Lee és Masato múltja
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Lee és Masato
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.01.28, 16:28 | Üzenet # 901 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| - Sietni fogok.*Mosolygok és aprót felnyögök a csókra.* - Tudom.*Bólintok.* - Persze, azért is mondtam és nem azért, mert párom vagy, mert amúgy is megengedném.*Teszem hozzá.* - Nem is értem miért.*Vigyorodom el kajánul és egyik kezemmel a popodra simítok finoman.* - Ezt jó hallani én is így érzek hercegem.*Mosolygok és szorosan magamhoz ölellek.* - Tényleg elloptad a szívem.*Suttogom a füledbe.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.02.09, 19:12 | Üzenet # 902 |
 Yaoista
| - Oké... *Azért ez jól esett, hogy sietsz haza hozzám.* - Köszönöm. *Ölelem át nyakad. Olyan csodálatos voltál, szinte rajongtam érted.* - Nem érted? *Kérdezek vissza felhúzott szemöldökkel, majd simításodra elkuncogtam magam.* - Akkor jó, ravasz rókám... *Olyan boldogan és felszabadultam mosolyogtam, hogy csak na.* - Vigyázok rá, megígérem... *Mellkasodhoz hajoltam és adtam egy puszit oda, ahol a szíved sejtettem.* - Nagyon... *Mosolyodom el és szerelmesen megcsókollak. Nem hittem, hogy fogok valakit ennyire, így szeretni.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.02.12, 22:08 | Üzenet # 903 |
 Yaoista
| - Totál nem.*Vigyorgok.* - Igen a te ravasz rókád.*Mosolyodom el és megcsókollak.* - Igen tudom elhiszem.*Mosolygok. Tényleg bíztam benned, ennyire még senkiben nem bíztam.* - Édes vagy.*Mosolygok és a puszid nagyon jól esik. A csókod viszonozom és el is nyújtom.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.04.06, 20:00 | Üzenet # 904 |
 Yaoista
| *Nagyon jó volt veled, mint mindig.* - Akkor jó... *Motyogom édesen, tudtam, hogy bízol bennem és nekem ez mindennél többet ért. Csókunkba belesóhajtok és kicsit megremegek.* - Finom... *Nyalok végig ajkaidon és tovább csókollak, el se akartam tőled válni. Végül a légszomj vetett véget csókunknak. Finoman odabújtam és finoman simogatom a pocid.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.04.27, 17:21 | Üzenet # 905 |
 Yaoista
| - Igen az.*Suttogom és ameddig lehet elnyújtom a csókot.* - Legédesebb csók, amit valaha kóstoltam.*Mosolygok.* - Lassan ki kéne szállni.... úgy érzem, hogy ma semmit se siettünk el.*Nevetek fel, hiszen fürdeni is alig jutottunk el.* - Persze ráérünk... akkor jöhet a film meg amit szeretnél..*Mosolygok én is cirógatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.05.08, 15:37 | Üzenet # 906 |
 Yaoista
| - Ezt én is elmondhatom... *Mosolygok én is.* - Lassan igen, bár olyan jó így... *Cirógatom közben finoman a mellkasod.* - Hátnem. *Nevetek veled, egy kicsit teljesen kiürült a fejem.* - Te szeretnél valamit? *Kérdezek rá, hiszen én is a kedvedben akartam járni.* - És nehogy azt mond, hogy amit te, mert az nem ér. *Nevettem el magam, majd loptam egy epret és most én tettem a számba.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.05.19, 13:52 | Üzenet # 907 |
 Yaoista
| - Édes vagy.*Mosolygok.* - Az nem kétség és maradhatunk csak akkor eresztek még hozzá meleg vizet, nem szeretném, hogy megfázzál.*Mondom kedvesen.* - Mondjuk nem is baj, néha tényleg kell egy ilyen.*Mosolygok. Nem felellek semmit elsőre csak kieszem az epret a szádból és megcsókollak.* - Nekem teljesen jó a filmezés és közben összebújunk... nem kell ennél több.*Suttogom a füledbe és közben cirógatlak.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.05.22, 22:19 | Üzenet # 908 |
 Yaoista
| - Nagyon kedves vagy, de te melegítesz. *Nevettem el magam, ahogy hozzád simultam.* - Veled meg főleg jó egy ilyen... *Mosolyodom el. Nagy élvezettel merülök el csókodban, utána pedig hallgattalak. Olyan kellemes volt a fülembe a hangod.* - Oké... *Motyogom és megcsókollak, nem igen bírtam ki. Még egy kicsit áztunk, aztán nagy nehezen kimásztunk a kádból, természetesen vinned kellett, mert egyáltalán nem tudtam lábra állni. A testem még nagyon nem szokott hozzá a szexhez, de valahol én már kezdtem ezt élvezni. Mikor kiköltöztünk filmezni, édesen elhelyezkedtem rajtad és a fejem a mellkasodon pihent, közben oldalad cirógattam. Csak egy póló és egy alsónadrág volt rajtam, de több nem is kellett.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.07.01, 12:25 | Üzenet # 909 |
 Yaoista
| - Akkor jó.*Kuncogok.* - Igen megértelek.*Vigyorodom el.* - Viccet félre téve veled is tündérkém.*Mosolygok lágyan rád. A csókod viszonozom, mint mindig ilyenkor még jobb, amikor te kezdeményezel. Kicsit még el vagyunk, majd kimegyünk én persze viszlek, de csak élvezem. Rajtam csak egy alsó van.* - Jól vagy? Bármi kell csak mond...*Cirógatlak és adok egy puszit a fejedre.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.07.02, 10:19 | Üzenet # 910 |
 Yaoista
| - Nagyképű. *Nevettem el magam, majd én is csak mosolygok. Annyira tökéletes volt minden.* - Köszönöm, de nem kell semmi... és igen, jól vagyok. *Leszámítva a szüleim, de az nagyon jó érzés volt, ahogy öleltél és velem voltál.* - Kifejezetten kényelmes vagy. *Kuncogok halkan és közben persze simogatlak. Kicsit elgondolkoztam, majd rád néztem és kicsit feljebb csúszva megcsókoltalak.* - Nagyon szeretlek... *Suttogtam ajkaidra, majd visszafészkelődtem.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.07.02, 11:57 | Üzenet # 911 |
 Yaoista
| - Csak amennyire kell.*Kuncogok.* - Akkor jó, de csak szólj, ha kell valami.*Mondom kedvesen.* - Azt mondod? Leszek bármikor akkor párnád.*Nevetek fel. Amikor rám nézel csak lágyan elmosolyodom, majd a csókod viszonozom.* - Én is szeretlek nagyon.... egyetlen kis hercegem.*Ölellek szorosan magamhoz.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.10.01, 02:34 | Üzenet # 912 |
 Yaoista
| - Meg jól áll. *Mondom még aranyosan.* - Biztos lehetsz benne, hogy fogok szólni. *Azért láthatóan kezdem élvezni a helyzetet és egyre jobban elfogadni azt is, hogy férfi vagy és én vagyok a gyengébbik fél, persze ez nem olyan domináns a kapcsolatunkba. De ha már nem győzhetek a sármod ellen, kihasználom a dolgokat.* - Tudom... *Bújok is jobban. Elhallgattam és nem szóltam semmit, csak teljesen a mellkasodba fúrtam magam. Kicsordult egy könnycsepp a szememből, pokolian szenvedtem belül és egyszerűen képtelen voltam elrejteni.* - Miért rossz dolog az, hogy szeretlek? *Azt hittem nincs bajom, de most valahogy rám tört.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.10.15, 12:58 | Üzenet # 913 |
 Yaoista
| - Örülök, hogy így gondolod.*Vigyorgok.* - Akkor jó.*Kuncogok. Nem mondok én se semmit, amíg te meg nem szólalsz. Megérzem a könnycsepped és éppen kérdezném mi baj, de te megelőzöl.* - Szerintem egyáltalán nem rossz dolog.*Suttogom. Megértettem, hogy ki vagy azért és még sok idő kell neked, de vannak kijelentéseid, amik szarul esnek.* - Nem tudok erre válaszolni neked, mivel nekem nem rossz sőt, arról nem is beszélve, hogy én nem vagyok olyan ember.*Célzok itt a családodra és volt menyasszonyodra.* - Ritka pillanatok egyike, de nem tudok okosat mondani.*Sóhajtok fel picit.* - Szerinted rossz dolog?*Tudni akartam.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Csütörtök, 2014.10.16, 02:33 | Üzenet # 914 |
 Yaoista
| *Kell idő természetesen, de ez az egész rádobott a lapátra nálam. Így sem voltam teljesen rendben még a kapcsolatunkkal és ez nem hiányzott hozzá.* - Tudom, hogy nem vagy olyan... *Suttogom halkan. Kérdésedre kicsit mocorogtam és elgondolkoztam. Pár perc múlva megráztam a fejem.* - Nem, szerintem nem... *Mondom őszintén és még jobban simultam.* - Nem hiszem, hogy a szeretet bármely formája rossz lenne. Szeretlek téged.... habár nem érzek benne semmi rációt... még is így van és az tesz boldoggá, ha te ölelsz, ha veled vagyok... *Mondom halkan.* - Nem hiszem, hogy ez rossz dolog lenne. *Egy gyors mozdulattal megtörlöm az arcom, szégyelltem sírni és sosem tettem, ha már idáig jutok, nagyon kivagyok.* - Nem értem, hogy a szüleim miért... *Suttogom és csak bújok.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.10.20, 14:22 | Üzenet # 915 |
 Yaoista
| *Várok a válaszodra és azért érezhetően megnyugszom. Igaz velem vagy és engem választotál, de kellett megerősítés.* - Szerintem se és örülök, hogy így gondolod.*Mosolyodom el.* - Kicsim előttem nem kell tartanod magad, az rosszabb, ha visszatartod szóval nyugodtan sírd ki magad.*Puszillak meg.* - Én se hidd el és nem is fogom megérteni. Minden ember más és vannak akik sajnos csak azt tudja elképzelni, hogy csak nő és egy férfi lehet együtt. Mondanék okosat de sajnos nem tudok.*Picit elhallgatok, majd odafordítom az arcodat.* - Őket nem tudom pótolni és nem tudom mit érzel, de azt megtudom neked ígérni, hogy amit tudok csak megadok neked. Szeretlek.*Csókollak meg.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.10.22, 00:58 | Üzenet # 916 |
 Yaoista
| *Éreztem, hogy megnyugszol és nagyon is megértettem a dolgot.* - Nem szeretek sírni, sosem tettem és nem most fogom elkezdeni. *Magyarázom kedvesen, de azért nagyon jól esett, amit mondtál.* - De köszönöm szépen. *Cirógatlak tovább.* - Éppen most mondtál okosat. *Feléd is fordítom a tekintetem, ahogy szeretnéd. Csókod hosszasan viszonozom, majd elmosolyodom.* - Köszönöm... *Simítok arcodra.* - Én is nagyon szeretlek téged... *Bújok tovább és elmosolyodom kicsit.* - Nekem itt a helyem veled... *Nyugtázom a dolgokat.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Péntek, 2014.10.24, 14:37 | Üzenet # 917 |
 Yaoista
| - Oké, de ha meggondolnád magad, akkor is tud, hogy előttem emiatt nem vagy gyenge.*Jegyzem meg, de nem kötekedem veled.* - Az ilyet nem kell megköszöni, hiszen a párom vagy ez teljesen természetes.*Mosolygok.* - Valóban?*Vonom fel a szemöldököm.* - Sokat mondod, hogy köszönöd.*Kuncogok.* - Igen szerintem is itt van mellettem.*Cirógatlak finoman.* - Próbálj pihenni.
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.10.29, 09:27 | Üzenet # 918 |
 Yaoista
| - Rendben. *Annyira jó érzés volt így lenni veled, tudva, hogy számíthatok rád. A folytatásra csak mosolyogtam, majd bólintottam egyet.* - Mert nagyon hálás vagyok neked és szeretném, ha tudnád. *Puszillak meg aranyosan.* - Akkor ebben egyetértünk. *Cirógatásodra jólesően sóhajtok egy nagyot.* - Pihenek... így meg főleg. *Cirógatlak én is persze.* - Megnyugtat, hogy itt vagy... *Nem fizikailag értettem. A hatásodra elkezdtem azon gondolkozni, hogy talán nem csak bennem van a hiba.* - Hamar jól leszek. *Mondom még, hogy te is megnyugodj.* - Melletted nem is tudom magam igazán rosszul érezni... *Kuncogok halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.11.24, 20:14 | Üzenet # 919 |
 Yaoista
| - Nem kell hálásnak lenned, nem csináltam semmit, de ezen nem fogunk összeveszni.*Kuncogok.* - Szerintem más abban is.*Puszillak meg.* - Helyes helyes.*Bólogatok.* - Engem is, hogy te itt vagy velem hercegem.*Mosolyodom el lágyan.* - Nem sürgetlek minden kifog alakulni.*Annyi időt kapsz amennyit csak akarsz főleg, hogy végre velem vagy.* - Mellettem nem is lehet.*Mondom egosan és felnevetek.* - Én se veled szerelmem.*Csókollak meg lágyan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.12.02, 01:31 | Üzenet # 920 |
 Yaoista
| - Hát ezen nem. *Mosolygok én is.* - Igazából többségében mindenben. *Puszid nagyon jól esett, mint mindig. Annyira jól estek szavaid, hogy csak mosolyogni tudtam rád.* - Tudom. *Adok egy puszit az ajkaidra. Elnevettem magam veled, majd csókod viszonozom, mielőtt megszólalnék.* - Nagyon szeretlek kicsi rókám. *Suttogom ajkaidra és tovább csókolózok veled.* - Leszámítva a szüleim, most úgy érzem, hogy minden tökéletes. *Mondom aranyosan. Minden nappal egyre jobb lett minden. Valahogy tényleg teljesen kivirultam melletted. Rengeteget nevettem és a munkában is felszabadultam. Persze időnként rám tört néha a szomorúság a szüleim miatt, de te ott voltál velem és ez mindig segített. Voltak persze viták is, főleg a munka és a magánélet keverésével, de mindig megoldottuk. Imádtam veled lenni és ezt ki is mutattam neked. Pár hónap elteltével az sem zavart, ha az emberek tudták, hogy együtt vagyunk, sőt ha ajánlatot kaptam, közöltem, hogy én már megtaláltam a párom. Minden porcikám szeretett téged. Nagyjából fél éve lehettünk együtt, mikor úgy éreztem, hogy valamit kezdenem kell a szüleimmel. Többször felkerestem őket telefonon, hogy legalább ismerjenek meg téged és csak azután döntsenek, de süket fülekre találtam. A te családod ezzel szemben fantasztikus volt és nagyon kedvesek velem, ettől azonban csak még jobban szerettem volna, ha az én családom se háborúzna velem, velünk. Nem mondtam el neked, hogy próbálok békülni, mert tudtam jól, hogy mi a véleményed és nem akartam felesleges feszültséget a kapcsolatunkba. Különlegesnek éreztem magam melletted és ezt is éreztetted velem. Soha egy pillanatra nem kételkedtem sem a hűségedben, sem az érzéseidben. Az utazások, a mindennapok, a munka vagy az ünnepek sokkal jobban és boldogabbak voltak veled, mint ezelőtt bárkivel. Tényleg boldog voltam és hihetetlenül szabadnak éreztem magam, még akkor is, ha veled voltam. Nem voltam gúzsba kötve melletted, hanem hagytál érvényesülni és kibontakozni. Életemben először önmagam voltam. Rengeteget fejlődtem melletted emberileg és szakmailag egyaránt. Egyre jobban ment a fotózás, egyre több gyakorlatra és tapasztalatra tettem szert, bár már nem csak azért csináltam, mert szerettem, hanem azért is, mert jó volt látni az arcod, amikor egy-egy jobb képem készült. Persze rajtad is gyakoroltam, így aztán egy csomó képem lett rólad a végére. Már lassan egy éve együtt voltunk, mikor kaptam egy hívást. Számomra az nagyon váratlan volt. Az édesanyám hívott, hogy apám rosszul lett és kórházba került. Azt mondta miattam volt és én el is hittem. Mart a bűntudat, de neked nem szóltam egy szót sem, hiába kérdeztél. Szenvedtem és végül úgy döntöttem, hogy elhagylak. Előtte este nagyon ragaszkodó voltam, csak bújtam és semmi pénzért el nem engedtelek volna. Nagyon sokszor mondtam, hogy mennyire szeretlek és te vagy életem szerelme. Másnapra kértem egy szabadnapot és amíg te dolgoztál, én összeszedtem a cuccaim és elvittem a szüleimhez, majd vissza mentem hozzád. Csendben, nyugodtan vártalak haza, bár rettentő letörten. Szomorú voltam, a szívem majd szétrepedt. Amikor megjöttél, odaléptem és adtam még egy csókot.* - Lee.... beszélnünk kell. *Mondom halkan és elengedtelek. Sokáig nem szólaltam meg, majd a szemeidbe nézek.* - Emlékszel a Kis hercegre? *Kérdezem halkan.* - Abban sem maradhatott együtt a herceg és az ó megszelídített kicsi rókája.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szombat, 2014.12.06, 13:11 | Üzenet # 921 |
 Yaoista
| - Én is szépséges hercegem.*Mosolygok.* - Ennek nagyon örülök.*Suttogom. A kapcsolatunk napról - napra egyre jobb. Én is megszokom, hogy ismét együtt élek valakivel vagyis most először komolyan, hiszen a barom exemmel minden más volt. Egyáltalán nem zavart, hogy mással nem vagyok csak veled, hiszen tőled mindent megkapok és most aztán tényleg szerelmes vagyok és boldog, amit ilyen téren még sose éreztem. Mindenben nagyon türelmes vagyok veled és semmit se siettek és minden ki is alakul. Elfogadtad, hogy egy férfi a párod és mások előtt se tagadtad. Persze nem arról volt, hogy mindenkinek elmondtam, hogy együtt vagyunk, de nem is tagadtam. A sajtó is párszor betalált és jelentek meg cikkek rólunk és találgattak, de hamar elsimítottam a dolgokat. Én se szeretem, ha beszélnek rólam neked meg azért tényleg sok lett volna, persze idővel elkerülhetetlen, de mindent a maga idejében. Persze voltak vitáink, de melyik kapcsolatba nincsenek, de hamar békültünk. Te neked azért nehezebb volt, azért külön választani a munkát és a magánéletet, de ez is megoldódott és természetesen nem egyszer az irodába is szexeltünk, aminek külön meg volt a maga izgalma. Egyre ügyesebb vagy és nagyon büszke vagyok rád és több önálló fotózásaid is van. Mindenkivel jól kijössz, ami meg se lep, hiszen téged nem lehet nem kedvelni és jól lehet veled együtt dolgozni. A családom is nagyon oda van érted, ahogyan a barátaim is. A családodról nem beszélünk, bár sejtem, hogy még próbálkozol, de magamtól nem hozom fel a dolgot. Különben minden nagyon tökéletes és tudom, hogy megtaláltam életem szerelmét, akivel le akarom élni az életem. Egy éves fordulónkat is szépen megünnepeltük és igen csak kitettem magamért, bár mindig amennyire lehetett elkényeztettelek és míg így is visszafogtam magam, amennyire tudtam, amikor rám szóltál, de hát nem bírtam megállni. Minden rendben van köztünk ezért meg is lep a váltásod. Nem kérdezzek rá csak szeretgetlek és várok még egy kicsit, de ha te nem akkor én lépek, mert akkor voltál ilyen, amikor összejöttünk. A szabadnap is meglep, de megkapod, de igen csak ideges vagyok és eldöntöttem, amint haza érek beszélek veled. Munka után rögtön megyek is és nem túlórázok. A csókod viszonozom, mint mindig.* - Igen szerintem is.*Bólintok és türelmesen várok, de a folytatás nagyon meglep.* - Ez most hogy jön ide? Valami rossz vicc?*Vonom fel a szemöldököm és körbepillantok és egy holmid se látom, amik amúgy ott szoktak lenni. Otthagyva beviharzok a hálóba és a szekrénybe nézve látom, hogy totál üres. Bevágom az ajtót, amit te is hallhatsz, majd kimegyek hozzád.* - Mi folyik itt? Hol vannak a ruháid?? Mi ez a szöveg?*Kezdek kiakadni. Nem akartam elhinni ezt az egészet.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szombat, 2014.12.06, 18:56 | Üzenet # 922 |
 Yaoista
| - Nem vicc. *Mondom halkan. Nem fordulok meg, mikor besietsz a szobába. Hallom, ahogy becsapod az ajtót. Feléd fordultam, de nem tudtam, hogyan fogalmazzam meg a dolgokat. Nem akartalak bántani, de mégis bántalak. Odamegyek hozzád és finoman az arcodra simítok.* - Nincs itt semmim. *Egyedül azt a pecsétgyűrűt hagytam nálad, amit neked adtam. Finoman a nyakadra simítok.* - El kell mennem Lee... *Nem tudtam azt mondani, hogy elhagylak, egyszerűen nem ment, hiszen ettől az érzéseim nem változtak és nagyon szerettelek.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.12.07, 17:43 | Üzenet # 923 |
 Yaoista
| - Miért nincs itt semmid?*Kérdezlek és elveszem a kezed.* - Mi az hogy el kell menned?*Szorítom meg de finoman.* - A sajtó a baj? Tudod, hogy amennyire tudom igyekszem befogni a szájukat. Vagy mert sokat dolgozok? Tudom utóbbi időben többet dolgoztam, de ezen változtatok amennyire csak tudok.*Magamba kerestem hibát.* - Mi a baj? Eddig őszinte voltál. Tudom, hogy történt valami mond el kérlek. Valami rosszat tettem??
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.12.07, 21:40 | Üzenet # 924 |
 Yaoista
| - Nincs. *Erősítem meg.* - Egyszerűen csak el kell mennem. *Szorítom meg én is a kezed, nem akartalak elengedni, de tudtam mit kell tennem. Ahogy elkezded sorolni a dolgokat, szelíden elmosolyodom.* - Nem a sajtó és nem a munka. Veled nincs semmi baj, hidd el. *Emelem fel a kezed és adok rá egy csókot.* - Nincs semmi baj. *Mondom komolyan.* - Ne butáskodj, nem csináltál semmi rosszat. *Annyira rossz volt, hogy magadba keresed a hibát.* - Ez egy döntés, amit hosszú gondolkozás után hoztam meg. Nem csináltál semmit rosszul és nem csináltál semmi rosszat, vagy bántót. Te tényleg tökéletes vagy, legalábbis számomra. *Mondom komolyan.* - De akkor is el kell mennem, nem maradhatok veled.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.12.07, 21:57 | Üzenet # 925 |
 Yaoista
| - De ilyen nincs, hogy kell menned.*Remegek meg.* -Akkor meg mi a franc van?*Rántom el a kezemet.* - Én ne butáskodjak?? Mégis te mit gondolnál, ha csak úgy közölném veled, hogy el akarlak hagyni??*Emelem fel a hangom.* - Mi az oka?? Van valakid??*Igazából ezt nem nézted ki belőled csak egyszerűen semmit nem értek.*
|
|
| |