2025.07.19, Szombat, 18:12
Kezdőlap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
A fórum moderátora: Mio  
Lee és Masato múltja
szela00Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1
Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
Lee és Masato

szela00Dátum: Kedd, 2013.09.03, 21:25 | Üzenet # 726
Yaoista
*Csak vörösödtem.* - Hagy lógva.. *Morgom aranyosan, hogy ezzel hagyjál békén :D.* - Nem hiszem, hogy megbánnám... *Mosolyodom el és olyan jó volt, ahogy simogattad az arcom. Még kicsit hozzá is bújtattam az arcom a kezedhez.* - Pedig szerintem erősen ezen vagyunk... *Kuncogok, de értettem mire mondod.* - De értelek, és persze... *Cirógatlak én is.* - Egyezzünk meg valamibe... *Mondom én is, amolyan alkuként.* - Otthon... *Olyan jó érzés volt ezt mondani és édesen el is mosolyodtam rajta.* - Szóval otthon én nem leszek a tanítványod... azt nem mondom, hogy ne dolgozz, mert fogsz. *Kuncogtam.* - De... nem taníthatsz. *Mosolyodom el.*

MioDátum: Kedd, 2013.09.03, 22:00 | Üzenet # 727
Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
- Most hagylak.*Kuncogok.*  - Akkor jó.*Mosolygok, olyan kis édes vagy.* - Okos fiú vagy te.*Vigyorgok.* - Hallgatlak.*Mondom, majd ígyis teszek.* - Ez a legjobb ötlet, de viszont otthon fogunk tanulni, de az mind az ágyba.*Nyalok a füledbe.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.09.03, 22:32 | Üzenet # 728
Yaoista
- Csak néha kicsit naív, igaz? *Kuncogom el magam. Először nem értem mire gondolsz, de a végére igencsak rákvörös leszek megint.* - Nem mondj ilyeneket... *Hozol megint teljesen zavarba. Átölelem a nyakad és finoman megcsókollak, közben a nyakad cirógatom.* - Nagyon szeretem a csókjaid... *Suttogom az ajkaidra és tovább csókoltalak. Igazából kezdte azt érezni, hogy nem csak a csókjaid szeretem.*

MioDátum: Kedd, 2013.09.03, 22:38 | Üzenet # 729
Yaoista
- Néha sokszor.*Nevetek fel.* - Most miért? Hiszen így lesz rákocskám.*Nevetek fel, majd a csókjaid viszonozom.* - Ahogyan én te csókjaid.*Suttogom, majd magamra húzlak és úgy csókollak egyre szenvedélyesebben. Végigsimítok a hátadon a és fenekedbe markolok és az ágyékom tiednek kezdem dörgölni.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.09.03, 22:50 | Üzenet # 730
Yaoista
- Azért ne túlozzunk. *Nevettem el magam én is.* - Mert nem szeretek főtt rák lenni... *Motyogom halkan. szavaidon elmosolyodtam, majd ahogy magadra húzol ráültem a csípődre és úgy viszonoztam csókjaid, teljesen kész voltam. Halványan megremegtem, ahogy végigsimítasz rajtam. Halkan belenyögtem a csókunkba, miközben dörgölőztél.* - Lee... nehh... ezt neh... *Nyögöm édesen ajkaid közé.* - Megint felfogokh... izgulni... *Sóhajtozok igen csak jólesően.*

MioDátum: Kedd, 2013.09.03, 23:10 | Üzenet # 731
Yaoista
- Nem teszem.*Vigyorgok.*  - Pedig jól áll.*Kuncogok.* - Igen tudom..... pont ezért teszem.*Vigyorgok egyre jobban simulok hozzád és én is kemény leszek.* - Nem segítenél rajtam édesem?*Nyalok a füledbe és a kezed a farkamra teszem.*

szela00Dátum: Kedd, 2013.09.03, 23:22 | Üzenet # 732
Yaoista
*Csak morgok kicsit, hogy jól áll.* - Te... ahh... *Nyögöm kicsit, mert egyre jobban kivagyok. Mikor a kezem a farkadra teszed, még jobban elvörösödöm.* - Én... *Motyogom halkan, de hát úgy voltam vele, hogy kiverni, kiverem, végülis azt már csináltam neked. Elkezdem kigombolni a nacid, majd először alsón keresztül simiztelek kicsit, majd benyúltam az alsónadrágodba. Finoman simogatni kezdelek, de nagy vörös vagyok és inkább csókollak.*

MioDátum: Kedd, 2013.09.03, 23:56 | Üzenet # 733
Yaoista
- Ha nem akarod akkor nem kell, semmit se akarok rád kényszeríteni.*Mondom komolyan, de ahogyan elkezded gombolni a nacimat, annak nagyon megörülök.* - Ahh igen így jó lesz.*Nyögöm, ahogyan simogatni kezdesz és én is előveszem a farkad és simogatni kezdek és szabad kezemmel a hátad simogatom és csak csókollak és csókollak.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.09.04, 18:44 | Üzenet # 734
Yaoista
*Elmosolyodtam szavaidon, annyira kedves voltál. Nem gondoltam, hogy ilyen leszel velem. Meglepődök, ahogy te is előveszed farkam, bár nem volt ellenemre, mert hát nagyon szerettem, mikor hozzámértél. Jólesően nyögök csókunkba folyamatosan. Nagyon odavoltam már ennyitől. Kicsit hozzád dörgölőztem, hogy összeérjen a farkunk, bár annyira nem tudatosan csináltam, csak jobban akartam bújni.*

MioDátum: Szerda, 2013.09.04, 19:46 | Üzenet # 735
Yaoista
- Édes vagy.*Mosolygok, majd elengedem a farkad és te kezed is elveszem.* - Bízz bennem.*Csókollak meg, majd leteszlek magamról és kutyapózba húzlak, majd mögéd helyezkedek.* - Ne félj nem teszem be.*Mosolygok a farkam a fenekedhez kezdem dörgölni.* - Olyan jó érzés ez is.*Nyögöm*

szela00Dátum: Szerda, 2013.09.04, 20:57 | Üzenet # 736
Yaoista
*Nem értettem, hogy miért húzod el a kezem, meg azt se, hogy miért hagytad abba. Csak bólintottam, de elég ijesztően hangzott ez a bízzak benned. Eléggé beparáztam, ahogy felhúzol kutyapózba, fura volt ebben a szerepben lenni, nagyon is. Ahogy fenekemhez dörgölöd a farkam, hát kész voltam. Nem igazán értettem, de mégis valahogy jó érzés volt, de nagyon zavarba ejtő is.*

MioDátum: Szerda, 2013.09.04, 21:19 | Üzenet # 737
Yaoista
- Jó érzés?*Kérdezlek és felhúzlak magamhoz és átölellek.*  - Már annyira várom, hogy ismét benned legyek.... el se tudod képzelni, hogy mennyire ki vagyok éhezve.*Nyalok füledbe és farkad is simogatom.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.09.04, 21:44 | Üzenet # 738
Yaoista
- Nem.. nem tudom... *Vallom be őszintén, mert maga a gondolat, meg eléggé furcsa volt, de a testemnek meg tetszett. Még magamnak is szoknom kellett, hogy a párom egy férfi lesz. Mikor farkam is simogatni kezded, felnyögtem édesen. Nem ige értettem mi van velem, hogy mit is érzek. Furcsa volt az egész.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.09.05, 19:52 | Üzenet # 739
Yaoista
*Elmosolyodom, majd elhúzódom tőled és megfordítva magamhoz ölellek.* - Bocsi... csak annyira kívánlak.*Suttogom, majd az ölembe húzlak és összefogva a farkunkat, úgy simogatom magunkat, bár ez nem az igazi, de ennek is örülök.* - Nagyon kedvellek.*Mosolygok és megcsókollak.*

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.09.05, 20:59 | Üzenet # 740
Yaoista
*Kicsit meglepődtem, mikor megfordítottál, szavaidra meg elmosolyodom.* - Én sajnálom... *Motyogom, mert hát szerettem volna, ha boldog vagy. Mikor újra farkunk simized felnyögtem és finoman megremegtem. Én újra ráfogtam farkadra és  folytattam kényeztetésed.* - Én is téged... nagyon, nagyon... *Suttogom és viszonozom csókod odabújva hozzád. Annyira jó volt ezt hallani.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.09.05, 21:39 | Üzenet # 741
Yaoista
- Nem kell.*Mosolygok, annak pedig megörülök, hogy ismét simogatni kezdesz.* - Akkor jó.*Mosolygok és csak csókollak tovább és addig kényeztetjük a másikat, amíg el nem megyünk. Letörlöm a kezünket, majd annyira leraklak az ölemből, hogy felöltözzünk, de utána visszahúzlak.* - Mond csak hova utazzunk, majd el? Van ahova elszeretnél jutni?

szela00Dátum: Csütörtök, 2013.09.05, 22:20 | Üzenet # 742
Yaoista
*Eléggé élveztem az egészet ismét. Mikor kezünket törlöd meg mi egyéb, elmosolyodtam. Mikor visszahúzol, odabújok.* - Utazzunk? *Lepődök meg, ilyeneken én még nem is gondolkoztam, de nagyon tetszett az ötlet.* - Nem is tudom... olyan külön kívánság nincs, csak veled lehessek anélkül, hogy mindenki minket bámulna. *Kuncogom el magam.* - Én még sosem gondolkoztam ilyeneken, hogy hová mennék el... *Mondom őszintén. olyan voltam, mint egy kalitkából szabadult kismadár. Ugyan már nem voltam abban a kalitkában, mégsem tudtam még az új határaim. Nem tudtam, hogy veled milyen lesz, hogy milyenné válok.*

MioDátum: Csütörtök, 2013.09.05, 22:26 | Üzenet # 743
Yaoista
- Nincsen? Hogy lehet? Mindenkinek van egy hely, ahova szeretne eljutni minimum egy.*Mosolygok.* - Kincsem egy ilyen szépséget, mint te mindenhol megnéznek.*Kacsintok rád, bár imádok bókolni, de mindig az igazat mondom.* - Nos akkor most gondolkozz el, de majd elviszlek azokra a helyekre, amik nekem nagyon tetszettek meg úgyis a munka miatt is sokat utazunk, de mindig úgy csinálom, hogy legyen idő lazításra.*Csókollak meg.* - El se hiszem, hogy velem vagy.*Mosolygok, de úgy mint egy kisfiú, aki megkapta amire vágyott.*

szela00Dátum: Péntek, 2013.09.06, 20:25 | Üzenet # 744
Yaoista
- Hát tudom... csak eddig én nem nagyon gondolkoztam ilyesmin. *Mondom kissé furán, hiszen ez tényleg az volt. Általában az emberek álmodoznak, hogy elmennek valahova, én még soha nem tettem.* - Rendben, majd gondolkozok. *Kíváncsian hallgatlak, majd édesen elmosolyodom.* - Ez olyan jó... már tudom, hogy jó lesz. *Nevettem el magam. Csókod még el is nyújtom kicsit.* - Én se, elhiszed? *Nevettem el magam, de a mosolyodra, én is csak mosolyogni tudtam. Annyira jó volt ezt látni.* - Szeretném, ha mindig így mosolyognál... *Mondom őszintén és finoman cirógatni kezdem pofid.*

MioDátum: Péntek, 2013.09.06, 21:21 | Üzenet # 745
Yaoista
- Értem értem.*Mosolygok.* - Igen az.*Mosolygok és nincs ellenemre, hogy a csókot elhúzod.* - El, de most már itt vagy nekem.*Mosolygok.* - Legyél velem és akkor mindig mosolyogni fogok.*Mosolygok édesen.*  - Rég mosolyogtam így, ahogyan rád szoktam.*Mondom, majd az arcom kezedbe simítom.* - Én meg azt akarom, hogy te mosolyogj.*Adok egy puszit a homlokodra.*

szela00Dátum: Szombat, 2013.09.07, 22:02 | Üzenet # 746
Yaoista
- Igen... most már itt. Nemsokára még jobban. *Mosolyodom el még édesebben.* - Ez teljesíthető. *Kuncogom el magam, majd nem kicsit enyhítetted meg a szívem, már szinte csalás volt, ahogy néztél. Egyre jobban beléd bolondultam. Kicsit elpirultam szavaidra, na meg a puszira még a szemem is lehunytam egy pillanatra.* - Akkor csókolj meg... *Kuncogom el magam és átöleltem nyakad. Egész délután gyakorlatilag enyelegtünk és én nagyon el voltam varázsolódva, pedig más esetben lehet már kifutottam volna a világból. Másnapra kértem tőled egy szabadnapot, hogy meglátogathassam a szüleim. Egész nap náluk voltam, reggel estig, még a telefont se vettem fel. Nagyon jó volt velük lenni kicsit. Kérdezgettem mindenről, de én csak ködösítettem, nem mondtam semmi konkrétumot. Csak este hívtalak fel, hogy mi volt. Mikor hazamentem, eléggé kész voltam. Elkezdtünk beszélgetni Ayaseval, és hát nem bírtam tovább... szakítottunk, vagyis én vele. Persze minden hülyeséget kitalált és mindent rádfogott, még ha nem is úgy volt. Nagyon dühös lett rám és hát szó szerint, kirakta a szűröm. Közölte, hogy van egy órám. Ami szükséges, azt összeszedem, mint ruha, meg ilyenek, gondoltam a többiért még visszajövök később. Miután összeszedtem magam, elmentem hozzád és a bejárat előtt felhívtalak.* - Szia... mond csak, be tudsz fogadni most egy hajléktalant? *Kérdezem, de már magamba mosolygok.*

