2025.07.20, Vasárnap, 13:40
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Szerelmi sokszög
szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 01:28 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Résztvevők:

Akihito - Saturo
Rokuro - Mookyul

Dimitri - Lee

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:52 | Üzenet # 201
Yaoista
*Amikor mondod nincs ma munka nem mondtam semmit csak visszamentem lakásba. Összeszedtem a cuccaid nem akartam, hogy bármi itt legyen ami a tiéd. Másnap odaadtam a cuccaid és felvettem egy álarcot. Bunkó és rideg voltam veled, de csak veled. A munka kárára nem ment, mert ígyis sok volt a számlámon. Viszont belül szenvedtem, de nem tudtam neked megbocsátani. Sőt olyan voltam mint te összefeküdtem másokkal, más modellekkel persze csak párral és azt összessel,hogy téged bosszantsalak. Persze te erről hallottál és én is, hogy nem tettél semmit, de én már semmit nem hittem el meg nem is érdekelt bármit is tettél. Aztán egyik nap jött egy fotózás, amikor azzal csávóval voltam aki a balesetet okozta, de én ezt nem tudam. Viszont a csávó tudta jól ki vagyok és tette a szépet én meg élveztem főleg mert te is láttad na meg jó pasi volt, de a fő hogy láttam rajtad, hogy zavar téged. Maga kép persze elég erotikus volt.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:53 | Üzenet # 202
Yaoista
*Eléggé szarul esett, hogy így viselkedsz, még se mondtam semmit én teljesen normális voltam, sőt igyekeztem mindennel a kedvedbe járni. Hiába hallottam, hogy lefekszel mindenkivel, én akkor is igyekeztem mindent megtenni. Mikor megtudtam kivel lesz fotózásod a gyomrom felfordult aztán mikor már azt is tudtam milyen képek lesznek, nem akartam ott lenni. A szünetben odamentem hozzád.* - Vigyázz vele... *Aggódtam miattad és én le is léptem a fotózásról. Nem akartam látni a képeket, sem azt ahogy turbékoltok.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:53 | Üzenet # 203
Yaoista
*Ahogy megfogod a kezem rádpillantottam és elmosolyodtam, persze csak álca volt.* - Én vagyok a buta, hogy félre értettem...  *Nem tudtalak volna téged hibáztatni.* - De nem értem, miért! Folyton azt mondogatod, hogy kedvelsz, csak egütt dolgozunk, meg a korom.... de olyan, mintha csak győzködnéd magad... közvetlenül nem is dolgozunk együtt... és te magad mondtad, hogy érettebb vagyok a koromnál... *Én tényleg nagyon beléd voltam habarodva.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:54 | Üzenet # 204
Yaoista
*Nagyon nem érdekelt mit mondtál sőt még inkább elflörtölgetem vele már csak azért is. Meglepett, hogy elmentél de nem izgatott különösebben sőt legalább utána könnyebben letudtam lépni a sráccal. Nem érdekelt mit gondolnak rólam bár itt már mindenki kavart mindenkivel a meglepő csak az volt, hogy én is elkezdtem bár azok után, hogy te megfektettél senki se lepödött megxd elinditottál az útonxd persze ez nem így volt. Hozzánk mentünk és hát rögtön egymásnak estünk. Majd utána még beszéltünk kicsit és nem tudtam, hogy te közben megjöttél*- Na akkor kimegyek inni*mondja nekem és meztelenül kiment amikor meglátott a konyhába elvigyorodott*- Ohh de édes főztél nekünk??? Amugy nagyon jó a kicsikéd igazi kis ribancot csináltál belőle*vágja hozzád*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:54 | Üzenet # 205
Yaoista
*Én feltem hozzád délután, gondoltam csinálok neked vacsorát. Csak olyat csináltam, amit szeretsz és ma a kedvenced főztem. Mikor viszont meztelenül kijön az a féreg és még vigyorog is, elpattant az agyam és nekiesve olyat behúztam neki, hogy eltört az orra.* - Te undorító féreg... hogy mertél hozzáérni...? Takarodj innen... *Ütöttem meg mégegyszer,mire az álla is roppant, de az nem tört el, cska ömlött a vér az orrából. Felálltam és undorodva és dühösen néztem rá. Kapsából összeszedte magát, de ahogy kiment még röhögött egyet. Berontottam hozzád és elkapva lenyomtalak az ágyra.* - Nem hittem volna.. hogy... hogy képes vagy erre csak azért, hogy fájdalmat okozz nekem... milyen rzés volt egy gyilkossal kefélni..? *Kérdeztem dühösen és lefogtalak, de erősen szorítottalak, fel se fogtam, hogy fájdalmat okozok.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:55 | Üzenet # 206
Yaoista
*Mikor meghallottam a balhét pont indultam volna ki, de akkor te benyitottál*- Te hogy kerülsz ide??*kérdezem ridegen*- Mit csinálsz??? Ez fáj!! Eressz el*kezdtem el ficánkolni*-Miről beszélsz???MIlyen gyilkos??? Elment az eszed takarodj innét!!! Semmi közöd hozzá, hogy mit csinálok*ficánkolok tovább*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:55 | Üzenet # 207
Yaoista
- Semmi közöm mi..? Akkor teszek róla, hogy közöm legyen... *hirtelen lefogtalak teljesen, majd kikötöztem az üövemmel a kezem. Ledobtam a felsőm és a nadrágom na meg az alsóm és  lefogva a lábaid belédhatoltam. Úgy voltam vele, ha ezt megtetted, nem érdemelsz többet. Te voltál az egyetlen ember, akitől ezt nem vártam, hogy így hátbadöfjön. Nagyon durván kezdtem mozogni és még meg is ütöttelek.* - Fogd be!! *Ölvöttem kikelve magamból és egyre keményebben és durvábban mozogtam, azt sem érdekelt, hogy véreztél, olyan voltam mint aki ott se volt.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:55 | Üzenet # 208
Yaoista
- Mire készülsz?? Basszus megijesztesz*esek kétségbe főleg, ahogyan tudtam mi is lesz itt*- Ne csináld Satoru* könyörögtem de te meg se hallottál amikor belémhaoltál fájdalmasan felnyögtem főleg ahogyan mozogni is kezdtél de a legnagyobb a lelkifájdalmam volt*- Hagyd abba..... ez fáj......nagyon*nyöszörgöm és tovább könyörögtem de te meg se hallottad amikor megütöttél ott már készen voltam és zokogtam és csak könyörögtem*- Miért???? Miért csinálod??*kérdezem fájdalmasan olyan volt mint egy rossz álom *

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:56 | Üzenet # 209
Yaoista
*Idegesített, ahogy beszélsz, ahogy könyörögsz. Hirtelen megálltam a mozgásba és bekötöttem a szád, hogy ne tudj beszélni, majd mégdurvábban kezdtem mozogni. Soha nem láthattál még ilyennek. Mégis volt valami fájdalmas a tekintetemben, de én jelenleg fel se fogtam mit teszek, teljesen el volt borulva az agyam a dühtől.* - És én még...  *Majdhogynem vérben forgott a szemem.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 21:56 | Üzenet # 210
Yaoista
*Amikor leálltál azt hittem befejezted de nem te csak számat kötözted be. Így még rosszabb volt és egyre jobban fájt mindenem. Egyre jobban csak sírtam és azt mondtam magamnak, hogy ez csak egy rossz álom és nem több mert az én Satorum nem tenne ilyet. Összeszoritottam a szemem nem akartalak látni csak azt akartam, hogy vége legyen. Fájdalmas nyüszörgésem még ígyis hallhattad, de nem tiltakoztam tovább feladtam.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:02 | Üzenet # 211
Yaoista
*Fel se fogtam, hgy mit teszek, még akkor se mikor már feladtad, sőt akkor lettem csak igazán durva. Egészen addig dugtalak míg el nem élveztem, de akkora te már elájultál. Kicsúsztam belőled, akkor fogtam fel mit tettem. A sok vér és az állapotodtól, majdhogy nem sokkot kaptam.* - AKihito... *Oldoztam el a kezed rögtön és a szádról is leszedtem.* - KAihito... *Ütögettem kicsit az arcod, de semmi... Kétségbe voltam esve. Hoztam egy lavórt vízlle, megmosdattalak teljesen, majd felemeltelek és kivittelek a kanapéra. Lecseréltem az ágyneműt, mindent a lepedőt, majd visszafektettelek. Tettem az arcodra borogatást és behoztam egy széket a konyhából, tisztes távolságból néztem, ahogy ájultan fekszel. Persze én felöltöztem és könyörögtem a mindenhez.* - Térj magadhoz.... könyörgöm... *Még könnyeztem is tőlem szokatlanul.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:02 | Üzenet # 212
Yaoista
*Fájdalmam leírhatatlan volt. Végül nem bírtam és elájultam. Jópár órával később tértem magamhoz az egész testem fájt mindenem kivül-belül. Majd megpillantottalak téged és ismét könnyes lett a szemem. Semmit se értettem. Nem értettem miért vagy itt ezek után és miért nézel ilyen fájdalmasan*- Miért???*nyögtem ki csak ennyit tudni akartam miért tetted ezt velem én még ezek után is szeretelek pedig gyűlölni akartalak*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:03 | Üzenet # 213
Yaoista
*Mikor magadhoz tértél, hirtelen egyfajta nyugalmat éreztem.* - Köszönöm istenem... *Sóhajtottam kérdésedre viszont felkaptam a fejem és elhallgattam elég hosszan. Némán ültem, majd egyszer csak megtörtem a csendet.* - Közelebb mehetek..? *Közelebb vittem a széket és leültem melletted, de nem értem hozzád.* - Egyszer... egyszer kérdezted, hogy hogyan égtem meg... én akkor nem mondtam el a teljes igazságot... *Hallgattam, nem akartamerről beszélni.* - Ezt akartam... miután akkor hazajöttem... *Hajtottam le a fejem.* - Mikor modellkedni kezdtem megismertem valakit... ő is kezdő volt, de amit a modellkedéssel megkkeresett, nem volt elég neki... volt neki egy öccse, egy négy éves kisfiú... alig bírta eltartani magukat, árulta is magát, csak hogy amit tudjon megadhassa neki... végülisez lnyegtelen... *Hagytam félbe ezt a részét.* - Én.. rögtön beleszerettem, de mindenről csak utólag tudtam... mondtam, hogy költözzön hozzám, mivel nekem akkor már elég jól ment... Nálam laktak és ő is belémszeretett... *Csak úgy árett a szavaimból a szeretet és a szomorúság.* - Végül összejöttünk, a kisfiút pedig együtt neveltük... olyan volt, mintha a fiam lenne... *Magyaráztam.* - Aztán volt egy fotózás, amin hárman lettünk volna.. az a féreg aki itt volt, és mi ketten... de féltékeny lett... és ránk gyújtotta a házat... *Tőlem váratlanul elkezdtek a könnyeim folyni, de nem is foglalkoztam vele.* - Nem tudtam... őket kihozni... én csak azért égtem meg ennyire, mert... menteni próbáltam őket... ő... rögtön meghalt, annyira összeégett... a kicsi párnapra rá füsmérgezés miatt...  *Alig tudtam beszélni, csak bámultam előre egy kicsit.* - És tudod mit mondtak a bíróságon...? Bizonyíték híján elengedik... *Fejeztem be és a térdemre könyökölve megtámasztottam a fejem.* - Ezek után... megfogadtam, hogy nem hagyom senkinek, hogy magához kössön és nem leszek szerelmes... hogy többé ne érezhessem ezt... aztán jöttél te... a hisztieiddel, az egóddal... és az aranyoságoddal... és belédszerettem... azért csaltalak meg egyfolytába, hogy meggyőzzem magam, hogy nem így van, de... *Nem tudtam mit mondhatnék.* - Igazából...reméltem, hogy megbocsátasz anélkül, hogy ezt elmondanám.... de lehet ezzel kellett volna kezdenem... ez pedig... az a féreg... tudom, hogy nem a te hibád.... *Nem tudtam mit mondhatnék.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:03 | Üzenet # 214
Yaoista
- Igen lehet győzködöm magam. Komolyan miért teszed ezt velem??? Édesem sokkal jobbat is találhatnál nálam hidd el. Erre pont én kellek neked*sóhajtok fel*- Figyelj őszinte leszek. Igen kifogásokat keresek részben igaz, de tényleg nem szeretem a munkát a magánéletemmel keverni. Tegyük fel, hogy összejövünk, de szakitunk utána tudnál ott dolgozni?? És éretebb vagy igaz, de akkor is gyerek vagy hozzám képest*mondom a szokásos szöveget igazából én sem tudtam miért is nem jövök veled össze, de kezdtem egyre jobban megzavarodni annyira kitartó voltál meg hát tényleg tetszettél nem is kicsit és hát nem könnyitetted meg a helyzetem*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:04 | Üzenet # 215
Yaoista
*Csak bólintottam, hogy igen bár látszott rajtam, hogy félek tőled. Majd csak figyelmesen hallgattalak, de amit mondtál azon teljesen ledöbbenten, mert erre nem számítottam. Így már megértettem a dolgokat miért csináltál mindent, de azt nem, hogy miért nem mondtad el, mert értem, hogy ez neked nagyon fájó pont, de akkor minden más lett volna és nem jutottunk volna el idáig*-Sajnálom*suttogom és most én töröltem le könnyeid de csak ennyi mozgásra voltam képes*- Én nem tudom mit érezhetél akkor vagy most és részben megértem, hogy nem akarsz erről beszélni, de el kellett volna mondanod, mert akkor nem történik meg ez a sok szörnyüség és most boldogak lehetnék. Vicces szeretjük egymást és hogy tudtuk meg, mert előtte nem voltunk képesek kimondani.... és most szörnyen érzem magam, ha tudtam volna nem teszem ezt meg... én csak azt akartam, hogy fájjon neked bár nem voltam benne biztos, hogy fáj neked, de azt tudtam, hogy zavar és idegesít, de én nem élveztem a sexet azt csak veled volt jó amugy meg se fordult a fejembe, hogy mással legyek, de te annyira összetörtél és már nem tudtam neked hinni féltem tőled, féltem hogy ismét bántasz*suttogtam igen erőtlenül beszéltem szemem is jópárszor lecsukodott*- De még mindig szeretlek, de nem tudom lehetünk e még boldogak......

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:04 | Üzenet # 216
Yaoista
- Ha.. ha elmondom, azzal elismertem volna, hogy belédestem... ezt pedig nem akartam... *Magyaráztam. Meglepődtem, ahogy letörölted a könnyeim, kicsit el is mosolyodtam. * - Neked nem kell magad szörnyen érezned... én nem haragszom... tényleg... ezért sem, nem tudhattad... én sajnálom... *Láttam, hogy mindjárt elalszol. Átültem melléd az ágyra és megigazítottam a takaród.* - Aludj... majd ha kialudtad magad beszélgetünk... *Fölédhajoltam és gyöngden homlokoncsókoltalak.* - Szép álmokat... *Suttogtam, mert nem akartalak kizökkenteni.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:05 | Üzenet # 217
Yaoista
- Persze, hogy tudnék! *Vágom rá.* - Lehet először kicsit kényelmetlen lenne, de eért mondom, hogy közvetlenül nincs is munkakapcsolatunk... ha nem járkálnék az irodádba félévente egyszer ha látnálak... 10 percre... *Mondtam kicsit elszomordva.* - Ezt akkor mondhatnád, ha az apám lehetnél, de nem így van... nem vagy sokkal idősebb nálam, és amúgy is azt mondják, hogy a kor nem számít... *Győzködtelek én is, nem hagytam annyiban.* - Csak ezeket tudod mondani egyfolytában... *Mondtam elszontyolodva.* - Pedig én mindent megteszek... veled akarok lenni...

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:05 | Üzenet # 218
Yaoista
- Most már megtörtént semmit nem lehet visszacsinálni*suttogtam*- Ha felkellek talán minden rendben lesz milyen jó is lenne*suttogtam egyre halkabban és végül kidőltem, alapból kikészitetted a testem na meg nem voltál velem eddig így sosem tudtam jót aludni és mindig felriadtam viszont most nem és álmomba jópárszor suttogtam a neved és csak reggel ébredtem, amikor megláttalak széken kicsit elmosolyodtam addig néztelek amig fel nem ébredtél*- Szia. Hogy vagy?? Nem lehetet a legjobb így aludni*suttogom nekem még mindig fájt a testem na meg az ütésednek is nyoma voltxd*- Azt hiszem egy darabig nem tudok dolgozni ugye elintézed?? De nem akarom, hogy tudják mi történt jó?? Még a főnök se*suttogtam majd picit elhallgattam*- Mi lesz velünk??

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:12 | Üzenet # 219
Yaoista
*Elmosolyodtam, ahogy elaludtál. Adtam még egy psuzit és visszaültem a székre én ott aludtam el, de csak nagyon hajnalba éppen csak elbóbiskoltam, addig őriztem az álmod. Mikor magamhoz tértem, elmosolyodtam.* - Nem igazán aludtam... *Vallottam be. Ahogy láttam az arcodon az ütésem nyomát, erős bűntudat hasított belém, de nem tudtam mit mondhatnék.* - A héten biztos nem.. és persze... majd azt mondom valami vírus elkapott... *Kérdésedre én hallgattam el.* - Nem tudom... nem rajtam áll... *Álltam fel és kimentem telefonálni, mindent elrendeztem és átraktam, így kicsit zsúfoltabb lesz egy-két napod, de még tűrhető. Csináltam reggelit, majd odavittem neked fájdalom csillapítóval együtt.*- Raktam be jégakut a fagyasztóba, úgy majd tudjuk hűteni az arcod... *Hatalmas karikák voltak a szemem alatt, hiszen az utóbbi pár hétben én kb. ennyit aludtam, mint most.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:13 | Üzenet # 220
Yaoista
- Komolyan akaratos vagy*sóhajtok fel tényleg feleslegesen beszéltemxd*- Tudod ez nem igaz. Többször vagyok ott, mint hinnéd attól még hogy nem tudsz róla, tény más modelleket jobban kell felügyelnem*célzok itt Akihitoraxd*- De te megoldod és mindig feltűnsz a semmiből*mosolyodom el hiszen tényleg ilyen voltál*- Jó igaz annyival nem vagyok idősebb, de komolyan ne vitatkozz velem te szemtelen kölyök*jegyzem meg vigyorogva nem bírtam kihagyni*- Tudom, hogy mindent megteszel, de amugy ha jobban megismernél lehet nem szeretnél*probálkoztam tovább*xd- Viszont mond akkor mikor sexeltél utoljára??*kérdezlek mert ez igazán érdekelt*xd

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:16 | Üzenet # 221
Yaoista
- Nem akaratos, csak kitartó... *Mosolyodtam el kicsit. * - Na látod... de ha nem tudok róla, akkor ugyan ott vagyok, nem gondolod...? *Ezt akkor se tudtad kimagyarázni. Mikor lekölyközöl eléggé csúnyán néztem rád és kicsit megbántottan. Nem örültem, mikor ráadásul még kölyökként is kezeltél.* - Nem vagyok kölyök...  *Morcoztam be, de ettől csak édesebb lettem.* - Azt te honnan tudod..? Ezt had döntsem el én... *Kérdésedre kicsit elpirultam, mert há milyen kérdés ez már :D* - Hát... mióta nálad próbálkozom.. azóta nem voltam senkivel.. nem éreztem volna őszintének a dolgot, ha közben meg mással ágybabújok.. nem szeretem az egyéjszakás kalandokat... *Magyaráztam pirulgatva.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:19 | Üzenet # 222
Yaoista
- Oké az jó lesz*bólintok és nem tudtam reagálni arra, hogy rajtam múlik mert kimentél így csak vártalak vissza*- Nem igazán vagyok éhes, de eszek ne aggódj a te kedvedért*teszem hozzá hiszen ismertelek ettem pár falatot már a gyógyszer miatt is amit utána máris bevettem*- Inkább bele se nézzek a tükörbe tudod most tényleg nem érdekel, hogy nézzek ki láttod ezt is megéltük*nevetek fel probáltam kicsit oldani a légkört*- Gyere ülj ide*mutattam az ágyra amikor megteszed az arcodra simitok*- Aludnod kéne még a végén bajod lesz bár te még ígyis helyes vagy és a karikák is jól állnak*mondom édesen majd elkomolyodtam*- Kell egy kis idő, hogy feldolgozzam a dolgokat, de veled szeretnék lenni.... hiányzol nagyon és rossz volt nélküled, de ha te még se akarod nem fogok akkor se lefeküdni mással és nem leszek veled ellenséges*mondom komolyan*

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:19 | Üzenet # 223
Yaoista
- És kötekedő*vigyorgok*- Na látod pont emiatt vagy kölyök egy édes kölyök az ilyen reakciók miatt*vigyorgok imádtam húzni az agyad*- Jójó ne harapd le a fejem*emelem fel védekezően a kezem amikor elpirulsz az arcodra simitok*- Így még szebb vagy na de ha már így a témánál vagyunk*dőlök vissza és igen kaján vigyorom lesz*- Az elég hosszú idő szóval akkor gondolom magadhoz szoktál nyúlni igaz?? Miket szoktál gondolni?? Amugy meg ne nézz így ez is én vagyok szóval ha velem lennél igen sok perverz dologra kéne készülnöd*jegyzem meg*- Na válaszolj.... hmm vibrátorod is van??*kérdezlek kiváncsian most megkaptad*xd

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:19 | Üzenet # 224
Yaoista
*Mikor szóltál, hogy üljek melléd, rögtön teljesítettem. * - Aludtam én már kevesebbeket is... *Mondtam, hogy ne aggódj miattam. Belehajtottam a fejem a tenyeredbe és belecsókoltam.* - Én szeretnék veled lenni... de én bántottalak téged, ezért neked kell dönteted.. ha velem akarsz lenni, az nagyon jó... ha nem, nem annyira, de elfogadom... én csesztem az egészet már az elején... *Megfogtam gyöngéden a kezed, de szinte alig értem hozzád és megcsókoltam.* - Jobban szeretlek mint gondolod... és most pihenj még... meg kell gyógyulnod...

szela00Dátum: Kedd, 2013.04.02, 22:20 | Üzenet # 225
Yaoista
*Ahogy az arcomrasimítasz rádpillantok és elmosolyodtam. Kérdéseidre méginkább elvöröstem.* - Válaszolok, ha megcsókolsz. *Jelentettem ki.* - Addig nem mondok semmit... pedig lehet lenne mit mesélnem. *Támaszkodtam meg az asztalon és köezebbhajoltam én is, éppen cska pár centi volt közöttünk.* - Én pedig mindig civakodok és alkudozok.. te is szokd meg... Lehet, ha megismersz jobban,nem fogsz olyan aranyosnak tartani... ez benne van... na de információért cserébe kérem a csókom.. *Hunytam le a szemem :D.*

Keresés: