Szerelmi sokszög
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Résztvevők:
Akihito - Saturo Rokuro - Mookyul Dimitri - Lee
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 00:59 | Üzenet # 1001 |
 Yaoista
| - Az jó lenne... *Mosolyodtam el. Jó volt, hgy ellátogatsz majd. Ahogy előadod nekem ezt az érzel irántam többet is és miegyéb dolgokat, igazából meg is lepődtem, meg nem is. Mert éreztem már effélét én is és a te részedről is, már csak az, hogy a csók olyan megszokottá vált, mint másoknál a kézfogás. Ahogy befejezted az arcodra simítottam és megcsókoltalak igazán hosszan.* - Tudod... én is játszottam már a gondolattal... mert nagyon jól megvagyunk és gyakran éreztem ezt... aztán.. tényleg belegondoltam nem egyszer és valahogy.. a végére mindig oda lyukadtam ki, hogy nem menne... és félteném ezt a barátságot, mert... ugyan népszerűek vagyunk mindketten, de valjuk be... barátok híján vagyunk... régóta te vagy az első akivel el tudok így beszélgetni vagy hogy mondjam... de ha mi egyszer összejönnénk.. annak igen csúnya vége lenne... *Mosolyodtam el.* - ez persze nem jelenti azt, hogy nem kedvellek és nem vonzódok hozzád... mert hát az lehetetlen.... *Mosolyogtam kedesen, már majdhogynem aranyosan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:00 | Üzenet # 1002 |
 Yaoista
| *Igen megleptél a csókoddal, de persze visszonoztam majd némán végighallgattalak. Jó volt ezt a választ hallani, hiszen azt hittem koppani fogok, de nem így lett és teljesen egyetértettem veled* - Ez jól esik vagyis az érzéseid és igen én is így gondolom a barátságunk sokkal fontosabb és nem bírnám ki, ha elveszítenélek*Mondtam komolyan* - Hát igen engem csak imádni lehet*Nevettem fel a mosolyod hát igen csak tetszett* - Ne mosolyogj így, mert rádmászok*Csókoltam a nyakadba és máris jobb kedvem lett.* - Megterítesz??*Simitottam az arcodra*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:00 | Üzenet # 1003 |
 Yaoista
| - Én pedig örülök, hogy te is így gondolod.. elég érdekes lenne, ha beleszeretnénk a másikba... *Kuncogtam. Megjegyzéseden, hogy ne mosolyogjak így, csak flehúztam a szemöldököm. Halkan felsóhajtottam, ahogy a nyakamba csókolsz.* - Ugyan már.. legfeljebb, ha hagyom... *Kuncogtam.* - persze... *Már úgy mozogtam nálad, mintha otthon lennék, úgyhogy meg is terítettem percek alatt mindkettőnknek.* - Kész is... remélem a kaja is olyan finom lesz, mint amilyen szépen én megterítettem... *Öleltelek át.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:01 | Üzenet # 1004 |
 Yaoista
| - Ez tetszik... bepótolunk mindent, ami elmaradt.. *Csókolgattalak folyamatosan.* - Már várom.. majd elmehtnénk valahova kettesbe... nem kell sok időre, csak valami olyan helyre, ahol egymásra tudunk koncentrálni és csak mi vagyunk ott... *Magyaráztam álmodozva.* - Mit szólsz hozzá...? Szerintem jó lenne... *Túrtam a hajadba és egyre öbbször csókoltalak meg.* - Megünnepelnénk, hogy meggyógyultál... *Én nem is feltételeztem, hogy nem fogsz meggyógyulni, nagyon biztos voltam benne.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:01 | Üzenet # 1005 |
 Yaoista
| - Én ezt nem mondanám előbb elmondtam beléd tudnék szeretni lehet ez meg fog történi hiszen az érzelmeknek nem lehet parancsolni akkor minden könnyű lenne nem de??*Sóhajtottam fel picit itt Rokurora is célozva* - Ohh még megfoglak egyszer dugni*Vigyorogtam és a seggedbe markoltam* - Nem lesz panaszod és a kedvenced csináltam*Mosolyogtam amikor elkészült találtam* - Jó étvágyat. Ki tudja mikor leszünk ismét így*Suttogtam mert most tényleg nem tudtam mi lesz velem nélküled elveszett voltam kissé* - Amúgy eldöntöttem elkezdek randizni vagyis semmi komoly csak kalandok azt hiszem rámfér*Mondtam hirtelen*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:01 | Üzenet # 1006 |
 Yaoista
| - Én is beléd... más körülmények között... nekem most Akihito az első... Lehet ha fordítva találkoztam veletek össze lennék zavarodva, de így nem... *Magyaráztam és elnevettem magam a megjegyzéseden.* - Csak szeretnél legfeljebb drága barátom... *Vigyorogtam még a fenékmarkoláson is. Mikor tálaltál már csorgott a nyálam.* - Hát.. én sem tudom.. addig nem fogok hazajönni, amíg Akihito nem egészségess... de utána rögtön vacsorázunk egyet, rendben? *Mosolyodtam el és elkezdtem enni.* - Ahhh.. ez isteni... ez is hiányozni fog... *Nevettem el magam.* - Hogy rm főznek és nem én másra... *Láttam rajtad hogy hirtelen nem találod a helyed. A hirtelen vallomásra először csöndbe maradtam, majd elmosolyodtam.* - Ha úgy érzed, hogy ez kell ahhoz, hogy tovább tudj lépni, akkor hajrá.. csak... ha végül valaki mégis megfogna, akkor ne csináld azt, amit Rokuronál... *Mondtam kedvesen.* - Bár ezek után kétlem, hogy ez mostanában lenne...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:05 | Üzenet # 1007 |
 Yaoista
| - Igen tudom tudom nem is azért mondtam, de hagyuk is*Sóhajtok fel* - Így lesz meglátod*Vigyorogtam majd ahogyan mondod, hogy haza se jössz hát az még rosszabb volt* - Persze ő az első. Majd én megyek minél többször persze zavarni se akarok*Suttogtam* - Amikor megyek akkor előtte főzök és viszek nektek*Mondtam kedvesen* - A legjobb másnak főzni vagyis szerintem, ha csak magadnak főzöl az rossz*Suttogtam* - Na de nem depizek eleget tettem már nem?? Tisztára szánalmas vagyok*Sóhajtok fel és meghúztam a borom* - Tényleg fasza szakács vagyok*Vigyorogtam azért az egom még meg voltxd* - Nem kell több szerelem nekem elég csak a sex nekem az való semmi más ez van*Vontam meg a vállam és inkább tovább ettem ezzel is jelezve nem akarok erről többet beszélni*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:06 | Üzenet # 1008 |
 Yaoista
| - Hé.. *Az arcodra simítottam és lágyan elmosolyodtam.* - Te sose zavarsz, oké..? Ilyenre ne is gondolj... *Cirógattam meg az arcod. Nem akartam, hogy ilyen szomorú legyél.* - Ez nagyon jól hangzik... a kórházi kaja mindig szörnyű... *Mosolyodtam el. Elnevettem magam a fasza szakács megjegyzéseden a többire inkább nem reagáltam, nem akartam hogy méginkább bedepizz. Nem is másztam bele jobban,, inkább teljesen másfelé tereltem a dolgokat. Egész jól elbeszélgettünk, mint mindig, mondhatni hajnalig. Nem akartalak egyedülhagyni, na meg én se akartam egyedül lenni, úgyhogy nálad is aludtam. Másnap reggel annyira felkeltettelek, hogy elmentem most, és majd délután indulunk. Ezek után hazamentem és összepakoltam, majd Akihitohoz és neki is. Mindent összerámoltam, ami csak kellhet. Utána bementem a kórházba.* - Na... akkor indulhatunk...? *Kérdeztem kedvesen. Persze nem sietettem, hagytam, hogy el tudj köszönni mindenkitől, na meg én is elköszöntem a főnöktől. Tényleg nem szívesen hagytam itt, de tudtam, hogy erős aztn úgy s örökre megyünk el. Jó pár órányira volt a másik kórház, elég sokáig tartott az út. Eléggé vidéken volt, de nagyon szép környéken. Mindenhol erdők miegyéb, a kórházról meg se mondta volna senki, hogy az. Mikor megérkeztünk már vártak minket. Odajött az orvosom is, nagyon örült, hogy visszajöttem, mert már kezdett aggódni.* - Akihito ő itt az orvosom... *Nem akartam azt mondani, hogy pszihiáterem, látszott rajtam, hogy így is zavarban vagyok és kicsit szégyellem magam a helyzet miatt. Elvezetett minket a szobádba és kedves volt, mert rögtön a meletted lévőbe osztott be engem. Nagyon jól felszerelt szobák voltak, és otthonosak. Tényleg ráfeküdtek arra, hogy a betegek a lehetőségekhez mérten jól érezzék magukat. A cuccainkat is felhozták, aztán magunkra hagytak minket, hogy barátkozzunk a környezettel.* - Hát... itt volnánk.. nem tudom mire számítottál, de szerintem jó hely... azért hamar haza akarok menni... legalábbis nem akarok sokáig kezelés alatt lenni... *Magyaráztam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:07 | Üzenet # 1009 |
 Yaoista
| - Ohh ez nagyon jó ötlet már várom még nem voltunk sehol úgyse, de nagyon nagyon jó lenne*Mondtam édesen* - Imádom az ötleteid*Suttogtam az ajkaid közé* - Igen az jó lesz meg végre szeretkezni már komolyan nem bírom annyira kanos vagyok főleg, hogy mennyit voltunk együtt*Sóhajtok fel édesen, tényleg egy uke volt az aki egy igazi pervezet csinált belőlemxd. Egész nap csókoltuk és öleltük egymást persze amikor anyum ott volt akkor visszafogtuk magunkat. Estét ott töltötted velem ami nagyon jó volt. Másnap szomorú voltam, hogy el kell vállunk, de az első az a gyógyulásom volt. Dokival még beszéltem és mindent elintéztünk tőled meg elbúcsoztam hosszasan és persze beszéltük, hogy ma is fogunk beszélni. Nehezen engedtük el egymást, de csak öszejött. Tolókocsiba kellett ugye ülnöm hát ami nem volt jó, de muszáj volt. Anyum eljött velünk, mert látni akarta a helye. Úton csöndben voltam. Meglátva a helyet tényleg nem mondtam volna meg, hogy ez egy kórház, de hát az volt* - Jó napot*Köszöntem és feltűnt, hogy zavarba vagy de csak rád mosolyogtam, hogy nincs miért. Anyum beszélt a dokival megnézte a helyet, de menni is kellett hiszen ment a gépe. Elköszönt tőlünk és csak azért ment el, mert tudta te vigyázzol rám. Ő már érezte összefogunk mi jönni hamarosanxd.* - Hát tényleg nem olyan, de a tényen nem változtat persze jobb ilyen környezetben gyógyulni*Mondtam és hozzádbújtam már addigra az ágyon voltam* - Én sem akarom, hogy sokáig kezelés alatt álljál, de legalább együtt csináljuk végig nem??*Kérdeztem édesen nekem ez erőt adott.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:09 | Üzenet # 1010 |
 Yaoista
| - Oké oké*Mosolyodtam el tudtam, hogy így van mégis úgy éreztem én lennék a felesleges harmadik.* - Igen pont azért meg hát szereted és szívesen főzök neked*Mondtam édesen. Örültem, hogy nem firtatad a dolgokat hiszen tudtad jól, ha beszélni akarok róla akkor úgy fogok tenni. Nagyon jól el voltunk és örültem, hogy nálam alszol már annyira megszoktam, hogy nálam töltöd az estéket is. Reggel veled ébredtem és igen csak rossz kedvem volt, de hát nem lehetet mit tenni. Jó volt, hogy még visszajöttél és kicsit tudunk együtt lenni. Miután elmentél bementam dolgozni legalább az lefoglalt, hiszen most tényleg csak munka maradt így elterveztem, hogy minél többször látogatlak meg titeket.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:10 | Üzenet # 1011 |
 Yaoista
| *Ahogy hozzámbújtál átöleltelek és lágyan simogatni kezdtelek.* - Hát igen.. sajnos a ténykene semmi se változtat, de ne aggódj... hamar hazamehetünk, biztos vagyok benne... *AHogy mondod, hogy együtt csináljuk végig, elmosolyodtam.* - De.... *Bár én tényleg szégyeltem magam, de igyekeztem ezt nem kimutatni. Még így is, hogy tudsz mindent, zavart, hogy így látsz, hiszen ez mégiscsak olyan dolog vot, amivel nem kérdedik az ember, sőt többnyire titkolja, ráadásul nem akartam, hogy kikészülve láss.* - Bár azért jobb lenne, ha nem kéne ittlennünk... Van egy olyan érzésem, hogy engem hamarosan úgyis elráncigálnak valamire... pedig ma még nem igazán akarok... meg mondjuk holnapse.. *Sóhajtottam egy nagyot, majd rádmosolyogtam és adtam egy puszit. Megnyugtatott, hogy itt vagy. Miattad akartam minél előbb túlleni az egészen, hogy veled foglalkozhassak utána.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:10 | Üzenet # 1012 |
 Yaoista
| - Remélem igazad lesz*Mosolyogtam édesen* - Hamar túl leszel rajta meg gondolj rá, hogy én itt várlak vissza. Elhiheted én is a hátam közepére kívánom ezt már az is kiborító, hogy tolókocsival kell közlekednem szóval nagyon fogok hajtani, hogy legalább mankóval tudjak járni.*Mondtam komolyan. Nem szeretem, ha ennyire másokra vagyok utalva* - Satoru ugye tudod, hogy az én szemembe semmit nem változtál, azért mert most itt vagy. Én bármiben segítek neked amiben csak tudok*Mondtam komolyan én is adtam neked egy puszit* - Itt maradsz estére ugye?? Nem akarok egyedül aludni és főleg nem kórházban. Tudod kiskoromban sokat kellett lennem kórházban nagyon beteges voltam így még jobban utálom.*Sóhajtottam fel*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:10 | Üzenet # 1013 |
 Yaoista
| - Senki nem várja el tőled, hogy rögtön lábra állj... ez súlyos sérülés Akihito.-.. szerintem már az is csoda, hogy ennyi idő után le tudták venni a gipszed... ne akarj egyszerre túl sokat, mert úgy jársz, mint én... *Mosolyodtam el kedvesen.* - Tudom életem... valószínűleg ez csak az én hülyeségem, de akkor sem örülök, hogy így látsz engem... *Mondtam kedvesen.* - Mondtad már, hogy sokat voltál beteg, aminek nem örülök és persze itt alszok veled... akor talán én is fogok tudni valamennyit aludni és nem kell aggódnom folyton érted, ami jót fog tenni... *Magyaráztam kedven. Aznap, ahogy gondoltam engem már el is rángattak egy rutinra, de csak egy órát voltam oda. Este ahogy megbeszéltük veled aludtam és szorosan öleltelek magamhoz, ami annyira nem tetszett a dokiknak, de úgy voltak vele, inkább hagynak minket, hátha így gyorsabban gyógyulunk. Pár nap elteltével mártéged is elvittek, de akkor csak átmozgattak, én addig kezelésen voltam. Majdnem egy héttel később Rokuro is bejött hozzád, én akkor inkább kimaradtam a dolgokból, de láttam mennyire jól elvagytok, ami idegesített, tudva a dolgokat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:10 | Üzenet # 1014 |
 Yaoista
| *Nagyon nem akartam, hogy elmenj, végig ott voltam és este is ott maradtam veled. Nagyon sokáig búcsúsztunk és én kicsit meg is könnyeztem, hogy elmész, mert nem tudtam mikor fogunk újra úgy együtt lenni, hogy együtt alszunk és egy egész naőot kettesbe tudunk majd tölteni. Integettem is meg minden. hirtelen nagyon üresek lettek a npjaim, bár beszéltünk minden nap telefonon, az mégsem az igazi. Közel egy héttel később végre alkalmam nyílt akár több napra is menni, mivel nem volt annyi munka. Elkéredszkedtem Mookyultól is, bár nem nagyon akartam sem kettesben lenni vele, sem beszélgetni, de ezen túltettem magam. Féltem az érzéseimtől és ezért nem szívesen maradtam vele egy helységben egyedül. Mivel jófej volt és elengedtett, így más pattantam is a vonatra és mentem hozzád. Mikor megérkeztem ledöbbentem a helyen. A recepción megkérdeztem, hogy melyik a te szobád és már szaladtam is. Mikor megláttalak, mondhatni a nyakadba vetettem magam.* - Akihito.... *Csókolgattalak össze-vissza.* - Annyira hiányzol.. hogy vagy..? *Kérdezgettelek.* - Mikor jössz haza..? Olyan egyedül vagyok nélküled...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:11 | Üzenet # 1015 |
 Yaoista
| - Igen tudom jól te pedig azt milyen is vagyok*Sóhajtottam fel* - Én em örülök, hogy így látsz de ez van el kell fogadni*Mondtam* - Az már rég volt szerencsére egészséges vagyok már és ha innét kikerülök nagy ívben elkerülöm a kórházakat*Mosolyogtam. Amikor téged elvittek én tévézte, mert az is volt a szobába. Kezelés után nem kérdeztelek gondoltam, ha beszélni akarsz majd teszed magadtól. Jó volt, hogy velem aludtál így tudtam piheni is. Az egy hétben persze Rokuroval meg anyummal minden nap beszéltem ő veled is beszélt na meg főnök téged is hívott és velem is váltott pár szót. Kezeléseim annak ellenére, hogy még nem sok mindent csináltam igen megterhelő volt és hát nem úgy tűnt, hogy hamar elmehetek, de te biztattál mindig ami rámfért. Már nagyon vártam, hogy jöjjön Rokuro és amikor végre ott volt és a nyakamba ugrott felnevettem* - Szia kincsem*Visszonoztam a csókjaid.* - Jól főleg, hogy itt vagy végre*Öleltelek szorosan* - Hát nem mostanság, de én is nélküled de most itt vagy csak ez számít*Öleltelek szorosan* - Annyira hiányoztál*Suttogtam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:11 | Üzenet # 1016 |
 Yaoista
| *Elkezdtem neked mesélni, hogy mi van otthon, hogy mennyire sok a munkám a kihagyások miatt, de hogy már kezdek visszarázódni. A főnökről egy szót nem szóltam végig. elmeséltem minden.* - Olyan rossz, hogy nem tudunk úgy beszélgetni.. jó ott a telefon.. de az más.. nem szeretek telefonálni... akkor mégjobban hiányzol... *Magyaráztam és közben végig smároltam veled.* - És képzeld... holnap is itt leszek... vagyis nincs munka úgy kéreckedtem el, hogy így sokáig együtt tudjunk lenni.. majd elkísérlek mindenhova... *Mosolyodtam el.* - Viszont amíg még van lelki erőm elmenni, addig elmegyek és keresek valami szállást, hogy tudjak hol aludni, mivel gondolom itt nem maradhatok... na de megyek is életem, sietek vissza... *Csókoltalak meg hosszan és szenvedélyesen, majd leléptem :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:11 | Üzenet # 1017 |
 Yaoista
| *Tudtam hogy hogy elvagytok meg minden, ami egyre jobban idegesített. Mikor leléptett Rokuro, odamentem hozzád és megpsuziltalak.* - Valamit el kell mondanom, amit eddig nem tettem, mert azt hittem el fogja mondani Rokuro... amikor befutott a másik kórházba kisírt szemekkel, akkor elmondta Mookyulnak, hogy miért küldte el... azt amit te is nekem... de aztán totál kész volt, vagy én nem tudom, de a lényeg, hogy megcsókolta a főnököt... *Mondtam komolyan.* - Azt hittem elmondja magától és nem akartam beleavatkozni... de úgy érzem ezt tudnod kell...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:11 | Üzenet # 1018 |
 Yaoista
| *Figyelmesen hallgattalak. Örültem, hogy ennyi munkád van és lefoglalod magad bár így még rosszabb volt, hogy én meg itt vagyok* - Ne is mond, de azon leszek, hogy minél előbb kijöjjek és veled legyek és akkor mindent bepótolunk*Mosolyogtam* - De jó ennek örülök*Mosolyogtam alig tudtam a csókjaiddal betelni* - Oké kincsem de siess vissza*Csókoltalak meg ismét és nagyon jó kedvem volt de nem sokáig* - Szia*Mosolyogtam Satorura amikor megjött* - Na és mit??*Kérdeztem amikor elmesélte a dolgokat el se akartam hinni elsőre* - Értem az szép és kösz neked is, hogy pont most kellett ezt közölnöd velem, de tényleg. Most menj el egyedül akarok lenni*Mondtam és hátat fordítottam neked. Vegyes érzések kavarogtak bennem. Fájt is meg dühös voltam viszont most ezzel megint úgy éreztem ismét, hogy tényleg nincs jövők Rokuroval vagyis ilyen formában. Na meg maga csók annyira nem borított ki ahogyan régebben kiborított volna, mint például a baleset után meg előtte. Örültem, hogy Satoru elment majd amikor te visszajöttél igen komolyan pillantottam rád* - Miért hazudtál nekem?? Megbeszéltük nem bántasz és te következő napon máris megszegted, de miért?? Hány dolgot titkolsz még előlem?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:12 | Üzenet # 1019 |
 Yaoista
| *Jókedvűen jöttem meg, mert már alig vártam, hogy újra átöleljelek. AHogy nekemszegezed a kérdéseket meglepetten pislogtam, mert előszörnem értettem. Leültem és akkor esett le mire gondoltál.* - Nem hazudtam... akkor én komolyan gondoltam... nem is direkt volt... csak.. nem tudom.. a főnök kiborult és én is... és... és akkor jöttem rá, hogy megkorra fájdalmat okoztam neki... valahogy meg akartam vígasztalni és teljesen üres volt a fejem... Nem tudom miért tettem... *Mondtam komolyan.* - Nem titkolok semmit... Én.. ezt is el akartam mondani, csak nem volt bátorságom... sajnálom... *Néztem a szemedbe.* - De te is úgy csinálsz, mintha ez nem is lenne fontos.. mármint a csók... azért nem mertem elmondani, mert féltem hogy kiborulsz és rosszabbul leszel, de.. majdnem olyan mintha csak egy titkod elárultam volna valakinek... Mármint.. nem tudom elmagyarázni... én.. azt hittem jobban kiakadsz....
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:12 | Üzenet # 1020 |
 Yaoista
| *Némán végighallgattalak de amikor számon kérsz felnevettem* - Vicces ismét én vagyok számon kérve sőt mindjárt én vagyok a hibás hát ez kurva jó. Képzeld kiborultam oké?? Nem látsz belém!! Amúgy is hogy van jogod még neked támadni?? Én nap mint nap együtt vagyok Satoruval még se engedem, hogy megcsókoljon és én se teszem*Suttogtam* - Pedig annyria vártam ezt a napot*Hangom már fájdalmasabb volt* - Kibuktam, de igaz nem úgy mint régen. Mi van velünk Rokuro??*Kérdeztelek rádpillantottam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:12 | Üzenet # 1021 |
 Yaoista
| - Én nem számon kérlek, cska nem értem... és nem is támadok.. vagyis nem akartam... de igazad van, nem látok.. már régóta nem... *Suttogtam halkan. Csöndben hallgattalak és igazad volt Saturoval. Hiszen tényleg mindig a nyakadon lóg, mégse történt köztetek semmi.* - Én nem tudom... a baleset óta... nem olyan... nem tudom... te is máslettél és biztos én is.... Nem tudom Akihito... Szerinted..? *Kérdeztem komolyan. Érdekelt, hogy te mit akarsz most ezzel.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:12 | Üzenet # 1022 |
 Yaoista
| - Te is más vagy teljesen*Suttogtam* - Én semmit nem tudok*Suttogtam megfogtam a kezed* - Szeretlek és tudom, hogy te is szeretsz, de múltkor ahogyan kifejtetted a dolgokat, hogy miért is jöttünk össze és persze egymásba szeretünk amire nem számítottunk és tényleg boldogak voltunk vagyunk de szívünk mélyén mindketten tudjuk, hogy nem az igaziak vagyunk egymásnak*Suttogtam azért fájdalmasan majd hirtelen egyszerre szólaltunk meg* - Szakítani kéne*Mondtuk egyszerre és azért a szemem könnybe lábadt* - Pedig milyen boldogan indult ez a nap, de ez kéne tenni igaz?*Kérdeztelek mert attól még fájtak a dolgok*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:12 | Üzenet # 1023 |
 Yaoista
| *Ahogy megfogod a kezem már tudtam én is így voltam vele. Ahogy elhallgattál én is megszólaltam.* - Szakítanunk kéne... *AHogy egyszerre mondod velem, már biztos voltam a dologban. AZ én szemem is bekönnyezett azért, mert nagyon szerettelek mindentől függetlenül.* - Igen... Lehet érzi a szívünk, hogy ez nem az igazi... *Mondtam kedvesen, majd előrehajolva megöleltelek.* - Ez így lesz jó, igaz...? Te is együtt lehetsz Saturoval... egyébként... mikor ő van veled, boldogabbnak is tűnsz... *Mondtam kedvesen.* - Azért még ügye jöhetek hozzád..? *Kérdeztem óvatosan. Azért fájt, hogy így vége, de nem akartalak elveszíteni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:13 | Üzenet # 1024 |
 Yaoista
| - Igen talán*Bújtam hozzád szorosan* - Ez nem igaz csak velem másképpen vagyok boldog, de veled is az vagyok ha te nem lettél volna akkor nem sikerült volna talpra állnom neked sok mindent köszönhetek és mindig is szeretni foglak*Suttogtam amikor kérdezed jöhetsz e megcsókolak* - Kötelező jönnöd. Rokuro én nem akarom, hogy sok minden változon köztünk. Szeretlek téged és kívánlak is szóval szeretném ha barátságunk nagyon szoros maradna. Azt meg főleg remélem, hogy főnökkel sikerül összejönnöd*Mondtam édesen letöröltem a könnyeid* - Ne mondju azt, hogy szakítunk csak átalakul a kapcsolatunk, oké??*Kérdeztelek*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:13 | Üzenet # 1025 |
 Yaoista
| - Igen, nekem se... *Suttogtam. Ahogy megcsókolsz, viszonoztam és elmosolyodtam.* - Akkor jó... *AHogy a főnököt említed, hát nem tudtam mi lesz még itt velünk, hiszen féltem, hogy nem fog megbocsájtani.* - Igen.. ez jobban hangzik... átalakul a kapcsolatunk... *Mosolyodtam el kedvesen.* - Viszont édesem... akkor én megyek, rendben...? Hogy tudj beszélni Saturoval... Én pedig megkeresem Mookyult... és még jövök! Nem szabadulsz meg tőlem... *Mosolyodtam el édesen és azért még egy széphosszú szenvedélyes csókkal köszöntem el tled, gondoltam én akkor, hogy utoljára :D. Lemondtam a szobafoglalást is és felszálltam az első vonatra, ami hazajött.. Taxiba szállva először gondoltam hazamegyek, de gondoltam mnket húzzam az időt, úgyhogy kapásból Mookyulhoz mentem. Becsöngettem és reméltem, hogy beenged s végighallgat.*
|
|
| |