Szerelmi sokszög
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Résztvevők:
Akihito - Saturo Rokuro - Mookyul Dimitri - Lee
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:50 | Üzenet # 1101 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam, ahogy mondod, hogy biztos nemsokára vele lehetek és belegondoltam, hogy mennyire jó lenne mellette ébredni és hozzábújni.. na meg.. hát lepedőakrobatikát is szívesen gyakorolnám :D.* - Ez a kép nem is rossz ötlet.. majd mondhatjuk Mookyulnak... *Nevettem el magam.* - Bár nem hiszem, hogy a szemében én most angyal vagyok.. szerintem.. valami mumus vagy szörny talán... *Mondtam félig viccelve félig komolyan, hiszen tényleg azt mondta nekem, hogy az angyala vagyok. Nagyban elemezgettük a világhírünket, mikor visszajöttek a srácok. én cska szégyenlősen néztem, még mindig féltem Saturotól :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 01:51 | Üzenet # 1102 |
 Yaoista
| - Abban biztos vagyok*Mosolyogtam* - Igen tudom hogy az vagyok*Vigyorogtam azért az egom még mindig meg volt* - Hát én ezt nem így gondolom, de mindegy*Sóhajtok fel. Most te azért könnyen beszéltél. Nem igen örültem, hogy máris menni kell meg hát most nekem az jött le, hogy tényleg zavarok és te máris rohansz vissza Akihitohoz ami érthető volt, de egyben rossz is kicsit* - Menjünk*Bólintottam és a gondolataim megtartottam magamnak* - Igyekszem*Mosolyodtam el picit és visszamentem veled, de ismét az ajtónál megálltam és pár percre rá jött a nővér és közölte, hogy menni kell* - Nos akkor holnap jövünk. Sziasztok*Intettem és ismét nem öleltelek meg. Nem akartam én itt bezavarni. Persze Rokuro is jött velem* - Csak egy hotel van szóval menjünk együtt*Jegyeztem meg mielőtt bármit is mondott volna már a cuccait is vittem és mivel volt a kórház előtt taxi be is szálltunk és elmentünk a hotelba* - Jó estét két szobát szeretnék kivenni*Intézkedtem máris ahogyan mindig és persze a taxit is én fizettem. Neked esélyed se voltxd - Jó estét. Sajnálom Uram, de már csak egy szobánk van és ott is egy franciaágy, de ha kiveszik tudunk vinni pótágyat*Mondta a recepciós hölgyike* - Értem. Nos nem szükséges gondolom dívány van igaz?? Csak egy éjszakára vennék ki. Te benne vagy??*Kérdeztelek bár tudtam igen meg más választásod nem voltxd* - Nos akkor kivenném*Mondtam majd elintéztük a papírokat és felmentünk. Szép szobát kaptunk és a kilátás is szép volt persze közel se volt olyan jó mint az én lakásomxd* - Nem tudom te, hogy vagy vele de én biztos nem megyek le kajálni inkább rendelek fel az neked is jó??*Kérdeztelek közben töltöttem magamnak egy italt a bárpultból. Látszott nincs a legjobb kedvem* - Aludj te az ágyon nyugodtan*Jegyeztem meg majd fogtam a poharam és kimentem a teraszra ahol leülve rágyújtottam. Satoru szavai jártak a fejembe na meg, hogy szívesen lettem volna többet vele*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 12:58 | Üzenet # 1103 |
 Yaoista
| - Meg lesz. Ugyan már, de akkor viszont egy nagyon szép és sexy kis szörny vagy*Mindtam édesen és nagyon jól elbeszéltünk persze közben végig öleltelek* - Igen és ti??*Mosolyogtam én meg egy csókot adtam neked* - Közelebb jöhetsz am*Jegyeztem meg a főnöknek annyira furcsa volt* - Ohh máris vége?? De kár*Sóhajtottam fel* - Holnap siessél*Ölelgettem meg Rokurot és persze puszit is kapott majd amikor kimentek és te mellém feküdtél hozzád bújtam* - Na jó volt?? Amúgy mi van a főnökkel?? Olyan furcsa és még nincsenek együtt. Mondott neked valamit?? Segítene kéne nekik*Elmélkedtem*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:02 | Üzenet # 1104 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam a bókodra, majd mikor megjöttek a többiek, elmosolyodtam, bár tudtam, hogy Mookyul nem fogja viszonozni. Nekem is furcsa volt, hogy ott maradt az ajtóba, de nem mondtam semmit. Hát tényleg nem sok beleszólásom volt, így csak bólogattam és mentem utánad.* - Persze, jó... *Én még valahol örültem is. Mikor felmentünk és kapásból szétnéztem.*- Hmm..? Ja, perzse.. jó nekem is... *Mondtam a vacsorára.* - Áhh... nekem mindegy holalszok, szóval ha szeretnél te az ágyon, nyugodtan... *Azt már fel se mertem dobni, hogy miért nem tudunk egy ágyban aludni. Nem tudtam mi a baj és valahogy éreztem, hogy nem kéne megkérdeznem. Én leültem és bekapcsoltam a tv-t, csak hogy legyen valami zaj. Csöndbe ültem és közben néha rádpillantottam. Nem bírtam ki és kimentem hozzád.* - Megkérdezhetem mi a baj..? *Kérdeztem kedvesen, persze ha eküldtél volna se lett volna semmi.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:03 | Üzenet # 1105 |
 Yaoista
| - Mi is jót... *Mosolyodtam el és viszonoztam a csókod. Én nem nagyon értettem Mookyulnak ezt a viselkedését, de azért küldtem felé egy mosolyot, mikor elmentek. Bebújtam melléd, ahogy leléptek és csöndben hallgattalak.* - Hát figyelj.. én igyekeztem a főnököt rádumálni, de azt mondja még időre van szüksége, és nem tud megbízni Rokuroban... valahol megértem egyébként, de... igazán adhatna még egy esélyt... *Magyaráztam.* - Nem tudom, hogyan segíthetnénk... *Sóhajtottam.* - Látszik mindkettőn, hogy magányosak... nem értem, hova húzzák... jó mondjuk biztoskönnyen beszélek mostmár... *Mosolyodtam el és megcsókoltalak, utalva hogy nekem mostmár itt vagy te.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:03 | Üzenet # 1106 |
 Yaoista
| - Aludj csak az ágyon megszoktam, hogy sokszor kanapén alszok*Jegyeztem meg hiszen a munka miatt sokszor nem jutottam haza vagy egyszerűen ott aludtam el. Kint iszogatam és amikor megkérdezted mi a baj rádpillantottam* - Nos csupán örültem, hogy végre találkozhatok Satoruval és reméltem többet lehetünk együtt, de hát ő máris rohant vissza Akihitohoz. Persze megértem hiszen miért ne tenné, de azért szar érzés is főleg, hogy mostanság mennyit voltunk együtt és éreztem, hogy ez lesz, de legalább ő boldog*Mosolyodtam el picit, de a hangom fájdalmas votl és azt is láttam, hogy kicsit azért értetlenül nézzel rám* - Tetszik Satoru vagyis mindig jó pasinak tartottam, de ahogyan többet voltunk együtt hát nagyon megkedveltem és ezt ő is tudja, mivel bevallottam. Nem vagyok belé szerelmes, de belé tudnék szeretni vagy talán már kezdtem inkább belészeretni kicsit meg hát fontosabb mint egy barát vagy hogy mondjam de persze nem számít ez meg amúgy is a barátságunk fontosabb, de attól most nehéz, hogy nem csókolhatom meg és stb*Fejtem ki. Tudtam ez neked fáj bizonyára, na meg nem titkoloztam és különben is nekem rosszabb volt az elmúlt időxd* - Biztos érted nem?? Hiszen gondolom Akihito neked se egy egyszerű barát és több annál főleg most még nem??*Kérdeztelek*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:04 | Üzenet # 1107 |
 Yaoista
| - Hát igen adhatna hiszen a főnök is bántotta Rokurot és ő is megbocsátott neki*Mondtam persze mai napig nem tudtam, hogy a főnökkel mi történt a múltba, de hát Rokurot akkor se kellett volna bántania* - Mondtam Rokuronak, hogy ne adja fel én nagyon szurkolok nekik*Mondtam édesen* - Igen egyetértek bár a főnök akkor is fura. Szóval mintha a társaságomba feszélyezve érezné magát vagy nem tudom, hogy mondjam, de nem önmaga szerintem*Jegyeztem meg és visszonoztam a csókod* - Szeretlek ugye tudod??*Kérdeztelek és nekem meg nem fordult a fejembe, hogy elhagyalak*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:04 | Üzenet # 1108 |
 Yaoista
| *Ahogy hallgattalak, nagyon sajnáltalak, hiszen nem akartam, hogy egyedül legyél, mégis éreztem, hogy ez nagyban az én hibám. Leültem én is úgy hallgattalak. Viszont nem értettem, hogy mi ez a fájdalmas hang. Ahogy közlöd, hogy tetszik neked és belé tudnál szeretni, hát olyan gyomorgörcsöm lett, hogy majdnem összegörnyedtem. Ahogy tovább folytatod, nem mondtam semmit csak csöndben hallgattalak. Tudtam, hogy ost nem szólhatok issza, úgyhogy minden gondolatom lenyeltem. Mikor Akihitot említed, hogy biztos értem, akkor kapcsoltam.* - Öhm.. az más... persze több, de... Nekem inkább csak fura még... nem rossz, mert végülis beszélgetünk, meg megölelhetem, de... azt hiszem a szakítás részén hellyel-közzel túlléptem... most... más fontos... *Nem akartam azt mondani, hogy most te vagy a legfontosabb, mert nem akartam azt éreztetni, hogy rádcsimpaszkodok. Viszont ahogy hallgattalak, olyan rossz érzés volt. Most arra gondoltam, hogy Saturo az oka ennek az egésznek és őt kell elfelejtened.* - Öhm... Szeretném tudni... *Kezdtem bele, aztán meggondoltam magam.* - Mindegy... *Mondtam yorsan, mert nem akartam elronatni a helyzetet, pedig jó lett volna tudni, hogy látsz-e esélyt arra, hogy valaha is összejövünk még, de annyira féltem a nemleges választól, hogy inkább maradtam a bizonytalanságnál.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:04 | Üzenet # 1109 |
 Yaoista
| - Szerintem nem más, hiszen te magad mondtad, hogy szerelmes vagy belé*Jegyeztem meg a többire inkább nem mondtam semmit. Azt se említettem meg, hogy te vagy az igazi gondoltam ezt azért tudod a dolgok ellenére na meg nem hittem, hogy most Satorut hibáztatott úgy mond bár a helyedben én is így tettem volnaxd* - Most már mondjad kiváncsivá tettél szóval mit szeretnél tudni??*Kérdeztelek*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:04 | Üzenet # 1110 |
 Yaoista
| - De Rokuronak se kelltt volna ezt csinálni a a főnökkel.. komolyan mondom... én csodálom, hogy fölállt... *Mondtam őszintén.* - Nagyon sok mindenkit veszített már el, ráadásul Rokuro ezt tudta és erre meg... szóval... annyi biztos, hogy mindketten csináltak hülyeségeket... nagyon sajnálom őket... *Mondtam komolyan.* - Nem tudom mi a baja... majd holnap megkérdezem tőle... nem hiszem, hogy a társaságoddal lenne baja... *Mondtam kedvesen.* - Én is téged gyönyörűm.. a világon mindennél jobban... *Csókoltalak meg jó hosszan.* - De mostmár aludj, mert holnap hoszú napod lesz... *Csókoltalak homlokon.* - Olyan jó újra veled aludni... *Mosolyodtam el és a hajad kezdtem birizgálni, mint rég.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:07 | Üzenet # 1111 |
 Yaoista
| - Igen, de... nekem nem nehéz, hogy nem tehetem meg, csak furcsa... De nem okoz fájdalmat, ha látom, hogy Saturoval van... *Mondtam halkan. Kezdtem egyre inkább erre gondolni, hogybiztos beleszerettél Saturoba csak nem vetted észre, mint nálam.* - Nem fontos... félek a választól, úgyhogy inkább nem kérdezem meg.... *Mondtam komolyan, majd kicsit elmosolyodtam,de ez amolyan álmosolyv olt, amin gondoltam én naívan, hogy biztos nem látsz át.* - Minden rendben... én elmegyek fürdeni... te pedig ne dohányozz túlsokat, árt... *Mondtam kedvesen és bementem, mert nem tudtam, hogy meddig tudtam volna ott ülni könnyek nélkül. Ahogy mondtam, elmentem lefürdeni. Elégsokáig bent voltam és mikor kijöttem, kiköltöztem megint és a tv-t bámultam, hogy legalább úgy nézzek ki, mint aki csinál valamit. Egy szál köntösbe ültem és csöpögött rólam a víz, szépen kivillantak a combjaim is, hiszen magamhoz híven felhúztam a lábam, úgyhogy lecsúszott a köntös :D. Alsónaci azért az volt még rajtam :D. Nagyon elméláztam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:07 | Üzenet # 1112 |
 Yaoista
| - Igen tudom*Értettem egyet és arra, hogy a főnök ígyis nagyon sok mindenkit veszítettél el néztem egyet de nem kérdeztem rá.* - Hát igen de megérdemlik a boldogságot az biztos*Sóhajtok fel* - Ha te mondod remélem így is van*Mosolyogtam* - Ennek örülök*Pirultam el* - Ne is mond*Sóhajtottam fel ismét csak* - Igen nagyon jó*Értettem egyet. A haj birizgáláson csak elmosolyodtam majd szépen lassan elaludtam és másnap alapból morci voltam, mivel nem tudtam eleget aludnixd. Megkajáltunk és most is tudtál jönni, mivel terápiád később volt. Áttoltál a terembe majd ott is voltam a korlátnál* - Sziasztok. Készen állsz??*Kérdezte kedvesen a tornász mire cskak bólintottam* - Jól van Akihito ma megpróbálunk több lépést megtenni*Mondtam mire csak bólintottam. Még mindig az ő segítségével mentem még a korlátnál is. Bemelegítette a lábam majd megkezdtük a gyakorlatot, de most valahogy jobban fájt a lábam* - Ez fáj*Sziszegtem* - Ez csak jó a gyógyulást jelenti*Mondta* - Gyerünk meg kell csinálod*Mondta komolyan, de hiába igyekeztem nem ment* - Akihito még egy lépést tegyél meg legalább*Mondta de nálam hirtelen elszakadt minden* - Nem megy!! Rohadtul fáj!!!*Akadok ki* - Akihito próbálj meg lenyugodni*Sóhajtott fel és visszasegített a székbe* - Kicsit magatokra hagylak titeket, de még mára nem végeztünk tudod, hogy a javad akarjuk*Mondta majd kiment és ahogyan elkezdtél vigasztalni és hozzám értél ellöktem a kezed* - Fogd be!! Nem tudod milyen kurva szar érzés ebben a szarban ülni és másokra utalva lenni!!! Gyűlölöm ezt a helyzetet bár csak megdöglöttem volna*Borult el az agyam fel sem fogtam miket mondtam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:08 | Üzenet # 1113 |
 Yaoista
| *Ahogy morcin ébredtél már fel, tudtam, hogy nehéz nap elébe nézünk. Végig csak nyeltem a hisztijeid és ahogy a gyógytornásznál viselkedtél, annak se örültem. Mikor kiment magunkra hagyva minket odamentem hozzád.* - Kicsim... *Ahogy elütötted a kezem, meglepődtem. Ahogy ez kibukuk belőled én hirtelen meg se tudtam szólalni. Majdnem minden este gy alszom el, hogy ez miattam van, már el is felejtettem Rokurot hibáztatni, hiszen ha én hamarabb indulok otthonról, akkor engem ütnek el és nem neked kell itt szenvedned. Nem tudtam megszólalni egyszerűen, csak kimentem a gyógytornászhoz és megkértem, hogy most had pihenhess egy kicsit. Szótlanul kivettelek a székből, nem foglalkoztam a tiltakozásoddal és karban vittelek vissza a szobádba. Szépen leültettelek, de nem tudtam megszólalni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:09 | Üzenet # 1114 |
 Yaoista
| - Értem*Bólintottam* - Akkor ne kérdzezd meg*Vontam meg a vállam és azért ennyire ismertelek, hogy ez nem őszinte mosoly* - Jól van igyekszem annyit nem szívni*Mondtam és picit elmosolyodtam azért. Kint maradtam, de azért a piát kivettem és ittam pár pohárral, de nem éreztem meg és nem is ez volt a cél. Később visszamentem, amikor már végre kiszellőzőtt a fejem és amikor megláttalak azért nyeltem egyet és igen csak végigmértelek. Bementem a fürdőbe és melléd ülve odaadtam a törcsit a lábaid pedig lenyomtamxd* - Törülközél meg rendesen és ne meztelenkedj megfázol*Jegyeztem meg és tényleg az aggódás is bennem volt de sokkal inkább az, hogy túl sexy vagy* - Nem is vagyok éhes te??
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:10 | Üzenet # 1115 |
 Yaoista
| *Nem akartalak bántani tényleg nem fogtam még mindig fel miket is vágtam hozzád. Nagyon ki voltam* - Mit csinálsz?? Tegyél le*Tiltakoztam de annak örültem, hogy nem kell most folytatnám a tornát* - Sose lesz ennek a szarnak vége!!! Egy rossz nyomorék vagyok nem több!! Csak álom, hogy majd viszsakerülök. Egy selejt vagyok*Folytattam tovább a kiborulásom és csapkodni kezdtem a sérült a lábamat.xd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:10 | Üzenet # 1116 |
 Yaoista
| *Nagyon sokáig csak úgy bambultam ki a fejemből, így meg is ijedtem, ahogy odaadtam a törzsit, hogy mivan..?* - Mi..? *Kérdeztem, de akkor válaszoltál.* - Nem fogok megfázni... *De azért úgy maradtam és összehúztam a köntöst. Nagyon zavarba voltam, gondoltam nem vágysz a látványomra. Sajnos szinte mindig túl pesszimista voltam és mindenben csak a negatívumot láttam vagy inkább mindig csak a rosszra gondoltam.* - Nem... *Még mindig görcsbe volt a gyomrom és nem akartam gondolkozni. Megint nagyon elhallgattam, tőlem szokatlanul. Látszott rajtam, hogy komoly legalábbis számomra fontos dolgokon gondolkozok. Egyszer csak megszólaltam váratlanul.* - Van rá esély, hogy mi valaha is együtt legyünk...? *Kérdeztem halkan. Annyira az volt bennem, hogy neked Saturo kell és még távolabbinak éreztelek, na meg még magányosabbnak magam.* - Nem akarlak siettetni... meg semmi, csak tudnom kell.. *Még akkor is tudni akartam most, ha nem a válasz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:11 | Üzenet # 1117 |
 Yaoista
| - Akkor nem fogsz*Sóhajtok fel. Én meg nem tudtam most ezzel mi rosszat mondtam neked.* - Oké meg se szólalok inkább*Sóhajtok fel ismét. Azt hittem most velem van bajodxd. Már éppen terveztem, hogy elmegyek fürdeni, amikor meghallom a kérdésed* - Szóval emiatt vagy ilyen furcsa*Jegyeztem meg* - Most megtehetném, hogy nem felelek, de már megtanultam, hogy a legjobb kimondani a dolgokat.*Mondtam komolyan* - Szeretlek még mindig és nem is kicsit. Semmit se változtak az érzéseim az után se, hogy azt mondtad, hogy felejtselek el. Viszont nem bízom benned és tartok tőled nem kicsit. A legutobbi húzásod nem hevertem még ki. Tudod akkor nagyon vágytam azokra a szavakra amiket mondtál, de most nem tudtam úgy fogadni, ahogyan kell. Meg vagyok zavarodva. Satoru is azt mondja a szívemre hallgassak és ne az eszemre, de a szívem most nagyon fél. Jelen helyzetben nem tudok neked se igent se nemet mondani*Fejtettem ki komolyan* - Viszont veszekedni és rosszban lenni veled nem akarok, szóval sajnálom, hogy ismét megbántottalak az utóbbi időben.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:13 | Üzenet # 1118 |
 Yaoista
| *AHogy elkezded mondani, hogy még mindig nagyon szeretsz, halványan elpirultam. Csöndesen hallgattalak, majd elmosolyodtam.* - Nekem ennyi elég... *Mondtam kedvesen arra, hogy nem tudtad mit akarsz.* - Öhm.. nem baj.. mert megérdemeltem igazából és én is bántottalak.... *Látszott, hogy emiatt nagyon szégyeltem magam.* - És... Azt kérlek hidd el nekem, hogy nem bántani akartalak, mikor azokat mondtam... sőt... mondhatni mostanra nagyon megbántam... én is visszapörgetném az időt, ha lehetne... *Mondtam halkan.* - Én akkor tényleg azt gondoltam, hogy az a helyes... már tudom, hogy nem.. *Mondtam, majd felálltam.* - Én elmegyek lefeküdni... hoszsú volt a mai nap... *Odamentem hozzád és adtam egy puszit.* - Jó éjszakát... *Vonultam be a szobába és elfeküdtem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:13 | Üzenet # 1119 |
 Yaoista
| *Nem mondtam semmit a vagdalkozásra. AHogy visszaértünk és még folytatod, nem mondtam semmit, de amikor elkezdted csapkodni a lábad, odatettem a kezem, hogy inkább engem üss, mint magad. Tudtam,hogy most beszélhetnék, úgyse hallanád meg. Már könnybe lábadt a szemem azoktól, amiket mondtál, mégse tudtam közbeszólni. Hirtelen meguntam és csak magamhoz öleltelek szrosan.* - Nyugodj meg.... *Mondtam halkan.* - Kérlek... annyira sajnálom... *Suttogtam. Sosem mondtam még neked, hogy magam hibáztatom már régóta, sőt igazából senkinek se mondtam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:14 | Üzenet # 1120 |
 Yaoista
| *A te kezed ütöttem tovább és tovább morogtam, hogy mennyire utálom ezt a helyzetet. Amikor magadhoz öleltél tovább tiltakoztam és próbáltalak eltolni, de hiába. Végül feladtam és igen kimerültem most ettől. Nem öleltelek még át, de nem tiltakoztam legalább és nem mondtam semmit egészen addig amíg meg nem szólaltál* - Micsoda?? Mégis mit??*Kérdeztelek erőtlenül de a szavaim súlyát még mindig nem fogtam fel. Nagyon zaklatott voltam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:14 | Üzenet # 1121 |
 Yaoista
| - Örülök, hogy megérted*Mosolyodtam el picit én is* - Rokuro most már mindegy. Emlékszel ahogyan te mondtad nekem az életben nincsen visszapörgető gomb hát ez igaz csak most fordított a helyzet*Céloztam itt arra, hogy akkor én akartam viszsapörgetni a dolgokat és én akartam veled lenni* - Oké menjél*Bólintottam és a puszin ismét elmosolyodtam* - Neked is reggel találkozunk*Mosolyogtam majd elmentem én is fürdeni utána pedig csak egy köntöst vettem fel, mivel pucéran szoktam aludni ugyexd. Visszamentem a nappaliba és elterültem a díványon, de a hátam megtámasztottam majd felvettem a szemüvegem és dolgozni kezdtem, mert volt még mit meg így nem gondolkoztam rólunk. Viszont igen kimerült voltam és így laptoppal az ölembe szemüveggel aludtam el és pont a te képeid rendezgetem valamint a hátterem a közös képünk volt*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:15 | Üzenet # 1122 |
 Yaoista
| *Hajnal fele felébredtem vagyis inkább a vegetálásból magamhoz téve kimnetem, mert megszomjaztam. Le is ittam magam és akkor láttam, hogy még az öledbe van a laptop és rajtad a szemüveg, közben már alszol. ELmosolyotam és megcsóváltam a fejem. Kivettem a kezedből a gépet, de ahogy hozáértem bejött a kép és elmosolyodtam, ahogy megláttam, hogy az én dolgaim rendezgetted. Szépen bezártam és hát meglepődtem, hogy az a bizonyos képünk a háttér.* - Olyan boldond vagy... *Suttogtam, hogy nehogy felébredj. Szépen kikapcsoltam, majd levettem a szemüveged is. Bementem a szobába és hoztam ki neked egy takarót. Tudtam, hogy meztelenül alszol és azért hát mikor visszajöttem takaróstul azért gyönyörködtem benned Végigsimítottam a mellkasodon és elmosolyodtam, majd szépen betakartalak. Leültem melléd és finoman cirógatni kezdtem az arcod.* - Ilyenkor olyan vagy, akár egy kisfiú... *Suttogtam és homlokon csókoltalak, de vigyáztam, hogy ne ébredj fel. Én viszont addig cirógattalak, hogy ott bekómáltam és jólesően szuszogtam ráddőlve :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:17 | Üzenet # 1123 |
 Yaoista
| *Én igen mélyen aludtam és semmire nem ébredtem fel, de amikor elaludtál rajtam automatikusan átöleltelek, de nem ébredtem fel csak reggel, de elsőre nem fogtam fel a dolgokat* - Rokuro??*Suttogtam amikor megpillantottalak és elmosolyodtam* - Itt aludtál te kis bolond*Simitottam a fejedre viszont nem volt szívem felébreszeni így csak finoman cirogatalak és néztelek ez is annyir hiányzott már*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:25 | Üzenet # 1124 |
 Yaoista
| *TÉnyleg nem érdekelt, hogy ütöttél, viszont mikor végre megnyugodtál, vagyis hát leálltál az öleléstől, csak méginkább magamhoz szorítottalak.* - Mindent... *Suttogtam. Tényleg mardosott a bűntudat minden miatt és nagyon féltem, hogy ez tönkre tesz téged.* - Kérlek nyugodj meg... *Szinte már könyörögtem neked.* - Pihenj egy kicsit.... *Néztem rád és homlokon csókoltalakak, majd az ajkaid.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:25 | Üzenet # 1125 |
 Yaoista
| *Én nagyon jót szundikáltam, így rajtad. Ahogy átöleltél én is bújtam ösztönösen. Nem ébredtem fel arra, ahogy cirógatni kezdtél, csak elmosolyodtam édesen.* - Mookyul... *Suttogtam álmomba és méginkább bújtam. Közel egy óra múlva ébredtem fel és akkor is igen kómásan.* - Mmmm... *pislogtam laposakan, de ahogy megláttalak elmosolyodtam. Nekem le se esett, hogy elaludtam így az éjszaka, annyira az tűnt normálisnak, hogy veled alszok. Lehunytam a szemem és élveztem, ahogy cirógattál.. hát igen, kóma voltam még :D.*
|
|
| |