2025.07.19, Szombat, 18:34
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Lee és Masato múltja
szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Lee és Masato

szela00Dátum: Péntek, 2013.08.30, 16:37 | Üzenet # 676
Yaoista
- Lehet... túl idealista vagyok. *Mosolyodtam el.* - És te büszke vagy rá, hogy a te hibád? *Kérdezlek meg, majd nem kicsit meglepődtem, ahogy közlöd, hogy most ne beszéljünk. Nem nagyon kellett erőltetned magad, mentem magamtól utánad és odabújva viszonoztam csókjaid. Mikor az öledbe kötök ki, átkarolom a nyakad és csókjaink közben finoman arcod cirógattam. Egyre jobban megszerettem a csókjaid, de ami kikészített, hogy te már ennyivel kezdtél felizgatni. Finoman elváltam tőled, annyira nem értettem magam.* - Téged... miért érezlek..? *Kérdezem, de talán inkább magamtól, mint tőled. Újra ajkaidra tapadtam és lágyan hívtam táncba nyelved.*

MioDátum: Péntek, 2013.08.30, 17:35 | Üzenet # 677
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Ha te így akarod mondani.*Mosolygok.* - Igen az.*Vigyorgok.* - Mert engem akarsz, mondtam a tested nem tudod becsapni és az érzéseid se csak hiszed.*Közlöm veled és a farkadra simítok.* - Segítsek rajtad?*Lehelem az ajkaid közé egyre jobban csókollak.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.08.30, 18:32 | Üzenet # 678
Yaoista
- Pofátlan vagy... *Nevettem el magam az igenre.* - De jól áll... *Mosolyodtam el. Ahogy közlöd a dolgokat, annyira egyszerűen hangzott.* - Lee,,, én most egyszerűen... nem csak közted és Ayase között választok... hanem két homlok egyenest más élet között hezitálok... *Bár igaz, ami igaz, valószínű Ayaseval ígyse-úgyse maradok együtt, de a lényegen nem változtat. Mikor megérzem a kezed a bizonyos helyeken, felsóhajtottam.* - Ez az irodád... *Én azért nem engedtem el magam olyan könnyen, mint Yuki.* - Yuki tényleg nem érdekel? *Kérdezem meg hirtelen, tényleg féltékeny voltam rá.*

MioDátum: Péntek, 2013.08.30, 18:44 | Üzenet # 679
Yaoista
- Tudom és tudom.*Vigyorgok.* - Igen én ezt tudom jól ezt. Azt is tudom, hogy nem könnyű, de most olyan életet élsz, amibe nem vagy boldog, nem győzöm ismételni.*Mondom.* - Igen tudom, hogy az és tudod én vagyok a főnök is ergo bármit csinálhatok.*Vigyorgok.* - Féltékeny vagy?*Mosolygok.* - Yuki a modellem, akivel olykor összefekszünk ennyi és nem több. Engem csak te érdekelsz Masato.*Suttogom érzékien.* - Mi legyen?*Simítok végig farkadon ismét.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.08.30, 20:40 | Üzenet # 680
Yaoista
- Végülis két választásom van... egy élet, ahol rajtam kívül mindenki boldog... és egy élet, ahol csak én vagyok boldog... *Mondom halkan. Jó téged most ilyen szempontból nem vettelek egy véka alá a többiekkel, hiszen de azt mondtad, hogy te elégedett vagy az életeddel.* - Nem tudom.. *Mondom a féltékenységre, de hát persze, hogy az voltam. Nem mondtam inkább semmit sem. Isét felsóhajtottam, ahogy megéreztem kezed.* - Én most csak... csókolni szeretnélek, baj? *Kérdezem halkan, valahogy nem akartam azt mondani, hogy akarom, epdig úgy volt.*

MioDátum: Péntek, 2013.08.30, 20:47 | Üzenet # 681
Yaoista
*Elég szarul esik a mondatot, hogy engem bele se veszel. Amikor mondod, hogy csak csókot akarsz nem is baj, igazából nekem attól is elment a kedvem.* - Inkább hagyjuk ezt abba.*Raklak le az ölemből és felállok.* - Mit akarsz tulajdonképen tőlem?*Kérdezlek.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.08.30, 21:08 | Üzenet # 682
Yaoista
*Ahogy mondod, hogy hagyjuk abba, kicsit meglepődtem, de hát igazad volt. Csak csöndesen ülök melletted, ahogy kitettél az öledből, majd mikor felállsz, csak nézlek. Kérdésedre csak lesek, nem tudtam rá mit válaszolni. Eléggé elhallgattam és igazából nem tudtam neked válaszolni.* - Nem tudok neked erre válaszolni. *Mondom őszintén. Veled akartam lenni, de féltem megtenni az utolsó lépést. Rettentően szégyelltem magam. Hirtelen elkezdett csipogni a telefonod és egy csomó sms érkezett be egymás után, amiben csak annyi volt, hogy: "MEGDÖGLESZ!!!". Pont kinyitnám a szám, hogy mondjak valami értelmeset is, de annyira csörög folyton, hogy nem tudok mit kezdeni a dologgal.*

MioDátum: Péntek, 2013.08.30, 21:17 | Üzenet # 683
Yaoista
- Sejtettem.*Húzom el a számát. Előveszem a telefonom és meglátva a szöveget megremegek. Nem ijedek meg csak tökre ideg leszek.* - Jó kurva anyádat.*Morgok. Tudom jól, hogy nem fogja felvenni így visszaírok. * " Jobb, ha most állsz le bárki is vagy, mert ha én találak meg azt nagyon megbánod." *Küldöm el.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.08.30, 21:51 | Üzenet # 684
Yaoista
*Döbbentek nézek erre a káromkodásra és felállok.* - Mi a baj? *Kérdezem aggódva és odaléptem melléd, hogy lássam mit csinálsz. Elolvasom mit írsz.* - Lee... nem kéne szólni... valakinek? *Gondolok én itt a rendőrségre, mert nagyon aggódtam érted. Még mindig kérdéseden gondolkoztam és rájöttem mit szeretnék, de most nem volt alkalmas közölnöm. Persze a lakásodnál is már ott várt egy csomó levél, amit újságokból vagdostak össze ugyan ezzel a szöveggel.*

MioDátum: Péntek, 2013.08.30, 23:03 | Üzenet # 685
Yaoista
- Megoldom és ez a én dolgom.*Közlöm veled és telefonálok egyet.* - Hello. Figyelj elküldök egy számot utána nyomoznál? Kösz.*Rakom le és elküldöm, bár sejtem, hogy mobil hamar kukába végzi de mégis.* - Ma nem tudlak tanítani bocs.*Közlöm veled, de bennem volt az is, amit te mondtál nekem és te neked le se esett.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.08.30, 23:23 | Üzenet # 686
Yaoista
*Csak némán bólintok és nem tudtam mit mondjak, a tanítást meg megértettem igazából.* - Lee... *Szólalok meg halkan.* - Tulajdonképpen... tudom mit akarok... *Mondom halkan. Már valahol a szívem mélyén rég eldöntöttem, csak még mindig tartottam attól, hogy beismerjem. Vissza leültem és nem tudtam, hogy mondjam meg neked.* - De előtte szeretnék tőled kérdezni valamit... Te boldog lennél velem...? *Kérdezem meg halkan.* - Azt mondtad, neked jó így az életed, hogy boldog vagy... velem jobb vagy rosszabb lenne? *Kérdezem meg halkan. Valahogy ez is aggasztott. Túl sokat gondolkoztam olyan dolgon, amit már igazából eldöntöttem, csak lépni voltam képtelen.*

MioDátum: Péntek, 2013.08.30, 23:32 | Üzenet # 687
Yaoista
- Valóban? Na erre kíváncsi vagyok.*Támaszkodok az asztalomnak.* - Hajrá.*Mondom, majd meghallva a kérdésed felsóhajtok.* - Komolyan most erről volt szó? Nekem meg tökre szarul esett, amit mondtál.*Mondom, majd ellökve magam odamegyek és leguggolok eléd.* - Nézd igen boldog vagyok, de nem teljes a boldogságom, mert nem vagy velem. Veled sokkal jobb lenne, de ezt már mondtam nem? Nem kértelek, hogy légy velem? Nem próbálkoztam? Te voltál az, aki nemet mondott.Most komolyan, ha rosszabb lenne, akkor miért próbálkoztam volna?*Kérdezlek.* - Veled akarok lenni Masato, rajtad áll a többi.*Mondom igen komolyan.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.08.31, 14:15 | Üzenet # 688
Yaoista
*Kicsit értetlenül nézek rád, hogy mivel bántottalak meg, mert nem tudtam. Ahogy odajössz, a szemeid kémlelem, miközben beszélsz.* - Igaz... nem tudom.... én csak... *Tényleg aggódtam az egész miatt. Döbbentem pislogtam, hogy rajtam áll a többi. Lassan kinyújtottam a kezem és végigsimítottam az arcodon.* - Azt kérdezted, hogy mit akarok tőled... *Mondom halkan.* - Igazából erre nem tudok így válaszolni... mégis mit akarnék... *Mosolyodom el kicsit.* - De... veled akarok lenni... *Puszillak meg.* - Viszont... szükségem van egy kis időre, hogy ezt elrendezzem... *Mondom komolyan.* - Csak egy nagyon kis türelmet kérek még tőled... *Nem csal a családomról és Ayaseval kellet rendeznem a dolgokat, hanem magamban is, hogy el tudjam ezt fogadni.*

