2025.07.20, Vasárnap, 13:32
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Szerelmi sokszög
szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Résztvevők:

Akihito - Saturo
Rokuro - Mookyul

Dimitri - Lee

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:32 | Üzenet # 176
Yaoista
*Nem láttam, hogy bejöttél mivel háttal voltam neked a székedbe így csak akkor vettelek észre amikor letettem és megfordultam*- Basszus hányszor mondjam még, hogy ne csináld ezt*sóhajtok fel mivel folyton megleptél hirtelen tüntél fel*xd- Mert az is vagyok és tisztaideg*sóhajtok fel*- Az enyhe kifejezés, hogy nem normális*csóváltam meg a fejem*- De te mit csinálsz itt?*vonom fel a szemöldököm főleg amikor az ölembe ültél és elkezdted a szokásos kis műsorod*- Rokuro ezt már megbeszéltük*visszaraktalak az asztalra*- Én a főnököd vagyok semmi több. Amugy meg ne meztelenkedj*húzom össze a köntösöd persze tetszettél nem is kicsit, de én a munkát és a magánéletet nem akartam keverni na meg fiatalka voltál*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:33 | Üzenet # 177
Yaoista
- Nem.. engem csak letolt... *Magyaráztam és öleltelek tovább, ahogy bújtál.* - Igen, haza... bár most csak hazaviszlek, aztán megnézem hogy van Shio-chan... *Magyaráztam és megcsókoltalak.* - Ha nagyon megsérült további munkákat is le kell mondania, aztán hátha át tudom neked hozni... *Ölelgettelek még picit, majd megfogva a kezed kiindultam veled, de hirtelen megtorpantam.* - A főnöktől is kérj majd ellnézést és a fotósoktól, mindenkitől, mert akkor legalább látják, hogy beláttad a hibád, rendben...? Ne nehezítsd mégjobban a dolgom...

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:33 | Üzenet # 178
Yaoista
- Téged jöttelek megnyugtatni... *Ahogy visszapakolsz az asztalra kicsit csalódott voltam, de hát már megszoktam.* - Nem, nem beszéltük meg.. te eldöntötted, nem ugyan az. *Mondtam határozottan.* - És tudod jól, hogy nekem több vagy, mint a főnököm... *Ahogy összehúzod a köntösöm, elmosolyodtam kicsit és keresztbe téve a lábam valahogy pont úgy esett, hogy a farkad surolta.* - Pedig nem úgy tűnsz, mint akinek nem tetszik... *Leugrottam az asztalról és mögédsétálva elkezdtelek masszírozni.* - Lazíts kicsit... *suttogtam a füledbe, majd újra nyakadba csókoltam.* -Segíthetek benne... *Fordítottalak meg, ha már forgós a szék, nem fogok én sétálgatni. Előredőlve megcsókoltalak, közben rásimítottam farkadra és nadrágon keresztül izgattalak.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:34 | Üzenet # 179
Yaoista
- Örülök, hogy mást nem tett*mosolygok*- Micsoda?? Visszajösz??*kérdezem kissé morogva de a csókod visszonzom*- Muszáj?? Nem lehetne holnap?? Mondom én, hogy direkt csinálta csak hogy vele legyél, de én nem akarom*kezdek kiakadni ismét de azért figyeltem rád*- Jó úgy lesz most meg teszem és utána menjünk haza együtt jó?? Engedd, hogy kiengeszteljelek*suttogom a füledbe hátha erre haza jösz*xd

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:34 | Üzenet # 180
Yaoista
- Igen én eldöntöttem és te valahogy nem akarod felfogni*sóhajtok fel*- Igen már emlitetted párszor, de ez csak átmenti hóbort nálad hidd el*probáltalak meggyőzni, de ha hetero lennék téged az se érdekelnexd*- Khmm tudod jól, hogy tetszel*lépek egyet hátrébbxd*- Különben nem lennél itt és nem figyeltem volna fel rád ennyi* mondom persze ez csak fél igazság volt hiszen tényleg kedveltelek és pont a kedvemre való voltál*- Kérlek menj a dolgodra édesem*probálkoztam a masszírra felsóhajtottam*- Na jó ezt csinálhatod de aztán spirc*mondom komolyan persze neked nem volt elég és a nyakamba csókoltalak na utána meg megcsókoltál amit ismét nem visszonoztam a kezed pedig elvettem*- Megmondtam, hogy nem akarok tőled semmit. Figyelj bárkit megkaphatsz miért pont én kellek?? - Figyelj nem tagadom, ha nem itt dolgoznál talán lenne közütnk valami bár fiatal vagy, de itt vagy nálam szóval esélytelen és most menj szépen visza dolgozni oké??*cirogatam meg az arcod hát igen nehéz volt visszafogni magam főleg ilyenkor*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:34 | Üzenet # 181