MioDátum: Szerda, 2013.09.18, 22:06 | Üzenet # 747
Yaoista
- Így van.*Mosolygok.* - Azon leszek, hogy mindig mosolyogjál.*Puszillak meg.* - Azt hiszem menni fog.*Nevetek fel és így teszek. Nagyon jól elvagyunk és azt se számít, hogy ez munka idő alatt megy, mert megéri és majd dolgozok utána. Miután elmész én még bent maradok, majd később haza megyek, de a postámra igen csak kiakadok. Fel is hívok egy magánnyomozót és másnapra megbeszélek vele egy találkozót még jó, hogy te szabit kértél, mert nem akarok neked róla beszélni, hogy ne aggódjál. Másnap találkozunk a nyomozóval és elmondom neki dolgokat, a többit meg rábízom. A zsaruknak nem akarok szólni és remélem nem is kell. A nap további része szokásosan telik és nem is hívlak, megvárom amíg te keresel. Nagyon örülök, hogy a találkozás jól sikerült főleg, mert kitudja mi lesz a következőnél.Természetesen annyi időt kapsz amennyit szeretnél és támogatni foglak. Beszélgetésünk után kicsit még bent maradok, majd haza megyek. Lefürdök, majd felveszek egy alsót és a köntösöm és kimegyek a teraszra borozni és szivarozni.* - Mondjad édesem.*Szólok a telefonba, amikor hívsz, ami meglep de a folytatás főleg.* - Lehet róla szó.*Kuncogok.* - Várj beengedlek.*Kapuhoz megyek és beengedlek, majd a bejárati ajtót kinyitom és várlak, hogy felgyere.* - Látom nem csak egy éjszakára jöttél.*Vigyorgok megfogom csomagjaid és bemegyek veled, majd bent a falnak nyomva megcsókollak forrón.* - El se hiszem, hogy itt vagy.*Lehelem az ajkaid közé.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.09.18, 22:28 | Üzenet # 748
Yaoista
*Csak mosolyogni tudtam, annyira jó volt hallani a hangod.* - Rendben. *Kuncogtam el magam. Bementem és már alig vártam, hogy odaérjek hozzád. Mikor meglátlak az ajtóban, még inkább elmosolyodtam.* - Hát... lehet, hogy nem. *Kuncogom el magam. Oda is adtam a csomagokat, majd meglepődtem, mikor a falnak nyomtál, de mégse bántam. Hosszan viszonoztam a csókod, igen csak olvadozva.* - Én se hiszem... *Válaszolom halkan és kihasználva, hogy köntösbe vagy, a mellkasod kezdem cirógatni.* - Szakítottam vele... *Mondom halkan, majd megcsókollak.*

MioDátum: Szerda, 2013.09.18, 23:26 | Üzenet # 749
Yaoista
*Elmosolyodom, ahogyan már simogatsz, na igen nem lehet nekem ellenállni. biggrin * - Örülök neki.*Suttogom és elnyújtom a csókot.* - Üdv itthon.*Mosolygok és megfogom kezed meg a csomagjaid.* - Éppen borozok, csatlakozol hozzám?*Kérdezlek.* - Holnap meg csinálok ruháidnak helyet meg segítek amiben kell.*Mondom de végig fülig ér a szám.* - Mindenképpen koccintanunk kell, most új élet kezdődik számunkra.*Mondom, majd leteszem csomagokat és magamhoz ölelve megcsókollak ismét.*

szela00Dátum: Szerda, 2013.09.18, 23:40 | Üzenet # 750
Yaoista
*Én is elmosolyodtam.* - Megjöttem. *Beljebb is megyek veled.* - Ráérünk... nem hajt a tatár. *Mosolyodom el.* - Rendben, bár most tényleg nem iszok sokat. *Kuncogtam.* - Bár múltkor sem alakult olyan rosszulr. *Oda is bújok hozzád és viszonozom a csókod igen csak hosszan. Átöleltem a nyakad.* - Az normális, ha megkönnyebbültem? *Kérdezem elgondolkozva.* - Én... Olyan, mintha egy hatalmas tehertől szabadultam volna meg... *Mondom őszintén. A teher alatt nem magát Ayaset értettem, hanem mindent. A házasságot és a kötelességet.*

Keresés: