Szerelmi sokszög
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Résztvevők:
Akihito - Saturo Rokuro - Mookyul Dimitri - Lee
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:14 | Üzenet # 1026 |
 Yaoista
| *Héten folyamatosan beszéltünk Satoruval téged pedig kerültelek ahogyan tudtalak. Amikor megkérdezed, hogy elmehetsz e rádbólintottam tényleg nem akartam veled így kicseszni. Viszont aznap már nem bírtam így a munka utána elmentem egy bárba és hát igen hamar felszedtem egy kis édes ukét. Iszogatunk majd felvittem magamhoz. Persze az elején tisztáztam, hogy ez csak egy este és semmi több és ő is így volt vele. Jó volt vele sex tényleg jót tett nekem. Utána elmentem fürdeni és ő is és pont akkor jöttél te. Egy száll törcsibe voltam amit a derekamra tekertem és még kissé vízes voltam szóval még sexybb* - Ki az??*Kérdeztelek amikor mondod, hogy te vagy nem értettem mit keresel itt, de kinyitottam az ajtót ismerve téged nem mentél volna el* - Hello. Mit keresel itt??*Kérdeztem ridegen nem mondtam, hogy vannak nálam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:14 | Üzenet # 1027 |
 Yaoista
| *Ahogy hozzámvágtad, hogy pont most kellett elmondanom, eléggé elszomorodtam. és bűntudaotm lett, nem akartam rosszatt, csak bántott, hogy így becsap. Végig ettem a kefét, még bent volt nálad én is inkább félrevonultam a saját szobámba. Éppen mentem volna ki sétálni, mikor láttam, hogy elmegy. Vettem egy mély levegőt és bementem hozzád.* - Szia... *Mondtam halkan, látszott, hogy rohadtul mardos a bűntudat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:15 | Üzenet # 1028 |
 Yaoista
| - Oké, de tényleg gyere és nem is akarok*Mosolyogtam és visszonoztam a csókját, de ahogyan kiment azért kitört belőlem sírás, de mire bejöttél már csak szipogtam kicsit* - Szia ülj le*Mutattam magam mellé* - Beszéltünk Rokuroval és hála neked szakítottunk*Vágtam hozzád mérgesen de végül elmosolyodtam mielőtt bármit is mondanál megcsókoltalak* - Mindketten talán köszönettel tartozunk*Suttogtam a csók után* - Megbeszéltük a dolgokat és azt is, hogy nem vagyunk az igaziak egymásnak, hanem neki főnök nekem pedig te. Mond Satoru járnál velem ismét??*Kérdeztelek édesen*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:15 | Üzenet # 1029 |
 Yaoista
| - Én vagyok, Rokuro... *Mondtam halkan és hát a torkomban dobogott a szívem. Ahogy kinyitottad az ajtót, gondoltam most jöttél a zuhany alól.* - Öhm.. beszélni veled... bemehetek..? *Kérdeztem, de látszott, hogy hót ideg vagyok. Mikor beengedsz, hát eléggé elvörösödtem.* - Szóval... beszélgettünk Akihitoval.. és... odalyukadtunk, hogy mi nem tartozunk úgy össze... és végülis szakítottunk, mert mindketten éreztük, hogy nem vagyunk az igaziak egymásnak... hanem neki SAturo.. nekem pedig.. te... *Mondtam halkan, de már a fülem is vörös volt, annyira zavarban voltam.* - Én.. azért jöttem, hogy bocsánatot kérjek... és hogy szeretlek téged.... *Mondtam komolyan ésbár zavarba voltam, a szemedbe mondtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:15 | Üzenet # 1030 |
 Yaoista
| *Ahogy bementem és szipogtál, el nem tudtam képzelni mi a baj. Mikor közlöd hogy hála nekem szakítottatok, mr majdnem elkezdtem mentegetőzni, de akkor megcsókoltál. Ahogy folytatod, nem értettem igazán semmit, de a végére cska pislogtam és sokkot kaptam.* - Ez most.. komolyan..? *Néztem rád, mint aki most kapott karácsonyi ajándékot. Hirtelen magamhoz öleltelek és a nyakadhoz furtam a fejem. Kicsit még könnyeztem is, nem hittem, hogy valaha is ezt fogom hallani.* - Ez nem kérdés... *Suttogtam és szinte szorítottalak magamhoz. Ebből rájöhettél, hogy mennyire is megviselt ez az egész. ELengedtelek egy kicsit és hosszan megcsókoltalak. El se hittem, hogy végre megtehetem.* - Tényleg az enyém vagy..? *Fogtam közre az arcod és összecsókoltalak :D:*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:16 | Üzenet # 1031 |
 Yaoista
| *Ahogyan bejöttél becsuktam az ajtót neki dőltem* - Hallgattlak*Mondtam ridegen még mindig majd ahogyan előadod dolgokat csak felnevettem* - Komolyan nem akarsz elmenni komikusnak?? De tényleg*Nevettem de gúnyosan* - Mégis mi faszt képzel magadról?? Nem szórakoztál még eleget velem?? Mit hittél majd igent mondok?? Te mondtad felejtselek el és ezt próbálom csinálni. Leszarom, hogy nem vagy vele*Vágtam hozzád. Tényleg nem tudtam örülni hiszen nem bíztam benned és sokat bántottál* - Végeztem veled Rokuro és ezt már csak magadnak köszönheted*Mondtam akkor sétált ki a srác szintén egy száll törcsibe* - Ohh vendéged van??*Kérdezte elindult felénk* - Szia*Mosolygott rád* - Vagy talán hármasba nyomjuk??*Kérdezte kajánul mire csak odahúztam és lesmároltam* - Nem. Ő csak az egyik modellem semmi több és éppen indult igaz??*Kérdeztelek kinyitottam az ajtót* - Mindjárt jövök menj jakuzziba ott csináljuk*Csaptam a seggére direkt jakuzzit mondtam hiszen veled is ott voltamxd* - Oké*Vigyorgott elment én meg közel hajoltam hozzád* - Ne gyere többé át csak egy modell vagy emlékszel?? Te akartad és most menj el*Mutattam ki*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:18 | Üzenet # 1032 |
 Yaoista
| - Igen komoly*Mosolyogtam ahogyan magadhoz öleltél szorosan bújtam hozzád* - Kicsim azért ne törj össze*Kuncogtam majd amikor megcsókoltál beleremegtem és hevesen visszonoztam annyira jó volt ismét csókolni hiszen így más volt mint múltkor begyógyszerezve*xd - Igen tényleg csak is a tiéd*Mosolyogtam magamra húzva csókoltalak tovább* - Szeretlek nagyon*Suttogtam és nagyon boldog voltam, de egyben még szomorú is Rokuro miatt*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:18 | Üzenet # 1033 |
 Yaoista
| *Ahogy felnevetsz, már tudtam, hogy rosszra kell számítanom. Ráakartam vágni, hogy nem szórakozok és valahogy elszégyeltem magam, mert én azt hittem, hogy tényleg igent mondasz, legalábbis úgy jöttem ide. Eléggé fájt, hogy tényleg így gondolod, hogy csak szórakozok veled, úgyhogy már könybe lábadt a szemem.* - De én nem így... *Kezdtem volna el mondani, amikor is meghallottam egy hangot a hátam mögül. Sokkolódva fordultam meg. Ahogy közlöd, hogy menni készülök és kiküldöd a jakuzziba, na annál nem sokkal fájdalmasabbat tudtál volna mondani, így le is folytak a könnyeim.* - Én nem ezt akartam... *Mondtam halkan, valahogy ezt az egészet nem így képzeltem el. Nem akartam veled így vitázni, hogy közben várnak rád kint. Gondoltam majd akkor az irodában. Odaléptem eléd és remegő kézzel az arcodra simítottam és adtam egy puszit.* - Bocsáss meg nekem... *Suttogtam és eljöttem, mert tudtam, hogy most sokra nem fogok menni. AHogy becsukodótt mögöttem az ajtó, kitört belőlem a zokogás, még simán hallhattad. Csak párpercet maradtam még ott és inkább hazaindultam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:19 | Üzenet # 1034 |
 Yaoista
| - Ne sírj már. Te tehetsz erről a helyzetről*Morogtam majd amikor az arcomra simitasz megpuszilsz ellépek tőled* - Takarodj már innét*Emeltem fel a hangom amikor kimentél becsaptam* - Picsába*Morogtam és persze hogy hallottam a sírásod ezért ki is mentem kis édeshez, de nem bírtam semmit tenni. Nagyon felzaklattál, így elküldtem arra hivatkozva, hogy dolgom akadt. Megértette persze fizettem neki taxit majd amikor elment egyből Satorut akartam hívni.* - De hülye vagyok hiszen biztosan ők már együtt vannak*Suttogtam és még se hívtam hiszen alap volt, hogy akkor ő Akihtitoval van és nem akartam zavarni meg elrontani a kedvét* - Tényleg egyedül vagyok*Suttogtam és nem bírtam felfogni a dolgokat. Ez már túl sok volt nekem. Egész éjszaka agyaltam nehezen tudam elaludni így hát másnap morcos voltam nem is kicsit. Bementem ott pedig a munkába merültem és Satorunak írtam, amikor tud hívjon fel rögtön.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:19 | Üzenet # 1035 |
 Yaoista
| *Annyira boldog voltam, el se hittem, hogy végre úgy tarthatlak a karjaimban, ahogyan eddig is akartalak. AHogy azt mondod, hogy szeretsz elmosolyodtam és nagyon húzni se kellett.* - Én téged örökké.... *Csókoltalak meg újra és újra. Folyamatosan csókolgattalak, annyira hiányzott, hogy ezt megtehessem. Természetesen közben a hajadsimogattam, mint mindig.* - Alig tudom elhinni... *Simítottam végig az arcodon, csak úgy csillogott a szemem. Tisztára kisfiús lettem hirtelen megint :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:19 | Üzenet # 1036 |
 Yaoista
| - Én is*Suttogtam és minden csókod visszonoztam és ott csókoltalak ahol értelek* - Pedig igaz édesem veled vagyok ismét és remélem ígyis marad*Suttogtam annyira édes volt* - Olyan cukorfalat vagy most*Nevettem fel és felsőd alá nyúlva simogattam a hátad és már a nyakad csókolgattam*xd - Annyira imádlak, szeretlek és kívánlak*Suttogtam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:19 | Üzenet # 1037 |
 Yaoista
| *Eléggé megviselt voltam én is másnap, nem nagyon tudtam aludni. Ki voltam merülve és mikor bementem, senki se értette mit keresek ott. Csak egy fotózásom lett volna délután, de beszélni akartam veled. Így nem is kérdeztem meg, csak bementem az irodádba.* - Tudodm, hogy most a hátad közepére se kívánsz, de kérlek hallgass végig... én nem akartam egy percig se szórakozni veled és semmi... én azt akartam, hogy boldog legyél és nem tudtam, meddig leszek együtt Akihitoval... lehet butaság volt, amit csináltam, de nem azért volt, hogy bánstalak... *Mondtam komolyan.* - Kérlek... bocsáss meg nekem... én szeretlek... mindig is szerettelek... *Néztem rád, szinte már könyörögve.* - Még csak bíznod se kell bennem, csak had legyek veled...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:20 | Üzenet # 1038 |
 Yaoista
| *Amikor belépsz igen csúnyán néztem rád* - Nem emlékszel, hogy kopogtál volna vagy adtam volna engedélyt*Morogtam és unottan hallgattalak végig* - Tudod mit hallok ebből csak annyit hogy bla bla*Jegyeztem meg* - Nem érdekel mit mondasz. Tönkretettél és nem akarok több fájdalmat eleget szenvedtem már el sem tudod képzelni mennyit és tudod mégis miért vagyok itt?? Mert ott volt nekem Satoru ha ő nem lenne akkor nem tudom mi lenne velem. Elkéstél mindennel.*Mondtam komolyan* - Menj és hagyj békén én is tiszteletben tartottam a döntésed hát most te jössz*Mutattam az ajtó felé*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:20 | Üzenet # 1039 |
 Yaoista
| *AHogy a fölsőm alá nyúlsz és a hátam simized, elmosolyodtam.* - Mit szeretnél gyönyörűm..? *Kérdeztem és elnevettem magam.* - Én is téged... *Csókoltalak meg jó hosszan.* - De most nem lehet... vagyis végig nem mehetünk el... a lábadnak még sok lenne... és nem akarom visszavetni a gyógyulásod.. inkább még várok, de aztán olyat hancúrozunk, hogy csak na... *Mosolyodtam el és hosszan megcsókoltalak, majd én is nyakad kezdtem csókolgatni sé szépen kiszívtam.* - Ez már hiányzott nagyon...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:20 | Üzenet # 1040 |
 Yaoista
| *Mikor hozzám vágod, hogy mennyit szenvedtél, én is fájdalmasan néztem.* - Én se tudtam mi lesz... *mondtam, majd csak azért is beszóltam.* - De akkor ennyit a nagy szerelmedről... nekem még így is fontos vagy, mégha nem is akarod.... és nem foglak hagyni... már... már egyszer végigszenvedtem félévet... mégegy már nem számít... *Mondtam magam elé, de úgy, hogy halld.* - Folyton mondod, hogy mennyire szeretsz és mennyi fájdalmat okoztam... mégis úgy tűnik én jobban szeretlek, és többet viselek el, mint te... *Mondtam és azzal kimentem az irodából. Kilépve megálltam az ajtó mellett és a plafont bámultam és magamban mondogattam, hogy ne sírjam el magam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:21 | Üzenet # 1041 |
 Yaoista
| - Téged*Vigyorogtam az ajkaid közé* - De az csak a lábam és én tudom, hogy jót tenni neki*Mondtam édesen és tényleg nagyon kívántalak már régota és főleg most. Egyre hevesebben csókoltalak amikor a nyakam szívtad ki oldalra döntöttem a fejem* - Ahhh de ezzel felizgatsz, de nekem is hiányzott*Nyögtem a farakdra simitottam* - Akkor leszopjalak?? Még a végén megijedek, hogy nem kívánsz mint régen pedig akkor folyton rámmásztál amikor nem akartam akkor is*Suttogtam közben már a farkad simiztem most én szívogattam nyakad. Na igen most is érezheted, hogy jobb lettem tényleg és pervezebb nem kicsit*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:21 | Üzenet # 1042 |
 Yaoista
| *Amikor hozzám vágtál mindent hát igen csak ledöbbentem és nagyon fájt. Nem értettem mivel érdemeltem ezt ki, de ismét csak tőrt dőftél ezzel a szívembe. Hirtelen meg se tudtam szólalni csak ott álltam és meredtem előre, de aztán kiindultam és megpillantottalak* - Szeretsz Rokuro?? Tényleg?? Mert ismét úgy csinálsz mintha én lennék a szemét fasz, de tudod mit legyen igazad. Jobban szeretsz és többet viselsz el, mert én csak egy rideg fasz vagyok aki nem bírja a fájdalmat egy szánalmas kis senki. Legyen így. Én már ebbe belefáradtam. Köszönöm, hogy megint elérted, hogy azt érezzem szar ember vagyok és még jobban vérzik a szívem. Tényleg bocs, hogy nem bírok több fájdalmat elviselni, de végülis tudod miért, de nem fogok magyarázkodni én elfáradtam*Mondtam fájdalmasan én is ott voltam, hogy elsírom magam sőt legszívesebben üvöltöttem volna.* - Menj dolgozni*Indultam el*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:21 | Üzenet # 1043 |
 Yaoista
| *AHogy kijössz, rádnéztem és hallgattalak.* - Miért csinálod ezt...? Én egy szóval nem mondtam ilyet... és tudod jól, hogy nem gondolom ezt... és még csak nem is gondoltam erre... *Mondtam fájdalmasan. Ahogy elküldesz, utánadléptem és megfogtam a kezed.* - Tudom, hogy nem úgy van, ahogy mondtam... Én csak... vissza akarom azt kapni, amikor jókat beszélgettünk... és most megijedtem, hogy... hogy már nem szeretsz engem... De.. de mindegy... nem akarok még több fájdalmat okozni.... *Suttogtam és elengedtelek, majd elmentem az öltözőbe, mivel tudtam, hogy nemsokára fotózásom lesz. Eléggé szét voltam esve és nagyon kellett koncentrálnom, hogy ne rád gondoljak. Mikor elkezdődött a fotózás, elég rosszul sikeredett az első pár kép, de lassan kezdtem összeszedni magam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:21 | Üzenet # 1044 |
 Yaoista
| *AHogy a farkamra simítasz, felnyögtem, mivel hát azóta hogy eljöttem ide, nem feküdtem le senkivel és azutolsó ehhez haonsló élményem za volt, mikor begyógyszereztek. * - Hát ha gondolod édesem... *Lihegtem. - Ugyan már.. téged ne kívánnálak..? *Simítottam én is farkadra és elkezdtelek szintén izgatni.* - Annyira édes vagy... éjjel nappal rád gondolok... *Észrevettem, hogy ügyesebb lettél és már nem aggódsz a dolgok miatt. Hirtelen nem is tudtam, hogy örüljek-e vagy sem. Odahajoltam a füledhze és kbelenyaltam.* - Mikor vertem a farkam, mindig arra gondoltam, milyen édesen nyöszörögtél miköözben szeretkeztünk... *Harapdáltam meg nyakad közben.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:22 | Üzenet # 1045 |
 Yaoista
| - Nem gondoltad?? Akkor mégis miért vágtad ezeket hozzám??*Kérdeztelek fájdalmasan* - Én is vissza akartam és barátként melletted lenni, de te ellöktél magadtól nem én tettem, hanem te. Nem várhatod tőlem, hogy hirtelen most igent mondjak neked. Ha nem szeretnélek akkor mi van?? Te akartad, hogy ne szereselek, de szeretlek nyugodj meg és nem is kicsit, de már nem tudom, hogy boldog lehetek e melletted. Az a egy hét sokat jelentett nekem, de amit utána tettél arra nincs bocsánat most még biztos nem. Túl frissek a sebek*Suttogtam de érezheted, hogy talán még van reményed csak most ismét minden hirtelen ért és ezért nem hibáztathattál hiszen nem olyan rég pont az ellenkezőjét mondtad. Mentem én is a dolgomra vagyis először kicsit ki majd be a fotózásra, mert mondták gond van* - Kicsit leállunk*Mondtam és odamentem hozzád* - Az érzelmeid ajtón kívül hagyd. Nem akarlak haza küldeni szóval szedd össze magad nem egy kezdő vagy*Mondtam komolyan még a hajad is megigazítottam* - Legalább itt ne csalódjak benned*Suttogtam a füledbe és visszamentem. Most én mentem, hogy csináld a dolgokat, de nem cseszegetelek hanem bíztatalak. Megmondtam én kizárom a dolgokat, de amúgy hagyj békénxd* - Oké így jó lesz*Mondtam amikor belejöttél egyik modellke jött be aki igen csak simult hozzám és tette magát és hát én is jól el vigyorogtam velexd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:22 | Üzenet # 1046 |
 Yaoista
| *ahogy ezt elmondtad nekem, már ennyi elég volt, hogy tudjam, nem szabad feladnom és kűzdenem kell. Féltem, hogy mégegyszer végig kell azt csinálom, amit addig, amíg le nem feküdtünk és nem tudtam, hogy kibírtam volna-e. AHogy bejössz a fotózásra, mert nem ment, nem mondtam semmit.* - Tudom, sajnálom... igyekszek... *AHogy hozzámvágod, hogy legalább itt ne csalódj bennem, hát majdnem elsírtam magam, hiszen így is elég zaklatott voltam, ez nem kellett még hozzá. Már kezdett menni és kezdtem elszakadni mindentől, mikor bejött a kis idióta és ott játszotta az agyát. Ahogy visszavigyorogtál rá és ahogy viselkedtl vele, kezdte újra kiverni a biztosítékot és egyszer csak hallani lehetett a fotóstól, hogy leállás. Észre se vettem, csak elkezdtek folyni a könnyeim. A fotósra kapcsoltam csak.* - Ah.. én.. sjanálom... *Szabadkoztam. Odajött a sminkes, hogy rendbetegye a sminkem, de már haványan remegtem és egyszerűen éppen nem zokogtam.* - Sa-sajnálom... é-én... *Ők se tudták mi van velem, hiszen már többször is dolgoztak velem és sose volt gond. Ez volt az össz szerencsém. Egysze csak nem bírtam tovább, és eltakarva az arcom szimlán kitört belőlem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:22 | Üzenet # 1047 |
 Yaoista
| - Ohh mi van veled?? Mindig ezért voltál ki, hogy nem szoplak le*Vigyorogtam* - Hát ahhh nem tudom*Nyögtem fel hangosan hiszen az érintésed nagyon hiányzott* - Ezt jó hallani és mostantól velem is lehetsz*Suttogtam már a nacidba nyúlva simogattalak amikor a fülembe nyaltál felsóhajtottam* - Ahhh te perverz*Pirultam el ahogyan régen* - Most már meg is teheted annyira kívánlak olyan régen voltunk együtt és akkor is keveset most már tudom*Suttogtam* - Segíts nekem és akkor én is segítek a számmal*Vigyorogtam célozva arra feküdj máskánt mivel nekem a mozgás nehezen ment*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:23 | Üzenet # 1048 |
 Yaoista
| *Pont küldtem el cicust, hogy azért ne most tartson fel amikor le lett állítva a fotózás.* - Még is van?? Menj a dolgodra szépségem*Küldtem ki mivel igen izgalmasnak találta a helyzetet, de kizavartam persze esti randi meg lett beszélve* - Előbb mondtad, hogy szedd össze magad*Morogtam és odamentem* - Főnök ezzel nem segítesz*Szólt a fotós* - Tudod jól, hogy Rokura sosincs baj szóval biztos van oka*Védett meg* - Te maradj ki ebből*Morogtam* - Te pedig menj ki és mosd meg az arcod és szedd össze magad*Mondtam kiborulva már*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:23 | Üzenet # 1049 |
 Yaoista
| *Igyekeztem abbahagyni és lenyugodni, de azzal tényleg nem segítettél sokat, hogy szedjem már összem magam. AHogy megint rámszólsz, rádnéztem.* - Akkor te meg ne előttem rendezd a találkáid... főleg úgy, hogy tudod, hogy miattad vagyok zaklatott így is...*Vágtam oda, hiszen ezen borultam ki a legjobban. Otthagyva mindent kimentem a mosdóba és próbáltam lenyugodni. Csak kapkodtam a levegőt, majd már lenyugodva, de nem túl jó kedvvel mentem vissza. A fotózás további részében már rád se néztem, mert tudtam, hogy akkor nem fogom tudni azokat az érzelmeket mutatni, amiket ezek a fotók megkívánnak. Mikor végre végeztűnik, mondhatni szó nélkül mentem az öltözőbe, mégcsak a képeket se néztem meg most. Nagyon ki voltam és csak arra tudtam gondolni, hogy mit rontottam el, hogy mit veszítettem. Most én éreztem magam egyedül. Olyan jó lett volna, ha csak már beszélgetni tudnánk, akár hétköznapi dolgokról. Ahogy ezeken gondolkoztam, megint elkezdtek folyni a könnyeim, hiszen én tehettem az egészről. Tudtam, hogy össze kell szednem magam már csak ahhoz is, hogy visszakapjalak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:23 | Üzenet # 1050 |
 Yaoista
| - Te neked semmi közöd hozzá, hogy mit csinálok, ahhoz meg főleg nincs jogod, hogy mit tehetek és mit nem*Morogtam kissé sokat képzeltem magadról. Totál ideg voltam, de amikor visszajöttél már nem mondtam semmit, de ott voltam végig. Tényleg nem lettek a fotók a legjobbak sőt mondhatni önmagadhoz képest kritikán alul teljesítettél, de azárt találtunk fotókat amik eladhatóak voltak. Kimentem elszívtam pár cigit a srác akivel meg randizni fogok pont abba az öltözőbe ment ahol te vagy.* - Szia*Köszönt neked. Nem tudta, hogy mi van vagyis volt köztünk csupán tetszettem neki.* - Jól vagy??*Kérdezte kedvesen*
|
|
| |