2025.07.20, Vasárnap, 09:04
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Szerelmi sokszög
szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Résztvevők:

Akihito - Saturo
Rokuro - Mookyul

Dimitri - Lee

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:18 | Üzenet # 151
Yaoista
Ahogy mindent a fejemhez vágtál és ellökted a kezem, nem tudtam mit mondani, hiszen tagadni felesleges lett volna, hiszen láttad. A halom kérdésedre se tudtam válaszolni, vagyis tudtam volna, de nem akartam.* - Nem akarok erről beszélni... nincs értelme magyarázkodnom. Csak sodródtam az árral és nem hazudtam a képedbe. Egy szóval nem mondtam, hogy ha más közeledik felém, akkor elküldöm... mellesleg senkivel nem feküdtem le rajtad kívül azóta. *Közöltem a tényállásokat, majd kimentem a mosdóból vissza a fotózásoz, reméltem ott már nem fogsz hisztizni.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:18 | Üzenet # 152
Yaoista
* A szavaid még jobban fájtak*- Mindjárt én kérek elnézést*nevetek fel keserűen nagyon kegyetlen voltál de már nem mondtam semmit én is visszamentem, viszont bármennyire igyekeztem a fotózás borzalmasan ment főleg amikor megcsókoltad őt mi viszont el se jutottunk odáig mivel a megrendelő bent volt és velem nem volt megelégedve*- Inkább csak ők kellenek, sok jót hallottam a fiúról de most nem az igazi inkább csak zavaró tényező*mondta a főnöknek tudtam jól rólam van szó, persze főnök probálta győzködni igaz előbb kiborult rám, de nem utált ő azzal is csak a jót akarta, viszont a megrendelő hajhatatlan volt így odajött a főnök*- Akihito sajnálom, de megrendelő téged még se akar én mindent megtettem de nem jött össze és kérlek ne borulj ki előfordul az ilyen*teszi hozzá mert félt mit fogok csinálni ismerve engem, de én csak elmosolyodtam*- Remélem most boldog vagy*pillantok rád majd kiindultam még soha nem történt velem ilyen de nem is érdekelt az sokkal jobban fájt amit tettél velem*- Folytassuk a munkát te pedig majd beszélj vele utána* jegyzi meg a főnök engem most meg semmi nem érdekelt haza mentem vettem egy doboz cigit és rágyújtottam és még kávét is ittam csak azért isxd*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:20 | Üzenet # 153
Yaoista
*Nekem se tetszett az ötlet, hogy nélküled szerepeljek a képen, de hát mit tehettem volna. A fotózás után azonnal hozzád indultam, mivel tudtam, hogy hazajöttél. Felmentem és mikor megláttam a cigit a kezedbe na meg a kávét elpattant az agyam, de nem mondtam semmit, csak kivettem a kezedből és elvettem előled a kávét. Leborítottam a lefojon, a cigit meg kidobtam, az egész dobozt.* - Mi van veled..? Azt mondtad a legjobb akarsz lenni... *Tudtam, hogy ez most miattam van, így odamentem hozzád és mivel ültél letérdeltem eléd, de nem értem hozzád, ahogy kérted.* - Sajnálom Akihito... Egy idióta vagyok... *Néztem rád, tényleg sajnáltam, legalábbis azt, hgy megtudtad.* - Te annyira komoly voltál... és ez megijesztett... Annyira bízol bennem... hiába vagyok tapasztalt szex terén, az érzelmekkel hadilábon állok...megértesz..? *Néztem rád elővéve a kiskutyaszemeket.* - Megtudnál nekem még egyszer bocsátani...? Csak mégegyszer...