Yaoista
- Ugyan már... mondhatni napi 24 órában együtt vagyunk a hét minden napján... ez a pár óra nem hiszem, hogy túl nagy érvágás lenne részéről... *Pusziltalak meg. * - Már csak holnap... mindenkit hazaküldtem, csak a főnök van itt, de jobb, ha ma nem találkozol vele... *Ajánlatoda elmosolyodtam és nyakadbacóskoltam. * - Majd miután meglátogattam Shio-chant, kiengesztelhetsz.. de készülj... mert ma büntetés is lesz a maiért... *Suttogtam én is, majd elől megmarkoltalak.* - Édes vagy... Vagy tudod mit..? Várj meg... nem tart soká...*Csókoltalak meg hosszan és szenvedélyesen.* - Oké...? *Puszilgattalak meggtyőzés képpen.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:35 | Üzenet # 182
Yaoista
- Szerinted próbálkoznék már lassanfél év óta, ha átmeneti hbort lenne..? Ugyan már... *Jegyzem meg kicsit bedurcizva, talán az elutasításnál még az is jobban zavart, hogy nem veszel komolyan. Ahogy megint visszautasítasz és közlöd, hogy nem akarsz tőlem semmit elég csalódottan nézek. * - Azért, mert te más vagy, mint a többiek... *Mondtam határozottan.* - Te kedves vagy és nem használod ki mások kedvességét... *Mondomtam komolyan, a korom ellenére már szivattak épp elegen. Ahogy megcirógattad az arcom, belesimult a az arcom a tenyeredbe.* - Csak egy óra múlva folytatjuk a fotózást.. amiatt a kis hülye majom miatt csúszunk...  *Magyaráztam és nem adtam fel egykönnyen.* - Ha máshol dolgoznék érdekelnélek..? Mert ha ez a probléma, akkor holnap már itt is a felmondásom... *mondtam komolyan és átölelve hozzádbújtam és persze megint az öledbe kötöttem ki.* - Te sem veszel komolyan igaz...? Nem hiszed el nekem, hogy szeretlek.. *Néztem a szemedbe és az arcodra simítottam.* - De ez akkor is így van... Ha tényleg csak az a baj, hogy itt dolgozom, tényleg felmondok...

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:35 | Üzenet # 183
Yaoista
- De az lenne*motyogom édesen*- Oké a holnap jobb tuti most nagyon morcos még*vakargatam meg a fejem*- Ne már majd holnap megnézed most legyél velem*mondom édesen de akaratosan*- Mégis miféle bünti?? Asszem kezdek tőled félni*nevetek fel és halkan felnyögök*- Nem hiszem el, hogy nemet mondasz megint nekem te vagy az egyetlen akinek ez bevállik*suttogom az ajkaid közé szinte sovárogtam a csókjaidért*- Na jó legyen de akkor vigyél haza jó?? Addig lefürdök és kicsipem neked magam*suttogom az ajkaid közé*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:35 | Üzenet # 184
Yaoista
*Elnevettem magam rajtad, ilyenkor úgy éreztem magam, mint egy apuka :D. Szépen haza is vittelek, majd visszajöttem, hogy megnézzem Shio-chant. Elég hamar megjártam az utat, persze búcsúszkodáskor az még hosszúrasikerült. Mikor visszaértem rögtön mentem is hozzá.* - Szia gyönyörű... *Ültem le mellé az ágyra.*- Szia! *Örült meg nekem* - Ma itt maradzs...? Sajnálom amit Akihito művelt... bár azt mondja provokáltad... *Jegyeztem meg.* - Ne idegesítsd... így is elég féltékeny rád... *Cirógattam meg a pofiát.* - Ugyan... én nem mondtam semmit, csak az igazat... *Megcsóváltam a fejem.* - olyan jó, hogy itt vaaagy... *Öleltet én meg nem löktem el, hanem átkaroltam.* - Nagyon fájt ám... kérek puszit az arcomra... *Mondtam én meg az égnek emeltem a szemem, de azért adtam neki egy puszit.* - Sajnálom... *Elmosolyodtott és az ajkaira mutatott.* - Itt is fáj... *Kellően ki voltam rád bukva, na meg a féltékenykedés, úgy döntöttem, akkor adok is rá okot, így lesmároltam, de hát innen nem volt megállás. Már annyira össze volt szokva a testünk, hogy nem is figyeltünk másra, bár bennem ott motoszkált egy kis bűntudat, de nagyon mérges voltam rád. Ledöntöttem és hát következett ami ilyenkor következik, rendesen egymásbagabalyodtunk és szeretkeztünk.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:36 | Üzenet # 185
Yaoista
- Hát sokáig tart a hóbort*mosolyodom el rajtad annyira cuki voltál tényleg lassan bűnbe vittél*- Jó de akkor is öreg vagyok hozzád*mondom ismét a szokásos kifogásokat*- Majom mi*nevetek fel imádtam, ahogyan te szidtál másokat nagyon ritkán beszéltél csúnyán olyan kis édes voltál*- Micsoda?? Na ezt most felejtsd el!! Ne legyél gyerekes kérlek!! Ez nem így működik és amugy se hagynám, hogy felmondj, de te tényleg nem adod fel igaz??*sóhajtok fel amikor ismét az ölembe kötsz ki még hagytam hogy maradj*- Édesem ez ennél összetetebb tudod jól. De van egy ajánlatom. Elviszlek a fotózás után vacsorázni és mindent megbeszélünk rendben?? De most még dolgoznom kell így megfelel??*cirogatam meg az arcod legalább addig is nyertem egy kis időt, hogy kigondoljam mit mondjak neked bár beszéltem úgy se érdekeltxd*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:36 | Üzenet # 186
Yaoista
*Nagy nehezen elengedtelek majd elmentem fürdeni és már kaptam tőled balzsamot azt is használtam:P utána bekentem magam testápoloval meg minden egyebet megcsináltam. Majd jött, hogy mit is vegyek fel na az eltartott olyan fél óráig, de csak összejött és igen csak kicsiptem magam. Egy tapados fekete nacit vettem fel és egy inget pár gombot kigomboltam, bár tudtam nem lesz rajtam sokáig de hát adjuk meg a módjátxd. Fújtam magamra még parfümöt is. Kitaláltam rendelek kaját, mivel főzni nem igen tudtam és hát nem kéne pont most probálkoznom kitudja mi lenne belőle na meg alapból úgy voltam hamarosan jösz, így kaját rendeltem olasz kaját tudtam szereted és én is szeretem. Lementem még bort is venni hiszen ennyi még belefér. Szépen megterítettem és gyertyát is gyújtottam. Reméltem picit enyhülni fogsz mivel tudtam haragszol még attól még, hogy nem mutattod. A kaja is megérkezett viszont te nem voltál így kezdtem ideges lenni. Hivtalak, de kivoltál kapcsolva, na itt már még jobban kivoltam*- Tuti nem engedi el az a kis rohadék*Morgok kicsit még vártam aztán nem bírtam, úgy voltam vele nem érdekel odamegyek hiszen megigérted sietsz viszont én már lassan két órája várlak. Taxit fogtam és elmentem az irodába. Egyre rosszabb érzésem volt, de még biztam benned, hogy nem tettél semmit, de tévednem kellett. Amikor megláttalak titeket az nagyon fájt. Ez fájt a legjobban, hogy pont vele azok után, hogy azt mondtad többé nem teszed. Egy napig bírtad ki én hülye meghittem neked és még neked fájt, hogy nem hittem neked. Kimentem ti észre se vetettek annyria elvoltatok. Bejött az amit mondott Shio-chan és legszivesebben szétvertem volna, de nem ért annyit. Viszont veled végeztem és többé nem akartam tőled semmit most már tényleg összetörtél és a legrosszabb, hogy rájötem tényleg belédestem te pedig csak szórakoztál velem.