MioDátum: Szombat, 2013.08.31, 20:24 | Üzenet # 689
Yaoista
*Némán végighallgatlak, majd elengedem kezed és visszamegyek az asztalomhoz és ismét neki dőlök.* - Addig hol leszel? Elköltözöl?*Kérdezlek.* - Vagy ez most hogy lesz? Ez nem egyik percről a másikra fog menni, így szerintem az jobb lenne, ha elmennék randizni és így tovább és akkor még jobban meglátod a dolgokat nem? Azt tudjuk, hogy a testünk összepasszol.*Mondom és nem azért, hogy cukkoljalak.* - Honnét tudjam, hogy nem várok feleslegesen?

szela00Dátum: Szombat, 2013.08.31, 20:44 | Üzenet # 690
Yaoista
- Hát... ez egy jó kérdés. *Mondom komolyan.* - Valószínű, igen... Ayase lakása. *Mondom komolyan.* - Ezt tudom én is, hogy nem egyszerű... *Sóhajtok fel, majd ahogy mondod  a randit, elmosolyodom.* - Randizni.. *Ismétlem meg, valahogy ez annyira jól hangzott így. Mikor a testünk említed, hirtelen elvörösödtem, mert hát megrohamoztam az emlékek.* - Hát... nem tudok neked semmit mondani... bíznod kell bennem egy kicsit... *Mondom komolyan.* - Lee... semmi értelme nem lenne úgy belevágnom egy új kapcsolatba, hogy aggódhatok a régi miatt... veled szeretnék lenni úgy, hogy emiatt ne kelljen aggódnom... Nem tudom még, hogy mit fogok kezdeni, hogy egyáltalán mit fogok csinálni... De azt érzem, hogyha veled leszek... az... az valami nagyon különleges lenne és megbánnám később, ha elszalasztom...

MioDátum: Szombat, 2013.08.31, 21:41 | Üzenet # 691
Yaoista
- Hozzám jöhetsz vagy segíthetek.*Mondom. A vörösödésre elmosolyodom. Végighallgatlak, de egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy velem leszel, sőt nagyon nagy előrelépést se látok.* - Értem. Nos többet én már nem tudok mondani.*Sóhajtok fel.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.08.31, 21:53 | Üzenet # 692
Yaoista
- Hozzád..? *Kérdezek rá, hogy biztos legyek abban, ahogy értettem ezt most. Láttam rajtad, hogy nem vagy biztos a dolgokba, ezt támasztotta alá az is, hogy nem mondtál valami sokat. Felálltam, odamentem hozzád, majd átölelve a nyakad hosszan megcsókoltalak elég nagy szenvedéllyel és teljesen hozzád simultam.* - Nem érdekel mi fog történni, de veled akarok lenni... *Mondom komolyan a szemedbe.* - De egyrészről ez baromi ijesztő... pár hét alatt teljesen felforgattad az életem. Olyanokat teszek, amiket egyébként soha... Félek milyen leszek, ha teljesen beléd szeretek... másrészről... imádom ezt az egészet... *Mosolyodom el kicsit.*

MioDátum: Szombat, 2013.08.31, 22:15 | Üzenet # 693
Yaoista
- Igen. Van egy vendégszobám is.*Teszem hozzá, de úgy vagyok vele így se jönnél hozzám. Amikor odajössz hozzám és megcsókolsz nagyon meglep elsőre nem is viszonozom, de kapcsolok és magamhoz ölelve hevesen csókollak.*  - Tudod mit meggyőztél és várok rád. Hidd el én is félek szépségem nem kicsit és te is felforgattad az életem de nem bánom.*Mosolyodom el és magamhoz ölellek.*  - Veled akarok lenni.... szelídítsél meg.*Suttogom.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.08.31, 23:01 | Üzenet # 694
Yaoista
- És mit tennél, ha én most az mondanám, hogy lesz egy lakód? *Kérdezem egy féloldalas mosollyal, nem tudtam, hogy komolyan gondolod-e, de én szerettem volna. Kicsit meglepődtem, hogy nem viszonozod először a csókom, de azért megnyugtat, hogy utána magadhoz ölelsz és csókolsz.* - Tudom és az jó, ha nem bánod... *Mosolyodom el. Oda is bújok, ahogy ölelsz, majd szavaidra elkuncogom magam.* - Hmm... rendben te kis vadóc... *Kuncogok kicsit. Soha nem éreztem még ilyet, csak úgy kalapált a szívem, de nem tudtam mitől.* - Tiéd akarok lenni.. *Mondom halkan.*

MioDátum: Szombat, 2013.08.31, 23:42 | Üzenet # 695
Yaoista
- Csak annyi a kérdésem, hogy mikor költözik?*Mosolyodom el, de még mindig nem hiszem el, olyan hihetetlen minden.* - De még milyen vadóc.*Vigyorgok.* - Én is erre vágyom, hogy az enyém legyél és boldog legyél.*Csókolok a nyakadba.* - Mond csak akkor egy randi jöhet?*Pillantok rád, de nem engedlek.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.08.31, 23:56 | Üzenet # 696
Yaoista
- Hát.. valószínű még a héten... *Mosolyodom el. Biztos volt, hogy nem holnap.* - Bizony... egy igazi vadállat. *Nevettem el magam. Nem gondoltam komolyan, de ez jól hangzott.* - Már az vagyok... *Mondom halkan és felsóhajtok a nyakamra.* - Igen... hová viszel? *Kérdezem kíváncsian és adtam egy csókot.* - Tudod mit? Ne mond el... *Folytatom gyorsan.* - Lepj meg... *Bújok vissza és finoman simogatom a hátad finoman.* - Még mindig menjek el...? *Kérdezem óvatosan.* - Ha nem érsz rá tanítani, nem baj... *Maradni szerettem volna veled kicsit itt. Hirtelen beindult a faxgép és egy csomó papír jött ki egy csomó szöveggel, de hasonlókkal, mint az smsek.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.01, 14:22 | Üzenet # 697
Yaoista
- Nagyszerű, majd mond mit szeretnél és akkor megveszem neked.*Mosolygok.* - Szeretném, ha semmibe nem szenvednél hiányt.*Simizem meg a pofid.* - Még nem tus tudod mennyire.*Vigyorgok, majd lágyabban elmosolyodom.* - Ennek nagyon örülök.*Mosolygok tovább és éppen mondanám, hogy nem árulom el, de te mondod helyettem és csókod is viszonozom.* - Nem is akartam.*Kacsintok rád.* - Megfoglak minden egyes nap.*Suttogom.* - Jól esik.*Suttogom a simogatásra.* - Nem akarom, hogy elmenj, de ne csak most, hanem máskor se.*Mondom lágyan és megcsókolnálak, de akkor jelezz a faxom. Odamegyek és széttépem papírokat, majd kihúzom faxgépet.* - A kurva életbe már.*Csapok az asztalra.* - Akkor se hagyom, hogy elrontsa kedvem.*Rántalak oda és vadul megcsókollak.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 14:54 | Üzenet # 698
Yaoista
- Nincs szükségem semmi különlegesre, és igazán nem szükséges... *Mosolyodom el én is.* - Köszönöm... *Valahogy soha nem törődtek így velem és ez annyira új volt.* - Hmm... lehet vennem kéne egy pórázt... vagy leckéket venni valami oroszlán idomártól... *Nevettem el magam. Kész voltam tőled és csak mosolyogni tudtam.* - Most már még kíváncsibb vagyok... *Kuncogok kicsit. Csak elmosolyodtam, hogy meglepsz mindig. Tovább simiztelek, nem hagytam abba.* - Oké... *Nem is akartam elmenni, de így még jobb volt, hogy te se akarod, hogy elmenjek. Nem kicsit lepődök meg a papírokon, de azon picit elmosolyodtam, ahogy odarántasz és megcsókolsz. * - Vigyázz magadra... *Mondom komolyan és nem kicsit aggódva.* - Nem akarom, hogy bajod legyen. *Nem nagyon voltam vele tisztába, hogy mennyire is nem lehet a közeledbe jutni, vagy éppen mennyire lehet.*

MioDátum: Vasárnap, 2013.09.01, 16:08 | Üzenet # 699
Yaoista
- Én szeretném.*Mosolygok.* - Tudod nekem a pórázra jobb ötleteim vannak.*Vigyorgok kajánul.* - Remélem nem fogsz csalódni.*Mosolygok.* - Ne aggódj kicsim, nekem nem lehet könnyen ártani és bárki is szórakozik ráfog jönni, hogy nagyon rossz emberrel kezdett ki.*Vigyorgok ördögien.*

szela00Dátum: Vasárnap, 2013.09.01, 16:25 | Üzenet # 700
Yaoista
- Majd meglátom és szólok, rendben? *Bár tényleg nem kellett semmi.* - Mint például? *Kérdezem érdeklődve, de a mosolyod az gyanús volt, lehet még megbánom, hogy megkérdeztem.* - Nem hiszem... *Bárminek örültem volna. A kicsimre elmosolyodtam és adtam egy puszit.* - Rendben... *Bár ez a mosolyod ijesztő volt, úgyhogy inkább megcsókoltalak.* - Olyan ijesztően vigyorogsz... *Mondom halkan.* - Majd vigyázok rád én... *Kuncogtam és az arcodat cirógattam.*

Keresés: