Lee és Masato múltja
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Lee és Masato
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.26, 22:00 | Üzenet # 26 |
 Yaoista
| *A kaját elég hamar kiválasztottam, szerencsére nem voltam válogatós. Kérdésedre először megfontoltan belekortyoltam a pohár borba.* - Gondolkoztam, de nem tudom, hogy mit tudnék én adni egy olyasvalakinek, mit te. *Mondom őszintén.* - Valljuk be őszintén, semmi olyat nem tudok, ami megfelelne. *Néztem rád, és el nem tudtam képzelni, vajon mit akarhat egy olyan pasi, akinek gyakorlatilag mindene meg van.* - Hiszen... A fél üzleti világ a kezedben van.. hanem az egész... én még egy porszemnek se vagyok mondható... mit vársz tőlem? Inkább az a kérdés, hogy te mit akarsz...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.05.26, 22:27 | Üzenet # 27 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Nos igen tény, amit tény sok mindent elértem.*Mosolygok, de mindenért meg is küzdöttem. Nem lepett meg, hogy nem tudsz semmit se ajánlani de azt is láttam rajtad, hogy te tényleg tanulni akarsz nem kihasználni.* - Hmmm magam se tudom.*Gondolkodom el, majd felemelem poharam*- Tudod mit kezdjük azzal, hogy két hét és az alatt eldöntöm tényleg érdemes e tanítani, de utána már nincs kibúvás és nem mehetsz el még magadtól se. Mit szólsz?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.26, 22:42 | Üzenet # 28 |
 Yaoista
| *Eszembe se jutott a vagyonod igazából. Nem is igazán érdekelt. Az ajánlatodra elgondolkoztam. Két hétig biztos, hogy tanítasz, és ha jól telesítek, akkor tanítasz tovább.* - Nekem megfelel. *Bólintok és elmosolyodom kicsit, mert örültem, hogy tanítasz.* - És... köszönöm. *Mondom hálásan, annyira örültem tényleg.* - Mikor kezdünk? *Kérdezem kicsit izgatottan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.05.26, 22:55 | Üzenet # 29 |
 Yaoista
| - Remek. Ráérsz később megköszöni*Mosolygok.* - Még ma este ez után fotózni fogunk vagyis én téged, sose árt, ha kamera túloldalán is vagy szóval szólj a szerelmednek, hogy ne várjon haza hamar.*Mosolygok rád.* - Akkor igyunk közös munkára*Emelem poharam*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.05.26, 23:09 | Üzenet # 30 |
 Yaoista
| - Engem? *Lepődök meg, mert még fordítva láttam volna értelmét a tanulásomhoz, de így annyira nem.* - Rendben, szólok. *Mosolyodom el én is. Ez nagyon figyelmes volt tőled és valahogy teljesen megbíztam benned.* - Igen, a közös munkára! *Koccintok veled és belekortyolok a borba.* - Akkor kérnék egy pillanatot, míg telefonálok... *Állok fel az asztaltól és kicsit arrébb sétálok, hogy ne zavarjak senkit a beszédemmel. Már a gesztusimból is látszik, hogy a menyasszonyom nem örül annyira a dolognak, de végül megbeszéljük és megnyugtatom, hogy nincs oka aggódni, majd visszamegyek az asztalhoz.* - Sajnálom, hogy eddig tartott. Még próbálja emészteni a dlgokat. *Magyarázom és elmosolyodom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.05.27, 21:38 | Üzenet # 31 |
 Yaoista
| - Igen téged. Én vagyok a profi nem?*Kuncogok.* - Csak nyugodtan.*Bólintok és persze mindent levettem mozdulataidból, hogy gond van.* - Értem, azért remélem nem lesz baj.*Mosolygok kedvesen nem akartam balhét később úgyis lesz majd.XD* - Itt is van hami.*Mosolygok, majd enni kezdünk közben beszélgettünk. Apróbb dolgokról, hogy kezdtél el fotózni és hasonlók, viszont én magamról nem beszélek vagyis csak olyat mondok amit olvashattál nem akartam ennél személyesebb lenni most még nem. Jól elvoltunk szimpatikus voltál, kis édes, aranyos és okos na meg naiv. Miután itt végeztünk elmegyünk direkt nem hagytam, hogy lásd mennyit fizettek bár az árakat láttad de e borravalót nem. Taxit leintek mivel ittunk ezért nem jöttem kocsival, majd elmegyünk hozzám na igen lakásom is panorámás volt modern volt de ízléses nagyon visszaadta személyiségem és persze meg volt minden benne ami kell.* - Érezd magad otthon*Mosolygok, majd leveszem zakóm és nyakkendőm az ingem ujját pedig feltűröm.* - Kérsz valamit? Jól érzed magad?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.27, 22:00 | Üzenet # 32 |
 Yaoista
| - Persze, csak meglepődtem, de mint megbeszéltük, úgy lesz, ahogy mondod. *Teszem még hozzá. Mikor megjött a hami, azért kitágultak a szemeim. Oké, elit hely. Oké, nem egy olcsó étterem, de akkor is lenyűgözött, ami előttem volt. Be is faltam mindent, de valahogy kicsit azért kényelmetlenül éreztem magam az anyagiak miatt, de lenyeltem. Én elég nyílt voltam végig a beszélgetésünk alatt, de nem erőltttem semmit. Gndoltam voltak már éppen elegen, akik kihasználhattak, ezért nem is nagyon kérdezgettem, rád hagytam. Mikor végül nálad kötünk ki, hát az állam ismét valahol a pincében landolt.* - Nagyon szép a lakásod. *Mosolyodom el.* - Köszönöm.. *Válaszolok az otthonérzős megjegyzésedre, bár nem tudtam mire gondolsz. Ahogy nekivetkőzöl nem mondtam semmit, kérdéseidre azonban elmosolyodtam.* - Köszönöm nem és igen, nagyon jól érzem magam. *Kicsit elhallgatok.* - Megvallom őszintén kicsit aggódtam a most este miatt. Féltem, hogy nem tudunk beszélni. *Kuncogtam el magam.* - De örülök, hogy pont az ellenkezője.*Mondom kedvesen, tényleg nem volt bennem a rosszindulat apró szikrája sem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.05.27, 22:26 | Üzenet # 33 |
 Yaoista
| - Köszönöm büszke is vagyok rá.*Mosolygok mindent én magam válogatom össze rendeztem be, ezt sose hagynám idegenre annál kifinomult volt az ízlésem. * - Miért ne tudtunk volna? Hamar meg lehet velem találni szót, ha beszélgetőpartnerem értelmes ez minimum és te az vagy.*Mosolygok majd magamnak öntök egy whiskyt.* - Én is örülök.*Biccentek.* - Mindjárt jövök.*Eltűnök és az egyik gépemmel jöttem vissza.* - Te most ne is törődj velem csak beszélgessünk tovább.*Mondom, majd iszok egy kortyot és fotózni kezdelek.* - Fotósként nagyon fontos, hogy legyen önbizalmad és kiállásod, tudni kell irányítani a modelleket, még profikat is kell igazítani. Tudod, ha te megtanulsz magabiztosan mozogni kamera előtt, akkor mögötte is fog menni.*Kattogtatok tovább.*
Az üzenetet módosította: Mio - Hétfő, 2013.05.27, 22:29 |
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.27, 22:41 | Üzenet # 34 |
 Yaoista
| - Hát megértem és jogosan. *Mosolyogtam én is. Tényleg meglepően jól éreztem magam. Elég rég volt, hogy kimozdultam úgy mond.* - Magam sem tudom... talán azért, mert valóban nem a legmegfelelőbb módon rohamoztalak le és hát.. az első benyomás többnyire fontos. *Magyarázom. Azért jól esett, amit mondtál. Csak bólintok, ahogy eltűnsz, majd ahogyan visszatérsz egy géppel a kezedben, csak lesem mit csinálsz.* - Na most ne törődjek, vagy beszéljek? *Incselkedtem kicsit és elmosolyodtam.* - Értem, bár én magam nem szeretem annyira, ha fényképeznek. *Tényleg kicsit zavarba jöttem.* - Valószínű ha szeretném, akkor modellkedni akarnék és nem a túl oldalt állni. *Kuncogom el magam.* - Öhm.. Te melyiket szertetted jobban? A fényképezést vagy a modellkedést? *Kérdezem kíváncsian.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.05.27, 22:58 | Üzenet # 35 |
 Yaoista
| - Azt már el is felejtettem.*Legyintek.* - Géppel ne törődj*Kuncogok örültem, hogy egyre jobban elengeded magad. * - Kár pedig egy igazi különleges szépség vagy a kamera imád, ha meggondolod magad jöhetsz hozzám modellnek.*Nevetek fel.* - Nyugi csak ketten vagyunk nem kell zavarba lenned.*Mosolygok.* - Modellkedés amolyan hobbi volt inkább bár élveztem mégis hamar ráuntam és fotózást mindig jobban szerettem, de tudod én úgy kezdtem neki, hogy mindig is tudtam, hogy ügynökséget akarok, de azt is tudtam, hogy mindenbe bele kell kóstolnom, akkor leszek hozzáértő és sikeres. Mindegyiknek meg van maga szépsége és hátránya, mindenki másban jó. Személy szerint legjobban ezt imádom, hogy mindent irányítok, mindent szervezzek, de fotózásról sose mondok le és öregkoromra csak fotózni fogok a pénz miatt nem kell aggódni.*Nevetek fel.*- Olyan szép mégis férfias az arcod.*Mosolygok, de mint fotós is mondtam a többit nem kell tudnodxd.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.27, 23:19 | Üzenet # 36 |
 Yaoista
| - Igyekszem. *Mosolyodom el. Nem igazán tudtam, hogy reagálni a bókodra.* - Hát.. azt hiszem, köszönöm szépen. *Kuncogtam.* - Lehet pont azért zavarba ejtő... végülis te tényleg profi vagy. *Mondom elgondolkozva. Válaszod érdeklődve hallgattam, látszott, hogy tényleg érdekelt.* - Értem... Nagyon úgy fest,hogy mindent megterveztél előre. *Mosolyodom el. Arra, hogy milyen az arcom, megint zavarba jöttem, nem szoktam én hozzá, hogy egy férfi bókoljon nekem, bár gondoltam ezt ügynök szemmel ondtad, de akkor is zavarba hozott.* - Hát... valamivel meg kellett fognom a menyasszonyom. *Nevettem el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.05.27, 23:42 | Üzenet # 37 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Kuncogok.* - Ohh micsoda bók.*Nevetek fel.* - Ez így volt bár szeretek spontán is lenni nagyon, de tudod vannak dolgok az életben, amiket előre ki kell gondolni és megtervezni. A nulláról kezdtem és kemény munkával jutottam el ide, de minden egyes percet megért és semmit se bántam meg és még mindig nincs megállás.*Mondom igen komolyan és lelkesen, ez már elégé bizalmas volt tőlem.* - Nem csak pofiddal tetted ezt.*Mosolygok, majd odalépve kisimítok egy tincset az arcodból.* - A szemeid.... mindent elárulnak....*Suttogom és tovább fotózlak, rég lendültem be ennyire.* - Oké most menjünk ki.*Intek kint gyönyörű volt kilátás minden ki volt világítva.* - Támaszkodj korlátnak.*Mondom de teljesen másképpen viselkedek.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.05.28, 00:02 | Üzenet # 38 |
 Yaoista
| - Sejtettem, hogy keményen megdolgoztál ezért, különben nem védenéd ennyire, akkor nem foglalkoztatna. *Mosolyodom el.* - Hát, ki tudja. *Kuncogtam, majd azért megint olyan furcsa volt, hogy eligazítod a hajam.* - Mindent? *Kérdeztem vissza.* - ÉS mit? *Nem tudtam mire gondolsz. Már el is feledkeztem a fényképezőgépről ténylegesen.* - Rendben. *Ahogy kimentünk tátva maradt a szám és nagyon tetszett a kilátás.* - Ez még szebb, mint az étteremben. *Szinte mondanod se kellett és máris a korlátnak támaszkodva nézelődtem.* - Belátni az egész várost. *Teljesen lenyűgözött.Mivel még nem ismertelek annyira, így nem tudhattam, hogy most mennyivel másképpen viselkedsz. Persze valóban nem úgy, mint az irodában, de mindenkinek van több személyisége és más környezetben máshogy viselkedik.* - Egyébként.. te jól érzed magad? *Kérdezem meg hirtelen.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.05.28, 20:34 | Üzenet # 39 |
 Yaoista
| - Én tudom.*Nevetek fel és feltűnt, hogy már nem zavar a kamera, aminek örülök.* - Szem a lélek tükre a te tekinteted pedig olyan tiszta és őszinte, ami a világba nagyon ritka. Ahogyan ragyognak folyton minden egyes apró dologtól annyira tetszik*Mosolyodom el.* - Kilátás volt az első ami megvettem a lakást ez alapján kerestem, igyekszem reggeleket itt kezdeni egy kávé társaságában*Mondom, majd leteszem gépet és melléd állok.* - Igen nagyon jól rég éreztem ennyire jól magam*Simítok ismét az arcodra.* - Te?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.05.28, 22:11 | Üzenet # 40 |
 Yaoista
| *Meglepődtem ezen a vallomáson.* - Köszönöm, ez kedves. *Az volt a legjobb érzés ebben, hogy tudtam őszinte vagy és nem csak úgy mondod.* - Azt hiszem, ez nagyon is meg tudom érteni. *Nevettem el magam.* - Azt hiszem a reggel így rögtön szebbek. *Mosolyodtam el. Ahogy odajössz te is, érdeklődve hallgatlak és jó volt hallani, amit mondtál.* - Én is jól érzem magam, *Ahogy ismét az arcomra simítasz, már nem bírtam ki és megkérdeztem.* - Ezt... miért csinálod..? *Kérdezem és kissé zavarban voltam, égtem, mint a reichstag.* - Vagyis... *Makogok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.05.30, 10:30 | Üzenet # 41 |
 Yaoista
| - Ugyan csak őszinte vagyok.*Mosolyodom el.* - Nos igen sokkal jobban főleg, ha tudom, hogy nehéz napom lesz, de az estéket is próbálom itt befejezni még akkor is, ha hajnalra esek haza.*Mosolyodom el. Tényleg sokat dolgoztam, de imádtam munkám ez volt az életem és hobbim is egybe.*- Bárhova utazok az első, hogy szép kilátásom legyen.*Mondom, majd hirtelen nem értelek de leesik.* - Bocsáss meg, de ha szép és édes dolgot látok nem bírom ki, hogy ne érjek hozzá.*Vigyorgok kíváncsi voltam mikor esik le, hogy meleg vagyok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.05.30, 22:10 | Üzenet # 42 |
 Yaoista
| *CSak visszamosolyogtam az estés megjegyzésedre. Azt meg kell hagyni, hogy stílusosan élsz :D. Bár tudtam, hogy megdolgoztál érte, így emiatt nem is éreztem magam kényelmetlenül. Ha csak egy gazdag ficsúr lennél, már nem így állnék hozzád. * - Igen, fontos szempont. *Bólintok egyetértően, majd válaszodon megint meglepődök. Hirtelen nem is tudtam mit kezdeni ezzel, de azért kezdett gyanús lenni a dolog, de inkább hagytam. Ennyi hóbort azt hiszem belefér. Mégis csak művész ember lennél, attól függetlenül, hogy az üzletben is kamatoztatod tehetséged.* - Értem.. Bár ezt sem mondták még rám. Vagyis te már igen, de más nem. *Jöttem teljesen zavarba. xD*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.06.01, 11:23 | Üzenet # 43 |
 Yaoista
| *Elvigyorodom olyan édesen naiv voltál, hogy legszívesebben felfaltalak volna.* - Mellettem sok újat fogsz tapasztalni.*Mondom sejtelmesen, de még milyen sokatXD.* - Még édesebb vagy ha zavarba jössz.* Mosolygok, majd kattintok rólad ismét pár fotót, majd mögéd állok szorosan gépet az arcodra elé emelem.* - Most mit fotóznál le elsőre?*Kérdezlek kíváncsian tényleg érdeket, de ezzel még nem volt vége.* - Tudod Masato te egy nagyon édes fiú vagy, de túlságosan naiv, jobban kéne vigyáznod magadra.*Suttogom füledbe.* - Még véletlen egy rossz fiú keze köré kerülsz.*Suttogok tovább forrón, de hangom akár egy ragadozóé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.06.01, 11:42 | Üzenet # 44 |
 Yaoista
| *Csak elmosolyodtam a sok új dolgon, gondoltam a munkára gondolsz. xD* - Egy férfire nem szokás azt mondani, hogy édes... *Jegyzem meg azért, mert egyre jobban zavarba jöttem. AHogy ismét fényképezel, megint zavarba jöttem, na de most azért, mert a zavarom fotóztad, aminek annyira nem örültem. Ahogy mögém állsz azért meglepődök, és kérdésedre szétnézek a gépen keresztül, már éppen válaszoltam, mire meghallom azt, amit mondasz. Most kezdtek leesni a dolgok, és hirtelen kicsit arrébb ugrok tőled.* - Mi...? *Döbbenek le.* - Én... *Nem tudtam, hogy hogyan fogalmazzam meg, amit mondani akarok.* - Engem.. nem érdekelnek a férfiak. *Kezdek bele és azért hagytam egy tisztes távot.* - Ha téged igen, nem érdekel, de engem nem.. menyasszonyom van... Nem véletlenül. *Mondom végül elég komolyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.06.01, 11:48 | Üzenet # 45 |
 Yaoista
| - Te még messze vagy a férfitól.*Vigyorgok még, majd amikor végre leesnek a dolgok felnevetek.* - Már azt hittem sose koppan. Pedig elég sok megjegyzést ejtettem.*Nevetek tovább, majd lerakom gépem.* - Amúgy meg nem kell ekkora felhajtást csinálni.*Jegyzem meg.* - Attól még, hogy meleg vagyok, ugyanaz a ember vagyok. Különben meg modell világ tele van melegekkel és biszexekkel ezt. azért jobb ha tudod.*Mondom komolyan* - Vagy talán most, hogy tudod, hogy meleg vagyok talán nem akarsz tőlem tanulni?*Vonom fel szemöldököm.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.06.01, 12:02 | Üzenet # 46 |
 Yaoista
| - Ezt kikérem magamnak. *Durcizok be. Azért én nem tartottam messzire attól xD. Most, hogy megyjegyezted, hogy mennyit célozgattál, valóban már tiszta volt, de nem foglalkoztam vele.* - nem csinálok felhajtást. *Mondom komolyan, tényleg nem csináltam, legalábbis nem gondoltam.* - De akarok. *Mondom határozottan.* - Csak szerettem volna tisztázni, hogy én nem vonzódom a férfiak iránt, ennyi. *Magyarázom, majd elgondolkozom.* - Nem tudom, hogy most azért mondtad, hogy tanítasz, mert akarsz tőlem valamit, vagy mert komolyan gondolod. *Nem azért akartam, hogy taníts, mert helyesnek tartasz vagy szépnek.* - Nem a külsőm miatt akarok lehetőséget kapni.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.06.01, 12:09 | Üzenet # 47 |
 Yaoista
| - Ez a reakció is igen gyerekes.*Jegyzem meg.* - Nekem ez már felhajtás.*Sóhajtok fel, majd végig hallgatlak elég unott képpel.* - Na idefigyelj bogaram csak egyszer mondom el. Én ha meg akarnálak dugni téged más módszerekhez nyúlnék. Igen csak elfoglalt ember vagyok, szerinted pont arra van időm, hogy téged csak azért tanítalak, mert az ágyamba akarlak csalni??*Kérdezem gúnyosan.* - Ne legyél nevetséges. Tanítalak, mert látok benned lehetőséget.*Mondom komolyan, majd rágyújtok.* - De azt nem mondtam azért, hogy nem vonzódom hozzád és nem basználak meg.*Vigyorodom el, na igen megmutattam neked milyen is tudok lenni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.06.01, 12:21 | Üzenet # 48 |
 Yaoista
| *Kezdett nem tetszeni, hogy merre halad ez a beszélgetés. Eddig olyan jól éreztem magam, most viszont minden egycsapásra odalett.* - Szerintem akkor lett volna felhajtás, ha elkezdek hisztizni. *Mondom komolyan. Ahogy hirtelen stílust váltasz, nem értettem miért. Én nem éreztem azt, hogy rosszat mondtam volna.* - Sajnálom, nem akartalak megbántai. *Mondom őszintén. Eszem ágában nem volt most beletaposni a lelki világodba. Ahogy viszont velem beszéltél az már annyira nem tetszett.* - Értem... *A vigyorod olyan hátborzongatóvá tett hirtelen. Nem tudtam, most mégis mit mondjak neked, de a mosolynak hűlt helye lett. Visszaléptem hozzád és inkább próbáltam ott folytatni a beszélgetést, ahol abba maradt.* - A víz tornyot fényképezném le. *Mutatok rá, nagyon jól nézett ki így kivilágítva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.06.01, 12:31 | Üzenet # 49 |
 Yaoista
| - Más véleményen vagyunk.*Mondom.* - Ugyan nem bántottál meg engem elég nehéz.*Mondom komolyan, majd azt hittem, hogy fogod magad és elmész, mert mára elég volt, de amikor visszalépsz és folytatod beszélgetést igen csak meglepsz.* - Minden elismerésem, most kellemesen csalódtam benned.*Mosolyodom el, majd a hajadba borzolok.* - Masato csak, hogy tud van egy stílusom ez tény is való, de sose tennék olyat, amit te nem akarsz.*Mondom komolyan mégis lágyabb hangon.* - Nos és miért azt fotóznád le?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.06.01, 13:07 | Üzenet # 50 |
 Yaoista
| - Akkor jó. *Mondom azért a megbántásra.* - Ahogy mondtad, attól hogy meleg vagy, ugyan az vagy. *Mondom immár kicsit elmosolyodva.* - Et jó tudni, bár nem is feltételeztem. *Kuncogok édesen. AHogy a hajamba túrsz, már szóvá se teszem, mert minek xD. Úgy se érdekel.* - Hát... eléggé kimagaslik és vezetné a tekintetet.. és nem utolsó sorban nagyon jól néz ki így megvilágítva. *Magyarázom.*
|
|
| |