*- Tényleg csak egy trofea voltam*Suttogom majd taxiba ülve egy pubba mentem. Felejteni akartam így inni kezdtem nem érdekelt, hogy nem kéne most semmi se érdekelt. Mivel nem szoktam csak ritkán akkor se felest hamar megártott és persze sokan kiszúrtak maguknak egy helyes srác oda is jött. Máskor elküldtem volna, de most nem tettem. Bosszút akartam rajtad állni, mert ismerve téged tudtam zavarni fog már csak a büszkeséged miatt. Ittunk még egy kicsit majd átmentünk hozzánk és lefeküdtünk. Ez tényleg csak sex volt semmi más. Még csak nem is élveztem igazán. Teljesen más volt mint veled, de te idáig jutattál, hogy leittam magam és egyéjszakás kaladba keveredtem amit máskor nem tettem volna. A sex után lefürödtem majd a csávó is elment addig én a konyhába bagoztam. Romokba voltam rám se lehetet ismerni.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:37 | Üzenet # 187
Yaoista
- De én szeretem az idősebb pasikat... a korombeliek mint olyan idióták... *Ahogy mondod, hogy ne legyek gyerekes félredöntöttem a fejem.* - Szerintem ez nem gyerekesség, csupán megoldom a problémád... *Mosolyodtam el édesen. Az ajánlatra felkaptam a fejem és nagy szemekkel néztem rád. Először el se hittem, amit mondasz, hiszen eddig mereven ellenálltál. Nem mondtam semmit, csak elmosolyodtam és átöleltem a nyakad és bújtam egy picit.* - Nagyon jól hangzik... *Suttogtam. Nagyon boldoggá tettél, engem ilyen kis apróságokkal simán le lehetett kenyerezni. Nem is a vacsorának örültem, hanem az időnek, amit veled tölthetek.* - Várlak majd... *Adtam egy puszit és kipattanva a öledből szaladtam is a fozóásra, hogy minél előbb végelegyen :D.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:39 | Üzenet # 188
Yaoista
- Jó aláírom te éretebb vagy legtöbbször a korodbelieknél ott van példának ugye Akihito is*sóhajtok fel na igen szerensére veled nem volt gond csupán anyni, hogy nem hagytál békénxd de legalább a munkádat jól végezted*-Sejtettem, hogy tetszeni fog*nevetek fel annyira édes voltál legszivesebben megzabáltalak volna*- Na de akkor tessék menni dolgozni*hesegetlek el*- Basszus mit csináljak*Sóhajtok fel amikor elmentél, de hát első a munka szóval telefonáltam tovább és szerencsére a mai incidenst sikerült megoldanom hát igen nagyon jó voltamxd. Foglaltam asztalt a kedvenc helyemre majd haza mentem és elkészültem hát még dögösebb lettem majd visszamentem érted te pont addigra élveztél*- Na ugye ismét ügyes voltál bogaram??*kérdezlek egy csábos mosolyt ejtettem meg*xd- Haza vigyelek vagy így jösz??*kérdezlek sexyn a hajamba túrtam*xd

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:39 | Üzenet # 189
Yaoista
*Nagyon izgatott voltam, de mindent profin megcsináltam, ahogy kell és amit a fotós mondott. Na igen én elég könnyen kezelhető voltam, sosem volt velem baj és szépen kerestem is. Mikor megjöttél elmosolyodtam, főleg a bogaramon. Nah hát a mosolyodtól meg majdnem ott élveztem el ( xD), és csak bólogatni tudtam hirtelen, majd gyorsan megráztam a fejem, hogy ézheztérjek.* - Igen.. a fotós megdícsért és kérlek vigyél előbb haza, mert így nem mehetek veled sehova... még a végén lecsapnak a kezemről. *Kacérkodtam és szépen hazavittél. Na engem se kellett félteni, ha ki kellett csípni magam, elég jól sikerült, bár kívételesen felfogtam a hajam, de csak hogy látszódjon rendesen a nyakam. Belebújtam egy sötétzöld ingbe és egy fekete naciba, ami pont ott volt kicsit szűkebb, ahol kellett biggrin és már indulásra kész is voltam.  Látszott rajtam mennyire izgatott vagyok, hiszen mióta próbálkozok, most először megyünk csak el valami randifélére.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:44 | Üzenet # 190
Yaoista
- Tudom én, hogy így van hiszen csak dicséernek téged*cirogatlak meg*xd- Jójó akkor haza viszlek*mosolygok már nem is reagáltam a megjegyzésedre, hogy elvesznek előledxd szépen haza vittelek majd amikor meglátalak nagyott nyeltem már nem votlam benne biztos, hogy ez a vacsi jó ötlet ami persze nem randixd*- Nagyon csinos vagy*jegyzem meg majd visszaültünk a sportkocsimba és elmentünk az étterembe na igen ide nem juthatott be bárki engem meg törzsvendégként fogadtak és az egyik legjobb helyre kaptam és az étterem egy víz alatti étterem volt csodaszép halakkal meg mindenféle vízi lénnyelxd*- Na tetszik a hely??*kérdezlek és még a széket is kihúztam neked*- Rendelj amit csak szeretnél*mosolygok rád hát igen tényleg olyan volt mint egy randi*xd

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:44 | Üzenet # 191
Yaoista
*Bókodra elmosolyodtam és még pördültem is neked egyet. Tátva maradt a szám, hogy hova is mentünk, úgy kelett magam emlékeztetnem, hogy csukjam be. Mikor bementünk és kihúztad nekem a széket ismét elmosolyodtam, na nem mintha nem vigyorogtam volna egés idáig.* - Köszönöm... *Én már teljesen beleéltem magam és mivel pont a fal mellett ültünk így elkezdtem nézni a halacskát, ami ott úszkált mellettünk.* - De aranyos... *Kocogtattam meg az üveget. Rám volt írva nagy betűkkel, hogy "BOLDOG".* - Azt eszek amit te, addig amíg az nem valami nagyon bizarr kaja... *Nem igazán voltam otthon az éttermek terén.* - Legközelebb majd főzök neked én... *n halál komolyan gondoltam, hogy ez egy randi és lesz folytatása :D.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:44 | Üzenet # 192
Yaoista
*Csak elmosolyodtam rajtad. Tudtam jól, hogy tetszeni fog a hely azért is hoztalak ide attól függetlenül, hogy ez nem egy randixd.*- Én már jópárszor voltam itt, de mindig lenyügözz*mosolygok*- Oké akkor én rendelek*bólintok majd amikor meghallom a mondatod felsóhajtok*- Édesem miről beszélsz?? Ez csak egyszeri alakalom nem akarom, hogy félreértsd oké??*kérdezlek bár kezdtem úgy érezni ez még se votl olyan jó ötlet*xd

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:45 | Üzenet # 193
Yaoista
*Ahogy közlöd, hgy ez csak egyszeri alkalom, akkor esik le igazából, én végig azt hittem, hogy végre beadtad a derekad. Eléggé az arcomra fagyott a mosoly egy pillanatig, de gyorsan mentettem.* - Ne is figyelj arra amit mondok... csak... álmodozok.... *hajtom le a fejem, mert ez elggé fájt és össze kellett magam szednem.* - Akkor... miért olyan különleges a mai nap..? *Kérdztem és rádpillantottam de már fele annyira nem voltam boldog. Örültem, hogy veled lehettem, de ez mégse volt az igazi.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:47 | Üzenet # 194
Yaoista
*Hát meg volt aminek meg kellett lennie, több órán át elvoltunk sé nem vettekel észre. Miután befejztük cska úgy otthagytam és indultam hozzád. Volt egy kis bűntudatom és most először tényleg el akartam mondani, hogy mitörtént. Mikor odaértem és megláttalak teljesen összezuhanva, akkor jöttem rá, hogy elkéstem. Odamentem hozzád és láttam, hogy mennyire készültél.* - Akihito... *Most még a cigit se vettem ki a kezedből, csak ismét letérdeltem eléd.* - Valamit... *Akkor láttam meg a csóknyomokat és a harapásnyomokat rajtad, amik tuti nem én voltam.* - Lefeküdtél valakivel..? *Kérdeztem rá konkrétan, bár tudtam már a választ. Hirtelen erős fájdalom hasított a szyvembe, még oda is tettem a kezem. Most ébredtem rá, te mit érezhettél eddig, ráadásul biztos voltam benne, hogy tudod.* - Bocsáss meg.... *Suttogtam, de nem tudtam többet kipréselni magamból, már nem mertem elmondani, amit akartam.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:48 | Üzenet # 195
Yaoista
*Tudtam jól, hogy majd idefogsz jönni, azért is hoztam fel magamhoz a csávót ezért nem mentem hozzá. Amikor megjöttél rádpillantottam de igen csak fájdalmasam*- Igen le eltaláltad*vágom hozzád a csávó közben végzett de amikor meglátott téged inkább lelépett nem akart botrányt így csak beköszönt és lépettxd*- Ő volt az nem is rossz igaz??*kérdezlek keserűen*- Bocsássak meg?? Te tényleg ennyire hülyének nézzel?? Megigérted és ismét átvertél egy napig bírtad basszus. Hogy teheted?? Ráadásul pont vele?? Vicces az lett amit mondott és várj tudom most jön az, hogy én tehetek róla, mert felbosszantottalak, de mond hogy bocsássak meg?? Hiszen ha rosszat teszek ha nem te félredugsz és én ezt meguntam. Te tényleg nem bírsz magaddal én meg ezt nem bírom elviselni. Tudod te mennyire fáj??*kérdezlek a pia már szinte kiment belőlem*- Vártalak téged!! Kaját rendeltem bort vettem mindent előkészítettem és vártalak basszus amig azt terveztem milyen jó lesz veled te mást dugtál*itt már nem bírtam és sírni kezdtem*- Tényleg csak egy trofea voltam igaz?? Én tényleg azt hittem, hogy kedvelsz de csak dugni volt jó mi?? Én meg bedőltem!! Látod hova kerültem miattad?? Lefeküdtem egy idegennel, hogy rossz legyen neked, de én veled ellentétben nem élveztem basszus*akadok ki egyre jobban*- Tudod, hogy fáj??? Én belédszerettem te pedig összetörted a szívem!! Téged közel engedtelek te voltál az első, de már megbántam.... bárcsak soha ne ismertelek volna meg*vágom hozzád és tovább sírtam*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:48 | Üzenet # 196
Yaoista
*Ahogy kijön a csávó, szinte rá se pillantok, valahogy most jobban foglalkoztatott, hogy mi van veled, mint az, hogy lefeküdtél valaki mással. Ahogy mindent a fejemhez vágsz, csak tűrtem, nem mondtam semmit, csak a mellkasomnál szorítottam az ingem. Tudtam, hogy igazad van és nem mondhattam semmit, hiszen minden úgy volt, ahogy mondtad. A félelmem, hogy beleszeretek újra valakibe addig fajult, hogy mikor megtörtént, én magam csesztem el.* - Akihito... nem tudok neked semmit mondani mentségül... és... és azt hiszem nincs is értelme.... *Mondtam és rádnézve letöröltem a könnyeid.* - Tudom mennyire fáj... *Suttogtam. Arra, hogy belémszerettél képtelen voltam reagálni, én nem tudtam neked megmondani. Ahogy hozzám vágod, hogy bárcsak ne ismertél volna meg, akkor teljesen kész lettem.* - Tudom, hogy te jobbat érdemelsz nálam... és én basztam el.... nem tudok neked mit mondani.... egy utolsó beszari féreg vagyok... *Szembesültem vele igazán. Felálltam és kivettem a cigit a kezedből, majd felkapva bevittelek a hálóba és letettelek az ágyba. Nem akartam semmit, csak nem akartam, hogy lásd mit okoztál most nálam.* - Aludj.. reggel...reggel jövök érted... akkor beszélünk, jó..? *Féltem, hogy kidobsz most és nem akartam hallani. Reméltem, ha alszol rá egyet, meggondolod.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:49 | Üzenet # 197
Yaoista
- Ohh nem tudsz?? Azt hittem megint jön a szokásos duma*jegyzem meg gúnyosan*- És ne merj hozzám érni*lököm el a kezed*- Tudod??? De hogy tudod ha meg igen még nagyobb szemét vagy hogy ezt megtetted velem*mondom*- Igen jobbat ebben egyetértünk és a többiben is*bólintok majd amikor felkapsz na akkor kapálozni kezdtem*- Mondtam, hogy ne érj hozzám*üvöltök rád*- Te tényleg nem érted??? Végeztem veled!!! Nincs mit megbeszélni!! Mostantól csak az ügynököm vagy semmi több, ahogyan lenni kellett volna mindig!! Nem kell jönnöd magamtól megyek inkább taxival és leszarom mit mondasz és a kulcsom is kérem vissza és vidd el a cuccaid is!!! Csak munkakapcsolat érted?? Nem akarok mást azt se, hogy a kelletténél többet mondj vagy legyél velem!! És most takarodj innét!!

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:49 | Üzenet # 198
Yaoista
- Eddig én sem tudtam... most muattad meg... *Válaszoltam a beszólásodra, hogy mégnagyobb szemét vagyok, ha tudtam. Ahogy rámüvöltesz nem mondtam semmit megint csak hallgattam. Pár percig még álltam ott és néztelek, majd kkindultam.* - Sajnálom.... *Mondtam halkan, kicsit olyan volt a hangom, mint aki sír, br belül üvöltöttem, kifelé semmi sem látszódott. Reméltem még valahogy megfogsz nekem bocsátani. Lementem a kocsihoz és még jó pár órát ott vártam, bár én se tudtam miért, talán csak reméltem, hogy lejössz hozzám és jól pofonvágsz aztuán pedig minden rendben lesz. De hát nem így történt, így hajnalba elhajtottam. Másnap reggel attól függetlenül amit mondtál én jöttem, de még mielőtt felkelltél volna. Megcsináltam a kajád, kiraktam a kávéd, majd lejöttem a kocsiba és vártalak, mivel azt mondtad nem akarsz velem több időt eltölteni a kelleténél.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:49 | Üzenet # 199
Yaoista
- Csak menj már el*üvöltök és csak tovább zokogtam csak hajnalba sikerült elaludnom szóval igen csak mosott szar voltam na meg másnapos, de ez volt a legkevesebb hiszen a szívem sokkal jobban fájt. Kimentem a konyhába és tudtam itt jártál, de a kaját kivágtam nem voltam éhes, de a kávét megittam majd elkészültem amikor megláttalak először taxit akartam hívni végül beültem.*- Hello*köszönök ridegen ilyen még sosem voltam és csak rád se néztem csak bámultam ki az ablakon, de láthatad alig aludtam meg hát milyen iszonyat szarul vagyok vagyis használhatatlan.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:52 | Üzenet # 200
Yaoista
*Ahogy beültél én is csak köszöntem.* - Szia... *Rám is rám volt írva, hogy nem aludtam egész éjszaka. Pár percig néztelek majd elővettem a telefont és felhívtam a főnököt. Kértem neked egy szabadnapot, mondván lebetgetdél és had pihenj. Belement, bár nehezen, majd rádpillantottam.* - Ma nem kell dolgoznod... *Olyan üresen csengett a hangom, mint még soha.* - Menj fel és aludd ki a másnaposságod... *Hajtottam le a fejem. Mondani akartam, hogy hozok ebédet, de tudtam, hogy nem örülnél.* - Menj fel nyugodtan...*Suttogtam. Igyekeztem végig veled lenni, mindent megtenni érted. Többé nem mentem el senkivel, hogy lásd megváltoztam és mindenki erről beszét, nem kevés vita lett ebből. Igyekeztem minden percet kihasználni, hogy veled legyek, de mégis csak a munkán belül. Minen reggel csináltam reggelig, csak azért felkeltem korábban. Ebédet és vacsorát is mindig vittem, úgy hogy nem is tudtam megeszed-e. Majdhogynem minden éjszaka kint vártalak a kocsinál egy kicsit, hátha lejössz hozzám, bár tudtam, hogy nem, de ez amolyan rituálévá vált. Ha közöt fotózást akartak velem és veled, sosem egyeztem bele, mivel közölted, hogy nem akarod, így ennyivel letudtam.*

Keresés: