Lee és Masato múltja
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Lee és Masato
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 16:32 | Üzenet # 651 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Nem mondok semmit most a pirulásodra és a többire se. Egyszerűen nem láttam értelmét.* - Nem tudok többet mondani.*Mondom, majd visszamegyek a gépemhez.* - Most még dolgom van, addig foglald le magad.*Mondom, de nem nézzek rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 17:17 | Üzenet # 652 |
 Yaoista
| *Már szidtam magam, hogy mondtam ezt a hülye idő dolgot.* - Rendben... *Csak ennyit mondtam én is. A képeket kezdtem nézni, végignéztem újra és szinte elismételtem magamban a hibákat és hogy mire figyeljek és mi volt jó. Egyszer csak hallani lehetett egy koppanást az ajtón, mire kérdően rád néztem, hogy kinyissam-e. Mikor bólintottál felálltam, de nem volt ott senki, még a folyosóra is kinéztem, hogy ki volt az, de sehol senki. Egy levél volt a földön, elég duci. Felvettem és az asztalodra tettem, mert rá volt írva: "Lee".* - Vártál valamit? *Kicsit fura volt. Persze az én kedves kis arám küldte. Kis kukackák hemzsegtek benne és egy vékony penge húzódott végig a leragasztásnál.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 17:35 | Üzenet # 653 |
 Yaoista
| *Amikor hallom a kopogást és biccentek neked, hogy nyisd ki. Amikor lerakod a borítékot meglep.*- Semmit.*Mondom, majd amikor kinyitom felszisszenek.* - A kurva életbe.*Dobom el és kukacok is kijönnek.* - Faszom mi ez.*Pattanok fel és igen csak vérzek.* - Ki volt ez a barom?? Kicsinálom.*Húzom fel magam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 17:46 | Üzenet # 654 |
 Yaoista
| *Ahogy felszisszensz, értetlenül nézek, egészen addig, míg meg nem látom, hogy vérzel. Mikor a borítok elrepül és meglátom a kukacokat, értetlenül nézek.* - Nem volt már kint senki, de mindegy, gyere... *Fogom meg a karod és behúzlak az irodai fürdődbe, ha már van és a mosdókagylót megnyitva odanyomom a kezed ellenkezést nem tűrve, bár ha te nagyon nem akarod megoldod szerintem.* - Ki az az idióta, akit ilyet csinál.... *Morgolódok, nagyon mérges voltam én is.* - Hol tartasz valami kötszert vagy ilyesmit? *Kérdezem meg, de hirtelen nagyon közel lettünk, amit fel se fogtam annyira, mégis olyan jó volt.* - Be kéne kötözni...
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 17:56 | Üzenet # 655 |
 Yaoista
| *Morgok, de megyek, mert nem kéne mindent összevérezni.* - Nem tudom de ki fogom deríteni az biztos.*Morgok tovább.* - Itt van a szekrénybe.*Nyitom ki és kiveszem neked.* - Komolyan ezt nem hiszem el.*Sóhajtok fel.* - Köszi.*Simizem meg az arcod.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 18:17 | Üzenet # 656 |
 Yaoista
| *Elveszem tőled és elmosolyodom.* - Semmiség... *Veszek elő mindent és szépen leápolom a kezed. Bekötözöm jó erősen, hogy ki ne nyíljon újra.* - Remélem nem fáj nagyon. *Nézek rád.* - Nem normális, aki ezt csinálta... *Morogtam, de valahogy a kezed nem engedtem el, de fel se tűnt. Valahogy önkéntelenül érezni akartalak, ha csak ennyire is.* - Ötleted sincs ki lehetett? *Kérdezem meg végül, mire kapcsolok, hogy még fogom a kezed, így gyorsan el is kapom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 18:35 | Üzenet # 657 |
 Yaoista
| - Tökéletes.*Mosolygok a kötésere.* - Nem vészes, inkább csak ideges vagyok.*Mondom és én se engedem el kezed.* - Sokan irigyek rám, de ilyen még nem fordult és nincs ötletem.*Mondom, majd amikor elengeded a kezem kicsit elmosolyodom.* - Igazán megérdemelnék egy gyógypuszit nem gondolod?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 18:50 | Üzenet # 658 |
 Yaoista
| - Majd kiderül ki volt az. Meg mint mondtad, kideríted. *Mosolyodtam el. A puszira pislogtam párat, majd megfogtam a sérült kezed és belecsókoltam a tenyeredbe.* - Parancsolj, gyógypuszi. *Kuncogtam.* - Fel kéne takarítani azokat a valamiket, mielőtt szétmásznak az irodába... undorító. *Rázott ki a hideg.* - Biztos jól vagy? *Kérdezem meg újra, biztos, ami biztos.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 19:25 | Üzenet # 659 |
 Yaoista
| - Ki hát.*Bólintok, de érzem, hogy nincs vége még. A puszin elmosolyodom.* - Már is jobb.*Mosolygok.* - Szólok a takarítóknak.*Mondom, majd hirtelen átölellek hátulról.* - Kicsit maradjunk így és jobban leszek.*Csókolok nyakadba.*XD
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 19:42 | Üzenet # 660 |
 Yaoista
| *Én azért reméltem, hogy ennyivel beérte, bárki is volt az.* - Akkor jó.. *Mosolygok én is. Csak bólintottam a takarítókra. Nem kicsit lepődtem meg, ahogy hátulról átöleltél. Mikor meghallom, amit mondasz, nem tudtam azt mondani, hogy ne. Halkan felsóhajtottam, ahogy a nyakamba csókoltál. Lassan megfordultam az ölelésedben, odabújtam és úgy öleltelek. Nem tudtam neked ellenállni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 19:47 | Üzenet # 661 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom, amikor megfordulsz az ölelésben.* - Kicsi Masatom.*Suttogom, majd az arcodra simítva megcsókollak lágyan.* - Nem akarok lemondani rólad... válasz engem.*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 20:10 | Üzenet # 662 |
 Yaoista
| *Ahogy megcsókolsz lágyan, tejesen ledöbbenek, először el akartalak tolni, de annyira jól esett. Mikor elváltunk elpirultam arra, amit mondasz. Nem tudtam neked semmit mondani, amit eddig már ne tettem volna.* - Egy órája még valaki más dugtál... most meg ezt mondod? *Motyogom, de ez is csak egy mondvacsinált hülyeség volt tőlem, mint a nem vagyok meleg és menyasszonyom van és társai.* - Félek tőled... *Ismerem be. Féltem annyira szerelmesnek lenni, mint amennyire tudtam, hogy beléd tudnék szeretni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 20:49 | Üzenet # 663 |
 Yaoista
| - Igen tudom, de az csak sex. Te meg ne szólalj meg.*Jegyzem meg de nem bunkón.* - Félsz? Én is félek tőled, de akkor se akarok lemondani rólad, mert ez jó fajta félelem, nem? Te is megmondtad, hogy eltudod képzelni velem és jó páros lennék nem?*Kérdezlek és falnak nyomlak időközbe.* - Boldoggá tennélek.*Kezdem el nyakad csókolni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 21:08 | Üzenet # 664 |
 Yaoista
| *Ahogy visszaszólsz, meglepődtem. Igaz, nem voltam jobb, semmivel sem, de én szégyelltem magam nagyon emiatt, még akkor is, ha nem is mondtam.* - Én nem tudom, hogy jó fajta-e... *Ahogy folytatod, azzal nem tudtam ellenkezni, mert így volt. Mikor a falnál kötünk ki, felnéztem rád. Sóhajtozni kezdtem a csókokra, de nem tudtam mit felelni. Igen csak nagy erő kellett hozzá, de finoman megállítottalak.* - Kérlek, hagyd abba... *Mondtam halkan.* - Eressz el... *De nem a szemedbe mondtam, pedig sosem féltem semmit a szemedbe mondani.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 21:16 | Üzenet # 665 |
 Yaoista
| - Ki kéne deríteni.*Suttogom, majd ahogyan tiltakozni kezdesz elsőre nem, de másodjára elengedlek.* - Most jobb?*Morgok.* - Most menj el, amíg jönnek a takarítok úgyse tudunk itt lenni.*Mondom, majd szólok is nekik.* - Most utána nézzek a dolgoknak.*Mondom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 21:29 | Üzenet # 666 |
 Yaoista
| *Ahogy morogni kezdesz és rám szólsz, elszégyelltem magam.* - Sajnálom... *Mondtam halkan. Szemétnek éreztem magam azért, ahogy bánok veled meg Ayaseval.* - Mégsem vagyok én olyan jó, mint ahogy hiszed... *Mosolyodom kicsit el magamon gúnyosan.* - Remélem hamar meglesz, bárki is volt. *Mondom kedvesen.* - Kezedre vigyázz... *Indulok ki, hogy magadra hagyjalak, na meg lehet nekem is kellett egy kis friss levegő, úgyhogy lementem az épület elé és leültem egy padra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 21:41 | Üzenet # 667 |
 Yaoista
| *Nem mondok semmit. Lemegyek és körbekérdezzek, majd megnézem a felvételt, de csak egy futár gyerek van és takarva van az arca. Kiadom, hogy az engedélyem nélkül, akit nem ismernek a recepción túl ne jusson és tényleg tartsák be, mert gondok lesznek. Miután végzek felmegyek az irodámba, ahol már végeztek. Nem tudok erre gondolni, hogy ki lehetett, hanem csak rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 22:03 | Üzenet # 668 |
 Yaoista
| *Végül visszamentem az irodába, de már kopogtam belépés előtt és nem nagyon szólaltam meg, maximum ha kérdeztél. Körülbelül az egész hét így ment el, nem engedtem, hogy hozzám érj úgy, habár piszkosul vágytam rá. Végül elérkezett a hétvége és kaptam egy kis szabadidőt. Gondoltam arra használom, hogy rendbe teszem a dolgokat. Elég jól sikerült, de még így se volt az igazi. Nem nagyon ment a dolog. Hétfőn egy szép karmolásnyommal az arcomon mentem be. Nem volt nagy, de elég feltűnő. Nagyjából az arccsontomon volt egy-két centi hosszú, 4 karmolás. Bekopogtam, majd bementem.* - Jó reggelt.. *Köszönök halkan és leülök, de nem volt túl jó kedvem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 22:25 | Üzenet # 669 |
 Yaoista
| *Kopogásra felelek, de amúgy én se szólok hozzád a tanításodon kívül. Következő nap még próbálok hatni rád, de mivel értelme nincs így teszem. Csak a munkával kapcsolatba beszélek veled és semmit több. Szörnyű volt az egész hangulat és reméltem ez változni fog. Szerencsére több csomagot nem kaptam, talán mégis csak egy alkalom volt. Hétvégén is dolgozok, majd hétfőn is, mint mindig előtted vagyok bent. Amikor bejössz köszönök, majd visszanézzek a laptopra, de aztán rád.* - Veled mi történt?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 22:34 | Üzenet # 670 |
 Yaoista
| *Mikor megkérdezed mi történt, nem is tudtam, hogy jó ötlet-e elmondani.* - Felpofozott. *Kezdem így, majd sóhajtottam egyet.* - Nem állt fel... nem izgatott fel egy kicsit sem... *Sóhajtok még egyet. Gondoltam, ha már ezt mondtam, mindegy.* - Csak rád tudtam gondolni... és hát... hiába gondoltam rád, nem... te voltál...
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 22:40 | Üzenet # 671 |
 Yaoista
| - Miért?*Vonom fel a szemöldököm, majd ahogyan mondod a dolgokat elmosolyodom picit.* - Édes vagy, hogy rám gondoltál. Most amúgy nem sejtetted, hogy ez lesz?*Kérdezlek.* - Testedet nem tudod becsapni.*Jegyzem meg és oda megyek.* - Én örülök, hogy rám gondolsz, de mégse, mert nem vagy velem.*Simítok az arcodra.* - Fáj?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 22:56 | Üzenet # 672 |
 Yaoista
| - Őszintén? *Nézek rád.* - Eszembe se jutott. *Vallom be neked. Nem gondoltam, hogy nem leszek vele képes a szexre. Mondjuk volt igazság abban, amit mondtál.* - Szánalmas vagyok... *Sóhajtok, majd mikor az arcomra simítasz, elmosolyodom.* - Nem, már nem... *Mondom komolyan.* - De egy gógypuszi nekem is jár... *Pirulok kicsit el. Igazából feladtam, hogy küzdjek ellened.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.08.29, 23:47 | Üzenet # 673 |
 Yaoista
| - Nem lep meg.*Sóhajtok fel, ez annyira te vagy.* - Nem vagy az, de ostoba tudsz lenni viszont.*Jegyzem meg.* - Akkor jó.*Mosolygok és puszival meglepsz.* - Amennyit csak szeretnél.*Kezdem el puszilgatni a karmolásokat.* - Hova kérsz még?*Lehelem füledbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 00:06 | Üzenet # 674 |
 Yaoista
| - Hmm... pedig egész okosnak tartottam magamnak. A te hibád... *Morgok, de nem sértetten, inkább csak olyan puffogás volt. Ahogy elkezdesz puszilgatni elmosolyodtam és szinte kirázott a hideg. Nem válaszoltam semmit, csak átöleltem a nyakad és megcsókoltalak.* - Még mindig nem tudom mit akarok, de... nem akarod veled rideg lenni... nem is tudok az lenni... *Simítok végig az arcodon finoman.* - Viszont szeretkezni sem fogok veled... *Mondom halkan.* - Pedig nagyon próbáltam rideg lenni, de inkább csak bunkó lettem, azt pedig nem érdemled meg...
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.08.30, 00:10 | Üzenet # 675 |
 Yaoista
| - Az vagy csak ebben az esetben nem vagy inkább túlságosan naiv.*Mosolygok.* - Igen tudom.*Kuncogok, majd amikor megcsókolsz ismét meglep,de rögtön viszonozom. Ahogyan kifejted a dolgokat, hát nem a legjobb, de kezdetnek meg az eddigiekhez képest jó.* - Most ne beszéljünk.*Húzlak fel és elmegyek veled díványhoz, de közben folyton csókollak, majd ott leülök és az ölembe húzva csókollak, csak a sexet tiltottad meg.*
|
|
| |