Szerelmi sokszög
|
|
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Résztvevők:
Akihito - Saturo Rokuro - Mookyul Dimitri - Lee
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:10 | Üzenet # 126 |
 Yaoista
| - Ahhh az is meg fura*nyögöm édesen na most már kezdtem megérteni miért is nyögött úgy az a kissrácxd*- Oké* bólintok amikor a nyakam kezded el harapni na az nagyon tetszett jobban oldalra döntöttem a fejem*- Ahhh ez jó*nyögöm édesen most én se gondoltam bele, hogy ennek nyoma lesz éppen az agyam nem tudott józanul gondolkodnixd*- Satoruhhh*nyögtem folyton a neved loptam tőled pár csókot reflexből én is mozogni kezdtem azért persze simogattalak imádtam az izmos testedetxd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:10 | Üzenet # 127 |
 Yaoista
| *Nagyon tetszett, hogy már most mozgatod a csípőd, mégha nem is direktből. Egyre inkább elengedtem magam és szeretkeztem veled, úgy mint bárki mással, csak kicsit nagyobb odafigyeléssel. Kicsit keményebben is elkezdtem mozogni, határozotabban löktem és mélyebbre is hatoltam. Kezdtem nagyon a határomon lenni, veled sokkal másabb volt ezaz egész, személyesebb és meghitebb. Végül mikor már nem bírtam tovább pár nagyobb lökés után belédélveztem és ráddőlve lihegtem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:10 | Üzenet # 128 |
 Yaoista
| * Amikor erőteljesebben mozogtál, azért a hangom picit fájdalmasabb lett persze ígyis elérted, hogy élvezzem főleg, hogy folyton a gyönyörpontomat izgatad és igen csak vonaglottam alattad végül nem bírtam és elélveztem igen hangosan lihegtem majd amikor te belémélveztél ismét felnyögtem picit megremegtem*- Készen vagyok* liehegem még mindig az átélt orgazmus hatása alatt szaporán vettem a levegőt az arcom ki volt pirulva és a nedves hajam az arcomba tapadt igen kábultan néztem rád*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:11 | Üzenet # 129 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam rajtad, hogy hogyan festettél. Adtam egy puszit a homlokodra és kifésültem a hajad a homlokodból. Lassan kicsusszantam belőled és mellédfeküdve magamhoz ölelve elkezdtelek cirógatni.* - Remélem azért nem volt olyan borzasztó... *Puszilgattalak és csókolgattalak.* - Örülök, hogymegbíztál bennem... és remélem nem bántad meg... *Szórakoztam a hajaddal és lágyan megcsókoltalak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:11 | Üzenet # 130 |
 Yaoista
| * Amikor kicsúsztál belőlem elkezdett végigfolyni a combomon az élvezeted amitől totál vörös lettem*- Ehhh ez az??*hebegem nem mintha nem lett volna egyértelmű csak úgy most jobban tudatosult bennemxd de azért hozzádbújtam*- Hát annyira nem szóval jó volt, de zsibbad a formás kis popom*jegyzem meg*xd - Nem bántam meg, de remélem te is tartani fogod a szavad és nem csalsz meg többé, mert akkor járunk vay nem?? Szóval ha már le is feküdtünk az komoly dolog vagyis nekem az*magyarázok zavartan*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:11 | Üzenet # 131 |
 Yaoista
| *Elnevettem magam reakciódon.* - Igen.. ez az... a spermám... *Simítottam füled mögé a hajad és homllokon csókoltalak.* - Hát igen.. az eslő ilyen.. lehet kicsit fájni is fog később... *Cirógattalak. Elmosolyodtam, ahogy zavartan magyarázni kezdesz. Hirtelen ledöntöttelek és fölédkerülve hosszan megcsókoltalak.* - Szerinted én szórakozom...? *Néztem a szemedbe és újra megcsókoltalak. Tényleg nagyon tetszettél és ami azt illeti hosszú ideje veled gondoltam csak komolyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:12 | Üzenet # 132 |
 Yaoista
| - Hülye ne mond ezt így ki*pirulok el*- Hát remélem nem sokáig fog fájni az nem lenne jó*mondom édesen majd ahogyan hirtelen megcsókolsz ismét megleptél,de persze visszonoztam*- Én nem tudom sokszor mit higyek veled kapcsolatban, de nagyom remélem, hogy nem szórakozzol*suttogom az ajkaid közé és magamhoz öleltelek*- Én senkit nem engedtem ilyen közel magamhoz rajtad kivül ezt becsüld meg*suttogom most én kezdeményeztem egy csókot*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:12 | Üzenet # 133 |
 Yaoista
| - Mert miért ne, ha egyszer így van...? A szex ilyen.. mocskos.. és élvezetekkel teli... *Nyaltam végig nyakadon. Elmosolyodtam rajtad.* - Ugyan már.. azéert ennyire nem vagyok kiismerhetetlen... *Öleltelek én is magamhoz és viszonoztam a csókod.* - Kezded megtanulni hogyan is kell csókolni... *Puszilgattalak még kicsit, majd lemásztam rólad.* - Csinálok fürdővizet... *Csókoltalak még homlokon és elszáguldottam vizet csinálni, majd visszajöttem érted és felkapva a karomva szépen bevittelek a fürdőbe. Beleraktalak a vízbe és beszálltam mögéd.* - Mond csak... nem moshatom meg a hajad...? *Kérdeztem amolyan kisfiúsan és a nyakadba csókoltam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:12 | Üzenet # 134 |
 Yaoista
| - De akkor se mond ki*motyogom nekem sok lett volna még beszélni is rólaxd*- Hát pedig szerintem az vagy*suttogom*- Igen tudom jó tanítvány vagyok csak tudni kell velem bánni*vigyorgok és te voltál az első akinek minden téren ment ez*- Az jó lesz egy pancsi igazán jól fog esni*mosolyodom el majd megprobálkoztam felkellni de vissza is estem*- Ez de ciki*motyogom magamnak így amikor a karaidba vittél ki nem is tiltakoztam*- Ez de jól esik*sóhajtok fe a kádban majd a kérdéseden kuncogok egyet*- Ahhoz képest, hogy szidtad a hajam nagyon oda vagy érte*kuncogok*- Na jó legyen de csak óvatosan ne hogy meghúzd mert harapok*figyelmeztetlek*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:12 | Üzenet # 135 |
 Yaoista
| - Nem szidtam, csak őszinte voltam... tényleg elég száraz, de attól még jól esik piszkálni... *Csókoltam nyakaba és finoman elkezdtem bevizezni, persze figyelve, hogy ne menjen a az arcodba a víz. Nyomtam samont is és igazán finoman masszíroztam közbe a fejbőröd. Tényleg élveztem és nem csak azt, hogy moshatom, hanem hogy foglalkozhatok veled. Szépen le is öblítettem ismét figyelve, hogy ne menjen a szemedbe.* - Semmi balzsam vagy ilyesmi... ejnye... majd hozok neked... *Simítottam félre és a vállad kezdtem csókolgatni.* - Na meghúztam..?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:13 | Üzenet # 136 |
 Yaoista
| - Hát akkor tedd szebbé a te dolgod*jegyzem meg nagyon kedvesenxd majd ahogyan mosni kezdted a hajam hát igen jól esett na meg kár volt tagadni már, hogy imádtam amikor hozzám értél*- Hmm mostantól moshatod te a hajam*kuncogok lehunyt szemmel élvezkedtem*- Hát majd akkor hozzol nekem csak, hogy még jobb legyek*jegyzem meg a szokásos kis egommal*- Nem, nem húztad meg ügyes volt* mondom édesen neked dőltem*- Amugy szerinted hányan tudnak rólunk bent az ügynökségnél?? Én nem akarom, hogy azt higyék én is egy vagyok a sok közül*jegyzem meg igaz nem érdekeltek a pletykák, de rájöttem ez nagyon is érdekel*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:13 | Üzenet # 137 |
 Yaoista
| - Őszintél szólva...? Szerintem mindenki.... *Mosolyodtam el.* - Bár nem tudom mit gondolnak, de nem is érdekel... csak neked fontos tudnod, hogy nem egy vagy a sok közül, nem igaz...? *Játszottam a kezeddel és megcsókoltalak.* - Ne aggódj... egyébként... hogyis volt az a nem tudom, hogy ráérek-e dolog..? *Kérdeztem mosolyogva.* - Akkor ráérsz vagy sem..? Mert ha igen, akkor foglalok asztalt... *Mosolyodtam el kicsit és a hasad cirógattam néha kicsit leljebb csúsztatva a kezem, hogy húzzalak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:13 | Üzenet # 138 |
