2025.07.20, Vasárnap, 01:32
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Szerelmi sokszög
szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Résztvevők:

Akihito - Saturo
Rokuro - Mookyul

Dimitri - Lee

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:43 | Üzenet # 1151
Yaoista
- Ohh nem e?? Nekem állandó jelleggel beszólagatok*Vigyorogtam és ezt most nem rosszból mondtam* - Amúgy meg nekem muszáj hát milyen főnök lennék ha nem tenném??*Kérdeztem vigyorogva most ismét okoztál nekem egy kis jó kedvet és hogy te is jobban voltál örültem neki* - Hát elvileg nem azért jöttem*Mosolyodtam el és ismét egy kézzel átöleltelek téged már tényleg nem akartalak ellökni magamtól* - Ez parancs?? Amúgy meg szerintem Akihitora van szüksége*Jegyeztem meg és jól érezted a dolgokat és ezt meg is említettem* - Szándékosan jöttem ki és tegnap is direkt nem mentem közelebb. Úgy érzem én vagyok itt a felesleges személy és csak zavarok*Vallottam be. Na igen nekem is voltak hülye gondolataimxd*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:43 | Üzenet # 1152
Yaoista
- Szerintem aranyos... *Mosolyodtam el. Számomra te voltál a legédesebb lény a földön.* - Akkor, hogy legyen egy kis motivácód.. miután meggyógyultál, elmegyünk nyaralni valahova.. bárhova, ahová csak szeretnél... *Csókoltalak meg lágyan.* - Aztán pedig szeretnélek bemutatni a családomnak, mint életem párját... na..? *Simítottam végig pofidon.* - Nem kell megváltoznod... én így szeretlek.. tudom, hogy szeretsz.. és hidd el ezt sokkal jobban kimutatod, mint gondolod.... mindenkinek vannak morcinapjai, ezt is el kell fogadni... *Pusziltalak meg.* - Jobban vagy mostmár..?

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:43 | Üzenet # 1153
Yaoista
- Az más... *Vigyorodtam el én is. Csak elkuncogtam magam a milyen főnök lennék dolgon. * - Hát akkor ne csak elvileg, gyakorlatilag se... *Mosolyodtam el. Méginkább hozzádsimultál, ahogy te is átöleltél félkézzel. Ahogy ezt előadod ezt a felesleges személy dolgot, rádnéztem, de igen furcsa arcot vágtam.* - Mond... te ittál valamit reggel...? *Kérdeztem komolyan.* - Ne legyél buta... nem vagy felesleges... Sőt... nagyon is fontos vagy... gondolj bele.. mi lett volna itt, ha nem vagy...? Buuutaaaa... *Mosolyodtam el és végigsimítottam az arcodon.* - Hidd el nekem, hogy rád is szüksége van... egy barátra mindig szükség van... és amúgy nekem is szükségem van rád... és az előbbiekből láthattad, hogy Akihitonak is... *Mondtam kevdesen.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:44 | Üzenet # 1154
Yaoista
- Tényleg?? Nyaralni?? Az nagoyn jó lenne már ezer éve nem voltam és veled nagyon jó lesz*Mondtam édesen majd ahogyan a bemutatást mondod na meg, hogy én vagyok az életed párja elpirultam* - Ez nagyon jól hangzik remélem kedvelni fognak*Motyogtam zavartan bár az is eszembe jutott, hogy ezeket Rokuroval terveztem de persze ezt neked nem mondtam* - Még néha mindig nem hiszem el, hogy ennyit változott a kapcsolatunk*Moslyogtam célozva a kezdetekre* - Tényleg te vagy a legjobb és igen sokkal jobban vagyok*Mosolyogtam nyakadba csókoltam* - A dokitól is majd bocsánatot kérek*Jegyeztem meg és kaptál egy csókot tényleg sokkal jobb kedvem lett*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:44 | Üzenet # 1155
Yaoista
- Igen kávét*Feleltem nem estek le hirtelen a dolgokxd csak amikor kifejtetted* - Nos ha nem lennék itt senki nem rakta volna helyre Akihitot ennyi*Feleltem nehéz eset voltam* - Nagyon biztos vagy te ebben, de én meg nem*Sóhajtok fel és ilyen téren még mindig hülye voltam* - Mindegy menjünk vissza Akihito biztos már hiányol téged*Dacoskodtam továbbxd*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:44 | Üzenet # 1156
Yaoista
- Uuugyaaanmááár... a végén tudod, hogy nekem lesz igazam.. úgyis makacsabb vagyok, mint te... *Mosolyodtam el édesen.* - Nem.. nem hiányol Akihito... minket hiányol... hidd már, hogy fontos vagy... nekem is... és a többieknek is... *Öleltem át a nyakad és gyöngéden megcsókoltalak. Rövid csókocska volt, de annál több érzelmem próbáltam belesűríteni.* - Hidd el.. ha én azt mondom fontos vagy, akkor az is vagy.... *Mondtam édesen. Nem tudtam, hogy mit fogsz szólni a csókhoz, de valahogy éreztetni akartam, hogy nekem nagyon is számítasz.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:44 | Üzenet # 1157
Yaoista
- Ebben van valami*Mosolyodtam el* - Jójó legyen igazad*Hagytam rád, de csak mert nem akartam feszegetni tovább a témát viszont a csókod igen meglepett. Nem visszonoztam, de nem is löktelek el.* - Jó akkor az vagyok viszont most menjünk vissza akkor*Mondtam és elengedtelek. Nem akartalak megbántani de nekem jelen helyzetben most még nem ment ez, hogy csókolgassalak bármiért is tetted.* - Végén ismét lejár a látogatási idő*Mondtam majd elindultam be reméltem nem veszed a dolgokat magadra*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:44 | Üzenet # 1158
Yaoista
- Abban biztos vagyok... *Mosolyodtam el és adtam egy puszit.* - Hát.. nekem az elejétől kezdve fontos voltál, csak gyáva nyúl voltam ezt beismerni... *AHogy a nyakamba csókoltál elmosolyodtam és a hajadba túrtam.* - Helyes... meg fogja ő is érteni... ne aggódj... *Mondtam kedvesen.* - Akihito... nekem nyugodtan elmondhatsz mindent... Nem baj ha kiborulsz,tényleg nem... de a hisztiből nem fogom megérteni, hogy mit szeretnél... nem szabad feladnod, de néha egy nap pihenő hidd el belefér... *Cirgattalak majd hosszan megcsókoltalak.* - Ne akarj mindent egyszerre... menni fog, de ne várj csodát... először én is így voltam vele... Nekem az egyik karomba az égéstől károsodtak az izmok is... igaz, nem ugyan az, de tudom, hogy fáj... és fájni is fog még.... de nem szabad feladni, oké..? Én itt vagyok neked... *Szorítottalak magamhoz.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:45 | Üzenet # 1159
Yaoista
*Ahogy nem viszonoztad a csókom, márt tudtam, hogy hiba volt, nem kellett hozzá zseninek lenni, főleg ahogy el is engedtél.* - Igen, igaz... *Próbáltam elmosolyodni, de át az nem volt az igazi. Persze nem haragudtam vagy ilyesmi, hanem magam szidtam, hogy ezt megcsináltam. Szépen mentem utánad fel Akihitoékhez, reméltem, hogy mostmár nem fogsz ott az ajtóban álldogálni. Szépen besétáltam és lehuppantam vissza.* - Úgy látom már jobb a hangulat. *Mosolyodtam el, néha lopva rádpillantottam.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:45 | Üzenet # 1160
Yaoista
*Mielőtt felmentünk volna megálltam és megfogtam a kezed* - Nem haragszom a csók miatt, de ez nekem még nem megy sajnálom*Mondtam őszintén és kaptál egy puszit* - Csak légy türelmes oké??*Cirogattam meg az arcod. Most már nem voltam veled szembe elutasító inkább csak még féltem és tartozkodó voltam* - Na menjünk*Mosolyogtam és reméltem visszatér a jó kedved.* - Igen sokkal jobb*Jegyeztem meg én is és most nem álltam meg ott hanem egy széket odahúztam az ágy mellé és leültem* - Mookyul köszönöm*Mondta hirtelen Akihito és megölelt* - Ne köszönd Akihito tudod, hogy imádlak*Mosolyogtam és én is átöleltem. Nagyon jól esett tőle és lassan tényleg kezdtem azt érezni, hogy nem zavarokxd* - Meg hát nem csak a főnököd hanem a barátod vagyok nem de??*Mosolyogtam* - Ez így van*Bólintott és visszabújt Satoruhoz*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:45 | Üzenet # 1161
Yaoista
- Hát igen, de már erre ne is gondoljunk*Mosolyogtam* - Igen igen tudom és ezen igyekszem változtatni*Mondtam komolyan* - Nem is fogom és azt is tudom ti mind jót akartuk és igazatok van ismét a régi leszek sőt sokkal jobb*Mondtam már magabiztosabban* - Meg hogy itt vagy és Rokuroék is na meg anya így sokkal könnyebb, mert nem vagyok egyedül*Mondtam édesen*  - Oké nem fogom igérem*Bólintottam és megcirogattam az arcod. Még mindig furdalt a lelkiismeret na meg tudtam neked anno mindent egyedül kellett csinálnod* - Ohh sziasztok ismét és igen sokkal jobb*Mosolyogtam*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:54 | Üzenet # 1162
Yaoista
*Ahogy megálltál és ezt elmondtad végig simítottam az arcomon.* - Tudom... és igyekszem... *Mondtam komolyan. Majd fent örültem, hogy bejöttél és nem különcködtél ott. Ahogy Akihito megölelt, elmosolyodtam, reméltem mostmár elhiszed amit makogtam neked. Nem mondtam semmit a helyzetre, hiszen örültem, hogy jól kijöttök, de annak nem hogy ölelgetitek egymást. A nap további részében végig így beszélgettünk és tényleg kellemes volt a hangulat. Nagyon nehezen indultam el csak hazafele, és jó alaposan megölelgette meg puszilgattam Akihitot, na meg bíztattam is, hogy ne adja fel és hogy még beszélünk.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:54 | Üzenet # 1163
Yaoista
*Mikor visszajöttetek, elmosolyodtam és azért tényleg hálás voltam és gondoltam ezt majd el is mondom. Ahogy megölelt Akihito, csak elmosolyodtam. Én is örültem ennek a kellemes légkörnek, bár Rokuroval még mindig nem voltam teljesen kibékülve, de a kedvetekért lenyeltem. Elkezdtünk beszélgetni, majd gondoltam, hoogy el kéne neked mondanom, hgy nem haragszok meg semmi, úgyhogy elhívtalak sétálni, gondoltam úgy is bagózhatnékod van xD.* - Figyelj... Én.. köszönöm... Én nem tudtam volna így helyrerakni Akihitot... Ahhoz túlzottan szeretem és mindent elnézek neki... Nagyon hálás vagyok és bocsi a beszólásért, de ez amolyan automatikus védelmi dolog... Te se örülnél, ha leoltanám Rokurot, még akkor sem, ha jogos... *Mondtam kedvesen, majd átöleltelek. Spen visszabllagtunk és tovább bezsélgettünk és miegyéb. Én nagyon jól éreztem magam, már rég éreztem azt, hogy tartozok valahová. Mikor elmentetek, hát nem nagyon örültem és nem érdekelt a büszkeséget én jól megölelgettelek :D.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:55 | Üzenet # 1164
Yaoista
*Nagyon jól éreztem magam már csak az lett volna a jobb, ha Rokuroék is együtt lettek volna na meg máshol ülnék és nem itt, de majd ha kikerülök akkor lesz rá alkalom. Én biztos voltam benne, hogy összefognak jönni. Sokkal jobb kedvem lett és örültem, hogy Rokuroval nem szemétkedsz. Amikor elmentettek akkor Rokurotól is bocsánatot kértem a kitörésem miatt na meg biztattam, hogy minden rendben lesz a főnökkel főleg, hogy elmondta az estét ami szintén engem igazolt. Rossz volt az elvállás, de megbeszéltük hamar jönnek és reméltem egy párként* - Annyira jó volt így nem?? Remélem hamar összejönnek. Jól mutatnak egymás mellett*Mondtam édesen és megcsókoltalak* - El is fáradtam*Ásítottam egyet és el is jött a fürdetés ideje ami meg lett beszélve, hogy te segíthetsz aminek örültem. Még jó hogy ismertek itt* - Akkor megfürdetsz??

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:55 | Üzenet # 1165
Yaoista
*Meglepően jól eldumáltunk és jó volt, hogy mindenkinek jó kedve volt. Furcsa volt így négyen, de jó volt. Pár hete még el se tudtam volna ezt képzelni, de így sokkal jobb és éreztem most még inkább, hogy nem vagyok egyedül. Satoruval jó volt azért kicsit kettesbe lennixd* - Nos te folyton oltod őt, de értem miről beszélsz és nem gond. Örülök, hogy segíthettem*Moslyogtam és még jobb kedvem lett. Nem nagyon akartam elmenni, de muszáj volt. Viszont felfogtam tényleg nem zavarok. Saturon elmosolyodtam és örültem, hogy lépett én hülye lettem volna ugyexd. Vonaton is jól eldumáltunk majd egy taxival mentünk haza. Ez a társaság szokta modelleket fuvarozni, ha kell így csak fel kell íratni a dolgokat na meg amúgy se hagytam volna, hogy a végén te fizessél még ha te mentél tovább* - Jó volt ez a nap*Mosolyogtam egészen addig amíg meg nem érkeztünk a lakásom elé* - Ez meg mi??*Döbbentem le mivel rengeteg újságíró tolongott a lakás előtt* - Mi folyik itt??*Kérdeztem amikor kiszálltam és rögtön letámadtak* - Hogy történt a családja balesete pontosan?? Hogy tudta kiheverni?? Kihez került??*Kérdeztek és még ehhez hasonló kérdéseket tettek fel és fotóztak folyamatosan. Én viszont lefagytam teljesen. Elkezdett körülöttem forogni a világ mégis hogyan tudhatták meg* - Kérem válaszoljon*Tolongtak*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:56 | Üzenet # 1166
Yaoista
*Örültem, hogy a vonaton is jót beszélgettünk. A taxiban csak elmosolyodtam.* - Igen,, nagyon jó... *Mióta szakítottunk Akihitoval, most először éreztem magam igazán jól. A mosolyod is nagyon jó volt látni. Mikor megérkeztünk hozzádig, én se értettem, hogy mi az a csőcselék ott. Mikor kiszálltál és meghallottam a kérdéseket, tudtam,hogy ez nincs rendján.* - Én is kiszállok itt... *Mondtam kedvesen a sofőrnek. Kiszálltam és kiszedtem a cuccunk, majd megragadtam a kezed és elhúztalak.* - Nem nyilatkozik... *Mondtam komolyan, majd nagy nehezen átvágva a tömegen elkértem a kulcsod.* - Nevelőszülőkhöz került? Hogyan tudta megalapítani az ügynökségét segítség nélkül? *Bombáztak folyamatosan a kérdéseikkel. Mikor kinyitottam az ajtót, betoltalak, de már kezdett felhúzni a helyzet. Leraktam a cuccokat, majd vissza kimentem.* - Maguk emberek egyáltalán...!? Hogy van képük idejönni és egy ilyen dologról kérdezgetni valakit... Tűnjenek el innen... *Hirtelen csend lett, majd nekem estek.* - Ön az egyik modell, igaz...? Milyen viszonyban van Mookyullal? *Kérdezgettek, mire már tényleg felhúztak és rájuk vágtam az ajtót. Kicsit forrtam, majd odaléptem hozzád.* - Mookyul... *Szólaltam meg halkan és a hátadra simítottam. Nem tudtam mit mondhatnék. Inkább csak csöndben átöleltelek. El nem tudtam képzelni mit érezhetsz. Tudtam, hogy neked a családod szent és sérthetetlen, ráadásul még nekem is nehezen nyíltál meg, biztos voltam benne, hogy te ezt soha nem mondtad volna el egy újságnak sem.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:56 | Üzenet # 1167
Yaoista
*Nagyon jó, hogy ott voltál nélküled igen gondban lettem volna. Bent a fejemet fogtam a portás rögtön odarohant* - Mookyul sajnálom én próbáltam hívni, de ki volt kapcsolva elmenni meg nem akartak. A rendőröknek szóljak??*Kérdezte de én még csak erre se tudtam reagálni. Elindultam a lift mellé remegve a portás is rád volt bízva. Amint végre felértünk, mert persze te is jöttél lecsúsztam a fal mentén* - Én ezt nem hiszem el..... ezt soha nem akartam, hogy megtudják.... hogy történhetett meg??*Fogtam a fejem* - Satoru, te a volt menedzserem meg akkori suliból tudták, de nem ők és nem ti árultatok el... de akkor ki??*Kérdeztem szinte magamtól majd hirtelen a tekintetem igen sötét lett* - Az a ribanc volt biztosan*Remegtem meg még jobban majd hirtelen felpattantam* - Az a pénzéhes ribanc adott el lemerem fogadni*Csaptam a falba, de annyira, hogy a kezem is vérezni kezdett* - Kicsinálom*Üvöltem és igen rémisztő voltam. A nénikémről beszéltem akinél voltam és tényleg ő volt az aki kiadott jó ksi pénzért. Bevágtattam a nappaliba és felhívtam az egyik ismerős* - Segítened kell!! Egy telefonszám és egy lakcím kell sürgös hálás leszek nagyon. Oké kösz*Azzal leraktam.* - Nagyon megfogja ezt bánni az a féreg*Üvöltöttem majd hirtelen felboritottam az üveg asztalom ami szilánkosra tört. Nagyon kiborultam. Ez volt az a pont amivel a legjobban tudtak bántani és amit a leginkább óvtam mindentől és mindenkitől. Még ekkor nem is tudtam miket is írtak és mi fog rám várni* - Kurva életbe*Őrjöngtem és törnizúzni kezdtem.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:56 | Üzenet # 1168
Yaoista
*Láttam, hogy te nem kapcsolsz a portásra.* - Igen, kérem hívja... *Mondtam kedvesen. Mikor felértünk és lecsúsztál a fal mellett, láttam rajtad mennyire kész vagy.* - Tudom, hogy nem akartad... *Térdeltem le eléd. Méginkább aggódni kezdtem, ahogy elsötétült a tekinteted. Ahogy felpattantál és a falbavágtál én is felálltam.* - A kezed...! *Akadtam ki és nyúltam volna oda, de addigra már a telefonhoz mentél. Utáad mentem és hirtelen nem igazán tudtam mit mondhatnék neked. Ahogy felborítottad az üvegasztalt és ahogy tombolni kezdtél, hát rámhoztad a frászt és féltem, hogy méginkább kárt teszel magadba. Odaszaladtam, hogy leállítsalak, de pont rosz helyre léptem és tudtam, hogy nem szándékosan, de fellöktél, én meg szépen végigszántottam az üvegszilánkokon. A kezeimet teljesen összekarcolta és egyik tenyerembe csúnyán bele is állt, de ez nem érdekelt, éreztem hogy az arcomon is lett egy karcolás és ez ijesztett meg,bár nem volt mély szinte egyáltalán, de annyira igen, hogy vérezzen. Viszont most nem ezzel foglalkoztam, hiába remegtem és fájt is nem is kicsit. Kiszedtem a szilánkot és felállva átöleltelek.* - Nyugodj meg... kérlek.... *Suttogtam és szorosan öleltelek.* - Ettől nem lesz jobb.... nem akarom, hogy mégjobban megsérülj... *Utaltam a kezedre.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:56 | Üzenet # 1169
Yaoista
*Tényleg nem kapcsotlam, hogy téged is meglöktelek annyira ki voltam csak akkor kapcsoltam amikor megöleltél és eltoltalak magamtól* - Basszus te megsérültél... a kezed... az arcod*Estem most ettől kétségbe és rögtön a fürdőbe vittelek és elővettem az elsősegély dobozt és elkezdtem ellátni a sérülésed, de nem mondtam semmit. Bekötöttem a kezed majd az arcodra is tettem egy sebtapaszt* - Remélem nem marad nyoma*Suttogtam és láttam a kötés máris átázott.* - Ezt orvosnak kell ellátni... beviszlek nem érdekel mi van kint utána meg jobb ha elmész ismét csak bántottalak most nem lelkileg, hanem testileg is. Annyira sajnálom*Suttogtam megtörten. Nagyon magamra vettem* - Jobb ha távol maradsz tőlem*Suttogtam fájdalmasan*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:57 | Üzenet # 1170
Yaoista
- Jó lenne... hiába nem a kedvencem Rokuro, Mookyul szereti.. csak makacskodik... de nem hiszem, hogy sokáig bírja még... *Kacsintottam és elnevettem magam, majd megcsókoltalak.* - Hát hsszú nap volt, de nnál jobb... *A fürdetésre csak elvigyorodtam.* - Szeretnéd...? *Kéérdeztem kajánul és odahajolva hosszan megcsókoltalak.* - Istenem... mire kijutunk, olyan kis elkényeztett leszel, hogy csak na... *Mosolyodtam el, persze nem rosszból mondtam. Besimítottam a fölsőd alá és szépen lehúztam rólad.* - És mond csak.. cicamosdatást szeretnél vagy rendes pancsit..? *Nyaltam végig nyakadon, és lefele haladva elérve mellbimbódig gyöngéden ráharaptam, majd egy szívogatni kezdtem.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:57 | Üzenet # 1171
Yaoista
*Ahogy kétségbe estél, kedvesen elmosolyodtam.* - Nincs semmi baj... *Azért mentem utánad a fürdőbe. Én se szólaltam meg, ahogy lekezeltél. Tudtam, hogy mondanom kéne valamit, de nem akartam még olajat önteni a tűzre. AHogy mondod, hogy ezt orvosnak kell ellátni a akötésre néztem, de ahogy folytatod, komolyan majdnem felpofoztalak :D.* - Mookyul... ez semmiség... nyoma se fog maradni, meglátod.. *Az épebbik kezemmel végigsimítottam az arcodon.* - Szeretlek és nem foglak magadra hagyni... többet nem... *Öleltelek át.* - Nem fogsz elüldözni magad mellől, tehetsz bármit... Nincs semmi baj... *Suttogtam és megpusziltalak.* - Mi lenne, ha te is átjönnél hozzám...? Ott egy darabig úgy sem keresnének...

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:57 | Üzenet # 1172
Yaoista
- Édesem fogad már el Rokurot. Meg se próbálod megismerni*Sóhajtok fel* - De remélem tényleg nem bírja sokáig*Mosolyogtam és visszonoztam a csókod* - Hát egyedül nem igen tudok meg nem tagadom élvezem amikor fürdetsz*Suttogtam édesen az ajkaid közé* - Hééé ez most gonosz volt ugye tudod*Morogtam édesen, de persze nem vettem magamra* - Hát rendes pancsit*Mosolyogtam halkan felnyögtem* - Ahhh te miféle mosdatás ez??*Nyögtem fel* - Bár igen csak ahhh tetszik*Túrtam a hajadba*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:57 | Üzenet # 1173
Yaoista
- Akkor is miattam megsérültél és lehetet volna súlyosabb is*Suttogtam* - Jó te ezt mondod én meg mást. Ne kezdjük ezt előlről nagyon kérem*Mondtam komolyan* - Gondolod?? Ezt is simán kiderítik és nem akarom, hogy jobban belekeveredj és neked is bajod legyen belőle. Legjobb lesz ha elmész én meg valahogyan megoldom a dolgokat. Pont ez hiányzott most nekem. Most mond meg miért történik ez velem?? Mit követtem el??? Ígyis borzalmas a családom nélkül és még az emléküket is bemocskálják én ezt nem bírom elviselni*Suttogtam és térdre rogytam*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:58 | Üzenet # 1174
Yaoista
-  Mert nem vagyok rá kíváncsi... *Makacskodtam továbbra is. Még nagyon barátkoznom kell magával a gondolattal is. * - Ugyam már... nem volt az gonosz... *Kuncogtam. AHogy a rendes mosdást mondod és visszakérdezel, hogy milyen ez, elvállva mellbimbódtól megcsókoltalak.* - Ez a cicamosdatás életem... de ha te rendeset szeretnél... *Hagytam abba, persze csak szórakoztam. Szépen lehúztam a nadrágod is vigyázva a lábadra. Fogtam a szivacsot és elkezdtelek vele a törölgetni, de persze a mellbimmbódnál jobban megdórzsöltem és a nyakad kezdtem csókolgatni. Szépen leljebb haladva elvigyorodtam.* - Mindenhol alaposan meg kell fürdetni... *Simítottam vele végig farkadon és finam dörzsölni kezdtem, majd heréid is. Közben ajkaimmal visszatértem mellbimbóidra és pocidra.* - Meggyőződöm róla, hogy elég tiszta-e... *Nyaltam végig farkad hegyén, majd az egészen és végül a számba véve szopni kezdtelek.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.06.24, 13:58 | Üzenet # 1175
Yaoista
*Ahogy mondod, hogy ne kezdjük előről, kicsit rosszul esett, mert éreztem, hogy nem hiszel nekem. Ezt persze igyekeztem elrejteni, most te voltál a fontos, nem az, hogy ezzel az egésszel mi van. Ahogy folytatod, kezdtem felhúzni magam.* - A rohadt életbe Mookyul... egyszer az életbe ne legyél már fafejű... *mondtam szigorúan és eléd térdelve közrefogtam az arcod és a szemedbe néztem.* - Te is tudod, hogy nem fogod tudni megoldalni egyedül... hogy nem fogod kibírni, ha ezt tovább folytatják... Én tudom, hogy neked a családod a mindened, de ők nem... és folytatni fogják... zaklatni éjjel-nappal... nem akarom, hogy mégtöbbet bántsanak... Engem nem érdekel velem mi van... forgassák fel az életem, rajtam nem találnak semmi csámcsogni valót, meg amúgy se veszem magamra... te viszont igen... engedd, hogy segítsek, legalább ennyit... *mondtam komolyan.* - Tudom, hogy nem hiszed el, hogy nem hagylak magadra... de ehhez nem is kell elhinned... abban nincs semmi, ha ma este ott alszol nálam, hátha reggelre eltakarodnak... Ha nem jössz, én maradok... *Mondtam elszántan.*

Keresés: