Lee és Masato múltja
|
|
szela00 | Dátum: Hétfő, 2013.05.20, 20:52 | Üzenet # 1 |
 Yaoista
Csoport: Adminisztrátor
Üzenetek: 9778
Hírnév: 0
Állapot: Offline
| Lee és Masato
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.12.07, 22:46 | Üzenet # 926 |
 Yaoista
| *Hagyom, hogy elrántsd a kezed.* - Valószínű hasonlókat. *Ismerem be.* - Nincs senkim, csak te. *Mondom komolyan. Nem tudtam neked egy értelmes okot mondani. Nem akartam elmondani a szüleimet és semmi mást sem. Csak szerettem volna nyugodtan elválni.* - Nincs ok, csak így van. Te magad mondogatod mindig, hogy sok mindenre nincs magyarázat, nem igaz? *Mondom komolyan.* - De kérlek hidd el, hogy nem vagy hibás semmiben... Egyszerűen csak úgy van, mint a történetben...
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.12.07, 22:56 | Üzenet # 927 |
 Yaoista
Csoport: Moderátor
Üzenetek: 7673
| *Falba vágok.* - Ne baszakodj már velem! Ebben a helyzetben ez nem elfogadható válasz! Ezek után most higgyem is el neked? Egyik nap felkeltél és úgy döntöttél, hogy elhagysz?? Mit nem adtam meg neked?? Nem hiszem el, hogy nem tudjuk megoldani. Nem hagyhatsz el!! Megígérted hogy nem bántasz és hogy vigyázol a szívemre. Hazudtál??*Kérdezem fájdalmasan.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Vasárnap, 2014.12.07, 23:06 | Üzenet # 928 |
 Yaoista
| - Igen, hidd el, mert tudod jól, hogy sosem csalnálak meg, képtelen lennék rá. *Ebben azért nem kételkedhettél.* - Elég sokat gondolkoztam rajta, hogy mit tegyek, de nem így keltem fel egyik nap. Végiggondoltam. *Jegyzem meg.* - Mindent megadtál nekem, nem rajtad múlt. *Tényleg szerettem volna, ha nem magad okolod.* - Nem hazudtam... akkor komolyan gondoltam. *Nem hittem, hogy bármi elválaszthat tőled, de a valóság és a képzelet két külön dolog.* - Most sem akarlak bántani, bár tudom, hogy ezt teszem. *Odamegyek hozzád és a hátadra simítok.* - Muszáj mennem... remélem egyszer megérted majd.
|
|
| |
Mio | Dátum: Vasárnap, 2014.12.07, 23:57 | Üzenet # 929 |
 Yaoista
| - Tudom tudom, de akkor meg miért??? Nem bírom felfogni.*Tényleg semmit sem értek.* - Akkor meg kin?? Azt mondtad, hogy mindent megadtam akkor miért?? Szeretsz és jó velem, mi okod elhagyni?? Miért nem gondolod már komolyan??*Kérdezlek és teljesen kétségbe vagyok esve, még sose láthattál ilyenek.* - Miért muszáj?? Valaki megfenyeget?*Kérdezlek és szorosan magamhoz ölelek.* - Kérlek ne hagyj el. Mindent megteszek amit csak kérsz csak ne hagyj el. Nem kell semmi csak te...*Kapaszkodok beléd.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 00:07 | Üzenet # 930 |
 Yaoista
| *Nem tudtam neked válaszolni a miértekre.* - Nem tudok neked válaszolni Lee, most nem. *Próbálom valahogy elkerülni a miérteket, de nehéz, hiszen érthető, hogy érdekel az ok.* - Komolyan gondolom és vigyázni akarok a szívedre és a lelkedre, de el kell mennem. *Magyarázom.* - Nem fenyegetett meg senki. *Meglepődök, ahogy megölelsz és ahogy kapaszkodsz belém. Én csak odabújtam és szorítottalak magamhoz.* - Sajnálom szerelmem.... annyira sajnálom. *Majd megszakadt a szívem, hogy ezt teszem veled. Pont veled, aki a legkedvesebb nekem.* - Mindig szeretni foglak... *Suttogom neked halkan.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 00:15 | Üzenet # 931 |
 Yaoista
| - Akkor is válaszolnod kell, mert enélkül nem engedlek el..*Közlöm veled.* - A kettő egyszerre nem megy és te mégis azt választod, hogy itt hagysz engem.*Mintha egy rossz álomba kerültem volna.* - Akkor miért teszed.*Rogyok térdre és úgy ölellek tovább.* - Könyörgöm Masato.... hercegem.... ne hagyj el....*Kezdek el már sírni is. Előtted a büszkeségem se számít.* - Meg tudjuk oldani..... meg kell.... eddig is megtudtuk...
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 00:27 | Üzenet # 932 |
 Yaoista
| - Nem tarthatsz itt Lee... *Jegyzem meg mellékesen.* - Tudom, hogy nem megy. *Suttogom.* - Ez a saját döntésem. *Ahogy térdre rogysz, nagy meglepsz ezzel, főleg, ahogy még sírsz is és könyörögsz nekem. Letérdelek én is és közrefogom az arcod.* - Ne sírj kicsi rókám... *Kezdem el puszilgatni az arcod, már én is nagyokat nyelek, de elhatároztam, hogy nem fogok sírni, hogy erős leszek.* - Sajnálom, ezt most nem tudjuk. *Mondom halkan és csak puszilgatlak és törlöm a könnyeid.* - Minden rendben lesz... tudom. *Húzom oda a fejed a vállamra és közben a fejed puszilgatom.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 00:53 | Üzenet # 933 |
 Yaoista
| - De.*Persze ezt én se gondolom komolyan.* - Miért döntöttél így?? Miért vagy ilyen kegyetlen??*Semmi értelme nem volt.* - Akkor ne mondj ilyeneket.*Sírok tovább.* - Miért nem?*Én voltam az aki a válaszokat kereste, aki gyengébb fél volt.* - Nem lesz.... ha itt hagysz nem..*Tényleg nem tudtam nélküled elképzelni az életem. Tovább szorongatlak, majd hirtelen eltollak.* - Szüleid keze van benne?*Kérdezlek és bár könnyezek de el is sötétül tekintetem.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 01:02 | Üzenet # 934 |
 Yaoista
| - Mert ezt kell tennem. *Nem adtam rendes választ továbbra sem.* - Sajnálom... *Suttogom és folyamatosan vigasztallak.* - De igen, rendben lesz, mert erős vagy. A legerősebb, akit csak ismerek. *Simogatom a hátad közben. Én sem tudtam még, hogy mit kezdek nélküled és hogy fogok élni, egyáltalán hogy fogok levegőt venni. Ahogy eltolsz, csak elmosolyodom.* - Nem, nincs benne. *Hazudom, de szerencsére nagyon jól. Ráadásul igazból nem kérték tőlem, tényleg én döntöttem így.* - Te vagy az én kicsi rókám... és mindig az leszel, mindegy mi történik. *Közelebb hajolok és még egyszer megcsókollak. Nagyon bánatos és szerelmes csók volt.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 01:13 | Üzenet # 935 |
 Yaoista
| - Senki nem tesz ilyet ok nélkül.*Mondom.* - Nélküled már nem tudok az lenni.*Tényleg így gondoltam.* - Akkor tényleg nem értem.*Több ötletem nem volt.* - Nos ha az lennék, akkor nem tennéd ezt.*Suttogom fájdalmasan és a csókod viszonozom és eldöntelek földön és úgy csókollak tovább miközben a könnyeim csak folytak. Gyerekként sírtam így utoljára.* - Megint idő kell én adok neked..... amennyit csak akarsz csak gyere vissza.... még boldogabbá teszlek..*Suttogom az ajkaid közé.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 01:25 | Üzenet # 936 |
 Yaoista
| - De igen, mert nem miattam vagy erős. *Én mindig így láttalak. Örültem, hogy nem láttál át rajtam.* - A kettő külön dolog. *Simítok az arcodra. Nagyon jó volt még érezni az ajkaid. Kicsit meglepődök, ahogy eldöntesz, de nem bántam. Annyira fájt, hogy így látlak és ezt én teszem veled.* - Nem veled van a baj... semmi baj nincs veled... mindent megadtál... ne hibáztasd magad.... *Csókolgatlak én is. Hátad kezdem simogatni és csak ölellek magamhoz.* - Én ezt már eldöntöttem...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 20:34 | Üzenet # 937 |
 Yaoista
| - De nélküled már nem tudok.*Suttogom.* - Számomra nem.*Mondom komolyan.* - Akkor tényleg nem értem, de akkor is van valami.*Suttogom az ajkaid közé.* - Eldöntötted egyedül mi?? Mindent megadtam neked és mégis ezt kapom tőled.*Lemászok rólad és a falnak döntöm a hátam és rágyújtok.* - Most ha elhagysz, akkor sokkal rosszabbat teszel, mint az exem.*Közlöm remegő hangon.* - Te féltél mi van, ha rossz vége lesz és erre megint én estem pofára. Jó szórakozás volt?? Élvezted a kis játékot??*Kérdezlek csak úgy változtak az érzelmeim.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 21:56 | Üzenet # 938 |
 Yaoista
| - Nincs semmi. *Nem akartam beismerni akkor sem a dolgokat.* - Igen, eldöntöttem egyedül. *Bólintok Fájtak a szavaid, de nem tudtam meghazudtolni. Így van, ahogy mondod. Ahogy lemászol rólam, felülök és szomorúan nézlek téged.* - Tudom... *Nagyon halkan mondom és ökölbe szorult a kezem. Legszívesebben megütöttem volna magam, amiért így bántalak.* - Ez nem játék volt. *Közlöm veled komolyan.* - Úgy nézek ki, mint aki élvezi? *Kérdezem, majd odatérdelek melléd és egyik kezemmel a combodra simítok.* - Ne magadban keresd a hibát, az én hibám, csak az enyém.... *Remegett a kezem a combodon és a karkötőmre pillantok.* - Én vagyok egy önző szemétláda...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 22:14 | Üzenet # 939 |
 Yaoista
| - Szóval nincs semmi.*Ismétlem a szavaid, aminek semmi értelme nincs.* - Hiszen én veled ellentétben sose tennék ilyet.*Suttogom.* - És mégis megteszed...*Szívok mélyet a cigimből.* - Most ezek után mit mondjak Masato? Te vagy az aki elhagyj engem és még egy kibaszott magyarázatot nem adtál nekem.*Vágom hozzád.* - Igen csak a tied.*Lököm el a kezed.* - Csupán tönkretettél....*Mosolygok rád de olyan fájdalmasan, mint még soha.* - Pedig én tényleg mindent megadtam és megadnék neked.... az egész munkámat is a hátam mögött hagynám... mindent..*Komolyan gondolom.* - Nem akarok nélküled élni.... nem tudok.*Takarom el az arcomat.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 22:40 | Üzenet # 940 |
 Yaoista
| - Ezt is tudom... *Suttogom, hiszen te annyira egyenes és őszinte ember voltál.* - Nem fontos, hogy miért... csak az, hogy nem miattad. *Igazából a többi tényleg lényegtelen volt. Nem volt meglepő, hogy ellökted a kezem. Tényleg megszakadt a szívem érted. Magam is tönkreteszem, de az nem érdekel, csak az, hogy te ilyen állapotban vagy* - Tudod jól, hogy sosem kérnék ilyet. *Mondom komolyan. Szavaidra odahúzlak magamhoz és csak szorítalak.* - Sajnálom... *Suttogtam és adtam egy puszit a buksidra. Annyira szerettelek, még így is érezni lehetett a mozdulataimból.* - Bárcsak tehetnék valamit.... hogy ne fájjon ennyire...
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 22:48 | Üzenet # 941 |
 Yaoista
| - Tudod, ha igazán szeretnél, akkor elmondanád miért teszed ezt, sőt akkor nem tennél ilyet.*Suttogom.* - Tudom... de akkor is megtenném.*Bármit csak ne hagynál el.* - Tehetsz.*Elnyomom a cigit és az ölembe húzlak.* - Ne hagyj el és akkor nem fog fájni. Menj el egy kis időre vagy én elmegyek, jó?? Nem kell dolgoznod se és én elmegyek egy szállodába és addig tudsz gondolkozni és tudom utána minden rendben lesz jó?? Veled akarom leélni az életem hercegem.*Csókollak meg ismét.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 23:09 | Üzenet # 942 |
 Yaoista
| - Ne mond ez, mert ez nem így van. *Mondom halkan, hiszen nagyon is szerettelek, csak ismét az eszemre hallgattam és nem a szívemre. Ahogy az öledbe húzol, helyezkedtem is. A fejed a vállamra húztam és finom puszikat adtam a fejedre.* - Elmegyek, de nem fogok visszajönni. *Cirógatlak.* - Én már végiggondoltam rengetegszer... rengetegféleképpen... de ennek most így kell lennie. *Homlokon csókollak és az arcod simogatom.* -Tudom.... én is veled kicsi rókám, de nem lehet.
|
|
| |
Mio | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 23:24 | Üzenet # 943 |
 Yaoista
| - Más magyarázatot nem találok.*Mondom, majd ahogyan folytatod egyszerűen nem bírom tovább. Kitollak az ölemből és felállok.* - Nem hiszek neked már el semmit.*Közlöm veled és ismét könnyezni kezdek igen csak.* - Sose fogom megérteni hogy miért is tetted ezt velem..*Közlöm veled és elindulok a hálóba. Nem akartam látni, hogy elmész.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Hétfő, 2014.12.08, 23:47 | Üzenet # 944 |
 Yaoista
| *Volt, de nem akartam elmondani. Nem ellenkezem akkor sem, mikor eltolsz. Lehajtom a fejem, tudtam, hogy nem hiszel nekem és ez így volt rendjén, mégis, legszívesebben üvöltöttem és sírtam volna.* - Nem a te hibád... *Mondom még Ott maradok a földön, bár legszívesebben utánad szaladtam volna. Végül felálltam és elővettem a kulcsom. Egyesével elkezdtem leszedegetni a a kulcsokat. Itt akartam neked hagyni őket. Odamentem az ajtóhoz, de nem mentem be, csak kintről beszéltem.* - Minden igaz volt és minden nagyon jó volt.... *Szerettem volna, ha ezt tudod.* - Találni fogsz valakit, aki nálam sokkal boldogabbá tehet. Szeretlek kicsi rókám. *Csuklik meg a hangom.* - Ég veled... *Mondom még halkan és kiindulok a lakásból. Életem legszebb és legboldogabb éve, és vége.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.12.09, 00:16 | Üzenet # 945 |
 Yaoista
| *Bent az ágyra ülök és így sírok egyre jobban. Amikor beszélni kezdesz nem mondok neked semmit, de amikor elhallgatsz kirontok utánad és elkaplak még és szorosan átölellek hátulról.* - Könyörgöm Masato..... kicsi hercegem ne hagyj el...*Szorítalak és most kitörök belőlem rendesen zokogás.* - Csak te kellesz..... senki más.... bármit megteszek....*Zokogok.*
|
|
| |
szela00 | Dátum: Kedd, 2014.12.09, 00:40 | Üzenet # 946 |
 Yaoista
| *Nagyon meglepődök, ahogy elkapsz. Hallom a zokogó hangod és a könyörgésed. Megfordulok és magamhoz ölellek.* - Sajnálom kicsi rókám.... nagyon sajnálom, de nincs semmi, amit tehetnél. *Mondom komolyan és csak ölellek. Meg akartalak vigasztalni. Összetörtem a szíved, amire azt mondtam, hogy nagyon fogok vigyázni.* - Ne sírj szívem... *Suttogom, de már az én szemeim is könnyesek voltak.*
|
|
| |
Mio | Dátum: Kedd, 2014.12.09, 01:18 | Üzenet # 947 |
 Yaoista
| - Olyan nincs.... mindig van egy másik út...*Képtelen vagyok feladni, sose voltam az a fajta.* - Akkor ne hagyj el. Nem akarom ezt.*Ölellek magamhoz amennyire erősen csak tudlak és csak tovább sírok.* - Minek... minek adtad a gyűrűt??
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.12.10, 12:59 | Üzenet # 948 |
 Yaoista
| - Ne kínozd magad még jobban... *Suttogom. Olyan nehéz volt elengedni, ahogy szorítottál magadhoz. Kérdésed meglep és csak halványan elmosolyodom. Arcom a nyakadhoz fúrom és bújok egy kicsit.* - Mert szeretlek... Szerettem volna valamit, amire ha ránézel, én jutok róla eszedbe, ha nem vagyunk együtt.... ha én nem tudok veled utazni vagy ilyesmi. Hogy tudd, bármi is történik, én szeretlek. *Szorítalak magamhoz. Az évfordulónkra vettem neked, sokat jelentett.* - Ugyan azért kaptad, mint én a karkötőt.
|
|
| |
Mio | Dátum: Szerda, 2014.12.10, 13:49 | Üzenet # 949 |
 Yaoista
| - Te vagy az aki kínozz.*Suttogom és a szavaid egyre jobban fájnak.* - Valóban?*Tollak el.* - Nap mint nap nézzek rá és jusson eszembe, hogy elhagytál? Na nem minta ahhoz rá kéne néznem.*Mosolyodom el fájdalmasan és megtörlöm a szemeimet, ami nem sokat segít.* - Nos, ha tényleg azért vetted a gyűrűt, ennek már így nincs értelme.*Leveszem és a kezedbe adom.* - Ez a végső szavad? Elmész?
|
|
| |
szela00 | Dátum: Szerda, 2014.12.10, 22:47 | Üzenet # 950 |
 Yaoista
| *Nem tudtam neked visszavágni. Annyira nem akarlak kínozni és bántani. Ahogy eltolsz, lehajtom a fejem. Képtelen voltam a szemeidbe nézni. Ahogy a kezembe adod a gyűrűt, csak pislogok.*- Ez a tiéd... *Mondom halkan. Kérdésedre kicsit megfagytam, de muszáj volt. Kimondani akkor sem tudtam, csak bólintok egyet. Hirtelen mozdultam csak és olyan keservesen szomorú csókot adtam neked, amiből még te is érezhetted, hogy az én szívem is tényleg megszakad. Elengedtelek, de a gyűrűt nem vittem magammal. Leraktam az asztalra.* - Okkal vettem neked... *Tőlem az egyfajta megkérés volt, csak nem mondtam ki. Elkezdek cipőt húzni, majd felveszem a kabátom. Előveszek egy zsebkendőt és megtörlöm az arcod. Magamban csak azt kívántam, hogy legyél nagyon boldog.*
|
|
| |