Lee és Masato múltja
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Lee és Masato
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.06.01, 13:15 | Üzenet # 51 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Pontosan.*Bólintok, ha valami homofób lennél, akkor nem tanítanálak.*- Helyes.*Bólintok, egyre szimpatikusabb voltál.* - Értem nagyon jó meglátás.*Bólintok, majd lazán felülök a korlátra nem voltam egy parás ember.* - Akkor csinálj pár fotót.*Mondom, beleszívok a cigimbe.* - Holnap gyere be az irodába ott leszel a fotózásokon, gyere reggel 7-re. Rendbe?*Kérdzlek*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.02, 14:40 | Üzenet # 52 |
 Yaoista
| *Ahogy felülsz a korlátra, azért én kicsit aggódva néztelek, nem örültem volna, ha a földön kötsz ki szétplaccsanva. A képekre elmosolyodom és elvéve a gépet szépen bemérem és miegyéb. Kattintgatok párat és közben válaszolok.* - Rendben, persze. *Mosolyodom el., majd a géppel feléd fordulok és téged is lekaplak. Ha már te is engem, akkor én is téged, és meg kellett hagyni, tényleg jól néztél ki a képen. Visszanéztem és elmosolyodtam, majd odaadtam neked.* - Remélem valamelyik tetszik egy kicsit is. *Lejött, hogy nagyon képzetlen voltam, de tényleg próbálkoztam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.06.02, 20:52 | Üzenet # 53 |
 Yaoista
| *Amikor lefotózol rögtön odanézzek és elmosolyodom igen csak sármosan.xd* - Biztosan.*Veszem el, majd leugrok a korlátról és elkezdem nézni a képeket.*- Nem rossz, de majd holnap mindent átbeszélünk, viszont most nem akarom tapintatlan lenni, de menj haza még dolgozni akarok, meg holnapra kell az erőd.*Mosolygok rád.* - Hívok neked taxit a cégeset nem kell érte fizetned.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.02, 21:05 | Üzenet # 54 |
 Yaoista
| *Ahogy mondod, hogy hát már ideje lenne hazamenni, akkor kapcsoltam, hogy mennyi is lehet az idő.* - Nem... én sajnálom, hogy eddig maradtam. *Mondom kedvesen, de azért az jó volt, amit a képekre mondtál.* - Nagyon szépen köszönöm. *Mondom a taxira, majd hívod is és én el is megyek. Otthon mindent nagyon jó érzéssel mesélek el, bár azt kihagyom a sztoriból, hogy meleg vagy, mert valószínű a menyasszonyom nem annyira elfogadó, mint én, na meg nem akartam azt sem, hogy aggódjon értem, bár nem lett volna rá oka, de azért mégis. Másnap reggel ahogy mondtad, reggel 7re ott voltam a megbeszélt helyen és kíváncsian vártam, hogy mi lesz. Láthatóan izgatott voltam és rettentő kómás, de mégis vártam az egészet.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.06.02, 21:26 | Üzenet # 55 |
 Yaoista
| - Semmi baj nem zavartál.*Mosolyodom el, majd amikor jön a taxi kikísérlek, majd képeket felrakom gépre és megcsodállak tényleg nagyon az esetem voltál főleg ahogy egyre jobban megismertelek és úgyis elérem, hogy az ágyamban kössél ki nem egy heterot. Képeid után tényleg dolgozni kezdek, majd lefekszek. Reggelt persze teraszon kezdtem, majd elkészülve munkába indultam szinte utánad értem be.* - Iroda.*Mondom neked csak ennyit, mert szokás szerint mobilon szervezkedek. Bent intek, hogy ülj le, majd kicsit még beszélek és lerakom.* - Hogy vagy?*Kérdezlek*- Fáradtnak tűnsz.*Jegyzem meg*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.02, 21:54 | Üzenet # 56 |
 Yaoista
| *Ahogy közlöd, hogy iroda és a füledhez van gyógyulva a mobil, én is csak bólintottam és természetesen mentem is ahová kell.Szépen le is ültem az irodádba és csak figyelem ahogy beszélsz telefonon, majd felém fordulsz,miután leraktad.* - Jól, és izgatottan . *Mosolyodom el.* - Hát kicsit az is vagyok, korán keltem, de magamnál vagyok. *Mondom komolyan, nem tudom, hogy ezt a fáradt dolgot, most leszúrásnak vegyem-e.* - A reggelek általában nehezen indulnak. *Mondom őszintén, mert hát az első kávém előtt használhatatlan vagyok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.06.02, 22:01 | Üzenet # 57 |
 Yaoista
| - Nagyon helyes.*Bólintok.* - Oké oké.*Bólintok.*- Meg tudom érteni meg úgyis belefogsz rázódni*Mosolygok, nem volt baj, ha álmos vagy amíg tudsz rendesen dolgozni.* - Kérsz valamit?*Kérdezlek, majd gépemen kezdek el pötyögni. * - Gyere egy kicsit ide.*Hívlak oda, majd a saját képeid láthattad, amiken te vagy.* - Mit szólsz? Semmi javítás nincs benne. Biztos nem akarsz modell lenni?*Kuncogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.02, 22:14 | Üzenet # 58 |
 Yaoista
| - Valószínű. *Mosolyodom el én is.* - Nem köszönöm. *Mondom kedvesen, majd odamegyek ahogy hívsz. Meglepődve néztem a képeket, amik rólam készültek.* - Nem, biztos nem szeretnék és biztos csak a jó fotóson múlott. *Mondom és azért tényleg jó képek lettek.* - Hiszen az is kell, ha jó képeket szeretnénk. *Mosolygok rád.* - Valójában ez csak méginkább bizonyíték arra, hogy fényképezni szeretnék.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.06.02, 22:17 | Üzenet # 59 |
 Yaoista
| - De a modell is sokat számít.*Mosolygok.* - Oké oké csak poénkodok.*Vigyorgok, majd előhívok két képet.* - Ez így van sokat számít. Nézd meg ezt a két képet. Ez az amit te fotóztál le, majd én, miután elmentél. Látod különbséget?*Pillantok fel rád.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.02, 22:28 | Üzenet # 60 |
 Yaoista
| *Ahogy elém teszed a két képet, a kezembe veszem őket, majd sóhajtok egyet.* - Igen, látom.. *Az hagyján hogy jobb voltál, de fényévekkel el voltam maradva a te szintedtől még én is láttam.* - Azt hiszem rengeteget kell még tanulnom. *Mondom komolyan és elszántan.* - Így már nem is olyan jó ez a kép... *Mármint az enyém. Persze a te tudásod és tapasztalod igen csak magasan van.* - Azért remény van a jövőre nézve, igaz? *Kérdezem kíváncsian.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.06.02, 22:47 | Üzenet # 61 |
 Yaoista
| *Láttam rajtad, hogy kissé elkeseredtél.* - Hééé nyugi már, hiszen, azért vagy hogy tanulj nem? Van remény de a legtöbb tőled függ ugye.*Mosolygok, majd képed kirakom egy üres táblára.* - Folyamatosan teszem, majd ki a képeid és látod, majd te is fejlődést persze nem az összes képet tesszük ki, hiszen sokat fogsz csinálni. Lényeg, hogy én is kezdőként kezdtem és gondolj arra, hogy neked van segítséged vagyis, majd két hét múlva derül ki a végleges válasz.*Mondom, majd visszamegyek hozzád.* - Minden oké?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.02, 23:00 | Üzenet # 62 |
 Yaoista
| - Igen, igen. *Értek egyet, majd elmosolyodtam. Csak bólogattam a képeket illetően, hogy értem és igazából tetszett az ötlet.* - Igen.. két hét múlva, de remélem menni fog. *Tényleg nagyon szerettem volna. Kérdésedet nem igazán tudtam hova rakni most.* - Hogy minden? *Kérdezek vissza, nem tudtam mire gondolsz.* - Elméletileg igen, de nem tudom mire gondolsz. *Mondom kedvesen, hiszen semmi nagy probléma nem volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.06.02, 23:09 | Üzenet # 63 |
 Yaoista
| - Kiderül.*Mosolygok.* - Csak mert az előbb olyan kis elkeseredettnek tűntél, de ha jól vagy akkor oké.*Mosolyodom el.* - Viszont, ha nincs baj irány munka. Ma egy fürdőruha fotózás lesz vagyis azzal kezdünk.*Mondom, majd lemegyünk és bemutatlak egy fotósnak persze ő is neves volt.* - Akkor kezdjük is munkát.*Mondom és mindenki úgy leste a szavam, mintha szent lenne.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.06.02, 23:26 | Üzenet # 64 |
 Yaoista
| - Hát, csak rádöbbentem ténylegesen a különbségre, ennyi. *Mosolyodtam el.* - De minden oké. *A munkára csak bólintottam, mint ahogy a többire is. Nagyon élveztem az egészet és ha nekem is mondtál valamit, rögtön teljesítettem. Árgus szemmel figyeltem mindent, hogy mik történnek. Órákig tartott és végül én kicsit kimerültem. Nem szoktam meg ezt a hajtást, de nem adtam fel. Végül mikor vége lett a fotózásnak teljesen kész voltam már. Csak leültem egy székre és néztem egy pillanatig.* - Ez kimerítő. *Mondom neked, mert hát rajtad meg meg se látszódott semmi, ami már majdnem pofátlanságnak minősült. xD.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.06.02, 23:37 | Üzenet # 65 |
 Yaoista
| *Minden rendben zajlott szerencsére, de amikor meglátom, hogy kidöglöttél ennyitől az meglepxd* - Ez még semmi. Komolyan ennyitől elfáradtál? Még sehol nem tartottunk szóval szedd össze magad.Nagyon sok dolog van még hátra.*Jegyzem meg.* - Gyerünk pattanj nincs idő henyélésre.*Vágom hozzád közben ismét telefon volt a fülemen és kocsim felé haladok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.06.03, 17:54 | Üzenet # 66 |
 Yaoista
| *Ahoy lehordasz, rögtön fel is pattanok, de a fáradtsághoz nem fűzök semmit. Az hagyján, hogy nehezen kelek, de sajnos tegnap az éjszaka is hosszú volt, de nem akartam, hogy tudd, összeveszem nem kicsit a menyasszonyommal. Mentem is veled rögtön a kocsihoz, de megcsörren a telefonom. Előveszem, egy darbig nézem, majd kinyomom és kikapcsolom, majd beülök a kocsiba.* - Sajnálom, összeszedem magam. * Mosolyodom el, bár látszott, hogy nem minden oké, sőt reggel is már ez volt a gond, de nem mondtam semmit. Nem panaszkodni jöttem, tanulni.* - Most hova megyünk? * Kérdezem kíváncsian.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.06.04, 19:56 | Üzenet # 67 |
 Yaoista
| *Feltűnt, amit a telefonnal tettél meg azt is, hogy szarul vagy de nem kérdezzek rá rögtön, mert ugye beszélek. Amikor lerakom telefont rád pillantok.* - Egy tárgyalásra. majd egy fotózásra.*Mondom, majd elindulok.* - Baj van? Gondterheltnek tűnsz.*Mondom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.06.04, 20:53 | Üzenet # 68 |
 Yaoista
| - Érdekesen hangzik. *Mondom kedvesen, majd kérdésedre elhallgatok. Pár percig csöndben vagyok, majd megszólalok.* - Tegnap összevesztünk. *Mondom lassan, nem tudtam, hogy hogyan fogalmazzam meg.* - Kérdezte milyen volt a nap én pedig meséltem és az, ami nekem nem esett le, neki rögtön... *Utalok arra, hogy meleg lennél.* - És... nem tetszik neki. Azt hiszi, hogy biztos összefekszek veled, meg majd ha utazni kell se dolgozni fogunk.. stb.. *Magyarán nem akarta, hogy veled dolgozzak.* - Erre én eléggé felhúztam magam... Mert már maga a feltételezése is sértő. *Persze szépítettem rajta, mert igen csak cifrákat mondott rólad. xD.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.06.04, 21:06 | Üzenet # 69 |
 Yaoista
| - Az is lesz.*Mosolygok, majd figyelmesen hallgatlak.* - Igazából nem lepődöm meg. Nem is érdekel mit gondol és gondolom, hogy milyen szépeket mondott rólam nem vagyok hülye.*Jegyzem meg, de semmi ideg nem volt bennem.* - Nem is tudok mit mondani igazából ezzel a viselkedéssel csak maga ellen árt, nem tudom, hogy vagy vele de én utálom a hisztit.*Húzom el szám.* - Akkor most fél, hogy felfallak?*Nevetek fel*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.06.04, 21:50 | Üzenet # 70 |
 Yaoista
| - De én csalódtam benne. *Mondom komolyan. Nagyon rosszul esett, hogy nem bízik bennem.* - Hát.. ha nem muszáj, nem ismétlem el. *Látszott, hogy felhúzott ezzel is, hogy lehordott téged mindennek, miközben egy percet sem beszélt veled.* - Nem tartozik a kedvenceim közé... *Vallom ba én is.* - Ezért is nyomtam ki... *Jegyzem meg halkan.* - Azt hiszem. *Mosolyodom el.* - Bár nincs oka félni... de nem hiszi el. *Sóhajtok egy nagyot.* - Felbosszant...
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.06.04, 21:59 | Üzenet # 71 |
 Yaoista
| - Azt elhiszem.*Bólintok, majd ismét végighallgatlak.* - Viszont, ha most az elején is így kiakad egy napon után, akkor mi lesz később? A másik meg, hogy ennyire nem bízik benned, hiszen mindenhez két ember kell és ugye azt mondtad, hogy heteró vagy akkor mire fel hinné, hogy összefekszel velem? Nem igen értem meg az asszonykád gondolkodását de igazán bosszantó*Csóválom a fejem*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.06.04, 22:37 | Üzenet # 72 |
 Yaoista
| - Ne is mond... Fogalmam sincs később mit várhatok tőle. *Nagyon rosszul esett ez az egész.* - Azt hiszem erre mondják,hogy női logika. *Mosolyodom el. Valójában tudta, hogy mennyire felnézek rád és valahol ez zavarta.* - Nagyon szeretem őt, de ilyenkor... nem vagyok benne biztos, hogy itt az ideje, hogy elvegyem. Bizalom nélkül nem fog működni. *Mondom szomorúan. Tényleg nem vártam ezt tőle.* - Azt hittem minden rendben lesz... persze fel voltam készülve, hogy nem lesz könnyű, és ezt ő is tudta, nem értem, hogy mi változott. *Nézek ki a kocsi ablakán. Nagyon tépelődtem, hogy mit is tegyek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.06.04, 22:45 | Üzenet # 73 |
 Yaoista
| - Erre mondják, hogy idiótaság már megbocsáss.*Sóhajtok fel.* - le kell ülnöd vele az lesz legjobb ismét átbeszélni, hiszen mi lesz, amikor elutazol velem és hetekig nem lát? Na meg igen ezeket mind az esküvő előtt kell kiderülnie, arról meg nem is beszélve, hogy szebbnél szebb modelleket fogsz fotózni, akkor ahhoz mit fog szólni?*Sóhajtok fel.* - Őszintén meglep, hogy így elmondtad, de bármikor szívesen meghallgatlak.*Mondom kedvesen, de komolyan gondolom.* - Fel a fejjel oké??*Borzolom meg hajad.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.06.04, 23:02 | Üzenet # 74 |
 Yaoista
| *Nem szóltam semmit.* - Ne is mod... már előre félek... *Sóhajtok egy jó nagyot gondterhelten.* - Úgy vagyok vele, hogy éppen elég időt fogunk ahhoz együtt tölteni, hogy ezt elmondhassam. Előbb-utóbb úgy is kiderülne, így egyszerűbb. *Mosolyodom el, majd elkuncogtam magam.* - Oké, igyekszem. *Nézek rád, te is megleptél.* - Örülök, hogy nem az a marconra, beképzelt ember vagy, mint aminek első pillantásra tűnél. *Mondom őszintén, már jobban éreztem magam és ez igen látványos is volt. Szinte felvidultam és kivirultam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.06.04, 23:26 | Üzenet # 75 |
 Yaoista
| - Igazad van.*Bòlintok*- Akkor jò*Mosolygok,majd felnevetek.* - Ohhh miért annak tűnök?*Vonom fel a szemöldököm* - Jobban ãll ha mosolyogsz.*Jegyzem meg.*
|
|
| |