2025.07.19, Szombat, 18:48
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Lee és Masato múltja
szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Lee és Masato

szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 21:25 | Üzenet # 2
Yaoista
*Meguntam a monoton munkát. Minden nap az a hülye mókuskerék, semmi spontaneitás. A menyasszonyom ugyan nem örült túlságosan, de kiléptem. Otthagytam az irodát és elhatároztam, hogy a régi vágyam fogok követni és fényképész leszek, de ehhez a legjobbakra van szükségem. Hallottam, hogy a városba visszatértél, te mint a nagykutya. Minden újság erről cikkezett és tudtam, hogy nekem is ott a helyem. Kisebb vita után ugyan, de belenyugodott a dolgokba. Már csak az volt a kérdés, hogy hogyan is jussak be hozzád. A legegyszerűbb módot választottam, így hát bementem az ügynökségedhez másnap. A recepciónál ott volt egy aranyos lányka. Villantottam neki egy aranyos mosolyt és elkezdtem neki tenni a szépet.* - Elnézést... Szeretnék Beszélni Lee úrral. *Mondom neki, mire hát hímel-hámol, de végül beengedett. Felmentem az irodához és még kopogni is elfejetve bemegyek.* - Jó napot, Masato vagyok... *Kezdek bele.* - Én... tanulni szeretnék. *Mondom határozottan.*

MioDátum: Hétfő, 2013.05.20, 21:43 | Üzenet # 3
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
*Két hete tértem vissza oda ahonnét mindent elkezdtem. Éppen az egyik modellem képeit vállogatom, amikor te berontasz, amire hirtelen nem tudok reagálni, mert ilyet ritkán tesznek.* - Mit képzel magáról, hogy csak úgy beront? Kopogás és időpont nélkül?*Vonom fel szemöldököm, majd felállok és elindulok feléd* - Tanulni szeretnél? Először talán jómódort kéne, mert amit tettél igen csak bunkó stílusra utal, bár merész, de akkor se dicséretes.*Oktatlak ki, de közben végigmérlek*- Most távozz nincs időm holmi suhancokra*Közlöm veledxd*

Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2013.05.20, 21:44

szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 21:52 | Üzenet # 4
Yaoista
*Hát azért a visszaszólásra kicsit meghúztam magam. Megvártam, míg befejezed.* - Én... sajnálom... de időpontra várhattam volna a végtelenségig, bár kopogni valóban kopoghattam volna, nagyon sajnálom. *Mondom már vissza véve az arcomból.* - Nem vagyok suhanc... 26 éves vagyok, szóval a suhanc elég lealacsonyító jelző. * Jegyzem meg kicsit duzzogva.* - Én komolyan tanulni szeretnék... kérem. *Nem nagyon akartam tágítani és hagyni a dolgokat.*

MioDátum: Hétfő, 2013.05.20, 21:59 | Üzenet # 5
Yaoista
*Neki dőlök az asztalomnak és úgy hallgatlak tovább* - Akkor is suhanc vagy és nem korod miatt mondom*Jegyzem meg*- Nos mit szeretnél tőlem tanulni? Na nem mintha változott volna a véleményem de érdekel. Talán modell szeretnél lenni? Az adottságaid meg vannak hozzá, de annak meg van menete nem úgy, hogy betörsz*Mondom, nem is gondoltam arra, hogy fotózni akarsz*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 22:06 | Üzenet # 6
Yaoista
*Kicsit összehúzom a szemöldököm erre a megjegyzésre, hogy nem a korom miatt, de tartottam a szám.* - Nem, nem akarok modell lenni. *Mondom komolyan.* - Fényképész viszont annál inkább. És ha profi akarok lenni, akkor a profiktól kell tanulnom és jelenleg maga van a csúcson... vagyis nem jelenleg, mert az elmúlt tíz évben biztosan. *Kicsit elgondolkozom.* - Ennek azt hiszem nem sok más menete van, mint hogy a főnököt megkeresem. *Nem akartam a letámadni szót használni.*

MioDátum: Hétfő, 2013.05.20, 22:17 | Üzenet # 7
Yaoista
- Nem? Akkor talán vezérigazgató és ügynök?*Kérdezem kuncogva nem mintha eltudnálak annak képzelni* - Fotós?*Lepődöm meg erre nem számítottam*- Köszönöm a dicsérő szavakat, bár ezzel még nem nyertél meg, de tudod kíváncsivá tettél.*Indulok el feléd ismét* - Sokszor megszoktak környékezni, modellek, újságírók vagy éppen csak átlag emberek, akik egy kis hírnévre vágytak vagy éppen a pénzemre*Húzom el szám, majd eléd érve az arcodra simítok*- Honnét tudjam, hogy nem hazudsz és nem egy haszonleső vagy?*Kérdezlek igen ijesztően*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 22:31 | Üzenet # 8
Yaoista
- Irodánál már dolgoztam, nem nekem való. Elég volt. *Mondom még. Ahogy elkezded mondani, hogy nem-e a pénzed kell, felhúzom a szemöldököm, na meg az is furcsa volt, hogy az arcomra simítasz. Elhúzom a fejem, mivel nagyon zavar, tekintve, hogy egyáltalán nincsenek ilyen szándékaim.* - Nem igazén értem miről beszél.. nem nő vagyok, akkor hogy is másznék magára? *Az nem volt meg, hogy meleg vagy xD.*

MioDátum: Hétfő, 2013.05.20, 22:39 | Üzenet # 9
Yaoista
- Nem az aktakukac munkára gondoltam*Jegyzem még meg, majd a reakciód olyan kis ártatlan volt*- Nem igen néztél utánam mi? Bár hazudhatnál is, de te nem azt teszed*Mondom szinte magamnak, azért jól tudtam már ki mikor hazudik, na meg jól ismertem arc mimikát a testbeszédet.* - Mond csak és hoztál magaddal képet, albumot?? Milyen tapasztalatod van és legfontosabb kérdés, nekem mégis mi hasznom származik abból, hogy egy ilyen kis suhancot tanítsak?*Kérdezlek tökre komolyan, bár tény megdugtalak volna itt helybe, de, hogy tanítsalak, ahhoz több kellett.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 22:48 | Üzenet # 10
Yaoista
- Mi... Miért kellett volna ön után néznem? *Kérdezek vissza.* - A munkásságát visszakövettem egy darabig, de nem csináltam valami nagy magánnyomozást. * Mondom őszintén.* - Igen, hoztam, bár régebbi munkák. *Nem volt képem azt mondani, hogy évekkel ezelőtti, mert lehet kiröhögnél.* - Tapasztalat... hát fogalmazzunk úgy, hogy igen csak híján vagyok. *Magyarul egyenlő a nullával.* - Haszon...? *Kicsit elgondolkoztam.* - Nem tudom... mit szeretne?

MioDátum: Hétfő, 2013.05.20, 22:58 | Üzenet # 11
Yaoista
- Mert annyira akarod, hogy tanítsalak, én a helyedbe mindent megnéztem volna*Jegyzem meg* - Szóval nem értem értem*Bólogatok, majd elveszem képeket és belenézzek. Kezdő voltál ez nem kétség, de mégis volt valami képeidbe, ami mutatta, hogy többre viheted és van érzéked hozzá, de neked most még nem mondok semmit.* - Igen haszon, mit gondoltál csak úgy jótékonykodni fogok, kis butus*Kuncogok, bár tény ez nem volt igaz, mert tudok én segíteni haszon nélkül is, hiszen nem egyszer tettem, teszem, hiszen jótékonykodom, de azért tested cserébe meg, hogy játsszak veled, elég jó alkunak tűnt a kérdés, te meddig mennél el.*  - Meddig vagy képes elmenni Masato?*simítok ismét az arcodra és igen érzékien mondom a neved.*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 23:05 | Üzenet # 12
Yaoista
- Hát.. őszintén szólva, ezen nem gondolkoztam. *Vallom be.* - Egyenlőre csak szeretnék bekerülni, a többit gondoltam megbeszéljük. *Ahogy viszont újra az arcomra simítasz és ahogy a nevem mondod, na most már tényleg feszülté tett.* - Elég messzire... *Bár nem gondoltam bele, mire is megy ki most ez a játék. Eszembe se jutott a szex. Ismét elhúzom kicsit a fejem.* - Tényleg szeretném megtanulni... Nem viccből jöttem el idáig.

MioDátum: Hétfő, 2013.05.20, 23:18 | Üzenet # 13
Yaoista
- Bekerülni? Nem szokásom senkit se személyesen oktatni úgy, mint különóra. *Mondom és persze, hogy feltűnt, hogy feszült vagy és heteró de az nem számít.xd.* - Mi az a egész messzire?*Kérdezlek ismét.* - Tudod szerintem nem vagy elég elszánt. Oké betörtél ide, de ennél nagyobb dolgot nem tettél. Nézd kölyök én egy elfoglalt üzletember vagyok, de lásd, hogy mekkora szívem van, adok neked egy esély vagyis még egyet, hogy meggyőzz engem, hogy legyek tanárod. Ma együtt vacsorázzunk és ott megmutathatod, hogy mennyire is akarod. Kápráztass el, mert jelenleg nem tanítanálak.*Mondom komolyan és tényleg így volt*

szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 23:34 | Üzenet # 14
Yaoista
- Ezt sejtettem, de a maga engedélye nélkül, gondolom a fotósai sem taníthatnak. *Legalábbis így gondoltam.* - De valójában az lenne a legjobb, ha maga tanítana... *Nem értettem továbbra sem ezt a kérdést, hogy meddig mennék el.* - Hát.. pedig nem volt egyszerű menet ez sem már. *Na jó, ez egy kis füllentés, mert valljuk be, a recepciós nem volt valami nehezen meggyőzhető.* - Rendben. *Gondoltam valami teszt fényképezés lesz vagy ilyesmi xD.* - Remélem érdemesnek fog tartani. Nem értem, mit vár tőlem, de igyekszem.

MioDátum: Vasárnap, 2013.05.26, 18:25 | Üzenet # 15
Yaoista
- Pedig taníthatnak és szoktak is, csak a fő, hogy ne menjen a munkarovására.*Mondom* - Ebben én is biztos vagyok.*Kuncogok.*  - Mégis feljutottál azt hiszem beszélek is majd a recepciós hölgyeménnyel*Gondolkozom el*- Reménykedni mindig szabad, de nem lesz elég.*Jegyzem meg.*- Addigra találd ki. 7- re gyere ide és tegezz nyugodtan. Most dolgom van este találkozzunk.*Nyitom ki neked az ajtót majd elköszönök.* - Hmm ez igazán érdekes volt.*Kuncogok, majd tovább csinálom a dolgom este 7-kor meg ott várlak egy igen menő étterem ajtaja előtt, ahova hónapok előtte kell asztalt foglalni, de nem nekem. Igen csak dögösen nézzek ki, még dögösebben, mint munkába.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.05.26, 18:50 | Üzenet # 16
Yaoista
- Ugyan, ne vonja felelősségre. Nagyon makacs tudok lenni. *Mondom védelmezően, nem akartam azért, hogy megüsse szegényke a bokáját.* - Nem csak a reményre támaszkodom azért. *Jegyzem meg én is. Ahogy mondod a vacsorát és az este 7 órát, bólintottam.* - Akkor... szia. *Köszöntem el. Hazamentem és nagyon örültem, hogy ilyen sikeres délutánt zártam xD. A kért időpontban meg is jelentem és ne tudtam eldönteni, hogy most meglepődjek-e vagy sem azon, hogy hova is jöttünk. Természetesen én is jól festettem, bár nem neked öltözködtem. Odamegyek hozzád és elmosolyodom.* - Itt vagyok, ahogy kérted. *Látszik, hogy kicsit izgulok, mert fogalmam sincs, mi is lesz most.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.05.26, 18:58 | Üzenet # 17
Yaoista
- Szia.*Mérlek végig.* - Milyen csinos vagy.*Mosolygok, majd bemegyünk, ahol rögtön ugranak és az egyik legjobb asztalhoz vezetnek a teraszra és panorámás kilátás.* - Szeretem ezt helyet.*Mosolyodom el.* - Nos akkor mesélj magadról. Hány éves is vagy? Mit dolgoztál? Mióta érdekel a fotózás?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.05.26, 19:05 | Üzenet # 18
Yaoista
*A csinos vagyra inkább nem is reagáltam, még nem igazán tudtam ezeket a dolgokat hová tenni. Kicsit azért lehidaltam, hogy mennyire körbeugrálnak téged. Mondjuk nem is tudom mire számítottam igazán ezzel kapcsolatban.* - 26 éves vagyok és egy irodában dolgoztam... Őszintén szólva már egész kicsi koromtól kezdve érdekelt a fotózás, csak a szüleimnek annyira nem tetszett az ötlet, mint nekem, de beleuntam, hogy olyasmit csinálok, amit utálok. *Mesélem el, közben én is nézelődök, még mindig nem tértem magamhoz a látványtól.* - Gyönyörű.. *Suttogtam halkan és teljesen megbabonázva nézelődtem.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.05.26, 19:15 | Üzenet # 19
Yaoista
*Figyelmesen hallgatlak.* - Értem értem.*Bólintok.* - Igen tényleg az. Rendelj amit csak szeretnél természetesen a vendégem vagy. A bort szereted?*Kérdezlek* - Csak úgy megkérdezem mennyi félrerakott pénzed van? Mert ha tanulsz, akkor azért az elején nem kapsz pénzt, kell neked egy nagyon jó kis fényképezőgép és így tovább, bár ha meggyőzöl, akkor talán kapsz tőlem.*Mosolyodom el.* - Most kedved lenne fotózni?

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.05.26, 19:46 | Üzenet # 20
Yaoista
- Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen és igen szeretem. *Mosolyodom el.* - Minden fajtáját, csak a szárazat nem annyira. *A pénz kérdésre meglepődtem.* - Öhm.. Hát valamennyi van, de nem tudom, hogy mennyire örülne a menyasszonyom, ha hirtelen elkölteném, bár nem közös. *Gondolkozom el.* - Azt tudom, hogy kell gép, de gondoltam jó tanácsot kérek, mielőtt megvennék egye... *Hagyom félbe hirtelen.* - Tényleg? *Lepődök meg a gép kapáson.* - Őszintén szólva igen... nagyon szép minden. *Nézek zét újra, még mindig ki voltam.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.05.26, 20:18 | Üzenet # 21
Yaoista
- Ugyan ugyan*Legyintek olyan kis édes voltál.* - Rendben, akkor legyen félédes jó?*Kérdezlek, majd a legjobb minőségből rendelek fehéret.*  -Szóval mennyasszony, milyen szép.*Mosolygok bár ez se érdekelt engem vagyis nem akadály, hogy megdugjalak.xd* - Igen drága egy ilyen gép.*Jegyzem meg én már csak tudtam.* - Miért is ne van pár gépem.*Mondom olyan lazán, mintha ez tökre természetes lenne.* - Mint tudod én fotósként kezdtem pályát és mai napig szoktam, mint hobbiból meg munkába is. Lényeg, hogy én anno el se mozdultam gépem nélkül. Mindig azzal jártam, mindig nálam volt és folyton csak kattogtattam.*Mosolyodom el.* - Nem ma volt.*Nevetek fel.* - Viszont, ha tőlem akarsz tanulni mellettem kell lenned sokat és ugye én sokat utazok ergo nem igen lesz szabadidőd, ezzel tisztában vagy?*Kérdezlek komolyan*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.05.26, 20:32 | Üzenet # 22
Yaoista
- Tökéletes. *Mosolyodom el és csak csöndben hallgatom, ahogy megrendeled. A menyasszonyos megjegyzésedre is csak mosolygok.* - Igen... tudom... *Sóhajtok, mert hát gazdag az nem voltam xD.* - De szigorúan csak kölcsönbe, amíg nem tudok venni egy sajátot. Mégis csak úgy az igazi. *Azért az majdnem pofátlanság volt, ahogy elém lökted, hogy van egy pár én meg mondhatni egy rendes gépet se tudnék jelenleg megfizetni. Ahogy meséltél, hát az teljesen lenyűgözött, maga az életvitel. Szerettem volna én is így élni, ez volt minden álmom. Mármint nem a pénz, maga a szabadság és az alkotás.* - Igen, tisztában vagyok... ezért nem tetszik az ötlet a kedvesemnek, bár már megbarátkozott vele azt hiszem. *Nevettem el magam.* - Tudom, hogy utaznom kell és azt is, hogy sok időmet fel fogja emészteni a tanulás, de azt hiszem meg fogja érni.

MioDátum: Vasárnap, 2013.05.26, 20:44 | Üzenet # 23
Yaoista
- Értettem.*Mosolyodom el.*- Az élet területén mindig vannak áldozatok, de megszokta hozni a gyümölcsét vagyis mellettem biztosan, de keményen kell tanulnod és tudod engem nem hatnak meg a boci szemek. Legyen egy példa, ha én azt mondom, hogy hajnali 5-től éjfélig csak egy fűszálát fotózol, akkor megteszed.*Mondom tökre komolyan.* - A nyafogást, hisztit meg főleg utálom.*Mondom közben bújom az étlapot.* - Biztos engem akarsz? Nem lesz egy leányálom.*Pillantok rád és még finom voltam.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.05.26, 21:18 | Üzenet # 24
Yaoista
*Elég furcsán néztem a fűszálas megjegyzésedre, de ennél én is makacsabb vagyok.* - Akkor reggeltől estig egy fűszálat fotózok. *Mondom elszántan.* - Nem szoktam nyafogni, sem hisztizni. *Jegyzem meg kicsit duzzogva.* - Igen, biztosan... *Mondom komolyan.* - Vannak dolgok, amikért érdemes megszenvedni... Elég időt fecséreltem már el ahhoz, hogy tudjam mit akarok... és ezt akarom és nem fogsz eltántorítani sehogysem. *Mondom határozottan, érezhetted, hogy tényleg komolyan gondolom.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.05.26, 21:41 | Üzenet # 25
Yaoista
*Tetszett, hogy ennyire elszánt vagy, de hát ugye mondani könnyű.*- Te aztán tényleg elszánt vagy ez tetszik.*Mosolygok, majd rendelünk kaját.*- Gondolkodtál azon, hogy én mit kapok cserébe?*Kérdezzek rá ismétxd*

Keresés: