... volt már szebb is... *Incselkedtem.* - Jajj tündérkém.. ne aggódj már ennyit... ha a doki azt mondta rendben van, akkor rendben van... *Magyaráztam kedvesen. Anyukáddal könnyű volt kijönni, szerintem még élvezte is azt, hogy ennyi jóképű pasi veszi körül :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:56 | Üzenet # 992 |
 Yaoista
| -Ennél jobbat nem találsz*Mosolyogtam* - Ez így van*Bólintottam* - Figyelj bármi is lesz én mindig itt vagyok neked ezt ne feled soha*Mondtam komolyan. Nekem sokat segített Satoru jelenléte, mert ha ő nem lett volna akkor tényleg nem bírtam volna. Úgy tettem, ahogyan mondtam és a kelletténél többet nem szóltam Rokurohoz. Munka szerencsére sok volt így az lefoglalt meg utána legtöbbször Satoruval voltunk és többször összemelegedtünk, de sex az nem volt. Rokuroról én utána nem beszéltem többet. Nem kezdtem el másokkal ismerkedni még mivel időm nem volt, de azért úgy visszatértem, hogy bent flörtölgettem. Persze tudtam ismerkednem kéne, de még nem voltam rá képes még csak egy kalandra se hiszen annál többet tényleg nem akartam. Akihitohoz is bementem hiszen bármi történt én kedveltem őt én nem utáltam mint Satoru Rokurot na meg biztosítani akartam, hogy visszavárom. Amikor eljött a nap, hogy levegyék gipszet tudtam róla, de akkor nem mentem be Rokuro miatt. Gondoltam másnap majd bemegyek. Satorunak írtam, ha végzett jöjjön át. Tudtam most jó kedve lesz na meg úgy mond meg is ünnepelhetnék, hogy Akihito egyre jobban van. Így főztem Satorunak amíg ő a kórházba volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:56 | Üzenet # 993 |
 Yaoista
| - Hát.. én nem igazán vagyok az a típús, aki magabiztos... sosem leszek egoista szerintem... *Viszont jólesett, ahogy azt mondtad, hogy majd együtt lezsünk híresek. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer ennyire jóban leszünk és ennyire szeretni fogjuk egymást mindentől függetlenül. Mikor megjött anyukád, nagyon megkedveltem, pedig eleinte azért kicsit feszéjezett, nem voltam hozzászokva, hogy valaki így ott van még velünk, ráadásul csak az anyukád volt, jóban kellett vele lennem. A főnökkel majdhogynem látványosan kerültük egymást, szinte sose voltunk egy légkörben, hacsak nem volt muszáj. Én nem tettem szóvá, nagyon szégyeltem magam azért, amit csináltam, mármint a csók miatt. A többit továbbra se bántam, sőt úgy éreztem így van rendjén, mégha fájt is. Gondoltam egyszer elmúlik ez is és akkor teljesen mértékig téged szerethetlek és veled lehetek. Mikor végre leszedték a gipszedet már tűkön ülve vártam a dolgot. Nem zavart még az se, hogy Saturo ott van, kezdtem megbarátkozni a jelentlétével, mégha nem is dobott fel valami nagyon. Nagyon boldog voltam, hogy szépen gyógyulgatsz.* - Nem szörnyű, tényleg... *Cirógattalak, Saturora meg kcisit szúrósan néztem.* - Hamar rendbejön, meglátod... csak kár, hogy nemsokára olyan messze leszel, de majd látogatlak sokat... *Csókoltalak meg. Azért nem örültem, hogy messze leszel, de bíztam benned.* - És akkor nemsokára vissza is jössz és végre lehet közös képünk... jó lenne már... *Tényleg nagyon örültem.* Nem sokára meggyógyulsz.. olyan jó... *öleltelek meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:56 | Üzenet # 994 |
 Yaoista
| - Tudtam, hogy nagyon csúnya*Sóhajtok fel én komolyan vettem Satoru szavaitxd* - Most szörnyű vagy nem?? Döntsétek már el*Estem kétségbe* - Tudom, hogy azt mondta csak hát mennyi idő az még. Én már dolgozni akarok*Motyogom bánatosan picit főleg amikor mondod meszse leszünk egymástól* - Hát remélem azért sokat tudsz tényleg jönni*Suttogtam és viszsonoztam a csókodat* - Igen aratni fogunk az biztos már nagyon várom*Bújtam hozzád* - Akkor mikor menjünk oda Satoru?? Mennyibe kerül??*Kérdeztem ami azért fontos volt*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:57 | Üzenet # 995 |
 Yaoista
| - Kicsim.. ne legyél türelmetlen... mindent a maga idejében... *Cirógattam meg a pofid. Én valahol örültem, hogy nem lesz itt rokuro olyan sokat, úgyhogy kedvesen rádmosolyogtam.* - Majd ügyesen oldjuk meg... *Mondtam nektek, mert tudtam, hogy azért neked számít Rokuro jelenléte. Engem nem nagyon izgatott, de azért nem akartam, hogy rosszul érezd magad miatta. Ahogy elkezdesz kérdezgetni, hogy mikor megyünk és mennyi, sóhajtottam egy jó nagyot.* - Életem... az, hogy mennyi meg ilyenek, téged ne izgasson... és szerintem már holnap indulunk, hogy minél hamarabb meggyógyulhass... *Mosolyodtam el kedvesen.* - Csak a papíroknak kell megérkezniük oda. *Igyekeztelek megnyugtatni, hogy ne aggódj annyit.* - Az áron meg te csak ne izguljál... *Pusziltam meg a buksid.* - Viszont én most megyek, mert ha holnap utazunk, akkor még beszélni akarok Mookyulal... légy... *Ránéztem Rokurora.* - Legyetek jók... Sziasztok... *Most először köszöntem el így normálisan tőle és én már indultam is Mookyulhoz. *Mikor megérkeztem hozzád a kórházból, becsöngettem és ahogy beengedtél, elmosolyodtam.* - Jók az illatok... *Léptem be.* - Levették a gipszet... szerintem minden rendben lesz... remélem nem fogja feladni... *Sóhajtottam egy nagyot.* - Meg aggályoskodik, hogy mennyi a kezelés... olyan kis buta.. mintha hagynám neki, hogy kifizesse... *Mosolyogtam magamban és közben néztem, ahogy még főzőcskézel.* - Valószínű holnap megyünk... legkésőbb holnap után... nem nagyon akarom, hogy húzzuk... már neki is hiányzik a munka... *Magyaráztam neke,d csak hogy lefoglaljalak.**
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:58 | Üzenet # 996 |
 Yaoista
| - Hello édes*Mosolyogtam és egy csókot is kaptál. Lassan ez már megszokott volt tényleg mintha szeretők lennék pedig nemxd* - Remélem ízleni is fog*Mosolyogtam és visszamentem veled a konyhába* - Nos ez remek és biztos nem fogja Akihito nem az a fajta, max lesz pár kitörése, de tőle megszoktuk és komolyan már hiányzik nekem is, hogy senki nem megy az agyamra munka közbe, olyan nyugi van*Nevettem fel* - A kezelést megoldjuk együtt, mint főnöke én is támogatni akarom főleg, hogy tudod még anno vontam meg tőle pénzt*Sóhajtok fel és amikor mondod, hogy lassan mentek kicsit elszomorodtam hiszen mi is kevesebbet fogunk találkozni* - Értem*Bólintok és megbontottam egy üveg bort és töltöttem magunknak* - Akihito gyógyulásra*Koccintottam veled majd beleittam és utána tovább főztem* - Te hogy vagy?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:58 | Üzenet # 997 |
 Yaoista
| *Elmosolodtam a makacsságodon és cska megcsóváltam a fejem. Egyetértettem Saturoval, de valahogy megmukkani, vagy helyeslni már nem volt kedvem. Szorosan öleltelek, ahogy bújtál. kicsit meglepődtem,hogy milyen hamar lelépett Saturo, de jól esett, ahogy nekem is köszönt normálisan. Reméltem, már nem engem hibáztat.* - Már holnap... már hiányzol... *Szontyolodtam el kicsit és odabújtam, majd megcsókoltalak.* - Nehéz lesz nélküled... *simiztelek, de azért boldog is voltam, így elmosolyodtam és jó hosszan megcsókoltalak.* - De kibírom, csak gyógyulj meg...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:58 | Üzenet # 998 |
 Yaoista
| *A csókon már meg se lepődtem, annyira természetesen jött. Tisztára megszoktam. AHogy mondod, hogy ne fogja feladni, az megnyugtatott, mert elhittem neked.* - A pénzmegvonást akkor megérdemelte... tudod jól te is, nehogy bűntudatod legyen... *Mondtam komolyan, hiszen tényleg így volt. Láttam rajtad, hogy elszomorodtál az utazás gondolatától.* - Hiányozni fogsz... *Mondtam és sóhajtottam egyet. A pohár bort elfogadtam és ittam is belőle.* - Finom.. és igen... a gyógyulására... *iszogattam és néztem még, ahogy te főzőcskézel.* - Hát... egyedül nehéz lennem... olyankkor mindig több a sötét gondolat, vagy hogy mondjam... azért is jó itt lenni veled, mert így legalább veled foglalkozok és nem magammal... *Mosolyodtam el.* - Tudod.. sokat segítettél nekem... lehet nem bírtam volna így, ha nem vagy... köszönöm, hogy ilyen jó barát vagy... *Mondtam komolyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:59 | Üzenet # 999 |
 Yaoista
| - Igen igen tudom, ha te nem lettél volna akkor ki is rúgtam volna*Emlékeztem vissza* - Te is nekem, de hát fogjuk azért látni egymást majd én is lefogok látogatni*Mondtam és főzés közben csak némán hallgattalak. Utóbbi időben valahogy másként is kezdtem irántad érezni* - Örülök, hogy segíthettem neked, de tényleg*Mosolyogtam egy darabig elhallgattam majd feléd fordultam* - Tudod mondok valamit. Ne nevess ki érte, de tudod szóval én nagyon kedvelek téged és fontos vagy nekem főleg, hogy mostanság ennyit voltunk együtt. Lényeg, hogy beléd tudnék azt hiszem szeretni talán már most is többet érzek irántad, mint egy barát*Vallottam be* - De nyugi nem fog ez semmin változtatni tudom én, hogy te Akihitot szereted és remélem egyszer még visszakapod csak el akartam mondani én előtted nem akarok titkolozni, de remélem azért ez nem nálad se fog semmin se változtatni*Mondtam kissé félve. Persze Rokuro volt az igaz szerelmem, de veled is eltudtam volna képzelni. Hát igen érzékem van a legjobb emberket kiszúrni akik mással vannak vagy akarnak lennixd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:59 | Üzenet # 1000 |
 Yaoista
| - Igen igen tudom én, de hát olyan türelmetlen vagyok*Sóhajtok fel. Örültem, hogy most nem szidod Rokurot és így állsz hozzánk.* - Jójó akkor nem izgat*Sóhajtok fel, azért vicces volt, hogy te vagy aki itt becézgett és nyugtatgatt inkább Rokuro pedig ismét hallgatt.* - Oké menj csak és köszönök mindent*Mosolyogtam* - Szia*Integettem majd jobban bújtam Rokurohoz* - Te is nekem tündérkém*suttogtam és visszonoztam a csókod* - Igen nehéz lesz, de majd minden nap bszélünk és amint meggyógyultam annyit leszünk együtt, hogy csak na*Suttogtam édesen az ajakid közé*
|
|
| |