 Yaoista
| - Végülis igaz az a fő, hogy én tudom meg te*suttogom az ajkaid közé majd amikor kérdezed, hogy ráérek e hát nem tudtam tovább megjátszani magam nem mintha hihető lettem volna előttexd*- Hát az úgy van, hogy rádérek*mondom édesen halkan sóhajtoztam, ahogyan simiztél és a legfurább az volt, hogy akartam, hogy lejebb csuszon a kezed, de ezt ki nem mondtam volna*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:13 | Üzenet # 139 |
 Yaoista
| *Nekem viszont feltűnt, főleg a sóhajtozásból, így hát mit ad isten végül a combod simíztem már, néha rátévedve a farkadra és persze nyakad se kíméltem, ismét elkezdtem csókolgatni. A foltokat észre se vettem, mással voltam elfoglalva.* - Úgylátom kezdesz kemény lenni... mi lenne, ha az ágyon folytatnám..? *Persze most nem hatoltam volna beléd mégegyszer, tudtam mennyire fájhat a cuki kis popsid. Kimásztam a vízből, és felkapva téged lefektettelek az ágyra és széttárva a lábad finoman csókolgatni kezdtem combod, majd számvba vettelek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:14 | Üzenet # 140 |
 Yaoista
| *Ahogyan simogatni kezdtél halkan sóhajtoztam igen csak ficeregni kezdtem*- Satoru nem fürdésről volt szó??*kérdezem édesen a foltokat még én se tudtam mert még nem néztem bele a tükörbe ami csoda voltxd*- Hát vajon ki miatt? Te simogatsz itt összevissza*motyogom édesen naná, hogy ismét rádfogtam mindent*- Folytassuk*suttogom majd amikor bent elkezdtél szopni jobban felnyögtem és a hajadba túrtam egyre inkább vágytam az érintésedre már tényleg nem tudtam ellene küzdeni*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:14 | Üzenet # 141 |
 Yaoista
| *Nem is te lettél volna, ha azt mondod, hogy akarod, szóval meg is leptél mikor válaszoltál, hogy folytassuk. Egyre hevesebben szoptalak, majd abbahagytam és fölédkerültem, majd megcsókoltalak.* - Megpróbálhatnád te is... *Simítottam végig az ajkaidon.* - Hmmm..? Megpróbálod a kedvemért..? *Csókoltam a nyakadba.* - Olyan jó lenne...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:14 | Üzenet # 142 |
 Yaoista
| * Egyre hangosabban nyögtem, így amikor abbahagytam egy kissé csalodottan felsóhajtottam viszont a kérésed na igen meglepett*- Tessék??? Én én kihagynám inkább*motyogom totál vörös fejjel tudtam eljön ennek az ideje, de reméltem nem mostxd*- De nem tudom, hogy kell tuti nem élveznéd lehet kárt tennék benne*dünyögöm*xd
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:14 | Üzenet # 143 |
 Yaoista
| - Ugyan már... senki se születik úgy, hogy tudja... *Mosolyodtam el és tovább fűztelek.* - Én tudom, hogy jó lenne.. csak arra kell figyelned, hogy a fogad ne érjen hozzá... ennyi... *Csókoltalak meg jó hosszan.* - Csak próbáld meg.. legalább a kedvemért... *Cirógattam a pocid. Reméltem legalább megpróbálod.* - Csak annyit kel csinálnod, mint amit én szoktam neked... *Magyaráztam, nálam ez nem volt kifogás :D.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:15 | Üzenet # 144 |
 Yaoista
| - De nem elég, ha csak a kezemmel simogatlak??*probálkoztam én is, persze örömet akartam neked okozni, de hát nekem ez még a sexnél is zavarbaejtőbb volt*- Jól van megprobálom*suttogom annyira utáltam, hogy neked nem tudtam nemet mondani pedig másnak olyan könnyen ment általában mindig az volt amit én akartamxd*- Na jó de ha béna vagyok nem kiröhögni, mert ebben nem vagyok profi*jegyzem meg majd szépen forditottam helyzeten lejebb csúsztam először csak simogatni kezdtelek de igen csak remegett a kezemxd*- Oké menni fog*motyogom majd kinyújtottam a nyelvem éppen csak hozzáérintettem farkadhoz persze az arcom rákvörös volt*xd- Így??*pillantok rád*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:15 | Üzenet # 145 |
 Yaoista
| - Ugyan már... miért röhögnélek ki, ne legyél buta... *Cirógattalak meg és szépen hagytam, hogy kiéld magad, nem mondtam semmit direkt, viszont mikor éppen csak hozzérinted a nyelved és megkérdezed, hogy j volt-e, nem akartalak megbántani. Megsimogattam a fejed kedvesen.* - Ne félj ennyire.. bátrabban... csak szép lassan... *Cirógattam az arcod, aztán még direkt nem is néztelek, hátha felbátorodsz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:15 | Üzenet # 146 |
 Yaoista
| - Oké igyekszem*Bólintok és bizonyitani akartam még itt na meg örömet szerezni neked így erőt vettem magamon és végignyaltam a farkadon többször végülis már mindegy volt ideje lesz tényleg elfogadnom, hogy egy pasi a szeretőm. Én viszont figyeltem a reakciód majd szépen lassan bekaptam a farkad probáltam visszaadni azt amit te szoktál na de igen bénácskára sikeredett de nem adtam fel tovább csináltam itt is a legjobb akartam lenni ezek utánxd*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:16 | Üzenet # 147 |
 Yaoista
| *Ahogy már bátrabban véggnyaltál farkamaon felnyögtem, mert az bizony már tetszett. Annyira nem zavart hogy nem vagy olyan ügyes, úgy voltam vele, hogy úgy is sokat fogsz gyakorolni :D. Tetszett az igyekezeted és ez valahogy kárpótolta is a tapasztalatlanságod. Igen cska élveztem, majd a elfelejtettem szólni, így a szádba élveztem. Valahogy kezdtem egyre inkább elfogadni én is ezt a ne cslajak meg dolgot, persze a tudod nélkül néha adódott egy-két légy ott, de senkit se dutam meg, legflejebb leszoptak :D. A foltokért és miegyébért persze kaptunk a fejünkre, de én csak nevettem xD. Volt egy közös fotózásunk, amibe bevontak egy harmadik fleet is, méghozzá a kis kedvencedet :D. Titeket kellett magamhoz bűvölnöm, sőt még volt, hogy meg is kellett csókolnom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:17 | Üzenet # 148 |
 Yaoista
| *Amikor a számba élveztél persze majd nem megfulladtam és szidtalak téged, hogy milyen kis szemét vagy, hogy nem szóltál, de hát csak lenyugtottálxd majd ugyan ez volt a foltokkal amikor megláttam és persze mindenért te voltál a hibás de egy-két csók ismét elhallgatott hát igen meg volt a magad módszere ami ellen nem tudtam küzdenixd. Másnap persze fájt a popom és morogtam is na meg a főnök is lebaszott minket, azért is morogtam de ez amolyan édes morgás volt. Boldog voltam veled és bíztam benned, így amikor elsőre hallottam a pletykákat nem hittel el mivel a szavadat adtad na meg olyan jól elvoltunk így gondoltam még okod se lenne megcsalni. A sexhez is már egyre jobban hozzászoktam és egyre jobban élveztem, de hát a szopás na igen ott azért picit kellett győzködnöd de már fejlödtemxd. A fotózásokon is sokkal jobb lettem hála neked az arcom sokkal kifejezőbb lett na igen főnök enek nagyon örült a foltoknak kevésbbé, de hát hiába beszélt nekünk főleg neked aki ezen csak röhögöttxd. Tényleg minden jó volt egészen addig amig rajta nem kaptalak, hogy éppen szopnak. Nem akartam elhinni és nagyon fájt nem értem mivel érdemeltem ezt ki. Vuiszont nem szóltam és nem rendeztem jelenetet kiváncsi voltam vajon mikor közlöd velem bár ezek után soha és tudtam jól akkor, hogy többi is igaz volt. Este letudtam mindent azzal, hogy fáradt vagyok ami igaz volt így egy fürdés utána le is feküdtem de alig tudtam elaludni most rosszul voltam attól, hogy mellettem vagy de terveztem másnap szépen elbeszélgetek veled majd munka után. Probáltam addig viselkedni ez ment is egészen addig amig meg nem tudtam kivel lesz fotózás na akkor ott elszakadt minden.*- Ez meg mi??? Én nem fogok velük dolgozni!!!*akad ki a szokásos stilusombaxd*- Akihito kérlek ne kezd már megint*sóhajt fel a főnök*- Nem fogok akkor se!! Amugy is ő nem modell minek kell ismét vele dolgoznom*mutogatok rád*- Azért mert ezt akarja a megrendelő. Látta a fotókat mennyire jól néztetek ki és különben is megint mi bajod van.? Jól kijöttök és amugy is más örülne, ha két ilyen modellel dolgozna együtt*kezdte már magát felhúzni a főnök*- De én nem!!! Nem akarok velük lenni és kész*húzzom fel magam egyre jobban*- ELÉG LEGYEN!!! Most már elegem van!! Akihito azt ajánlom vegyél vissza mert már ígyis meszsire mész!! Igaz nagyon jó vagy főleg a korodhoz képest sokra vitted és válogathatsz a munkák között,de azért amit te csinálsz túlzás. Más össze tenné két kézet egy ilyen lehetőségre te pedig hiszitel megint!! Akihito nagyon sokra viheted még, de ha nem változtatsz a stilusodon akkor nem. Vannak nálad még sokkal jobbak például ők ketten is.*mutat rátok*- Az a te szerencséd, hogy még egyik megrendelő se látta miket tudsz csinálni. Mit gondolsz scak úgy tűrnénk?? Hát nem!!! És ezzel nem csak magadat hanem az egész céget mínősíted!! Ne legyél ennyire önző és szedd ösze magad világos???*emelte fel a hangját főnök amitől mindenki ledöbbent mert amugy nyugodt ember nekem milyen meglepő sikerült kiborítanomxd*- Ez most egy nagyon fontos projekt azt ajánlom szedd össze magad 5 percet kapsz* teszi még hozzá majd faképnél hagyott én meg most viszsa se tudtam szólni hiszen tudtam, hogy igaza van részbenxd. Fogtam magam kimentem a mosdóba*- Bassza meg*csaptam a csempébe csak úgy remegtem az idegtől*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:17 | Üzenet # 149 |
 Yaoista
| *Én valahol megértettem a hisztid, hisz tudtam mennyire féltékeny vagy rá, de már én se tudtam mit kezdeni veled, így meg se lepődtem, mikor a főnök leoszt. Én inkább csöndben tűrtem, bár azért szívenvágott, mikor hozzám vágod, hogy nem vagyok modell, hisz nem az én hibám volt, hogy nem lehettem az. Mikor elviharzol, sóhajtottam egyet és utánad mentem.* - Kicsim... *Mentem odahozzád és a hátadra simítottam.* - Mi a baj..? Már tegnap is volt valami.... *Próbáltam kiszedni belőled finoman.* - Ez csak egy fotózás... utána nem kell vele találkoznod és... ha akarod én sem megyek át egy darabig... az éjszaka is alig aludtál, nem akarom, hogy rosszul legyél... *Simítottam félre a hajad, hogy lássam az arcod.* - Nyugodj meg... ha ennek vége hazaviszlek...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:17 | Üzenet # 150 |
 Yaoista
| *Amikor utánam jösz és végigsimitasz a hátamon megremegek de most nem jó értelembe, ahogyan ismét elkezded adni az ártatlant meg a kis kedvest hát tényleg elegem volt ellöktem kezed mint régen*- Ne érj hozzám!!! És igen ne gyere át hozzám soha többé!!! Még hogy nem akarod a faszt érdekel téged!!! Megint hogy vagy képes az arcomba hazudni??? Azt hittem csak egy pletyka hittem neked, de nem tegnap láttam amint mással vagy. Hogy teheted?? MIvel érdemeltem ezt már ki megint?? Megigérted!!! És jól viselkedtem!! Most azért mert még béna vagyok?? Vagy miért???*akadok ki de már ismét a fájdalom beszélt belőlem mert én tényleg nagyon megkedveltelek*
|
|
| |