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:20 | Üzenet # 154
Yaoista
*Tudtam jól, hogy utánam fogsz jönni majd, de nem érdekelt. Amikor megjelentél mindent kivettél a kezemből még csak nem is reagáltam ami nálam rég rossz volt*- Igen az akarok csak tudod éppen egy görény a padlóra küldött így nehéz*jegyzem meg majd ahogyan beszélni kezdtél csak felnevetem*- Ezt még hányszor fogod eljátszani?? Először az volt a bajod, hogy nem engedek és rideg is voltam most az volt a baj, hogy komoly?? Szerinted nekem nem ijesztő?? Még se csaltalak meg és tudod a legrosszabb, hogy el sem hiszem, hogy megbántad azt meg főleg nem hiszem el, hogy nem fogod ezek után megtenni*mondom komolyan majd felálltam*- Menj el nem akarok veled lenni. Örülhetsz szabad vagy azzal leszel akivel csak akarsz hiszen ezt akartad*mondom fájdalmasan a szobámba eldőltem az ágyon probáltam most nem sírni és teljesen kiborulni*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:21 | Üzenet # 155
Yaoista
*Ahogy hallgattalak, akkor már tényleg kezdtem megbánni, ahogy otthagytál azzal gyakorlatilag, hogy menjek afenébe, nem akartam feladni. Bementem utánad és leültem az ágy szélére.* - Könyörgöm... igazad van.... *Nem tudtam hírtelen mit tehetnék.* - Akihito... én nem csak kedvellekk téged.... annál sokkal több... *Nem akartam azt mondani, hogy szeretlek, mert akkor végképp legyőzöttnek reztem volna magam.* - Te... olyan könnyedén magadhozláncoltál... mindenkinek tudtam nemet mondani, csak neked nem... biztos tudod milyen érzés... félek, hogy olyannak látsz, amilyen nem vagyok.. így... inkább én akartam csalódástokozni, hogy végül.. ne dobj el... így belegondolva eléghülyeség... *Elég szomorúan csengett a hangom. Pár percig néztelek, majd odahajolva adtam egy puszit.* - Azt mondtad azzal lehetek, akivel akarok... de én veled akarok lenni... *Suttogtam, majd kiindultam, gondoltam nem vágysz hosszútávon a társaságomra.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:21 | Üzenet # 156
Yaoista
*Ahogyan beszélni kezdtél nem mondtam semmit, de persze meghatottak a szavaid, mint mindig. Hinni akartak neked, mert én nem csak kedveltelek, hanem kezdtem belédzugni, de féltem attól, hogy ismét bántasz és azt nem bírnám elviselni, de nélküled se tudtam már meg lenni, viszont most nem mondtam semmit hagytam, hogy elmenj. Probáltam józanul gondolkodni de nem ment. Lefürödtem utána felvettem egy alsót az egyik inged. Már jópár cuccod nálam volt. Érezni akartam az illatod. Ismét alig tudtam aludni nélküled nem ment, de döntésre jutottam. Amikor reggel jöttél értem kimentem és még mindig rajtam volt az ingedxd nem mondtam semmit csak megcsókoltalak*- Utolsó esély Satoru, ha ezt elcseszed akkor vége mindenkinek. Tényleg ne okozz több fájdalmat kérlek*suttogom hozzádbújtam*- Nem tudok nemet mondani neked az a te szerencséd*suttogtam*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:22 | Üzenet # 157
Yaoista
*Másnap reggel mikor jöttem, és már az ajtóban voltál ráadásl az ingemben, először nem igazán tudtam hovatenni a dolgot, deahogy megcsókoltál magamhoz öleltelek és viszonoztam. Ahogy beszélsz, először nem hittem a fülemnek, majd felkaptalak és megprögettelek. Össze vissza csókolgattalak.* - Köszönöm... köszönöm... *Suttogtam egyfolytába, majd mikor lenyugodtan szorosan magamhoz húzva szenvedélyesen falni kezdtem ajkaid és elmosolyodtam.* - Nem cseszem el... *Tényleg nem akartam elcseszni (szegéény xD ).* - Egy angyal vagy... komolyan mondom.. az én személyes angyalom... *Simítottam végig az arcodon.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:23 | Üzenet # 158
