2025.07.20, Vasárnap, 04:53
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Szerelmi sokszög
szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Résztvevők:

Akihito - Saturo
Rokuro - Mookyul

Dimitri - Lee

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:58 | Üzenet # 101
Yaoista
*Ahogy elkezdted mondnai a dolgokat, kicsit kiakadtam.* ~Fenébe...~ *Gondoltam magamba, nem értettem ki mondta el, de úgy voltam vele kitaposom a belét. Mikor kipattansz és látom, hogy már könnyek voltak a szemedbe, kipattantam és utánad metem, de addigra te már felértél. Kinyitottam az ajtót és bementem utánad.* - Akihito... *Mentem oda hozzád és megragadtam a karod.* - Én tényleg komolyan mondtam mindent... te te meg úgy csinálsz, mintha... mintha csak barátok lennénk akik néha kiverik a másiknak... én nem szórakozok veled.. fordítva.. te szórakozol velem... minden nap végignézted, ahogy itt csorgatom a nyálam... sajnálom, ami történt... de értsd meg, hogy milyen életet éltem eddig... soha nem kötöttem le magam és ez nekem is új... *Próbáltalak meggyőzni valahogy. Magamhoz rántottalak és átöleltelek.* - Bocsáss meg...

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:59 | Üzenet # 102
Yaoista
* Persze elfelejtettem, hogy van kulcsod a lakáshozxd így amikor utánam jösz morgok egyet*- Legalább most hagyj egyedül* rántom ki a karom, ahogyan mondani kezded a dolgokat, hát még jobban kiakasztottál*- Szóval én tehetek róla?? Barátként?? Szórakozok veled?? Csak mert nem feküdtem le veled?? Te is tudtad jól, hogy nem voltam az előtt senkivel ígyis sokat engedtem neked és azt hittem türelmes leszel, ha barátként tekintenék rád akkor nem tettem volna azokat veled* vágom hozzád ellöklek magamtól*- Hát nekem is új, de te igéretet tettél átvertél engem pedig sokkal közelebb engedtelek már ígyis magamhoz mint eddig bárki mást* itt nem csak testileg hanem lelkileg is értettem*- De menj csak és folytasd a régi életed én nem kérek belőled* fejezem be és már potyogni kezdett a könnyem is*- Menj már el!!!

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 20:59 | Üzenet # 103
Yaoista
*Ahogy sírni kezdtél és amket mondtál, na meg hogy ellöktél, akkor ismét meglepődtem, na de nem a tetteiden, hanem azon, hogy ez valóban fájdalmat okozott.* - Akihito... én... sajnálom... igazad van.... mindenben... Csak egy barom vagyok... én még... nem ismerem a játékszabályokat... és én sem tudom, mi van közöttünk... néha úgy érzem, hogy minden jó... máskor meg... olyan rideg vagy minden ok nélkül.... *Ezt őszintén mondtam.* - Ne sírj... nem érek ennyit... *Suttogtam és közelebb léptem, de nem értem hozzád.* - Bocsáss meg nekem... hibáztam.. egy rohadt nagyot... próbálok megváltozni, de nehéz... és idő... tényleg veled akarok lenni... *Töröltem le a könnyeid.* - Csak veled... igazából nem is tudom miért tettem.. talán csak.. kíváncsi voltam, hogy te komolyan gopndolod-e, hiszen.. te nem mondtál semmi konkrétumot, még azt se hogy kedvelnél... mindig csak azt hallom, hogy utálsz.. gyűlölsz velem dolgozni.... *Magyaráztam.* - Sajnálom... most elmegyek... nem akarok a terhedre lenni... holnap találkozunk... *Adtam egy könnyű puszit az arcodra és kiindultam.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:00 | Üzenet # 104
Yaoista
- Mert ilyen a természetem, de így már ígyis sokat változtam vagyis olyan érzelmeket hozol belőlem ki amiket még senki más, de te mondtad, hogy minden kialakul majd magától erre meg mást dugsz meg* suttogom és probáltam visszatartani a könnyeim de nem ment*- Látod?? Még senki előtt nem sírtam utoljára kiskoromban ez is miattad van.... és mi az, hogy kivácsni voltál?? Akkor teszteltél?? Tudom nem a legjobb a természetem és sokszor felbaszol munka közben, de amikor kettesben vagyunk az teljesen más... ha nem kedvelnélek akkor nem engedném, hogy csókolj a többit meg főleg nem... legalább kérdezted volna meg nem az, hogy megcsalsz.... * nyögöm ki nehezen a puszira nem reagálok csak állok ott meredten*- Ennyire rossz velem?? Ha lefeküdtem volna veled akkor nem tettd volna meg??* szólok utánad*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:01 | Üzenet # 105
Yaoista
*Kérdésedre megálltam és felédfordultam.* - Nem nehéz veled.. szeszélyes vagy az igaz, de... valahogy már nem zavar... elfogadtam, hogy ilyen vagy és kész... *Kicsit elgondolkoztam, majd rádpillantottam.* - ez.. ez nem olyan, hogy én előre edöntöttem... csak.. adódott egy lehetőség és... megtörtént... akkor bele se gondoltam igazán, csak most... nem tudom mi történt volna, ha lefekszünk.. nem tudok semmit... most csak azt szeretném, ha megbocsájtanál nekem... *Hajtottam le a fejem.* - Valószínű hogy... ha nem lennék kielégítetlen, nem történt volna meg, de nem akarok olyat mondani, ami nincs úgy...

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:02 | Üzenet # 106
Yaoista
- Tényleg ennyire fontos a sex?? Azt mondtad nem csak a testem kell* suttogom lehajtottam a fejem nem tudtam mi legyen haragudtam rád nagyon is és fáj amit tettél, de még se tudtalak elengedni*- Vicces ezzel most rájöttem jobban érdekelsz mint hittem* nevetek fel picit keserűen*- És miért bízzak benned ezek után?? pillantok rád*- Mi van ha megbocsátok lefekszem veled, de nem leszek elég jó neked?? Akkor ismét mást keresel?? Hiszen semmi tapasztalatom nincs visszaemlékezve amikor sexeltél én semmit nem adtam meg neked...

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:02 | Üzenet # 107
Yaoista
- A szex.. nem tudom elmagyarázni... veled fontos, másokkal csak a kielégülésem része.. nem véletlenül nem ugrottam rád...  *Magyaráztam kicsit zavartan.* - Nem mondtam, hogy bízz bennem... én a bocsánatod kértem.. tudom, hogy nem fogsz megbízni bennem...  és egyébként.. ez teljesen más, mint azokkal a szex... az kémia.. ez.. más... *Nem tudtam neked elmagyarázni.* - Mindegy.. most megyek.. hagylak gondolkozni.... Vigyázz magadra és vacsorázz... *Indultam el ismét.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:02 | Üzenet # 108
Yaoista
* Azt hittem jobban fogsz probálkozni főleg miután mondtam, hogyan is állok hozzád, így nem mondtam semmit, hanem csak bementem a szobábam elterültem az ágyon nem tettem mit csináljak, hogy mi tévő legyek, de szörnyű volt ez az egész veled akartam lenni de még se.... zavart voltam és féltem, féltem  ha most megbocsátok ismét megteszed*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:03 | Üzenet # 109
Yaoista
*Valamit ki akartam találni, hogy megbocsáss így másnap eléggé elgondolkozó fejet vágtam. Mivel egész nap együtt kellett lennük, azért igyekeztem, majd este mikor vittelek haza megálltam a ház előtt.* - Lehetne, hogy utánam egy 10 perccel gyere fel..? *Kértelek és kiszálva a kezedbe nyomtam a kocsikulcsot, belemásztam a csomagtartóba és bementem a házba, hogy ne láss. Fent sépen megterítettem, ahogy elő van írva, gyertya, pezsgő... stb. és egy szép szál rózsa várt a tányérodon keresztbe, közben amit beszereztem kaját már felraktam melegedni. Mikor feljöttél odaléptem eléd és befogtam a szemed.* - Gyere.. hátráltam szépen, majd levettem a kezed és melletted álltam meg.* - Tudom.. elég... nyálas, de csak ez jutott az eszembe... még sosem hívtalak el randizni vagy valami...

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:03 | Üzenet # 110
Yaoista
* Nagyon nehezen aludtam el és ez amiatt is volt, hogy megszoktam, hogy velem alszol így másnap igen csak mosott szar voltam na meg alapból rossz volt a kedvem szóval nem is ment jól a munka az elején, de belejöttem, de azért nem volt az igazi veled meg csak annyit beszéltem amennyit kellett. Majd amikor haza vittél igen érdekesen néztem a kijelentésedre*- Mondtam egy szóval is, hogy feljöhetsz??* kérdezem ridegen, de azért belementem mivel kiváncsi voltam majd felmentem, ahogyan kérted*- Ehh mit művelsz??*sóhajtok fel, de mégis a hangomon hallhattad az izgalmat majd amikor meglátom a műved probálam fapofát vágni, de nem igen ment*- Azt hiszed ezzel most leveszel a lábamról?? Ja amugy tényleg még randira se voltál képes elvinni* adtam a durcástxd*- De amugy egész jól nézz ki* teszem hozzá igazából nagoyn tetszett még senki nem csinált nekem ilyet*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:03 | Üzenet # 111
Yaoista
- Nem, nem hiszem.. csak remélem megbocsátasz... *Magyaráztam. A randis megjegyzéseden elkuncogtam magam.* - Holnap délután nincs dolgod... mi lenne ha elmennénk moziba...? *Kérdeztem rá kapásból, hogy ne mond, hogy erre se voltam képes. Tudtam, hogy tetszik, így csak elmosolyodtam és a helyedre kísértelek. Szépen tálaltam minden kaját.* - Bár nem én főztem, remélem ízleni fog... *Öntöttem ki egy bort is, ami ment a kajához. Előzékeny voltam, kedves. Olyan, mint amilyennek a nagy könyvbe megírják a szőke herceget :D.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:04 | Üzenet # 112
Yaoista
- Hmm talán ráérek még nem tudom* persze semmi dolgom nem volt, de nem akartam rögtön rávágni, hogy megyek*- Milyen figyelmes vagy* jegyzem meg és tényleg kitetél magadért csak kár, hogy ehhez egy ilyennek kellett történie. mint a dugásod*- Nem gond biztos finom lesz*eszek bele*- Finom*mosolygok de igen csak meg voltam szeppenve*- Amugy ha megbocsátanék akkor megigérnéd, hogy soha többé nem teszel ilyet?? * kérdezlek komolyan*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:05 | Üzenet # 113
Yaoista
*Olyan kis aranyos voltál ilyenkor, mikor nem volt nagy a szád és meg voltál kicsit ijedve. Kérdéseden egy kicsit elgondolkztam, majd visszakérdeztem.* - Ha megígérem, hogy soha többé nem fog ilyen történni, akkor megbocsájtasz..? *Fordítottam meg a kérdést, majd megfogtam a kezed.* - figyelj Akihito... tudom, hogy én sem vagyok egy könnyű eset, de kérlek bocsáss meg nekem... veled szeretnék lenni és utálom ezt a távolságot most... *Cirógattam a kézfejed, majd ajkaimhoz emelve megcsókoltam.* - Ne haragudj rám...

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:05 | Üzenet # 114
Yaoista
- Ehhh én kérdeztem előbb* mondom édesen viszont anniyra nem tudtam neked ellenállni ahhoz túlságosan megkedveltelek már na meg tapasztalatlan és naiv voltam*- Én sem bírom ezt a távolságot és igen megbocsátok, de tényleg ne tegyél többé ilyet ne bántsál és én is probálok jobb lenni és annyira nem elviselhetetlen* suttogom közelebb hajoltam hozzád*- És most csókolj meg* lehelem az ajkaid közé de én nem tettem megxd*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:05 | Üzenet # 115
Yaoista
- Megbeszéltük... *Mosolyodtam el, ahogy közel hajoltál, a hajadba túrva mégközelebb húztalak és kérésed teljesítve hosszan megcsókoltalak.* - Egyéb óhaj..? *Álltam fel és odamentem hozzád, zavart, hogy köztünk van az asztal. Felhúztalakés magamhoz ölelve méginkább csókoltalak.* - De hiányzott... *Suttogtam az ajkaidra és újra és újra megcsókoltalak, hogy eltűntessema bizonytalanságod.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:06 | Üzenet # 116
Yaoista
* Már meg se szóltam ugye, hogy a hajam tapizod és amint megcsókoltál rögtön visszonoztam igen csak mohón ebbe már nagyon belejöttem*- Hát nem is tudom* suttogom az egyéb óhajra majd ahogyan magadhoz ölelsz hozzádnújok és ismét csak visszonzom  csókodat*- Nekem is* suttogom igen csak beinditott a csókod*- Még mindig szeretnél velem lefeküdni??*suttogom kissé zavartan az ajkaid közé*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:07 | Üzenet # 117
Yaoista
*Kérdéseden elmosolyodtam és felkapva a lábaid a derekam köré simítottam.* - Szerinted...? Jelen pillanatatban csak az jár a fejembe, hogy kívánlak... *Csókoltam a nyakadba és elindultam veled a háló felé. Szépe elfektettelek és tovább csókoltalak.* - Olyan szép vagy... *Suttogtam a füledbe és belenyaltam, majd nyakadnak estem és finoman csókolgattalak. Annyira nyomot akartam vlna hagyni és olyan rossz volt, hogy nem lehet. Szépen és gyorsan ledobáltam a ruháinkat és elmosolyodtam.* - Ilyenkor olyan édes vagy.... *Húztam végig a mutatóujjam az ajkadon, majd megcsókoltalak.* - Félsz..?

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:07 | Üzenet # 118
Yaoista
- Akkor megnyugodtam*mosolyodom el bár mondjuk hülye kérdés voltxd. Ahogyan a nyakam kezded csókolni oldalra döntöttem a fejem persze amennyire tudtam simultam hozzád*- Igen tudom*vigyorgok bár a te bókjaid képesek voltak zavarbahozni. Halkan nyögdécseltem alattad a szívem ezerrel kalimpált*- Hééé én mindig édes vagyok*vágom rá rögtön, mert ha nem voltam édes akkor is édes voltamxd*- Igen félek kicsit, de tudom vigyázzol rám*suttogom az ajkaid közé*- De kivánlak és szeretnék veled lenni úgy* vallom be persze ilyenkor mint mindig elforditottam a tekintetem*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:07 | Üzenet # 119
Yaoista
*Ahgy bevallod, hogy szeretnéd tényleg, elmosolyodtam és visszafordítottam a tekinteted.* - Zavarban vagy...? Nem kell... *Suttogtam és ahol értelek, simogattalak. Igen csak lassúra vettem a figurát, teljesen fel akartalak tüzelni. Azt akartam, hogy mindennél jobban kívánj, és ne tudj gondolkodni a végére. Átöleltelek és hosszan megcsókoltalak, majd leljebb haladva mellkasodnak estem, mint mindig és a mellbimbóid nyalogattam, szívogattam és harapdáltam. Végigcsókoltam hasadon, majd elérve férfiasságod végignyaltam rajta, majd számba vettelek és elkeztem a heréid círógatni. Mkor úgy éreztem, már eléggé elszáltál, akkor beléd csúsztattam egy ujjam és belülről is izgatni kezdtelek. Az idő teltével egyre több ujjam csúsztattam be és abbahagytam szopásod inkább a hasad csókolgattam vagy a mellbimbóid. Mikor már három ujjam is könnyedén mozgott bened kihúztam és elhelyezkedtem.* - Lassan fogom csinálni... *Suttogtam a füledbe és hosszan megcsókoltalak. Megemeltem derekad és először éppen csak a hegyét dugtam be és meg is álltam, majd ki is húztam. Így haladtam egyre beljebb, finoman aprókat lökve, persze ha azt láttam az arcodon, hogy fájna, rögtön megálltam és vártam. Mikor már teljesen benned voltam, csak öleltelek és nem mozdultam.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:08 | Üzenet # 120
Yaoista
- Ehhh naná, hogy zavarban vagyok most fogok lefeküdni egy PASIVAL*Morgok rád édesen hiszen lehetetlent kértél tőlemxd majd ahogyan simogatni kezdtél halkan felsóhajtottam és nagyon jól estek, de azért még mindig zavarban voltam úgy voltam vele ez sosem fog változnixd ( kis naiv ha tudná hova tartxd)*- Ahhh Satoru* nyögtem a neved többször is amikor érzékenyebb helyen kényesztettél majd ahogyan a farkam kezded el szopni amit igen csak élveztem bár nem tudtam elképzelni, hogy én is csináljam nekedxd, mikor már az ujjad is betoltad addigra már igen csak fel voltam izgulva meg nagyából meg szoktam azért még fájt meg kellemetlen volt picit az elején, de nem annyira mint az elején na meg jobban tudtam már lazitani is így sokkal hamarabb élveztem, ahogyan így kényesztetsz majd ahogyan kihúzod az ujjaid nagyot nyelek*- Oké*suttogom na most azért igen csak féltem és az ajkaim megremegtek a csók közben majd ahogyan bedugtad a hegyét az ajkaidra harapok erősen persze nem direktxd de örültem, hogy rögtön kihúztadxd de hát nem tartott sokáig így amikor ismét megéreztelek fájdalmasan felnyögtem most körmeim vájtam beléd*- ÁÁÁ ez fáj*nyöszörgöm persze sokat számított, hogy lassu voltál és gyengéd de attól még fájt jobban mint hittemxd majd amikor teljesen bennem voltál szorosan bújtam hozzád most nagyon nem jött össze a lazitás és igen csak kapkodtam a levegőt*- Ez...nem jó* nyöszörgök édesenxd

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:08 | Üzenet # 121
Yaoista
*Nem szóltam semit sem a harapásra sem a karmolásra, tudtam, hogy elsőre nagyon nem kellemes, így gondoltam jobb, ha így vezeted le. Mikor mondod, hogy fáj és nem jó, megcsókoltalak és persze továbbra se mozdultam.* - Gyönyörűm... lazítanod kell.. így egyikőnknek se lesz jó, főleg nem neked... Nyugodj meg... egy kicsit bírd, ígérem jobb lesz... *Csókoltalak meg, majd nyakad kezdtem kényeztetni, mert úgy tűnt, nagyon tetszik neked, mikor ott kényeztetlek és terelni akartam a figyelmed. Közénksimítottam és férfissaágod is elkezdtem cirógatni lágyan, hogy méginkább ellazítsalak.* - Lazíts... *Suttogtam a füledbe, majd próba képp löktem egy aprót, de éppen csak hogy megmozdultam.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:08 | Üzenet # 122
Yaoista
- De túl nagy* nyöszörgöm, mert itt így bent még nagyobbnak éreztelekxd fel sem fogtam most hirtelen az a kis ribanc, hogy tudta úgy élvezni a dolgokatxd*- De igyekszem azért* teszem hozzá, ahogyan a nyakam kezded csókolgatni felnyögtem halkan ez most még jobban esett és sikerült is szépen lassan ellazítanod főleg, ahogyan a farkamat is izgatni kezted egyre jobb volt már a szorításom is lazult majd ahogyan löktél egyet hangosan felnyögtem majd az arcodra simitottam megcsókoltalak*- Csináld csak lassan* suttogom tudtam azt azért jól neked most mennyi kitartás kell és agyon becsültem ezt benned milyen figyelmes vagy velem*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:09 | Üzenet # 123
Yaoista
*Ahogy mondod, hogy csináljam elmosolyodtam és hosszan megcsókoltalak.* - Ha nagyon fáj, vagy hagyjam abba, szólj rögtön... *Simítottam ki a hajad az arcodból, majd óvaosan és igen lassan mozogni kezdtem. Kapásból a gyönyörpontod vettem célba, hogy méginkább csökkentsem a fájdalmad és persze farkad vigig simogattam. Nem akartam, hogy rossz élmény legyen ez számodra és csak a fájdalomra emlékezz. Végig csókoltalak és öleltelek, figyelmes voltam és gyöngéd, bár nem szoktam az lenni, veled mégis az akartam lenni, hogy megbocsáss biztosan.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:09 | Üzenet # 124
Yaoista
- Oké szólok*Bólintok ahogyan mozogni kezdtél tovább kapaszkodtam beléd viszont amikor eltalálod a gyönyörpontom kéjesebben felnyögök na igen ez nagyon tetszett és hát jóval intenzivebb volt, mint amikor csak az ujjaid használtad. A gyengédséged tényleg sokat segített szépen lassan ellazultam és a gyönyöröm több lett a fájdalomnál*- Ahhh Satoruhh... ez olyan... furahhh* nyögöm édesen lelkileg tovább tart majd ezt feldolgozni persze nem éreztem megbánást, hogy megtettem veled*-Én.. ahhh mit tegyek???*kérdezlek mert tényleg akartam csinálni valamit azon kivül, hogy nyögök alattad*xd

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:10 | Üzenet # 125
Yaoista
- Nem inkább jó...? *Suttogtam füledbe, majd újramegcsókoltalatalak. Kicsit gyorsítottam a tempón, ahogy érzékeltem, hogy nem szorítasz úgy és tényleg elkezdtem élvezni. Kérdéseden elmosolyodtam és kezdtem kicsit elszállni.* - Semmit.. lesz még időnk gyakorolni... *Kezdtem el nyakad harapdálni és elfeledkezve magamról, bizony szépen kidekoráltam a nyakad és a vállad harapásnyomokkal és kiszívás foltokkal. Annyira forró voltál belül, teljesen elvetted az eszem, nem is figyeltem mit csinálok.* - Akihito... ahh... *Nyögdécseltem hak mély hangon.*

Keresés: