Szerelmi sokszög
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Résztvevők:
Akihito - Saturo Rokuro - Mookyul Dimitri - Lee
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:42 | Üzenet # 1076 |
 Yaoista
| *Tudtam jól, hogy az egész csak azért van, mert rosszul vagyok, de méis olyan jó volt érezni téged.* - Tudom... köszönöm.... *Suttogtam halkan. Lassan a simogatásod és a jelentléted hatására megnyugodtam. Nem remegtem és kapkodtam a levegőt, de még lehettet rajtam érezni, hogy félek, de annyira megbíztam benned, mint senki másban. Lassan csak bújás helyetten én is átöleltelek, még akkor is, ha kicsit tartottam tőle, hogy elfogsz tolni magadtól. Nagyon nem akartalak elengedni és életemben először kívántam azt magamban, hogy bárcsak örökre beragadna az az ajtó és itt ülhetnék veled. Szívesen ki is mondtam volna ezeket, de nem akartam elrontani. Végre átöleltél és már mindegy volt, milyen inditatásból.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:43 | Üzenet # 1077 |
 Yaoista
| - Ne köszönd*Suttogtam és éreztem azért picit sikerült megnyugodnod. Közben a telefonom is megszólalt, de most nem törödve csak veled és hagytam, hogy csörögjön. Jelen pillanatban te fontosabb voltál na meg alapból az voltál még ha nem is mondtam ki* - Most már jobb igaz??*Kérdeztelek lágy hangon*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:43 | Üzenet # 1078 |
 Yaoista
| - Biztos lehetsz benne, hogy csak ennyiről van szó... Szeretlek kicsim... szóval.. arra ne is gondolj hogy veled van baj, rendben..? *Mosolyodtam el és magamhoz öleltelek.* - Olyan kis butus vagy... *CSókolgattalak.* - Mikor volt az, hogy n ne kívánjam a formás kis hátsód...? *Krdésedre elkuncogtam magam és szépen előbb azért felöltöztem én, majd segítettem neked is, de nagyon vigyáztam rád, nem akartam, hogy fájdalmaid legyen.* - Egyébként jól vagy...? Még gyenge a tested és ezt nem kéne sokszor csinálnunk.. legalábbis így, amíg itt vagy... nehogy baj legyen belőle... *Csókoltalak homlkon, ahogy már rajtad volt a felsőd is.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:43 | Üzenet # 1079 |
 Yaoista
| - Oké oké csak végre fejlődtem és nem engeded, hogy kibontakozak*Motyogtam célozva itt a szopásra. Na igen régen nem hittem volna, hogy ezen leszek ki, hogy nem szophatlak le nem úgy mint az elején, amikor azon voltam ki hogy le kell, hogy szopjalakxd és ezen kicsit el is mosolyodtam* - Hát ez igaz tudom, hogy az első perctől kívánod*Vigyorogtam édesen és hagytam, hogy felöltöztessél* - Jól csak fáradtan meg úgy érzem a jobb lábam mintha csak feleslegesen lenne ott*Sóhajtok fel* - De amúgy ne aggódj jól vagyok*Suttogtam az ajkaid közé és szorosan magamhoz öleltelek* - Remélem Rokuroék is kibékülnek*Mondtam hirtelen*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:44 | Üzenet # 1080 |
 Yaoista
| *Nagyon megörültem, hogy nem löktél el magadtól, mert lelkiekben erre készültem. Olyan jól éreztem magam most. Vagyis az túlzás, hogy jól éreztem magam, de örültem, hogy nem úgy viselkedünk, mint két idegen. Valahogy még halványan el is pirultam és elmosolyodtam, hogy nem vetted fel a telefont miattam, most tényleg úgy éreztem, hogy számítok neked még, csak türelmesnek kell lennem veled még.* - Igen.. sokkal... *Mondtam halkan és megszorítottam rajtad a fölsőd. Nem akartam, hogy elengedj. Viszont a vonat sajnos megérkezett és minket is kiszabadítottak. AHogy elváltunk én csak kedvesen elmosolyodtam. Mivle úgyis mindketten a kórházba mentünk így egy taxit fogtunk. Néha rádpillantottam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:45 | Üzenet # 1081 |
 Yaoista
| - Helyes*Bólintottam majd amikor megérkeztünk és kiengedtek minket rögtön elengedtelek. Leszedtem a táskád sőt még vittem is neked utána mivel én már csak ilyen udvarias vagyok* - Menjünk egy taxival a legegyszerűbb*Mondtam majd be is ültünk egy taxiba de nem ültem melléd hanem az egyik ajtó mellett ültem és rögtön dolgozni kezdtem mintha mi sem történt volna köztünk. Persze ahogyan telefonáltam a szemem sarkából láttam, hogy figyeltél, de én nem néztem rád*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:45 | Üzenet # 1082 |
 Yaoista
| - Jajjj... mi az, hogy nem engedlek...!? Csak vigyázni akarok rád... ha a doki ráadja az áment, akkor meg már azt fogod kívánni, bárcsak ne tehetnéd... *Kuncogtam és megcsókoltalak.* - Nem feleleslegesen van ott... meglátod, hamar túlleszel rajta... *AHogy hozzámbújtál és meghallom mondandód, elmosolyodtam.* - Jó lenne... *Pusziltalak meg.* - De mostmár aludjunk... nehéz napunk lesz holnap... *Cirógattalak és lassan el is aludtunk. Annyira jó volt ölelni téged újra. Nagyon rég aludtunk így, hogy tényleg együtt vagyunk és most tényleg azt éreztem, hogy minden a helyén van.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:45 | Üzenet # 1083 |
 Yaoista
| - Ohh vagy én leszek neked sok vénember*Pimaszkodtam mint régen* - Remélem igazad lesz*Mosolyogtam* - Oké de mostantól kérlek Rokuroval legyél kedvesebb*Jegyeztem meg és még jobban hozzád bújtam és nem kellett sok, hogy elaludjak. Másnap korán ébredtünk majd a szokásos torna. Neked is mindent megmutattak, hogy kell csinálni hiszen ha haza kerülök akkor is szükség lesz majd rá. Megismertem a gyógytornászomat és persze akkor is ott voltam. Rendes pasi volt és igen türelmes ami kellett a munkához főleg hozzámxd. Korlátnál ment a torna és igen nehéz volt nehezebb mint hittem, de nagyon kitartó voltam az első napokban. Megbeszéltük, hogy tényleg nem lesz sex amíg nem vagyok jobban hiszen elég volt a lábamat megerőltetni ígyis első nap a fenekem elégé fájt és rátett a dolgokra. Persze azért csók meg simi volt, de semmi több főleg, hogy mindig elfáradtam és a torna után aludtam leginkább. A napok teltek és hát sokszor kiakadtam, hogy mennyire utálom ezt a helyzetet, de még nem értem el a kritikus pontomat meg hát a tornász és főleg te mindig megnyugtattál. Napi szinten beszéltem anyummal na meg Rokuroval aki csak annyit mondott, hogy még nem békültek ki, de nem ment bele a részletekbe, de éreztem a hangján, hogy baj van, de zaklatni nem akartam meg hát személyesen jobban tudok segíteni. Örültem is amikor mondtam, hogy jönnek. Pont torna után voltunk és én igen pukkancs voltamxd* - Faszom ki van már most a kórházzal meg ezzel a tornával azt hittem jobban fogok haladni, de persze súlyosabb a helyzet mint hitték milyen meglepő*Szenvedtem, mert ez is kiderült azért jobban sérült a lábam, mint ahogyan elsőre felmérték* - Érjen már ide Rokuro*Sóhajtottam fel. Hiányzott nagyon és azért rossz volt nélküle és még elég sokat gondoltam a kapcsolatunkra persze veled nagyon boldog voltam és a jelenléted sokat segített*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:46 | Üzenet # 1084 |
 Yaoista
| *VÉgig ott voltam veled, amikor csak tudtam és nekem nem volt kezelésem. Szerettem volna, ha nem borulsz ki folyamatosan ennyire és inkább másra figyelnél. Azzal megpróbáltam nem törődni, hogy mennyire pukkancskodsz és a szóhasználatodért se szóltam. Az sem érdekelt ha engem szidsz, vagy bárkit, csak azt akartam, hogy jobban legyél. Én már kezdtem jobban lenni és úgy festeni, mint rég, de még messze volt a gyógyulás, de legalább már nem kellett gyógyszereket szednem világba és ez meg is látszódott, visszaszedtem a versenysúlyom, úgyhogy még dögösebb lettem :D. Mikor újra torna után voltunk és mentünk vissza a szobádba, azért elég rosszul esett ez az érjen már ide Rokuro... kicsit úgy éreztem, hogy velem most csak szánalomból vagy. Tudtam, hogy szeretsz, de azt is, hogy őt is és vele nem voltak olyan viták és bajok, mint velem.* - Ne siettesd... nemsokára megjönnek... *Mondtam kedvesen és megpusziltalak. Szépen átpakoltalak az ágyba és leültem melléd.* - Pihenj egy kicsit.. vagy kérsz valamit?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:46 | Üzenet # 1085 |
 Yaoista
| *Én a másik ajtó mellett ültem és csak néztelek, de végül rájöttem, hogy ez tényleg csak a fülkére vonatkozott. Összébbhúztam magam és lecsúszva az ülésen az ablakon néztem ki. Annyira magányosnak éreztem magam. Az volt a legrosszabb, hogy itt ültél mellettem egy kartávolságra, de mégsem érhettem hozzád. Csak némán néztem ki, én se szólaltam meg. Mikor megérkeztünk kiszedtem a cuccom, nem hagytam, hogy te vidd, de meg se sólaltam. Szépen bementünk a kórházba, majd már mentünk is Akihitoékhoz. Bekopogtam, majd belépve elmosolyodtam.* - Sziasztok... *Leraktam a cuccom és odamentem Akihitohoz, majd megöleltem.* - Hogy vagy..? *Rám rám volt írva, hogy nem vagyok a toppon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:46 | Üzenet # 1086 |
 Yaoista
| *Persze azért bocsánatot kértem tőled hiszen te semmiről nem tehettél. Annak viszont nagyon örültem, hogy te már jobban vagy és ez látszott is rajtad és persze ezt meg is jegyeztem.* - Ja tényleg a főnök is jön. Lehet találkoztak is*Mosolyogtam és hozzádbújtam* - Nem kérek semmit vagy mégis egy csókot*Mondtam édesen és meg is csókoltalak* - Köszönöm, hogy elviselsz tudom most még nehezebb velem*Sóhajtok fel tisztában voltam ezzel. Olyan 10 perc múlva meg is érkeztek* - Rokuro édesem*Mosolyogtam és szorosan megöleltem* - Hiányoztál*Suttogtam és perzse a főnöknek is köszöntem* - Mi a baj??*Kérdeztem mert láttam nincsen valami jól* - Én meg vagyok inkább te mesélj*Cirogattam meg*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:46 | Üzenet # 1087 |
 Yaoista
| *Gondoltam és láttam is, hogy szarul esnek a dolgok, de nem mondtam semmit. Taxit kifizettem és a csomagjaid is vinni akartam, de megelőztél így nem tettem. Mentem utánad viszont én az ajtón belépve megálltam* - Sziasztok*Mosolyogtam. Jó volt rájuk nézni, ezért se mentem oda pedig legszívesebben megöleltem és csókoltam volna Saturot de hát nem lehetet* - Milyen jó színben vagytok*Mosolyogtam és továbbra se mozdultam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:47 | Üzenet # 1088 |
 Yaoista
| *Csak megráztam a fejem, hogy semmi.* - Majd elmesélem... amúgy semi fontos... *Láttam, hogy boldog vagy és ez megnyugtatott. Tudtam, hogy szét kellmennünk egyszer, csak azért még hiányoztál nagyon.* - Fura úgy dolgozni, hogy nem vagy ott... *Mondtam kedvesen. Mikor Saturo és Mookyul leléptek, sóhajtottam egyet és szomorúan néztem.* - Úgy érzem, hogy.. soha nem fog megbocsátani... ráadásul már mikor eljöttem tőled... *Elmondtam mindent töviről-hegyire és végül elhallgattam. Nem nagyítottam vagy kicsinyeltem, azt is elmondtam mikor én voltam a hülye. Azt is elmondtam, hogy most mikor jttünk mi volt.* - Nem gondoltam, hogy ez lesz... annyira szeretném, ha megbocsátana...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:47 | Üzenet # 1089 |
 Yaoista
| - Ugyan kicsim... Hidd el, ahhoz képest amilyen eleinte voltál, ez is laza... *Piszkálódtam és hosszan megcsókoltalak. Ahogy megjöttem, hát nem örültem Rokuronak, de végül köszöntem, viszont nem értettem, miért nem jösz be.* - Figyelj életem... szerintem mi elmegyünk sétálni kicsit rendben...? Ha bármi van telefonon elérsz, rendben...? *SImítottam az arcodra és lágyan megcsókoltalak.* - Nem soká jövünk... *Odamentem hozzád és átkorva átkísértelek a saját szobámba.* - Hogy vagy..., Szörnyen festesz... *Mondtam kedvesen, majd megöleltelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:47 | Üzenet # 1090 |
 Yaoista
| *Örültem, hogy kettesbe lehetünk végre* - Ohh micsoda kedves bók*Mosolyodtam el és hozzád bújtam* - Viszont te sokkal jobban festesz és ennek nagyon örülök*Suttogtam és az arcodra simitottam. Nem gondoltam volna, hogy ekkora lesz a kisértés arra, hogy megcsókoljalak* - Hát igen voltam már jobban*Sóhajtok fel majd elmeséltem neked mindent még a fotózást is meg a mai napot* - Hát ennyi. Vagy talán bolond vagyok hogy nem vagyok vele?? Már én se tudom, de mindegy is most fő, hogy végre láthatlak. Hiányzol nagyon*Suttogtam és az arcod cirogattam*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:47 | Üzenet # 1091 |
 Yaoista
| - Oké*Bólintottam* - Hát nekem is fura már nagyon vágyok vissza*Sóhajtok fel* - Oké menjetek csak*Visszonoztam a csókot téged meg behúztalak magam mellé és némán végighallgattalak* - Jajj kicsim biztosan megfog gondolj arra nekem is nehezen ment Satorunak. Legyél türelmes tudom nehéz, de én itt vagyok*Mondtam édesen és szorosan öleltelek* - Jó hogy itt vagy*Suttogtam most furcsa volt még inkább, hogy csak barátként vagy itt*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:48 | Üzenet # 1092 |
 Yaoista
| - Hát.. már a gyógyszereket nem kell szednem, úgyhogy jobban is vagyok... *Mondtam, majd figyelmesen végighallgattalak. Láttam rajtad, hogy nagyon megcsókolnál. Szépen leültem veled és figyeltem.* - Nem tudom... Ha szereted, akkor ne ereszd el, mert később meg fogod bánni... *Mondtam kedvesen, majd elmosolyodtam.* - Te is nekem... olyan fura, hogy nem vagyunk együtt... meg hiányzik a főztöd, remélem hoztál valamint... *Kuncogtam.* - Egyébként... ne aggódj.. minden ki fog alakulni.. de Rokuro is hülye, hogy csak bánt.... na mindegy... *Én is elmeséltem, hogy mi van és hogy aKihito milyen elviselhetetlen :D.* - Többet hisztizik a szokásosnál... megértem és próbálkozok, csak nehéz... nagyon maga alatt van és nem nagyon tudom feldobni.. melett... tudom, hogy folyton Rokurora gondol... hogy rajta gondolkozik... és ez rohadtul fáj... *Mondtam én is. Végre kibeszélhettem magamból.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:48 | Üzenet # 1093 |
 Yaoista
| *AHogy mondod, hogy ne aggódjak és meg fog bocsátani, csak sóhajtottam egyet.* - Az más volt... De én most még csak annyit se várok el, hogy közel engedjen magához.. de esélyt se ad, hogy valahogy bebizonyítsam neki, hogy nem szórakozok... *Magyaráztam elkeseredetten. Ahogy jobban magadhoz öleltél, odabújtam. Nekem is fura volt és igazából nem nagyon tudtam, hogy két barát hogyan viselkedik.* - Jó végre beszélgetni veled... csak ezt.... nem akartam telefonon, na meg te olyan boldognak tűntél... megvagytok..? Nincs baj..? *Kérdezgettelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:49 | Üzenet # 1094 |
 Yaoista
| - Biztos fog, de gondolj arra is te milyen voltál vele*Jegyeztem meg nem rosszból csak arra célozva, hogy nincsen veszve minden* - Igen tényleg jó annyira örülök, hogy eljöttél*Mosolyogtam* - Igen meg csak hát a lábam miatt igen elviselhetetlen vagyok, de Satoru nagyon türelmes, de majd ha végre kijuttunk akkor minden jó lesz remélem és azt is, hogy a főnök meg közted is. Tudom türelmesnek kell lennem meg a dokim is jó, de annyira nehéz és már most szabadulnék, de ez lehetetlen persze*Sóhajtottam fel*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:49 | Üzenet # 1095 |
 Yaoista
| - Ennek örülök nagyon*Mosolyogtam* - Már sok mindent megbántam és annyira vágytam, hogy ezeket mondja nekem, de most még se tudok örülni ugye a dolgok miatt amik előtte történtek. Én nem bízom benne most legalábbis nem és félek is meg nagyon meg vagyok zavarodva. Idő kell még azt hiszem*Magyaráztam utána csak hallgattalak* - Igen erre számíthatunk hiszen hajlamos a hisztire alapból*Mosolyodtam el* - Ami meg Rokurot illeti hát azért oda is idő kell végülis nem rég szakítottak, de fő hogy veled van nem?? Én is mondom, hogy majd minden kialakul meglátod*Mosolyogtam édesen és kaptál egy puszit is de aztán elléptem tőled mielőtt még rádmászokxd* - Viszont minden elismerésem, hogy ennyi kitartásod van pedig visszagondolva az elején. hogy martátok egymást*Nevettem fel picit*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:49 | Üzenet # 1096 |
 Yaoista
| - Jó.. persze... csak ő makacsabb még nálam is, és félek, hogy mire elhatározná magát, megint ilyen helyzetbe kerülünk... ne akarom elveszíteni... nagyon szeretem... *Suttogtam halkan. Ahogy hallgattalak, elmosolyodtam.* - Olyan buta vagy... biztos hamar meggyógyulsz és gyorsabban is, mint a dokik várják... igazi kis harcos vagy.. az meg más, hogy milyen kis pukkancs tudsz lenni... *Kuncogtam.* - Legyél kitartó... Ne add fel.. tudod, még világhírűnek kell lenned... *Mosolyodtam el.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:49 | Üzenet # 1097 |
 Yaoista
| - Csak aztán ne várasd sokáig... jó lenne végre téged is boldognak látni... *Mosolyodtam el kedvesen.* - Igazad van... csak várnom kell, mégis félek, hogy ebből még baj lesz... *Magyaráztam.* - Már csak ezért is gyere vele össze minél hamarabb, hogy én megnyugodhassak. *Kuncogtam. A puszin nem lepődtem meg, de ahogy fölálltál, néztem egyet.* - Mi a baj...? *Nem értettem hova mész :D.* - Hát.. vagy én engedek, vagy megöljük egymást.. de ez csak mostani állapot.. most joga van hisztizni.. majd ha otthon leszünk, helyrerakom ilyenkor... *Nevettem el magam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:50 | Üzenet # 1098 |
 Yaoista
| - Édes vagy*Mosolyogtam* - Ugyan nem lesz és örülj annak, hogy végre visszakaptad*Mosolyogtam és a beszólásodon felnevettem* - Értettem Uram*Vigyorogtam* - Baj?? Ugyan nincs semmi*Legyintettem* - Azt sejtem az ágyban megbüntetted mi??*Vigyorogtam* - Ja amúgy igen hoztam neked vagyis nektek kaját hiszen megigértem nem?? Meg szeretek neked főzni*Mondtam édesen és hallhattad a hangomon tényleg magányos vagyok nélküledxd* - Amúgy azért jöttem félre, mert még furcsa, hogy nem csókolhatlak meg szóval túl nagy a kisértés*Vallottam be*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:50 | Üzenet # 1099 |
 Yaoista
| - Nem lesz baj és biztos nem sokára a hercegeddel lehetsz*Mondtam édesen* - Tudom, hogy az vagyok de sosem voltam türelmes és tényleg nagyon nehéz meg fáj is és annyira elfáradok, de legalább nem vagyok egyedül akkor biztos nem bírnám*Sóhajtok fel és a szavaid nagyon jól estek* - Köszönöm, de megmondtam együtt leszünk azok ebben biztos vagyok. Most gondolj bele milyen jól mutatnánk egy közös képen. Te vagy az angyal én meg amolyan ördögfióka*Nevettem fel*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:50 | Üzenet # 1100 |
 Yaoista
| - Lassan az már nem bűntetés, de majd megoldom... *Kacsintottam.* - Ahhh egy Isten vagy... azért akármilyen jó kórhz e, azért a kaja nem az igazi... *Mosolyodtam el. Tudtam, hogy magányos vagy, de hát ezen nem lehett segíteni. AHogy mondom a kísértés dolgot, hát elkuncotam magam.* - Tudom mire gondolsz.. de hidd el.. ha már találtál valakit, észre se fogsz venni... *Vigyorogtam.* - Na.. gyere menjünk vissza a nyuszikhoz, mert nemsokára vége lesz a látogatásnak... aztn nem akarom, hogy Rokuro egy perccel is tovább legyen Akihitoval... *Morogtam, szegényt még mindig nagyon utáltam. Odamentem hozzád és az arcodra simítottam.* - Aztán hallgass a szívedre... ne az eszedre, az úgy is hülye... *Mosolyodtam el. Szépen átmentünk Akihito szobájába. Én odamentem és leültem az ágy szélére.* - Jót beszélgettettek..? *Kérdeztem aránylag normálisan és odaholjva homlokon csókoltalak.*
|
|
| |