Szerelmi sokszög
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Résztvevők:
Akihito - Saturo Rokuro - Mookyul Dimitri - Lee
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:26 | Üzenet # 1126 |
 Yaoista
| *Amikor a nevem mondtad elmosolyodtam és tovább cirogatalak. Talán tegnap még leszedtelek volna magamról, de most nem akartalak. Csak mosolyogva cirogatalak amíg fel nem ébredtél* - Jó reggelt angyalom*Köszöntem neked úgy mint régen. Elterveztem bármi lesz nem leszek veled rideg* - Te aztán jól elaludtál itt*Jegyeztem meg*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:27 | Üzenet # 1127 |
 Yaoista
| - Mindent?? Hiszen te erről nem tehetsz*Mondtam komolyan* - Igyekszem és folyton csak pihenek*Sóhajtok fel azért már picit jobban voltam, de még mindig nem esett le, hogy a szavaim mennyire bántóak voltak* - Nem akarom ma ezt a szar tornát nagyon fáj a lábam*Suttogtam és eltolva téged lefeküdtem.* - Olyan ez az egész mint egy rossz álom*Mondtam fájdalmasan*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:27 | Üzenet # 1128 |
 Yaoista
| *An angyalomra még jobban elmosolyodtam, majd megjegyzésedre kezdtek járni az agytekervényeim, hogy hol is vagyok. Lassan feltápászkodtam rólad.* - Igen... ne haragudj... csak a éjszaka kijöttem inni és megláttam, hogy géppel a kezedbe aludtál el.. aztán... hát én is elaludtam... *Pirultam el, most nem akartam azt mondani, hogy finoman simiztelek aztán bealudtam :D. Végül aranyosan elmosolyodtam és adtam egy puszit.* - Kérsz reggelit..? Vagy menjünk a kórházba... Gondolom már várnak minket... *Mondtam kedvesen.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:27 | Üzenet # 1129 |
 Yaoista
| *Ahogy mondtad, hogy nem akarod ma a tornát és eltolsz, nagyon fájt és nem az eleje. Úgy éreztem, hogy ellöksz magadtól. Ahogy folytattad, hogy olyan mint egy rossz álom, hát majdnem elsírtam már magam tényleg. Elkezdtem a hajad cirógatni s próbáltam türelmes és kedves lenni.* - Ma már nem kell menned tornára.... megbeszéltem a dokival... *Mondtam halkan.* - Szeretlek.... *Hajoltam oda és adtam egy finom puszit.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:28 | Üzenet # 1130 |
 Yaoista
| *Persze tényleg nem akartalak bántani csak most nagyon ki voltam* - Utána se akarok haza akarok menni vissza akarom kapni az életem. Gyűlölök itt lenni*Suttogtam fájdalmasan még csak nem is reagáltam a simidre vagy bármi másra* - Kicsit szeretnék egyedül lenni*Mondam neked és a hangom nagyon üresen csengett. Még el is fordultam tőled. Nagyon kikészültem és most csak a saját fájdalmamra tudtam gondolni*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:28 | Üzenet # 1131 |
 Yaoista
| - Nem haragszom nyugi*Mosolyogtam rád olyan kis édes voltál* - Ja igen szokásom így elaludni*Vigyorogtam* - Mond nem fáj semmid?? Azért nem a legkényelmesebb így aludni*Jegyeztem meg bár biztos voltam benne te máskéépen gondolod* - Én csak egy kávét iszok te viszont egyél*Mondtam neked és a puszi is jól esett* - Utána pedig mehetünk ma tovább akarok bent maradni azért*Mondtam majd leszedtem magamról a takarót* - Amúgy köszönöm a takarót meg hogy lepakoltál rólam*Mosolyogtam és hát a köntös szétnyílt így amikor takaró lekerült rólam ott voltam pucéran előtted na nem minta érdeklt volnaxd* - Fürdök egyet*Vigyorogtam és már csak azért se kötöttem össze a köntöst élveztem ahogyan megbambulszxd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:31 | Üzenet # 1132 |
 Yaoista
| - Nem fáj semmim.. és nekem kényelmes volt... *Mosolyodtam el. AHogy mondtad, hogy egyek bólogattam és felálltam, hogy telefonálok, de hát akkor takaróztál ki és nem titkolva végigmértelek kb. nyálcsorgatva.* - Oké. *Mondtam, de reflex válasz volt, még mindig a tested hatása alatt voltam, hiszen írtó szei voltál. Nyeltem egy nagyot, ahogy elmentél és magamhoz térve telefonáltam és kértem fel reggelit meg kávét. Fel is hozták én meg elpakoltam mindent, majd megterítettem a teraszon. Azért kértem fel neked is egy kis kaját, mert sose tudni, na meg nem tesz jót, ha nem reggelizel. Szépen mekgkajáltunk én próbáltam belédgyömyöszölni egy keveset :D. Miután ezen túlvoltunk, összepakoltunk és kijelentkeztünk, el is mentünk a kórházba Benyitva Akihitohoz viszont meglepődtem, hogy nincs ott Saturo és Akihtio úgy be van gubózva.* - Szerintem keresd meg Saturot... biztos a szobájában van... én megtudakolom mi a baj... *Mondtam kedvesen. Odamentem Akihitohoz és elmosolyodtam.* - Szia édes.... Hogy vagy..? Mi a baj..? *Ültem oda hozzád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:32 | Üzenet # 1133 |
 Yaoista
| - kicsim... eztr így nem lehet, te is tudod... *Mondtam kedvesen. ikor közlöd, hogy egyedül akarsz lenni, majd megszakadt a szívem, mert én nem nagyon akartam. Pont eleget voltam egyedül, de most fontoságg voltál te.* - Értem... a szobámban leszek... *Hagytalak ott és átvonultam a szbámba. Leültem az ágy mellé a földre, a fejemet pedig az ágyra döntöttem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:34 | Üzenet # 1134 |
 Yaoista
| *Én már nem mondtam neked többet csak bámultam ki a fejemből, majd amikor bejött Rokuro hát most neki se örültem. Most csak annak örültem volna, ha távozhatnék innét a saját lábamon* - Gyűlölök itt lenni és azt is, hogy egy nyomorék vagyok semmi több. Lényegtelen mit mondtok akkor is az vagyok lehet az is maradok és soha nem lesz már semmi se régi és mindenek lőttek akkor*Fejtem ki életelen hangon és nem néztem rá*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:34 | Üzenet # 1135 |
 Yaoista
| - Sejtettem*Vigyorogtam* - Na akkor mindjárt jövök*Lett szélesebb a vigyorom imádtam a reakciódat annyira kis édes voltál. Ez a napom most jól indult és reméltem ilyen is maradt. Fürdés után elkészültem és hát mint mindig olyan voltam mint aki most lépett ki egy divatújságbólxd* - Erőszakos egy kölyök vagy ugye tudod??*Jegyeztem meg vigyorogva arra, hogy kaját csak sikerült belémnyomnod. Tényleg elvoltunk mint még a viták előtt. Elkészültünk és bementünk viszont amikor csak Akihito volt ott hát már rosszat sejtettem* - Az lesz*Bólintottam és rögtön mentem hozzá* - Édesem*Döbbentem le és máris odamenve magamhoz öleltem* - Satoru szívem mi a baj?*Kérdeztem aggódva*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:35 | Üzenet # 1136 |
 Yaoista
| *Ahogy hallgattalak, sóhajtttam egyet.* - Akihito... nem adhatod fel... emlékszel..? Együtt kell híresnek lennünk... és igenis menni fog... te Akihito vagy, aki sosem adja fel... már annyi minden keresztül mentél, ne engedd hogy ez legyőzzön... *Mondtam kedvesen és megöleltelek.* - Te erős vagy... Kűzdened kell magadért és értem és Saturoért is... *Próbáltam lelket önteni beléd.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:35 | Üzenet # 1137 |
 Yaoista
| *Ahogy nem válaszoltál, az se esett túl jól. Mikor megjösz és magadhoz öleltél, szimplán odabújtam. Hosszú percekig nem szólaltam meg, majd egyszerűen kitört belőlem a zokogás. Nem sok ember előtt tettem ezt meg, de te köztük voltál. Nagyjából fél óra hosszat csak zokogtam, mire el tudtam mondani, hogy mi történt. Elmondtam mindent, hogy azt mondtad, hogy dögöltél volna meg és minden mást. Nagyon ijedt voltam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:35 | Üzenet # 1138 |
 Yaoista
| *Amikor sírni kezdtél hát még jobban megijedtem, de nem kérdeztem semmit csak öleltelek és vártam, hogy megnyugodjál addig csak szorosan öleltelek magamhoz majd amikor elmondod mi is történt hát nagyon kiakadtam* - Mindjárt jövök*Engedtelek el és átvágtattam Akihitoékhoz és kicsapva az ajtót beléptem. Nem érdekelt, hogy ez egy kórház és ő most sérült ez akkor se volt állapot. Odamentem és erősen megragadva a karját magam felé fordítottam* - Mégis mit képzelsz magadról??? Elment az eszed?? Azt hiszed te bármit megtehetsz??? Hogy voltál képes azokat a dolgokat Satoruhoz vágni?? Hogyan??? Pont neki aki végig melletted volt és te vagy neki a legfontosabb!! A kezelése se érdekelte csak te és semmi más!!! Nagyon jól tudod miylen múltja van és ezek után azt mondod neki miért nem dögöltél meg?? Hogy van merszed ilyet mondani?? Meg hogy nem tudja milyen érzés?? Hát ő meg összeégett te szerencsétlen!! Tudom, hogy szar most neked, de ezzel a viselkedéssel semmit nem oldasz meg az égvilágon!! Nem érzed a súlyát annak amit mondasz!!! Tedd össze a két kezed, hogy életben maradtál és itt vagy!! Ne merj még egyszer ilyet mondani!! Te nem tudod milyen érzés elveszíteni azt akit szeretsz és remélem nagyon későn fogod megtapasztalni, de Saturo tudja!!! Nem tudod milyen állapotba volt amikor nem tudtuk mi lesz veled!!! Most ott zokog miattad*Üvöltöttem le elégé. Nem akartam bántani, de azt is tudtam te vagy Rokuro nem fogsz így beszélni vele és most a vigasztalással meg a szép szavakkal nem mentek semmire* - Azt ajánlom szedd össze magad hamar és húzzál vissza hozzám dolgozni és menj ismét az agyamra ahogyan szoktál a legfontosabb mutasd meg ismét mindenkinek mi mindenre vagy képes*Fejeztem be a kioktatást és szegény Akihito hát meg se tudott szólalnixd. Ennyire még nem szedtem le a fejét de csak jóból tettem*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:35 | Üzenet # 1139 |
 Yaoista
| - Igen persze de lehet ez csak egy álom marad. Fáradt vagyok és nincsen erőm semmihez*Suttogtam* - És miért kéne?? Mi van ha nem akarok küzdeni??*Kérdeztelek majd akkor rontott be a főnök és igen csak megijesztett és ledöbbentett viszont hatásos volt nem is kicsit ezzel mintha egy csapásra helyre rakta volna bennem a dolgokat és nagyon elszégyeltem magam* - Én én sajnálom*Motyogtam és sírni kezdtem a viselkedésem miatt és azért is hogy bántottam Saturot*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:37 | Üzenet # 1140 |
 Yaoista
| *Ahogy közölted, hogy mindjárt jössz, már rosszat sejtettem, úgyhogy mentem utánad. Mikor kb. leüvöltöd Akihiotot még én is lefagytam. Jól esett, ahogy megvdtél, de azért ez sok volt. Odamentem és szépen Elhúztalak onnan. Ahogy bocsánatot kér, lágyan elmosolyodtam és magamhoz öleltem.* - Semi baj kicsim... *Suttogtam és rád azért kicsit szúrósan néztem.* - Azért remélem az tudod, hogy sok volt... *Közöltem veled morcin, de azért látszódott rajtam, hogy hálás vagyok. Szépen öleltelek magamhoz és próbáltalak vígasztalni.* - Ne sírj hallod..? Minden oké... Tudom, hogy nehéz... *Puszilgattalak, hiszen nekem most te voltál a legfontosabb.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:37 | Üzenet # 1141 |
 Yaoista
| *Ahogy beviharzol hát még én is megijedtem, pedig nem az én fejem tépted le kivételesen :D: Ahogy befejezted és Akihito sírvafakad, azért sajnáltam kicsit, de igazat adtam neked. Odamentem hozzád és megsimogattam a karod, mivel Akihitot már Saturo vígasztalta.* - Nyugodj meg.. talán mostmár rendben lesz... *Mosolyodtam el. Valamiért hálás voltam én is. Megfogtam a kezed és odahúztalak téged is, hogy ne különcködj, mint tegnap. Szépen leültem és megsimogattam Akihito hátát.* - Na.. megfulladnak az egerek... *Mosolyogtam, de közben rádnéztem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:40 | Üzenet # 1142 |
 Yaoista
| - Na ne sírj már*Cirogatam meg az arcát de akkor Satoru elhúzott* - Ja persze, de valakinek meg kellett tennie*Jegyeztem meg. Sejtettem, hogy ilyen reakciót kapok mégis mi mást kaptam volna.* - Én aztán nyugodt vagyok*Feleltem de amikor odahúztál csak felsóhajtok* - Én inkább most kimegyek*Mondtam hiszen minek maradjak ti mindketten Akihitoval voltatok elfoglalva ez így volt rendjén, de én feleslegesnek éreztem magam. Hiszen leginkább Saturohoz jöttem, de hát neki Akihito volt a fontos. Kimentem egészen a kórház elé ahol rágyújtottam. Tudtam helyesen cselekedtem és az se érdekelt, ha most haragudtatok volna rám hiszen ti is tudtátok, hogy erre szükség volt csak nektek nem volt merszetek*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:40 | Üzenet # 1143 |
 Yaoista
| - Ne haragudj*Zokogtam de többet nem tudtam kinyögni annyira sírtam. Nem csak azért mert bántottalak hanem most ismét kijött belőlem minden ami eddig hiszti formában jött ki. Reszketve bújtam hozzád majd amikor megéreztem Rokuro kezét egyik kezemmel megfogtam úgy sírtam tovább. Szólni akartam a főnöknek, hogy ne menjen ki és köszönetet mondani, de hát nem tudtam megszólalni ő addigra kiment már.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:41 | Üzenet # 1144 |
 Yaoista
| *ELmosolyodtam és tovább puszilgattalak.* - Nem haragszom... csak ne add fel... szeretlek, tudod.... *Simogattalak. Nagyon le akartalak nyugtatni. Tudtam, hogy igaza volt Mookyulnak de mégis csak te vagy a szerelmem. Persze ez nem jelentette azt, hogy ő kevésbé lenne fontos. Tudtam, hogy ez az igazi kiborulás, amit eddig nm mutatál, úgyhogy nem is nagyon erőltettem semmit, csak öleltelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:41 | Üzenet # 1145 |
 Yaoista
| *Én meglepődtem, ahogy kimentél és uánad néztem, hogy mégis most miért mész el. Ahogy megfota Akihito a kezem, elmosolyodtam.* - Nyugodj meg... én mindjárt jövök... *Szorítottam me a kezét, majd leléptem. Leszaladtam hozzád, gohndoltam, hogy rágyújtani mentél na meg megkérdeztem az egyik nővérkét, mivel úgy is felejthetetlen vagy :D. Odaszaladtam hozzád és mivel háttal álltál, megöleltelek.* - Egy hős vagy... *Mondtam édesen.* - Tudtad, hogy erre van szüksége igaz...? *kérdeztem, majd elengedtelek és megkerülve konkértan a nyakadba ugrottam.* - sokkal kedvesebb vagy, mint gondoltam... *Mondtam aranyosan. Tényleg hálás voltam.* - Nagyon szeretlek... *Jött ki belőlem, nem is figyeltem már rá, mit mondok :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:41 | Üzenet # 1146 |
 Yaoista
| *Amikor megöleltél elmosolyodtam* - Egy hős?? Ugyan már ez erős túlzás*Sóhajtok fel de édesnek tartottalak* - Igen tudtam és azt is, hogy ti ketten erre nem vagytok képesek, amivel nincsen baj hiszen hozzátok közelebb áll nem is kicsit szóval például Satoruról vagy rólad lenne szó nem biztos, hogy ment volna bár kitudja na de érted a lényeget*MOndtam majd ahogyan a nyakamba ugrottál hát éppen eltudtam rántani a cigit és megtartani félkezzel* - Héé vigyázz azért kis bolond*Mosolyodtam el* - Kedves?? Ez most viccesen jött ki, de köszönöm aranyos vagy*Mosolyogtam és a nagyon szeretlekre csak kaptál egy puszit a fejedre* - Menj vissza Akihitohoz most neki van szüksége rád*Mondtam komolyan* - Satorura és rád is szüksége van*Cirogatam a hátad közben és már az hogy utánam jöttél nagyon jól esett* - Én meg leszek.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:41 | Üzenet # 1147 |
 Yaoista
| *Rokuronak csak bólintottam majd nehezen de megtudtam szólalni* - Én is nagyon.. és tényleg..... sajnálom a főnökek igaza volt..... nem gondolkodtam.... ne haragudj*Szipogtam majd megcsókoltalak remegő ajkakkal* - Nagyon szeretlek és.... hálás vagyok.... meg se érdemlek kicsim*Szipogtam egyre kétségbeesve öleltelek. Főnök nagyon hatásos volt*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:42 | Üzenet # 1148 |
 Yaoista
| - Életem.. mondom, hogy nem haragszok... *Mondtam kedvesen.* - Tudom, hogy csak kiborultál... semmi baj... *Puszilgattalak folyamatosan és szorítottalak magamhoz. Viszonoztam csókod is letöröltem a könnyeid.* - Dehogy nem érdemelsz meg... ne is mondj ilyet.... *SImiztelek finoman.* - Mostmár minden rendben van... teljesen normális, ha kiakadsz.... én ezzel együtt szeretlek.... *Pontosan tudtam milyen lobbanékony és változékony tudsz lenni. Igazán az fájt, hogy nem tudtam telenni az ellen, hogy így érezd magad.* - Minden rendbe jön hamar, meglátod...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:42 | Üzenet # 1149 |
 Yaoista
| - Meg mi nem is vagyunk az a beolvasós fajta... *Kuncogtam. Én amúgyis nehezen tudok így valakinek a képébe vágni mindent. Csak kicsit így öleltelek és bújtam hozzád.A puszin édesen elmosolyodtam. Kezdtem visszarázódni a régi önmagamba. Rájöttem, hogy csak akkor kaphatlak vissza, ha látod, hogy minden rendben. Nem akartalak többet bántani. Ahogy mondod, hogy menjek vissza, elmosolyodtam.* - Szerintem nem baj, ha most kicsit kettesbe vannak... Na meg neked is vissza kéne jönni... látogatóba jöttél, nem az ajtó előtt cigizni, nem igaz...? *Mondtam aranyosan és odabújtam. Olyan jó volt, hogy nem löktél el magadtól, engem már ennyivel boldoggá lehetett tenni :D.* - Na... ha elszívtad, szépen visszamegyünk együtt... rendben...? Lehet, hogy Akihitonak rám van szüksége, de Saturonak meg rád... *Majdnem biztos voltam benne, hogy nem odaillőnek érzed magad, pedig ez nagyon nem így volt.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:42 | Üzenet # 1150 |
 Yaoista
| - Te vagy a legjobb*Mondtam édesen* - Akkor nem mondok ilyenben nem fogok veled kötekedni*Mosolyodtam e* - Hát igen már volt időd megszokni mennyire idióta tudok lenni*Sóhajtok fel hiszen már betudtam látni, hogy messze se vagyok olyan tökéletes mint a találkózonk előtt hittem* - Remélem igazad lesz én már kint szeretnék lenni és randizni veled*Mondtam édesen és ismét megcsókoltalak* - Nagyon szeretlek Satoru még ha sokszor nem is látszodik, de igyekszem változni*Motyogtam*
|
|
| |