Lee és Masato múltja
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Lee és Masato
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.09.19, 00:05 | Üzenet # 751 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Elmosolyodom a megjöttemre.* - Igaz.*Bólintok.* - Egyszer se mondtam, hogy igyál sokat, te mondod ezt mindig.*Vigyorgok.* - Nos igaz, de nekünk nem kell alkohol, hogy jól érezzük magunkat.*Csókolok nyakadba.* - Igen normálisan, hiszen végre a saját életed élheted és nem azt amit mások akartak.*Simogatom meg az arcod, majd kimegyek veled az erkélyre, de úgy, hogy viszek neked is poharat, majd öntök neked és leülök és az ölembe húzlak.* - Ránk szépségem.*Emelem poharam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.09.19, 00:17 | Üzenet # 752 |
 Yaoista
| - Tudom, hogy nem mondtad. *Kuncogtam el magam.* - Igen... *Kiráz a hideg, ahogy a nyakamba csókoltál.* - Van benne valami. *Mosolyodom el és olyan jól esik, ahogy az arcom cirógatod. Az erkélyen kényelmesen ülök az öledben.* - Ránk... *Koccintok veled és beleiszok a borba.* - Nagyon finom... *Mosolyodom el, majd megcsókollak.* Annyira furcsa... *Mondom őszintén.* - Még szokatlan, hogy egy kapcsolatba én legyek úgy mond a gyengébbik fél. *Kuncogtam el magam.* - De majd megszokom... *Csókollak meg.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.09.19, 18:00 | Üzenet # 753 |
 Yaoista
| - Nálam csak finom borok vannak, ahogyan minden más is.*Mosolygok és a csókod viszonozom.* - De te vagy a legfinomabb.*Harapok az ajkaidra.* - Igen, majd megszokod és nem fogsz csalódni.*Suttogom az ajkaid közé és elveszem borod meg az enyémet is és úgy mélyítem el a csókot.* - Végre hagyhatok nyomot.*Vigyorgok és félresöpörve a hajad erősen, de mégis élvezetesen megszívom a nyakadat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.09.19, 18:35 | Üzenet # 754 |
 Yaoista
| - Milyen szerények vagyunk. *Mosolyodom el. Bókodra elpirultam kicsit.* - Azt nem is hiszem, hogy csalódnék. *Válaszolom én is, de eszemben sincs elhúzódni. Sokkal jobb volt így veled lenni, hogy nem mardosott a bűntudat Ayase miatt. Azt fel se fogtam, hogy elveszed a bort, úgy lefoglalt a csók.* - Azért óvatosan... *Nyögtem fel, mert hát a nyakam az még mindig igen csak érzékeny volt, az őrületbe lehetett vele kergetni.* - Lee... *Nyögöm halkan és a hajadba túrtam lágyan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.09.19, 20:28 | Üzenet # 755 |
 Yaoista
| - Mond azt, hogy nincs igazam.*Vigyorgok.* - Hiányzott a pirulásod, meg minden más is.*Mosolygok.* - Nem is fogsz.*Kacsintok rád.* - Óvatos vagyok édesem.*Vigyorgok és úgy fordítalak az ölembe, hogy velem szemben legyél.* - Eddig is tudtam, hogy érzékeny vagy a nyakadra, de így még inkább.*Kuncogok és tovább szívogatom a nyakadat és a feneked markolászom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.09.19, 21:17 | Üzenet # 756 |
 Yaoista
| - Hát mondanám, de akkor hazudnék. *Kuncogtam el magam. Csak pirulgattam tovább édesen.* - Hát... nem úgy veszem észre... *Nyögök egyet halkan. Mozdultam úgy, ahogy szeretnél, de hát kész voltam.* - Nagyon... *Harapom be az alsó ajkam. Jólesően sóhajtozok, ahogy szívogatod a nyakam. Közrefogom az arcod s hosszan megcsókollak.* - Én... szeretkezni szeretnék veled.... *Suttogom az ajkaidra, de lángvörösen.* - Érezni akarom, hogy ez a valóság...
|
|
| |
Mio | Dátum: Csütörtök, 2013.09.19, 23:26 | Üzenet # 757 |
 Yaoista
| - Ennyi.*Vigyorgok.* - Mennyi bajod van.*Kuncogok* - Jobb ha tudod, hogy ez nálam alap és végre nálad is csinálhatom vagy talán zavar?*Vonom fel a szemöldököm. Elmosolyodom a csókod viszonozom, majd meghallva a kijelentésed elvigyorodom, de meg vagyok lepve.* - Iroda után azt hittem nem fogsz velem hamar lefeküdni.*Jegyzem meg, mert attól is kivoltál, hogy farkam neked dörgöltem vagyis popodnak.* - De örülök, hogy nem ez lett.*Elnyomom a szivart iszok egy korty bort, majd elindulok be, de viszlek és csókollak. Bemegyek a hálóba és az ágyra döntelek.* - Közös hálónk, közös ágyunk.*Mosolygok és ledobom köntöst magamról rólad pedig felsőt veszem le és rögtön mellbimbóidnak esek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2013.09.19, 23:58 | Üzenet # 758 |
 Yaoista
| - Már hogy zavarna, csak könnyen felizgulok így és... ez olyan zavarba ejtő.. *Motyogom halkan, már így is tiszta kínba voltam.* - Az más volt... az olyan... nem tudtam eldönteni. hogy élvezem-e... fura volt... *Jövök még jobban zavarba. Ahogy viszel végig viszonozom csókjaid vagy én kezdeményezek, néha nyakadba csókoltam, mikor olyanom volt. Az ágyon kis is feküdtem, majd elmosolyodtam.* - Egyre jobban tetszik... nagyon jól hangzik. *Emelem fel a karjaim, hogy könnyedén le tudd rólam húzni a fölsőm. Kicsit meglepődtem, hogy rögtön mellbimbómnak esel és kéjesen nyögtem fel. Vállaid és hátad kezdtem cirógatni finoman, néha lágyan a hajadba túrva.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.09.20, 00:22 | Üzenet # 759 |
 Yaoista
| - Nem baj az, én ezt csak élvezem.*Vigyorgok.* - Majd megtudod, mert fogom csinálni még.*Mondom bár fura, hogy arra kivagy, de amúgy már kétszer sexeltünk.* - Ennek örülök.*Mosolygok.* - Nagyon kívánlak édesem.*Harapok bimbódra finoman, majd ismét a nyakad kezdem szivogatni.* - Előfogom csalogatni belőled a perverz dögöt.*Nyalok füledbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Péntek, 2013.09.20, 00:54 | Üzenet # 760 |
 Yaoista
| - Há... hát jó... *Vörösödöm el, mert nem tudtam, hogy mire gondolsz. Egyre vörösebb az arcom, főleg ahogy felrémlenek az emlékek. Felnyögök, mikor megharapsz, na meg a nyakamra kicsit megremegek.* - Bennem olyan nincs... *Suttogom, de közben csak úgy simultam hozzád.* - Olyan jó érzés... *Soha nem élveztem ennyire, ha valaki kényeztetett.* - Tudod... ahhh.... tényleg felforgattad az életem, de... de ez mindennél jobb. *Simogatlak közben.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.09.23, 21:11 | Üzenet # 761 |
 Yaoista
| - Még nem ismered a tested, de ezek után még viccesebb lesz hozzád vágni, hogy én megmondtam.*Vigyorgok.* - Örülök kicsim.*Mosolyodom el.* - Ahogyan te az enyémet, de nem bánom egyáltalán és örülök, hogy olyan pofátlan módon beviharoztál hozzám.*Kuncogok, majd ismét megcsókollak utána pedig a hasad kezdem csókolgatni szívogatni nacin keresztül farkadra simítok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.09.23, 21:59 | Üzenet # 762 |
 Yaoista
| *Csak elvörösödtem szavaidra.* - De ismerem... de rád... máshogy reagál... *Közlöm fülig pipacspirosan. A többin csak elmosolyodtam, annyira jó volt hallani.* - Eddigi legjobb döntésem. *Nevettem el magam. Ahogy hasam kezded csókolgatni finoman megremegek és halkan sóhajtozni kezdek. Azt nem tudtam, hogy a hasam is ilyen érzékenyen érint. Valahogy te bárhol értél hozzám, az fantasztikus volt. Csak élvezni tudtam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.09.23, 22:49 | Üzenet # 763 |
 Yaoista
| - Ne is reagáljon másra így.*Vigyorgok, de komolyan gondolom.* - Nekem meg, hogy elkezdtelek tanítani.*Mosolygok.* - Olyan édes vagy.*Kuncogok és nacidat is leveszem.* - Kis érzékeny testű szépségem.*Mosolygok és végignyalok a dudorodon alsónacin keresztül, majd leveszem.* - Farkad is szép.*Simítok végig rajta és végig is nyalok, majd a makkod kezdem szopogatni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.09.23, 23:11 | Üzenet # 764 |
 Yaoista
| *Ahogy már csak egy szál alsóba fekszek alattad, elvörösödöm. Szavaidon kész vagyok. Még anyagon keresztül is nagyon intenzíven éreztelek. Nyögtem egy aprót, majd teljesen zavarban fekszem ott alattad.* - Ne mond ezt! *Jövök még jobban zavarba. Sosem voltam az a beszédes fajta az ágyban, de a te szád egyfolytában jár. Viszont kényeztetésedre igen csak odavagyok és egyre hangosabban nyögdécselek, szinte már ennyitől elkezdtem csöpögni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.09.23, 23:25 | Üzenet # 765 |
 Yaoista
| - Ez az igazság.*Vigyorgok és picit még nyalom makkod, majd a lábaid jobban szétnyitom.* - Igen a bejáratod is csodás, ahogyan lüktet imádom.*Mondom kajánul és végignyalok rajta.* - Alig várom, hogy benned legyek.*Nyalok végig az ajkaimon, majd elkezdem a bejáratod nyalni.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.09.23, 23:42 | Üzenet # 766 |
 Yaoista
| *Édesen nyögdécselek tovább. Ha lehet, még vörösebb lettem. Nem értettem, minek beszélsz ennyit. Hangosabb lesz hangom, mikor megérzem nyelved a bejáratomnál. Azért most lényegesen hamarabb elengedtem magam. Bár mér mindig rettentően zavarba hozott a helyzet, mégis tudtam nagyjából mire számítsak és lassan elkezdtem ezt is élvezni, mármint hogy nyalogatsz ott.* - Lee... *Sóhajtottam neved és teljesen elengedtem magam, átadva neked a magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2013.09.23, 23:49 | Üzenet # 767 |
 Yaoista
| *Azért beszélek, mert imádlak zavarba hozni. :D* - Micsoda búja hangok.*Mosolygok és a nyelvem amennyire tudom bedugom és a kezemmel a farkad kezdem simogatni, azt akarom, hogy minél jobban ellazulj és minél inkább élvezd.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 00:20 | Üzenet # 768 |
 Yaoista
| *Rögtön befogtam a szám, ahogy a hangom említed és úgy nyöszörgök halkan tovább. Halványan reszkettem, mikor még farkam is kényeztetni kezded. Annyira más volt, mint előzőleg. Zavarban voltam, de valahogy tudni, hogy már nem kell attól félnem, hogy nem lesz több ilyen, annyira megnyugtató gondolat volt. Maga a tudat, hogy tényleg együtt vagyunk, annyira jó volt. A kezem lassan lecsúszott a számról, mert teljesen elfeledkeztem a hangokról, amiket kiadok.* - Lee.... Lee.... ahhh.... akar... lak... *Nyögöm, de szinte fel se fogom, hogy mit.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 00:36 | Üzenet # 769 |
 Yaoista
| - Ne fogd vissza a hangod szépségem, ne fossz meg tőle.*Mosolygok. Tovább kényeztetlek és a kijelentésedre felkúszok hozzád.* - Én is szépségem nagyon, de még kicsit várnod kell, hogy előkészítselek, minél jobban tompítani akarom a fájdalmad.*Mosolygok kedvesen és megcsókollak.* - De nagyon jó ezt hallani.*Csókollak még meg, majd ismét lekúszok.* - Most lazíts kicsim.*Tovább nyallak, de lassan egy ujjam beléd nyomom a farkad is simogatni kezdem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 01:09 | Üzenet # 770 |
 Yaoista
| *Alig fogtam fel szavaid, de mégis bólogattam, mert tudtam, hogy benned bízhatok. Csókod viszonozom és alig akarlak elengedni.* - Oké... *Suttogtam lihegve és megérezve ujjad, azért még fájt nem is kicsit, de elég hamar elengedem magam. Sokat segített, hogy már elég nedves voltam, na meg már tudtam lazítani. Persze erősen közrejátszott az is, hogy farkam is simogattad. Teljesen önkéntelenül, de még szélesebbre nyitottam a lábam, hogy jobban hozzám férj. Teljesen kész voltam tőled, szinte szétfolytam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 20:51 | Üzenet # 771 |
 Yaoista
| - Ügyes vagy.*Mosolygok, azon meg főleg, hogy jobban szétnyitod a lábadat. Elkezdelek szopni és úgy tágítalak tovább. Most is nagyon figyelek, gyengéd vagyok és kedvesen beszélek hozzád, de most nem azért, hogy zavara gyere, hanem hogy még inkább ellazítsalak. Már 3 ujjal tágítalak, amikor már érzem, hogy elég lesz.* - Most már készen állsz és én se bírom tovább.*Válok el tőled. Leveszem alsó nacim és kőkemény vagyok. Lábaid közé helyezkedem és megcsókollak és lassan elkezdek beléd hatolni és közben simogatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 22:02 | Üzenet # 772 |
 Yaoista
| *Eléggé ellazult voltam végig, nem voltam olyan görcsös, mint első alkalommal. Valahogy most teljesen más érzés volt minden. Talán azért, mert már az elején se voltam annyira ideges. Bár még mindig elég furcsa volt az egész, hogy én ezt élvezem, mégsem jöttem úgy zavarba. Csak bólintottam szavaidra és nyeltem egy aprót. Átölelve nyakad hevesen viszonozom csókod, teljesen oda vagyok tőle. Mikor megérezlek, azért még fájt és ennek hangot is adtam, de már nem annyira, mint múltkor, gondoltam idővel majd most is elmúlik. Akaratlanul most is megkarmoltalak kicsit.* - Lee.... ahh... *Nyögtem ajkaidra neved.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 22:16 | Üzenet # 773 |
 Yaoista
| *Karmolásra jobban felnyögök.* - Ügyes vagy szépségem.*Mosolygok és lassan beléd hatolok.* - Olyan jó forró vagy.... nagyon vágytam rád.*Mosolygok és megcsókollak. Várok egy kicsit, majd lassan mozogni kezdek.* - Nagyon fáj még?*Kérdezlek, de közben mozgok és cirógatlak és csókolgatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2013.09.24, 22:38 | Üzenet # 774 |
 Yaoista
| *Azért eléggé éreztem most is méreteid, hogy nem kicsi.* - Te... is... *Mondom nagyon nehezen. Én is elmosolyodtam kicsit és csókod sem vagyok rest viszonozni. Mikor mozogni kezdesz, azért még fáj picit, de ez hangomból is alig hallatszik ki. Már most elkezdtem élvezni a mozgásod és ez annyira fura volt.* - Kicsit... jól vagyok... *Mondom édesen, bár igen csak nyögve közben. Teljesen odabújok és én is elkezdelek csókolgatni és finoman simogatni. Azért most kicsit több a lélekjelenlétem, bár nem sokkal, mert most is eléggé odavagyok és a rózsaszín köd erősen bitorolja az agyam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2013.09.27, 21:52 | Üzenet # 775 |
 Yaoista
| - Ügyes vagy forró?*Vigyorgok bár mindkettő igaz.* - Ne aggódj olyan sokat fogjuk csinálni, hogy a fájdalom nagyon minimális lesz, sőt azt is élvezni fogod.*Vigyorgok.* - Imádlak szépségem.*Csókollak meg jó fullasztóan és hevesebben kezdek mozogni, de vigyázva rád és még mindig visszafogom magam. Feljebb tolva lábaid folyton a gyönyörpontod célzom meg.*
|
|
| |