Lee és Masato múltja
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Lee és Masato
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.09.28, 00:00 | Üzenet # 776 |
 Yaoista
| - Forró... *Nyögöm kicsit, bár őszintén az első is igaz.* - Ké... kétlem, hogy élvezném... *Nyögöm halkan. Csókodtól teljesen kikészültem, mármint jobban, már ha lehetséges. Teljesen odavoltam, azt se tudtam hol vagyok. A hevesebb mozgásra hasonlóak voltak a reakcióim, csak nyögtem és nyögtem. Még most sem tudtam felfogni, hogy a szeretkezés ilyen érzés is lehet, még ha még mindig fura volt a gondolat, hogy valaki a fenekemben van, aki ráadásul egy pasi. *
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.09.28, 00:13 | Üzenet # 777 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Ohh szóval nem vagyok ügyes, ahhoz képest igen csak nyögsz.*Pimaszkodok.* - Majd meglátod, hogy ebben is nekem lesz igazam.*Vigyorgok és a nyakadba harapok. Nem zavart, hogy még nem igen tudsz mit csinálni, hiszen annyira új ez még neked, nekem az is elég most, hogy veled lehetek, majd magamhoz szoktatlak és tanítalak. * - Kicsi Masatom.*Mosolygok és a lábaid a nyakamba veszem hirtelen és mélyen mozgok benned.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2013.09.28, 21:24 | Üzenet # 778 |
 Yaoista
| *Csak mormogtam az ügyesre, de hát abból is nyögés lett. Nagyon odavoltam, az agyam teljesen szétfolyt.* - Lee... *Suttogom neved. Kicsit jobban rászorítok farkadra, bár egyáltalán nem tudatosan. Mikor a lábam a nyakadba rakod és mélyebbre csúszol, eléggé meglepődtem és hátravetettem a fejem, úgy nyögtem. Nagyon nem voltam ott, teljesen elvetted az eszem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2013.09.28, 23:39 | Üzenet # 779 |
 Yaoista
| *Ahogyan a farkamra szorítasz jobban felnyögök.* - Csodás vagy.*Nyögöm és továbbra is a pontocskád izgatom. Darabig így mozgok benned, majd kihúzódom belőled és mögéd fekszek, téged pedig oldalra fordítalak és úgy hatolok beléd és mozgok tovább. Szorosan magamhoz ölellek a másik kezemmel az arcodat magam felé fordítom és megcsókollak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 00:29 | Üzenet # 780 |
 Yaoista
| *Nem igazán kapcsolok, hogy mi is folyik, nagyon fel volt forrva az agyam. Helyezkedtem, ahogy szeretted volna, egy szó vagy komment nélkül. Újra nyögni kezdek. Ahogy magad felé fordítod az arcom, kipirulva pillantok rád. Hajadba túrva viszonozom csókod. Teljesen odasimulok hozzád és szinte el se akarok válni az ajkaidtól.* - Annyira jó... ahh... *Nyögöm elégedetten.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 00:32 | Üzenet # 781 |
 Yaoista
| - Ahh.... annál is jobb tündérkém.*Mosolygok és finoman az ajkaidra harapok, majd csak csókollak forrón és csak akkor válok el ha éppen elfogy a levegőnk.* - Imádlak.*Nyögöm és a farkad is simogatni kezdem és persze most is a gyönyörpontod célzom meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 00:59 | Üzenet # 782 |
 Yaoista
| *Nagyon odavoltam csókjaidtól, na meg ahogy mozogsz bennem. Mikor farkam is simogatni kezdesz és gyönyörpontom célzod, teljesen kész voltam.* - Szeretlek... *Nyögöm édesen és megcsókollak.* - Nagyon... annyira... szerelmes vagyok... beléd... *Suttogom ajkaidra és újra megcsókoltalak. Olyan hamar beléd bolondultam, szinte már az első pillanattól, de annyira ijesztő ez az egész.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 12:16 | Üzenet # 783 |
 Yaoista
| *Amikor szerelmet vallasz a szívem nagyot dobban és leállok a mozgásba.* - Én is szeretlek kicsim.... sose hittem volna, hogy ez velem megtörténik valaha, de most már elhiszem, hogy van ilyen, hogy valakit hamar megszeretünk.*Mosolygok és nagyon lágyan megcsókollak, ahogyan eddig még soha és mozgásom is finomabb lesz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 12:40 | Üzenet # 784 |
 Yaoista
| *Azt hittem először, hogy nem kellett volna mondanom, de a válaszodra elmosolyodtam és elpirultam.* - Én meg nem hittem, hogy egy férfit fogok ennyire szeretni... *A csókod annyira zavarba hozott és még inkább elpirultam tőle. Sosem kaptam még ennyire finom és lágy csókot senkitől. A további mozgásra újra nyögtem édesen és nem akarok tőled elszakadni, folyton csókjaidra vágyom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 14:21 | Üzenet # 785 |
 Yaoista
| *Elmosolyodom rajtad. Tovább csókollak, majd ismét fordítok a helyzeten, hogy alattam legyél és úgy mozgok tovább miközben szorosan ölellek és továbbra is lágyan csókollak.* - Szeretlek.*Suttogom.* - Olyan boldog vagyok.... ennyire még sose voltam.*Suttogom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 15:22 | Üzenet # 786 |
 Yaoista
| *Felnyögtem a helyezkedésre, teljesen nem számítottam rá és hát igen csak élvezem a helyzetet. Folyamatosan viszonoztam a csókjaid, le se akartam vele állni, annyira isteni volt.* - Én is... *Suttogom vissza és átölellek, na meg köréd fonom lábaim.* - Akkor jó... *Mosolyodom el kipirult, szenvedélyes arccal, majd újra megcsókoltalak.* - Én is... boldog vagyok... nagyon... *Teljesen lefoglaltál, nem is foglalkoztam a szüleimmel most, ebben a percben.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 16:20 | Üzenet # 787 |
 Yaoista
| - Még boldogabbá teszlek.*Mosolygok. Egészen addig mozgok benned és kényeztetlek, amíg mindketten el nem élvezzünk, majd utána szorosan ölellek magamhoz.* - Egyre jobb vagy szépségem.*Mosolygok.* - Egyre jobb veled.*Puszilgatlak és cirógatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 16:34 | Üzenet # 788 |
 Yaoista
| *Csak elmosolyodtam szavaidra. Nagyon élveztem most is az együttlétünk, de meglehetősen furcsa volt, hogy bennem mentél el. Én is bújtam hozzád, de ahogy megindul bennem magod, arra elvörösödtem.* - Ez furcsa... *Motyogom kissé zavartan, majd szavaidra elmosolyodom.* - Annak örülök... *Csókollak meg jó hosszan.* - Nem hittem, hogy ilyen érzés is lehet szeretni valakit... *Suttogtam és újra megcsókoltalak.* - Most úgy érzem, nem is voltam még szerelmes... *Nevettem el magam és finoman elkezdtem az arcod cirógatni. Szinte kivirultam melletted.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 16:54 | Üzenet # 789 |
 Yaoista
| *Hirtelen nem tudom mire gondolsz de kapcsolok.* - Ohh bocsi baj hogy benned mentem el?*Kérdezlek. A csókod viszonozom, majd elmosolyodom.* - Igen akár csak én, ez teljesen más, mint azzal a görénnyel.*Suttogom az ajkaid közé.* - Mit szólnál egy pancsihoz, majd utána ehetnénk, megéheztem.*Vigyorgok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 17:32 | Üzenet # 790 |
 Yaoista
| - Nem, nem baj... csak furcsa. *Mosolyodtam el.* - Nagyon jól hangzik... *Bújok kicsit jobban oda, majd fel szeretnék ülni, de hát elég bénán sikerült és el is húztam a számat, mert fájt egy kicsit a fenekem.* - Öhm... mindig fájni fog utána? *Kérdezem meg, de rákvörösen, nem vagyok hozzászokva, hogy ilyenekről beszélek.* - Amúgy is jössz nekem egy vacsorával. *Jut eszembe.* - Sőt, valahogy úgy volt, hogy mindig főzöl nekem... *Kuncogtam el magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 17:47 | Üzenet # 791 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Mosolygok.* - Megbeszéltük.*Bólintok.* - Kicsim vigyázzál.*Ölellek magamhoz.* - Inkább mondjuk úgy, hogy a tested hozzászokik.*Adok egy puszit az arcodra.* - Tényleg akkor én főzök, most senki nem zavar meg minket, csak nem tudom mi van otthon és már semmi nincs nyitva, de max. omlettet kapsz, majd pótlok.*Mosolygok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 18:03 | Üzenet # 792 |
 Yaoista
| *A kicsimre elmosolyodtam édesen. Annyira jó volt, hogy így hívtál.* - Értem... *Adok én is egy puszit.* - Ugyan, bármi jó lesz... *Mosolygok én is, de olyan elégedett boldogsággal, mint még soha. Még soha nem éreztem így magam.* - Szeretlek... *Mondom újra és teljesen hozzád bújok. Annyira boldog voltam. Átöleltem a nyakad és magamhoz szorítottalak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 21:38 | Üzenet # 793 |
 Yaoista
| - Akkor jó, csak neked a legjobbat akarom.*Mosolygok.* - Én is kicsim.*Csókollak meg.* - Milyen kis bújós tündérke vagy te.*Mosolygok és direkt figyelve arra, hogy téged ne cicázzalak, pedig téged nem veszlek többiekkel egy lapra, de hát olyan kis dorombolós cica vagy.* - Maradjunk picit még így?*Suttogom füledbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 21:50 | Üzenet # 794 |
 Yaoista
| - Köszönöm szépen, nagyon kedves vagy... *Mosolygok én is, nem gondoltam, hogy ilyen vagy valójában.* - Csak tudom mi a jó.. *Kuncogok a bújásra, az istenért se ismertem volna be, hogy így van. Pedig alapból sosem szerettem ezt, de te ezt hoztad ki belőlem.* - Igen... *Válaszolok elmosolyodva és kicsit elhúzódtam, de csak annyira, hogy megcsókoljalak.* - Olyan jó így... *Bújok vissza és édesen mosolygok közben. Olyan békésnek éreztem magam.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 22:07 | Üzenet # 795 |
 Yaoista
| - Ugyan csak őszinte.*Mosolygok.* - Olyan édes vagy.*Mosolygok.* - Oké.*Kuncogok és csókod viszonozom.* - Igen szerintem is.*Puszilom meg a homlokod és finoman simogatlak.* - Holnap elviszlek randira, mit szólsz?*Kérdezlek.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 22:37 | Üzenet # 796 |
 Yaoista
| *Csak mosolyogtam mindenen a randira meg elpirultam.* - Hát nem merem rávágni, hogy oké, mert nem tudom, mennyire fogok tudni menni. *Kuncogtam el magam.* - De egyébként benne vagyok nagyon is... *Simítok végig arcodon és adok még egy csókot, tényleg imádtam az ajkaid.* - Előtte majd segítesz elhozni a maradék cuccom...? *Kérdezem meg kedvesen.* - Nincs sok, de nem akarok sokszor ingázni. *Hajtom a buksim a válladra.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 22:41 | Üzenet # 797 |
 Yaoista
| *Felnevetek.* - Akkor nem tudom mikor fogunk, mert tudod nem bírok ki egy napot se, hogy ne legyek veled, csak ha nagyon ki vagy és pihentetni szeretnéd a tested, akkor nem megyek végig.*Vigyorgok.* - Igen csak nagy étvágyam van és imádom a sexet veled meg főleg.*Csókollak meg.* - Persze amit csak szeretnél babám.*Puszilak meg.* - Csak ne legyen ott, mert véletlen beszólok neki.*Jegyzem meg.* - Olyan kis selymes hajad.*Simogatom meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 23:20 | Üzenet # 798 |
 Yaoista
| - Olyan perverz vagy meg telhetetlen... *Vörösödöm el teljesen, na nem voltam valami meggyőző, mert nagyon is tetszett a dolog, mert hát én is kívántalak, csak az volt kérdés,a testem hogy bírja majd.* - Igen, ezt már mondtad... *Nem nagyon tudtam mit mondjak neked xD. Viszonozom csókod, majd elmosolyodom.* - Dolgozik... nem lesz ott. *A hajamra elmosolyodtam.* - Köszönöm szépen... *Nézek rád szégyellősen, még sose dicsérték meg a hajam, sőt Ayase kifejezetten utálta.* - Te dicsérted meg először... *Mondom halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 23:24 | Üzenet # 799 |
 Yaoista
| - Nem tagadom ez így van.*Vigyorgok.* - Igaz, de majd tapasztalod, mert így úgyse érzed, hogy mennyire is, ha csak mondom.*Kuncogok.* - Akkor jó.*Bólintok.* - Olyan édes vagy, hogy mindent megköszönsz így.*Mosolygok.* - Tényleg? Pedig nagyon szép és jól áll.*Túrok bele.* - Mond Masato szerinted nyugtunk lesz?*Kérdezlek az exedre célozva.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2013.09.29, 23:37 | Üzenet # 800 |
 Yaoista
| - Kicsit félek őszintén szólva... *Nevettem el magam.* - Hát... ha bókot kapok, illik, nem? *Mosolyodom el. A továbbiakra kicsit elpirultam, nem voltam hozzászokva a bókokhoz.* - Ezt is köszönöm... *Puszillak meg. Kérdésedre elgondolkoztam igen hosszan.* - Nem vagyok benne biztos. Ayase elég makacs... és szerintem lesznek még húzásai... *Mondom komolyan.* - Nem tudom mifélék, de nem hiszem, hogy olyan egyszerűen eltűnne...
|
|
| |