Yaoista
- Héé azért vigyázz*nevetek fel annyira édes voltálxd*- Jól van nyugi olyan vagy mint egy kisgyerek ilyenkor*nevetek fel persze nagyon élveztem majd amikor megcsókolsz ugyan olyan szenvedéllyel visszonzom*- Egy buta angyal viszont akkor te pedig akkor démon vagy az én démonom és megrontóm szószerint*nevetek fel*- Mond csak ma be kell mennem?? Ha igen van még időnk??*kérdezlek huncutul és ismét megcsókolak igen vadul*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:23 | Üzenet # 159
Yaoista
*Ahogy megcsókolsz hát majd pont azt mondom, hogy be kell menned.* - Megoldjuk... *Csókoltalak egyfolytába és közben berúgtam a lábbam az ajtót, majd elindultam veled a hálóba, persze mire odaértünk én már félmeztelen voltam és az inget gombolgattam le rólad.* - Telefonálnom kéne... *Suttogtam jakaidra, de hát már belelendültem, úgyhogy nem nagyon akaródzótt megállni. miután leszedtem rólad az ingem, szépen eldöntöttelek az ágyra és máris a lényegnek esve szopni kezdtelek. :D.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:23 | Üzenet # 160
Yaoista
- Te ugyis elintézed*vigyorgok segítettem vetkőzni neked bár ment neked magadtól isxd*- Igen kéne*suttogom az ajkaid közé én se erőltettem ezt nagyonxd majd amikor rögtön szopni kezdtél felnyögtem*- Ahhh te perverz*nyögöm erősebban a hajadba túrtam na már nem voltam zavarban annyira a dolgoktól már nem is tagadtam mennyire kivánlak és vágyom rád*- Ahhh hiányoztál este*nyögöm édesen*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:23 | Üzenet # 161
Yaoista
*Ahogy mondod, hogy hiányoztam este belédzoltam két ujjam, persze óvatosan, bár tutam hogy elsőre kicsit fájni fog.* - Bepótoljuk... *Magasodtam föléd és megcsókoltalak. Szabad kezemmel kezdtem cirógatni a farkad, hogy tereljem a figyelmed és ellazítsalak.* - Többé nem fogsz... *Csóolgattam a nyakad. Elég türelmetlen voltam és hiába tudtam, hogy nem vagy rendesen előkészítve kiszabadítva farkam belédhatoltam, de annyi még volt bennem, hogy ne mozduljak meg.* - Sajnálom... *Suttogtam füledbe.* - De annyira kívánnalk... *Nyögtem füledbe.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:24 | Üzenet # 162
Yaoista
*Amikor belémnyomtad két ujjad fájdalmasan felnyögtem kissé és az ajkaidra haraptam*-Ahhh remélem is*nyögöm tényleg sikerült elterelned a figyelmem viszont amikor amikor belémhatolsz az tényleg fájt és a hangomon is fájdalmasabb lett és a testem megfeszült*- Ahhh semmi baj*nyöszörgöm tényleg fájt, de én is vágytam rád nagyon*- Ahh mozoghatsz csak óvatosan*suttogom a füledbe sőt még meg is mozgattam a csípőmet persze szorosan kapaszkodtam beléd*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:25 | Üzenet # 163
Yaoista
*Hiába mondtad, nem kezdtem el mozogni rögtön, hanem farkadra simítottam, hogy ellazulj és csak azután kezdtem el mozogni, de nagyon gyengéden és finoman. Aprólak löktem és nem is gyorsan, most nem a kielégülés volt nekem a lényeg, hanem hogy a karjaim között vagy, úgy voltam vele, majd később. Átöleltelek és megcsókoltalak, majd kicsit bátrabban kezdtem mozogni, de nem durvultam.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:25 | Üzenet # 164
Yaoista
*Isteniet szeretkeztünk minden egyes alkalommal egyre jobban hozzászoktam na meg egyre jobban élvetzem és bátrabb leptem. A sex után megfürödtünk és megvacsiztunk utána tévéztünk persze összebújva. Annyira jó volt veled és szinte el is feledkeztem arról, hogy mi történt. Este most igen hamar bealudtam és nagyon jót aludtam majd másnap reggel bementünk a céghez egyenesen a főnökhöz aki elmondta mi lesz ma na meg nem lesz ma itt szóval mindent te felügyeltél, de hát persze sokszor volt ilyen. Velem is megbeszélte a tegnapot ő is meg én is le voltunk már nyugodva, majd elmondta mi is lesz ma vagyis a sráccal kell lennem ugye akit ki nem állhatam persze nem ismertem, de elég volt, hogy te dugtad őtxd na emg milyen jól kijöttök persze ő sem birt, mert nagyon féltékeny volt csak, hogy velem vagy na meg milyen sokat hiszen vele nem voltál így, de ő tudta kezelni vagyis a munka közben nem őrjöngött, mint egyesek.xd Főnök szépen megkért, hogy viselkedjek én rábólintottam. Nem örültem neki, de tűlléptem rajta na meg jó kedvem volt és ugye te megigérted jó fiú leszel. Elkösztöntünk a főnöktől majd kimentünk*-Nyugi tényleg igyekszem viselkedni meg neked se akarok fejfájást okozni*mondom édesen mert láttam rajtad azért tartasz a kiborulásomtól*xd- Na akkor menjünk és este mehetnék moziba*mondom édesen még egy puszit is kaptál tényleg nagyon jó kedvem volt*- Sziasztok*köszöntem persze kissrác máris odajött*- Szia Satoru de jó hogy ismét együtt dolgozunk*mondja neked amugy ha nem lett volna közöd hozzá még jóban is lehetünk volna de így nemxd viszont nem mondtam semmit csak egy fintort vágtamxd*- Hello Akihito készen állsz?? Ne aggódj ma nem lesz semmi baj*mondja kedvesen nagyon jól szinészkedettxd*- Szerintem se*jegyzem meg majd amikor minden kész volt te a fotossal beszéltél kis görcs beindult*xd- Hidd el én sem örülök, hogy veled kell dolgoznom főleg a tegnapi hisztid után, de kiderült ki a profi és ki nem. Nem fogják sokáig ez tűrni na meg Saotru se mindenki kifog baszni. Apropo baszás olyan kis naiv vagy azt hiszed Satoru veled fog maradni?? Ő nem bír egy embernél maradni így is rajtad röhög mindenki*vágja hozzám gúnyosan én igen csak remegni kezdtem*- FOgd be!! Nem érdekel a véleményed azt se tudod mi van köztünk*vágom hozzá probáltam tartani magam*- Ohh akkor miért vagy ideges?? Én csak az igazat mondom figyelj tényleg jó vagy de ha nem változtatsz kifognak rúgni téged na meg Saturot jobban ismerem szerinted meddig fogja bírni a hisztidet??Még ha le is kötné magát akkor se veled tenné. Na meg arra gondoltál miért csal meg?? Nem csak mert ilyen természete hanem mert szar vagy az ágyban biztosan így meg tuti nem fog megtartani* mondta tovább én meg egyre jobban remegtem a kis mocsok tudta jól mi a gyengém az volt a baj, hogy részben igaza volt*- Bezzeg mi nagyon jó kis páros voltunk és hidd el ha most azt mondanám feküüdjünk le igent mondana lehet nem járt velem de nem adom fel na meg én nem korlátoznám őt engedném azt tegye amit akar és tudod jól te csak egy átmenet vagy bár megértem hiszen nagy szó, hogy megdugta dugni a hiszti hercegnőt de csak egy újabb trofea vagy nem több*nevetet fel és itt nem bírtam felpattantam hatalmasat behúztam neki*- Azt mondtam fogd be azt a kibaszott nagy szád*üvöltök tovább ütöttem*xd

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:26 | Üzenet # 165
Yaoista
*Mikor közlöd, hogy minden rendben lesz és jó leszel, elmosolyodtam és megcsókoltalak.* - Redben...  Örülök, hogy így gondolkodsz... hamar vége lesz, aztán hazviszlek, de egy kicsit még maradnom kell... a moziba pedig benne vagyok... utána pedig egy kis lepedőgyűrésbe... *Msolyodtam el, ekkor jelent meg.* - Én is örülök... *Eltekintve attól, hogy te utáltad, nekem nem volt vele bajom, csak kicsit lekorlátoztam a kapcsolatunkat.* - Beszélnem kell a fotóssal.. légy jó... *Adtam egy puszit, majd elmentem beszélni, már csak azt láttam, hogy behúzol neki, meg üvöltesz. Odarohantam és elkapva a karod lehúztalak róla és lefogtalak.* - Mi bajod van..!? *Akadtam ki és mondthatni arrébb raktalak és nem foglalkozva veled felsegítettem.* - Gyere... sajnálom... *Nézegettem az arcát.* - Elviszlek a dokihoz... *Kaptam fel, mert elég ingatag volt, majd felédfordultam.* - Az irodámba..most! *ELég szigorúan szólaltam meg. Elvittem a dokihoz, hiszen volt balesetek esetére.* - Sajnálom... mindjárt beszélek a fejével... *Kértem tőle elnézést. Még kicsit beszélgettünk, majd mentem az irodába ésmikor benyitottam első körben csak leültem és robbani tudtam volna az idegtől.* - Mi a fasz van veled..? Azt mondtam normálisan fogsz viselkedni.. fél óra.. mindössze ennyit kellett volna kibírnod, most meg megint tarthatom a hátam miattad... nem lepődnék meg, ha ezek után a főnök kirúgna! *Nagyon ideges voltam rád.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:26 | Üzenet # 166
Yaoista
*Persze azért csinálta a kis görény, hogy kiakadjak, de erre ő se számított. Gondolta megint egy hisztit rendezek és az is elég lett volna főleg a tegnapi után, viszont sokkal jobban sikerült a terve és nem is bánta, mivel így biztos volt benne, hogy kirúgnak vagy legalább felfüggesztenek na meg még te is ki leszel. Nem is ütött vissza amikor odajöttél én még mindig tomboltam.*- Ez görény felhúzott én mondtam, hogy fogja be!! Direkt csinálta* üvöltök majd ahogyan odamész hozzá engem meg elküldesz az irodádba kiszáguldottam az a szemét meg direkt amolyan ezt megszívtad nézéssel nézett rám*- Én nem tudom mi ütött belé*suttogta neked nagyon jól adta elő az áldozatot. Én bementem hozzád persze mindenki igen kiakadt, hogy mégis mit képzelek és szegénnyel mit tettem. Majd ahogyan bejösz láttam mennyire ideg vagy kezdtem picit észhez térni neked tényleg nem akartam ártani.*- Nem akartam ezt én tényleg ki akartam bírni, de az fasz provokált. Utál engem csak előadja magát előtted, de olyanokat mondott, hogy egyszerűen nem bírtam ki. Azt mondta ugyis kifognak rúgni és te is és nem fogsz mellettem maradni* hadarom el és minden mást amiket mondott*- És akkor kész nem bírtam már*fejezem be persze tudtam jól, hogy ez nem ok akkor se de hát mit tehetem forrófejű voltam nem is kicsit*- Én nem gondolkoztam, de neked nem akartam rosszat*suttogtam*- Ne haragudj*pillantok rád ennyire még nem látalak idegesnek*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:27 | Üzenet # 167
Yaoista
*Mikor mentegetőzni próbálsz és folyton bocsánatot kérsz, na még az is rátett egy lapáttal.* - Ide figyelj...  Ez nem csak arról szól, hogy most keresztbetettél nekem.. az a kisebbik, hiszen én kapok egy lebaszást, de téged ki fognak rúgni... én fogok meglepődni, ha nem... és nem érdekel, hogy provokált, vagy sem, már önmagában az is idegesítő, hogy hagytad magad ezen felhúzni... úgy tűnik még mindig jobban hiszel másnak, mint nekem... *Ezt kicsit fájdalmasan mondtam, mert nagyon rosszul esett.* - Shio-chan féltékeny rád, jó lenne ha felfognád... zavarja, hogy veled vagyok és elérted azt, ami neki nem sikerült. Az ég szerelmére... imádkozz, hogy csak felfüggeszenek, mert ebből nem tudlak kikaparni, főleg nem a tegnapi után... *Nagyon ideges voltam és előkapva egy doboz cigit rágyújtottam, csak úgy remegett a kezem, na meg ha én már dohányoztam, akkor robbani tudtam volna.* - Valószínű, hogy felhívják a főnököt, mert megint nem tudtak miattad megcsinálni egy fotózást... *Néztem rád elég mérgesen.* - Ülj le... *Szóltam rád, már idegesített az is hogy álldogálsz.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:28 | Üzenet # 168
Yaoista
- Jó tudom*suttogom egyre jobban szégyeltem magam, de leginkább azért mert te ki vagy és ez volt a legrosszabb*- Én hittem neked csak idegesített amit mond és hogy ennyire oda van érted én csak féltékeny vagyok*vallom be bár gondotlam ez most téged nagyon nem izgatxd*- Oké leülök*suttogom így tettem de rád se mertem nézni nagyon szégyeltem magam majd pár perc múlva megjelent a főnök aki őrjönött*- Akihito!!! Mit is mondtál?? Viselkedsz?? Erre megvered  Shio-chant?? Egy modellt?? Eszednél vagy?? Nem eleg, hogy ezt a mai munkát elbukta hanem most többit is elfogja te szerencsétlen!!! Mit gondolsz ez milyen fényt vett a cégre?? Visszamondjuk az egész fotozást?? Azt se tudom, hogy fogom kimagyarázni!! Azt hittem tegnap világos voltam de úgy látszik nem* üvölt rám majd rádnézett*- És te?? Azért biztalak meg hát ha te bírsz vele erre csak rosszabb lehet a helyzet*morog rád is*- Ő nem tehet semmiről*szólok közbe mire igen csak csúnyán nézz rám*- Te msot hallgass és takarodj ki utána számolok veled*parancsol rám*- Mozdulj már*szól rám még egyzser muszáj volt kimennem és átkoztam magam*- Satoru nem tudom mi van köztetek pontosan sőt nem is érdekel, de maradjon a cégen kivül!! Ismerem a híred és téged is ismerlek szereted a szépet ezzel nincsen baj eddig nem is volt, na de Akihitoról van szó!! Tudod jól milyen megtapasztalhatad!!! Sokat fejlődött amióta vele vagy de ezek a kitörések rosszabbak lettek!! Most szépen győzz meg hogy miért ne rúgjam ki Akihitot!! és ezt hogy fogom megoldani??*csap rá az asztalraxd*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:28 | Üzenet # 169
Yaoista
*AHogy megjelent a főnök azonnal felálltam és egy szó nélkül tűrtem hogy leüvöltse a fejem, tudtam, hogy erre ell számítsak és nem tudtam mit fogok mondani, hogy ne rúgjanak ki téged. Megértettem, hogy kibukott hiszen ráadásul az arcát ütötted meg.* - Sajnálom főnök...  a megoldás annyi, hogy el ell tolni a fotózásokat, ezeket én válalom és mindenkihez elmegyek személyesen és bocsánatot kérek a történtekért... *Mondtam komolyan én is szégyeltem magam, hiszen ez engem is minősített.* - Akihitot pedig azért ne rúgja ki, mert most akármennyit is veszíthet ezzel a cég, akihiton megkeresheti... Shion nem... akármilyen szép is, soha nem lesz olyan jó, mint amilyen jó Akihito lehet, ha lenyugodna... Ha elküldni minden más modellügynökség kapkodni fog utána, ráadásul a többi modell keresettsége is esne, hiszen sokukr azért figyeltek fel, mert egy képen voltak vele... *Magyaráztam, nem tudtam jobb érveket, imádkoztam, hogy elég legyen.* - A kapcsolatunk pedig nem akadályozza a munkában, épp ellenkezőleg... sokkal nyitottabb és az már nem az én hibám, hogy képtelen visszafogni a féltékenységét, de erről még beszélni fogok vele...

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:29 | Üzenet # 170
Yaoista
*Ahogyan elkezdted a dolgokat sorolni az mind igaz volt és ezt a főnök is tudta*- Azt kell mondjam igazad van, ezért se rúgtam még ki Akihtitot ha nem lenne ilyen jó akkor már nem lenne itt*sóhajt fel kicsit lenyugodva leült*- Ez kölyök komolyan megőrjít miatta fogok idő előtt megőszülni*sóhajt fel*- Rendben kap még egy esélyt ismét, de nem marad ez annyiban. A munkák amiket nem lehet halasztani és miata bukja Shion azt Akihito fizetéséből vonom le. A felfüggesztést is megérdemelné, de a francba is akkor még több munka esne ki, de valamilyen büntetés kell szóval ötlet??*kérdezz téged*- Igen jogos nyitottabb és sokkal jobban tudja kifejezni az érzéseit de Satoru akkor is felkavarod nem vagyok hülye lemerem fogadni miattad akadt ki a kis bolond. Ez a legnagyobb hibája, ha tudna viselkedni még profibb lenne ő az aki eltudja érni azt amit te is és te nagy segítség vagy de másik részről nagy hátrány is kell valami megoldás*sóhajt fel folyton a fejét csóválta én emg kint probáltam hallgatozni*xd

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:29 | Üzenet # 171
Yaoista
- ennek nem fog örülni főnök.. de szerintem a büntetés részét rámbízhatja... *Nem bírtam ki és eleresztettem egy vigyort.* - Az biztos, hogy meg fogja emlegetni ezt az egészet...  *Mondtam határozottan.* - Egyébként azt mondta Akihito, hogy Shio-chan provokálta... Ezt a részét is érdemes lenne figyelembe venni. Igaz, ami igaz elég kezelhetetlen.. de általában csak hisztizik és a szája jár... azért tetlegességig nem szokott folyamodni. *Magyaráztam, remélve ezzel megmentem az irhád.* - Egyébként még azt tudom javasolni, hogy csökkentsd a fizetését... Eléggé el van engedve, ettől talán észbekapna, hogy nem minden hullik az ölébe két mosolytól. *Javasoltam.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:31 | Üzenet # 172
Yaoista
- Nem érdekel ez a legkevesebb igen hálás lehet, hogy nem rúgom ki*jegyzem meg a mosolyodra pedig csak ismét megcsóváltam a fejem*- Satoru én olyan büntetésre gondotlam amiből tényleg tanulhat remélem érted*mondom már bántam, hogy azt mondtam te büntesd meg*xd- Majd elbeszélgetek vele, de a vak is látja, hogy féltékeny Shio-chan is, de attól még hogy provokálta Akihitonak tudnia kell tartani magát. Te is tudod milyen ez a szakma és még hányan fognak neki beszólni és nem lehetsz minden másodpercben mellette bár az lenne a legjobb vagy tapasz a szájára komolyan azt kéne*vigyorodom el picit*- De lényeg ebből látszik, hogy miattad van. Máskor azt mondanám milyen kis édes, hogy két uke rajtad veszekszik, de most nem az mert ez nálam történik*csapok az asztalraxd*- Na viszont ez jó, tényleg kevesebbet fog kapni ugyis magát tartja el szóval ez hatásos lesz, mert gondolom tudod milyen a családi helyzete. Na jó akkor így lesz és tényleg fegyelmezd meg de majd én is elbeszélgetek veled, de rád a szemtelen kölyke jobban hallgatt.Viszont most intézkednem kell, hogy mentsem a mai napot amit még lehet szóval beszélj vele*intettem kimentem*- Menj be később beszélünk* azzal bementem a saját irodámba elkezdtem hívni az ügyfelet*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:31 | Üzenet # 173
Yaoista
- Elhiheti főnök, tanulni fog... *Már magamban elterveztem mit fogok veled művelni, hogy megtanuld egy életre a dolgot. * Egyébként a tapasz nem is olyan rossz ötlet, bár az inkább Shio-chan arcára kéne néha... *Mosolyodtam el. * - Főnök.. az asztalom nem erre találták ki, szóval kérem.. *Már kezdett idegelni, hogy egyolftába az asztalt csapkodod :D. Mikor intesz, én is csak intettem, de elkgondolkoztam, hogy mégis milyen helyzetbe vagy te családilag. azt tudtam, hogy magad tartod el, de mást nem tudtam. Kimentem hozzád és megfogtam a kezed.* - Gyere... *Húztalak be, majd sóhajtottam egyet.* - Le fogja vonni a fizetésedből azt, amit Shoi-chan miattad elbukott... és a jövőben csökkenteni fogja a fizetésed... de még egy ilyen és ki fog rúgni. *Mondtam komolyan.* - Figyelj Akihito... tudtad jól, hogy ez lesz... *Húztalak magamhoz immár sokkal szelídebben és nekitámasztottam a homlokom a homlokodnak.* - Ne hagyd, hogy prvokáljanak, mert így csak nekik adsz igazat... nem azt beszéltük, hogy elég nekünk tudnunk, hogy nem futókaland..? Hmm...? Ne csinálj ilyen butaságokat édesem... *Öleltelek magamhoz.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:32 | Üzenet # 174
Yaoista
*Én ott várakoztam a folyosón elbújva, mert hallottam a balhéról, gondoltam nagyon ki lehetsz. Miután bementél az irodádba és Akihito is eltűnt a színről ügyesen beosontam és mivel láttam, hogy nagy telefonálás közepén vagy, halkan odamentem hozzád és leültem az asztalra. Mikor letetted, végigsimítottam az arcodon.* - Gondterheltnek látszol... hallottam mi történt... az a fiú nem norámilis... *Csak egy köntös és egy alsónaci volt rajtam, mert éppen fotózáshoz készülődtünk, de nekünk is le kellett állni.* - Ne legyél ilyen feszült... *Álltam fel és áttelepedtem az öledbe önkényesen.* - Vagy segítsek megnyugodni...? *Csókoltam a nyakadba.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:32 | Üzenet # 175
Yaoista
*Amikor behúzol igen csak paráztam, mert arra számítottam, hogy kirúg*- Ez komoly? Nem fog kirúgni?? Csak levonja?? Végülis jogos bár nem örülök neki, de hát ez semmi a kirúgáshoz képest szóval köszönöm tényleg, és neked ugye más bajod nem lett belőle ugye??*kérdezlek reménykedve*- Igen tudtam jól csak nem tudtam gondolkozni*suttogom amikor odahúzol elmosolyodom picit*- Igyekszem csak hát annyira kiakadtam, de probálok majd viselkedni. Igazad van ezt is tudom, de hát annyria kiprovokálta a verést*motyogom viszont amikor megölelsz annyira jó volt hozzádbújtam*-Ne haragudj rám igyekezni fogok*suttogom*- Haza mehetünk?? Elszeretném felejteni ezt a napot és csak veled lenni*suttogom*

Keresés: