Lee és Masato múltja
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Lee és Masato
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.08.24, 00:47 | Üzenet # 626 |
 Yaoista
| *Elmosolyodtam kicsit az okéra, de a folytatásra már kevésbé. Nekem akartam, hogy neked kelljen lépned. A puszi az nagyon jól esett. Pár percet bújtam, majd elengedtelek és kimásztam az ágyból elég bénán. Elkezdtem felöltözni csöndben. Miután minden rajtam volt, leültem melléd, bár látszott, hogy fájok meg hát úgy jártam, mint egy kiscsibe. Finom az arcodra simítottam, majd igen csak szenvedélyesen megcsókoltalak. Addig csókoltalak, míg levegőm engedte, majd mikor elváltunk, elmosolyodtam. Próbáltam eljátszani, hogy minden rendben van, még ha nem is így volt.* - Holnap találkozunk... *Mondtam halkan. Álltam fel és hagytalak ott. Életem eddigi legnehezebb öt perce volt ez most.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.08.24, 01:00 | Üzenet # 627 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Ahogyan kimászol meglep de nem szólok és utána se. Csak nézlek, ahogyan készülsz így már minden valóságos. A csókod ugyanolyan szenvedélyesen viszonozom, mint ahogy kapom.* - Ok, vigyázz magadra.*Mondom, majd amikor elmész kicsit maradok, majd kiviszem a dolgokat és elmegyek dolgozni, ahol kívülről nem látszódik semmi. Sokáig bent vagyok és otthon is addig dolgozok amíg teljesen le nem fáradok de még így is sokat gondolok rád és veled álmodom, hogy együtt vagyunk. Másnap felkelve és elkészülve bemegyek. Nem tudtam milyen lesz így együtt dolgozni, hogy nincs köztünk semmi.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.08.24, 01:10 | Üzenet # 628 |
 Yaoista
| *Otthon teljes zűrzavar fogadott. Olyat veszekedtünk, ami verte az eddigieket. Egész nap körülötted jártak a gondolataim. Hol aludtam, hol ébren voltam, de a lényegen nem változtatott. Sajnos nem nálad ébredtem úgy, mint ma reggel. Másnap eléggé idegesen indultam el. Nem tudtam, hogy mire számítsak, milyen leszel velem. Nagy levegő és benyitok nálad.* - Sz-szia... *Köszönök, de eléggé zavarban vagyok, mert ahogy meglátlak, rögtön az éjszaka jut az eszembe és a reggel. Csak csöndesen leülök és meg se szólalok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 15:07 | Üzenet # 629 |
 Yaoista
| *Amikor megjössz rád pillantok.* - Szia.*Köszönök, de úgy, mintha semmi se történt volna.* - Foglald le magad fotózással, most nekem dolgom van. Fotózd le ami elsőre eszedbe jut persze több módszerrel.*Mondom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 15:34 | Üzenet # 630 |
 Yaoista
| *Nem is tudtam, hogy örüljek-e vagy se, hogy ennyire jól el tudod választani a dolgokat egymástól. Nekem azért kellett egy kis idő, ráadásul nem tudtam, hogy viselkedjek veled, hiszen sosem voltunk csak főnök és alkalmazott.* - Rendben, értettem. *Fogtam a gépet, amit te adtál és leléptem, de még mindig kicsit furán jártam, bár már nem volt feltűnő. Elmentem sétálni és ami megtetszett, azt lefényképeztem. A délelőtt szinte végig ezzel ment el, rengeteg képet csináltam. Voltak jobbak, rosszabbak, volt egy-két szörnyű is, de volt olyan is, ami tényleg jó lett. Mikor visszaértem, mentem volna vissza, hogy feltöltsem a képeket, de szembe jött velem Yuki.* - Szia Yuki. *Köszönök neki csak úgy mellékesen, de persze ő leállított.* - Szia Masaatoo, várj már. *Elkezd magyarázni mindenfélét.* - Na és mi van Lee-vel? *Kérdezi kíváncsian, mire a kérdésre nem nagyon tudtam megszólalni.* - TUDTAM!! Lefeküdtetek, igaz? Már láttam, hogy furán mész, de úúriisteen. *Adja elő magát, amivel felhúz.* - Ne legyél hülye! *Vágom rá.* - Nem feküdtem le vele. Nem vagyok meleg. Fúj... *Csináltam úgy, mint akit kirázott a hideg.* - Még mindig egy barom... egy igazi seggfej. *Közlöm vele, persze nem így gondoltam.* - Ő a legjobb, ezért itt vagyok.. de gyűlölöm ezt az egészet. Már váro, hogy vége legyen. Őt se bírom... *Yuki megint teljesen ledöbben.* - Azért, héé... nem rossz ő. *Próbál megvédeni.* - Nem rossz? Nem találkoztál vele eleget. Szemétláda, úgy ahogy van. *Közlöm vele és otthagyom. Persze egy szó nem volt komoly, de nem akartam, hogy tudja. Nem akartam, hogy bárki tudja. Inkább leléptem még egy kicsit fényképezni. Nem akartalak most látni. Nem tudtam volna a szemedbe nézni ezek után. Yuki persze rögtön rohant hozzád és beszámolt mindenről.* - Lee... Masato nem normális. Minek foglalkozol vele egyáltalán? Meg se érdemli... *Búgja neked.* - Én jobban megérdemlem... *Mászik rád.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 16:12 | Üzenet # 631 |
 Yaoista
| *Nekem se volt könnyű de tartani kell magamat, persze az más kérdés, hogy meddig fog menni. Intek, amikor elmész, majd tovább dolgozok, amíg meg nem jön Yuki. Nagyon szarul esik amit mondtál még ha kamu is volt, nem értettem, hogy tudsz ilyeneket mondani.* - A tanítványom, de te minek foglalkozol vele? Megmondtam, hogy hagyd békén.*Morgok.* - Mit szeretnél?*Simítok a popojára, majd a nyakába csókolok.* - Most ráérek.*Ültetem fel az asztalra és vadul megcsókolom, ki akarok kapcsolni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 16:26 | Üzenet # 632 |
 Yaoista
| *Annyira bűntudatom volt, nem is nagyon csináltam már képeket, csak fogtam a fejem és szidtam magam. Yuki közben egyre jobban beindult.* - Hmm... téged szeretnélek mélyen magamban... *Vigyorodik el perverzen.* - Helyes... akkor gyere belém... *Már dobálja is le a ruháit, majd nekiesik a nacidnak és kiszabadítva farkod rögtön szopni kezd. Őt nem kellett félteni, keményen rád cuppant. Mikor elmentél, elvigyorodott.* - Dugj meg... *Vigyorodik el és lesmárol. Elég hamar belendült és hát mire én visszaértem már igen csak a lényeg ment. Gondolkodás nélkül nyitok be, bocsánatot akartam kérni és elmondani, hogy mi történt, de ami elém tárult, arra nem voltam felkészülve. Egy pillanatig csak álltam, majd becsaptam az ajtót és leléptem. Sejtettem, hogy biztos fogsz ezzel-azzal légyottokoat lezavarni, de nem gondoltam, hogy ennyire hamar, ráadásul az irodában. Kicsit rosszul esett, hogy már túl is léptél rajtam, de ami a legrosszabb volt, hogy mocskosul féltékeny voltam Yukira. Lementem a büfébe, vettem egy kávét, de csak ültem és néztem ki a fejemből.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 17:01 | Üzenet # 633 |
 Yaoista
| - Perverz dög.*Vigyorgok és csak sodródok az árral. Jól esik a vadsága és tapasztalata most pont erre van szükségem. Szopás után minden tágítás nélkül belé hatolok tudom, hogy bírja na meg szereti a fájdalmat.:D Igen csak benne vagyunk a dolgokba, amikor benyitsz, de nem törődöm veled. Tovább dugom Yukit amíg el nem megyünk mindketten. Mivel van az irodámba fürdő elmegyünk letusolni, aminek sex lesz a vége, de aztán elkészülünk.* - Ez jó volt.*Vigyorgok.* - Yuki tényleg hagyd a kölyköt, mert csak nekem okozol problémát és remélem nem akarsz.*Mondom komolyan de ő láthatta, hogy nem vagyok toppon.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 17:09 | Üzenet # 634 |
 Yaoista
| *Oda-vissza volt tőled, nagy élte a szexet. Mikor végeztetek és engem említesz, elvigyorodott.* - De áruld már el... lefeküdtetek? *Kérdezi kíváncsian.* - Nagyon úgy fest... *Mosolyog magában.* - Pedig mondtam neki, hogy vigyázzon, nehogy a fotózáson kívül mást is taníts neki. *Neveti el magát.* - Kedveled? *Kérdezi meg komolyan váratlanul, de komolyan. Levakarhatatlan volt.* - Hát... neked nem akarok gondot okozni. *Mondja aranyosan. Én közben tovább ültem lent. Gondoltam addig nem megyek, míg nem látom Yukit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 17:19 | Üzenet # 635 |
 Yaoista
| - Nem nyilatkozom.*Mondok csak ennyit.* - Különben nem hallottad, hogy aki kíváncsi az hamar megöregszik?*Kérdezem, majd csak felsóhajtok. Tudtam jól Yukival még gondjaim lesznek.:D * - Sokat beszélsz.*Gyújtok rá, majd elhallgatok egy kicsit.* - Igen kedvelem, de ez nem számít.*Mondom komoran.* - Akkor ehhez tartsd magad és most menj dolgozni.*Mondom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 17:36 | Üzenet # 636 |
 Yaoista
| - Szóval igen... láttam a járásán is, de nem akartam elhinni. *Mélázik.* - Én még öregen is édes leszek. *Kuncog aranyosan.* - Te beszélsz keveset.* - Nem számít? Majd meglátjuk. *Neveti el magát és nyelvet ölt.* - Rendben főnök úr. *Lép oda és még kicsit dörgölőzik, mint egy cica, majd ott hagy. Lejött ő is és mikor megláttam, elkezdtem összeszedni magam.* - Masato! *Lép oda hozzám.* - Sajnálom, hogy... *Kezd bele, mire leintem.* - Nem érdekel, a ti dolgotok. *Közlöm és ott hagyom, persze rám volt írva, hogy nagyon is érdekel. Felemntem az irodába és egy szó nélkül mentem be, még csak rád se néztem most, mert nem akartam, hogy észrevedd, mennyire féltékeny vagyok. Csak elkezdtem dolgozni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 17:45 | Üzenet # 637 |
 Yaoista
| - Nem mondtam, hogy lefeküdtünk.*Mondom.* - Bosszantó is.*Mosolyodom el.* - Nem bírod ki, hogy ne kötekedj igaz?*Mosolygok azért feldobja a kedvem még ha az agyamra is tud menni.* - Ne csinálj semmit.*Figyelmeztetem bár tudom, ha fejébe vesz valamit mondhatok bármit.* - Csak menj.*Csapok a fenekére csak a fejem csóválom. Tovább szívom a cigit, majd amikor belépsz rád pillantok.* - Talán illik köszöni, ha bejössz.*Jegyzem meg.* - Kopogni is tanulj meg, mert ez még mindig az én irodám.*Jegyzem meg, majd csak felsóhajtok.* - Mondtam Yukinak, hogy szálljon le rólad vagyis rólunk, remélem tartja magát végre.*Mondom komolyan. Valamit mondani akartam de nem tudtam mit és ez bosszantó.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 18:23 | Üzenet # 638 |
 Yaoista
| - Igen, sajnálom. *Kérdek bocsánatot, mert bunkó nem akartam lenni.* - Biztos lehetsz benne, hogy most már fogok... *Mondtam halkan. Ahogy Yukit említed, csak sóhajtok.* - Nem hiszem, hogy fogja... lent már odajött, de nem érdekel. *Kicsit pokróc voltam, na de nem azért mert mérges voltam, hanem mert féltékeny. Annyira, hogy nekem le se esett, hogy mennyire. Bár ez hatalmas betűkkel rám volt írva, csoda, hogy még nem zöldültem be az irigységtől. Többet gondoltam rád, mint eddig.* - Itt vannak a képek.. *Mondom halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 18:33 | Üzenet # 639 |
 Yaoista
| *Felsóhajtok.* - Tudod megpróbálhatnál azért viselkedni.*Jegyzem meg.* - Amúgy kösz ismét amiket mondtál rólam, jól esik.*Jegyzem meg, majd feltöltöm a képeket.* - Nem csak neked szar a helyzet és megjegyzem ez sex semmit nem jelentet, de gondolom téged ez se érdekel.*Morgok és elkezdem nézni a képeket.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 18:44 | Üzenet # 640 |
 Yaoista
| - Tudom, sajnálom... *Tényleg sajnáltam, mert nem akartam veled bunkózni, meg előtted kiborulni se.* - Nem gondoltam komolyan... *Mondom halkan.* - De ha azt kezdem el neki ecsetelgetni, hogy mennyire csodálatos vagy... *És ez őszinte volt észre se vettem, hogy mit mondtam most neked.* - ... és jóképű, kedves... akkor... *Csak sóhajtottam egy nagyot. A szexre nem mondtam semmit.* - Tudom, hogy nem csak nekem rossz... *Felkönyököltem az asztalra és megtámasztottam a homlokom. Teljesen kész voltam. A képek között volt olyan, ami elment volna egy szerelmi vallomásnak is. Fel se fogtam néha, hogy mit fényképezek, mert többnyire rajtad járt az eszem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 19:11 | Üzenet # 641 |
 Yaoista
| *Ahogy beszélni kezdesz rólam meglep.* - Oké, de akkor se az ellentettjét kéne mondanod és erre már megkértelek. Neked milyen lenne, ha valótlan dolgokat állítanék rólad?*Kérdezlek.* - Még mindig itt egy főnök vagyok egy vezető ezt ne feled.*Mondom komolyan, majd elhallgatok és nézem a képeket, persze lejött minden belőle. Elmondom mik a hibák, mit kell erősíteni és miben vagy a legjobb.* - Masato én nem tudok így dolgozni...*Mondom, majd odamegyek hozzád és leülök melléd.* - Valamit ki kell találni.*Suttogom, majd nem végigsimítok az arcodon de nem teszem meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 20:15 | Üzenet # 642 |
 Yaoista
| - Értettem... *Mondom halkan. Annyira szégyelltem magam. Tudtam, hogy nem érdemelted mag ismét, amit leműveltem.* - Annyira sajnálom... *Kérek bocsánatot. Nem akartalak megbántani egy kicsit sem. A képeknél figyeltem, hogy mi a baki és mi lett jó. Örültem, hogy lettek jó képeim. Ahogy odajössz és leülsz mellém, érdeklődve nézek rád.* - Tudom mire gondolsz... *Mondom halkan. Legszívesebben a nyakadba kötöttem volna ki és átöleltelek volna.* - Mi legyen? *Nézek rád, én se voltam rendbe, nagyon nem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 20:18 | Üzenet # 643 |
 Yaoista
| - Felejtsük el.*Mondom.* - Nem tudom, pedig ilyen ritkán van. Amit szeretnék az nem lehet.*Mosolyodom el halványan.* - Mi volt otthon? Aggódtam érted.*Suttogom, nem bírom magamba tartani.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 20:29 | Üzenet # 644 |
 Yaoista
| *Csak halványan elmosolyodtam, mert tudtam mit szeretnél.* - Kedves vagy... *Mondom halkan, mert tudtam, hogy nem szereted, ha ezt mondom. Legalábbis szereted titkolni.* - Összevesztünk... Nagyon... amit eddig láttál, az piskóta volt ahhoz képest... *Sóhajtok fel. Kicsit elgondolkozom.* - Kérhetek időt tőled? *Kérdezek rá.* - Én... nem hiszem, hogy... működni fog... *Mondom komolyan.* - De meg kell próbálnom... viszont ha nem megy... én... *Néztem rád komolyan.* - Veled szeretnék lenni... következményekkel együtt. *Mosolyodom el halványan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 20:46 | Üzenet # 645 |
 Yaoista
| - Legközelebb ezt Yukinak mond még ez is jobb.*Jegyzem meg.* - Sajnálom.*Mondom őszintén. Tudom, hogy közöm van hozzá de nem akarok és nem is akartam rosszat neked.* - Időt?*Vonom fel a szemöldököm, majd ahogy folytatod elkomolyodom.* - Ha mégis fog? Akkor feleslegesen várjak rád vagy azt hogy gondolod?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 21:05 | Üzenet # 646 |
 Yaoista
| *Elkuncogtam magam a Yukison.* - Legközelebb közlöm vele, hogy kopjon le, ha csak ezzel tud zaklatni. *Mosolyodom el kicsit.* - Nincs mit. Nem a te hibád... *Mondom kedvesen. Kérdésedre nem tudtam mit mondani. Erre nem gondoltam.* - Hülye ötlet volt... ne haragudj... nem is tudom miket beszélek már. *Mondom végül, hiszen ezt sem akartam. Valamiért csak akartam valami kapaszkodót hozzád. Annyira utánad vágytam. Csak a családom gátolt meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 21:28 | Üzenet # 647 |
 Yaoista
| - Meglátjuk.*Mondom, eddig kétszer is szemetet mondtál rólam.* - Masato basszus.*Sóhajtok fel és az arcodra simítok.* - Veled akarok lenni, de te mondtad, hogy nem lehet. Most nem értem, hogy akkor mi van. Családod szava lesz neked mindig legfontosabb nem??? Hogy nekik mi a jó és más nem számít...*Remegek meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.08.25, 21:52 | Üzenet # 648 |
 Yaoista
| *Ahogy az arcomra simítasz, meglepődtem, de annyira jól esett.* - Én se tudom... *Teljes zűrzavar a felsőfokon.* - Ha nem működik most, akkor feladom... Feladom, hogy megfeleljek nekik. Nem fog érdekelni... *Persze ez nem egészen volt igaz, mert érdekelni fog, csak nem fogom hagyni, hogy ők irányítsák az életem.* - De nem akarom ezt úgy megtenni, hogy nem tettem meg mindent értük... *Mondtam halkan.* - De ettől függetlenül tényleg hülye ötlet volt. *Mosolyodom kicsit el.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.08.27, 15:59 | Üzenet # 649 |
 Yaoista
| *Ahogy folytatod csak felsóhajtok bosszúsan.* - Nem hülye ötlet, de ha tegyük fel összejövünk, akkor tényleg a mi kapcsolatunk lenne a fontos?*Vonom fel a szemöldököm.* - Az lenne nem kapcsolat és ezt te is tudod jól. Veled akarok lenni és nem a családdal.*Mondom komolyan.* - Tényleg hülye vagy, de egyet ne feled csak egy életed van.*Nem rosszból mondom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.08.27, 21:31 | Üzenet # 650 |
 Yaoista
| *Kérdésedre rád pillantottam és egy pillanatra elgondolkoztam. Nem szólalok meg, amíg be nem fejezed.* - Nem fogom most azt mondani, hogy a fenébe a családommal... *Mondom komolyan, bár gondoltam, hogy nem ezt várod el.* - De fontosabb lenne a kapcsolatunk annál, mint hogy ők mit szeretnének. *Mondom halkan, mert hát megint zavarban voltam és elvörösödtem. Már maga a gondolat boldoggá tett, hogy hogyan telnének a mindennapok.* - Igazad van Lee... *Nem nagyon tudtam rá mit mondani. Perzse, hogy csak egy életünk volt, mégse tudtam csak úgy beleugrani akármibe. *
|
|
| |