Szerelmi sokszög
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Résztvevők:
Akihito - Saturo Rokuro - Mookyul Dimitri - Lee
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:24 | Üzenet # 1051 |
 Yaoista
| *AHogy a nacimba nyúlva simogattál, hát kész voltam már. Azért az tetszett, hogy elpirultál, mert azért z azt mutatta, hogy azért nem változtál olyan sokat. Nem igazán bírtam és elhúzva kezded lesmároltalak, majd leljebb csúszva végignyaltam farkadon és számba vettelek. Nagyon nagy volt a kísértés, hogy szeretkezzek veled, tényleg aggódtam a lábad miatt, bár azt tudtam, hogy a csontok már összefortak, ha levették a gipszet és gyógytornára jársz.* - Nem fogom kibírni... *Szakadtam el farkadtól és mellégcsúszva felhúztam ép lábad és belédcsúsztattam lassan egy ujjam.* - Kívánlak... *Suttogtam és közben nyakad csókolgattam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:24 | Üzenet # 1052 |
 Yaoista
| Nem szeretnéd??*Kérdeztelek mert azt hittem örülni fogsz, hogy leszopnálak főleg, hogy másodszora ajánlom fel és tiszta volt az elmém mostxd* - Ahh Satoru*Nyögtem fel hangosan és persze ez ellen se tiltakoztam, de annyira szeretem volna a kedvedbe járni és nem értettem miért nem engeded. Jelen állapotban meg nem tudtam olyan könnyen rád másznixd* - Ahhh mit??*Kérdeztelek de amint megéreztem az ujjad megértettem és persze azért fájdalmasan nyögtem fel erre mivel nem mostanság voltak bennem* - Ahhh én is nagyon*Nyögtem és megcsókoltalak*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:25 | Üzenet # 1053 |
 Yaoista
| *Ahogy bejön a srác, gyorsan megtöröltem az arcom, majd pont előtte mutatom magam gyengének. Ahogy odajön és köszön, na meg még jópofizik, hát kiakadtam.* - Mégis mit gondolsz...!? *Kapom fel a vizet és felpattantam.* - Ott enyelegsz előttem a főnökkel, mikor nagyjából mindenki tudja milyen viszony van közöttünk! Komolyan mondom.. elegem van az olyan emberekből, mint te... meg a többi kis idióta... *Nagyon ideges voltam és feszült és hát roszkor szólt hozzám :D. Simán felpofztam, és nem is kis erővel.* - Hagyd békén... *Néztem rohadt idegesen és dühösen. Féltékeny voltam rá nagyon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:25 | Üzenet # 1054 |
 Yaoista
| - Tessék?? Én nem értem miről beszélsz*Mondta neked és tényleg nem tudta, hogy miről van szó* - Te Akihitoval vagy nem? Most miért beszélsz így velem??*Akadt ki kissé és amikor felpofoztad felnyekkent és szerencsétlenségedre akkor toppantam be mivel kerestem a srácot* - Te mégis mi a faszt csinálsz?? Elment az eszed??*Üvöltök rád* - Jól vagy?? Basszus ez felrepedt menj le az orvoshoz mindjárt megyek*Mondtam kedvesen neki el is ment rád meg igen dühösen néztem* - Mi ez a viselkedés?? A képeid így is szarok lettek és már verekedsz is?!! Túl sokat voltál Akihitoval úgy gondoltam csak tudod ő együtt volt Satoruval köztünk meg kurvára nincsen semmi!!! Még egy ilyen húzás és következménye lesz világos??*Üvöltök és totál remegtem az idegtől*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:25 | Üzenet # 1055 |
 Yaoista
| *Ahogy betoppansz hát pont időben, eléggé megrezzentem. AHogy vele megint milyen kedvesen viselkedsz, nem is néztem oda. Ahogy viszont leüvöltesz és kérdőrevonsz, összerezzentem. Még sose láttalak ilyennek, de végülis igazad volt. Tudtam, hogy rosszak lettek a képek, de ahogy ezt még hozzám is vágtad, azt nagyon nem volt jó hallani.* - Mert mi lesz, kirúgsz...!? Már annyira mindegy.... *Annyira nem tudtam kezelni most ezt a helyzetet, hogy az hihetetlen.* - És képzeld felfogtam, hogy nincs semmi... nagyonis jól.... már egy párszor a tudtomra adtad, hogy mindenki fontsabb nálam... hogy sosem fogok neked megfelelni se emberként, se modellként... *Suttogtam magamnak. nagyon elhallgattam és csak bámultam előre.* - Sajnálom ami történt... többé nem fordul elő... főnök úr... *Mivel közölted, hogy ne tegezzelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:25 | Üzenet # 1056 |
 Yaoista
| - Képzeld nem akarlak kirúgni, de hát úgy látszik ennyit nézzel ki belőlem*Morogtam majd amikor tovább vágod hozzám a dolgokat egyre jobban felhúztál* - Tudod mit?? Elmehetsz te a jó büdös picsába!! Legyen igazad!! Igen mindenki fontosabb nálad hát persze. Sőt egy senki vagy számomra. Csak úgy poénból nyíltam meg és sírtam előtted mert nem volt jobb dolgom és az is csak vicc volt, hogy amikor közölted felejtselek el majd beleroppantam. Folytasd csak gúnyolodj nyugodtan és legyek én a hibás. Nem érdekel már megszoktam. Mondj faszságokat legyen tényleg belefáradtam. Elegem van ebből az egész kibaszott napból sőt úgy mindenből*Vágtam egyet a falba és elindultam ki. Nem értettem miért kell minden egyes szavaddal még jobban belém rúgnod*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:26 | Üzenet # 1057 |
 Yaoista
| *Belőlem csak felindultságbólés féltékenységbőljött ez ki, de ahogy te előadod, tudtam, hogy az komoly. Most először éreztem azt, hoy fel kéne adnom. Kezdtem elbizonytalanodni és nem tudtam mi tévő legyek. A héten még voltak kisebb összezördülések, de bocsánatot kértem a modelltől is akit megütöttem, és a fényképésztől is. Szerettem volna mindent a helyére rakni és valahogy kívül hagyni a magánéletet, de nem ment, viszont a fotózásokon mindig jól teljesítettem. Egyszer dolgom lett volna, így odamentem hozzád, de persze éppen kijött az egyik kis ribi és hát látszott, hogy nem sakkoztatok, bementem utána és odamentem hozzád.* - Ha már... nem számít kivel fekszel le... akkor itt vagyok én... feküdj le velem... *Gondoltam akkor megtudom mutatni mennyire szeretlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:26 | Üzenet # 1058 |
 Yaoista
| *Ahogyan eltaláltad a gyönyörpontom na meg csókoltál és simiztél az sokat segített és egyre jobban ellazultam és egyre kéjesebb lett a hangom is* - Ahhhh még jó*Nyögtem édesen és amikor mondtad, hogy jösz bólintottam viszont a farkad megérezve fájdalmasan felnyögtem kissé* - Ahhh.... várj...*Nyögtem azért tényleg nem mosanság dugtam na meg nagyobb is volt a farkad mint Rokuroé viszont semmi rossz érzés nem volt bennem a múltra nézve* - El sem..... ahhhh hiszem*Nyögtem hátra fordultam tarkódra simitva megcsókoltalak* - Szeretlek*Suttogtam az ajkaid közé megmozdítva a csípőm jeleztem, hogy mozoghatsz tovább*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:27 | Üzenet # 1059 |
 Yaoista
| *Elmentem a modellkéhez és hát megvigasztaltam az édeskét igen rendesenxd. Persze ő is tudta csak ennyi az egész és nem több. Miattad már idáig jutottam, hogy a modelljeimet dugom ami ellen eddig tiltakoztam hiába próbálkoztak, de most fordult a kocka. Szerencsére utána nem szóltál hozzám aminek örültem, mert idegileg már nagyon ki voltam. Persze közben hallottam, hogy Satoru meg Akihito kibékült ami persze nem volt meglepő és örültem neki, hogy végre boldog viszont én nem mentem bele részletekbe majd személyesen akartam meg nem akartam elrontani a kedvét. Minden napra jutott egy modell szinte és legalább akkor tényleg kitudtam kapcsolni és lazítani és nem rád gondoltam, de legalább a munkába összeszedted magad. Pont öltözködtem amikor megjelentél te és ahogyan meghallottam a mondatod elsötélt a tekintetem odamentem és falnak nyomtalak, de úgy hogy nekem háttal legyél* - Szóval azt akarod, hogy dugjalak meg?? A kis formás segged dugjam szét??*Suttogtam igen ijesztően a füledbe a farkam a seggedhez nyomtam* - Azt hittem nem sülyedhetsz lejjebb, de tévedtem*Mondtam ridegen majd elléptem tőled* - Menj el!! Nem akarok tőled semmit. A tested se kell szóval kopj le és ne szólj hozzám de tényleg. Ha szeretsz kerülj el messziről és most menj el mert dolgom van*Vágom hozzád és próbáltam tartani magam amíg tudtam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:28 | Üzenet # 1060 |
 Yaoista
| *Ahogy nekinyomtál a falnak, azért ey pillanatra megállt bennem az ütő. Egy fél pillanatig azt hittem,hogy erőszak lesz belőle, de ahogy folytattad, hogy leljebb már nem süllyedhetek, akkor az nagyon fájt. Mikor elléptél rádnéztem és nem tudtam megmukkani se. Sosem éreztelek még ennyire ridegnek és távolságtartónak. Ez rosszabb volt most, mint eleinte.* - Sajnálom... *Suttogtam és lehajtottam a fejem.* - Nem... zavarlak többé... *Mondtam halkan és kijöttem az irodádból. Nem akartam ezzel is fájdalmat okozni, csak már kétségbeesetten kerestem veled a kapcsolat valamilyen formáját. Mire az öltözőbe értem, már potyogtak a könnyeim, de mivel nemsokára fotózásom volt, így igyekeztem összeszedni magam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:28 | Üzenet # 1061 |
 Yaoista
| *Ahogy szóltál hogy várjak, csak simoztelek és csókolgattalak. Gondoltam, hogy nem lesz egyszerű, d majd visszaszokunk. Örültem neki, hogy képes vagy csókolni és így ölelni. Eléggé paráztam az elején, hogy nem fog menni, hogy félni fogsz, de ahogy a tarkómra simítottál és megcsókoltál, már nem aggódtam.* - Én is szeretlek... *Suttogtam ajkaidra és folyamatosan csókolva eleinte gyöngéden ringott csak a csípőm, majd előre simítva farkadra egyre hevesebben és erőteljesebben mozogtam, mivel nehéz volt visszafogni magam, tekintve, hogy nem szeretkeztem már régóta.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:28 | Üzenet # 1062 |
 Yaoista
| - Az nagyon jó lesz*Suttogtam de nem néztem rád csak vártam, hogy kimenj végre és amikor így tettél csak akkor pillantottam fel fájdalmasan már tényleg nem tudtam mit kéne tennem. Próbáltam tovább dolgozni és tudtam most egy fontos fotózásod lesz erre még pár napja fel is hívtam a figyelmed, de ugye szerencsére az incindent óta amikor neki mentél a modellnek munka terén összeszedted magadat. Elmondtam, hogy ez egy nagyon fontos projekt és reméltem ezt a kis incidensünket is ki tudod zárni és minden jól fog menni. Nem mentem oda erről is leszoktam a múltkori után tényleg jobb volt, hogy nem voltam ott viszont arra senki nem számított, hogy a megrendelő megjelenik és nem volt megelégedve és engem hívatott. Nem nagyon kedveltem a pasit, de hát az üzlet az üzelet meg igen nagy neve volt a szakmába.* - Carlos üdvözlöm nem is tudtam, hogy jön, ha tudtam volna én magam fogadtam volna*Köszöntöttem illedelmesen* - Szeretek váratlanul megjelenni úgy a legjobb hiszen ha tudják, hogy jövök minden másképpen szokott lenni nem igaz Mookyul??*Kérdezte igen arrogánsan, de nekem le kellett nyelnem* - Nos mi mindig igyekszünk a maximumot kihozni magunkból*Mondtam* - Az édes kevés, hogy igyekeznek nem megyek vele semmire ahogyan most nem. Biztosított arról, hogy ő is olyan jó lesz mint a kis fekete szépség, de hát ez nem éppen így van*Húzta el a száját Akihitora célozva. Ezt is mondtam neked, hogy elsőre őt akarta, de mivel ő most beteg én téged ajánlotalak rögtön* - Nem akarok kötekedni, de okkal ajánlottam Rokorut. Akihitoval egy szinten vannak csak más a stilusok, de amit Ön kér azt Rokuro is eltudja adni szóval megmondaná mi is a probléma?? Abban biztos lehet, hogy Rokuro mindig a lehető legjobban teljesít*Védtelek meg* - Nos én ezt nem láttom és minden probléma. Lehet másnak megfelel a képei, de nekem nem és ehhez nagyon jó szemem van jobb mint egy olyan kezdőnek mint te*Vágja hozzám szándokosan tegezve és igen csak kellett tartanom magam* - Nos Carlos igaz maga régebb óta van a szakmába az biztos, de kezdőnek nem mondanám magam*Jegyeztem meg majd odamentem hozzád és az arcodra simitottam láttam mennyire készen vagy* - Nyugodj meg nem lesz baj*Suttogtam kedvesen mint régen* - Nézze meg ezt a fiút egy igazi gyöngyszem. Igaz van még mit rajta csiszolni, de ha belenézz ezekbe a gyönyörű szemekbe szerintem minden kétsége elmúlna*Jegyeztem meg ő meg elég unottan nézett minket* - Nos legyen kap még egy esélyt megnézzük, hogy teljesít, de az biztos nem kéne ennyire elfogultnak lennie*Tette hozzá* - Nem vagyok az és bárkit megkérdezhet, de ha valaki jó azt elismerem igen*Mondtam* - Csak rám figyelj oké? Ezt a piócát ne is vedd észre*Suttogtam a füledbe, hogy csak te halld és ismét elindult a fotózás. Nem volt veled semmi baj előbb csak ez a pasi imádott kötekedni és ha valakinek nem úgy állt egy szempillája akkor már harapott. Így talán jobb is, hogy nem Akihito volt itt, mert te legalább tudtál viselkedni ő meg nem éppenxd. Én mondtam miket csinálj, de a hangom megnyugtató volt és nem dirigáltam se semmi ilyesmi csupán biztatalak és segítettelek és meg is lett az eredménye. Remek fotók lettek szinte az összes. Régen sikerültek ennyire jól a képeid* - Nos??*Fordultam felé* - Hát vannak használható képek, bár nálam az a modell aki magától tudja mit kell csinálni*Mondta én meg legszivesebben már behúztam volna neki* - Nos ez rendszerint így is van, de néha kell egy kis segítség főleg egy fiatal modellnél, de még a profiknál is előfordul és ezzel nincs is gond*Mondtam neki de már örültem, ha elhúzna márxd* - Még jelentkezem a képekkel kapcsolatban. Ja és egy jó tanács Mookyul. Talán a modellkedésnél kellett volna maradnod, amihez értettél is*Vágta még hozzám majd elvonult így válaszolni nem tudtam de jobb isxd* - Chhh ezt a barmot*Sóhatok fel és persze mindenki ki volt tőlexd* - Szép munka volt*Mosolyogtam rátok*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:29 | Üzenet # 1063 |
 Yaoista
| *Ahogyan mozogni kezdtél jobban felnyögtem. Én is mozogtam, de hát még nem volt az igazi azért a testem még gyenge volt* - Ahhh Satoru édesem imádlak és ahhh isteni veled, de kérlek ne vadulj jobban*Nyögtem mert ez most még hirtelen sok volt, de akartam, hogy tudj amúgy nagyon élvezem de hát ez látszott is rajtam* - Hiányzott ez a érzés*Nyögtem édesen*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:30 | Üzenet # 1064 |
 Yaoista
| *AHogy rámszólsz, igyekeztem lenyugodni sé tudtam, hogy élvezed.* - Sjanálom élvetem... *Csókolgattam a nyakad és a vállad.* - De olyan régóta... annyira szeretlek... *Suttogtam a füledbe és újra elkezdtem mozogni és bár határozottakat löktem, mégsem durvultam, sőt nagyon arra mentem, hogy minél inklább élvezd. Végig csókolgattalak mindenhol és gyöngéden szerettelek egészen addig, amíg el nem élveztél. Akkor kihúzódtam belőled, mert azért így cska nem akartam benned elmenni, mert nem nagyon lehett rá lehetőséged, hogy lefürödj. Csak tovább csókolgattalak és öleltelek magamhoz. Elég sokat változtam, vagy inkább csak nem tudtam még, hogy mit engedhetek meg magamnak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:30 | Üzenet # 1065 |
 Yaoista
| *A fotózás jól ment, nem voltak azok roszs képek, cska még eléggé az előbb törtntek hatása alatt voltam és ez látszódott meg néha. SImán hallottam, hogy mit mondogat a megrendeleő és kicsit bántott is. Csak hallgattam a vitát és kezdtem azt hinni, hogy tényleg egy béna modell vagyok, semmi több és keresnivalóm sincs a szakmába. Ahogy odajöttél és megnyugtattál, ráadásul még kedvesen is szóltál hozzám, édesen elmosolyodtam. Jól esett a védelmed és végül kezdett elszállni minden nyugtalanságom.* - Rendben... *Mosolyodtam el mostmár én is. Cska bólintottam, ahogy te kezdted mondani, hogy mit is csináljak. Végig követtem az instukcióid és valahogy most nem feszéjezett, hogy te vagy velem, hogy te mondod mit tegyek, mivel te sem gúnyolódtál. Tényleg nagyon jó képek lettek, bár nem örültem a megrendelő beszólásának, annak meg főleg nem, hogy téged is elkezdett oltogatni. AHogy megdícsérsz minket ennek ellenére még halványan el is pirultam a mosolyom mellett. Úgyan úgy néztem és csillogtak a szemeim, mint régen. Ahogy kiindultál odaszaladtam hozzád és megfogtam a kezed.* - Én.. én köszönöm, hogy megvédtél az előbb... *Nem szorítotam a kezed, ha akartad, könnyedén eltolhattad.* - Nagyon örülök, hogy ez így alakult... *Tényleg örültem, hogy tudtunk együtt dolgozni normálisan.* - Öhm.. és nem volt igaza... tényleg született modell vagy, de ezt is nagyon jól csinálod... akikkel eddig dolgoztam, azok közül te vagy a legjobb... *Mondtam komolyan, nem túloztam. Voltam már pár helyen, de itt volt a legjobb.* - Öhm... csak ennyit akartam... *ENgedtem el lassan a kezed, bár nem nagyon akaródzott.* - Remélem fogunk még így dologizni... Én most megyek az öltözőbe...*Eléggé haboztam, majd hirtelen megöleltelek, tényleg boldoggá tettél azzal, ahogy figyeltél rám. Gyorsan el is engedtelek és elszaladtam, de már nem voltak kételyeim.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:30 | Üzenet # 1066 |
 Yaoista
| *Amikor megfogtad a kezem rád pillantottam de nem húztam el kivételesen* - Ne köszönd ez természetes*Mondtam komolyan* - Igen egyetértek jó volt így együtt dolgozni, mint régen*Értettem egyet majd én is elmosolyodtam kicsit. Jó volt végre, hogy így beszélnk pár szót* - Ezt jó hallani köszönöm, de amúgy én is így gondolom*Vigyorodtam el ezt is rég láthatad tőlem* - Te pedig az egyik legjobb modellem vagy szóval ne hogy elmerd hinni amit az beképzelt hólyag mondott*Jegyeztem meg* - Jól van*Bólintottam* - Ez nem rajtam múlik Rokuro*Jegyeztem meg a munkára majd amikor megöleltél igen meglepett, de nem mondtam semmit* - Kikészít*Sóhajtok fel és mentem vissza dolgozni. Felhívtam később Satorut, hogy holnap lemegyek hozzá és ígyis tettem. Másnap reggel már korán reggel a vonaton voltam egy kabinba egyedül és reméltem ígyis marad. Az ölembe a laptop a fülemen a telofon és persze mindkettőn intézkedtemxd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:35 | Üzenet # 1067 |
 Yaoista
| *Én is megbeszéltem Akihitoval, hogy leutazom hozzá, hiszen már rég láttuk egymást. Sok volt az az egy hét nélküle és megszoktam, hogy folyton együtt vagyunk. Tudtam, hogy nagyon boldog és ennek örültem is. Én nem nagyon meséltem, csak annyit mondtam, hogy nem jöttünk még össze, de nem másztam bele jobban. Nem akartam, hogy az én bajaim miatt ne élvezze a kapcsolatát Saturoval. Az teljesen véletlen volt, hogy ugyan azzal a vonattal mentünk én észre se vettelek a beszállásnál. Már majdnem végigmentem a vonaton, mire elértem hozzád. Ahogy benéztem, hirtelen fel se fogtam, hogy te ülsz ott, csak annyit, hogy van üres ely. Benyitottam és akkor kapcsoltam.* - Öhm... szia... leülhetek...? Mindenhol tele vannak... *kérdeztelek kedvesen, majd miután igent mondtál beültem, de az ajtót direkt nyitvahagytam. Felpakoltam a cuccom és szépen leültem csendbe. Nem igazán tudtam, hogy most meg kéne-e szólalnom, vagy sem. Gondoltam Saturohoz mész, nem volt nehéz kitalálni. Végül csak meg szólaltam a hatodik telefonod után.* - Legalább ilyenkor pihenhetnél egy kicsit... túl sokat dolgozol... még megárt.. *Mondtam komolyan, de tényleg csak aggodalomból.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:36 | Üzenet # 1068 |
 Yaoista
| *Amikor megjelentél csak rádpillantottam és bólintottam, hogy leülhetsz. Vicces volt, hogy együtt mentünk, de reméltem nem lesz balhé, mert akkor tuti nem maradok itt veledxd. Totál bele voltam a merülve majd amikor megjegyezted, hogy legalább ilyenkor pihenhetnénk elmosolyodtam és rádpillantottam* - Majd ha lesz időm akkor pihenek meg majd ha leérünk akkor nem dolgozom*Jegyeztem meg* - Nem kell aggódni megszoktam, hogy sokat dolgozok főleg most hogy ennyi zűrzavar volt*Mondtam de teljesen normálisan én is* - Meddig maradsz lent?? A következő négy napban nincs munkád szóval gondolom kihasználod igaz??*Kérdeztelek de magam se tudtam miért*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:36 | Üzenet # 1069 |
 Yaoista
| - Akkor is... nem tesz jót, ha túlhajszolod magad... *Mondtam kedvesen. Aért én aggódtam kicsit, pont az lett volna a gáz, ha nem teszem.* - Hát... még nem tudom meddig maradok... Leghamarabb holnap megyek haza, de.... hogy mondjam... örülök, hogy boldogok és nem akarok zavarni.. mármint tudom, hogy ők nem gondolnák úgy.. vagyis hát Akihito biztos nem, Saturo meg gondolom még mindig haragszik rám.. de.. csak most jöttek össze újra.... és élvezzék csak... én se örülnék fordított estebe, hogy folyton ott lógjon rajtam valaki, mikor.. a párommal... lennék... *Suttogtam a végét, majd vettem egy mély lvegeőt és elmosolyodtam, hogy ne látszódjon meg rajtam annyira, hogy mikre is gondolok hirtelen. Egész jól elbeszélgettünk és ez nagyon boldoggá tett. Olyan édesen kacarásztam, mint mindig, majd hirtelen fékezett egy nagyot a vonat. Én majdnem lezúgtam a székről, de végül sikerült megkapaszkodnom, viszont az ajtó látványosan csapódott be. Meg is ijedtem, majd összeszedve magam ki akartam nyitni, de nem sikerült. Elkezdtem rángatni, de semmi. Arra jött a kalauz és muattam, hogy beragadt, majd visszaültem. Nagyon elhallgattam és szép lassan elkezdett rólam szakadni a levegő és nagyon furcsán viselkedtem. Felhúztam a lábam és a térdeimbe temettem az arcom. Mondhatni látványosan remegtem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:38 | Üzenet # 1070 |
 Yaoista
| - Meg lehet, de el kell végeznem a munkát, amúgy meg még bírom*Mondtam majd némán hallgattalak* - Igen ezzel én is így vagyok, hogy nem akarok zavarni még ha nem is tenném*Értettem egyet, de a többire nem feleltem persez tudtam én, hogy rám gondolsz. Leginkább te beszéltél és én hallgattalak, de a munkát azért abbahagytam és rád figyeltem. Jó volt, hogy nem marjuk egymást persze nem is beszéltünk a kapcsolatunkról vagy bármi ilyesmiről. Ahogyan majd nem leestél én is pont nyúltam érted*Mosolyogtam és nem éppen izgatott, hogy az ajtó beragadt fő, hogy kitudják majd nyitni* - Hát ismét beragadtunk*Mosolyodtam el picit hiszen az irodába is ez történt igaz rossz vége lettxd. Feltűnt, hogy másképpen viselkedsz és nem bírtam szó nélkül hagyni* - Mi a baj??*Kérdeztelek* - Nem bírod a bezártságot??*Kérdeztelek ismét a hátadra simitottam. Rossz volt így látni* - Na nyugodj meg itt vagyok nincs baj*Mondtam nyugtató hangon és átültem melléd. Ösztönösen magamhoz öleltelek* - Nyugalom kicsi*Suttogtam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:39 | Üzenet # 1071 |
 Yaoista
| - Nem baj*Suttogtam és egyre jobban ellazultam és élveztem veled a sexet. Amennyire tudtam végig mozogtam azt akartam, hogy te is annyira élvezd mint én. Nem is kellett sok és elélveztem és igen hangosan lihegtem viszont meglepett, hogy te nem mentél el és kihuzodtál* - Te nem mentél még el*Lihegtem és a farkadra simitottam* - Miért húzodtál ki?? Nem voltam elég jó igaz??*Kérdeztem kétségbeesve mi másra gondoltam volna* - Enged meg hogy segítsek rajta*Simogattalak tovább tényleg azt hittem velem van a baj, mert nekem is feltűnt, hogy más vagyxd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:39 | Üzenet # 1072 |
 Yaoista
| - Úgy látszik nálunk ez szokás... *Mondtam halkan. Ahogy rkérdeztél, hogy mi a baj, rádnéztem de nagyon szégyeltem magam.* - Én hát nem nagyon.. az ilyen kis helyeket... *Mondtam halkan. AHogy átültél mellém s magadhoz öleltél én is autómatikusan bújtam. A válladba fúrtam a tekintetem és arra próbáltam figyelni, hogy átölelsz és hogy milyen jó illatod van. Édesen odakucorodtam és meg se moccantam.* - Mikor kicsi voltam, beleestem egy aknába... nem sérültem meg, de egy éjszakát ott töltöttem.. azóta ha kis helyre szorulok be... ki tör rajtam a pánik... *Magyaráztam. Kicsit szégyelltem magam, hiszen tudtam, hogy ez egy vonatfülke és hogy nem maradok itt éjszakára, mégis idegesített, hogy zárva az ajtó.* - Sajnálom... *Suttogtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:39 | Üzenet # 1073 |
 Yaoista
| *AHogy a farkamrasimítottál felnyögtem.* - Ne légy buta... édesem... hogy n elett volna jó.. sőt nagyon jó vagy.... *Ahogy simogattál félbehagytam mondandóm és végül elélveztem a kezedbe.* - Szóval.. csak ha belédélveztem volna, itt nem tuds úgy megfürödni.... és nem akartam, hogy kellemetlen legyen később.. de amint kijöttél, ígérem agyon foglak szeretni... *Mosolyodtam el és elvéve egy zsepit szépen letöröltem a kezed.* - Érted...? Nagyon jó vagy... ezen ne aggódj... *Simítottam arcodra és szenvedélyesen megcsókoltalak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:41 | Üzenet # 1074 |
 Yaoista
| *Még szorosabban öleltelek téged, de csak is azért, mert rosszul voltál persze jó volt ismét téged így tartani, de ezt magamba tartottam* - Értem*Suttogtam* - Mit sajnálsz?? Nincsen gond. Mindenkinek van félelme szóval ezzel ne törödjél. Én meg itt vagyok és nem lesz semmi baj*Suttogtam és finoman a hátad simogattam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:41 | Üzenet # 1075 |
 Yaoista
| - Biztos??*Kérdeztelek de amikor elélveztél picit már megnyugodtam* - Ohh értem akkor jó remélem csak ennyiről van szó*Motyogtam* - Jójó csak akkor is furcsa vagy mintha cserélődtek volna a dolgok és én jobban akarnék mindent*Jegyeztem meg de azért a csókod visszonoztam* - De ha azt mondod ne aggódjak akkor nem fogok*Sóhajtok fel de akkor sem voltam biztos a dolgokbaxd* - Segítesz visszaöltözni??*Kérdeztelek mert ugye ez egyedül nem igen ment a lábam miatt és elég szar volt, hogy másokra voltam ilyen szinten utalva*
|
|
| |